Bed-βάθμιο: να θέσει ή όχι; (108 φωτογραφίες)

Όπως γνωρίζετε, κατ 'αρχήν δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν, και μάλιστα προβλήματα που συνδέονται με τη δημιουργία του εσωτερικού. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να τοποθετήσετε ένα ευρύχωρο κρεβάτι σε ένα μικρό δωμάτιο, αλλά δεν ξέρετε πού να τοποθετήσετε ένα τεράστιο αριθμό πραγμάτων και να δημιουργήσετε ένα χώρο εργασίας, μην αρνηθείτε την ιδέα. Για να φέρει σε πέρας αυτή την ιδέα και να κάνει ένα πραγματικά πολυλειτουργικό εσωτερικό, ένα κρεβάτι στο βάθρο θα σας βοηθήσει.

Λευκό κρεβάτι στο βάθρο

Σκυρόδεμα κρεβάτι στο βάθρο

Ασιατικό κρεβάτι πασαρέλα στυλ

Βήμα βάσης με βουρτσισμένο κρεβάτι

Βήμα βάσης από κούτσουρα

Bed βάθρο μαύρο

Χρώμα στο βάθρο του κρεβατιού

Βήμα στο κρεβάτι από ξύλο

Χαρακτηριστικά και πολυπλοκότητα σχεδίασης

Το κρεβάτι στο βάθρο έχει ένα απλό και πρωτότυπο σχέδιο. Μόλις σε ένα μέρος του δωματίου έχει τοποθετηθεί ένα ξύλινο υψόμετρο - ένα ισχυρό και σταθερό βάθρο πάνω στο οποίο τοποθετείται το κρεβάτι. Ανάλογα με το μέγεθος του βάθρου, ένας χώρος εργασίας μπορεί να εξοπλιστεί εδώ και μερικές άλλες ζώνες (για παράδειγμα ένα παιχνίδι) μπορούν να μετακινηθούν. Εάν το υπνοδωμάτιο είναι μεγάλο, ένα διπλό κρεβάτι μπορεί επίσης να εγκατασταθεί στο βάθρο - όλα εξαρτώνται από το μέγεθος του δωματίου και τη φαντασία σας.

Ξύλινο κρεβάτι βάθρου

Φουτουριστικό κρεβάτι στο βάθρο

Βήμα στο κρεβάτι στο σαλόνι

Βήμα στο κρεβάτι στο εσωτερικό του καθιστικού

Βήμα βάσης με σύστημα αποθήκευσης

Βήμα βάσης στο Χρουστσόφ

Κρεβάτι στο βάθρο με χώρο παιχνιδιού

Η εγκατάσταση αυτού του απλού σχεδιασμού ανοίγει πρόσθετες ευκαιρίες για τους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος να τοποθετούν τα πράγματα. Σε οποιοδήποτε, ακόμη και το μικρότερο δωμάτιο, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα κρεβάτι στο βάθρο με συρτάρια, τα οποία χωρούν εύκολα σε κρεβάτια, βιβλία, ρούχα και πολλά άλλα απαραίτητα και όχι πολύ αντικείμενα.

Βιομηχανικό στιλ πανοραμική κρεβάτι

Βήμα στο κρεβάτι στο εσωτερικό

Βήμα βάσης με κεφαλάρι

Βήμα στο κρεβάτι στο γραφείο

Χωριό πανοραμική

Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για την αποθήκευση των πραγμάτων, αλλά και για την εκτέλεση άλλων λειτουργιών. Εάν αφαιρέσετε το στρώμα και τα κλινοσκεπάσματα από αυτό, το βάθρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος για χορό ή παιδικά παιχνίδια. Πιθανώς δεν θα μπορούν όλοι να καυχηθούν ότι έχουν ένα πραγματικό πίστα στο σαλόνι, και αν τοποθετήσετε μεγάλα μαξιλάρια γύρω από το βάθρο, θα μετατραπεί σε τραπέζι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μικρά διαμερίσματα, όπου υπολογίζεται κάθε τετραγωνικό εκατοστό του χώρου.

Κρεβάτι πασαρέλα κινέζικου στιλ

Βήμα στο κρεβάτι στο δωμάτιο

Βήμα στο κρεβάτι στην κατασκευή

Βήμα βάσης

Βήμα στο κρεβάτι στο διαμέρισμα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των κρεβατιών Catwalk

Σε περίπτωση αμφιβολίας εάν χρειάζεστε ένα τέτοιο σχέδιο στο σπίτι, δώστε προσοχή στα πλεονεκτήματά του:

 • ζώνες χώρο?
 • είναι ένα πρωτότυπο κομμάτι των επίπλων.
 • Χρησιμοποιείται ως πρόσθετο σύστημα αποθήκευσης.
 • είναι ένα άνετο μέρος για ύπνο.

Έτσι, σε ένα δωμάτιο μιας μικρής περιοχής, μπορείτε να διαιρέσετε το χώρο με τη βοήθεια ενός τέτοιου κρεβατιού και να μην δημιουργήσετε πρόσθετα χωρίσματα. Η καλύτερη λύση για ένα μικρό διαμέρισμα είναι να βάλει ένα βάθρο κοντά στο παράθυρο και να κρεμάσει κουρτίνες γύρω από την περίμετρό της. Το απόγευμα, όταν είναι ξεχωριστά, το δωμάτιο είναι ένα ενιαίο σύνολο. Μπορούν να κλείσουν το βράδυ, τότε το δωμάτιο χωρίς χωρίσματα θα χωριστεί σε δύο ζώνες. Για τον ίδιο λόγο, είναι το κρεβάτι-βάθρο που είναι εγκατεστημένο στο στούντιο μιας μικρής περιοχής. Σε τέτοιους εσωτερικούς χώρους, τα χωρίσματα δεν χρησιμοποιούνται καθόλου λόγω της έλλειψης χώρου, και ο χώρος είναι ζωνισμένος με μπαρ, πασαρέλα, κουρτίνες και οθόνες.

Το κρεβάτι στο βάθρο στο εσωτερικό θα γίνει το πολύ σημαντικό και πρωτότυπο μέρος του, γιατί συνήθως δεν είναι απλώς ένα υψόμετρο, αλλά ένα σύνθετο αντικείμενο τέχνης με φωτισμό, ράφια για βιβλία και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες. Αυτό το σχέδιο φαίνεται πρωτότυπο και κάνει ακόμα πιο απλό το σχεδιασμό του δωματίου ενδιαφέρον.

Βήμα στο κρεβάτι στο σπίτι

Βήμα βάσης από τα διοικητικά συμβούλια

Δρύινο πάτωμα βάσης

Διπλό κρεβάτι στο βάθρο

Εκλεκτικό κρεβάτι με πανοραμική θέα

Η κρεβατοκάμαρα στην κρεβατοκάμαρα σώζει πολύ χώρο, γιατί αν τα συρτάρια και όλα τα είδη των συστημάτων αποθήκευσης είναι καλά κατασκευασμένα σε αυτό, τότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα ντουλάπια και τα κουτιά μπορούν να αφαιρεθούν από το δωμάτιο ως περιττά. Αν ναι, θα απελευθερωθεί πολύς επιπλέον χώρος και θα είναι ευκολότερο να αναπνεύσει. Ακόμη και ένα μικρό βάθρο μπορεί να γίνει ο βολικός χώρος εργασίας σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να κρύψετε το στρώμα στο κάτω συρτάρι, να βάλετε σε μια πλατφόρμα ένα συμπαγές τραπέζι και μια καρέκλα, να κλείσετε τις κουρτίνες και να αποκτήσετε ένα ξεχωριστό γραφείο σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου.

Κομψό κρεβάτι με στυλ Eco

Πλάκα κόντρα πλακέ

Bed podium μωβ

Bed podium σγουρά

Bed βάθρο στο υπνοδωμάτιο με ταπετσαρία φωτογραφιών

Το κρεβάτι-βάθρο με χώρο εργασίας σας επιτρέπει να λύσετε διάφορα προβλήματα ταυτόχρονα. Παρακαλώ σημειώστε ότι αν υπήρχε ένα συνηθισμένο κρεβάτι στο δωμάτιο, θα ήταν δύσκολο να οργανώσετε το χώρο εργασίας με αυτόν τον τρόπο.

Ωστόσο, με όλους τους επαγγελματίες, το κρεβάτι με το βάθρο έχει προφανές αντίθετο - αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ ογκώδης και υψηλός. Δεν είναι σίγουρα κατάλληλο για πολύ μικρά δωμάτια. Σε αυτά, μπορεί να καταλαμβάνει το 80% του συνολικού χώρου, και στη συνέχεια για άλλα έπιπλα και συσκευές εκεί απλά δεν θα είναι χώρος. Λόγω του εντυπωσιακού μεγέθους του, το κρεβάτι στο βάθρο δεν πρέπει να εγκατασταθεί στον Χρουστσόφ. Τα ανώτατα όρια είναι πολύ χαμηλά και ακόμα κι αν ανεβαίνεις σε ένα μικρό βάθρο, μπορείς να χτυπήσεις το κεφάλι σου στην οροφή. Ακόμη και αν είναι απαραίτητο, το κρεβάτι στο βάθρο δεν μπορεί να μετακινηθεί. Επιπλέον, αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο είναι πολύ δύσκολο να εγκαταστήσετε και να εγκαταστήσετε. Και ακόμα κι αν σας αρέσει πολύ, αλλά υποφέρετε από αρθρίτιδα ή αρθροπάθεια, εγκαταλείψτε την ιδέα να την εγκαταστήσετε, γιατί θα είναι δύσκολο για τα άτομα με αρθρώσεις να σηκωθούν από αυτό το ύψος.

Βήμα βάσης με σκάλες

Βήμα βάσης σε κομψή σχεδίαση

Κλινοσκεπάσματα κρεβάτι στο βάθρο

Κρεβάτι στο πάτωμα

Κρεβατοκάμαρα κρεβάτι στο βάθρο

Bed podium για ένα αγόρι

Βήμα στο κρεβάτι σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο

Επιλέγοντας το υλικό για το κρεβάτι

Σήμερα, πολλοί κάνουν ένα κρεβάτι στο βάθρο με τα χέρια τους. Από τη μία πλευρά, το έργο δεν είναι εύκολο. Είναι απαραίτητο να διεξαχθεί ένας τεράστιος αριθμός υπολογισμών, να καθοριστεί το βέλτιστο ύψος της δομής. Από την άλλη πλευρά, όταν σχεδιάζετε το δικό σας κρεβάτι-βάθρο στο διαμέρισμά σας, μπορείτε να λάβετε υπόψη τις δικές σας επιθυμίες και να φτιάξετε ένα σχέδιο που θα σας ταιριάξει.

Βήμα στο κρεβάτι στη σοφίτα

Κρεβάτι από ξύλο στο βάθρο

Είναι σημαντικό όχι μόνο να σχεδιάζεται σωστά ο σχεδιασμός του κρεβατιού, αλλά και να επιλέγεται υλικό υψηλής ποιότητας για την κατασκευή του. Η αγκυροβόληση πρέπει να γίνεται μόνο από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, οπότε για ένα τέτοιο κρεβάτι είναι ιδανικό να χρησιμοποιείτε τα παρακάτω υλικά:

 • Πλάκα?
 • MDF.
 • φυσικό ξύλο.

Το κρεβάτι του κόντρα πλακέ θα είναι το φθηνότερο, αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ, επειδή η μοριοσανίδα φοβάται την υγρασία και έχει χαμηλή αντίσταση στη φθορά. Με ισχυρή μηχανική καταπόνηση, το κόντρα πλακέ μπορεί να σπάσει ή να παραμορφωθεί. Επιπλέον, το κόντρα πλακέ έχει μια μη εμφανή εμφάνιση, και αν κάνετε μια δομή έξω από αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε όμορφο υλικό για την κάλυψη του κρεβατιού.

Βήμα βάσης με στρώμα

Έπιπλα στο υπνοδωμάτιο με βάθρο

Bed podium στο στυλ του μινιμαλισμού

Πλαίσιο κρεβατιού Art Nouveau

Βήμα βάσης σε μονόχρωμα χρώματα.

Το MDF είναι ένα πιο ακριβό υλικό. Είναι ισχυρότερο από το κόντρα πλακέ και φαίνεται πιο αισθητικά ευχάριστο. Σε αντίθεση με το κοντραπλακέ, αυτό το υλικό παρουσιάζεται σε διαφορετικά στυλ και χρώματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για MDF για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Το πιο αξιόπιστο και ακριβό υλικό είναι το φυσικό ξύλο. Είναι πολύ ανθεκτικό, αλλά το πιο σημαντικό, έχει μια μοναδική υφή. Σε πολλούς σύγχρονους εσωτερικούς χώρους, το φυσικό ξύλο χρησιμοποιείται σήμερα ενεργά. Είναι εύκολο να είναι trending. Μπορείτε να φτιάξετε ένα τέτοιο βάθρο από πίνακες με υφή και να τις καλύψετε μόνο με βερνίκι ή αστάρι. Οι κουρτίνες σκανδιναβικού στυλ μπορούν να βιδωθούν στα κιβώτια και ένα σύγχρονο αντικείμενο τέχνης θα είναι έτοιμο.

Βήμα βάσης με μαλακή βάση

Το βάθρο του κρεβατιού είναι χαμηλό

Βήμα στο κρεβάτι στο μονόχωρο Khrushchev

Βήμα στο κρεβάτι σε διαμέρισμα στούντιο

Κλίμακα παλέτας

Δημοφιλή είδη κρεβατιών πασαρέλα

Με κρεβάτι στο βάθρο, κάθε δωμάτιο θα φανεί πρωτότυπο. Ωστόσο, για να είναι το εσωτερικό όχι μόνο ενδιαφέρον, αλλά και λειτουργικό, θα πρέπει να επιλέξετε ένα κρεβάτι που θα ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας. Αυτά τα κρεβάτια έρχονται σε διάφορες μορφές και ταξινομούνται από:

 • ποικιλίες κρεβατιού ύπνου.
 • μορφή ·
 • οργάνωση συστημάτων αποθήκευσης ·
 • αριθμός ορόφων.
 • την παρουσία οπίσθιου φωτισμού.

Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να αποφασιστεί το σχήμα του βάθρου: μπορεί να είναι στρογγυλό και ορθογώνιο. Η δεύτερη επιλογή είναι πιο πρακτική και ευέλικτη και είναι κατάλληλη για μικρά δωμάτια. Το στρογγυλό κρεβάτι βάθρου φαίνεται πολύ πρωτότυπο, αλλά καταλαμβάνει πάρα πολύ χώρο. Αυτός ο σχεδιασμός είναι κατάλληλος για ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ένα μη τυποποιημένο εσωτερικό.

Βήμα βάσης με διαμέρισμα

Βήμα στο κρεβάτι με περβάζι παραθύρου

Βήμα βάσης για έναν έφηβο

Βήμα βάσης με το φως

Βήμα βάσης

Η θέση της προβλήτας μπορεί να είναι ανοικτή ή κρυμμένη. Στην πρώτη περίπτωση, ένα στρώμα και ένα μαξιλάρι τοποθετούνται απλά πάνω από ένα ξύλινο βάθρο. Ο δεύτερος σχεδιασμός είναι πιο ενδιαφέρουσα - η προβλήτα βγαίνει από το βάθρο. Μπορείτε να φτιάξετε ένα τέτοιο βάθρο με έναν εαυτό κρεβάτι, αν δεν βρίσκετε αξιοπρεπείς προσφορές στα καταστήματα.Αυτός ο σχεδιασμός σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε πολύ σωστά το χώρο.

Βήμα βάσης με ράφια

Ημικυκλική κλίνη βάσης

Κρεβάτι βάθρο Provence

Bed podium ρετρό

Ρουστίκ κρεβάτι πασαρέλα στυλ

Αυτά τα κρεβάτια διαφέρουν ως προς το είδος των συστημάτων αποθήκευσης. Μια πιο τυποποιημένη επιλογή είναι τα συρτάρια που βρίσκονται κάτω από το βάθρο. Επίσης, οι σχεδιαστές προσφέρουν πρωτότυπες λύσεις. Ένα κρεβάτι με βάθρο αυξάνεται σε ύψος περίπου ενός μέτρου και κάτω από αυτό υπάρχουν μερικές ανοικτές κόγχες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση των πραγμάτων. Το σωστό ύψος των βάθρων είναι πολύ σημαντικό εδώ. Αν όλα σχεδιάζονται τέλεια, μπορείτε να μετακινήσετε μια καρέκλα σε ένα τέτοιο βάθρο και να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο εργασίας. Αυτό το μοντέλο είναι καλό για εγκατάσταση σε παιδικό δωμάτιο όπου ζουν δύο άτομα. Τέτοια σχέδια είναι συχνά εγκατεστημένα για δύο παιδιά, έτσι ώστε το καθένα να έχει ξεχωριστό χώρο ύπνου και εργασίας.

DIY κρεβάτι στο βάθρο

Κρεβάτι στο βάθρο του γκρι

Βάση βάσης από πεύκο

Βήμα στο κρεβάτι ηλικίας

Βήμα βάσης μοντέρνα

Κρεβάτι-βάθρο για παιδικό δωμάτιο

Το παιδικό κρεβάτι πρέπει να επιλέγεται ιδιαίτερα προσεκτικά. Θα πρέπει να είναι λειτουργικό, βολικό, όμορφο και απόλυτα ασφαλές. Μια καθολική λύση για ένα νηπιαγωγείο είναι ένα κρεβάτι στο βάθρο με μηχανισμό ανύψωσης. Το παιδί θα είναι σε θέση να το σηκώσει ο ίδιος και να βάλει τα κλινοσκεπάσματα σε ένα μεγάλο συρτάρι.

Εάν θέλετε το παιδί σας να έχει περισσότερο χώρο για παιχνίδια, αξίζει να αγοράσετε ένα μετατρέψιμο κρεβάτι με κουκέτα. Τη νύχτα, το παιδί θα κοιμηθεί εδώ, και το πρωί, πιέζοντας το συρτάρι, λαμβάνουν επιπλέον επιπλέον τετραγωνικά μέτρα για ενεργά παιχνίδια.

Βήμα βάσης για παιδιά με συρτάρια

Κρεβάτι στο βάθρο για παιδιά

Παιδικό κρεβάτι για το κορίτσι

Παιδικό βάθρο καναπέδων

Σχεδιασμός βάθρου κρεβατιού

Στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους των παιδικών δωματίων, βρίσκονται συχνά τα πανοραμικά κρεβάτια με σκάλες. Αυτή η επιλογή θα είναι ενδιαφέρουσα για το αγόρι. Φανταστείτε, κάτω από μπορείτε να οργανώσετε ένα χώρο εργασίας, και πάνω από αυτό θέσει ένα βάθρο, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με σκάλες. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να κανονίσετε επιπλέον κρεβάτι σε μια ανυψωμένη πλατφόρμα για ύπνο. Για έναν έφηβο που ζει μόνος σε ένα δωμάτιο, ένα τέτοιο σχέδιο θα ήταν περιττό. Αν δύο αδέρφια μοιράζονται το δωμάτιο, τότε αυτή είναι πραγματικά μια διέξοδος. Θα είναι πολύ πιο βολικό και ενδιαφέρον από ένα μικρό νηπιαγωγείο με δύο κρεβάτια, τα οποία καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Βήμα βάσης για παιδιά σε μια θέση

Βήμα βάσης για παιδιά με μια θέση

Κρεβατοκάμαρα για παιδιά Provence

Παιδικό βάθρο παιδιών κρεβατιών

Κρεβάτι παιδικό βάθρο ψηλά

Ένα τέτοιο κρεβάτι πρέπει να γίνει μέρος του εσωτερικού χώρου, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε διακόσμηση και διακόσμηση γι 'αυτό. Το βάθρο για το κορίτσι μπορεί να είναι από φυσικό ξύλο και ζωγραφισμένο με παστέλ χρώματα. Είναι δροσερά διακοσμημένο με διακριτικά σχέδια. Στα συρτάρια μπορείτε να ζωγραφίσετε τα τριαντάφυλλα ή τους αγαπημένους σας παραμυθάκια. Στο δωμάτιο του αγοριού, το βάθρο μπορεί να γίνει σε σχήμα αγωνιστικού αυτοκινήτου. Μια πολυώροφη δομή με σκάλα υπό μορφή πειρατικού πλοίου ή σοφίτας φαίνεται καλή.

Αν πρέπει να εξοικονομήσετε χώρο, τότε αφήστε το. Αυτό το ενδιαφέρον κρεβάτι θα γίνει σίγουρα μια ζωντανή μνήμη της παιδικής ηλικίας του παιδιού σας. Τα στυλ, τα χρώματα των κρεβατιών πασαρέλα πρέπει να ταιριάζουν σε ολόκληρο το εσωτερικό, διαφορετικά αυτό το περίπλοκο σχέδιο θα φαίνεται γελοίο.

Βήμα βάσης για παιδιά από τα διοικητικά συμβούλια

Βήμα βάσης για παιδιά σε τροχούς

Bed MDF παιδικών σταθμών

Κρεβάτι αρθρωτό παιδικό βάθρο

Πώς να κανονίσετε ένα κρεβάτι στο βάθρο;

Μια από τις καλύτερες επιλογές είναι να τοποθετήσετε το βάθρο στο κέντρο του δωματίου. Αυτό πρέπει να γίνει μόνο αν το υπνοδωμάτιο ή το καθιστικό σας έχει εντυπωσιακό μέγεθος. Τότε εδώ ένα μεγάλο κρεβάτι θα γίνει το σημασιολογικό κέντρο ολόκληρου του εσωτερικού. Εάν το δωμάτιο είναι πολύ μικρό, είναι προτιμότερο να αρνηθεί μια τέτοια ιδέα.

Σε ένα μικρό δωμάτιο, ένα περβάζι παραθύρου μπορεί να γίνει μέρος του βάθρου. Το κρεβάτι μπορεί να τοποθετηθεί κοντά του και να ξυπνήσει με θέα στο δρόμο. Μια άλλη καλή επιλογή είναι η θέση του κρεβατιού κατά μήκος του παραθύρου, το οποίο θα παίξει το ρόλο των ράφια. Εάν βάζετε ένα κρεβάτι στο επίπεδο του παραθύρου, τότε κάτω από αυτό θα υπάρχει πολύς χώρος για την αποθήκευση των πραγμάτων.

Το κρεβάτι-βάθρο με χώρο εργασίας αξίζει επίσης να τοποθετηθεί κοντά στο περβάζι. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το βάθρο ως τραπέζι εργασίας, τότε θα είναι πολύ βολικό για σας να εργάζεστε κοντά στο παράθυρο. Το φως της ημέρας θα πέσει στο τραπέζι όπως θα έπρεπε.

Βήμα στο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Κρεβάτι στο βάθρο βελούδου

Βήμα στο κρεβάτι με χωρίσματα από γυαλί

Βήμα βάσης με τραπέζι

Βήμα στο κρεβάτι στο διαμέρισμα στούντιο

Μην ξεχνάτε ότι η κατασκευή με δύο ορόφους μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα αρκετά μεγάλο δωμάτιο με οροφές τουλάχιστον 4 μέτρων. Αν το δωμάτιο είναι πολύ χαμηλό, τότε θα πρέπει να εγκαταλειφθεί η ιδέα της τοποθέτησης ενός βάθρου.Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι σχεδιαστές πραγματοποιούν ένα τέτοιο έργο σε χαμηλά δωμάτια, προκειμένου να αυξήσουν οπτικά το ανώτατο όριο και να κάνουν το εσωτερικό πιο ενδιαφέρον. Ένα μικρό βάθρο αρκετά δεκάδες εκατοστά υψηλό δεν είναι τόσο λειτουργικό, έχει μικρά συρτάρια και δεν ταιριάζει πολύ, αλλά λόγω αυτού του μικρού σχεδιασμού το δωμάτιο φαίνεται ψηλότερο.

Βήμα βάσης με βήματα

Φως στο βάθρο του κρεβατιού

Βάση βάσης με LED

Το βάθρο του κρεβατιού είναι σκοτεινό

Μετασχηματιστής βάσης υπογείου

Επίσης, χρησιμοποιώντας το κρεβάτι στο βάθρο, μπορείτε να προσαρμόσετε το δωμάτιο σε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος. Για παράδειγμα, εγκαθιστώντας ένα ορθογώνιο βάθρο κοντά σε ένα παράθυρο, μπορείτε να αλλάξετε οπτικά το σχήμα ενός δωματίου που είναι πολύ στενό. Εάν όλα γίνονται σωστά, το δωμάτιο δεν θα φαίνεται ορθογώνιο, αλλά τετράγωνο. Σε κάθε περίπτωση, η τοποθέτηση του βάθρου κάνει το εσωτερικό πιο περίπλοκο και δυναμικό, μαλακώνει τις αιχμηρές γωνίες του δωματίου.

Βήμα βάσης με πλευρικά τραπέζια

Γωνιακό κρεβάτι στο βάθρο

Βήμα βάσης με πάτωμα διαφορετικών επιπέδων

Στάδιο στενού κρεβατιού

Βήμα βάσης κρεβατιών

Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο κρεβάτι οργανικά μέσα στο εσωτερικό, θα πρέπει σίγουρα να το εξοπλίσετε με ενδιαφέροντα φωτισμό. Από το κάτω μέρος γύρω από την περίμετρο, μπορείτε να βάλετε μια λωρίδα LED. Όταν καίγεται, φαίνεται ότι το κρεβάτι επιπλέει στον αέρα, πράγμα που κάνει το δωμάτιο να φαίνεται ευρύχωρο. Επίσης, οι λαμπτήρες μπορούν να τοποθετηθούν στο κεφάλι του κρεβατιού - θα είναι πολύ άνετο μαζί τους.

Ανατολικό στιλ πανοραμική κρεβάτι

Διπλό κρεβάτι στο βάθρο

Βήμα στο κρεβάτι στη σοφίτα

Κρεβάτι Podium Extendable Zoning

Κλίμακα με συρόμενο κρεβάτι

Το bed-podium είναι ένα πραγματικό εύρημα για όσους θέλουν να κάνουν το εσωτερικό του διαμερίσματός τους πιο ενδιαφέρον. Αυτός ο πολυλειτουργικός σχεδιασμός όχι μόνο θα διακοσμήσει το δωμάτιο, αλλά θα εξοικονομήσει χώρο και θα οργανώσει σωστά το χώρο. Ένα τέτοιο κρεβάτι θα είναι μια ιδανική επιλογή για ένα νηπιαγωγείο στο οποίο ζουν δύο παιδιά. Μπορείτε να το βάλετε στο υπνοδωμάτιό σας. Εάν το ύψος των οροφών επιτρέπει, με την εγκατάσταση ενός τέτοιου κρεβατιού, ένα άνετο χώρο εργασίας, ένα πάτωμα χορού ή ένας μετρητής μπαρ θα εμφανιστούν στο διαμέρισμά σας - όλες αυτές οι λειτουργίες, με την κατάλληλη οργάνωση του χώρου, θα εκτελεστούν από το βάθρο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο σχέδιο, κάντε το μόνοι σας ή την τάξη. Η ποιότητα της ζωής σας εξαρτάται από το πόσο καλά μελετήσατε το εσωτερικό στο οποίο ζείτε.

Βήμα βάσης ψηλά

Ιαπωνικό στυλ πάτωμα Catwalk

Βήμα βάσης με συρτάρια

Βήμα στο κρεβάτι σε εξοχική κατοικία

Ζώνη στο βάθρο του κρεβατιού

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)