Αρχικές γιρλάντες για το νέο έτος: 7 κατευθύνσεις για τη δημιουργία ενός εορταστικού περιβάλλοντος (61 φωτογραφίες)

Η Χριστουγεννιάτικη βιομηχανία προσφέρει εκατοντάδες παραλλαγές εσωτερικών διακοσμήσεων που μπορούν να φέρουν μια μαγευτική ατμόσφαιρα διακοπών στο σπίτι σας. Για όλη την ποικιλομορφία τους, αυτές οι γιρλάντες για το νέο έτος που έγιναν από τον εαυτό τους είναι ακόμα υψηλότερες. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ενδιαφέρουσα από την εύρεση υλικών, την κοπή τμημάτων και τη συναρμολόγηση τους; Μια τέτοια δραστηριότητα θα βοηθήσει να προσεγγίσουμε τις διαφορετικές γενιές, θα επιτρέψουμε σε μια φυσική, χαλαρή ατμόσφαιρα να εκφράσουμε τις ευχές μας για το επόμενο έτος, να μοιραστούμε τα όνειρα και τα σχέδιά μας.

Γιορτή των πορτοκαλιών της Πρωτοχρονιάς

Χριστούγεννα γιρλάντα στο μπαλκόνι

Γιρλάντα με τόξα για το νέο έτος.

Νέο Έτος γράμματα γιρλάντα

Χαρτοφυλάκιο πρωτοχρονιάς

Πριν κάνετε μια γιρλάντα, μετρήστε τον χώρο που σχεδιάζετε να διακοσμήσετε - θα είναι ευκολότερο να καθορίσετε την απαιτούμενη ποσότητα υλικών. Δεν είναι απαραίτητο να αγοραστούν οι τελευταίοι - μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα συνήθη οικιακά είδη, τα τρόφιμα, τα είδη ένδυσης και τα δώρα της φύσης που έχουν καταστεί άσχετα.

Σπιτική νέα γιρλάντα

Διακοσμητική γιρλάντα για το νέο έτος

Πώς να φτιάξετε βρώσιμη εσωτερική διακόσμηση;

Κανείς δεν θα αρνηθεί ένα ζευγάρι μπισκότων με μελόψωμο και μπορεί να διακοσμήσει κυριολεκτικά τις διακοπές - εάν τα στοιβάζετε σε μια στενή σατέν κορδέλα από κόκκινο ή ζουμερό πράσινο και τα κρεμάτε στην κουζίνα. Για να γίνει αυτό, όταν ψήνετε στο ευρύτερο τμήμα τους, πρέπει να φτιάξετε 2 τρύπες σε απόσταση τουλάχιστον 1,5 cm - μια σύνδεση σύνδεσης θα περάσει μέσα από αυτά (τα μπισκότα δε θα συλλέγονται πλαγίως αλλά στην μπροστινή πλευρά).

Γιρλάντα της Πρωτοχρονιάς με κανέλα

Γιρλάντα μπισκότων της Πρωτοχρονιάς

Γλυκιά γιρλάντα για το νέο έτος

Γιρλάντες από γλυκά φαίνονται πολύ όμορφα - συναρμολογούνται σε μια ενιαία σύνθεση χρησιμοποιώντας ένα πυκνό νήμα ή μια γραμμή αλιείας δεμένη γύρω από ένα περιτύλιγμα. Εάν έχει προγραμματιστεί ότι το προϊόν θα είναι μακρύ, είναι προτιμότερο να παίρνετε ελαφρές παραλλαγές των γλυκών, ειδικά εάν η επιλογή έπεσε πάνω στη σοκολάτα - έτσι η δέσμη θα πέσει λιγότερο.

Το χρωματισμό των μεγάλων ζυμαρικών μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα για μια γιρλάντα και την κοινή εργασία με ένα παιδί. Όταν στεγνώσουν, θα πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα πυκνό νήμα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτεινά νήματα για πλέξιμο) έτσι ώστε τα ζυμαρικά να κρέμονται κάθετα. Ένας σφιχτός κόμπος ή βρόχος θα πρέπει να δένονται κάτω από κάθε οπή έτσι ώστε τα τεμάχια να μην γλιστρήσουν.

Εάν τα αρώματα είναι η προτεραιότητα, μπορείτε να στοιβάζετε αποξηραμένα φέτες πορτοκαλιών, λεμονιών, γλασαρισμένων φρούτων σε ένα χοντρό νήμα - μια τέτοια νόστιμη διακόσμηση σίγουρα δεν θα μείνει χωρίς προσοχή!

Γιορτή του νέου έτους

Γιρλάντα LED της Πρωτοχρονιάς

Γιορτή οικολογικού στυλ της Πρωτοχρονιάς

Εγκέφαλος ελάτης του νέου έτους

Ηλεκτρική γιρλάντα του νέου έτους

Πολύχρωμες μαγικές χιονοπτώσεις - αισθητές ή νιφάδες χιονιού

Η χιονόπτωση από τσόχα είναι μια αισθησιακή γιρλάντα που μοιάζει με σπειρώματα με κύκλους από αυτό το υλικό, κρεμασμένα κάθετα στο δωμάτιο. Πρέπει να κόψετε κύκλους αυθαίρετου μεγέθους (όχι απαραίτητα τους ίδιους) και να βάζετε μαζί σε μια παχιά γραμμή αλιείας. Το πιπίλισμα μπορεί να είναι λευκό και χρώμα - και οι δύο επιλογές φαίνονται αρκετά εντυπωσιακές, το κύριο πράγμα είναι να αφήσετε την απόσταση μεταξύ των στοιχείων, τότε θα φαίνεται να ανεβαίνουν στον αέρα όπως μια ελαφριά χιονόπτωση σε ήρεμους καιρούς.

Εάν τα νοικοκυριά επιθυμούν να κόψουν νιφάδες χιονιού, μπορείτε να κάνετε όλη την οικογένεια για διακοσμήσεις διακοπών - να κάνετε το μέγιστο αριθμό ανοιχτών κουβερτών και να τις τεντώσετε σε μια γιρλάντα.

Μπορείτε να κρεμάσετε τη γραμμή αλιείας τόσο οριζόντια όσο και κατακόρυφα: στην πρώτη περίπτωση, θα δημιουργήσετε παραδοσιακή διακόσμηση Πρωτοχρονιάς με τα χέρια σας, στη δεύτερη θα σχηματιστεί μια πολύχρωμη χιονόπτωση. Για την κατασκευή νιφάδων χιονιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο ειδικό χαρτί, το οποίο πωλείται σε καταστήματα για σπιτική τέχνη, αλλά και χαρτοπετσέτες, συνηθισμένα φύλλα σημειωματάριων - η επένδυση δεν θα είναι αισθητή σε ένα κομψό σχέδιο δαντέλας.

Πρωτοχρονισμένη γιρλάντα

Γιορτή του νέου έτους με νιφάδες χιονιού

Γιορτή του νέου έτους με μπαλόνια

Σε αναζήτηση ενός ζευγαριού - μια γιρλάντα στο νηπιαγωγείο

Για να διακοσμήσετε ένα φυτώριο με μια αυθεντική γιρλάντα για το νέο έτος, αξίζει να αποθηκευτεί εκ των προτέρων για ένα χαμένο ζευγάρι:

 • μάλλινες ή πλεκτές κάλτσες με φωτεινά χρώματα.
 • γάντια.
 • γάντια.
 • κάλτσες.

Επίσης εδώ είναι ήδη χρήσιμα περιττά καπέλα για μωρά και άλλα παρόμοια παιδικά βοηθήματα. Όλα τα στοιχεία πρέπει να ράβονται σε ένα χοντρό κορδόνι, εναλλασσόμενο με βούρτσες και πομπώδες, Χριστουγεννιάτικο δέντρο ή απλά παιχνίδια. Εάν δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα στο αγρόκτημα, κοιτάξτε τα καταστήματα των παιδιών: οι πωλήσεις μικρών αντικειμένων οργανώνονται συχνά πριν από τις διακοπές, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο γάντια / γάντια κυριολεκτικά για μια δεκάρα.

Παιδική γιρλάντα για το νέο έτος

Γιρλάντα της Πρωτοχρονιάς

Παιδική γιρλάντα με ελάφια για το νέο έτος

Χριστούγεννα γιρλάντα

Μια τέτοια γιρλάντα δεν χρειάζεται να κρεμαστεί κάτω από το ταβάνι - μπορεί να τραβηχτεί ανάμεσα στις στήλες του κρεβατιού, συμπεριλαμβανομένου του γονέα.

Διακόσμηση από πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης

Το Νέο Έτος δεν θα είναι πλήρες αν δεν αφιερώσετε χρόνο για να διακοσμήσετε με γιρλάντες που αναβοσβήνουν και λάμπει με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, του καθιστικού ή της κρεβατοκάμαρας. Για να μεταμορφώσετε έναν ήδη βαρετό συνδυασμό βολβών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο φτηνό δοχείο μιας χρήσης. Για τη διακόσμηση κυπέλλων, όλα τα υλικά μπορούν να βρεθούν χρήσιμα:

 • ύφασμα με ένα ενδιαφέρον θεματικό κόσμημα.
 • στρας, σπινθήρες, χάντρες.
 • έγχρωμο χαρτί.
 • φύλλο ·
 • δαντέλα, πλεξούδα, κορδέλες?
 • χαρτοπετσέτες για την αποσύνδεση.

Η κόλλα θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε μετά την ξήρανση να διατηρεί τη διαφάνειά της, είναι επίσης σκόπιμο να επιλέξετε τα πιο απλά κύπελλα από ημιδιαφανές πλαστικό.

Μπροστινή γιρλάντα για το νέο έτος

Νέα γιρλάντα

Γιορτή του Νέου Έτους με σημαίες

Νέο Έτος κυματοειδές χαρτί γιρλάντα

Μπλε γιρλάντα του νέου έτους

Γιορτή του νέου έτους με παιχνίδια

Εορτασμός των σωλήνων της Πρωτοχρονιάς

Πρώτα απ 'όλα, το δοχείο πρέπει να είναι διακοσμημένο: κόλλα με κάτι από την παραπάνω λίστα. Εάν είναι δύσκολο να κάνετε τα πάντα "με το μάτι", μπορείτε να προ-σχεδιάσετε ένα στένσιλ - ρολό ένα ποτήρι σε χαρτί, ενώ το εντοπίζοντας με ένα μολύβι. Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι μια σιλουέτα - το ίδιο αν κόψουμε το γυαλί και το βάζουμε σε ένα αεροπλάνο. Αφήστε κάθε στοιχείο που είναι διαθέσιμο να διακοσμηθεί με το δικό του στυλ - ως αποτέλεσμα, σχηματίζεται μια πραγματικά σχεδιαστική σύνθεση.

Για να συνδέσετε το δοχείο με μια γιρλάντα, πρέπει να κάνετε μια εγκάρσια διατομή του ίδιου μεγέθους στο κάτω μέρος κάθε ήδη διακοσμημένου αντικειμένου που είναι κατάλληλο για τους λαμπτήρες. Στη συνέχεια, τοποθετήστε προσεκτικά κάθε λάμπα στο φλιτζάνι του.

Μετά τις αργίες, συνιστάται να αποσυναρμολογήσετε τη διακόσμηση - να αφαιρέσετε όλους τους λαμπτήρες από τα γυαλιά και να το τοποθετήσετε το ένα πάνω στο άλλο. Σε αυτή την περίπτωση, η γιρλάντα θα διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο.

Τεχνητή γιρλάντα για το νέο έτος

Νέα γιρλάντα τζάκι

Χαρτόνι γιρλάντα για το νέο έτος

Πρωτοχρονιά κόκκινη γιρλάντα

Γιρλάντα του κύκλου της Πρωτοχρονιάς

Πρωτοχρονιάς γιρλάντα

Νέο Έτος Γάζας Κορδέλα

Αρωματικές φυσικές συνθέσεις - βελόνες και κώνοι

Εάν έχετε πρόσβαση στα δώρα της φύσης, μπορείτε να φτιάξετε μια ογκώδη γιρλάντα για το Νέο Έτος 2019 με τα χέρια σας από τα πόδια της έλασης. Τέτοιου είδους διακόσμηση μπορεί να στερεωθεί στο κιγκλίδωμα σκαλοπατιών, κρεμασμένο στους τοίχους, διακοσμημένα παράθυρα - που είναι τοποθετημένα σε περβάζια παραθύρων. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιούνται ισχυρή κλωστή και κόλλα για πιστότητα για τη σύνδεση των εξαρτημάτων, Χριστουγεννιάτικες μπάλες, πούλιες, όμορφες κορδέλες θα χρησιμεύσουν ως λαμπερές νότες σε πράσινο φόντο.

Από τους αποξηραμένους κώνους μπορείτε επίσης να συλλέξετε μια υπέροχη σύνθεση. Κάθε ένα από αυτά πρέπει να είναι εξοπλισμένο με βρόχο:

 • ο ευκολότερος τρόπος είναι να τρέξετε ένα σχοινί μέσα από τις κλίμακες και να αφήσετε την ουρά.
 • εάν υπάρχει ένα τρυπάνι, μια τρύπα γίνεται προσεκτικά χρησιμοποιώντας ένα στενό τρυπάνι, μια σταγόνα κόλλα τοποθετείται σε αυτό, καθώς και μια συμπαγής βίδα με ένα βρόχο στο τέλος.

Οι κώνοι μπορούν να καλύπτονται με πούλιες χρησιμοποιώντας διαφανή κόλλα, γαρνιτούρα με στρας. Στη συνέχεια, είναι αρμαθιές σε σπάγκο, που στερεώνονται στη θέση τους από βοηθητικούς κόμβους (έτσι δεν θα γλιστρήσει και θα συγκεντρωθούν σε ένα σωρό). Μια ακόμα πιο όμορφη γιρλάντα μπορεί να κατασκευαστεί με εναλλαγή των κώνων με περίπλοκα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

Γιρλάντα της Πρωτοχρονιάς με τσάντες

Νέα γιρλάντα

Γκαρλάντα με κάλτσες για το νέο έτος

Γιρλάντα της Πρωτοχρονιάς

Έντονη γιρλάντα για το νέο έτος

Γιρλάντα του νέου έτους σε ένα παράθυρο

Γιρλάντα της Πρωτοχρονιάς της ελιάς

Φωτεινότητα και μηδενική βαρύτητα - Συνθέσεις μπάλες με νήματα

Αυτή η ιδέα για μια γιρλάντα ήρθε σε μας από την Ανατολή, όπου για κάθε μεγάλη γιορτή είναι συνηθισμένη η διακόσμηση δρόμων και σπιτιών με φανάρια και χρωματιστές μπάλες. Για να κάνετε μια τέτοια γιρλάντα για το νέο έτος με τα χέρια σας δεν είναι καθόλου δύσκολο, η τεχνική δεν απαιτεί ιδιαίτερες οικονομικές δαπάνες. Θα χρειαστείτε:

 • πολύχρωμα σπειρώματα νήματος mouline ή παρόμοιου πάχους, υπολείμματα νήματος πολλαπλών διαστάσεων είναι επίσης κατάλληλα.
 • μπαλόνια;
 • Κόλλα PVA και άχρωμο βερνίκι.
 • ζελέ πετρέλαιο ή κρέμα γάλακτος.
 • ρηχό μπολ?
 • διακοσμητικά στοιχεία - χάντρες, πούλιες, στρας,
 • σπάγγος ή γιρλάντα λαμπτήρων.

Το πρώτο στάδιο είναι να διογκώσετε τις μπάλες, θα χρησιμεύσουν ως πλαίσιο, πρέπει επίσης να λιπαίνονται με κρέμα έτσι ώστε τα νήματα να μην υποφέρουν. Στη συνέχεια, πρέπει να ρίξετε την κόλλα σε ένα μπολ και, βυθίζοντας το νήμα, τυλίξτε τις μπάλες με νήματα. Όταν ολόκληρη η επιφάνεια είναι καλυμμένη με σπείρωμα, η βάση πρέπει να κρεμαστεί να στεγνώσει και μέχρι να στεγνώσει, θα πρέπει να κάνετε διακόσμηση - τοποθετήστε το στολίδι από λαμπερά εξαρτήματα. Όταν η περιέλιξη του νήματος είναι εντελώς στεγνή, η λαστιχένια σφαίρα πρέπει να τρυπηθεί και να αφαιρεθεί προσεκτικά.

Οι έτοιμες κατασκευές μπορούν να τοποθετηθούν σε σπάγγους ή να συμπληρώσουν μια υπάρχουσα γιρλάντα εργοστασίου τοποθετώντας μπάλες στους λαμπτήρες.

Garland στο κιγκλίδωμα για το νέο έτος

Πρωτοχρονιά με τα κουμπιά

Πολύχρωμο γιρλάντα της Πρωτοχρονιάς

Γιρλάντα μπάλα του νέου έτους

Κορώνες του νέου έτους

Γιρλάντα του νέου έτους στο τραπέζι

Γιρλάντα LED της Πρωτοχρονιάς

Μια ποικιλία Χριστουγέννων από χρωματιστό χαρτί

Η εορταστική χάρτινη γιρλάντα για το νέο έτος είναι μια παραδοσιακή διακοσμητική διακόσμηση του εσωτερικού, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι. Όλοι θυμούνται πολύχρωμες αλυσίδες συναρμολογημένες από ταινίες δακτυλίων που εκτελούνται στο σχολείο στα μαθήματα εργασίας. Και ποιος δεν έχει ξεχάσει πώς να κάνει "φακούς", κόβοντας με ιδιαίτερο τρόπο ολόκληρα φύλλα χρωματισμένου χαρτιού;

Φυσικά, μπορούμε να επαναλάβουμε αυτά τα αριστουργήματα στο σπίτι με τα παιδιά μας. Τα ογκομετρικά χριστουγεννιάτικα δέντρα από χαρτί είναι λίγο πιο επίπονα: πρέπει να κόψετε αρκετά ίδια μέρη σε ένα διάτρητο, να τα τοποθετήσετε και να τα κολλήσετε στα μισά, εναλλάξ να τα συνδέσετε μεταξύ τους.

Εάν κάνετε κάποιες κάμψεις στα κενά, μπορείτε να κάνετε κυρτά αστέρια από το χαρτί τον εαυτό σας, προσφέρονται επίσης στην τεχνική origami.

Νέο Έτος στεφάνι γιρλάντας

Εορτασμός των κλαδιών της Πρωτοχρονιάς

Πλεκτά γιρλάντα της Πρωτοχρονιάς

Νέα γιρλάντα με μούρα

Πράσινη γιρλάντα για το νέο έτος

Γιρλάντα της Πρωτοχρονιάς των χόρτων

Χρυσή γιρλάντα για το νέο έτος

Οπλισμένος με συρραπτικό και ταινίες χαρτιού, είναι εύκολο να φτιαχτεί μια γιρλάντα με καρδιές: η αρχή μιας καρδιάς θα γίνει η μέση της επόμενης. Εάν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα διάφορες λωρίδες διαφόρων μηκών, τα στοιχεία της σύνθεσης θα είναι πολυστρωματικά.

Όταν είναι δύσκολο να δώσετε προτίμηση σε οποιοδήποτε στυλ, μπορείτε να συναρμολογήσετε "διάφορα" ή μια γιρλάντα των συστατικών που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της δημιουργικότητας της οικογένειας - χορδή σε μορφές origami, ελαφριά Χριστουγεννιάτικα στολίδια, νιφάδες χιονιού, ογκώδη ερυθρελάτη. Αφήστε όλους να συμμετάσχουν στη διαδικασία - στη συνέχεια, στο εορταστικό τραπέζι θα είναι δυνατόν να δούμε τις διακοσμήσεις και να χαρούμε που όλοι θα μπορούσαν να αφήσουν ένα κομμάτι καλών ευχών σε αυτό.

Γιρλάντα της Πρωτοχρονιάς με αστέρια

Κλασική γιρλάντα της Πρωτοχρονιάς

Γιρλάντα της Πρωτοχρονιάς των λουλουδιών

Γιορτή του νέου έτουςΣας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)