Έγχρωμες τουαλέτες: η δυνατότητα του χρωματισμού στο μπάνιο (22 φωτογραφίες)

Το λευκό χρώμα χρησιμοποιείται συχνότερα για την παραγωγή κρεμάστρας και τουαλέτας. Ωστόσο, ο μοντέρνος σχεδιασμός των μπάνιων απαιτεί φωτεινά χρώματα και αποχρώσεις, έτσι στην υδραυλική αγορά μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα τουαλετών, το οποίο θα διαφέρει όχι μόνο ως προς το σχεδιασμό, το σχήμα και τη μέθοδο στερέωσης, αλλά και στο χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο εντυπωσιακό και ασυνήθιστο σχέδιο του μπάνιου. Ωστόσο, όταν επιλέγετε χρωματιστές τουαλέτες, πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά το χρωματικό σχέδιο. Όχι όλες οι αποχρώσεις θα φαίνονται καλά στο μπάνιο. Για παράδειγμα, όταν επιλέγετε μια τουαλέτα για μια μεγάλη οικογένεια, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τις επιθυμίες όλων των νοικοκυριών. Πριν από την αγορά, θα πρέπει να εξετάσετε τους κύριους τύπους, τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά της επιλογής των χρωματιστών τουαλέτες.

Λευκή τουαλέτα

Τυρκουάζ τουαλέτα

Τα πλεονεκτήματα των χρωματιστών τουαλετών

Οι χρωματιστές τουαλέτες δεν είναι πάντα προϊόντα του ίδιου χρώματος. Ορισμένα μοντέλα μπορούν να λάμψουν σε διάφορες αποχρώσεις ή να περιέχουν ασυνήθιστα στολίδια. Οι σύγχρονες τεχνολογίες καθιστούν δυνατή την εφαρμογή σχεδόν οποιουδήποτε σχεδίου στην επιφάνεια του μπολ τουαλέτας, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό και φωτεινό σχέδιο.

Το μειονέκτημα αυτών των τουαλετών είναι το υψηλότερο κόστος σε σύγκριση με τα λευκά αντίστοιχά τους. Ωστόσο, έχουν πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα:

 • Φωτεινότητα και προσωπικότητα. Τα πολύχρωμα υδραυλικά υφάσματα φαίνονται πιο εκφραστικά, επομένως είναι σε θέση να δώσουν στο δωμάτιο μια ατομικότητα και μια φωτεινή εμφάνιση.
 • Μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Οι σύγχρονες τεχνολογίες σας επιτρέπουν να εφαρμόζετε τυχόν μοτίβα και στολίδια σε κεραμική, πλαστική ή πήλινη τουαλέτα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο επίστρωση χρώματος όσο και χρωστική ουσία, η οποία προστίθεται απευθείας στις πρώτες ύλες στην παραγωγή τουαλετών.
 • Η δυνατότητα δημιουργίας ενός ασυνήθιστου εσωτερικού χώρου. Εάν βάζετε μια χρωματιστή τουαλέτα στην τουαλέτα, μπορεί να γίνει το κέντρο και η κύρια προφορά του δωματίου. Επιπλέον, μπορείτε να παραγγείλετε υδραυλικές εγκαταστάσεις όχι μόνο σε φωτεινά χρώματα, αλλά και σε ασυνήθιστο σχεδιασμό.

Έτσι, τα πλεονεκτήματα των χρωματιστών τουαλετών συνδέονται κυρίως με την εμφάνισή τους, έτσι οι χρωματιστές υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι δημοφιλείς στους γνωστούς όμορφους και ασυνήθιστους τρόπους.

Βούρτσα τουαλέτα

Μαύρη τουαλέτα

Είδη χρωματιστών τουαλετών

Οι χρωματιστές τουαλέτες διαφέρουν ως προς το σχεδιασμό, τον τύπο σύνδεσης, το σχεδιασμό και άλλα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η κύρια διαφορά είναι η τεχνολογία χρώσης. Αυτός ο δείκτης επηρεάζει τη διάρκεια ζωής του χρώματος, την αντοχή των χρωμάτων στις μηχανικές βλάβες και την εξασθένιση, καθώς και τις διακοσμητικές ιδιότητες.

Έγχρωμη τουαλέτα

Καθίσματα μπάνιου με έγχρωμο κάθισμα

Χρωματιστή τουαλέτα με μοτίβο

Με τη μέθοδο της χρώσης, είναι:

 • Προϊόντα ζωγραφισμένα στην παραγωγή. Στην περίπτωση αυτή, η βαφή προστίθεται στις πρώτες ύλες για την παραγωγή υδραυλικών εγκαταστάσεων. Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει κίνδυνος ρωγμών της επικάλυψης, επομένως δεν απαιτούνται ειδικές συνθήκες λειτουργίας. Ωστόσο, αυτές οι τουαλέτες έχουν ματ μαλακές αποχρώσεις, και φαίνονται καλά μόνο σε μαύρο ή σε άλλες σκοτεινές αποχρώσεις.
 • Γυάλινο λεκάνη τουαλέτας. Τέτοιες τουαλέτες δεν είναι κατασκευασμένες από έγχρωμα υλικά, αλλά καλύπτονται με σμάλτο στιλβωτικό της επιθυμητής απόχρωσης. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα πιο ασυνήθιστα, φωτεινά και κορεσμένα χρώματα. Η σύγχρονη τεχνολογία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ακρυλική επίστρωση υψηλής ποιότητας, η οποία διατηρεί τη φωτεινότητα και δεν σπάει.Ωστόσο, για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής ενός γυάλινού λεκάνης τουαλέτας, είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τους κανόνες λειτουργίας, αποφεύγοντας τις διαφορές θερμοκρασίας και τις μηχανικές βλάβες.

Αν μιλάμε για τους τύπους της τουαλέτας, τότε πρώτα απ 'όλα πρέπει να εξετάσουμε την ταξινόμηση σύμφωνα με τους τύπους των εξαρτημάτων, το σχήμα και άλλα τυποποιημένα χαρακτηριστικά.

Ξύλινο κάθισμα τουαλέτας

Διπλή τουαλέτα

Μωβ τουαλέτα

Οι κύριοι τύποι τουαλετών:

 1. Ανά τύπο εγκατάστασης. Σύμφωνα με αυτό το κριτήριο, διακρίνονται οι τουαλέτες δαπέδου και κρεμών. Οι κατασκευές δαπέδων είναι τυποποιημένες κατασκευές, οι οποίες έχουν χαμηλότερο κόστος, καθώς και η παρουσία ελεύθερου χώρου στο πάτωμα της τουαλέτας για εγκατάσταση. Σε αντίθεση με τις τουαλέτες στο πάτωμα, οι κρεμαστές κατασκευές διαφέρουν σε αισθητική εμφάνιση και μικρό μέγεθος.
 2. Με τη μέθοδο σύνδεσης. Οι τουαλέτες με λοξή, κατώτερη και άμεση απελευθέρωση εκδίδονται. Τα πιο δημοφιλή είναι τα προϊόντα με λοξά σημεία εξόδου λόγω των ιδιαιτεροτήτων της τοποθέτησης υπονόμων.
 3. Με τη μέθοδο συναρμολόγησης. Σε αυτή τη βάση, είναι δυνατό να γίνει διάκριση μεταξύ μιας λεκάνης τουαλέτας συμπαγής, χωρίς δεξαμενή με ξεχωριστή δεξαμενή και λεκάνες τουαλέτας είναι μονοκόμματα. Η τελευταία άποψη έχει ένα πρωτότυπο σχέδιο, αλλά δεν είναι πρακτικό. Σε περίπτωση αποτυχίας ενός στοιχείου, θα χρειαστεί να αλλάξετε ολόκληρο το προϊόν.
 4. Με την εμφάνιση του μπολ. Μπορούν να έχουν σχήμα χωνιού, σχήμα σχήματος φαγητού και σε σχήμα φανού. Η τελευταία επιλογή είναι πιο δημοφιλής λόγω της ύπαρξης επαρκούς κλίσης για την αυτό-απομάκρυνση των προϊόντων απολέπισης, καθώς και την απουσία ραγδαίας αύξησης.
 5. Σύμφωνα με τα υλικά κατασκευής. Οι χρωματιστές τουαλέτες μπορούν να είναι πορσελάνη, πλαστικό, πήλινα, κεραμικά και ακόμη και πέτρα. Με έγχρωμη επικάλυψη, τα προϊόντα κεραμικής και πορσελάνης παράγονται συχνότερα.

Οι τουαλέτες χωρίζονται επίσης από το μέγεθος και το σχεδιασμό, οπότε κατά την επιλογή χρωματιστών τουαλετών πρέπει να λαμβάνονται υπόψη πολλές παράμετροι, καθένα από τα οποία είναι εξαιρετικά σημαντικό για άνετη λειτουργία.

Χρωματιστή τουαλέτα στο εσωτερικό

Χρωματιστή καφετιά τουαλέτα

Έγχρωμη κόκκινη τουαλέτα

Η χρήση χρωματιστών τουαλετών στο εσωτερικό

Ο μόνος λόγος για τον οποίο μπορείτε να δώσετε προτίμηση σε μια χρωματιστή τουαλέτα είναι η επιθυμία να δημιουργήσετε μαζί της έναν κομψό σχεδιασμό ενός μπάνιου ή τουαλέτας. Η χρήση φωτεινών χρωμάτων και ασυνήθιστων σχημάτων επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να εκφράζουν την ατομικότητά τους κατά τη δημιουργία ενός σχεδίου μπάνιου.

Ταυτόχρονα, πρακτικά δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την διακόσμηση. Στην κεραμική τουαλέτα, μπορείτε να εφαρμόσετε τυχόν μοτίβα και διακοσμητικά αντικείμενα, χρησιμοποιήστε γυαλιστερή επίστρωση οποιουδήποτε χρώματος και φωτεινότητας. Μια τέτοια τουαλέτα μπορεί να γίνει το κέντρο της σύνθεσης με την οικοδόμηση του εσωτερικού γύρω από αυτό. Στην περίπτωση αυτή, τα κεραμίδια, τα διακοσμητικά στοιχεία, ακόμα και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν στο χρώμα της τουαλέτας. Ωστόσο, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια τουαλέτα και ένα χρώμα αντίθεση.

Χρώμα πλατεία τουαλέτα

Χρωματιστή τουαλέτα

Έγχρωμη τοίχο κρεμαστή τουαλέτα

Κανόνες επιλογής

Όταν επιλέγετε μια χρωματιστή τουαλέτα, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα ίδια κριτήρια επιλογής όπως για τα τυποποιημένα προϊόντα. Ωστόσο, το υψηλότερο κόστος αυτών των προϊόντων θα πρέπει επίσης να υποδεικνύει την υψηλότερη ποιότητά του · ως εκ τούτου, συνιστάται η προσεκτική αξιολόγηση της κατάστασης των προϊόντων και η μελέτη των πιστοποιητικών ποιότητας.

Ρετρό χρωματιστή τουαλέτα

Χρωματιστή τουαλέτα με μοτίβο

Έγχρωμη τουαλέτα με καπάκι

Βασικοί κανόνες επιλογής:

 1. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εξωτερικά ελαττώματα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ρωγμές, τσιπς, ανομοιογένειες χρωμάτων ή ελλιπής σχεδίαση. Αν υπάρχουν ελαττώματα, είναι προτιμότερο να αρνηθείτε να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο τουαλέτας. Ένας αξιόπιστος κατασκευαστής δεν θα εκκινήσει ποτέ προϊόν με οπτικά ελαττώματα.
 2. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων τουαλέτας. Ο τύπος σύνδεσης, η μέθοδος στερέωσης της δεξαμενής, το σχήμα του μπολ και οι διαστάσεις είναι σημαντικές. Χωρίς να λαμβάνονται υπόψη αυτά τα χαρακτηριστικά, η τουαλέτα δεν θα εκτελεί σωστά τις λειτουργίες της ή η σύνδεσή της θα είναι αδύνατη. Αξίζει να εξεταστεί προσεκτικά οι μηχανισμοί του προϊόντος. Θα πρέπει να φαίνονται αξιόπιστα και ανθεκτικά. Αυτό θα αποτρέψει τη δυνατότητα καταστροφής του προϊόντος.
 3. Συνιστάται να ρωτήσετε τον κατασκευαστή του επιλεγμένου μοντέλου. Μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με αυτόν στο διαδίκτυο και επίσης να ζητήσετε από τον πωλητή να σας δώσει ένα πιστοποιητικό ποιότητας.
 4. Κατά την επιλογή ενός υλικού, είναι προτιμότερο να προτιμάτε την πορσελάνη. Μια τέτοια τουαλέτα για μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρεί το αρχικό της χρώμα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την αγορά ενός έγχρωμου προϊόντος.
 5. Η τουαλέτα είναι το πρώτο πράγμα που συναντά κάθε άτομο το πρωί. Και για να μπορέσει η ημέρα να ξεκινήσει καλά, η τουαλέτα πρέπει να είναι άνετη, οπότε δεν χρειάζεται να είστε ντροπαλός και να επιλέξετε ένα μοντέλο μόνο σύμφωνα με εξωτερικά χαρακτηριστικά, δεν θα είναι περιττό να προσπαθήσετε να καθίσετε σε αυτό.
 6. Τα περισσότερα καθίσματα τουαλέτας περιλαμβάνουν επίσης κάθισμα. Κατά κανόνα, αυτά είναι φθηνά πλαστικά καθίσματα, τα οποία συνιστώνται να αλλάζουν αμέσως σε καλύτερα και πιο άνετα. Ωστόσο, ένα σύνολο από μερικά ακριβά μοντέλα τουαλέτας έρχεται με έγχρωμη κάθισμα τουαλέτας με μικρό ανελκυστήρα, στην οποία το καπάκι κλείνει ανεξάρτητα.

Κατά την επιλογή χρωματιστών τουαλετών, πρέπει να ληφθούν υπόψη τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο σχεδιασμός, το μέγεθος, το κόστος και το κόστος. Για να αναζητήσετε ένα έγχρωμο προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό του μπάνιου, θα πρέπει να περάσετε περισσότερο χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο - μια χρωματιστή τουαλέτα θα μετατρέψει ένα μπάνιο ή τουαλέτα σε ένα κομψό και ασυνήθιστο δωμάτιο.

Πράσινη τουαλέτα

Κίτρινο καπάκι τουαλέτας χρώματος

Χρωματική κίτρινη τουαλέτα

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)