Παιδικό δωμάτιο
Παιδικό δωμάτιο για δύο παιδιά: αποτελεσματικοί τρόποι οργάνωσης (103 φωτογραφίες) Παιδικό δωμάτιο για δύο παιδιά: αποτελεσματικοί τρόποι οργάνωσης (103 φωτογραφίες)
Ένα φυτώριο για δύο παιδιά καταρτίζεται λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της διαμόρφωσης του χώρου και σύμφωνα με τις προτιμήσεις των νέων κατοίκων. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η εργονομική απόδοση του δωματίου.
Αρχικό ντεκόρ ντεκόρ: ό, τι προσφέρουν οι μοντέρνοι σχεδιαστές (95 φωτογραφίες)Αρχικό ντεκόρ ντεκόρ: ό, τι προσφέρουν οι μοντέρνοι σχεδιαστές (95 φωτογραφίες)
Όταν σκεφτόμαστε το ντεκόρ ενός παιδικού δωματίου, πρέπει να θυμάστε δύο κανόνες. Πρώτον, η διακόσμηση πρέπει να είναι φθηνή. Και δεύτερον, για να το δημιουργήσετε πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο φυσικά υλικά.
Παιδικά σε θαλάσσιο στυλ: επιλογές και επαγγελματικές συμβουλές (53 φωτογραφίες)Παιδικά σε θαλάσσιο στυλ: επιλογές και επαγγελματικές συμβουλές (53 φωτογραφίες)
Μια θαλάσσια σπορ περιπλανώμενη περιπέτεια μπορεί να είναι ένα δώρο καλωσορίσματος για ένα παιδί - είναι μια βολική πλατφόρμα για παιχνίδι, μελέτη και αναψυχή. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε σωστά το χώρο και να τηρήσετε το μέτρο ...
Παιδική διάταξη: εξοπλίζουμε σωστά το δωμάτιο (104 φωτογραφίες)Παιδική διάταξη: εξοπλίζουμε σωστά το δωμάτιο (104 φωτογραφίες)
Όταν ένα παιδί είναι στην οικογένεια, είναι πολύ σημαντικό το παιδικό σχέδιο να είναι κατάλληλο για την ηλικία του και να πληροί τις απαιτήσεις ασφάλειας. Ο σχηματισμός της ψυχής του παιδιού εξαρτάται από το πόσο σωστά έχει σχεδιαστεί αυτό το δωμάτιο.
Παιδικό δωμάτιο σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου: προσωπικός χώρος για ένα μικρό ντεκολτέ (55 φωτογραφίες)Παιδικό δωμάτιο σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου: προσωπικός χώρος για ένα μικρό ντεκολτέ (55 φωτογραφίες)
Το φυτώριο στο διαμέρισμα ενός δωματίου σχεδιάζεται με στιλιστικές τεχνικές, δοκιμασμένες με το χρόνο και σύγχρονες λύσεις.
Παιδιά 10 τ.μ. m: πώς να φτιάξετε ένα ζεστό και κομψό δωμάτιο σε ένα μικρό δωμάτιο (56 φωτογραφίες)Παιδιά 10 τ.μ. m: πώς να φτιάξετε ένα ζεστό και κομψό δωμάτιο σε ένα μικρό δωμάτιο (56 φωτογραφίες)
Παιδικό δωμάτιο σε 10 τετραγωνικά μέτρα. m είναι ένας αρκετά μικρός χώρος, αλλά μπορεί επίσης να είναι στυλ και γούστο. Μια εξαιρετική λύση σε αυτό το θέμα θα είναι η τεχνική χωροταξίας, στην οποία ...
Δωμάτιο για το νεογέννητο: πώς να οργανώσετε τον χώρο άνετα, με ασφάλεια, αισθητικά (60 φωτογραφίες)Δωμάτιο για το νεογέννητο: πώς να οργανώσετε τον χώρο άνετα, με ασφάλεια, αισθητικά (60 φωτογραφίες)
Ποιο πρέπει να είναι το δωμάτιο για το μωρό; Τι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά το σχεδιασμό και τον εξοπλισμό ενός δωματίου για ένα νεογέννητο; Επιλογές σχεδίασης για παιδικό δωμάτιο για νεογέννητα κορίτσια και αγόρια.
Παιδικό δωμάτιο στο στιλ της Προβηγκίας: πώς να δημιουργήσει έναν εραστή των πεδίων λεβάντας (58 φωτογραφίες)Παιδικό δωμάτιο στο στιλ της Προβηγκίας: πώς να δημιουργήσει έναν εραστή των πεδίων λεβάντας (58 φωτογραφίες)
Το παιδικό δωμάτιο στο στιλ της Προβηγκίας διαθέτει ένα φωτεινό εσωτερικό και φυσικά υλικά, τα οποία θα είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τα παιδιά.
Τι μοιάζει με ένα μοντέρνο παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι; (51 φωτογραφίες)Τι μοιάζει με ένα μοντέρνο παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι; (51 φωτογραφίες)
Πόσο ευτυχισμένη παιδική ηλικία της κόρης σας εξαρτάται από το πόσο θα έχει το παιδί της. Αν το δωμάτιο είναι φωτεινό και μοντέρνο, τότε το παιδί θα αισθάνεται ...
Δωμάτιο για ένα αγόρι: επιλέξτε διακόσμηση, έπιπλα, διακόσμηση και θέμα (55 φωτογραφίες)Δωμάτιο για ένα αγόρι: επιλέξτε διακόσμηση, έπιπλα, διακόσμηση και θέμα (55 φωτογραφίες)
Το παιδικό δωμάτιο για ένα αγόρι πρέπει να ευχαριστεί τον δάσκαλό του. Ο σχεδιασμός του είναι σκεπτόμενος με τη μικρότερη λεπτομέρεια, ώστε το παιδί να μεγαλώνει υγιές και να αναπτύσσεται σωστά.
Παιδική ταπετσαρία: κριτήρια για τη σωστή επιλογή (52 φωτογραφίες)Παιδική ταπετσαρία: κριτήρια για τη σωστή επιλογή (52 φωτογραφίες)
Οι ταπετσαρίες των παιδιών είναι δημοφιλείς στη διάταξη των εσωτερικών χώρων για τη νεότερη γενιά, τα μοντέλα ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητα και την αισθητική τους.
Φορτώστε περισσότερο

Παιδικό δωμάτιο: τύποι, στυλ, επιλογές σχεδίασης

Ένα παιδικό δωμάτιο είναι ένα μέρος όπου το παιδί όχι μόνο κοιμάται, αλλά και παίζει, μαθαίνει και ασχολείται με τη δημιουργικότητα, γι 'αυτό θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα έπιπλα, άνετα και άνετα, και επίσης να ανταποκρίνεται πλήρως στις προτιμήσεις του μωρού. Ένας ευρύς κατάλογος επίπλων, φωτεινά διακοσμητικά υλικά και διακοσμητικά στοιχεία σας επιτρέπει να σχεδιάσετε αρχικά το εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου για ένα ή δύο παιδιά.Η σύγκριση των εσωτερικών στυλ και των μεθόδων διακόσμησης για ένα δωμάτιο για αγόρια, κορίτσια ή ετεροφυλόφιλα παιδιά θα σας επιτρέψει να επιλέξετε με ακρίβεια την καλύτερη σχεδίαση.

Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού ενός παιδικού δωματίου για ένα αγόρι, κορίτσι ή ετεροφυλόφιλα παιδιά

Ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών και το φύλο τους, το παιδικό δωμάτιο πρέπει να είναι διακοσμημένο σε ζεστά και φωτεινά χρώματα και διακοσμημένο με φωτεινά στοιχεία. Ωστόσο, ανάλογα με το φύλο του παιδιού, διαφορετικές αποχρώσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά τη διακόσμηση του δωματίου. Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του δωματίου εξαρτώνται από το φύλο του παιδιού και την ηλικία του. Επισκόπηση των πιο επιτυχημένων τρόπων για τη διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου:
  • Για ένα κορίτσι. Ανεξάρτητα από την ηλικία, τα κορίτσια αγαπούν τους άνθιους τόνους, οπότε η διακόσμηση του δωματίου σε λευκό, ροζ, μοβ, κίτρινο και πορτοκαλί θα είναι μια εξαιρετική λύση. Είναι καλύτερο να σχεδιάσετε το δωμάτιο του εφήβου σε ουδέτερα χρώματα και το δωμάτιο του κοριτσιού με φωτεινότερα διακοσμητικά στοιχεία. Στο δωμάτιο των δύο κοριτσιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντίθεση αποχρώσεις για την τοποθέτηση ζωνών στο δωμάτιο.
  • Για ένα αγόρι. Το δωμάτιο του αγοριού συνιστάται να είναι κατασκευασμένο σε αθλητικό, θαλάσσιο, καουμπόη ή πνεύμα ταξιδιού. Τα αγόρια σαν πρακτικά και λειτουργικά στοιχεία στο εσωτερικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λευκό, το μπλε, το μπλε, το πράσινο, το κίτρινο, το κόκκινο ή το πορτοκαλί. Ένα δωμάτιο για αγόρια διαφόρων ηλικιών μπορεί να είναι χτισμένο με έγχρωμο ή πρακτικό έπιπλο.
  • Για ετεροφυλόφιλα παιδιά. Το πιο δύσκολο είναι να κανονίσετε ένα δωμάτιο για ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Συνιστάται να επιλέξετε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, λευκό, καθώς και το διαχωρισμό χώρου για δύο παιδιά με αντιθέσεις αποχρώσεων. Μπορείτε να χωρίσετε το δωμάτιο σε δύο ζώνες για κάθε παιδί χωριστά ή να διαθέσετε μια ζώνη για ύπνο και το δεύτερο για παιχνίδια και μελέτη. Τα κρεβάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μονόκλινα ή κουκέτες.
Ο προσωπικός χώρος είναι σημαντικός για κάθε παιδί και το παιδικό δωμάτιο πρέπει να σχεδιάζεται σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του μωρού.

Στυλ σχεδιασμού για τα δωμάτια των παιδιών

Υπάρχουν διάφορες επιλογές σχεδιασμού για τα δωμάτια των παιδιών, οι οποίες εξαρτώνται από το φύλο, την ηλικία και τις προσωπικές προτιμήσεις του παιδιού. Το δωμάτιο του μωρού πρέπει να είναι πρακτικό, άνετο και ζεστό, και να δίνει έμφαση στην ατομικότητα του παιδιού. Ποικιλίες στυλ παιδικών δωματίων:
  • Ναυτικό. Μια μεγάλη επιλογή για ένα δωμάτιο ενός αγοριού οποιασδήποτε ηλικίας. Αυτό το στυλ συνδυάζει το λευκό, το μπλε και το μπλε. Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με άγκυρες, τιμόνι και άλλα στοιχεία σε θαλάσσιο στυλ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα στήθος για να αποθηκεύσετε τα πράγματα. Το κορίτσι μπορεί να διακοσμηθεί σε ρομαντικό στυλ θαλάσσης με απαλές μπλε αποχρώσεις.
  • Προβηγκία ή χώρα. Ένα παιδικό δωμάτιο σε αυτό το ύφος δημιουργεί μια ήρεμη, καταπραϋντική και ευχάριστη ατμόσφαιρα, η οποία είναι τόσο σημαντική στην πολυάσχολη ζωή των σύγχρονων παιδιών. Αυτά τα στυλ περιλαμβάνουν παστέλ χρώματα και φυτικά μοτίβα. Ένα τέτοιο εσωτερικό είναι κατάλληλο για ένα δωμάτιο για κορίτσια οποιασδήποτε ηλικίας.
  • Κλασικό. Τις περισσότερες φορές, το δωμάτιο ενός παιδιού είναι σχεδιασμένο σε κλασικό ύφος. Αυτό το δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε λευκό, ροζ και άλλα παστέλ χρώματα. Χρησιμοποιεί ξύλινα έπιπλα, κομψό φωτισμό, χύτευση γυψοσανίδας στην οροφή, μαλακό χαλί και ξύλινο φυσικό δάπεδο.
  • Αγγλικά Μια εξαιρετική λύση θα είναι ο σχεδιασμός ενός δωματίου παιδιού οποιασδήποτε ηλικίας και φύλου. Το αγγλικό στιλ είναι παρόμοιο με το κλασσικό, αλλά διαφέρει στη χρήση φωτεινότερων και πιο εντυπωσιακών χρωμάτων, για παράδειγμα, οι κόκκινες, τούβλο και μπορντό ντεκόρ φαίνονται καλά. Μαζικές κουρτίνες, μεγάλο αριθμό κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και μαξιλαριών, χνουδωτά χαλιά είναι χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά του αγγλικού στυλ.
  • Πειρατής. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό τόσο για αγόρια όσο και για ενεργά κορίτσια. Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο σε αυτό το στυλ με όλα τα χρώματα. Ένας συνδυασμός από τούβλο, μπλε και άσπρο θα φανεί εξαιρετικό.Το πειρατικό στυλ πρέπει να περιλαμβάνει στυλιζαρισμένα αντικείμενα, για παράδειγμα, τιμόνι πλοίου, σπάθη, στήθος, πυξίδα. Τα τείχη μπορούν να σχεδιαστούν χάρτες των θαλασσών και των ωκεανών.
Τα σύγχρονα υλικά φινιρίσματος σας επιτρέπουν να σχεδιάζετε ποιοτικά ένα φυτώριο σε οποιοδήποτε στυλ. Αρκεί να δείξουμε τη φαντασία και να λάβουμε υπόψη τις επιθυμίες του παιδιού να δημιουργήσει ένα ζεστό και λειτουργικό χώρο για ύπνο, χαλάρωση και μελέτη.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)