Υπνοδωμάτιο
Bed-βάθμιο: να θέσει ή όχι; (108 φωτογραφίες) Bed-βάθμιο: να θέσει ή όχι; (108 φωτογραφίες)
Όσοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο εσωτερικό στο υπνοδωμάτιο τους και ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσουν τη χρήση του χώρου θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ιδέα των σύγχρονων σχεδιαστών και να εγκαταστήσουν ένα κρεβάτι πασαρέλα. Μπορεί να αγοραστεί στο κατάστημα ή να σχεδιάσετε και να φτιάξετε τον εαυτό σας.
Μικρό υπνοδωμάτιο στο σπίτι: πώς να δημιουργήσετε άνεση σε ένα μικρό δωμάτιο (58 φωτογραφίες)Μικρό υπνοδωμάτιο στο σπίτι: πώς να δημιουργήσετε άνεση σε ένα μικρό δωμάτιο (58 φωτογραφίες)
Ένα μικρό υπνοδωμάτιο δεν αποτελεί λόγο για να αρνηθεί ένα ενδιαφέρον εσωτερικό. Μπορεί να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει ένα αγαπημένο δωμάτιο σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα.
Κρεβατοκάμαρα - βιομηχανικός προφορά (24 φωτογραφίες)Κρεβατοκάμαρα - βιομηχανικός προφορά (24 φωτογραφίες)
Όπως όλα τα έπιπλα στο στυλ σοφίτας, το κρεβάτι θα πρέπει να έχει απλό σχεδιασμό, τεράστιες λεπτομέρειες και μια παλιά εμφάνιση. Μόνο ένας τέτοιος συνδυασμός θα καταστήσει δυνατή την επίτευξη αμέλειας και σπανιότητας αναγκαίων για μια πατάρι.
Μεταξωτά κρεβάτια: πολυπλοκότητα και πολυπλοκότητα (27 φωτογραφίες)Μεταξωτά κρεβάτια: πολυπλοκότητα και πολυπλοκότητα (27 φωτογραφίες)
Το μεταξωτό κρεβάτι παρουσιάζει την ομορφιά και την ποιότητα, εμπλέκεται στη δημιουργία ενός στυλ ξεχωριστού υπνοδωματίου. Οι συστάσεις φροντίδας θα σας δείξουν πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε μια εμφανή εμφάνιση του κιτ για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Καναπέδες για την κρεβατοκάμαρα: συμπαγή έπιπλα με μέγιστη άνεση (21 φωτογραφίες)Καναπέδες για την κρεβατοκάμαρα: συμπαγή έπιπλα με μέγιστη άνεση (21 φωτογραφίες)
Καναπέδες για την κρεβατοκάμαρα μπορεί να είναι είτε η κύρια κουκέτα ή απλά ένα άνετο μέρος για συγκεντρώσεις εκτός από το κρεβάτι. Όπως όλα τα έπιπλα σε αυτό το δωμάτιο, πρέπει να ταιριάζουν ...
Ένα κρεβάτι pull-out είναι ένας πλήρης χώρος ανάπαυσης για ενήλικες και παιδιά (21 φωτογραφίες)Ένα κρεβάτι pull-out είναι ένας πλήρης χώρος ανάπαυσης για ενήλικες και παιδιά (21 φωτογραφίες)
Ένα κρεβάτι για την έξοδο προς το εσωτερικό είναι ένα πολύ βολικό χαρακτηριστικό αν περιορίζεστε σε τετραγωνικά μέτρα. Ο άνετος σχεδιασμός και οι συμπαγείς διαστάσεις σας επιτρέπουν να οργανώσετε χώρους ύπνου χωρίς να υποβαθμίσετε το γενικό περιβάλλον.
Μαύρο κρεβάτι στο εσωτερικό: μυστήριο ή στυλ (23 φωτογραφίες)Μαύρο κρεβάτι στο εσωτερικό: μυστήριο ή στυλ (23 φωτογραφίες)
Επιλέγοντας ένα μαύρο κρεβάτι για να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό υπνοδωμάτιο, ποτέ δεν θα περάσει απαρατήρητο. Αυτό το κομμάτι των επίπλων προσελκύει την προσοχή και αντιπαραβάλλει τέλεια με ό, τι είναι στο δωμάτιο εκτός από αυτόν.
Υπνοδωμάτιο στο Χρουστσόφ: ενδιαφέρουσες ιδέες για μικρά διαμερίσματα (25 φωτογραφίες)Υπνοδωμάτιο στο Χρουστσόφ: ενδιαφέρουσες ιδέες για μικρά διαμερίσματα (25 φωτογραφίες)
Μια άνετη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο του Χρουστσόφ δημιουργείται με μια προσεκτική προσέγγιση στην επιλογή του σχεδιασμού δωματίου. Η άνεση στο δωμάτιο μπορεί να επιτευχθεί επιλέγοντας το σωστό συνδυασμό χρωμάτων και έπιπλα.
Ποιο υπνοδωμάτιο θα επιλέξει: τις πιο πρόσφατες συστάσειςΠοιο υπνοδωμάτιο θα επιλέξει: τις πιο πρόσφατες συστάσεις
Το ερώτημα σε ποια κρεβατοκάμαρα να επιλέξει μπορεί να είναι ανησυχητικό για τους ένθερμους νεόνυμφους, για τους μοναχικούς εργάτες και για ένα σταθερό ζευγάρι στην ηλικία. Το υπνοδωμάτιο είναι ένα μέρος ιδιαίτερης άνεσης και άνεσης, ως εκ τούτου, όσον αφορά τη βελτίωση αυτής της θέσης ...
Τα μικρά κρεβάτια αποτελούν ευκολία σε συνδυασμό με τη συμπαγή και λειτουργικότητα (20 φωτογραφίες)Τα μικρά κρεβάτια αποτελούν ευκολία σε συνδυασμό με τη συμπαγή και λειτουργικότητα (20 φωτογραφίες)
Τα κρεβάτια μετασχηματιστών σε ένα μικρό διαμέρισμα θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε ορθολογικά οποιοδήποτε ελεύθερο τετραγωνικό μέτρο της περιοχής. Ένα ευρύ φάσμα μοντέλων που διατίθενται σήμερα στην αγορά, καθιστά δυνατή την επιλογή επίπλων που είναι άνετα και κατάλληλα για σας.
Λουλούδια για την κρεβατοκάμαρα: πολύτιμες συστάσεις για τον εξωραϊσμό του δωματίου (23 φωτογραφίες)Λουλούδια για την κρεβατοκάμαρα: πολύτιμες συστάσεις για τον εξωραϊσμό του δωματίου (23 φωτογραφίες)
Τα φυτά εσωτερικού χώρου από την αρχαιότητα έφεραν μια ιδιαίτερη ζεστασιά και γαλήνη στο σπίτι ενός ατόμου. Σήμερα, η παρουσία πανέμορφων και χρήσιμων floral arrangements χαιρετίζει όχι μόνο τους σχεδιαστές, αλλά και τους γιατρούς και τους ψυχολόγους.
Μεταφορτώστε περισσότερα

Υπνοδωμάτιο στο σπίτι: βασικές παράμετροι

Κατά τη διαδικασία της οργάνωσης μιας κρεβατοκάμαρας σε ένα τελειωμένο σπίτι ή διαμέρισμα, συχνά πρέπει να αντιμετωπίζετε δωμάτια που έχουν μεγάλα ή μικρά μεγέθη, ένα μη τυποποιημένο σχήμα και ακόμη και ορισμένες αρχιτεκτονικές ατέλειες. Ωστόσο, εάν λάβετε σωστά υπόψη τις αναλογίες και τα χαρακτηριστικά ορισμένων τύπων δωματίων, τα οποία στο μέλλον ανατίθενται ως υπνοδωμάτιο, μπορείτε να πάρετε έναν όμορφο και άνετο χώρο για έναν υγιή ύπνο και καλό ξεκούραση.

Ταξινόμηση δωματίων για υπνοδωμάτια

Πριν επιλέξετε ένα στυλ και έπιπλα, πρέπει να κάνετε μια μικρή ανασκόπηση και να μάθετε όλα τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και τις συνολικές διαστάσεις του δωματίου στο οποίο θα βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα. Στα σύγχρονα νέα κτίρια και σπίτια που χτίστηκαν πριν από πολλά χρόνια, μπορείτε να βρείτε υπνοδωμάτια:
 • πολύ μικρή στην περιοχή στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε μόνο τα πιο βασικά κομμάτια των επίπλων που απαιτούνται για τον ύπνο?
 • έχοντας ένα μεγάλο χώρο στο οποίο ένα chic υπνοδωμάτιο που θα ταιριάζει αρμονικά, και αν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε μια ειδική περιοχή για χαλάρωση, ανάγνωση, βλέποντας ταινίες?
 • μη τυποποιημένα έντυπα (πολύ στενά, με πολύ υψηλά ή χαμηλά ανώτατα όρια), για την τοποθέτηση των οποίων απαιτείται μια προσεκτική σχεδιαστική προσέγγιση για να δοθεί στο χώρο της κρεβατοκάμαρας οι σωστές αναλογίες.
 • στην οποία υπάρχουν πολύ μεγάλα ή μικρά παράθυρα ή αρκετά ανοίγματα παραθύρων ταυτόχρονα - η κατάσταση αυτή απαιτεί προσεκτική τοποθέτηση επίπλων στον υπνοδωμάτιο.
 • όπου τα παράθυρα είναι απόλυτα απούσα και, κατά συνέπεια, ο φυσικός φωτισμός, απαιτούν προσεκτική και ολοκληρωμένη μελέτη της οργάνωσης και επιλογή τεχνητών επιλογών φωτισμού για την κρεβατοκάμαρα.
 • με ενσωματωμένη ντουλάπα, όπου δεν υπάρχει ανάγκη να εγκατασταθούν πρόσθετα συστήματα αποθήκευσης για ρούχα και κλινοσκεπάσματα.
 • που βρίσκεται σε σοφίτες, με φεγγίτες και διάφορα ύψη τοίχων, θα απαιτήσει τη χρήση ειδικών τεχνικών σχεδιασμού για να καταστήσει την κρεβατοκάμαρα πιο αρμονική.
 • που έχουν κόγχες που διαφέρουν σε μέγεθος και βάθος και βρίσκονται σε διαφορετικά ύψη σε σχέση με το επίπεδο του δαπέδου, οι σχεδιαστές τους συχνά χρησιμοποιούν για διακοσμητικούς ή πρακτικούς σκοπούς.
Αξιολόγηση των χαρακτηριστικών μιας ποικιλίας χώρων, επιδέξιος οργάνωση του χώρου, το σωστό στυλ θα σας επιτρέψει να πάρετε μια άνετη κρεβατοκάμαρα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε καλά.

Κρεβάτια και έπιπλα κρεβατοκάμαρας

Ένα κομμάτι επίπλων που δεν μπορεί να απαλλαγεί από ένα δωμάτιο όπως ένα υπνοδωμάτιο είναι, φυσικά, ένα κρεβάτι. Οι μοντέρνοι κατάλογοι επίπλων σχεδιαστή από διάφορους κατασκευαστές παρέχουν ένα ευρύ φάσμα κλινών, τα οποία μπορούν να ταξινομηθούν κατά κατηγορία σύμφωνα με διάφορες παραμέτρους:
 • κρεβάτι σχήμα - σήμερα στην αγορά των αντικειμένων επίπλων μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά τετράκλινα κρεβάτια, στρογγυλά και οβάλ μοντέλα, κρεβάτια σχεδιαστών, τα οποία μπορούν να έχουν μια αποκλειστική εμφάνιση?
 • σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του κρεβατιού - διάφοροι τρόποι μετασχηματισμού ενός κρεβατιού ή παρουσία κρυφών συστημάτων αποθήκευσης,
 • σχεδιασμός - η χρήση ενός ευρέος φάσματος υλικών για την κατασκευή κεφαλών διαφόρων σχημάτων, η εγκατάσταση ενός κρεβατιού σε βάθρα ή τα πόδια και η διακόσμηση με τέντες από διάφορα υφάσματα.
Επιπλέον, τα κρεβάτια μπορούν να είναι μονή ή διπλά, ενώ το μέγεθος του προϊόντος εξαρτάται από το μέγεθος της κρεβατοκάμαρας, το ύψος, το βάρος και ακόμη και την ηλικία του δυνητικού ιδιοκτήτη. Ενώ η επιλογή των υλικών από τα οποία κατασκευάζεται το κρεβάτι και οι μέθοδοι διακόσμησης εξαρτώνται από το γενικό ύφος της κρεβατοκάμαρας. Σήμερα δεν θα είναι δύσκολο να επιλέξετε ένα σετ επίπλων που θα γίνει μια αρμονική προσθήκη σε οποιοδήποτε στυλ:
 • κλασικό ροκοκό, μπαρόκ, αυτοκρατορία, αρτ νουβό, γοτθικό και άλλα κλασικά στυλ.
 • σύγχρονη τεχνολογία υψηλής τεχνολογίας, μινιμαλισμό, τεχνολογία, κονστρουκτιβισμός.
 • ζεστή προετοιμασία, χώρα, ρουστίκ στυλ?
 • εξωτικό αραβικό, αφρικανικό, κινέζικο, ιαπωνικό.
 • ρομαντική, θαλάσσια, Μεσογειακή?
 • μη παραδοσιακές περιοχές σοφίτας, σύντηξης, kitsch.
Εάν αξιολογείτε σωστά τα μεγέθη και τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού του δωματίου, επιλέξτε τον φωτισμό, συγκρίνετε όλες τις δυνατές επιλογές στυλ, μπορείτε να πάρετε έναν άνετο και λειτουργικό χώρο για έναν καλό ύπνο και μια ευχάριστη διαμονή.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)