Τουαλέτα
Επισκευή τουαλέτας: γρήγορη μετατροπή χωρίς πρόσθετα έξοδα (52 φωτογραφίες) Επισκευή τουαλέτας: γρήγορη μετατροπή χωρίς πρόσθετα έξοδα (52 φωτογραφίες)
Η ανεξάρτητη επισκευή της τουαλέτας με τα πάνελ δεν απαιτεί επαγγελματικές δεξιότητες: το μόνο που χρειάζεται είναι η κατάλληλη επιλογή πάνελ, ένα ελάχιστο σύνολο εργαλείων και η προσεκτική τήρηση των οδηγιών.
Ταπετσαρία στην τουαλέτα: γρήγορος και πρακτικός σχεδιασμός του μπάνιου (104 φωτογραφίες)Ταπετσαρία στην τουαλέτα: γρήγορος και πρακτικός σχεδιασμός του μπάνιου (104 φωτογραφίες)
Η ταπετσαρία στην τουαλέτα ως ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος διακόσμησης είναι σημαντικός ανάμεσα στους περισσότερους γνώστες πρακτικών ιδεών για εσωτερικό σχεδιασμό. Για να καταλάβετε πώς να επιλέξετε τα διακοσμητικά έργα ζωγραφικής στο μπάνιο, αξίζει να εξερευνήσετε τις ποικιλίες τους ...
Πλακάκι για την τουαλέτα: πώς να το επιλέξετε και να το βάζετε μόνοι σας (62 φωτογραφίες)Πλακάκι για την τουαλέτα: πώς να το επιλέξετε και να το βάζετε μόνοι σας (62 φωτογραφίες)
Το κεραμίδι για την τουαλέτα έρχεται σε μια ποικιλία χρωμάτων, τύπων και αποχρώσεων, και μπορείτε να το θέσετε με διαφορετικούς τρόπους. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό, ειδικά εάν προσεγγίζετε δημιουργικά τη διαδικασία.
Έγχρωμες τουαλέτες: η δυνατότητα του χρωματισμού στο μπάνιο (22 φωτογραφίες)Έγχρωμες τουαλέτες: η δυνατότητα του χρωματισμού στο μπάνιο (22 φωτογραφίες)
Οι κλασσικές τουαλέτες παρουσιάζονται με λευκό χρώμα, αλλά για να δημιουργήσετε ένα κομψό και ασυνήθιστο σχέδιο του μπάνιου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις χρωματιστές τουαλέτες.
Κάθισμα τουαλέτας - μια απλή συσκευή με ασυνήθιστες λειτουργίες (25 φωτογραφίες)Κάθισμα τουαλέτας - μια απλή συσκευή με ασυνήθιστες λειτουργίες (25 φωτογραφίες)
Ένα σύγχρονο κάθισμα τουαλέτας δεν είναι μόνο ένα μέρος του σχεδίου, μερικές φορές είναι ένα πολυλειτουργικό έπιπλο που κάνει την ανθρώπινη ζωή πιο άνετη και ευκολότερη.
Κοντό λεκάνη τουαλέτας: χαρακτηριστικά γνωρίσματα και πλεονεκτήματα (21 φωτογραφίες)Κοντό λεκάνη τουαλέτας: χαρακτηριστικά γνωρίσματα και πλεονεκτήματα (21 φωτογραφίες)
Εάν καταρτίζετε μια βαθμολογία της ζήτησης των καταναλωτών στη Ρωσική Ομοσπονδία για λεκάνες τουαλέτας, ανάλογα με τον τύπο της έξοδος στον αποχετευτικό αγωγό, τότε στην πρώτη θέση θα είναι ο ίδιος εξοπλισμός τύπου δαπέδου με λοξή έξοδο.
Μαύρη τουαλέτα στο εσωτερικό - μια νέα ματιά στα υδραυλικά (20 φωτογραφίες)Μαύρη τουαλέτα στο εσωτερικό - μια νέα ματιά στα υδραυλικά (20 φωτογραφίες)
Η μαύρη τουαλέτα στο εσωτερικό του μπάνιου είναι μια πρωτότυπη, αποτελεσματική λύση. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για το σχεδιασμό στο ύφος της noir art ή high-tech, μοντέρνα ή αίγλη. Υπάρχουν πολλά μοντέλα μαύρων λεκάνης τουαλέτας στην αγορά, σε ...
Τουαλέτα compact: συσκευή και βολικά πλεονεκτήματα (26 φωτογραφίες)Τουαλέτα compact: συσκευή και βολικά πλεονεκτήματα (26 φωτογραφίες)
Ένα εξαιρετικό εύρημα για τα μικρά μπάνια θα είναι ένα μπολ τουαλέτας συμπαγές. Διαφέρει σε μέτριες διαστάσεις και βολικό σχεδιασμό. Μια ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ένα μοντέλο για οποιεσδήποτε παραμέτρους.
Καταπακτές υδραυλικών εγκαταστάσεων: πώς μπορείτε να κρύψετε τις επικοινωνίες με επιτυχία (20 φωτογραφίες)Καταπακτές υδραυλικών εγκαταστάσεων: πώς μπορείτε να κρύψετε τις επικοινωνίες με επιτυχία (20 φωτογραφίες)
Αν πριν από τις καταπακτές υδραυλικών εγκαταστάσεων στο διαμέρισμα ήταν στην καθαρή θέα, σήμερα προσπαθούν να κρύψουν αυτό το στοιχείο της επικοινωνίας. Μπορούν να καλυφθούν με κεραμίδια, να αφήσουν μια ειδική πόρτα για πρόσβαση ή να κρύψουν έπιπλα.
Βάσεις για χαρτί υγείας: τυποποιημένες επιλογές και πρωτότυπες ιδέες (21 φωτογραφίες)Βάσεις για χαρτί υγείας: τυποποιημένες επιλογές και πρωτότυπες ιδέες (21 φωτογραφίες)
Ο κάτοχος χαρτιού υγείας είναι ένα σημαντικό αξεσουάρ μπάνιου. Η σωστή επιλογή όλων των εξαρτημάτων θα προσφέρει μια ελκυστική εμφάνιση σε ολόκληρο το δωμάτιο.
Υδραυλικός ρόλος - κομψή μεταμφίεση (20 φωτογραφίες)Υδραυλικός ρόλος - κομψή μεταμφίεση (20 φωτογραφίες)
Τα παντζούρια υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι ένας εξαιρετικός πολυλειτουργικός σχεδιασμός και μια θαυμάσια αισθητική λύση για την τουαλέτα.
Μεταφορτώστε περισσότερα

Τουαλέτα στο εσωτερικό ενός σύγχρονου σπιτιού: βασικές πτυχές

Οι σύγχρονες τουαλέτες μπορούν να έχουν διαφορετικά μεγέθη και σχήματα, μερικές φορές συνδυάζονται με μπανιέρα, σε άλλες περιπτώσεις μένουν ως ανεξάρτητοι χώροι. Σε κάθε περίπτωση, το κύριο και κύριο στοιχείο αυτού του δωματίου είναι η τουαλέτα. Από το πόσο σωστά επιλέξατε το μοντέλο του, θα εξαρτηθεί η άνετη διαβίωση στο διαμέρισμα ως σύνολο. Η αναθεώρηση του προϊόντος μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό μοντέλο για εσάς.

Μορφή

Κατά την επιλογή μιας τουαλέτας, πρώτα απ 'όλα, δίνεται προσοχή στο σχήμα του προϊόντος. Τα κύρια συστατικά της τουαλέτας είναι η δεξαμενή και το μπολ.Οι πιο κοινές μορφές μοντέλων:
 • Οπίσθια. Ρυθμίστε υπό γωνία που προστατεύει από την εκτόξευση και τις σταγόνες. Ορισμένα μοντέλα έχουν μια στενή χοάνη που εμποδίζει τους πιτσιλίσματα.
 • Τύπου πιάτων. Το μοντέλο έχει μια εσωτερική πλατφόρμα, στην οποία βρίσκεται το νερό συνεχώς. Αυτό εμποδίζει την εκτόξευση νερού, αλλά απαιτείται πολύ νερό.
 • Χωνί σχήμα. Το προϊόν μοιάζει με πιάτο, το νερό στη χοάνη είναι συνεχώς, αλλά λιγότερο χρησιμοποιείται για πλύσιμο.
Τα μοντέλα οπισθοπορείας γίνονται τα πιο δημοφιλή χάρη στο σύστημα αντιπλημμυρικής προστασίας. Με τον τύπο του ξεπλύματος, οι τουαλέτες χωρίζονται σε ψυχραιμία και ροή. Ο πρώτος τύπος διαφέρει στο ότι το νερό εξαπλώνεται γύρω από την περιφέρεια, παρέχοντας τον μέγιστο καθαρισμό. Οι τρόποι σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο είναι κάθετοι και οριζόντιοι. Η επιλογή εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του δωματίου.

Τύπος εγκατάστασης

Οι τουαλέτες παράγονται σε τρεις εκδόσεις: δάπεδο, κρεμάστρα και τοίχο.

Όροφος

Τα μοντέλα έχουν ελκυστική εμφάνιση και εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να γίνει με γωνιακή δεξαμενή. Το κιτ περιλαμβάνει τόσο δεξαμενές αποστράγγισης όσο και κρυφά συστήματα εγκατάστασης. Τα πλεονεκτήματα των μοντέλων δαπέδου είναι τα εξής:
 • ευρεία γκάμα προϊόντων.
 • απλή εγκατάσταση?
 • απλότητα στη λειτουργία?
Επιπλέον, το κόστος τέτοιων μοντέλων είναι αρκετά προσιτό.

Εξωλέμβια

Με αυτό το είδος εσωτερικών χώρων μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο εσωτερικό. Σε αυτά τα προϊόντα, η δεξαμενή κρύβεται πίσω από έναν ψεύτικο τοίχο. Τα πλεονεκτήματα μιας κρεμαστής τουαλέτας περιλαμβάνουν:
 • την απλότητα και την ευκολία της φροντίδας.
 • έλλειψη μηχανισμών στερέωσης.
 • οπτική αύξηση του δωματίου.
 • η δυνατότητα ασυνήθιστου σχεδιασμού δαπέδου.
Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν τη δυσκολία εγκατάστασης και τις ακριβές τιμές σε σύγκριση με τα προϊόντα δαπέδου.

Επισυνάπτεται (τοίχος)

Τα νέα μοντέλα τουαλέτας έχουν ήδη κερδίσει τη δημοτικότητα χάρη σε πολλά πλεονεκτήματα:
 • κρυφή δεξαμενή αποστράγγισης.
 • συνοπτική μορφή ·
 • όμορφη εμφάνιση.
Ένα διακοσμητικό πάνελ που συνδέεται με τον εξοπλισμό κρύβει αξιόπιστα τα συστήματα επικοινωνίας και τα ελαττώματα των τοίχων που προέκυψαν ως αποτέλεσμα της εγκατάστασης.

Ταξινόμηση υλικών

Οι τουαλέτες είναι κατασκευασμένες από μια ποικιλία υλικών. Όλοι τους έχουν τα πλεονεκτήματά τους:
 • Κεραμικά. Είναι πολύ απαιτητικές λόγω των χαμηλών τιμών. Το υλικό πυροδοτείται και επικαλύπτεται με μια ουσία που αυξάνει τη δύναμη και μειώνει το πορώδες. Η πορώδης επιφάνεια απορροφά εύκολα τη βρωμιά και δεν είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί.
 • Πορσελάνη. Όμορφες, ανθεκτικές και ανθεκτικές τουαλέτες έχουν μικρούς πόρους και δεν απορροφούν υγρασία. Τα προϊόντα δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Οι τουαλέτες είναι ακριβά.
 • Χάλυβα. Διάφορες ασυνήθιστες μορφές παράγονται. Εξαιρετική για έθιμο εσωτερικούς χώρους. Τα μοντέλα είναι ανθεκτικά, ανθεκτικά στις ζημιές, εύκολο να καθαριστούν, αλλά πολύ ακριβά.
 • Από τεχνητή πέτρα. Το υλικό αποτελείται από τσιπ από φυσική πέτρα και διάφορα πρόσθετα. Τα προϊόντα είναι επικαλυμμένα με μια ειδική ουσία που τους προστατεύει από βλάβες, απορρόφηση οσμών και ακαθαρσίες.
 • Από φυσική πέτρα. Τα μοντέλα μεγάλης διάρκειας και ελκυστικότητας έχουν εξαιρετική επιφάνεια, βάρος και μπορούν να καταστραφούν εύκολα.
 • Πλαστικά Κατασκευασμένο από ακρυλικό με πολυεστερικές και ρητινώδεις επικαλύψεις για υψηλή αντοχή. Η ομαλή επιφάνεια εξοικονομεί από τη ρύπανση και τις οσμές, καθιστά τον καθαρισμό ευκολότερο. Δυστυχώς, φοβάται τις υψηλές θερμοκρασίες και καταστρέφεται εύκολα.
Η επιλογή είναι αρκετά μεγάλη, ανάλογα με τις προτιμήσεις και το πορτοφόλι του αγοραστή.

Στυλ εκτέλεσης

Ο υδραυλικός εξοπλισμός είναι μέρος του εσωτερικού. Είναι απαραίτητο η τουαλέτα με στυλ να είναι ιδανική για τον συνολικό σχεδιασμό του δωματίου. Τα προϊόντα διατίθενται σε δύο βασικά στυλ.

Κλασικό στυλ

Αυτό το στυλ είναι δημοφιλές ανά πάσα στιγμή. Οι κλασικές τουαλέτες είναι εκλεπτυσμένες, κομψές, λειτουργικές, με καλή διακόσμηση. Ταιριάζουν τέλεια στο ρετρό εσωτερικούς χώρους, έχουν ένα βολικό μπολ, έντονο ξεπλύματό.Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη. Τα ιταλικά μοντέλα, που θεωρούνται η αιχμή της τέχνης του σχεδιασμού, είναι σε μεγάλη ζήτηση. Είναι κατασκευασμένα από ελίτ υλικά, υψηλής ποιότητας και εκπληκτικά όμορφα. Αυτά τα αριστουργήματα, φυσικά, δεν είναι φθηνά.

Μοντέρνα στυλ

Τα μοντέλα που κατασκευάζονται σε μοντέρνο στυλ είναι εντυπωσιακά στο σχεδιασμό τους. Είναι σύντομα, πολυλειτουργικά και έχουν πολλά πλεονεκτήματα:
 • Εξοικονόμηση χαρτιού υγείας.
 • Έχοντας ένα ντους.
 • Αυτόματη θέρμανση του νερού στη θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος.
 • Συχνά με στεγνωτήρα αέρα.
 • Απολύμανση και καθαρισμός του εξοπλισμού.
Οι λειτουργίες ελέγχονται με το τηλεχειριστήριο. Επιπλέον, υπάρχουν μοντέλα με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία καθισμάτων, μουσική, απόσμηση. Εκτός από λευκές, μαύρες και χρωματιστές τουαλέτες τοποθετούνται στα μπάνια. Στους καταλόγους των κατασκευαστών μπορείτε να δείτε διακοσμημένα μοντέλα με κεραμική υφή, σχέδια, στολίδια. Τα σύγχρονα προϊόντα μπορούν να επιλεγούν για κάθε μοντέρνο εσωτερικό: Provence, hi-tech, σύντηξη, σοφίτα, μινιμαλισμό. Έχοντας κατανοήσει τη λειτουργικότητα, τις μορφές, τον τύπο εγκατάστασης και τα στυλ τουαλέτας, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το επιθυμητό προϊόν. Είναι πολύ σημαντικό ότι η τουαλέτα ταιριάζει αρμονικά στο εσωτερικό της τουαλέτας ή του μπάνιου.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)