Στο σπίτι
Σχεδιασμός κουζίνας-σαλόνι: πώς να δημιουργήσετε ένα κομψό ολοκληρωμένο εσωτερικό (103 φωτογραφίες) Σχεδιασμός κουζίνας-σαλόνι: πώς να δημιουργήσετε ένα κομψό ολοκληρωμένο εσωτερικό (103 φωτογραφίες)
Μελετώντας το σχεδιασμό του καθιστικού κουζίνας, είναι σημαντικό να εξετάσουμε όχι μόνο τις μελλοντικές αισθητικές παραμέτρους του χώρου αλλά και τη λειτουργικότητα. Εάν είναι επιθυμητό, ​​οι χώροι φαγητού και εργασίας μπορούν να διαχωριστούν με έπιπλα και διακόσμηση.
Εσωτερικά χωρίσματα στο εσωτερικό: επισκόπηση των τύπων, των τεχνολογιών και των υλικών (113 φωτογραφίες)Εσωτερικά χωρίσματα στο εσωτερικό: επισκόπηση των τύπων, των τεχνολογιών και των υλικών (113 φωτογραφίες)
Τα εσωτερικά χωρίσματα προσελκύουν την ευελιξία τους, με τη βοήθειά τους μπορείτε να νικήσετε με ευκολία ένα ευρύχωρο δωμάτιο, διαιρώντας το σε διάφορα τμήματα, ή κάνοντας τον χώρο του Χρουστσόφ πιο πρακτικό και άνετο.
Το εσωτερικό για το κορίτσι είναι ένας οργανικός συνδυασμός της λειτουργικότητας του δωματίου και της ιδιοσυγκρασίας του ιδιοκτήτη (54 φωτογραφίες)Το εσωτερικό για το κορίτσι είναι ένας οργανικός συνδυασμός της λειτουργικότητας του δωματίου και της ιδιοσυγκρασίας του ιδιοκτήτη (54 φωτογραφίες)
Πιστεύεται ότι το εσωτερικό για το κορίτσι θα πρέπει πρώτα απ 'όλα να αντιστοιχεί στον χαρακτήρα της οικοδέσποινας. Οι ρομαντικοί άνθρωποι θα λατρεύουν τα ελαφριά στυλ όπως η Προβηγκία, οι λάτρεις των αυστηρών συνδυασμών θα εκτιμήσουν τους κλασικούς, τους δραστήριους ονειροπόλους ...
Λευκό εσωτερικό σε διαφορετικά στυλ: πόσο ευέλικτο είναι το λευκό χρώμα; (110 φωτογραφίες)Λευκό εσωτερικό σε διαφορετικά στυλ: πόσο ευέλικτο είναι το λευκό χρώμα; (110 φωτογραφίες)
Πολλοί από εμάς, όταν σκεφτόμαστε την επισκευή, θέλουν να κάνουν το εσωτερικό σε λευκό, αλλά δεν τολμούν να το κάνουν. Υπάρχει μια άποψη ότι το λευκό είναι πολύ πρακτικό και περίπλοκο χρώμα. Αυτή είναι μια λαϊκή παρερμηνεία, έτσι ...
Rolled grass: πώς να φτιάξετε τον ιστότοπό σας τέλειο (20 φωτογραφίες)Rolled grass: πώς να φτιάξετε τον ιστότοπό σας τέλειο (20 φωτογραφίες)
Οι ελασματοποιημένοι χλοοτάπητες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση τόσο των πολύ μικρών τοποθεσιών όσο και των τεράστιων περιοχών. Αυτός είναι ένας βολικός και εύκολος τρόπος για το πράσινο σε οποιαδήποτε περιοχή.
Τύποι κεραμιδιών για την βάση, τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά τους (23 φωτογραφίες)Τύποι κεραμιδιών για την βάση, τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά τους (23 φωτογραφίες)
Το υπόγειο είναι το κάτω μέρος της πρόσοψης του κτιρίου, το οποίο χρειάζεται προστασία από την υγρασία και τις μηχανικές βλάβες. Για τους σκοπούς αυτούς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας από τους τύπους ισχυρών και ανθεκτικών πλακιδίων.
Πλακάκια για την πισίνα: δημιουργήστε το βυθό της θάλασσας (21 φωτογραφίες)Πλακάκια για την πισίνα: δημιουργήστε το βυθό της θάλασσας (21 φωτογραφίες)
Τα πλακάκια για την πισίνα θα πρέπει να είναι όχι μόνο όμορφα και κομψά, αλλά κυρίως ασφαλή. Από το πόσο ισχυρή και μη ολισθηρή θα είναι, μια ασφαλής διαμονή στην πισίνα εξαρτάται.
Σκούρο εσωτερικό: σκοτεινή πολυτέλεια ή μαύρη αριστοκρατία (30 φωτογραφίες)Σκούρο εσωτερικό: σκοτεινή πολυτέλεια ή μαύρη αριστοκρατία (30 φωτογραφίες)
Το σκοτεινό εσωτερικό είναι αγαπημένο από τους δημιουργικούς ανθρώπους και όλους εκείνους που εκτιμούν την πολυτέλεια και την αποκλειστικότητα. Έχοντας σωστά χτυπήσει τις υφές και τους τόνους, επιδέξια επιλεγμένους τόνους, όλοι θα είναι σε θέση να κάνουν τα διαμερίσματά τους πραγματικά κομψά.
Πρόσοψη κεραμιδιών: απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας θεαματικών προσόψεων (21 φωτογραφίες)Πρόσοψη κεραμιδιών: απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας θεαματικών προσόψεων (21 φωτογραφίες)
Τα πλακάκια προσόψεων μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε κτίριο. Ορισμένοι τύποι τελειωμάτων εκτελούν επίσης τη λειτουργία της μόνωσης. Επιλέξτε με ιδιαίτερη προσοχή τον τύπο του υλικού τελικής επεξεργασίας.
Πλακάκια βεράντας: πώς να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή; (26 φωτογραφίες)Πλακάκια βεράντας: πώς να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή; (26 φωτογραφίες)
Τα πλακάκια βεράντας είναι διαφορετικά από αυτά που μπορείτε να βάλετε στο σπίτι. Θα πρέπει να έχει πολλές ιδιότητες και να πληροί ορισμένα κριτήρια σπουδαιότητας.
Πλακάκια άμμου: χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα, εφαρμογές (23 φωτογραφίες)Πλακάκια άμμου: χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα, εφαρμογές (23 φωτογραφίες)
Το πλακάκι άμμου είναι ένα προσιτό υλικό για τη διακόσμηση των μονοπατιών κήπου, πεζοδρομίων και παιδικών χαρών. Το υλικό προσελκύει με την πρακτικότητα και την ευκολία εγκατάστασης, ένα ευρύ φάσμα. Το πλαστικό πολυμερές-άμμο ανέχεται εύκολα σοβαρές παγετώνες, δεν απορροφά υγρασία, έχει ...
Φορτώστε περισσότερο

Εξοχικές κατοικίες: κύρια χαρακτηριστικά και επιλογές για εκτέλεση

Πρόκειται να χτίσετε ή να αγοράσετε ένα εξοχικό σπίτι; Μάθετε από την αναθεώρησή μας ποια υλικά κατασκευής και διακόσμησης προτιμούν, ποιες ανέσεις θα εξοπλίσουν το σπίτι σας και τι θα χτίσει στη γη.

Ίδρυμα και τοίχοι

Οι εξοχικές κατοικίες χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: για μόνιμη ή για καλοκαιρινή ζωή. Τα σπίτια στα οποία ζουν όλο το χρόνο είναι πλήρως μονωμένα και έχουν όλες τις απαραίτητες επικοινωνίες: θέρμανση, παροχή νερού στο σπίτι και αποχέτευση. Και οι δύο τύποι σχετίζονται με την κατασκευή κεφαλαίου, δηλαδή, η κατασκευή βασίζεται σε ένα θεμέλιο, το οποίο μπορεί να είναι ταινία, πλάκα, στήλη ή σωρός. Πριν από την επιλογή του τύπου θεμελίωσης, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιοι θα χτιστούν οι τοίχοι του σπιτιού. Για μια δομή από ένα κούτσουρο ή μια ξυλεία, μια στήλη ή ένα σωρό είναι αρκετά αρκετά, και κάτω από τοίχους από τούβλα θα χρειαστεί να κάνετε μια ταινία. Στο ρωσικό κλίμα, επιλέγονται τα παρακάτω υλικά για την κατασκευή τοίχων για κατοικίες με μόνιμη κατοικία:
 • ξυλεία ·
 • log?
 • τούβλο?
 • διάφορα μπλοκ.
Ευρεία κατασκευή πλαισίου. Τα κτίρια αυτού του τύπου ανεβαίνουν γρήγορα, είναι ελαφριά σε βάρος και σχετικά φθηνά.

Από τι να φτιάξετε μια στέγη;

Σήμερα, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία υλικών στέγης προς πώληση, από τα πιο οικονομικά έως τα αποκλειστικά. Τα πιο δημοφιλή είναι:
 • σχιστόλιθος.
 • κεραμοσκεπή?
 • ondulin;
 • μεταλλικό κεραμίδι?
 • ασφαλτούχο ή σύνθετο πλακίδιο.
Όλα τα σύγχρονα υλικά κατασκευής στέγης είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν καίγονται και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, εάν έχουν εγκατασταθεί σωστά.

Παροχές

Τα επιτεύγματα της τεχνικής σκέψης των τελευταίων δεκαετιών επιτρέπουν να υπάρχει ένα επίπεδο άνεσης σε μια ιδιωτική κατοικία συγκρίσιμη με τις αστικές συνθήκες. Οι ακόλουθες επικοινωνίες είναι οι πιο απαραίτητες για τη μόνιμη διαμονή σε μια εξοχική κατοικία:
 • φθηνή και αποδοτική θέρμανση.
 • φέρνοντας κρύο νερό μέσα στο σπίτι και τη θέρμανση του.
 • αυτόνομη εγκατάσταση αποχέτευσης.
Ας τις εξετάσουμε λεπτομερέστερα.

Θέρμανση

Για τη θέρμανση ενός εξοχικού σπιτιού, υπάρχουν τρεις επιλογές:
 • σόμπα?
 • φυσικό αέριο.
 • ηλεκτρικό.
Είναι βέλτιστο να θερμάνει το σπίτι με φυσικό αέριο, αλλά κατά την απουσία του χρησιμοποιήστε τα δύο υπόλοιπα. Τις περισσότερες φορές συνδυάζονται. Για παράδειγμα, σε μια κατοικία με σόμπα θέρμανσης, έχουν εγκατασταθεί επιπλέον ηλεκτρικοί υπέρυθροι ή λαδιού. Βρίσκονται σε εκείνα τα μέρη όπου οι άνθρωποι είναι πιο συχνά: πάνω από τα κρεβάτια, κάτω από τα παράθυρα, δίπλα στην τραπεζαρία ή στα παιδικά δωμάτια.

Υδραυλικά

Ελλείψει κεντρικού συστήματος παροχής νερού, υπάρχουν δύο τρόποι επίλυσης του προβλήματος της παροχής μιας ιδιωτικής κατοικίας με νερό: σκάβουμε ένα πηγάδι ή τρυπάμε ένα πηγάδι. Και οι δύο μέθοδοι έχουν τα υπέρ και τα κατά. Η απλούστερη λύση είναι να σκάψει καλά. Είναι δικαιολογημένη σε περιπτώσεις όπου στο επίπεδο των 5-15 μέτρων υπάρχει υδροφόρος ορίζοντας και έχει επαρκή ισχύ. Καλά Πλεονεκτήματα:
 • χαμηλό κόστος εργασίας ·
 • μη μεταβλητότητα;
 • μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • ανέξοδα υπηρεσία.
Ταυτόχρονα, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το πηγάδι χρειάζεται τακτικό καθαρισμό, σε ζεστό και ξηρό καιρό μπορεί να στεγνώσει. Επίσης, υπόγεια ύδατα, άμμος και λάσπη μπορεί να εισέλθουν σε διαρροή. Εάν ο υδροφορέας βρίσκεται σε σημαντικό βάθος, τρυπήστε καλά. Τα πλεονεκτήματά του είναι τα εξής:
 • σταθερή στάθμη νερού.
 • Το νερό είναι πολύ καθαρότερο σε σύγκριση με το πηγάδι.
 • με σωστή εγκατάσταση, δεν χρειάζεται πρακτικά να επισκευαστεί.
Το μειονέκτημα είναι ότι για τη γεώτρηση θα πρέπει να προσελκύσουν ειδικούς με επαγγελματικό εξοπλισμό. Οι αντλίες είναι πολύ ακριβότερες από ό, τι οι αντλίες.

Αποχέτευση

Μετά το πέρασμα του νερού στο σπίτι, το πρόβλημα της αποστράγγισης προκύπτει αμέσως. Συνήθως λύνεται με την τοποθέτηση σηπτικής δεξαμενής. Η εμφάνισή του εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων στο σπίτι και την ένταση της χρήσης του νερού. Κατά μέσο όρο, ένα άτομο ξοδεύει περίπου 200 λίτρα νερού την ημέρα. Κατά συνέπεια, το ίδιο ποσό θα εισέλθει στον αποχετευτικό αγωγό. Με υψηλό κόστος για την άντληση λυμάτων, αξίζει να σκεφτείτε μια σηπτική δεξαμενή χωρίς άντληση. Κατά κανόνα, αποτελείται από τρία τμήματα. Μετά τον καθαρισμό σε σηπτική δεξαμενή, τα καθαρά νερά είναι αρκετά κατάλληλα για το πότισμα της περιοχής ή για την αποστράγγισή τους σε έναν αποχετευτικό αγωγό.

Κτίρια στην περιοχή

Η παρουσία της γης σας επιτρέπει να λύσετε πολλά προβλήματα, για τα οποία η πόλη πρέπει να διαθέτει τακτικά κονδύλια. Στο site μπορείτε να δημιουργήσετε:
 • γκαράζ για αυτοκίνητο.
 • εργαστήριο ·
 • μπάνιο ή σάουνα.
 • καυσόξυλος άνθρωπος?
 • κελάρι?
 • ξενώνας.
Σε ξεχωριστή περιοχή αναψυχής, κατασκευάζονται κιόσκια με μπάρμπεκιου ή μπάρμπεκιου, παιδικές χαρές και αθλητικές εγκαταστάσεις για παιδιά και ενήλικες, πισίνες, τεχνητές λίμνες με υδρόβια φυτά και ψάρι.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)