Άνετη χωριάτικη τουαλέτα: πώς να χτίσεις με τα χέρια σου (22 φωτογραφίες)

Σε οποιοδήποτε οικόπεδο εκτός από το σπίτι υπάρχουν άλλα κτίρια. Ένα από αυτά τα κτίρια είναι η τουαλέτα. Ανήκει στα κύρια κτίρια, ειδικά στις εξοχικές κατοικίες. Δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς την πρώτη φορά κατασκευής, και μετά την κατασκευή του κυρίως σπιτιού, θα βοηθήσει στην εκφόρτωση της τουαλέτας του σπιτιού, ειδικά το καλοκαίρι. Κατά την κατασκευή μιας τουαλέτας, τίθεται το ερώτημα πώς να εξοπλιστεί μια τουαλέτα χώρα, διότι η ευκολία και η άνεση της κατασκευής εξαρτώνται από αυτήν.

Χώρα χωρητικότητας λιπασματοποίησης

Χώρος τουαλέτας

Χαρακτηριστικά της συσκευής και λειτουργία

Σε σχέση με τις επιθυμίες και τις δυνατότητες, ο ιδιοκτήτης του εξοχικού σπιτιού μπορεί να επιλέξει την τουαλέτα που είναι κατάλληλη γι 'αυτόν για το εξοχικό σπίτι. Μπορείτε να αγοράσετε μια έτοιμη έκδοση ή να φτιάξετε τον εαυτό σας εξοπλίζοντας μια τουαλέτα του δρόμου.

Μια δημοφιλής παραλλαγή είναι η απευθείας τουαλέτα. Μπορεί να τοποθετηθεί σε συγκεκριμένο ιστότοπο ή να μετακινηθεί εάν είναι απαραίτητο. Η βάση της εργασίας του είναι η διαδικασία επεξεργασίας των αποβλήτων υπό την επίδραση χημικών ή τύρφης.

Ένας υποτύπος μιας άμεσης συσκευής είναι μια ξηρή ντουλάπα. Συχνά χρησιμοποιείται σε περίπτωση απουσίας λυμάτων. Η τύρφη, ενεργώντας στα απόβλητα, τα μετατρέπει σε λιπάσματα, τα οποία αργότερα μπορούν να χυθούν στα κρεβάτια. Ο σχεδιασμός μιας τέτοιας τουαλέτας περιέχει τα εξής μέρη:

 • Stulchak - βρίσκεται στην κορυφή.
 • Η δεξαμενή - που βρίσκεται στο κάτω μέρος, αντιπροσωπεύει το δοχείο όπου τα απόβλητα πηγαίνουν και όπου ανακυκλώνεται.

Μια άλλη επιλογή είναι η τουαλέτα που βρίσκεται πάνω από το βόθρος. Σε αυτή την περίπτωση, η τουαλέτα μπορεί να είναι κατασκευασμένη από διαφορετικά υλικά.

Χώρα ξύλινη τουαλέτα

Χώρος τουαλέτας από τις σανίδες

Απαιτήσεις για μια τουαλέτα χώρας

Κατά την τοποθέτηση μιας τουαλέτας για μια αποθήκη τουαλέτας, υποβάλλονται οι ακόλουθες απαιτήσεις:

 • Απλότητα και ευκολία εγκατάστασης για να κάνετε την εργασία εγκατάστασης μόνοι σας.
 • Βολικός σχεδιασμός, ο οποίος θα εγκατασταθεί σε μια μικρή περιοχή κατασκευής και σε μια μη εξασφαλισμένη βάση.
 • Μια τουαλέτα το καλοκαίρι θα πρέπει να έχει χαμηλό κόστος, αφού για το χειμώνα πρέπει να φύγετε από την τοποθεσία χωρίς επιτήρηση.
 • Άνεση για όλα τα μέλη της οικογένειας, γιατί όχι μόνο οι ενήλικες, αλλά και τα παιδιά θα το χρησιμοποιήσουν. Είναι απαραίτητο να προβλεφθεί ένα ακροφύσιο μωρού.
 • Αντοχή σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες, δηλαδή θερμοκρασία, αιολική ενέργεια, υγρασία.

Φυσικά, πολλοί δεν εξοπλίζουν την τουαλέτα με μια τουαλέτα, αλλά απλά κάνουν μια τρύπα στο πάτωμα του κτιρίου. Ωστόσο, η προσωπική υγιεινή δεν τηρείται. Ωστόσο, εάν τοποθετήσετε ένα βολικό σχεδιασμό δαπέδου, τότε η προσωπική υγιεινή θα γίνει σεβαστή και η άνεση της διαμονής στη χώρα θα αυξηθεί.

Τουαλέτα εξοχικό σπίτι

Χώρος τουαλέτας στυλ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Μια τουαλέτα χώρα έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα να λαμβάνετε τακτικά ελεύθερο κομπόστ, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γονιμοποιήσει τον κήπο.
 • Κατά τη θερινή περίοδο, με συχνές εργασίες στον κήπο και κατά την παραλαβή επισκεπτών, δεν χρειάζεται να μπείτε στο σπίτι, αλλά να επισκεφθείτε την τουαλέτα που χτίστηκε στην περιοχή.
 • Εκφορτώστε μια τουαλέτα οικίας, η οποία επηρεάζει τη μείωση του φορτίου σε σηπτική δεξαμενή ή άλλο τύπο δεξαμενής για λύματα.
 • Μπορείτε να διαφοροποιήσετε το σχεδιασμό τοπίου του χώρου, σχεδιάζοντας το κτίριο με ασυνήθιστο τρόπο.

Σε σχέση με τις διάφορες ποικιλίες τουαλέτας χώρας, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα.Έτσι οι πλαστικές συσκευές δεν μπορούν να αντέξουν σε χαμηλές θερμοκρασίες και μπορούν να σπάσουν. Μεταλλικά προϊόντα και ξύλινες κατασκευές με κάθισμα είναι άβολα όταν χρησιμοποιείτε το χειμώνα. Τα σχέδια κεραμικών και πορσελάνης απαιτούν μια επένδυση ενός συγκεκριμένου ποσού.

Κεραμική τουαλέτα στη χώρα

Μεταλλική τουαλέτα στη χώρα

Ποια έκδοση μπορεί να υπάρχει μια τουαλέτα της χώρας;

Η τουαλέτα για μια καλοκαιρινή κατοικία, η οποία αγοράζεται στο κατάστημα, μπορεί να κατασκευαστεί από διάφορα υλικά: κεραμικά, πορσελάνη και πλαστικό. Η πορσελάνη και η κεραμική είναι όμορφη και εύκολη στην φροντίδα, αλλά μια κεραμική τουαλέτα δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε απλή ξύλινη δομή. Για τη θέση του, είναι απαραίτητο να κατασκευαστεί μια συγκεκριμένη πλατφόρμα που να αντέχει το βάρος της δομής. Ένα άλλο μειονέκτημα αυτού του τύπου είναι το κόστος. Μια τουαλέτα σε ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι με κεραμική τουαλέτα θα κοστίσει τον ιδιοκτήτη του εξοχικού σπιτιού πιο ακριβό. Μερικές φορές ακόμη και το ίδιο το κτίριο θα απαιτήσει λιγότερα χρήματα.

Μια πλαστική τουαλέτα για μια τουαλέτα χώρα θεωρείται μια οικονομική και λειτουργική έκδοση. Πλεονεκτήματα αυτού του είδους αφθονούν:

 • Μια ποικιλία χρωμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε καφέ τουαλέτα για μια τουαλέτα χώρα, η οποία θα συνδυαστεί με ξύλο ή άλλο διακοσμητικό υλικό.
 • Ελαφριά κατασκευή που δεν απαιτεί σταθερή βάση.
 • Άνεση κατά τη χρήση.
 • Ανθεκτικότητα και υγιεινή.
 • Χαμηλό κόστος.

Το πλαστικό σχέδιο σας επιτρέπει να εξοπλίσετε μια βολική και πρακτική τουαλέτα, χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σταθερό τύπο ή μια φορητή δομή. Ο τελευταίος είναι κάδος με κάθισμα.

Χώρος τουαλέτας με παράθυρο

Πλαστική τουαλέτα

Οι οικιακές εκδόσεις του σχεδιασμού περιλαμβάνουν τη διάταξη μιας τουαλέτας χώρας για μια τουαλέτα του δρόμου που χρησιμοποιεί αυτοσχέδια υλικά. Ένα κοινό σχέδιο είναι ένας ξύλινος πάγκος με πλαστικό κάθισμα. Αυτή η επιλογή είναι γρήγορη εγκατάσταση και χαμηλό κόστος.

Μια άλλη επιλογή που μπορεί να γίνει με τα χέρια σας είναι μια μεταλλική δομή. Μια τουαλέτα που βρίσκεται στην τουαλέτα χρησιμοποιείται συνήθως. Διαφέρει στη φθηνότητα και την ανθεκτικότητα. Για την κατασκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υλικά που βρίσκονται σε οποιαδήποτε προαστιακή περιοχή. Η εμφάνιση τέτοιων συσκευών δεν διαφέρει στην ομορφιά, αλλά δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε χρήματα για την αγορά υλικών.

Διαδικασία εγκατάστασης

Πώς να κάνετε μια τουαλέτα στη χώρα - ένα ζήτημα που ενδιαφέρει πολλούς ιδιοκτήτες των εξοχικών σπιτιών. Τα διαφορετικά σχέδια έχουν τις δικές τους αρχές εγκατάστασης.

Κεραμική τουαλέτα

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε μια κεραμική τουαλέτα, πρέπει να έχετε υπόψη ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει παροχή νερού, ώστε να μπορείτε να ρίχνετε νερό μέσα στη δεξαμενή ή να τοποθετείτε έναν κάδο (δεξαμενή) νερού κοντά στη συσκευή. Στη συνέχεια, προετοιμάστε τον εύκαμπτο σωλήνα και συνδέστε τον στη δεξαμενή αποστράγγισης.

Για να εγκαταστήσετε την ίδια τη δομή, απαιτείται να δημιουργήσετε μια οπή σε μια προετοιμασμένη στερεά βάση. Η διάμετρος της οπής αντιστοιχεί στη διάμετρο του σωλήνα εξόδου. Μετά την τοποθέτηση των οπών, είναι απαραίτητο να σημειώσετε τα σημεία στερέωσης και να εφαρμόσετε το στεγανωτικό. Μετά από αυτό, μπορείτε να βιδώσετε τα υδραυλικά.

Πλαστική τουαλέτα κάτω από το δέντρο

Άμεση καλοκαιρινή τουαλε

Χώρος τουαλέτας με νεροχύτη

Πλαστική τουαλέτα

Μια πλαστική τουαλέτα για μια φορητή θέα δεν απαιτεί κανένα χειρισμό. Είναι ακριβώς εγκατεστημένο στη σωστή θέση. Σε περίπτωση απόκτησης μιας ακίνητης όψης, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να προκύψουν δυσκολίες κατά τη σύνδεση με βαρέλι αποστράγγισης. Αυτό οφείλεται στο διαφορετικό σχήμα των οπών. Βήματα εγκατάστασης:

 1. Από το προετοιμασμένο φύλλο μετάλλου για να φτιάξετε κώνο.
 2. Ο πυθμένας του κώνου εισάγεται μέσα στον κύλινδρο και η κορυφή τοποθετείται στο επίπεδο του δαπέδου.
 3. Εφαρμόστε ένα στρώμα μαστίχας στις αρθρώσεις.
 4. Αφαιρώντας συχνά το πάτωμα στη μελλοντική τοποθεσία της τουαλέτας, σημειώνουμε τον τόπο εγκατάστασης της δομής.
 5. Δημιουργήστε ένα γαλβανισμένο κενό για τον ιστότοπο όπου θα βρίσκεται η συσκευή.
 6. Στερεώστε το τεμάχιο εργασίας και τοποθετήστε την τουαλέτα.
 7. Εφαρμόστε μαστίχη στο εσωτερικό των περιοχών συγκόλλησης.
 8. Τοποθετήστε το τελικό δάπεδο.

Αντί της μαστίχας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνηθισμένη σιλικόνη.

Ρουστίκ εξοχικό σπίτι

Κήπος τουαλέτας

Κηπουρική τουαλέτα από παρακαμπτήριος

Μεταλλική καρέκλα

Για την κατασκευή χρησιμοποιείται ένας γαλβανισμένος σωλήνας, ένα φύλλο μετάλλου ή ένας κάδος. Τυπικά, το ύψος είναι 40 cm και η διάμετρος είναι 30-35 cm. Θα πρέπει να υπάρχει μια θέση στο πάνω μέρος της δομής. Για να το κάνετε αυτό, κόψτε λωρίδες με τη μορφή χαμομηλιού με ψαλίδι για μέταλλο και τοποθετήστε ένα κάθισμα από κόντρα πλακέ στην πλατφόρμα που προκύπτει. Περαιτέρω, η δομή βρίσκεται πάνω από την αποστράγγιση. Αυτό το μπολ τουαλέτας σχεδόν ποτέ δεν αποτυγχάνει.

Χώρος τουαλέτας με φλος

Κατασκευή τουαλέτας

Τουαλέτα εξοχικών κατοικιών τύρφης

Ξύλινο ράφι

Πώς να χτίσετε ένα απλό σχεδιασμό τουαλέτας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα είναι η θέση του ξύλινου ράφι. Αυτός ο τύπος τουαλέτας εξοχικού σπιτιού μπορεί να ονομαστεί σχεδιασμός χωρίς ψύξη. Μοιάζει με ένα βήμα. Συνήθως το κάνουν από τα διοικητικά συμβούλια. Σχέδιο διευθετήσεως:

 1. Καλύψτε το μισό πάτωμα στο κτίριο.
 2. Στο κέντρο, τοποθετήστε μια εγκάρσια δοκό σε ύψος 40 cm.
 3. Καλύψτε την προκύπτουσα απόσταση μεταξύ της δοκού και του δαπέδου με τις σανίδες.
 4. Πάνω από πάνω τοποθετούνται επίσης πίνακες.
 5. Κόψτε μια τρύπα για να τοποθετήσετε το κάθισμα.

Εάν ένα τέτοιο σχέδιο θα βρίσκεται πάνω από το βόθρων, τότε θα πρέπει να φτιάξετε ένα σωλήνα εξαερισμού για να εξαλείψετε την οσμή. Το ύψος του σωλήνα πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία μέτρα.

Χώρος τουαλέτας με νιπτήρα

Χώρα θερμαινόμενη τουαλέτα

Χώρος τουαλέτας με βόλτα

Αν υπάρχει στο σπίτι το μπάνιο, η τουαλέτα με την τουαλέτα δεν θα είναι περιττή, γιατί το καλοκαίρι είναι πιο γρήγορη η επίσκεψή της από το να τρέχεις στο σπίτι. Και θα είναι επίσης βοηθός αν δεν λειτουργήσει ένα λειτουργικό σύστημα αποχέτευσης. Μπορείτε να επιλέξετε τις επιλογές σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και τα διαθέσιμα μέσα και όλοι μπορούν να εξοπλίσουν μια άνετη τουαλέτα του δρόμου χωρίς να ασκούν μεγάλη προσπάθεια.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)