Το εσωτερικό
Σχεδιασμός κουζίνας-σαλόνι: πώς να δημιουργήσετε ένα κομψό ολοκληρωμένο εσωτερικό (103 φωτογραφίες) Σχεδιασμός κουζίνας-σαλόνι: πώς να δημιουργήσετε ένα κομψό ολοκληρωμένο εσωτερικό (103 φωτογραφίες)
Μελετώντας το σχεδιασμό του καθιστικού κουζίνας, είναι σημαντικό να εξετάσουμε όχι μόνο τις μελλοντικές αισθητικές παραμέτρους του χώρου αλλά και τη λειτουργικότητα. Εάν είναι επιθυμητό, ​​οι χώροι φαγητού και εργασίας μπορούν να διαχωριστούν με έπιπλα και διακόσμηση.
Εσωτερικά χωρίσματα στο εσωτερικό: επισκόπηση των τύπων, των τεχνολογιών και των υλικών (113 φωτογραφίες)Εσωτερικά χωρίσματα στο εσωτερικό: επισκόπηση των τύπων, των τεχνολογιών και των υλικών (113 φωτογραφίες)
Τα εσωτερικά χωρίσματα προσελκύουν την ευελιξία τους, με τη βοήθειά τους μπορείτε να νικήσετε με ευκολία ένα ευρύχωρο δωμάτιο, διαιρώντας το σε διάφορα τμήματα, ή κάνοντας τον χώρο του Χρουστσόφ πιο πρακτικό και άνετο.
Λευκό εσωτερικό σε διαφορετικά στυλ: πόσο ευέλικτο είναι το λευκό χρώμα; (110 φωτογραφίες)Λευκό εσωτερικό σε διαφορετικά στυλ: πόσο ευέλικτο είναι το λευκό χρώμα; (110 φωτογραφίες)
Πολλοί από εμάς, όταν σκεφτόμαστε την επισκευή, θέλουν να κάνουν το εσωτερικό σε λευκό, αλλά δεν τολμούν να το κάνουν. Υπάρχει μια άποψη ότι το λευκό είναι πολύ πρακτικό και περίπλοκο χρώμα. Αυτή είναι μια λαϊκή παρερμηνεία, έτσι ...
Σκούρο εσωτερικό: σκοτεινή πολυτέλεια ή μαύρη αριστοκρατία (30 φωτογραφίες)Σκούρο εσωτερικό: σκοτεινή πολυτέλεια ή μαύρη αριστοκρατία (30 φωτογραφίες)
Το σκοτεινό εσωτερικό είναι αγαπημένο από τους δημιουργικούς ανθρώπους και όλους εκείνους που εκτιμούν την πολυτέλεια και την αποκλειστικότητα. Έχοντας σωστά χτυπήσει τις υφές και τους τόνους, επιδέξια επιλεγμένους τόνους, όλοι θα είναι σε θέση να κάνουν τα διαμερίσματά τους πραγματικά κομψά.
Ελαφρύ και κομψό εσωτερικό σε φωτεινά χρώματα (31 φωτογραφίες)Ελαφρύ και κομψό εσωτερικό σε φωτεινά χρώματα (31 φωτογραφίες)
Το ελαφρύ εσωτερικό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανά πάσα στιγμή και σε όλα τα στυλ. Οι ωραίες αποχρώσεις κάνουν το χώρο μεγαλύτερο, ψηλότερο και φωτεινότερο. Σε ένα τέτοιο δωμάτιο είναι πιο εύκολο να αναπνεύσετε και πιο ευχάριστο να περάσετε βράδια.
Άνετη χωριάτικη τουαλέτα: πώς να χτίσεις με τα χέρια σου (22 φωτογραφίες)Άνετη χωριάτικη τουαλέτα: πώς να χτίσεις με τα χέρια σου (22 φωτογραφίες)
Η παρουσία μιας τουαλέτας σε ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι καθορίζεται από τις ανάγκες του ανθρώπου. Διαθέτοντας μια τουαλέτα το καλοκαίρι, ο ιδιοκτήτης της καλοκαιρινής κατοικίας θα λάβει μια άνετη και βολική τουαλέτα, η οποία θα επισκεφθεί όλη η οικογένεια και οι επισκέπτες.
Καλοριφέρ νερού: η ποιότητα και η αξιοπιστία ελέγχονται όχι μόνο με το χρόνο (22 φωτογραφίες)Καλοριφέρ νερού: η ποιότητα και η αξιοπιστία ελέγχονται όχι μόνο με το χρόνο (22 φωτογραφίες)
Οι κλασικές συσκευές για τη θέρμανση χώρων είναι θερμαντικά σώματα νερού. Είναι σχεδόν σε κάθε σπίτι και βρίσκονται συχνά σε γραφεία. Ανάλογα με το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται, θα διαφέρουν ...
Καλοριφέρ δαπέδου: μέθοδοι εγκατάστασης, πλεονεκτήματα και πιθανά μειονεκτήματα (22 φωτογραφίες)Καλοριφέρ δαπέδου: μέθοδοι εγκατάστασης, πλεονεκτήματα και πιθανά μειονεκτήματα (22 φωτογραφίες)
Όλο και περισσότερο, στα διαμερίσματα μπορείτε να βρείτε καλοριφέρ. Ο βολικός σχεδιασμός τους σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τη μονάδα σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και να μάσκατε σύμφωνα με το εσωτερικό.
Το ψυγείο τοίχου - μια αξιόπιστη επιλογή για μια συσκευή θέρμανσης και ένα μη τυποποιημένο στοιχείο του εσωτερικού (23 φωτογραφίες)Το ψυγείο τοίχου - μια αξιόπιστη επιλογή για μια συσκευή θέρμανσης και ένα μη τυποποιημένο στοιχείο του εσωτερικού (23 φωτογραφίες)
Όπως υποδηλώνει το όνομα, το θερμαντικό σώμα τοίχου είναι τοποθετημένο στον τοίχο, αλλά όχι πάντα κάτω από το παράθυρο. Μπορεί να είναι ηλεκτρικό ή με κεντρική θέρμανση.
Διμεταλλικά καλοριφέρ: δύο μέταλλα για καλύτερη ποιότητα (20 φωτογραφίες)Διμεταλλικά καλοριφέρ: δύο μέταλλα για καλύτερη ποιότητα (20 φωτογραφίες)
Τα διμεταλλικά θερμαντικά σώματα είναι ένας καλός συνδυασμός δύο διαφορετικών μετάλλων για το εσωτερικό και το εξωτερικό κέλυφος. Μια τέτοια παράλληλη επέτρεψε να επιτευχθούν υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Καλοριφέρ αλουμινίου: πλεονεκτήματα και ποικιλίες (20 φωτογραφίες)Καλοριφέρ αλουμινίου: πλεονεκτήματα και ποικιλίες (20 φωτογραφίες)
Αντικαταστάθηκαν από χυτοσίδηρο συστήματα της μεθόδου θέρμανσης των εγκαταστάσεων ήρθαν καλοριφέρ αλουμινίου. Τέτοιες θερμαντικές συσκευές χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορους χώρους προορισμού. Ωστόσο, για να επιλέξετε το σωστό σύστημα θέρμανσης, είναι απαραίτητο ...
Φορτώστε περισσότερο

Μοντέρνο εσωτερικό: επιλογές και στυλ σχεδίασης

Το εσωτερικό εσωτερικό επηρεάζει άμεσα τη ζωή, τη διάθεσή μας και την αίσθηση του εαυτού μας. Αποκαλύπτει όχι μόνο τις προσωπικές προτιμήσεις του ιδιοκτήτη, αλλά και τα γούστα, τις συνήθειες, τον τρόπο ζωής του.Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το εσωτερικό του σπιτιού είναι μια πλήρη αντανάκλαση του ιδιοκτήτη του.

Δημοφιλή στυλ σχεδίασης

Υπάρχουν πολλά στυλ, η αναθεώρηση των οποίων θα διαρκέσει πολύ χρόνο. Μεταξύ των πιο περιζήτητων:
 • Σοφίτα Είναι ένα μινιμαλιστικό στυλ με αρκετό ελεύθερο χώρο. Είναι εύκολα αναγνωρίσιμο από μεγάλα παράθυρα, ψηλά ταβάνια και απλά έπιπλα με υψηλή λειτουργικότητα. Επίσης, χαρακτηρίζεται από χωροθέτηση αντίθεσης, εξοπλισμένη με σύγχρονη τεχνολογία. Ταυτόχρονα, η διακόσμηση είναι μέτρια, είναι δυνατή η χρήση πρωτότυπων τόνων, όπως πλινθοδομή ή γκράφιτι.
 • Μινιμαλισμός Από το όνομα του στυλ, γίνεται σαφές ότι εκτελείται χρησιμοποιώντας ένα ελάχιστο ποσό επίπλων και στοιχείων διακόσμησης. Για το λόγο αυτό, αυτό το στυλ είναι ιδιαίτερα επωφελές για μικρά δωμάτια, τα οποία μπορούν να αυξηθούν οπτικά λόγω ελαφρών αποχρώσεων, γεωμετρίας, απλών σχημάτων και γραμμών.
 • Προβηγκία. Το ρομαντισμό της "Προβηγκίας" αποτελείται από παστέλ χρώματα, αφθονία διακόσμησης, λουλούδια. Τα έπιπλα διακρίνονται από την παρουσία ρετρό αντικειμένων ή λεπτομερειών με την τεχνική "αντίκες".
 • Κλασικό. Το κλασικό στυλ δημιουργείται με άμεσο σχεδιασμό, παρκέ ή πέτρινο δάπεδο, ψηλά ταβάνια. Η διακόσμηση κυριαρχείται από φυσικά υλικά, συγκράτηση της παλέτας. Οι ιδιαίτερες ιδιότητες με τη μορφή κολώνων, καλουπιών από γυψομάρμαρο, κηροπήγια, γλυπτά, καθορίζουν επίσης αυτό το στυλ.
Αυτός δεν είναι ένας πλήρης κατάλογος τομέων που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό του σπιτιού. Έχοντας εξετάσει τον κατάλογο, όποιος σχεδιαστής έχει σίγουρα, μπορείτε να εξοικειωθείτε με τις άλλες επιλογές.

Εφαρμοστέα υλικά

Για να διακοσμήσετε τον οικιακό χώρο, χρησιμοποιούνται όλα τα φυσικά και τεχνητά παραγόμενα υλικά - από ξύλο και γρανίτη σε μέταλλο και πλαστικό. Τέτοια υλικά μπορεί να είναι:
 • τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα κεραμικά υλικά ως διακοσμητικά υλικά της Προβηγκίας.
 • επιφάνειες χρωμίου και χάλυβα, που χρησιμοποιούνται συχνά στο στυλ "σοφίτας".
 • ξύλο και πέτρα - μια κοινή πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για πολλούς τομείς, συγκεκριμένα, "Provence", καθώς και κλασικά.
Οι υπάρχοντες τύποι / ποικιλίες πρώτων υλών παρέχουν την ευκαιρία να δημιουργηθούν εσωτερικές εικόνες που διακρίνονται από την πρωτοτυπία και τις προσωπικές τους πινελιές.

Ethnic design

Μεταξύ των μορφών, υπάρχουν επιλογές που προέκυψαν με βάση τα εθνικά χαρακτηριστικά. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν:
 • Αμερικανός. Το εσωτερικό είναι συνοπτικό και λειτουργικό, με την υπεροχή φυσικών αποχρώσεων, καθώς και την έλλειψη σαφών ορίων στο διάστημα. Πολύ συχνά, τα έπιπλα βρίσκονται στο κέντρο του δωματίου.
 • Αγγλικά Για να το δημιουργήσετε, χρησιμοποιήστε έπιπλα από φυσικά υλικά, μια παλέτα από ζεστά χρώματα, μαόνι για την κατασκευή σανίδων και γείσων, σκοτεινή ταπετσαρία, καθώς και εσωτερικά αντικείμενα (ειδώλια, μικρά μαξιλάρια, πίνακες ζωγραφικής).
 • Ιαπωνικά Μεταξύ των υλικών που χρησιμοποιούνται, προτιμούν το μπαστούνι, το μπαμπού, το gunny, όπως και για τις προτιμήσεις χρώματος - κεράσι, καφέ-ροζ αποχρώσεις. Χαμηλή έπιπλα, εντοιχισμένες ντουλάπες, η χρήση οθονών είναι επίσης απαραίτητα στοιχεία του στυλ?
 • Σκανδιναβική. Διαθέτει λευκούς τοίχους, ξύλινα, μερικές φορές ψάθινα έπιπλα, ενισχυμένο φωτισμό, κουρτίνες φωτός.
 • Αφρικής Σε γενικές γραμμές, μια συγκρατημένη στυλ με την παρουσία των φωτεινών λεπτομερειών, τις ίδιες απομιμήσεις κάτω από τα δέρματα των ζώων, μάσκες, θεματικά ειδώλια. Κίτρινο, τερακότα, καφέ αποχρώσεις.
Σχεδόν κάθε εθνικότητα έχει το δικό της στυλ, για τη δημιουργία των οποίων ήταν τα χαρακτηριστικά του πολιτισμού και της παράδοσης.

Διακριτικά χαρακτηριστικά

Κάθε στυλ έχει τις δικές του διαφορές. Οι καθοριστικοί παράγοντες είναι:
 • αποχρώσεις χρώματος. Χαρακτηριστικά των αποφάσεων σχεδιασμού μπορούν να ανιχνευθούν κάνοντας μια σύγκριση μεταξύ του Oriental και του γαλλικού στυλ.Για την πρώτη επιλογή, επιλέγονται φωτεινές αποχρώσεις, ο δεύτερος τύπος σχεδιάζεται σε παστέλ χρώματα.
 • την τοποθεσία και την ποσότητα των επίπλων. Εάν οι σχεδιαστές συστήνουν τη χρήση κλασικών και αμερικανικών στυλ σε μεγάλα διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες, τότε ο "μινιμαλισμός" είναι κατάλληλος για μικρούς χώρους λόγω της μικρής ποσότητας επίπλων.
 • υλικά που χρησιμοποιούνται. Ενώ η γυαλιστερή στιλπνότητα, οι επιφάνειες που έχουν καθρέφτη, οι επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες αποτελούν τα συστατικά στοιχεία του στιλ υψηλής τεχνολογίας, το στυλ της χώρας είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από φυσικά υλικά (ξύλο, πέτρα, πηλό, καλάμι).
Μια ποικιλία στυλ εμφανίζεται σε όλη την ομορφιά της και απεριόριστες δυνατότητες σχεδίασης. Το κυριότερο είναι να επιλέξετε ακριβώς την κατεύθυνση που θα σας επιτρέψει να αισθανθείτε άνετα και αρμονικά.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)