Το εσωτερικό για το κορίτσι είναι ένας οργανικός συνδυασμός της λειτουργικότητας του δωματίου και της ιδιοσυγκρασίας του ιδιοκτήτη (54 φωτογραφίες)

Δημιουργώντας ένα εσωτερικό για ένα κορίτσι, πρώτα απ 'όλα, πρέπει να λάβουμε υπόψη τα γούστα και τις προτιμήσεις της. Ταυτόχρονα, είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιείτε προσεκτικά το χώρο. Δεδομένου ότι οι λειτουργίες του δωματίου είναι πολύ διαφορετικές: ένα μέρος για να χαλαρώσετε, ένα χώρο εργασίας και μια γωνιά για την υποδοχή των επισκεπτών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το σύστημα αποθήκευσης, επειδή η νεαρή μόδα έχει κάτι να κρεμάσει σε μια ντουλάπα και να βάλει σε ράφια.

Εσωτερικό για ένα κορίτσι με έντονες προεκτάσεις

Εσωτερικό για ένα κορίτσι με πρωτοποριακό ύφος

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε ένα δωμάτιο με μπαλκόνι

Το εσωτερικό για το κορίτσι είναι μπεζ

Το εσωτερικό για το κορίτσι είναι λευκό

Επισήμανση των κύριων ζωνών

Στα σύγχρονα διαμερίσματα, το πιο συχνά ένα δωμάτιο πρέπει να λύσει μερικά προβλήματα ταυτόχρονα. Εάν σχεδιάζετε το εσωτερικό ενός δωματίου 12 τετραγωνικών μέτρων για ένα κορίτσι, μπορείτε να κανονίσετε άνετα ένα κρεβάτι, ένα γραφείο, έναν καναπέ για τους επισκέπτες και βάλτε βολικά μια ντουλάπα. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για τους σχεδιαστές για το σχεδιασμό του εσωτερικού ενός διαμερίσματος ενός δωματίου για ένα κορίτσι:

 • δίπλα στην πόρτα είναι προτιμότερο να τοποθετούνται συστήματα αποθήκευσης ρούχων / ρούχων και επίπλων για την υποδοχή των επισκεπτών.
 • το κρεβάτι βρίσκεται μακριά από την πόρτα.
 • είναι πιο βολικό να εξοπλιστεί μια γωνία εργασίας από το παράθυρο?
 • σε ένα στούντιο διαμέρισμα, ένα συμπαγές τραπέζι μπαρ με καρέκλες γίνεται μια τραπεζαρία και ταυτόχρονα οπτικά χωρίζει την κουζίνα?
 • αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά βοηθητικά αντικείμενα (οθόνες, κουρτίνες, ράφια) για οπτική απομόνωση ενός κρεβατιού ή στρώματος.

Προκειμένου το εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας να αποκτά όχι μόνο στυλ αλλά και άνεση, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε όλα τα τετραγωνικά μέτρα ακόμη και ενός συμπαγούς δωματίου αποτελεσματικά και λειτουργικά.

Το εσωτερικό για το κορίτσι είναι μαύρο

Εσωτερικό για ένα κορίτσι με λουλούδια

Εσωτερικό για ένα κορίτσι με ντεκόρ

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε ρουστίκ ύφος

Διακόσμηση υπνοδωματίου κοριτσιού

Για μια άνετη διαμονή, είναι προτιμότερο να εγκαταστήσετε ένα πλήρες κρεβάτι παρά ένα πτυσσόμενο καναπέ. Ακόμη και σε ένα μικρό δωμάτιο υπάρχει χώρος για ένα μονό κρεβάτι. Σε ένα στενό δωμάτιο, είναι σκόπιμο να βάλει ένα κρεβάτι κατά μήκος του τείχους, και σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο μπορείτε να κανονίσετε ένα κρεβάτι με το κεφαλάρι στον τοίχο.

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε στυλ ρετρό

Εσωτερικό για ένα ροζ κορίτσι

Το εσωτερικό για το κορίτσι είναι γκρι

Σκανδιναβικό εσωτερικό στυλ για ένα κορίτσι

Ορισμένα κορίτσια δίνουν προσοχή στα κεφαλάρια, επειδή ένα απαλό κεφαλάρι μπορεί να χρησιμεύσει ως μια βολική υποστήριξη κατά την ανάγνωση βιβλίων ή την παρακολούθηση τηλεόρασης. Τα ταπετσαρίες συνήθως κατασκευάζονται από υφάσματα ή δέρματα.

Για ένα συμπαγές δωμάτιο νέων, μια καλή επιλογή είναι να εγκαταστήσετε έναν καναπέ-κρεβάτι, ο οποίος θα εξοικονομήσει χώρο και θα γίνει ένα πλήρες κρεβάτι τη νύχτα. Κατάλληλα μοντέλα καναπέ: click-gag, δελφίνι, eurobook.

Εσωτερικό για ένα κορίτσι στο σπίτι

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε διαμέρισμα δύο επιπέδων

Εκλεκτικό εσωτερικό στυλ για ένα κορίτσι

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε οικολογικό στυλ

Εσωτερικό εσωτερικό ύφος για ένα κορίτσι

Γωνιά επισκέπτη

Αν το κορίτσι έχει συχνά καλεσμένους, συνιστάται να οργανωθεί μια ειδική ζώνη όπου θα είναι άνετη επικοινωνία με φίλους. Τις περισσότερες φορές, η γωνιά επισκεπτών είναι επιπλωμένη με ένα μικρό καναπέ και ένα ζευγάρι πολυθρόνες, μπουφέδες. Αν μερικές φορές συγκεντρωθούν μεγάλες εταιρείες, τότε οι επισκέπτες μπορούν άνετα να καθίσουν σε ένα μεγάλο μαλακό χαλί.

Δεδομένου ότι ένα τραπέζι με έναν υπολογιστή γίνεται ο κεντρικός τόπος για τη σύγχρονη νεολαία, είναι δυνατό να στερεωθεί ένα ευρύ περβάζι παραθύρου στο άνοιγμα του παραθύρου, το οποίο θα χρησιμεύσει ως πρόσθετος πάγκος. Ακριβώς βάλτε μερικά μικρά μαξιλάρια σε αυτό, και στη συνέχεια η γωνία κατάρτισης και η περιοχή υποδοχής θα οργανικά συγχωνεύονται.

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε στυλ σύντηξης

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε γαλλικό στιλ

Εσωτερικό για ένα κορίτσι με μπλε αποχρώσεις

Εσωτερικό σαλόνι για ένα κορίτσι

Χώρος εργασίας

Συνήθως, ένα γραφείο τοποθετείται κοντά σε παράθυρα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φυσικό φως της ημέρας για δουλειά. Τις περισσότερες φορές, πρέπει να καθίσετε με την πλάτη σας στην πόρτα.Μερικά κορίτσια αισθάνονται άβολα την ίδια στιγμή, οπότε είναι καλύτερο να τοποθετήσετε την επιφάνεια εργασίας σε οποιοδήποτε βολικό μέρος. Πώς λοιπόν να τονίσουμε τη διάθεση εργασίας; Ακολουθούν μερικές επιλογές:

 • το ουδέτερο σύστημα χρωμάτων προωθεί την εστίαση και τη συγκέντρωση. Μια μεγάλη ιδέα είναι να κόψετε μέρος του τείχους κοντά στο τραπέζι με κίτρινο ή λευκό.
 • δεδομένου ότι είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη σύγχρονη νεολαία χωρίς εξοπλισμό πληροφορικής, θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος στο τραπέζι για έναν φορητό υπολογιστή, εγχειρίδια και περιλήψεις. Συνιστάται να επιλέξετε ένα μοντέλο επίπλων που αποτελείται από πολλά δομοστοιχεία ή συρτάρια (για καλλυντικά και διάφορα μικρά αντικείμενα).
 • Οι μαθητές δεν θα ενοχληθούν από μια μικρή βιβλιοθήκη, που βρίσκεται δίπλα στο τραπέζι. Αν το ράφι είναι εγκατεστημένο στον τοίχο, τότε είναι σε θέση να οριοθετήσει οπτικά ένα δωμάτιο για ένα νεαρό κορίτσι. Μόνο στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια δομή χωρίς πλευρικούς τοίχους. Η αρχική ιδέα είναι να σταθεροποιήσετε τα ράφια σε μεταλλικούς σωλήνες βάσης (σταθεροί στο πάτωμα και στην οροφή).

Η επιλογή της καρέκλας θα πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπεύθυνα. Για βολική εργασία, χρειάζεστε ένα μοντέλο που καθορίζει την πλάτη και έχει υποβραχιόνια. Ωστόσο, μια μικρή χάρη δεν βλάπτει την καρέκλα, έτσι ένα προϊόν με φωτεινό μαλακό ταπετσαρία ή διακοσμημένο με υλικά με υφή (μεγάλο πλέξιμο, γούνα) επιλέγεται.

Στον χώρο εργασίας των δημιουργικών προσωπικοτήτων, οι πίνακες δεικτών μετάλλων είναι χρήσιμοι. Είναι κατάλληλα για τη σύλληψη ιδεών (γραπτώς ή ως εικόνες) και ως πίνακας υπενθύμισης για διάσπαρτα άτομα.

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε ένα διαμέρισμα Khrushchev

Εσωτερικό για ένα κορίτσι

Εσωτερικό για ένα κορίτσι με τζάκι

Εσωτερικό για ένα κορίτσι με έργα ζωγραφικής

Το εσωτερικό για το κορίτσι είναι καφέ

Συστήματα αποθήκευσης

Για να αποθηκεύσετε βολικά πολυάριθμα ρούχα, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε μια ψηλή ντουλάπα συρόμενη. Το βέλτιστο βάθος του προϊόντος είναι 55-60 εκ. Μια μεγάλη ιδέα είναι να εγκαταστήσετε ένα φύλλο με μια λεπίδα καθρέφτη. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι ευκολότερο να επιλέξετε μια ντουλάπα και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε επιπλέον καθρέφτη. Πρόσθετες περιοχές αποθήκευσης μπορεί να είναι συρτάρια που βρίσκονται κάτω από το κρεβάτι.

Το εσωτερικό για το κορίτσι είναι όμορφο

Εσωτερικό για ένα κορίτσι με ένα κρεβάτι

Κουζίνα εσωτερικό για ένα κορίτσι

Εσωτερικό διαμέρισμα για ένα κορίτσι

Εσωτερικά σε διαφορετικά στυλ

Ο εσωτερικός σχεδιασμός της αίθουσας για την κοπέλα αναγκαστικά λαμβάνει υπόψη τις επιθυμίες της οικοδέσποινας, τις προτιμήσεις και τα γούστα της. Αν το δωμάτιο είναι πολύ μικρό, τότε πρέπει να συμβουλευτείτε έναν σχεδιαστή. Μόνο ένας ειδικός θα είναι σε θέση να αξιολογήσει σωστά τις δυνατότητες του δωματίου, τα συμφέροντα του κοριτσιού και να επιλέξει ένα αρμονικό μοντέρνο σχέδιο.

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε μοντέρνο στυλ

Υπνοδωμάτιο εσωτερικό για ένα κορίτσι

Μοντέρνο εσωτερικό υπνοδωματίου για ένα κορίτσι

Εσωτερικό για ένα κορίτσι στούντιο διαμέρισμα

Εσωτερικό για το μπάνιο ενός κοριτσιού

Καλή και χαλαρή ατμόσφαιρα

Τα εσωτερικά χρώματα παστέλ δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και γαλήνης. Για τις ρομαντικές φύσεις, τα Προβηγκία, κλασικά, σκανδιναβικά στυλ είναι κατάλληλα.

 • Η Provence είναι το φως του ήλιου, απαλές αποχρώσεις που δίνουν στο δωμάτιο μια εκλεπτυσμένη και λεπτή εμφάνιση. Δημοφιλή χρώματα: ανοιχτό μοβ, γαλάζιο, άμμος, θολή ελιά. Για διακοσμήσεις τοίχων χρησιμοποιούνται ταπετσαρίες με μικρά σχέδια (λουλούδια, πουλιά) ή λωρίδες. Τα παράθυρα είναι διακοσμημένα με κουρτίνες ή περισσότερες σύγχρονες ρωμαϊκές κουρτίνες. Αυτό το στυλ χαιρετίζει τα υφάσματα από βαμβάκι, σατέν, λινό, μετάξι. Τα έπιπλα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο, βαμμένο σε άσπρο / μπλε / πράσινο χρώμα με στοιχεία γήρανσης (scuff). Η διακόσμηση του κρεβατιού και του τραπέζι μπορεί να περιέχει διακοσμητικά στοιχεία.
 • Το κλασικό προτείνει ένα πολυτελές, περιποιημένο μοντέρνο εσωτερικό δωμάτιο για ένα κορίτσι. Τα κύρια χρώματα που υπογραμμίζουν την ευεξία και την μεγαλοπρέπεια της ατμόσφαιρας: ροζ, μπεζ, τυρκουάζ, φιστίκι, καφέ, λευκό. Το επιλεγμένο στυλ δεν δέχεται αντιθέσεις, επομένως δεν υπάρχουν καθαρές μεταβάσεις χρώματος. Για έπιπλα επιλέγονται όμορφα προϊόντα με απαλά καμπύλες μορφές φυσικού ξύλου σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Επιπλέον, για την ταπετσαρία χρησιμοποιούνται φυσικά υφάσματα (μερικές φορές κεντημένα με χρυσό) και δέρμα. Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα είναι ραμμένα από φυσικά ακριβά υφάσματα: μετάξι, σατέν, βισκόζη. Το υλικό είναι συνήθως απλό, αλλά επιτρέπεται ένα ελαφρύ και διακριτικό σχέδιο.
 • Το σκανδιναβικό στυλ είναι λακωνικό, με ελάχιστο ντεκόρ και φαίνεται ωφέλιμο σε μεγάλες εκτάσεις.Το πιο αποδεκτό σχήμα χρωμάτων: αποχρώσεις του λευκού, άμμου, μπλε, θολή πράσινο. Επιπλέον, το κύριο χρώμα στο εσωτερικό είναι λευκό, και οι αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη ζώνη του δωματίου. Τα έπιπλα είναι φτιαγμένα από ελαφρύ ξύλο. Επιτρέπονται ως προϊόντα βαφής σε ένα λευκό πρωτεύον χρώμα και με τη διατήρηση της φυσικής υφής του ξύλου. Τα αντικείμενα "do-it-yourself" είναι ευπρόσδεκτα - ένα τραπεζάκι σαλονιού από σανίδες, μια κομοδίνα από σκαμπό.

Για το δωμάτιο ενός κοριτσιού 20 ετών, μπορείτε να πάρετε ένα μικρό κρεβάτι-βάθρο, μέσα στο οποίο υπάρχουν τμήματα για την αποθήκευση πράγματα.

Το εσωτερικό για το κορίτσι σε ένα απλό σχέδιο

Σαλόνι εσωτερικό στυλ για ένα κορίτσι

Μαροκινό στυλ εσωτερικό για ένα κορίτσι

Εσωτερικό για ένα κορίτσι με ψάθινα έπιπλα

Εσωτερικό για ένα κορίτσι στο στυλ του μινιμαλισμού

Δυναμικό στυλ

Χρήση στο σχεδιασμό ενός δωματίου φωτεινού σχεδίου είναι κατάλληλο για μια κοπέλα που εκτιμά την τάξη στο σπίτι. Τα πιο απλά, φυσικά και δωρεάν θεωρούνται μορφές υψηλής τεχνολογίας και μινιμαλισμού. Διακριτικά χαρακτηριστικά του εσωτερικού χώρου για το κορίτσι σε ένα μοντέρνο στυλ:

 • ελάχιστα αντικείμενα, μέγιστο φωτισμό,
 • ελεύθερος και ανοιχτός χώρος.
 • σχεδόν πλήρης απουσία διακοσμητικών στοιχείων.
 • έπιπλα από κανονικά γεωμετρικά σχήματα, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά (μινιμαλισμό) και γυαλί, πλαστικά (υψηλής τεχνολογίας), είναι ευπρόσδεκτα.
 • η παλέτα χρωμάτων επιτρέπει τον συνδυασμό δύο βασικών αποχρώσεων και ενός επιπλέον - ως προφορά (έντονο κόκκινο, πορτοκαλί, μπλε, κίτρινοι τόνοι). Κοινά χρώματα: μαύρο, λευκό, γκρι, καφέ / καφέ (μινιμαλισμός).
 • τα ακατέργαστα υλικά επιφάνειας χρησιμοποιούνται στην επιφανειακή διακόσμηση (τούβλο, μπετόν, πέτρα).

Έτσι ώστε το διακοσμητικό δίχρωμο για τα κορίτσια δεν φαίνεται βαρετό και θαμπό, οι σχεδιαστές προτείνουν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικές υφές της ίδιας σκιάς. Οι εικόνες ζωγραφικής στους τοίχους θα αμβλύνουν επίσης τη σοβαρότητα της ατμόσφαιρας. Ο σωστός φωτισμός πολλών επιπέδων θα δημιουργήσει το μέγιστο φως. Για έπιπλα με απλά σχήματα, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μια απλή ταπετσαρία από βελούδο, σουέτ, λινό, δέρμα.

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε ένα δωμάτιο Χρουστσόφ

Εσωτερικό ενός διαμερίσματος στούντιο για ένα κορίτσι

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε παστέλ χρώματα

Εσωτερικό για ένα κορίτσι στο στυλ της provence

Εσωτερικό για ένα κορίτσι με ένα γραφείο

Εάν τα αντικείμενα τοποθετηθούν κατά μήκος των τοίχων, γύρω από την περίμετρο του δωματίου, τότε η αίσθηση του ελεύθερου χώρου θα παραμείνει. Η συρόμενη ντουλάπα εγκαθίσταται μέχρι την οροφή ή σε ολόκληρο τον τοίχο (σε μικρούς χώρους). Το κρεβάτι μπορεί να πάρει τη μορφή ενός βάθρου ή να είναι στα πόδια. Αυτό το στυλ δεν είναι ευπρόσδεκτο κρατώντας τα πράγματα στο βλέμμα, έτσι ώστε τα αρθρωτά ράφια από ασυνήθιστο υλικό, μάλλον παίζουν το ρόλο του ντεκόρ.

Art Nouveau εσωτερικό για ένα κορίτσι

Εσωτερικό για μια νεαρή κοπέλα 20 ετών

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε ένα μικρό διαμέρισμα

Εσωτερικό για ένα νεοκλασικό κορίτσι

Η ρύθμιση για δημιουργικούς ανθρώπους

Ένα κορίτσι που συνδέεται στενά με την τέχνη θα νιώθει αρμονικά σε ένα περιβάλλον που αντανακλά τις σκέψεις, τις διαθέσεις, τα όνειρά της. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να μην χάσετε το μεσαίο έδαφος - είναι απαραίτητο οι επισκέπτες σε ένα ασυνήθιστο περιβάλλον να μην αισθάνονται χαμένοι.

 • Το στυλ boho κορεσμεί το δωμάτιο με τολμηρά και φωτεινά χρώματα και δεν είναι απαραίτητο να σταματήσετε σε 2-3 αποχρώσεις. Ακριβώς παρόμοιες αποχρώσεις πρέπει να βρεθούν σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ταπετσαρίες, πίνακες ζωγραφικής ή δάπεδα. Για ένα λαμπερό κορίτσι, επιλέγεται μια ελαφρά παλέτα με παστέλ. Η διακόσμηση του δωματίου δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης, δημιουργικότητας, τόσο άνετες και μαλακές καρέκλες / ευρύχωρο καναπέ squat, ένα άνετο κρεβάτι με ένα μαλακό κεφαλάρι. Τα καπέλα και τα μαξιλάρια από μετάξι φαίνονται κατάλληλα.
 • Οι ουδέτερες φυσικές αποχρώσεις σίγουρα ταιριάζουν στο κλασικό boho και τα φωτεινά κλωστοϋφαντουργικά στοιχεία θα αναζωογονηθούν. Τα απλά ασυνήθιστα έπιπλα από φυσικό ξύλο ή βαμμένα με ελαφρώς σιωπηρούς τόνους τοποθετούνται στην περιοχή εργασίας.
 • Το οικολογικό στυλ θα δημιουργήσει μια αρμονική και φυσική ατμόσφαιρα σε μια μικρή περιοχή. Η χρήση των πλεκτών ειδών και των λυγαριών στο σχεδιασμό έχει γίνει μια μοντέρνα τάση. Χοντρό πλέξιμο μπορεί να είναι παρούσα σε πολλά πράγματα: ένα καρό, μαξιλαροθήκες, μαλακά χαλιά στο κρεβάτι και στο καθιστικό. Η υφή των πλεκτών υφασμάτων δίνει έμφαση στην ομαλή υφαντική ταπετσαρία (λινό, βαμβάκι).

Για το οικολογικό στυλ, ένα ουδέτερο χρώμα των φυσικών αποχρώσεων είναι εγγενές. Και μικρά πράγματα από τα φωτεινά νήματα (αμπαζούρ, κουβέρτα σε μια καρέκλα) μπορεί να γίνουν πιασάρικες ενδείξεις που ζωντανεύουν το εσωτερικό.Οι ξαπλώστρες παρέχουν στους επισκέπτες μια άνετη διαμονή. Οι πλεκτές ρουφηξίες θα δώσουν στο εσωτερικό μια ζοφερή νεανική εμφάνιση. Στη διακόσμηση των επιφανειών ενθαρρύνεται η χρήση ανοιχτόχρωμων υλικών: καπνιστό γκρίζο, άμμος, καφές με γάλα.

Κατά τη δημιουργία οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου, είναι σημαντικό να βασιστούμε στις επιθυμίες του εφήβου, χωρίς να ξεχνάμε τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα. Προκειμένου να ληφθεί υπόψη μια πιθανή αλλαγή στα γούστα του κοριτσιού, συνιστάται να διαμορφωθεί ένα ουδέτερο περιβάλλον, το οποίο θα καθοριστεί από το ντεκόρ και τα αξεσουάρ.

Εσωτερικό μπάνιο για ένα κορίτσι

Εσωτερικό για ένα κορίτσι σε ανατολίτικο στυλ

Το εσωτερικό για το κορίτσι είναι φωτεινό

Εσωτερικό για ένα κορίτσι με ένα χρυσό

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)