Παιδική ταπετσαρία: κριτήρια για τη σωστή επιλογή (52 φωτογραφίες)

Οι ταπετσαρίες των παιδιών είναι ένας δημοφιλής τύπος διακόσμησης στο εσωτερικό σχεδιασμό για παιδιά. Το υλικό έχει πολλά πλεονεκτήματα, παρουσιάζεται σε μια τεράστια ποικιλία μοντέλων με ένα ενδιαφέρον σχέδιο για τα κορίτσια και τα αγόρια.

Παιδική ταπετσαρία με πεταλούδες

Παιδική ταπετσαρία με τόξα

Ταπετσαρία στο νηπιαγωγείο: εξερεύνηση των ποικιλιών

Η εσωτερική διακόσμηση για τη νεότερη γενιά ταξινομείται από τη σύνθεση και το σχεδιασμό των υλικών.

Χαρτί ταπετσαρία

Οικολογικώς άψογος τύπος επένδυσης, τα προϊόντα παρουσιάζονται σε εκδόσεις ενός και πολλών στρώσεων, σε μια μεγάλη ποικιλία λύσεων. Το υλικό δεν διαφέρει στα χαρακτηριστικά υψηλής αντοχής, πωλείται σε ένα φθηνό τμήμα. Οι ταπετσαρίες χαρτιού για παιδιά είναι συναφείς κατά την οργάνωση δωματίων για νεογέννητα και μικρά παιδιά.

Οι ταπετσαρίες των παιδιών είναι μπεζ

Μη υφασμένα

Ταπετσαρία για ζωγραφική στο νηπιαγωγείο αξίζει την προσοχή ως επίστρωση με ιδιότητες υψηλής απόδοσης. Παιδική μη υφαντική ταπετσαρία είναι σε ζήτηση στο σχεδιασμό του χώρου για τη νεότερη γενιά της προσχολικής ηλικίας και μεγαλύτερης ηλικίας. Τα προϊόντα αντιπροσωπεύονται στο μεσαίο τμήμα.

Παιδική ταπετσαρία με γράμματα

Κλωστοϋφαντουργία

Μια συμπληρωματική επιλογή για την κάλυψη των τοίχων του εσωτερικού για τους απογόνους της τρυφερή ηλικία στο ύφος της Προβηγκίας. Οι ταπετσαρίες από την υφή του παιδιού για τα κορίτσια είναι φτιαγμένες με μια πληθώρα γοητευτικών χαρακτηριστικών με τη μορφή λουλουδιών, πεταλούδων, καρδιών, όμορφων πριγκίπισσες και χαριτωμένων ζώων. Τα προϊόντα πωλούνται σε ένα τμήμα υψηλών τιμών, το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική λειτουργικότητα και εμφανή εμφάνιση.

Παιδικό χαρτί ταπετσαρίας

Υγρή ταπετσαρία στο νηπιαγωγείο

Μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη έκδοση του τελικού καλύμματος τοίχων. Δώστε προσοχή στην ποικιλία των χρωμάτων και των υφών, αν είστε απασχολημένοι με το ερώτημα ποια ταπετσαρία για να επιλέξετε για το δωμάτιο των παιδιών. Χρησιμοποιώντας γύψο, είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό υπόβαθρο με μια εκφραστική ανακούφιση στο χώρο για νεαρούς απογόνους.

Παιδική ταπετσαρία ασπρόμαυρη

Cullet

Ένας υπέροχος συνδυασμός υψηλών λειτουργικών ιδιοτήτων και διακοσμητικού συστατικού, ένα εξαιρετικό υλικό για το δωμάτιο έφηβος. Η επίστρωση από υαλοβάμβακα διακρίνεται από ανθεκτικότητα, αντοχή στη φωτιά, αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Παιδική ταπετσαρία με αριθμούς

Φωτοτυπικό χαρτί

Τα προϊόντα παρουσιάζονται συχνότερα με τη μορφή μιας βάσης χαρτιού με εκτύπωση φωτογραφιών. Αν αποφασίσετε πώς να επιλέξετε ταπετσαρία για ένα δωμάτιο παιδιού, μην ξεχάσετε τις δυνατότητες της ταπετσαρίας φωτογραφιών. Μια καλά επιλεγμένη σύνθεση δεν μπορεί μόνο να συμπληρώσει με κομψότητα το εσωτερικό, αλλά και να αυξήσει οπτικά το χώρο. Μαζί με φθηνές τοιχογραφίες, οι προμηθευτές προϊόντων φινιρίσματος προσφέρουν επίσης μοντέλα που κατασκευάζονται με τεχνολογία εξελιγμένης τεχνολογίας και πωλούνται στο ακριβό τμήμα.

Ταπετσαρία φωτογραφιών μωρών

Οικολογική ταπετσαρία

Μια μοντέρνα τάση στο σχεδιασμό χώρων για απογόνους όλων των ηλικιακών ομάδων. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από φυσικές ενώσεις, που παρουσιάζονται στο μεσαίο και ακριβό τμήμα.Το πάνω στρώμα του καμβά γίνεται με φυτικές ίνες, μοντέλα από μπαμπού, καλάμι, φλοιό βελανιδιάς, φελλό είναι δημοφιλή. Μια μεγάλη λύση εάν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε μια συνδυασμένη ταπετσαρία στο φυτώριο: κάντε μια θέση πάνω από το κρεβάτι με όμορφα οικολογικά ταπετσαρίες και διακοσμήστε την υπόλοιπη επιφάνεια με δημοκρατική εμφάνιση επένδυσης.

Παιδική ταπετσαρία κλασική

Χαλαζία

Οι επιλογές για ταπετσαρίες στο φυτώριο αυτής της κατηγορίας διακρίνονται από την υψηλή απόδοση και το υψηλό κόστος. Η επιφάνεια μπορεί να βαφτεί, φροντισμένη με τη βοήθεια ειδικών απορρυπαντικών συνθέσεων. Τα μοντέλα χαλαζία σχετίζονται με τον σχεδιασμό δωματίων για τους εφήβους και τους απογόνους της μεγαλύτερης ηλικιακής ομάδας.

Παιδική ταπετσαρία floral

Βινύλιο

Αυτός ο τύπος επίστρωσης δεν χρησιμοποιείται συχνά κατά τη διαρρύθμιση χώρου για μικρά ψωμάκια. Οι παιδικές ταπετσαρίες βινυλίου είναι σε ζήτηση ως προϊόντα της κατηγορίας του προϋπολογισμού, έχουν επιφάνεια πλένεται.

Αυτοκόλλητο

Το υλικό τελικής επεξεργασίας παρουσιάζεται πιο συχνά με τη μορφή φωτογραφικής ταπετσαρίας. Διαλύματα προσφέρονται επίσης ως αυτοκόλλητες συνθέσεις για την διακόσμηση επιλεγμένων επιφανειών.

Παιδική ταπετσαρία με λουλούδια

3D ταπετσαρία

Ογκομετρικές εικόνες διαφόρων γεωμετρικών προσελκύουν το μάτι και προκαλούν θαυμασμό των νέων νοικοκυριών. Η τρισδιάστατη ταπετσαρία για τους τοίχους του παιδικού σταθμού συνδυάζεται με τους συνηθισμένους τύπους ζωγραφικής, για παράδειγμα, η θέση απέναντι από το κρεβάτι είναι διακοσμημένη με ογκομετρική διακόσμηση και η υπόλοιπη επιφάνεια γίνεται με απλές επικαλύψεις.

Μια ξεχωριστή κατηγορία αντιμετωπίζει για το εσωτερικό των μωρών είναι φωτεινή ταπετσαρία για το νηπιαγωγείο. Εικόνες φωσφόρου που ανάβουν στο σκοτάδι εφαρμόζονται στην επιφάνεια. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επίστρωση μοιάζει με παραδοσιακό καμβά με το συνηθισμένο σχέδιο, μόνο τη νύχτα εμφανίζεται το ίδιο φαινόμενο γεμίζοντας το χώρο με μια μαγική λάμψη.

Παιδική ταπετσαρία 3d

Κριτήρια για την επιλογή διακόσμησης για την κρεβατοκάμαρα του μωρού

Επιλέγοντας ανάμεσα στις τρέχουσες προσφορές, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα σημεία:

 • την ηλικία του παιδιού ·
 • φύλο
 • τη φύση της δραστηριότητας ·
 • προτιμήσεις γεύσης του παιδιού.
 • χαρακτηριστικά του υλικού τελικής επεξεργασίας ·
 • σκοπό της αίθουσας ·
 • τη θέση του δωματίου σε σχέση με τα σημεία της καρδιάς.
 • εσωτερικό στυλ.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών του φινιρίσματος, η φιλικότητα προς το περιβάλλον, η υποαλλεργικότητα και η ευκολία συντήρησης απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Αν το δωμάτιο έχει παράθυρα προς τα νότια, τότε όταν διακοσμούν το εσωτερικό, προτιμούν κρύες αποχρώσεις. Σε ένα χώρο με παράθυρα προς τα βόρεια, τα ζεστά χρώματα αποτελούν προτεραιότητα.

Παιδική ταπετσαρία για ένα κορίτσι

Ταπετσαρία στον παιδικό σταθμό με ειδικές λειτουργίες

Μια ξεχωριστή κατηγορία επικαλύψεων χρησιμοποιείται ως αρχική επιφάνεια για δημιουργικότητα. Στην εσωτερική μόδα των παιδιών, τα όμορφα ταπετσαρίες, τα οποία είναι κατασκευασμένα με τη μορφή χρωματισμού, είναι δημοφιλή. Ένα παιδί μπορεί να χρησιμοποιήσει μολύβια ή μαρκαδόρους και να δείξει τη δημιουργικότητά του με τους γονείς του ή από μόνο του.

Ένα άλλο είδος λειτουργικού φινιρίσματος είναι η μαγνητική ταπετσαρία. Δώστε στο παιδί σας τη δυνατότητα να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες συνθέσεις με τη βοήθεια αστείων μαγνητικών εικόνων ή εικόνων σε επιλεγμένο τμήμα του τοίχου. Για να γίνει αυτό, πρέπει να κολλήσετε μέρος της διαθέσιμης επιφάνειας με μαγνητική ταπετσαρία, δεδομένης της ανάπτυξης του παιδιού.

Παιδική ταπετσαρία με σπίτια

Παιδική ταπετσαρία στην πόρτα

Παιδική ταπετσαρία για δύο

Baby ταπετσαρία ζούγκλα

Παιδική ταπετσαρία μη υφασμένα

Ένας άλλος τρόπος δημιουργίας ευνοϊκών συνθηκών για την ανάπτυξη του δημιουργικού δυναμικού του μωρού είναι η διάθεση μιας ζώνης για το σχέδιο στον τοίχο. Τις περισσότερες φορές, το κάτω μέρος της επιφάνειας γίνεται με ταπετσαρία για δημιουργικότητα, όπου το παιδί μπορεί να δείξει τις ικανότητές του με τη βοήθεια χρωματιστής κιμωλίας, μολυβιών ή στυλογράφων. Κατά τη διακόσμηση του άνω επιπέδου του τοίχου χρησιμοποιείται ουδέτερη επένδυση.

Παιδική ταπετσαρία γεωμετρική

Παιδική ταπετσαρία μπλε

Παιδική ταπετσαρία με κουκκίδες

Παιδική ταπετσαρία με κάκτους

Λαμβάνουμε υπόψη τα ηλικιακά χαρακτηριστικά των νεότερων νοικοκυριών

Στο εσωτερικό του μικρού σπιτιού της πιο τρυφερής εποχής, απαιτείται μια ιδιαίτερη ζεστασιά, η οποία δημιουργείται, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιώντας ταπετσαρία από σιωπηρούς τόνους. Κατά την τοποθέτηση ενός υπνοδωματίου για νεογέννητα και μικρά παιδιά ηλικίας έως 2 ετών, οι επιλογές χαρτιού για διακόσμηση με διακριτικό μοτίβο σε μονοφωνικό σχεδιασμό ή σύνθεση δύο χρωμάτων σε αρμονία με την κλίμακα είναι σχετικές.

Στη ζωή, τα ψίχουλα ηλικίας 2-5 ετών γεμίζουν καθημερινά με νέα γεγονότα, το παιδί μελετά το περιβάλλον, μαθαίνει τον κόσμο.Το εσωτερικό είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία και τη δυναμική της συναισθηματικής ανάπτυξης του μωρού. Εάν το δωμάτιο έχει σχεδιαστεί για ένα tomboy, το οποίο είναι υπερκινητικό, συνιστάται η διακόσμηση σε χαλαρωτικά χρώματα. Η πράσινη ταπετσαρία στο νηπιαγωγείο βοηθά στην εξουδετέρωση της υπερβολικής δραστηριότητας της νυχτερίδας, αξίζει επίσης να χρησιμοποιηθεί το φόντο σε χλωμό κρέμα ή γκρι-μπλε αποχρώσεις.

Το χρώμα της ταπετσαρίας στο νηπιαγωγείο για τους απογόνους 5-7 ετών επιλέγεται σε ουδέτερο εύρος, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι επιλογές επικάλυψης για σχέδια ή μαγνητικές καμβάδες είναι σχετικές. Το μωρό ετοιμάζεται για το σχολείο, σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, απαιτούνται αξιοπρεπείς συνθήκες για την προσαρμογή σε νέες δραστηριότητες και συμφέροντα.

Η νέα γενιά ηλικίας 7-12 ετών και μεγαλύτερης ηλικίας συμμετέχει ενεργά στην επιλογή χρωμάτων και εκτυπώσεων για εσωτερικές λύσεις. Τα κορίτσια έχουν συναισθηματικά κορεσμένα μοτίβα και εικόνες σε απαλές αποχρώσεις ροζ, χρυσού φόντου, ζουμερά χρώματα μούρων. Τα αγόρια προτιμούν βίαιες συνθέσεις με θαρραλέους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ή επεισόδια παιχνιδιών σε φωτεινά χρώματα.

Παιδική ταπετσαρία με χάρτη

Παιδική ταπετσαρία συνδυασμένη

Baby ταπετσαρία

Παιδική ταπετσαρία με αλεπούδες

Παιδική ταπετσαρία για ένα κορίτσι

Μικρές πριγκίπισσες αγαπούν την ατμόσφαιρα ενός παραμυθιού, προτιμούν τις λεπτές αποχρώσεις στο περιβάλλον. Σύγχρονη ταπετσαρία για την κρεβατοκάμαρα του κοριτσιού γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις για το σχεδιασμό, το σχέδιο κυριαρχείται από παστέλ χρώματα του κίτρινου, ροζ, λιλά, πράσινο. Στην τάση της εσωτερικής μόδας, συνδυάζονται ταπετσαρίες για ένα παιδικό δωμάτιο. Ταυτόχρονα, εναλλάσσονται καμβά διαφορετικών υφών, χρωμάτων και μοτίβων.

Συνδυάστε μονοχρωματική διακόσμηση και ριγέ ταπετσαρία σε ένα νηπιαγωγείο για ένα κορίτσι. Ενδιαφέρουσες συνδυασμοί ζωγραφικής με επεισόδια από την ιστορία και την εικόνα των φυσαλίδων σαπουνιού. Επιλέγοντας ροζ ταπετσαρίες για το φυτώριο, μπορείτε να συμπληρώσετε τη σύνθεση με ουδέτερη γκρίζα περιποίηση με ένα απλό σχέδιο.

Παιδική ταπετσαρία με άλογα

Baby ταπετσαρία για το μωρό

Παιδική ταπετσαρία με αρκούδες

Μονόχρωμη ταπετσαρία μωρών

Παιδιά ταπετσαρίες συνεργάτες

Ταπετσαρία στο εσωτερικό για ένα αγόρι

Οι νεαροί ενδιαφέρονται για πειρατικά σύνεργα, χαρακτήρες φαντασίας, μυστικά του γαλαξία και τεχνολογία. Η παραδοσιακή λύση είναι ταπετσαρία με αυτοκίνητα σε αγόρι παιδιού γκρι και μπλε. Για τα παλαιότερα αγόρια, επιλέγουν τελικό στιλ τεχνολογίας, αφηρημένα θέματα, με σύνθετα γεωμετρικά σχέδια ή βιομηχανικές τάσεις.

Παιδική ταπετσαρία για ένα αγόρι

Παιδική ταπετσαρία μονοφωνική

Παιδική ταπετσαρία με σύννεφα

Παιδική ταπετσαρία σε μια θέση

Ταπετσαρία για ένα παιδικό δωμάτιο των ετεροφυλόφιλων παιδιών

Η σύγχρονη τάση στην εσωτερική μόδα τύπου unisex περιλαμβάνει σχεδίαση σε ουδέτερα χρώματα και μοτίβα, το οποίο είναι επίσης σημαντικό όταν σχεδιάζετε ένα δωμάτιο για ετεροφυλόφιλα παιδιά. Εφαρμόστε γκρι ταπετσαρία, επιλογές για λωρίδες, μπεζ, κίτρινο ή πράσινο. Οι εκτυπώσεις, τα γεωμετρικά στολίδια, οι αφηρημένες εικόνες είναι δημοφιλείς. Ταπετσαρία με polka κουκίδες σε παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι και ένα αγόρι μπορεί να συνδυαστεί με ένα απλό μπεζ φινίρισμα.

Παιδική ταπετσαρία σε σκιά παστέλ

Παιδική ταπετσαρία ριγέ

Παιδική ταπετσαρία με εκτύπωση

Παιδική ταπετσαρία στο στυλ της provence

Παιδική ταπετσαρία με πουλιά

Αν είναι απαραίτητο, εφαρμόστε ταπετσαρία για το δωμάτιο των παιδιών ενός αγοριού και ενός κοριτσιού ως εργαλείο για το διαχωρισμό χώρου:

 • η επιφάνεια του τοίχου κοντά στο παχνί της μικρής πριγκίπισσας είναι διακοσμημένη με τοιχογραφίες με μια πλοκή από ένα αγαπημένο παραμύθι.
 • μέρος του καμβά πάνω από το κρεβάτι του αγοριού είναι διακοσμημένο με φανταστική διακόσμηση.
 • η υπόλοιπη επιφάνεια του τοίχου γίνεται σε μονοφωνικό υπόβαθρο ουδέτερης απόχρωσης.

Κατά την επιλογή ταπετσαρίας στο παιδικό δωμάτιο για ετεροφυλόφιλα παιδιά, δώστε προσοχή στις προσφορές με την εικόνα της χλωρίδας και της πανίδας. Νέοι ερευνητές προτιμούν εικόνες με φτερωτά και γούνινα πλάσματα, χαριτωμένα γατάκια και χαριτωμένους παπαγάλους. Οι εξωτικές τροπικές περιοχές με τους κατοίκους της ζούγκλας ή τα βάθη της θάλασσας με χταπόδια και μέδουσες προκαλούν επίσης αυξημένο ενδιαφέρον για τις μελλοντικές ιδιοφυίες.

Ταπετσαρία με αστέρια στον παιδικό σταθμό, τα οποία διακοσμούν την οροφή ή τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας, είναι μεγάλη ζήτηση.

Floral ταπετσαρία για τα παιδιά

Παιδική ταπετσαρία με μοτίβο

Παιδική ταπετσαρία ροζ

Στυλ εσωτερικού χώρου για παιδιά

Οι χώροι για μικρά νοικοκυριά είναι κατασκευασμένοι με διαφορετικό στυλ. Ταυτόχρονα, η διακόσμηση των τειχών παίζει το ρόλο του γενικού υπόβαθρου, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε την σωστή ταπετσαρία του επιθυμητού σχεδιασμού.

Χώρα στυλ

Ο σχεδιασμός των έργων ζωγραφικής αυτής της κατηγορίας σχεδιάζεται με έναν άνετο, φυσικό τρόπο. Τα προϊόντα σε ρουστίκ ύφος αντιπροσωπεύονται από μαλακές αποχρώσεις φυσικών χρωμάτων. Οι ταπετσαρίες τοπίου είναι φυσικά υλικά, φυτικά και ζωικά μοτίβα.Ένα υπνοδωμάτιο για ένα παιδί της πιο τρυφερή ηλικία είναι συχνά διακοσμημένο σε αυτό το ιδιαίτερο στυλ, το νόημα της οποίας είναι η ειρήνη και τρυφερότητα. Οι ταπετσαρίες των χωρών στην κρεβατοκάμαρα των μικρών πριγκίπισσες και οι ρομαντικές ομορφιές μιας μεγαλύτερης ηλικιακής ομάδας χρησιμοποιούνται εξίσου με επιτυχία.

Στη διάταξη τοίχων στο εσωτερικό μιας χώρας, χρησιμοποιούνται δύο τύποι ταπετσαρίας με διαφορετικές εκτυπώσεις σε μία μόνο επιφάνεια. Επιπλέον, από το δάπεδο έως το μέσο του ύψους του αεροπλάνου, είναι διακοσμημένα με καμβά με ένα μοτίβο και το δεύτερο μισό του τοίχου με την οροφή είναι επικαλυμμένο με διαφορετικό σχέδιο. Η γραμμή διασταύρωσης μεταξύ δύο διαφορετικών παραλλαγών του υλικού τελικής επεξεργασίας συντάσσεται από ένα περιθώριο απόδοσης συναφών.

Παιδική ταπετσαρία λαμπερή

Παιδική ταπετσαρία με τρίγωνα

Παιδική ταπετσαρία με μοτίβο

Υψηλής τεχνολογίας στυλ

Ο σχεδιασμός μιας κρεβατοκάμαρας για έναν έφηβο εκτελείται συχνά σε στιλ υψηλής τεχνολογίας, όπου είναι κατάλληλες οι απλές ταπετσαρίες και ποικιλίες επενδύσεων με μοτίβο στην αφηρημένη γεωμετρία. Όταν επιλέγετε υπέρ των στερεών εκδόσεων, χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός δύο χρωμάτων, για παράδειγμα, ένα ντουέτο ανοιχτό γκρι και κίτρινο απόχρωση καδμίου. Επιλέγοντας λευκή ταπετσαρία για ζωγραφική ως αγόρι παιδιού, είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό χρώμα δύο χρωμάτων υψηλής τεχνολογίας. Η διακόσμηση τοίχου με απομίμηση μεταλλικής επιφάνειας είναι ένας άλλος τρόπος για να σχεδιάσετε ένα χώρο σε ένα δεδομένο θέμα.

Παιδικό βινύλιο ταπετσαρίας

Παιδική ταπετσαρία φωτεινή

Παιδική ταπετσαρία με λαγό

Στυλ σοφίτας

Τα χαρακτηριστικά του σημερινού στυλ για το εσωτερικό ενός εφήβου είναι η αφθονία του φωτός, του χώρου και των μη επεξεργασμένων τοίχων. Τις περισσότερες φορές, οι λύσεις 3D με υφή τούβλου ή υφή ταπετσαρίας χρησιμοποιούνται για τη μετάφραση ιδεών. Ανάμεσα στην ποικιλία των προσφορών, είναι εύκολο να επιλέξετε μια απομίμηση με την υφή πλακιδίων ή πλακιδίων δρόμου, σχιστόλιθου ή πέτρινων μαζών.

Θαλασσινό στυλ

Λύσεις στο κλασικό σχέδιο χρωμάτων με συναφή χαρακτηριστικά με τη μορφή κουπιγγών, πλοίων, αγκυρών και τιμονιού χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων τόσο για αγόρια και για άτακτα κορίτσια. Οι ταπετσαρίες θαλάσσιου στυλ συχνά εκτελούνται με θεματικές εκτυπώσεις, ενώ οι απλές εκδόσεις δύο τόνων στη θαλάσσια παλέτα δεν είναι λιγότερο δημοφιλείς.

Στο σχεδιασμό των δωματίων των αγοριών, οι ταπετσαρίες που διαθέτουν εικόνες σχετικά με το θέμα των θαλασσίων ληστών είναι δημοφιλείς. Αυτό το "Jolly Roger" με τη μορφή ενός κρανίου με κόκαλα, ενός πειρατικού καπέλου και του διάσημου δερματοφύλακα και ενός ιστιοφόρου με πυροβόλο όπλο.

Παιδική ταπετσαρία πράσινο

Παιδική ταπετσαρία κίτρινο

Παιδική ταπετσαρία με αστέρια

Κλασικό στο εσωτερικό του νηπιαγωγείου

Κάθετες λωρίδες, floral εκτύπωση, διακριτικό κλουβί και ακόμη και κινέζικα μοτίβα είναι σχετικές με τις ταπετσαρίες των παιδιών του κλασικού στυλ. Η παλέτα χαρακτηρίζεται από τόνους όπως μπεζ και ώχρα, λεβάντα γκρι και μπλε, σολομό και ροζ χαλαζία.

Σε αντίθεση με τις εσωτερικές λύσεις για ενήλικες, οι εκδόσεις για δωμάτια μικρών νοικοκυριών είναι κατασκευασμένες σε περιορισμένα αλλά κορεσμένα χρώματα.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)