Κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο στο εσωτερικό του υπνοδωματίου (54 φωτογραφίες): ασυνήθιστες λύσεις σχεδιασμού

Η σφυρηλάτηση τέχνης είναι μια αληθινή τέχνη στη βιομηχανία επίπλων σε όλο τον κόσμο. Τα πλαστά προϊόντα μπορούν να δώσουν ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι μια πραγματική ατμόσφαιρα του Μεσαίωνα. Λοιπόν, αν δεν είστε οπαδός αυτής της εποχής, αλλά δεν μπορείτε να ξεχάσετε εντελώς ακατάστατες και ευάερες μπούκλες με τη μορφή ασυνήθιστων μοτίβων ή φυτικών μοτίβων, τότε πιστέψτε με, είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά ένα υπέροχο προϊόν με τη μορφή ενός κρεβατιού με ασυνήθιστα σφυρηλατημένα στοιχεία. Το κύριο πράγμα είναι να το κτυπήσει σωστά στο εσωτερικό.

Όμορφο κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο στο υπνοδωμάτιο

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο σε αγγλικό στιλ

Ανοιχτό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο με ουρανό

Λευκό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Τα κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο είναι σε απόλυτη αρμονία με το εσωτερικό με στιλ υψηλής τεχνολογίας, μοντέρνα, μπαρόκ και με κλασικό ύφος. Ο βασικός κανόνας είναι να σχεδιάσετε τα πάντα "στο πλησιέστερο χιλιοστό." Το μέταλλο φαίνεται υπέροχο σε συνδυασμό με πέτρα, ξύλο, γυάλινα στοιχεία, συνδυάζεται επίσης με βάσεις από ύφασμα, δερμάτινα και πλαστικά. Λόγω της ευελιξίας του, κάθε εσωτερικό σε μοντέρνο στυλ δημιουργείται εύκολα. Και τίποτα δεν σας εμποδίζει να επικεντρωθείτε σε μια πολύ αποτελεσματική και λαϊκή σφυρηλάτηση τέχνης.

Μαύρο κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο στο υπνοδωμάτιο

Όμορφο εσωτερικό υπνοδωμάτιο με καφέ κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο σε χαλκό

Μαύρο κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Κλασικό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Κρεβάτια από σφυρήλατο σίδηρο

Έχοντας επιλέξει ένα κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο, ως αποτέλεσμα θα λάβετε όχι μόνο ένα κομψό κρεβάτι, αλλά και ένα απολύτως αποκλειστικό προϊόν που μπορεί να γίνει μια πραγματική διακόσμηση ενός υπνοδωματίου. Χάρη σε μια ατομική προσέγγιση, η αγκυροβόλησή σας όχι μόνο δεν θα είναι όπως οι άλλοι, μπορεί να γίνει ένα πραγματικό αριστούργημα. Το κυριότερο είναι να στηριχθείτε όχι μόνο στον καλλιτέχνη, αλλά και να τοποθετήσετε τις ιδέες σας με φαντασιώσεις στο σκίτσο για το μελλοντικό κρεβάτι. Και τότε η μοναδικότητα του έργου είναι εγγυημένη στο 100%.

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο σε ένα ασπρόμαυρο υπνοδωμάτιο

Παιδικό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο στο φυτώριο

Διπλό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Γαλλικό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Τα σφυρήλατα έπιπλα μπορούν να χτυπήσουν όχι μόνο τις καρδιές των γυναικών, λόγω της ελαφριάς γραμμών και των περίπλοκων χειρογράφων. Ούτε η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι η μαζικότητα του μετάλλου, η οποία προσωποποιεί τη δύναμη και την εξουσία ακριβώς στο χείλος της επιστημονικής φαντασίας, δεν θα αφήσει αδιάφορους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων. Ο ταυτόχρονος συνδυασμός ελαφρότητας και δύναμης θα προσθέσει στο μοναστήρι σας όχι μόνο ένα μυστηριώδες, αλλά και ένα πολύ ρομαντικό ύφος στο εσωτερικό.

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο με κορνίζα

Μπλε κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Τέχνη σφυρηλάτηση κρεβάτι

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο στο εσωτερικό

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδηρο

Επιλέξτε το σχήμα του κρεβατιού από σφυρήλατο σίδερο

Ο σχεδιασμός του κρεβατιού μπορεί όχι μόνο να έχει κλασική ορθογώνια όψη, μπορεί να είναι στρογγυλός ή ωοειδές όπως είναι επιθυμητό. Είναι στο πλαίσιο ότι όλες οι άλλες δεσμεύσεις του ισχυρού χάλυβα είναι συνδεδεμένα. Η σφυρηλάτηση τέχνης δεν είναι απαραιτήτως η κυρίαρχη εμφάνιση, η αφθονία των μοτίβων και των χρωμάτων, το κρεβάτι μπορεί να γίνει με το στυλ του μινιμαλισμού, με απόλυτα αυστηρές μορφές και γραμμές. Σε κάθε περίπτωση, ο ασυνήθιστος σχεδιασμός, διάφοροι κορεσμοί με μοτίβα και σγουρά στοιχεία θα εξασφαλίσουν τη δημιουργία ενός μοναδικού σχεδίου για το κρεβάτι σας.

Όμορφο κρεβάτι σφυρηλάτηση στο υπνοδωμάτιο

Μαύρο κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο σε σχεδιασμό υπνοδωματίου

Country κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Συστατικά στοιχεία ενός κρεβατιού

Λόγω της βελτίωσης και της μοναδικότητας των γραμμών, το πλαστό τμήμα του κρεβατιού προσελκύει την προσοχή. Γιατί οι καλλιτέχνες προσπαθούν να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις πλάτες της μεγαλοπρέπειας και της μεγαλοπρέπειας. Το κεφαλάρι στο κεφάλι του κρεβατιού είναι συνήθως σημαντικά υψηλότερο από το κεφαλάρι στο πόδι. Κατά συνέπεια, έρχεται στο προσκήνιο. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε αυτό το συγκεκριμένο τμήμα του κρεβατιού.

Ασημί κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Σφυρηλατημένο κρεβατοκάμαρα

Βαμμένο κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Τα έπιπλα σε ένα υπνοδωμάτιο

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδηρο

Οι φίλοι της απόλυτης ιδιωτικής ζωής πρέπει απλά να εξετάσουν την επιλογή ενός κρεβατιού από σφυρήλατο σίδερο.Δεν θα κοστίζει μόνο το κομοδίνο σας με αξιοπρέπεια, είναι σε θέση να δημιουργήσει μια ρομαντική ατμόσφαιρα και την πιο απομονωμένη γωνιά για εραστές.

Η πλάτη από σφυρήλατο σίδερο πλαισιωμένη από ένα ακριβό και υψηλής ποιότητας δέντρο φαίνεται εκπληκτικά όμορφη.

Κορνίζα από σφυρήλατο σίδερο

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο σε σύγχρονο στιλ

Κρεβάτι Shod με ένα μαλακό κεφαλάρι

Νεοκλασικό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο με ένα κεφάλι

Μέθοδοι επεξεργασίας σφυρήλατου σιδήρου

Στην παραγωγή κλινών χρησιμοποιούνται συνήθως 2 τύποι επεξεργασίας μετάλλων: ζεστό και κρύο.

Hot επεξεργασίας

Κατά τη διάρκεια της θερμής εργασίας, το μέταλλο θερμαίνει μέχρι 700 βαθμούς Κελσίου, χάρη σε μια τέτοια θέρμανση, ο σίδηρος αποκτά πλαστικότητα και υπάκουα ακολουθεί το επιθυμητό σχήμα στα χέρια του πλοιάρχου. Η επεξεργασία αυτή πραγματοποιείται τόσο με τη βοήθεια εργαλείων χειρός όσο και με τη βοήθεια της παραγωγής μηχανών. Οι βιομηχανικές γραμμές κατασκευάζουν χυτά στοιχεία όπως λουλούδια, φύλλα, τσαμπιά, κ.λπ.

Χρυσό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδηρο με λουλούδια

Ψυκτική επεξεργασία

Η σφράγιση είναι μια κρύα μέθοδος επεξεργασίας μετάλλων, δεδομένου ότι τα μέρη δεν κατασκευάζονται με το χέρι, αλλά με τη βοήθεια μιας μηχανής σφράγισης, η οποία μειώνει σημαντικά το κόστος του προϊόντος, επειδή δεν πρόκειται για χειροκίνητη εργασία. Αυτά τα κρεβάτια είναι πιο προσιτά.

Η τελική δημιουργία δημιουργείται πρώτα, και στη συνέχεια επικαλύπτεται με βαφή σε σκόνη σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε. Το κρεβάτι αποκτά εύκολα την επιθυμητή σκιά από το φως στο σκούρο καφέ και ακόμα και το μαύρο, έτσι ώστε το κρεβάτι να χωράει εύκολα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Λευκό και χρυσό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο με σγουρά στοιχεία

Ρετρό στιλ από σφυρήλατο σίδερο

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδηρο

Καλαίσθητο κομψό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Κλινοσκεπάσματα από καουτσούκ

Προς το παρόν, τα αντίκες έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο είναι πολύ δημοφιλή. Η διαδικασία παροχής ενός τέτοιου αποτελέσματος ονομάζεται πατίνα. Μπορείτε να επιτύχετε διαφορετικά αποτελέσματα χρώματος: απομίμηση χρυσού ή αργύρου, οξειδωμένο χαλκό ή επίδραση λείανσης, εμφάνιση χαλκού ή χαλκού.

Ένα λευκό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδηρο με ή χωρίς ασημένια ένθετα μοιάζει πολύ ασυνήθιστο. Ένα μοντέλο τέτοιου σχεδίου, σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία λευκού ντεκόρ, θα μεταμορφώσει την κρεβατοκάμαρά σας, κάνοντας ένα βασιλικό κλινοσκεπάσμα από ένα συνηθισμένο δωμάτιο.

Μπεζ-καφέ κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο στο υπνοδωμάτιο

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο στο υπνοδωμάτιο

Συναίσθητο κρεβάτι με ένα μικρό τραπέζι

Πρόστιμο κρεβάτι σφυρηλάτησης

Κρεβάτι με ένα σχέδιο

Ενήλικα υπνοδωμάτιο με κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Λόγω της ευελιξίας και της μεθόδου επεξεργασίας, η σφυρηλάτηση τέχνης μπορεί εύκολα να χωρέσει σε οποιοδήποτε εσωτερικό, για τον οποίο οι σχεδιαστές την αγαπούν. Το κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο θα δώσει ένα αυστηρό κλασικό στιλ αξιοπρέπειας, άνεση στυλ χώρας, στυλ Provence airiness και ελαφρότητα. Με τον καλύτερο τρόπο, η σφυρηλάτηση τέχνης θα ταιριάζει με το εθνοτικό και παλιό στυλ, τονίζουν το στυλ ρετρό, το art deco και ακόμη και το ύφος της ασκητικής γοτθικής.

Μια ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα είναι σε θέση να προσφέρει ένα κομψό διπλό κρεβάτι με εκλεκτικό σφυρήλατο σίδερο. Αυτό θα δώσει την πρόσθετη κομψότητα της.

Υπνοδωμάτιο με κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδηρο

Είναι καλύτερα να μην υπερφορτώνεται η μικρή κρεβατοκάμαρα με ογκώδη σχέδια και πολύπλοκα στολίδια, ένα μιάμιση με κρεβάτι με χαριτωμένες γραμμές πλαστών μοτίβων είναι αρκετό. Οπτικά, η ελαφρότητα και η τρυφερότητα των γραμμών σφυρηλάτησης τέχνης θα κάνουν το δωμάτιο ελεύθερο. Για ενότητα με στυλ, μπορείτε να γεμίσετε το δωμάτιο με πρόσθετα πλαστά στοιχεία. Στο ίδιο στυλ, κρεμάστε έναν πολυέλαιο ή έναν καθρέφτη σε σφυρήλατο σκελετό, προσθέστε δύο οθωμανούς ή καρέκλες, ένα κομοδίνο εδώ, και για τους λάτρεις των λουλουδιών, ένα λουκέτο λουλουδιών. Αναμνηστικά Shod όπως ειδώλια ή κηροπήγια θα προσθέσουν ακόμα μεγαλύτερη ελκυστικότητα στην κρεβατοκάμαρα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον εάν οι πόρτες και τα ανοίγματα των παραθύρων είναι βαμμένα στην κατάλληλη σκιά του μετάλλου.

Υπνοδωμάτιο εσωτερικό με λευκό κρεβάτι σφυρήλατο σίδερο

Όμορφα κρεβάτια σφυρηλάτησης

Κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο σε μπεζ και λευκή κρεβατοκάμαρα

Παιδική κρεβατοκάμαρα με κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Εκείνοι που πιστεύουν ότι η σφυρηλάτηση τέχνης είναι κατάλληλη παντού εκτός από το δωμάτιο των παιδιών είναι πολύ λανθασμένες. Η σφυρηλάτηση τέχνης θα δώσει μόνο στην κρεβατοκάμαρα ένα πρωτότυπο σχέδιο, αλλά ταυτόχρονα οι γραμμές και οι μπούκλες του σιδήρου θα πρέπει να είναι τόσο ευμετάβλητες και χαριτωμένες ώστε να μην καταστρέφουν το χώρο και να μην επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα. Ένα δωμάτιο για ένα παιδί πρέπει να είναι φωτεινό, ευρύχωρο και φυσικά παιδικός σταθμός, όπου είναι ευχάριστο να παίζεις και να διασκεδάσεις. Ενηλίκων συστατικών του εσωτερικού τους αφήστε να παραμείνουν στο δωμάτιο με ενήλικες.

Λευκό σίδερο από σφυρήλατο σίδερο

Η επιλογή των κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο για τα παιδιά είναι τόσο μεγάλη που μπορείτε να επιλέξετε ένα κρεβάτι για ένα και δύο παιδιά σε ένα στυλ εξέταση.Και αν ο ιδιοκτήτης του μοναστηριού λατρεύει και τον μινιμαλισμό, τότε σε αυτή την περίπτωση ένα κρεβάτι κουκέτα θα έρθει χρήσιμο. Η εμφάνισή του δεν θα είναι λιγότερο κομψή από την εμφάνιση ενός συνηθισμένου κρεβατιού, ακόμα πιο επιτηδευμένου. Η εμφάνιση του κρεβατιού μπορεί να καταπλήξει κάποιον με την ομορφιά και το μυστήριο του. Και τα παιδιά αγαπούν τα πάντα υπερφυσικά, εκπληκτικά και υπέροχα. Λοιπόν, αν μιλάμε για την ποιότητα, τότε χωρίς αμφιβολία το κρεβάτι από σφυρήλατο σίδηρο είναι η πιο ανθεκτική και ανθεκτική κατασκευή στον κόσμο. Θα ευχαριστήσει εσάς και το παιδί σας για περισσότερο από μια ντουζίνα χρόνια. Το κύριο πράγμα είναι να καθορίσουμε τις διαστάσεις και το ζήτημα της αγοράς δεν θα είναι πρόβλημα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα τέτοιο κρεβάτι σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα και αν δεν σας άρεσε κανένα από τα υπάρχοντα μοντέλα, μπορείτε να το παραγγείλετε. Για την παραγωγή δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε ένα κρεβάτι μεμονωμένα μόνο για εσάς, ακόμα κι αν θα είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο.

Λευκό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο με ύφασμα

Τα πλαστά παιδικά κρεβάτια συνδυάζονται συνήθως με φυσικό ξύλο, είναι επίσης εξοπλισμένα με ορθοπεδικά σώματα έτσι ώστε το παιδί σας να έχει αρκετό ύπνο και να μην έχει προβλήματα πλάτης στο μέλλον. Επιπλέον, υπάρχουν δομές δύο επιπέδων που μπορούν εύκολα να διπλωθούν σε δύο δομές ενός επιπέδου. Οι κατασκευαστές φροντίζουν επίσης τα μικρά παιδιά. Το κρεβάτι μπορεί να είναι εξοπλισμένο με μια πλευρά που δεν θα επιτρέψει στο παιδί να πέσει έξω. Υπάρχουν επίσης εξαιρετικές επιλογές για βρεφικές κούνιες για τα μικρότερα νεογέννητα παιδιά, ένα κρεβάτι λίκνο με τη μορφή αιώρας. Οι πολυτελείς μεταλλικές δεσμεύσεις από τα πιο ασυνήθιστα σχέδια και ένα λεπτό θόλο με μια λεπτή πτώση που πέφτει από το ελαφρύτερο και πιο άχρωμο ύφασμα θα κάνουν ένα πραγματικά εκλεπτυσμένο, ακόμα και λίγο πομπώδες σύνολο με αδράνεια που συμπληρώνει τη χαριτωμένη διακόσμηση ενός δωματίου για ένα νεογέννητο.

Συμπέρασμα

Ένα κρεβάτι με στοιχεία σφυρηλάτησης τέχνης θα σας ευχαριστήσει και θα σας μαγέψει με την έξοχη ομορφιά του. Χωρίς αμφιβολία, το κρεβάτι θα εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες του για αιώνες, ακόμη και να πάει από γενιά σε γενιά, αν θέλετε.

Χρυσά στοιχεία στο ντεκόρ του υπνοδωματίου

Μεγάλο μαύρο κρεβάτι από σφυρήλατο σίδηρο

Μονό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)