Διαμερίσματα ενός δωματίου
Ενδιαφέρον στυλ διαμερισμάτων ενός δωματίου: οι καλύτερες επιλογές (120 φωτογραφίες) Ενδιαφέρον στυλ διαμερισμάτων ενός δωματίου: οι καλύτερες επιλογές (120 φωτογραφίες)
Κάνοντας ένα διαμέρισμα ενός δωματίου ώστε να είναι τόσο όμορφο και άνετο είναι ένα μη τετριμμένο καθήκον. Αλλά ακριβώς γι 'αυτό, υπάρχουν στυλ που μπορούν να ληφθούν ως βάση.
Πολυλειτουργικό διαμέρισμα δύο δωματίων από odnushka: επιλογές και προοπτικές (56 φωτογραφίες)Πολυλειτουργικό διαμέρισμα δύο δωματίων από odnushka: επιλογές και προοπτικές (56 φωτογραφίες)
Η ιδέα να γίνει ένα κομμάτι kopeck από odnushka μπορεί να πραγματοποιηθεί πλήρως μόνο αν αρχικά προσεγγίσει σωστά την προετοιμασία του έργου. Θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη την περιοχή των χώρων και τις τεχνικές απαιτήσεις για την τελική έκδοση.
Ένα δωμάτιο Χρουστσόφ μπορεί να γίνει ένα άνετο σπίτι: οι επαγγελματίες συμβουλεύουν (79 φωτογραφίες)Ένα δωμάτιο Χρουστσόφ μπορεί να γίνει ένα άνετο σπίτι: οι επαγγελματίες συμβουλεύουν (79 φωτογραφίες)
Εάν έχετε στη διάθεσή σας ένα δωμάτιο Khrushchevka που είναι πολύ κοντά για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις για στυλ και λειτουργικότητα, μην απελπίζεστε: θα σας πούμε πώς να καταρτίσετε ένα αρμόδιο έργο και να το εφαρμόσετε στην πράξη.
Μοντέρνο στούντιο διαμέρισμα 40 τετραγωνικών μέτρων. m: πώς να εξοπλίσει ένα ιδανικό σπίτι (113 φωτογραφίες)Μοντέρνο στούντιο διαμέρισμα 40 τετραγωνικών μέτρων. m: πώς να εξοπλίσει ένα ιδανικό σπίτι (113 φωτογραφίες)
Το μέσο διαμέρισμα στούντιο είναι 40 τετραγωνικά μέτρα. m μπορεί να γίνει άνετη και κομψή στέγαση, κατάλληλο για γκρουπ, νεαρά ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά. Υπάρχει αρκετός χώρος για το σχεδιασμό των απαραίτητων λειτουργικών ζωνών, το κύριο πράγμα είναι σωστό ...
Ζούμε με γούστο: πώς να τακτοποιήσουμε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (57 φωτογραφίες)Ζούμε με γούστο: πώς να τακτοποιήσουμε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (57 φωτογραφίες)
Όταν σκεφτόμαστε πώς να τακτοποιήσουμε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, μην ξεχνάτε τις επιτυχημένες τεχνικές σχεδιασμού - την τοποθέτηση ζωνών, τη χρήση πολυλειτουργικών αντικειμένων γενικής χρήσης και την ομαδοποίηση.
Παιδικό δωμάτιο σε διαμέρισμα στούντιο: προσωπικός χώρος για ένα μικρό ντους (55 φωτογραφίες)Παιδικό δωμάτιο σε διαμέρισμα στούντιο: προσωπικός χώρος για ένα μικρό ντους (55 φωτογραφίες)
Το φυτώριο στο διαμέρισμα ενός δωματίου σχεδιάζεται με στιλιστικές τεχνικές, δοκιμασμένες με το χρόνο και σύγχρονες λύσεις.
Κομψή σχεδίαση διαμερίσματος ενός δωματίου: τα μυστικά μιας επιτυχημένης διάταξης (57 φωτογραφίες)Κομψή σχεδίαση διαμερίσματος ενός δωματίου: τα μυστικά μιας επιτυχημένης διάταξης (57 φωτογραφίες)
Ο σχεδιασμός ενός διαμερίσματος ενός δωματίου δεν συνεπάγεται μια μεγάλη ποικιλία ιδεών, λόγω περιορισμένων τετραγωνικών μέτρων, αλλά η σωστή προσέγγιση στην τοποθέτηση ζωνών θα δημιουργήσει ένα εσωτερικό στο οποίο θα είναι πραγματικά άνετο.
Υπνοδωμάτιο σε διαμέρισμα ενός δωματίου: επαγγελματικές συμβουλές για τη διευθέτηση (60 φωτογραφίες)Υπνοδωμάτιο σε διαμέρισμα ενός δωματίου: επαγγελματικές συμβουλές για τη διευθέτηση (60 φωτογραφίες)
Εάν δεν θέλετε το υπνοδωμάτιο ενός διαμερίσματος ενός δωματίου να τεθεί σε δημόσια προβολή, αλλά δεν είναι έτοιμο να χτίσει τοίχους, σκεφτείτε την ορθολογική τοποθέτηση ζωνών.
Πρωτότυπες ιδέες για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου: πώς να εκπλήσσετε τους επισκέπτες και να ζήσετε άνετα (52 φωτογραφίες)Πρωτότυπες ιδέες για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου: πώς να εκπλήσσετε τους επισκέπτες και να ζήσετε άνετα (52 φωτογραφίες)
Σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου θα είναι άνετο για όλα τα μέλη μιας μικρής οικογένειας, αν είναι σωστό να οργανωθεί χώρος σε αυτό και να απαλλαγούμε από τα πάντα περιττά. Ακόμα και στο πρότυπο odnushka μπορείτε να κάνετε ένα ζεστό εσωτερικό σε ένα σύγχρονο ...
Σχεδιασμός ενός δωματίου Χρουστσόφ: δημιουργούμε κομψά διαμερίσματα από μια μικρή κατοικία (50 φωτογραφίες)Σχεδιασμός ενός δωματίου Χρουστσόφ: δημιουργούμε κομψά διαμερίσματα από μια μικρή κατοικία (50 φωτογραφίες)
Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε το σχέδιο ενός δωματίου Χρουστσόφ, έτσι ώστε το εσωτερικό φαίνεται φρέσκο ​​και μοντέρνο. Ο λόγος είναι το μικρό μέγεθος του διαμερίσματος και η παλιά διάταξη. Ωστόσο, οι σχεδιαστές έχουν κάποιες προτάσεις.
Εσωτερικό διαμέρισμα ενός δωματίου: ΧαρακτηριστικάΕσωτερικό διαμέρισμα ενός δωματίου: Χαρακτηριστικά
Διάφορες ιδέες για ένα διαμέρισμα στούντιο. Παραδείγματα στυλ, χρώματα και γενική εφαρμογή.
Φορτώστε περισσότερο

Διαμερίσματα ενός δωματίου: πώς να εξοπλίσει ένα μικρό εσωτερικό

Διαμέρισμα ενός δωματίου σε σύγκριση με το στούντιο διαμέρισμα χωρίζεται σε ζώνες από στατικά χωρίσματα. Το δωμάτιο περιλαμβάνει μια κουζίνα, ένα διάδρομο, ένα μπάνιο, ένα δωμάτιο, και μερικές φορές ένα ντουλάπι. Συχνά, οι μικρές αυτές κατοικίες διαθέτουν μπαλκόνι ή λότζια. Τα μεγέθη των τυπικών διαμερισμάτων ενός δωματίου ήταν 28-32 m2, στο μέλλον η περιοχή αυξήθηκε. Επί του παρόντος, η περιοχή odnushka μπορεί να φτάσει τα 65,2 m2, όπου η κουζίνα είναι τουλάχιστον 7 m2. Η μικρή περιοχή δημιουργεί μεγάλα προβλήματα με την τοποθέτηση ειδών οικιακής χρήσης, τη διάταξη των επίπλων και, κατά κανόνα, το θαμπό, βαρετό εσωτερικό.

Διάταξη

Παρά τη μικρή περιοχή, ένα μικρό διαμέρισμα μπορεί να μετατραπεί σε ένα ζεστό, λειτουργικό, ελκυστικό σπίτι. Η άνεση και η πρωτοτυπία μπορούν να δημιουργηθούν με τη βοήθεια μιας κατάλληλης διάταξης, μιας σωστά επιλεγμένης γκάμας χρωμάτων και διακόσμησης. Οποιαδήποτε επιλογή που θα εξοικονομήσει έδαφος, θα αυξήσει οπτικά, και η σωστή τοποθέτηση των αντικειμένων επίπλων θα είναι η καλύτερη λύση για τους ιδιοκτήτες ενός διαμερίσματος με μια μικρή περιοχή. Για να δημιουργήσετε την άνεση και την άνεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω συμβουλές:
 • η ένωση των λειτουργικών περιοχών σε ένα δωμάτιο, δηλαδή, η δημιουργία ανοικτού χώρου, με εξαίρεση το μπάνιο,
 • διευρύνοντας τα ανοίγματα των παραθύρων για πιο φυσικό φως, ώστε το δωμάτιο να φαίνεται πιο ευρύχωρο.
 • χρήση του παιχνιδιού του φωτός: λευκή οροφή, φωτεινούς τοίχους και σκοτεινό δάπεδο.
 • τη χρήση διαφόρων τοπικών διατάξεων φωτισμού και οπίσθιου φωτισμού ξεχωριστά για όλα τα λειτουργικά τμήματα του δωματίου.
 • γυαλιστερό στην οροφή.
 • αρκετοί καθρέφτες στους τοίχους.
 • να απαλλαγούμε από περιττά περιττά πράγματα.
 • τη χρήση της λειτουργικής διακόσμησης τοίχων για να φιλοξενήσει μερικά αντικείμενα?
 • ενσωματωμένα έπιπλα.
Για την τοποθέτηση των λειτουργικών τμημάτων των χώρων πρέπει να χρησιμοποιούνται διαμορφωμένα έπιπλα. Θα ήταν σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε βιβλιοθήκη διπλής όψεως βιβλίου ως διαμέρισμα.

Στυλ στο εσωτερικό

Για τα μικρά διαμερίσματα, δεν είναι όλα κατάλληλα τα εσωτερικά στυλ. Το πιο κατάλληλο από αυτά είναι:
 • Κλασικό Σε αυτό το ύφος, οι διαστάσεις, η φυσικότητα, τα κανονικά σχήματα γίνονται σεβαστά. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι σε ζεστά χρώματα, ταπετσαρία από χαρτί ή ύφασμα, το παρκέ είναι πιο κατάλληλο για το πάτωμα.
 • Μινιμαλισμός Διαφέρει στην απλότητα των μορφών, των ορθών γωνιών και του ελάχιστου αριθμού αντικειμένων. Για το σχεδιασμό των τειχών χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι πρώτων υλών, οι οποίοι περιλαμβάνουν ξύλο, τούβλο, γύψο. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι ελαφριά, κυρίως με μια βάση αντίθεσης. Οι περσίδες τοποθετούνται στα ανοίγματα των παραθύρων.
 • Γαλλικά Ένα στυλ που ενώνει χώρους διαμέσου της κατεδάφισης των χωρισμάτων μεταξύ όλων των δωματίων. Ενυδρεία, ράφια, οθόνες λειτουργούν ως χωρίσματα. Τα έπιπλα ευρωπαϊκού τύπου χρησιμοποιούνται πολυλειτουργικά και καταλαμβάνουν ελάχιστη επιφάνεια.
 • Η πρωτοπορία. Ένα στυλ που όλοι γνωρίζουν είναι ένας συνδυασμός ασυνήθιστων. Εδώ μπορείτε να δείτε την απεριόριστη φαντασία, συνδυάζοντας φωτεινά κορεσμένα χρώματα και διάφορες φόρμες. Οι τοίχοι μπορούν να βαφτούν σε διάφορα χρώματα χωρίς να χρησιμοποιηθούν θαμπός σκιάσεις. Η μοναδική εμφάνιση του δωματίου δημιουργείται από λαμπερές κουρτίνες, ενδιαφέροντα στοιχεία επίπλων, σε αντίθεση laminate.
 • Λειτουργικότητα Ιδανικό για σχεδιασμό μικρών διαμερισμάτων στο στυλ λειτουργικότητας. Το στυλ δεν ανέχεται εξαρτήματα, πίνακες ζωγραφικής και άλλα αντικείμενα που δεν φέρουν λειτουργικό φορτίο. Απαιτούνται μόνο τα πρακτικά στοιχεία που απαιτούνται για την άνεση και την ευεξία. Επιπλέον περιοχή εμφανίζεται λόγω πτυσσόμενα τραπέζια, καναπέδες, καρέκλες, έπιπλα μετασχηματιστών.
 • Βαθύ κομψό. Επιλογή προϋπολογισμού για ένα μικρό διαμέρισμα. "Shabby chic" είναι το όνομα του στυλ με διαφορετικό τρόπο. Είναι σκόπιμο να χρησιμοποιηθούν παλιά έπιπλα, τα οποία μπορούν, για παράδειγμα, να είναι βαμμένα με λευκό χρώμα, δηλαδή να είναι διακοσμημένα, ειδικά ηλικιωμένα, χρησιμοποιώντας άμμο. Στην καρδιά του στυλ είναι μια ποικιλία αξεσουάρ, μαλακά υλικά, ένα μεγάλο αριθμό εσωτερικών λουλουδιών και σίγουρα ένα δημιουργικό χάος.
Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο στυλ κατάλληλο για μικρές κατοικίες ή για συνδυασμό πολλών, εξαρτάται από τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη και των μελών της οικογένειάς του και από τις οικονομικές δυνατότητες. Η δημιουργία ενός λειτουργικού, σύγχρονου, άνετου εσωτερικού χώρου σε μικρού μεγέθους στέγαση είναι ένα μάλλον δύσκολο έργο, αλλά οι σχεδιαστές το αντιμετωπίζουν με επιτυχία.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)