Αρχικό φωτισμό τοίχου LED σε μοντέρνο εσωτερικό (23 φωτογραφίες)

LED τοίχου φωτισμού - μια μοντέρνα και ασυνήθιστη λύση για το εσωτερικό. Αυτό το ενδιαφέρον νέο προϊόν χρησιμοποιείται από τους σχεδιαστές με ευχαρίστηση. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα των λωρίδων LED είναι ένας ασφαλής τρόπος λειτουργίας λόγω της χαμηλής τάσης. Οι λυχνίες LED είναι τοποθετημένες στον τοίχο χρησιμοποιώντας μικρές θήκες ή συγκολλητική επιφάνεια. Το πλεονέκτημα είναι ότι η ταινία μπορεί να εγκατασταθεί ανεξάρτητα, χωρίς τη βοήθεια ειδικών.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των LED; Πρώτον, προσελκύουν την προσοχή, φαίνονται όμορφα στο σκοτάδι και δημιουργούν ένα οικείο, πιο άνετο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Δεύτερον, ο φωτισμός των τοίχων από τούβλα, οι κάθετες επιφάνειες των χώρων εργασίας και του σπιτιού που κατασκευάζονται από γυψοσανίδα, συμβάλλουν στην επίτευξη του αποτελέσματος της πολυμορφίας, δημιουργούν το βάθος του χώρου, αυξάνουν τον όγκο ακόμη και ενός μικρού δωματίου. Τρίτον, ο φωτισμός LED καταναλώνει λίγη ενέργεια και λειτουργεί χωρίς διακοπή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φωτισμός των πάνελ 3D στην κρεβατοκάμαρα

Εντοπισμός φωτισμού τοίχου στο υπνοδωμάτιο

Πού χρησιμοποιείται;

Ο φωτισμός LED χρησιμοποιείται ενεργά στο εμπόριο (πινακίδες, βιτρίνες), διασκέδαση και αναψυχή (νυχτερινά κέντρα, εστιατόρια), καθώς και για να δημιουργήσετε ένα άνετο εσωτερικό σπίτι. Σήμερα, έχουν σχεδιαστεί κουρτίνες, σκάλες, πλίνθους, ράφια από γυαλί, κατώτερα επίπεδα ντουλαπιών, στεγνές επιφάνειες, κεφαλές, ντουλάπια, μπάνια, χώρος εργασίας στην κουζίνα, κουκούλες, οροφές, κόγχες και τοίχοι. Η φαντασία της χρήσης του φωτισμού LED είναι απεριόριστη, τα πάνελ με οπίσθιο φωτισμό είναι πολύ συνηθισμένα.

Το φωτισμό του τόξου στο εσωτερικό

Φωτισμός τοίχου

Οφέλη LED

Η διακόσμηση των τεντωμένων οροφών, των κόγχων, των τοίχων από γυψοσανίδες και τούβλα με λουρίδες LED είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση σε συνηθισμένους λαμπτήρες, πολυελαίους και απλίκες, μπορεί να αντικαταστήσει τους λαμπτήρες για φωτισμό τοίχων. Σήμερα, τα LED είναι από τις πιο περιζήτητες συσκευές που εκπέμπουν τεχνητό φως. Η δημοτικότητά τους οφείλεται στα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα:

  • χαμηλή τιμή?
  • εργονομία ·
  • τη δυνατότητα απόκρυψης λειτουργικών στοιχείων.
  • ευκολία εγκατάστασης.
  • γρήγορη εγκατάσταση?
  • τη δυνατότητα αλλαγής της θέσης των LED χρησιμοποιώντας ειδική κόλλα,
  • ασφάλεια επειδή η ταινία δεν δημιουργεί κίνδυνο πυρκαγιάς.
  • Η λωρίδα LED πρακτικά δεν θερμαίνεται.
  • η ευελιξία της ταινίας σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε μη τυποποιημένο.
  • ο διακοσμητικός φωτισμός μπορεί να αλλάξει τα χρώματα, δημιουργώντας έναν ασυνήθιστο και ενδιαφέροντα χώρο.

Η λωρίδα LED φαίνεται όμορφη αν σχεδιάσει έναν τοίχο από τούβλα με υφή. Ο φωτισμός αυτός ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό των στυλ υψηλής τεχνολογίας και σοφίτας. Το δεύτερο στυλ είναι χαρακτηριστικό για δωμάτια με τραχιά τοιχοποιία τοίχους από γυψοσανίδας. Είναι σκόπιμο να χρησιμοποιείτε ένα κρυφό φωτισμό με LED κρυστάλλινα χρώματα (σκουλαρίκια ultramarine ή σμαραγδένιο) σε ένα τέτοιο εσωτερικό.

Ξύλινο τοίχο φωτισμού

Φωτισμός τοίχου με υφή

Φωτισμός τοίχου γυψοσανίδας

Σχεδιασμός θέσεων

Τα κόγχια στο εσωτερικό είναι εξοπλισμένα όχι μόνο στον τοίχο. Για παράδειγμα, ο οπίσθιος φωτισμός LED μπορεί να επισημάνει ένα από τα επίπεδα ενός σχεδίου οροφής γυψοσανίδας. Οι σύγχρονοι εσωτερικοί χώροι προτείνουν μια άλλη ασυνήθιστη λύση - τονίζοντας μια θέση στο πάτωμα. Οι εσοχές στον τοίχο μπορούν να φωτιστούν με σημείο ή κλίμακα. Για γενικό φωτισμό, χρησιμοποιούνται χάρη LED. Συχνά σε κόγχες, τοποθετείται παγωμένο ή διαφανές γυαλί, πίσω από το οποίο τοποθετείται μια λυχνία LED.

Φωτιστικά τοίχου στο σαλόνι

Υπνοδωμάτιο κεφαλιού υπνοδωμάτιο

Εάν είναι απαραίτητο να επισημανθεί το ανώτατο όριο, θα πρέπει να τοποθετηθεί ένα κιβώτιο γυψοσανίδας κατά μήκος της περιμέτρου του ή να χρησιμοποιηθεί μια στριφτή κατασκευή. Η φωτεινή πηγή είναι τοποθετημένη ανοιχτά ή η ταινία είναι κρυμμένη σε μια θέση, που συνδέεται με το πλευρικό τοίχωμα του κουτιού (κρυφή εγκατάσταση). LED ταινία είναι το τελικό στάδιο του εσωτερικού σχεδιασμού. Δεν μεταφέρει φορτία · μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί. Πύλες τεχνητών τζακιών, ράφια στον τοίχο γυψοσανίδας, αψιδωτά ανοίγματα μπορούν επίσης να λειτουργούν ως κόγχες. Θυμηθείτε ότι στο σκοτάδι, ο φωτισμός μιας θέσης στον τοίχο μοιάζει μαγευτικός.

Φωτιστικά τοίχου στην κουζίνα

Λυχνία φωτισμού τοίχου

Οπίσθιοι τοίχοι

Οι υπερσύγχρονοι τοίχοι με φωτισμό είναι οι τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό του δωματίου. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να επιτύχετε ένα ενδιαφέρον και φανταστικό οπτικό αποτέλεσμα. Δημιουργείται χάρη στο ελαφρύ παιχνίδι που δημιουργείται από εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Κατά την ανάπτυξη των αρχιτεκτονικών τμημάτων του εσωτερικού χώρου (καμάρες, εσοχές, κόγχες, προεξέχοντα στοιχεία), ο σχεδιαστής λαμβάνει υπόψη το σύστημα φωτισμού. Ένα σύγχρονο εσωτερικό είναι αδιανόητο χωρίς ένα ασυνήθιστο φως. Οι λυχνίες LED υπογραμμίζουν την κομψότητα του χώρου, αν τοποθετηθεί σωστά και σωστά.

Φωτισμός τοίχου με κατευθυντικά φώτα

Φωτισμός τοίχου από λαμπτήρες νέον

Εάν θέλετε τη συνήθη ατμόσφαιρα του δωματίου να παίζει με διαφορετικό τρόπο, προσπαθήστε να δημιουργήσετε τον φωτισμό των τέλεια όμορφων τεντωμάτων χρησιμοποιώντας τα LED. Η πρακτική της χρήσης φωτισμού LED στο εσωτερικό είναι ένα απαραίτητο συστατικό ενός ενδιαφέροντος έργου. Χρησιμοποιώντας τεχνητές πηγές φωτός, μπορείτε να υπογραμμίζετε ασυνήθιστα τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ιδιοκτήτη και την κοινωνική του κατάσταση.

Φωτισμός στο σαλόνι

Αρχικό φωτισμό τοίχου

Σήμερα, οι μοντέρνοι διακοσμητές εσωτερικών χώρων προσφέρουν στους πελάτες τους πολύπλοκα και πολύπλευρα σχέδια συσκευών LED, τα οποία είναι το επίκεντρο του στυλ ολόκληρου του διαμερίσματος ή ενός ξεχωριστού δωματίου. Στη δουλειά τους, οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν ασφαλείς ταινίες RGB που είναι τοποθετημένες σε έναν εξειδικευμένο τοίχο γυψοσανίδας γύρω από την περίμετρο. Οι σύγχρονες μέθοδοι για την επισήμανση του τοιχώματος τεντώματος του υφάσματος σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα, σχήματα, χρωματικές αποχρώσεις.

Ο φωτισμός του τοίχου με μια λωρίδα LED συμβάλλει στη φωτισμό του δωματίου κατά μήκος της περιμέτρου, επισημαίνοντας τα πιο επωφελή τμήματα της διακόσμησης, τα σχέδια στον τοίχο, την υφή και τη γενική κατάσταση. Η ιδιαιτερότητα της λύσης είναι ότι η ένταση, η φωτεινότητα και η χρωματική γκάμα μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήριο, εάν προβλέπεται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

LED φωτισμός τοίχου στο σαλόνι

Φωτισμός τοίχου διαδρόμου

Ρωμαϊκό τοίχο φωτισμού στο υπνοδωμάτιο

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα που έχει ο φωτισμός των τοίχων είναι το ομοιόμορφο επίπεδο της λάμψης, η επίδραση του φυσικού φωτός, η δυνατότητα να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση της μηδενικής βαρύτητας φωτισμένων αντικειμένων (πίνακες, τηλεόραση, φωτογραφίες). Επιπλέον, ο φωτισμός LED είναι οικονομικός, δίνει έμφαση στα πλεονεκτήματα και κρύβει τα μειονεκτήματα του εσωτερικού! Οι σχεδιαστές είναι στην ευχάριστη θέση να χρησιμοποιούν τα LED, επειδή δημιουργούν όμορφα σημεία και ένα ασυνήθιστο παιχνίδι φωτός. Θέλετε να δημιουργήσετε μια οπτική ψευδαίσθηση του βάθους των τοίχων από γυψοσανίδες; Τοποθετήστε την ταινία στην υπάρχουσα κοιλότητα.

Φωτισμός τοίχου κρεβατιού

LED φωτισμός τοίχου

Η επιλογή του χρώματος LED εξαρτάται από το γενικό εσωτερικό, τις προσωπικές προτιμήσεις και το σκοπό. Εάν η αίθουσα κυριαρχείται από το φως, μπεζ τόνους, η προτεραιότητα είναι λευκό φωτισμό των τειχών στο διαμέρισμα.

Φωτιστικά τοίχου

Τοίχωμα προβολέων

Σήμερα είναι δυνατή η συναρμολόγηση των LED με διαφορετικές λειτουργίες έντασης και αποχρώσεις του εκπεμπόμενου φωτός. Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν επίσης οπίσθιο φωτισμό LED επειδή λειτουργεί χωρίς διακοπή και διαρκεί περίπου δέκα χρόνια. Οι λυχνίες LED εκπέμπουν ένα απαλό, ομοιόμορφο, έντονο φως. Αυτή είναι η τέλεια λύση για ένα σύγχρονο σπίτι!

Φωτιστικά τοίχου μπάνιου

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)