Ζούμε με γούστο: πώς να τακτοποιήσουμε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου (57 φωτογραφίες)

Η σωστή διάταξη επίπλων σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ζεστό και κομψό χώρο για να ζήσετε. Αξίζει να αξιοποιήσουμε το δημιουργικό δυναμικό και την αναλυτική σκέψη για να χρησιμοποιήσουμε ορθολογικά τη χρήσιμη περιοχή και να εξασφαλίσουμε την άνεση των νοικοκυριών. Μην παραμελείτε οπτικές ενδείξεις. Θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε επιτυχώς σε ένα χώρο ένα σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, ένα βρεφονηπιακό σταθμό και ακόμη και ένα γραφείο.

Η διάταξη των επίπλων στο διαμέρισμα είναι 18 τ.μ.

Έπιπλα στο διαμέρισμα με μπαλκόνι

Διαμόρφωση επίπλων στο διαμέρισμα με μετρητή μπαρ

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα στούντιο

Η στέγαση συνδέεται με ένα αίσθημα άνεσης και άνεσης. Μια τέτοια ατμόσφαιρα μπορεί να δημιουργηθεί σε κανονικές odnushka, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Στη διάταξη των χώρων, είναι απαραίτητο να εστιάσουμε την προσοχή όχι στα στοιχεία της διακόσμησης, αλλά στην οργάνωση, έτσι ώστε κάθε πράγμα να είναι ακριβώς όπου είναι βολικό να λειτουργήσει. Επιλέξτε έπιπλα για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του χώρου διαβίωσης. Και να θυμάστε ότι η κατάσταση στο σπίτι πρέπει να ανταποκρίνεται στις βασικές απαιτήσεις του νοικοκυριού, δεν είναι κατάλληλο εδώ να εξετάσουμε ιδιαίτερα τις απόψεις των ξένων.

Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων αμφισβητούν τον ορθολογισμό της αγοράς επίπλων για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, αν σχεδιάζει να επισκευαστεί στο εγγύς μέλλον. Ανεξάρτητα από το πόσο θεαματικές οι νέες προσόψεις φαίνονται στον γυαλιστερό κατάλογο, διατρέχουν τον κίνδυνο να χάσουν την εμφάνισή τους στο φόντο των θαμπών τοίχων.

Διαμόρφωση επίπλων στο διαμέρισμα είναι λευκό

Διαμόρφωση επίπλων στο διαμέρισμα με διακόσμηση

Διαμόρφωση επίπλων σε ένα διαμέρισμα με ξύλινο χώρισμα

Έπιπλα στο διαμέρισμα με καναπέ

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα σχέδιο στούντιο διαμέρισμα

Για να χρησιμοποιήσετε το πλήρες δυναμικό του σπιτιού, θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του χώρου:

 • Οι γωνίες του δωματίου. Αυτή η περιοχή πρέπει να οργανωθεί χρησιμοποιώντας γωνιακά έπιπλα για τη δημιουργία λειτουργικών περιοχών. Τοποθετήστε μια συρόμενη ντουλάπα σχήματος G ή επικαλυμμένα έπιπλα παρόμοιας σχεδίασης. Το γωνιακό μέρος του δωματίου μπορεί επίσης να διατεθεί ως γκαρνταρόμπα, για να εξοπλίσει ένα υπνοδωμάτιο ή γραφείο εκεί.
 • Windowsill. Εξοπλίστε ένα ευρύ παρατρόχιο παράθυρο, εδώ μπορείτε να εξοπλίσετε ένα άνετο κάθισμα ή μια άνετη επιφάνεια εργασίας. Στην πρώτη περίπτωση, καλύψτε την μαλακή επιφάνεια με μαξιλάρια. Εάν αποφασίσετε να οργανώσετε ένα βολικό μέρος για δουλειά και δημιουργικότητα στο παράθυρο, θα είναι επωφελές να εγκαταστήσετε ένα μοντέλο μεταλλικού περβάζι με τη μορφή πτυσσόμενου πίνακα.
 • Οι τοίχοι. Μην γεμίζετε το δωμάτιο με μεγάλο αριθμό δομών δαπέδου. Στη διάταξη των επίπλων σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, χρησιμοποιήστε τις επιφάνειες τοίχων, αφού υπάρχουν πάρα πολλές αρθρωτές κατασκευές με τη μορφή ράφια και ράφια. Αυτή είναι μια κερδοφόρα λύση, αν δεν ξέρετε πώς να οργανώσετε ένα βολικό και κομψό σύστημα αποθήκευσης σε ένα περιορισμένο χώρο odnushki? μην ξεχνάτε ότι ο χώρος κάτω από το ταβάνι με επιτυχημένο σχεδιασμό επίπλων θα γίνει ένα πλήρες δοχείο εποχιακών πραγμάτων, το κύριο πράγμα είναι να αποφύγετε την επίδραση ενός ντουλαπιού.
 • Διάδρομος Κάτω από το ανώτατο όριο στην είσοδο, δεν θα είναι δύσκολο να εξοπλιστείτε με ένα συμπαγές αποθηκευτικό χώρο για εποχιακά αξεσουάρ. Μια ενσωματωμένη ντουλάπα με στενή διαμόρφωση στο διάδρομο συμβάλλει σε σημαντική εξοικονόμηση χώρου και μειώνει το φορτίο "επίπλων" στην αίθουσα.

Επιπλέον, αξίζει να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τις δυνατότητες του μπαλκονιού, συνδυάζοντας εν μέρει ή πλήρως τον πρόσθετο σχεδιασμό με τον χώρο διαβίωσης. Δεδομένου ότι το περβάζι παραθύρου ανάμεσα στο σαλόνι και το μπαλκόνι δεν μπορεί να καταστραφεί (συνήθως υπάρχει μια πλάκα μεταφοράς), μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο χωρισμού. Το ενδιάμεσο παράθυρο και η πόρτα, το άνω μέρος μπορεί να αφαιρεθεί νομίμως με την κατάλληλη έγκριση της ΔΔΠ. Εάν κρεμάτε ντουλάπια σε ένα τέτοιο σενάριο στις σκοτεινές άκρες του μπαλκονιού, δεν θα φαίνεται γεμάτο.

Εάν θέλετε να αφήσετε το μπαλκόνι άθικτο, αξίζει να εξεταστεί η μόνωση του, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υαλοπίνακες - σχηματίζεται μια επιπλέον χρήσιμη επιφάνεια, η οποία δεν χρειάζεται ποτέ σε ένα μικρό Χρούσιτσεφ. Ονειρεύεστε το δικό σας γυμναστήριο; Εγκαταστήστε το σουηδικό τοίχο και ένα πτυσσόμενο διάδρομο εκεί, ακόμα και μια ελλειπτική μηχανή ή μηχανή κωπηλασίας. Χρειάζεστε χώρο για ένα εργαστήριο; Το μπαλκόνι είναι το καλύτερο, γιατί εδώ είναι μια ανεξάντλητη πηγή φυσικού φωτός.

Οι τυχεροί που κατέχουν odnushki με ένα μπαλκόνι που ενώνει το δωμάτιο και την κουζίνα καταφέρνουν να οργανώσουν ένα πλήρες γραφείο σε αυτό το έδαφος. Πιο κοντά στην κουζίνα υπάρχει καθιστικό με καναπέ (ή κρεβάτι πλήρους πλάτους). Ένα ευρύ περβάζι παραθύρου, το οποίο χρησιμεύει ως επιτραπέζιο τραπέζι, είναι τοποθετημένο - εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να είναι όλο το μήκος του μπαλκονιού. Μικρά ντουλάπια ή ανοιχτά ράφια είναι κρεμασμένα και στις δύο πλευρές. Ως αποτέλεσμα, δύο άτομα θα μπορούν να εργάζονται άνετα εδώ - θα υπάρχει αρκετός χώρος τόσο για τους υπολογιστές όσο και για τον σχετικό εξοπλισμό.

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα στούντιο σε δύο παράθυρα

Πώς να οργανώσετε οικονομικά τα έπιπλα σε διαμέρισμα στούντιο

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα στούντιο διαμέρισμα στο feng shui

Πώς να οργανώσει τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου λειτουργικά

Πώς να οργανώσει τα έπιπλα σε ένα δωμάτιο Χρουστσόφ

Το δωμάτιο στο σπίτι του Χρουστσιόφ διακρίνεται από ένα χαμηλό ανώτατο όριο, το οποίο είναι πολύ μειονεκτικό όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της οργάνωσης του χώρου. Επιπλέον, η κουζίνα είναι μικρό σε μέγεθος, το μπάνιο είναι σε συνδυασμό, η διάταξη του σπιτιού είναι κακή. Ταυτόχρονα, η παρουσία ενός ευρύχωρου δωματίου σας επιτρέπει να εφαρμόσετε με επιτυχία τολμηρές ιδέες για τη διευθέτηση του χώρου. Με τη σωστή διάταξη των επίπλων σε ένα δωμάτιο Khrushchev, μπορείτε να οργανώσετε διάφορες λειτουργικές περιοχές μέσα στο ίδιο δωμάτιο:

 • Η περιοχή κοντά στην είσοδο του δωματίου σχεδιάζεται ως σαλόνι-μελέτη. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε έπιπλα μικρού μεγέθους με ταπετσαρία, συμπαγείς συσκευές, όπως τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, ρηχά ράφια για βιβλία και αξεσουάρ, τραπέζι μετασχηματισμού.
 • Η μακριά γωνία του δωματίου είναι κατάλληλη για τη διευθέτηση της κρεβατοκάμαρας, μπορεί να χωριστεί από μια όμορφη οθόνη, συρόμενη διαμέρισμα, κουρτίνες?
 • Αν υπάρχει σχέδιο παιδικής ζώνης σε ένα Χρουστσόφ ενός δωματίου, κατανέμεται μια περιοχή με επαρκές φυσικό φως. Είναι απαραίτητο να εξαλειφθεί ο κίνδυνος των σχεδίων με την οργάνωση ενός παιδικού σταθμού κοντά στο παράθυρο, να δημιουργηθεί ένα συμπαγές συγκρότημα επίπλων με ένα άνετο μέρος για ύπνο, χώρο παιχνιδιού / εργασίας.

Για να επεκτείνετε τον χρησιμοποιούμενο χώρο, χρησιμοποιήστε τον τοίχο στη μονάδα παραθύρου. Οι πλευρικές επιφάνειες θα πρέπει να είναι εξοπλισμένες με ράφια στην οροφή. Ανοικτά ράφια ή με ημιδιαφανείς πόρτες είναι κατάλληλα εδώ. Κάντε μια επιφάνεια εργασίας έξω από το περβάζι με στενό περίπτερο, συρτάρια, ράφια. Με μια δημιουργική προσέγγιση στο σχεδιασμό της ζώνης κοντά στο παράθυρο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λειτουργική πλατφόρμα εργασίας με ένα πρωτότυπο σύστημα αποθήκευσης.

Πώς να οργανώσει τα έπιπλα σε ένα δωμάτιο Χρουστσόφ

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα πατάρι διαμέρισμα στούντιο

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα στούντιο στο εσωτερικό

Πώς να οργανώσει τα έπιπλα σε ένα στούντιο διαμέρισμα με ένα γραφείο

Πώς να οργανώσει τα έπιπλα σε ένα στούντιο διαμέρισμα με έργα ζωγραφικής

Επιλογές τοποθέτησης επίπλων σε διαμέρισμα στούντιο

Στούντιο διαμερίσματα μέχρι πρόσφατα απολαμβάνουν δημοτικότητα μόνο σε ένα μποέμ περιβάλλον. Η ασυνήθιστη διάταξη χωρίς εσωτερικά χωρίσματα δεν αντιστοιχούσε στις ιδέες των συνηθισμένων συμπολιτών για ένα άνετο σπίτι. Παρ 'όλα αυτά, οι προοδευτικοί νέοι και οι ηλικιωμένοι με προχωρημένες απόψεις εκτιμούσαν σύντομα τις αρετές των ευρύχωρων διαμερισμάτων στούντιο. Αυτή η κατηγορία κατοικιών είναι πλέον ένα από τα πιο περιζήτητα, και είναι δημοφιλής μεταξύ των οπαδών των αρχικών εσωτερικών χώρων.

Με τη διαίρεση της περιοχής σε λειτουργικές ζώνες σε διαμέρισμα στούντιο, είναι εύκολο να εξοπλιστεί ένας χώρος φιλοξενουμένων με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά και έναν ιδιωτικό χώρο ύπνου. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε διάφορες τεχνικές εσωτερικού σχεδιασμού:

 • την κατάλληλη τοποθέτηση των επίπλων στον επιμεριζόμενο χώρο ·
 • τοποθέτηση σε τοίχο, επιφάνειες δαπέδου και οροφής.
 • η χρήση κινητών χωρισμάτων - οι οθόνες, οι κουρτίνες, οι συρόμενοι τοίχοι-τα χωρίσματα στις ράγες είναι σχετικά.
 • η κατασκευή των στατικών τοίχων από γυψοσανίδας, ημιδιαφανή φύλλα από γυαλί με συγκόλληση, πάνελ τοίχου.

Εάν ένα διαμέρισμα στούντιο είναι εξοπλισμένο ως κατοικία για νέους, το σχέδιο υποστηρίζει μοντέρνο μινιμαλιστικό στυλ. Ο χώρος αναψυχής είναι εξοπλισμένος με καναπέ και τηλεόραση, τραπεζάκι καφέ και αρκετούς οθωμανούς. Όταν εξετάζετε επιλογές υπνοδωματίου, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα μοντέλο με ένα βολικό σύστημα αποθήκευσης στη βάση και το κεφάλι. Έτσι εύκολα εξαλείφει το πρόβλημα με την έλλειψη χώρου και μειώνει τον κίνδυνο ανεπάρκειας του χώρου.

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα καφέ στούντιο διαμέρισμα

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα στούντιο στην κουζίνα

Πώς να τακτοποιήσετε έπιπλα κουζίνας σε διαμέρισμα στούντιο

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα στούντιο

Στο στούντιο διαμέρισμα δεν είναι δύσκολο να εξοπλίσει ένα άνετο παιδικό δωμάτιο, ενώ υπογραμμίζει τον επισκέπτη και το υπνοδωμάτιο. Αν αποφασίσετε να οργανώσετε μια παιδική αίθουσα με μια ευρύχωρη περιοχή, επιλέξτε πολυλειτουργικά έπιπλα. Για παράδειγμα, ένα σοφίτα με ένα συγκρότημα παιχνιδιών ή ένα μοντέλο για έναν έφηβο με χώρους ύπνου και εργασίας θα συμβάλει στη βελτιστοποίηση του χώρου. Η περιοχή κοντά στην πόρτα θα πρέπει να είναι διακοσμημένη με μια ντουλάπα με ευρύχωρες μεζάνες στην οροφή.

Οι διάδρομοι κουζίνας είναι δημοφιλείς στο σχεδιασμό διαμερισμάτων στούντιο, όπου ο λειτουργικός χώρος μαγειρέματος διαχωρίζεται από τα υπόλοιπα κτίρια από ένα μετρητή μπαρ ή ένα χαμηλό τζάμι με παγωμένο γυαλί.

Πώς να τακτοποιήσετε με ακρίβεια τα έπιπλα σε διαμέρισμα ενός δωματίου

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα στούντιο διαμέρισμα σε στυλ πατάρι

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα μικρό διαμέρισμα στούντιο

Έπιπλα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου

Έπιπλα σε μινιμαλιστικό διαμέρισμα στούντιο

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου

Χρησιμοποιήστε τις πρωτότυπες ιδέες σχεδίασης εάν σκέφτεστε πώς να οργανώσετε τα έπιπλα στην odnushka. Οι τμηματικές κατασκευές είναι ίσως η καλύτερη λύση για στέγαση με συμπαγείς διαστάσεις. Τα αρθρωτά συστήματα είναι φθηνότερα από τα επί παραγγελία έπιπλα. Ταυτόχρονα, είναι σε θέση να χωρέσουν αρμονικά στο εσωτερικό, ανεξάρτητα από τις διαστάσεις του περιβλήματος, πρέπει απλά να ολοκληρώσετε σωστά το σχεδιασμό των τμημάτων με τις απαιτούμενες διαστάσεις και λειτουργικότητα. Επιλέξτε τις ενότητες με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά το χώρο του διαμερίσματος χωρίς να το γεμίζετε.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για τη διευθέτηση επίπλων σε διαμέρισμα ενός δωματίου με παιδί είναι η χρήση ολόκληρης της επιφάνειας του τείχους με παράθυρο. Περιέχει μια ντουλάπα με μεσοπάτια στην οροφή, τμήματα δαπέδου με συρτάρια και ράφια, ένα συρτάρι κάτω από ένα μεγάλο παράθυρο. Η ανώτερη βαθμίδα είναι διακοσμημένη με ανοιχτές ενότητες, εδώ μπορείτε να εξοπλίσετε μια οικιακή βιβλιοθήκη, να βάλετε μια συλλογή αναμνηστικών. Εγκαταστήστε τα παιδικά έπιπλα κοντά στο παράθυρο, συναρμολογώντας ένα λειτουργικό σχέδιο από τις έτοιμες μονάδες. Σταδιακά, μπορείτε να συμπληρώσετε το συγκρότημα με νέα τμήματα, ανάλογα με τις ανάγκες των αναπτυσσόμενων απογόνων.

Έπιπλα σε ένα σύγχρονο στούντιο

Επικαλυμμένα έπιπλα σε διαμέρισμα στούντιο

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα μικρό διαμέρισμα στούντιο

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα στούντιο

Έπιπλα μετασχηματιστών στη διάταξη ενός διαμερίσματος ενός δωματίου

Οι κάτοικοι των συμπαγών διαμερισμάτων είναι ιδιαίτερα έντονα ενήμεροι για την έλλειψη χώρου και προτιμούν να χρησιμοποιούν το ελάχιστο μέγεθος επίπλων για να αφήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χώρο. Οι εσωτερικοί στιλιστές συμβουλεύουν να δίνουν προσοχή στους μετασχηματιστές. Αυτά τα σχέδια είναι πολυλειτουργικά, δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, είναι πολύ κερδοφόρα για να χρησιμοποιήσετε στη ρύθμιση των μικρών διαμερισμάτων.

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα μετασχηματισμού:

 • Πίνακες. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρουσιάζουν μοντέλα με πτυσσόμενο πάγκο, τραπέζια, τραπέζια, πτυσσόμενα σχήματα, δείγματα με ολισθαίνουσα επιφάνεια.
 • Καναπέδες Το μοντέλο μετατρέπεται σε μια θέση, διαθέτει διαμερίσματα για την αποθήκευση αξεσουάρ.
 • Κρεβάτι-κρεβάτι. Σε περιττό χρόνο, η δομή ανασύρεται στον τοίχο σε όρθια θέση.
 • Συρόμενη ντουλάπα.Μέσα στη δομή, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα συρόμενο τραπέζι, ντουλάπια συρραφής, μια σανίδα σιδερώματος σε ειδική βάση και άλλες λειτουργικές συσκευές.

Τα μοντέλα μετασχηματιστών σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια οργανωμένη δομή αποθήκευσης για οικιακά αντικείμενα και να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο.

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε odnushka

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε έναν ανοιχτό χώρο ενός διαμερίσματος

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου με ένα διαχωριστικό γυψοσανίδας

Πώς να οργανώσετε τα έπιπλα σε διαμέρισμα στούντιο με ένα διαμέρισμα

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε μια αναδιαμόρφωση στούντιο διαμέρισμα

Πώς να οργανώσετε το εσωτερικό

Πρώτα απ 'όλα, αξιολογήστε την εμφάνιση του δωματίου και δώστε προτεραιότητα στην επιλογή των εσωτερικών συνθέσεων. Είναι καλύτερο να σκιαγραφείτε σε χαρτί ή να δημιουργήσετε ένα προκαταρκτικό σχέδιο σχεδίασης χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα υπολογιστή. Για να βρείτε τον σωστό συνδυασμό, χρησιμοποιήστε το μοντέλο ομάδας για τη ρύθμιση επίπλων:

 • οι λειτουργικές περιοχές διακρίνονται στον κοινό χώρο: χώρο για ύπνο, τραπεζαρία, παιδική γωνιά, χώρος αναψυχής, χώρος εργασίας κ.λπ.
 • καθορίζουν το κέντρο κάθε λειτουργικής περιοχής: στο υπνοδωμάτιο - ένα κρεβάτι, στην τραπεζαρία - ένα τραπέζι, στο σαλόνι - ένας καναπές?
 • Επιπλέον, κάθε ένα από τα κεντρικά αντικείμενα συμπληρώνεται με μια κατάλληλη ομάδα αντικειμένων. Για παράδειγμα, το κρεβάτι συμπληρώνεται από ένα συρταριέρα ή ένα ερμάριο όπου αποθηκεύονται αξεσουάρ για άνετο ύπνο και χαλάρωση. Το τραπέζι είναι εξοπλισμένο με καρέκλες, κοντά στο TV καναπέ, βάζουμε ένα τραπεζάκι.

Δηλαδή, τοποθετούνται επιπλέον στοιχεία γύρω από το κέντρο κάθε λειτουργικής περιοχής. Εδώ λειτουργεί μια καθολική αρχή: όσο μεγαλύτερο είναι το αντικείμενο, τόσο πιο κοντά στο κεντρικό αντικείμενο. Για παράδειγμα, ένα συρταριέρα βρίσκεται κοντά στην κρεβατοκάμαρα και οι μικρές πολυθρόνες με ένα τραπέζι του καφέ βρίσκονται λίγο πιο μακριά από το κέντρο.

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα στούντιο

Έπιπλα σε διαμέρισμα στούντιο

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου

Πώς να οργανώσει έπιπλα στο διάδρομο σε ένα διαμέρισμα στούντιο

Σημαντικά σημεία:

 • όταν τοποθετείτε έπιπλα, είναι απαραίτητο να αφήσετε ελεύθερο χώρο για άνετη κίνηση γύρω από το σπίτι.
 • Επιλέξτε εξαιρετικά συμπαγή μοντέλα σχεδιασμού. Ανεξάρτητα από το πόσο ελκυστικό φαίνεται το έπιπλο με εντυπωσιακές διαστάσεις και πλούσια διακόσμηση, δεν είναι κατάλληλο σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου με περιορισμένο μήκος.
 • δημιουργήστε μια όμορφη και κομψή σύνθεση, ώστε τα αντικείμενα να ταιριάζουν καλά μεταξύ τους και να μην γεμίζουν την περιοχή του δωματίου.
 • στην τοποθέτηση των μικρού μεγέθους κατοικιών, έπιπλα σε φωτεινά χρώματα, αντανακλώντας τις επιφάνειες, αποτελεί προτεραιότητα?
 • Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον φωτισμό. Παρέχετε λειτουργικές περιοχές με προβολείς, τοπικές συσκευές φωτισμού, συσκευές κατευθυντικού φωτισμού.
 • Χρησιμοποιήστε έντονα τις δυνατότητες των αρθρωτών συστημάτων και των μετασχηματιστών στην οργάνωση του χώρου, εισάγετε δημιουργικές ιδέες σχεδίασης στο εσωτερικό.

Οι εσωτερικοί στιλιστές τονίζουν τις δυνατότητες των βάθρων στην τοποθέτηση των συμπαγών χώρων. Η απόφαση να οργανωθεί ένας χώρος εργασίας σε μια ανυψωμένη πλατφόρμα κάτω από την οποία κρύβεται το κρεβάτι είναι πολύ επιτυχημένη. Η δομή ύπνου είναι εξοπλισμένη με έναν ανασυρόμενο μηχανισμό, με τον οποίο είναι εύκολο να ρυθμίσετε τη θέση του κρεβατιού, μετατοπίζοντας το κάτω από την πασαρέλα κατά τη διάρκεια της ημέρας και τραβώντας το προς τα έξω για τη χρήση που προορίζεται.

Πώς να οργανώσει έπιπλα στο χώρο ενός διαμερίσματος ενός δωματίου

Διαχωρισμός χώρου σε διαμέρισμα στούντιο

Πώς να οργανώσει τα έπιπλα σε ένα στούντιο διαμέρισμα με ένα παιδί

Διαμόρφωση επίπλων σε διαμέρισμα ενός δωματίου

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα στούντιο με έναν τοίχο κουρτινών

Συχνά λάθη στην προετοιμασία των επίπλων για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου

Μη γνωρίζοντας τις αρχές της οργάνωσης του χώρου σε ένα μικρό χώρο, είναι αδύνατο να δημιουργήσετε ένα άνετο και άνετο εσωτερικό σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου. Εδώ είναι τα κοινά λάθη που γίνονται όταν furnish odnushki και η σωστή λύση στο πρόβλημα.

Σε ένα δωμάτιο με σχήμα επιμήκους ορθογωνίου, τοποθετούνται έπιπλα κατά μήκος ενός μεγάλου τοίχου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα στενό αποτέλεσμα διαδρόμου. Οι σχεδιαστές προτείνουν να φέρουν τις διαστάσεις του δωματίου πιο κοντά στο σχήμα ενός τετραγώνου, αφού σε αυτή τη μορφή βελτιώνεται σημαντικά η οπτική αντίληψη του χώρου. Επιπλέον, είναι ευκολότερο να εργαστείτε σε εσωτερικούς χώρους με τη μορφή μιας κανονικής πλατείας και να δημιουργήσετε εντυπωσιακές συνθέσεις.

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα στούντιο

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα στούντιο διαμέρισμα με ράφια

Μετασχηματιστής σε διαμέρισμα στούντιο

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα στούντιο

Παραδώστε μαζικά σχέδια επίπλων. Τοποθετήστε μεγάλες ντουλάπες συρόμενες με μεσοπάτια στο ανώτατο όριο σε στενό τοίχο. Ποια είναι τα οφέλη:

 • το δωμάτιο παίρνει ένα τετράγωνο σχήμα από ότι ήταν αρχικά?
 • στο χέρι είναι ένα ευρύχωρο σύστημα αποθήκευσης όπου υπάρχει ένα μέρος για κάθε μικρό πράγμα?
 • τα έπιπλα δεν είναι εντυπωσιακά, δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα της ακαταστασίας της πλατείας.

Ένα απόλυτο πλεονέκτημα των συρόμενων ντουλαπών είναι η ύπαρξη ενδιάμεσων χώρων στα οποία είναι βολικό να αποθηκεύονται εποχιακά πράγματα.

Στη διαρρύθμιση ενός διαμερίσματος ενός δωματίου του κτιρίου Χρουστσόφ, μην χρησιμοποιείτε έπιπλα σε σχήμα σκούρου χρώματος. Αυτό αντικατοπτρίζεται αρνητικά στην αντίληψη του χώρου, αφού στο Χρουστσιόφ το ανώτατο όριο είναι συνήθως χαμηλό. Αυτό, σε συνδυασμό με μια μεγάλη ποσότητα σκοτεινής επιφάνειας, είναι καταθλιπτικό.

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν οι πιθανοί τρόποι επέκτασης του χώρου. Τα ανοιχτά χρώματα στα έπιπλα και τη διακόσμηση, οι ανακλαστικές επιφάνειες, ο πρόσθετος φωτισμός είναι σημαντικοί εδώ. Για να κάνετε το εσωτερικό ευάερο και ευχάριστο να το αντιληφθείτε, χρησιμοποιήστε έπιπλα σε ελαφριές αποχρώσεις του μπεζ, του λευκού, του γάλακτος, του γαλάζιου.

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα φωτεινό διαμέρισμα στούντιο

Πώς να οργανώσει τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα στούντιο με έναν οθωμανικό

Πώς να κανονίσετε έπιπλα μετασχηματιστών σε διαμέρισμα στούντιο

Πώς να οργανώσετε άνετα τα έπιπλα σε διαμέρισμα στούντιο

Πώς να οργανώσετε γωνιακά έπιπλα σε διαμέρισμα στούντιο

Ο λόγος για τις περισσότερες αποτυχίες στην ανεξάρτητη διάταξη των επίπλων σε ένα δωμάτιο με περιορισμένο χώρο είναι παρορμητικές αποφάσεις, βήματα εξάνθημα και δράση για τα συναισθήματα που οι νέοι ιδιοκτήτες του odnushki αμαρτία.

Εξετάστε τις φωτογραφίες των εσωτερικών χώρων με τις ίδιες διαστάσεις της περιοχής, προγραμματίστε τις ενέργειές σας για την οργάνωση του χώρου, εργάστε στενά στο σχέδιο σχεδιασμού χρησιμοποιώντας προγράμματα υπολογιστών.

Οι επιτυχείς μέθοδοι επίπλωσης ενός συμπαγούς δωματίου απαιτούν προσεκτική προσέγγιση: προσπαθήστε να δημιουργήσετε έναν κατάλογο με πολυλειτουργικά αντικείμενα, τα οποία δεν μπορείτε να τα κάνετε χωρίς τα αρχικά στάδια.

Τέλος, για να γίνει ο χώρος ζωής πιο ελαφρύς και όχι καταπιεστικός, μεταφέρετε όλα τα "θόλους" στην είσοδο, τα πατάρια στην κουζίνα - αφήστε την κεντρική ζώνη να γίνει ελεύθερη για να διεισδύσει το φως και ο αέρας.

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα στούντιο με μια ενσωματωμένη ντουλάπα

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα φωτεινό διαμέρισμα στούντιο

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε ένα διαμέρισμα στούντιο με καθρέφτη

Πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα σε μια ζώνη στούντιο διαμέρισμα

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)