Εξωτερικό
Το εσωτερικό για το κορίτσι είναι ένας οργανικός συνδυασμός της λειτουργικότητας του δωματίου και της ιδιοσυγκρασίας του ιδιοκτήτη (54 φωτογραφίες) Το εσωτερικό για το κορίτσι είναι ένας οργανικός συνδυασμός της λειτουργικότητας του δωματίου και της ιδιοσυγκρασίας του ιδιοκτήτη (54 φωτογραφίες)
Πιστεύεται ότι το εσωτερικό για το κορίτσι θα πρέπει πρώτα απ 'όλα να αντιστοιχεί στον χαρακτήρα της οικοδέσποινας. Οι ρομαντικοί άνθρωποι θα λατρεύουν ελαφριά στυλ όπως η Προβηγκία, οι λάτρεις των αυστηρών συνδυασμών θα εκτιμήσουν τα κλασικά, οι δραστήριοι ονειροπόλοι θα βρεθούν στο εσωτερικό των τάσεων σύντηξης.
Rolled grass: πώς να φτιάξετε τον ιστότοπό σας τέλειο (20 φωτογραφίες)Rolled grass: πώς να φτιάξετε τον ιστότοπό σας τέλειο (20 φωτογραφίες)
Οι ελασματοποιημένοι χλοοτάπητες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση τόσο των πολύ μικρών τοποθεσιών όσο και των τεράστιων περιοχών. Αυτός είναι ένας βολικός και εύκολος τρόπος για το πράσινο σε οποιαδήποτε περιοχή.
Τύποι κεραμιδιών για την βάση, τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά τους (23 φωτογραφίες)Τύποι κεραμιδιών για την βάση, τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά τους (23 φωτογραφίες)
Το υπόγειο είναι το κάτω μέρος της πρόσοψης του κτιρίου, το οποίο χρειάζεται προστασία από την υγρασία και τις μηχανικές βλάβες. Για τους σκοπούς αυτούς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας από τους τύπους ισχυρών και ανθεκτικών πλακιδίων.
Πλακάκια για την πισίνα: δημιουργήστε το βυθό της θάλασσας (21 φωτογραφίες)Πλακάκια για την πισίνα: δημιουργήστε το βυθό της θάλασσας (21 φωτογραφίες)
Τα πλακάκια για την πισίνα θα πρέπει να είναι όχι μόνο όμορφα και κομψά, αλλά κυρίως ασφαλή. Από το πόσο ισχυρή και μη ολισθηρή θα είναι, μια ασφαλής διαμονή στην πισίνα εξαρτάται.
Πρόσοψη κεραμιδιών: απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας θεαματικών προσόψεων (21 φωτογραφίες)Πρόσοψη κεραμιδιών: απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας θεαματικών προσόψεων (21 φωτογραφίες)
Τα πλακάκια προσόψεων μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε κτίριο. Ορισμένοι τύποι τελειωμάτων εκτελούν επίσης τη λειτουργία της μόνωσης. Επιλέξτε με ιδιαίτερη προσοχή τον τύπο του υλικού τελικής επεξεργασίας.
Πλακάκια βεράντας: πώς να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή; (26 φωτογραφίες)Πλακάκια βεράντας: πώς να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή; (26 φωτογραφίες)
Τα πλακάκια βεράντας είναι διαφορετικά από αυτά που μπορείτε να βάλετε στο σπίτι. Θα πρέπει να έχει πολλές ιδιότητες και να πληροί ορισμένα κριτήρια σπουδαιότητας.
Πλακάκια άμμου: χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα, εφαρμογές (23 φωτογραφίες)Πλακάκια άμμου: χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα, εφαρμογές (23 φωτογραφίες)
Το πλακάκι άμμου είναι ένα προσιτό υλικό για τη διακόσμηση των μονοπατιών κήπου, πεζοδρομίων και παιδικών χαρών. Το υλικό προσελκύει με την πρακτικότητα και την ευκολία εγκατάστασης, ένα ευρύ φάσμα. Το πλαστικό πολυμερές-άμμο ανέχεται εύκολα σοβαρές παγετώνες, δεν απορροφά υγρασία, έχει ...
Πλάκες για μια θερινή κατοικία: πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή (24 φωτογραφίες)Πλάκες για μια θερινή κατοικία: πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή (24 φωτογραφίες)
Για να εξασφαλιστεί η άνετη κίνηση γύρω από το προσωπικό οικόπεδο, είναι απαραίτητο οι πλακόστρωτες πλάκες για μια θερινή κατοικία να είναι όχι μόνο ωραίες αλλά και ανθεκτικές και ακριβείς. Διαθέτοντας υψηλή ένδειξη αντίστασης, θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε σε αυτό ...
Do-it-yourself εξωραϊσμού: πώς να ξεκινήσετε και πώς να τελειώσετε; (33 φωτογραφίες)Do-it-yourself εξωραϊσμού: πώς να ξεκινήσετε και πώς να τελειώσετε; (33 φωτογραφίες)
Είναι δύσκολο όχι τόσο πολύ να κάνετε το προγραμματισμένο τοπίο με τα χέρια σας, αλλά να κάνετε ένα σχέδιο που θα είναι διαφορετικό στην πρωτοτυπία, το θάρρος και το στυλ.
Γραμματοσειρά για μπάνιο: τύποι, βασικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες εγκατάστασης (24 φωτογραφίες)Γραμματοσειρά για μπάνιο: τύποι, βασικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες εγκατάστασης (24 φωτογραφίες)
Η γραμματοσειρά για το λουτρό θεωρείται πραγματικό θέρετρο υγείας, τα υποχρεωτικά χαρακτηριστικά της "τελετής λουτρών". Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή αυτού του σχεδίου πρέπει να ληφθεί με κάθε σοβαρότητα.
Ηλιακά φώτα: μια σύγχρονη λύση που όλοι θα ήθελαν (30 φωτογραφίες)Ηλιακά φώτα: μια σύγχρονη λύση που όλοι θα ήθελαν (30 φωτογραφίες)
Οι συσκευές φωτισμού για εξοχικές κατοικίες, που τροφοδοτούνται από την ενέργεια του ήλιου, θα κάνουν τη ζωή ευκολότερη και θα φέρει επίσης μια ιδιαίτερη γοητεία στο σχεδιασμό τοπίου του χώρου. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν πολλές επιλογές.
Μεταφορτώστε περισσότερα

Τύποι και χαρακτηριστικά του σύγχρονου εξωτερικού χώρου

Εξωτερικό - η καλλιτεχνική ή αρχιτεκτονική εμφάνιση ενός μονοκατοικίου ή πολυώροφου κτίσματος, δίνοντας στη σύνθεση μια ιδιαίτερη αισθητική αξία. Ο σχεδιασμός των αρχιτεκτονικών συγκροτημάτων διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, επιτρέπει να επιλυθούν ορισμένοι πραγματιστικοί και καλλιτεχνικοί στόχοι.Σήμερα, ο σχεδιασμός των εξωτερικών χώρων είναι εξίσου διεξοδικός με τη διακόσμηση των δωματίων στο σπίτι. Στην πραγματικότητα, κάθε εταιρεία σχεδιασμού είναι έτοιμη να προσφέρει έναν κατάλογο μοναδικών λύσεων ή να αναπτύξει ένα μεμονωμένο έργο που δίνει αισθητική σε οποιοδήποτε κτίριο.

Εξωτερικές απόψεις ανά τύπο κτιρίου

Η απλούστερη κατάταξη του εξωτερικού χώρου: ο σχεδιασμός ενός ορόφου κτιρίου και η εργασία με πολυώροφα συγκροτήματα. Επίσης, οι οδηγίες στο σχεδιασμό των κτιρίων μπορούν να χωριστούν στις ακόλουθες δύο κατηγορίες:
 1. Εξωτερικός σχεδιασμός ιδιωτικής κατοικίας.
 2. Ο σχεδιασμός ενός ιδιωτικού κτιρίου.
Η τέλεια εμφάνιση του σπιτιού σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό σχέδιο τοπίου του χώρου και να συμπληρώσετε την αισθητική θέση του εσωτερικού του σπιτιού. Για ένα δημόσιο κτίριο, το εξωτερικό δημιουργεί μια ορισμένη αισθητική θέση και προσελκύει πιθανούς πελάτες (λειτουργία διαφήμισης).

Το στυλ των κτιρίων

Όπως οι εσωτερικές λύσεις, το εξωτερικό των κτιρίων μπορεί να αναπτυχθεί μόνο με μια συγκεκριμένη στυλιστική αντίληψη. Η σύγκριση της προσφοράς μιας συγκεκριμένης κατεύθυνσης για το εσωτερικό του σπιτιού και για το σχεδιασμό της πρόσοψης της κατασκευής είναι μάλλον αδύνατο να γίνει λεπτομερώς. Τα κύρια στυλ εξωτερικού σχεδιασμού:
 • Ethno
 • Hi-tech?
 • Μινιμαλισμός;
 • Σύγχρονη?
 • Γοτθικό
 • Μπαρόκ
 • Classic;
 • Χώρα
 • Οικολογικό ύφος.
Κάθε στυλ έχει τα δικά του σχέδια χρωμάτων, συνδυασμούς διακόσμησης, σχεδιαστικά χαρακτηριστικά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το εξωτερικό του κάθε κτιρίου μπορεί να παρουσιαστεί σε λακωνικό σχέδιο ή διακοσμημένο με πολύπλοκες δομές.

Εξωτερικές απόψεις σύμφωνα με τις τάσεις

Το εξωτερικό, όπως και οι εσωτερικές λύσεις, υπόκεινται συνεχώς σε αλλαγές. Μεταμορφώνεται και προσαρμόζεται στις νέες τάσεις, τις τρέχουσες τάσεις, τις τάσεις της μόδας. Σήμερα είναι ασφαλές να πούμε ότι ο σχεδιασμός των αρχιτεκτονικών συγκροτημάτων χωρίζεται σε δύο βασικούς τομείς. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση του καθενός από αυτά:
 1. Μια σύγχρονη προσέγγιση που χρησιμοποιεί τεχνικές καινοτομίες.
 2. Οικολογικό στυλ, που περιλαμβάνει τη χρήση εξαιρετικά απλών φυσικών υλικών και συνθέσεων, "κοντά στη φύση".
Ο εξοπλισμός υπολογιστών, τα συστήματα κλιματισμού, η τεχνική προστασία του σπιτιού, τα στοιχεία αποθήκευσης ενέργειας θα κάνουν το σπίτι πιο μοντέρνο και άνετο από τεχνική άποψη. Όλα τα gadgets οργανικά βλέπουν στα στυλίστικα σύνολα του μοντερνισμού, του μινιμαλισμού, του κονστρουκτιβισμού. Τα φυσικά συστατικά (πράσινο, αρχικά θραύσματα ανάγλυφου, διαφανή επιχρίσματα, ειδική διακόσμηση τοίχων) προσδίδουν στο κτήριο μια ιδιαίτερη ζεστασιά και αίσθηση ειρήνης.

Εξωτερικό των αρχιτεκτονικών συγκροτημάτων: κύρια στοιχεία

Το εξωτερικό, καθώς και οι εσωτερικές συνθέσεις, αποτελούν πολλά στοιχεία. Επιπλέον, η ίδια η σύνθεση αποτελείται από ορισμένα εξαρτήματα που κάνουν το "πρόσωπο του σπιτιού". Το εξωτερικό του κτιρίου μπορεί να χωριστεί σε δύο μέρη:
 • Πρόσοψη (η διακόσμηση της πρόσοψης παίζει σημαντικό ρόλο).
 • Ομάδα εισόδου (ένα είδος "κάρτας επισκέψεων" οποιασδήποτε ιδιωτικής κατοικίας ή διοικητικών κτιρίων).
Αν μιλάμε για εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία και διοικητικά συγκροτήματα, αξίζει να αναφέρουμε ένα άλλο σημαντικό στοιχείο - οπτικοποίηση μάρκας. Συνήθως αυτές είναι φωτεινές φωτεινές επιγραφές που αποκαλύπτουν την ουσία του εμπορικού σήματος.

Τύποι εξωτερικών χώρων ανά τύπο υλικών φινιρίσματος

Η βάση κάθε εξωτερικού χώρου είναι διακοσμημένη πρόσοψη. Για να δημιουργήσετε μια οργανική σύνθεση, σχεδιασμένη σε ένα συγκεκριμένο στυλ, χρησιμοποιούνται πολλά υλικά φινιρίσματος. Είδη τελειώματος που αποτελούν μια συγκεκριμένη σύνθεση του εξωτερικού:
 • Επαγγελματικό φύλλο.
 • Επικάλυψη;
 • Stucco;
 • Γυαλί;
 • Blockhouse
 • Δέντρο;
 • Τεχνητή πέτρα.
 • Φυσική πέτρα;
 • Πλακάκια από πορσελάνη.
 • Τούβλο;
 • Πλακάκι
 • Σχηματοποίηση από γυψομάρμαρο?
 • Συνδυασμένες επιλογές.
Κάθε στυλ έχει το δικό του σύνολο υλικών. Στρουθοκαμήλου και πέτρας είναι καλοί στις κλασσικές συνθέσεις. Γυαλί, παρακαμπτήριος και κυματοειδές χαρτόνι οργανικά βλέπουν στο εξωτερικό με αρτ νουβό στιλ. Το δέντρο δίνει έμφαση στις βασικές ιδέες των οικολογικών τάσεων.

Σχετικά με την ομάδα εισόδου

Η ομάδα εισόδου παίζει σημαντικό ρόλο στο εξωτερικό των πολυτελών ιδιωτικών νοικοκυριών και σε διάφορα εμπορικά και ψυχαγωγικά συγκροτήματα. Μιλάμε για την τοποθεσία των θυρών και μια βολική προσέγγιση (ή πρόσβαση) σε αυτές. Όλα τα στοιχεία της σύνθεσης θα πρέπει να αποτελούν ένα ενιαίο οργανικό σύστημα. Επίσης, διαμορφώνουν την εικόνα, θέτουν τον τόνο και μια συγκεκριμένη διάθεση, σας επιτρέπουν να προσδιορίσετε γρήγορα την κοινωνική κατάσταση των ιδιοκτητών κατοικιών ή εμπορικών κτιρίων, να μελετήσετε το γούστο και τις βασικές προτιμήσεις εκείνων που ασχολούνταν με το σχεδιασμό του.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)