Χώρος τουαλέτας
Άνετη χωριάτικη τουαλέτα: πώς να χτίσεις με τα χέρια σου (22 φωτογραφίες) Άνετη χωριάτικη τουαλέτα: πώς να χτίσεις με τα χέρια σου (22 φωτογραφίες)
Η παρουσία μιας τουαλέτας σε ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι καθορίζεται από τις ανάγκες του ανθρώπου. Διαθέτοντας μια τουαλέτα το καλοκαίρι, ο ιδιοκτήτης της καλοκαιρινής κατοικίας θα λάβει μια άνετη και βολική τουαλέτα, η οποία θα επισκεφθεί όλη η οικογένεια και οι επισκέπτες.
Τουαλέτα τύρφης για δίνοντας: την αρχή της λειτουργίας και τα πλεονεκτήματα (20 φωτογραφίες)Τουαλέτα τύρφης για δίνοντας: την αρχή της λειτουργίας και τα πλεονεκτήματα (20 φωτογραφίες)
Η παρουσία τουαλέτας σε τύρφη στη χώρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια άνετη διαμονή. Παρέχει μια περιοχή με εξαιρετικά αποτελεσματικό οργανικό λίπασμα.
Σεπτική δεξαμενή για δόνηση: χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα (20 φωτογραφίες)Σεπτική δεξαμενή για δόνηση: χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα (20 φωτογραφίες)
Πολλοί κάτοικοι του καλοκαιριού και οι κάτοικοι των εξοχικών σπιτιών επιλέγουν σηπτικές δεξαμενές για εξοχικές κατοικίες, οι οποίες είναι μικρού μεγέθους και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτός ο σχεδιασμός είναι εύκολος στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.
Ξηρή ντουλάπα για μια θερινή κατοικία - επιλέξτε άνεση (21 φωτογραφίες)Ξηρή ντουλάπα για μια θερινή κατοικία - επιλέξτε άνεση (21 φωτογραφίες)
Οι σύγχρονες ντουλάπες είναι μια μεγάλη επιλογή για το σπίτι και τον κήπο. Μπορείτε να επιλέξετε μοντέλα που τροφοδοτούνται από ηλεκτρικό ρεύμα ή πλήρως αυτόνομα. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας και να αγοράσετε ...

Τύποι τουαλετών για εξοχικές κατοικίες

Πέρασε πολύ στο παρελθόν, η τουαλέτα εξοχικών κατοικιών συνδέθηκε με ένα ανεπιτήδευτο ξύλινο σπίτι που εγκαταστάθηκε πάνω από ένα βόθρο. Μια νέα γενιά κατόχων εξοχικών κατοικιών είναι πιο δημιουργική στην επιλογή αυτού του χρηστικού χώρου. Οι σύγχρονες τεχνολογίες και ένα ευρύ φάσμα υλικών για κατασκευές καθιστούν δυνατή την απόκτηση ενός άνετου και βολικού για τη συντήρηση χώρων ειδικού σκοπού σε ένα προσωπικό οικόπεδο.

Επιλογές τουαλέτας για καλοκαιρινή κατοικία

Κάθε κάτοικος του καλοκαιριού προσπαθεί να επιλέξει μια επιλογή τουαλέτας που θα είναι φιλική προς το περιβάλλον και εύκολη στη χρήση. Μια ανασκόπηση των σύγχρονων επιλογών για μια τέτοια δομή υποδηλώνει ότι σήμερα μεταξύ των πιο δημοφιλών και βολικών είναι:
 • μια σύγχρονη ντουλάπα ξηράς, η οποία αγοράζεται έτοιμη, μπορεί να έχει διάφορα μεγέθη και τα πλεονεκτήματά της έναντι άλλων τύπων ντουλαπιών είναι αντοχή, χαμηλό κόστος, ευκολία συντήρησης και κινητικότητα · δεν είναι δύσκολο να μεταφερθεί μια τέτοια τουαλέτα σε οποιοδήποτε μέρος.
 • Η σηπτική δεξαμενή έχει δύο δοχεία επικοινωνίας που βρίσκονται σε διαφορετικά βάθη · μπορείτε να εγκαταστήσετε μια τέτοια ντουλάπα ακόμη και σε μια μικρή περιοχή όπου δεν υπάρχει τρόπος να χτιστεί ένα σύστημα αποχέτευσης ή τα υπόγεια ύδατα είναι πολύ κοντά.
 • τύρφη τουαλέτα μπορεί να έχει διάφορα σχέδια, είναι συμπαγές, φιλικό προς το περιβάλλον, απλό και φθηνό να διατηρηθεί με ένα ντουλάπι.
Η επιλογή του τύπου τουαλέτας για μια θερινή κατοικία δεν εξαρτάται μόνο από τις προσωπικές προτιμήσεις και τις υλικές δυνατότητες του δυνητικού ιδιοκτήτη του, αλλά και από τις παραμέτρους του χώρου, τα χαρακτηριστικά του τοπίου και την ευκολία της διάθεσης αποβλήτων.

Ταξινόμηση τουαλέτας χώρας με τη μέθοδο της διάθεσης

Ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι είναι ένας ιδιαίτερος χώρος όπου ο ιδιοκτήτης θέλει να διατηρήσει τη φυσική του καθαριότητα και τον καθαρό αέρα, έτσι ώστε κάθε τύπος τουαλέτας να έχει έναν ξεχωριστό και καλά μελετημένο τρόπο να απορρίψει τα λύματα:
 • Η κατασκευή του ξηρού ντουλαπιού παρέχει ένα δοχείο συλλογής αποβλήτων και ένα δοχείο για το νερό, στο οποίο προστίθεται ένα ειδικό υγρό, το οποίο αυξάνει το ρυθμό αποσύνθεσης των περιττωμάτων και εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές. Ως υγρό που αποσυνθέτει τα απόβλητα, προκειμένου να μην βλάψει την οικολογία του εξοχικού σπιτιού, συνιστάται να επιλέξετε βακτηριακούς διαχωριστές. Συχνά, αυτές οι τουαλέτες είναι εξοπλισμένες με ειδικούς δείκτες που σας επιτρέπουν να καταλάβετε πότε πρέπει να εκφορτώσετε συσσωρευμένα λύματα.
 • Το σηπτικό δεξαμενή είναι εξοπλισμένο με δύο δεξαμενές τοποθετημένες το ένα πάνω στο άλλο. Η άνω δεξαμενή χρησιμοποιείται για πρωτογενή καθαρισμό μεγάλων κλασμάτων και συνδέεται με σωλήνα στη δεύτερη δεξαμενή. Ο πυθμένας του δεύτερου είναι ένα στρώμα αποστράγγισης από άμμο ή χαλίκι, το οποίο διέρχεται από το οποίο τα απορρίμματα τελικά καθαρίζονται και εισέρχονται στο έδαφος.
 • στη δομή τύρφης της τουαλέτας, η λειτουργία έκπλυσης ανήκει στην τύρφη, η οποία στην παραδοσιακή εκδοχή εκτελείται με νερό. Η τύρφη καλύπτεται με ομοιόμορφο στρώμα περιττωμάτων και, με την πάροδο του χρόνου, τα μετατρέπει σε λίπασμα, το οποίο σε λίγα χρόνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λίπασμα στο καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι.
Έτσι, είναι δυνατόν να επιλυθεί το πρόβλημα της διάθεσης των ανθρώπινων αποβλήτων χωρίς να βλάπτεται το περιβάλλον και να διατηρηθούν οι πιο άνετες συνθήκες διαβίωσης στην εξοχική κατοικία ή στον κήπο.

Υλικά και αρχιτεκτονικές επιλογές για τουαλέτες για εξοχικές κατοικίες

Κάθε σχέδιο ντουλάπας μπορεί να βρίσκεται σε ένα δωμάτιο ειδικά κατανεμημένο στην περιοχή του εξοχικού σπιτιού. Ωστόσο, αυτές οι τουαλέτες τοποθετούνται συχνότερα σε ειδικά κατασκευασμένα μικρά κτίρια. Καθώς το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί:
 • διάφορα είδη ξύλου, βαμμένα, βερνικωμένα ή επεξεργασμένα με ειδικά εμποτιστικά για την προστασία του κτιρίου από την υγρασία.
 • φυσικό ή τεχνητό τούβλο, πέτρα.
 • κατασκευές σύγχρονων υλικών, όπως πλαστικό, παρακαμπτήριος, βαμμένα σε διάφορα χρώματα ή απομιμήσεις φυσικών υλικών.
Η ποικιλία των ποικιλιών σύγχρονων τουαλετών για εξοχικές κατοικίες αυξάνει τον τεράστιο αριθμό των μορφών που χρησιμοποιούν οι δημιουργικοί ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών για την κατασκευή. Σήμερα μπορείτε να βρείτε τις πιο ασυνήθιστες αρχιτεκτονικές μορφές αυτού του οικιστικού εξοχικού σπιτιού, οι οποίες βρίσκονται σε ειδικό κατάλογο:
 • τα περισσότερα σπίτια ή καλύβες στα πόδια κοτόπουλου.
 • μύλους ή κτίρια - γραφεία ·
 • τουαλέτες που μοιάζουν με καλύβες ή καμπίνες παραλίας για γδύσιμο.
 • βαγόνια ή ανατολικές παγόδες.
Η επιλογή του σωστού σχεδιασμού, της μεθόδου διάθεσης και του ενδιαφέροντος σχήματος της τουαλέτας όχι μόνο θα κάνει όποιον ξοδεύει χρόνο στη χώρα αισθάνεται άνετα, αλλά μπορεί να γίνει μια διακόσμηση για ένα καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)