Visor πάνω από την είσοδο (54 φωτογραφίες): όμορφες επιλογές για ιδιωτική κατοικία

Το σπίτι είναι χτισμένο, είναι όμορφο, κομψό, κομψό. Η βεράντα δημιουργείται με τον ίδιο τρόπο με το εξωτερικό και εναρμονίζεται αρμονικά με το φυσικό τοπίο. Όμως, το βλέφαρο πάνω από τη βεράντα δεν χτίστηκε: ήταν μια φορά, τότε δεν έλαβε υπόψη τα λειτουργικά συστατικά του. Δεν πειράζει! Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αξιόπιστο, πρακτικό και ταυτόχρονα κομψό θόλο πάνω από τη βεράντα, είτε με τη βοήθεια ενός σχεδιαστή είτε από τον εαυτό σας!

Δένδρα και κεραμοσκεπή

Αψιδωτό βλέφαρο πάνω από την είσοδο

Λευκό γείσο πάνω από την είσοδο

Οπίσθιο πάνω από την είσοδο με στήλες

Σφυρήλατο γείσο

Πολυκαρβονικό γείσο

Ράμπαρο πάνω από την είσοδο

Τα καθήκοντα του προφυλακτήρα πάνω από τη βεράντα, ή 5 σημαντικά σημεία

Προγραμματισμένο να δημιουργήσει ένα στρώμα επάνω από τη βεράντα δεν είναι μόνο η "στέγη" της βεράντας, αλλά και ένα αρχιτεκτονικό στοιχείο που εκτελεί διάφορες σημαντικές λειτουργίες. Τα κυριότερα είναι:

  1. Προστασία από την επίδραση των βροχοπτώσεων στην είσοδο: βήματα, πόρτες, περίφραξη. Με μια λέξη, για να παρατηρήσετε τον καιρό από τη βεράντα κάτω από ένα θόλο πρέπει να είναι άνετο, άνετο και εντελώς ασφαλές?
  2. Εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση κατά την είσοδο στο δωμάτιο. Αυτό υποδηλώνει τη δυνατότητα να βουρτσίζετε το χιόνι από το χιόνι στη βεράντα με μια σκούπα ή να απομακρύνετε τις σταγόνες της βροχής από την ομπρέλα.
  3. Αξιοπιστία Ένα καλά κατασκευασμένο γείσο πάνω από τη βεράντα δεν είναι μόνο σε θέση να αντέξει το βάρος των βροχοπτώσεων που πέφτουν από την οροφή του σπιτιού και το βάρος των άγριων σταφυλιών που θα το θεωρούν «σπίτι» αλλά και το ίδιο του το βάρος.
  4. Αποστράγγιση νερού. Κατά τη δημιουργία ενός θόλου, θα πρέπει να δίνεται επαρκής προσοχή σε αυτό το σημείο με τη σωστή σύνδεση των τεχνικών επικοινωνιών. Το ρέον νερό θα πρέπει να συγχωνεύεται σε δεξαμενή αποθήκευσης και να διαθέτει σύστημα εκροής.
  5. Διακοσμητικό στοιχείο. Μια μοναδική μορφή, που δημιουργήθηκε από πρωτοποριακά υλικά σε ισχυρή βάση, το θόλο πάνω από τη βεράντα μπορεί να γίνει το τελικό, ενωτικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής σκέψης που ενσωματώνεται στην κατασκευή ενός κτιρίου κατοικιών. Αυτός θα γίνει όχι μόνο ένας προστάτης από τον καιρό, αλλά και μια εντυπωσιακή απόφαση στυλ, μια τολμηρή σημείωση στο φόντο του γενικού σχεδιασμού του σπιτιού.

Όμορφο γείσο από ξύλο και μέταλλο με στοιχεία από σφυρήλατο σίδερο

Γνήσια γάζα από γυαλί

Κατασκεύασμα από πολυανθρακικό και σφυρηλατημένα στοιχεία

Μεγάλη γάζα με στοιχεία από σφυρήλατο σίδερο

Πράσινο σφυρήλατο γείσο

Όμορφη γάζα από ξύλο και κεραμίδια

Διαφωνία με το στόμιο: μορφή και γενική ιδέα

Η δημιουργία ενός καλύμματος πάνω από τη βεράντα δεν εκμεταλλεύεται μόνο το υλικό στο χέρι και το ασφαλίζει έτσι ώστε να "δεν στάζει στο κεφάλι σας". Εδώ πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα καθήκοντα που επιτελούν τα βλέφαρα, να καθορίσετε τα υλικά της προσωπίδας, να μελετήσετε τα διαθέσιμα και να επιλέξετε το βέλτιστο σε ποιότητα και σύμφωνα με το αισθητικό στοιχείο, να φροντίσετε ένα αξιόπιστο πλαίσιο, να επιλέξετε ένα σχήμα.

Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να έχετε ένα σκίτσο στο χέρι. Ακόμα και δημιουργημένο με τα χέρια του, σε αυτό το στάδιο, θα "παρουσιάσει" οπτικά όλες τις θετικές και αρνητικές πλευρές του, θα βοηθήσει στον προσδιορισμό του μεγέθους, της σκιάς των υλικών και άλλων λεπτών στοιχείων. Και το σχήμα του θόλου δεν είναι στην τελευταία θέση.

Πυραμίδα-σφυρήλατο γείσο

Σκυρόδεμα πάνω από την είσοδο

Μεγάλο γείσο πάνω από την είσοδο

Κρεβάτι πάνω από την είσοδο ενός ιδιωτικού σπιτιού

Κλασικό στυλ θεατή

Κάθε μία από τις μορφές ενός θόλου πάνω από τη βεράντα "απαιτεί" ένα συγκεκριμένο υλικό σύμφωνα με το γενικό στυλιστικό σημείωμα ενός εξοχικού σπιτιού, εξοχικού σπιτιού ή αρχοντικού. Επομένως, κατά την ανάπτυξη ενός σκίτσου, λάβετε υπόψη κάθε λεπτομέρεια, λεπτότητα, απόχρωση. Και επιλέξτε μία από τις παρακάτω φόρμες για το βλέφαρο πάνω από την είσοδο:

  • επίπεδη. Η ιδέα ενός επίπεδου θόλο είναι μια δημοκρατική εκδοχή ενός ρουστίκ ή provence στυλ, για παράδειγμα. Σε αυτήν την περίπτωση, αρκεί να συγκεντρωθούν πολλές επεξεργασμένες σανίδες και να τις συναρμολογήσουμε σωστά. Ως επιλογή για μοντέρνα στυλ - γυαλί.
  • μονή, διπλή κλίση. Αυτή η επιλογή είναι μια οργανική "συνέχεια" του ίδιου του σπιτιού, το οποίο ήταν από την άποψη της δομής ακόμη και πριν από την κατασκευή του.Η πρώτη επιλογή έχει μια αποστράγγιση νερού μόνο σε μία πλευρά, το πλεονέκτημα του δεύτερου είναι η μέγιστη αξιοπιστία και πρακτικότητα.
  • ημι-τοξωτή, τοξωτή. Η φυσική ροή των βροχοπτώσεων και η ευκολία εγκατάστασης αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα τέτοιων μορφών. Επιπλέον, είναι ιδανικά για πολλά αρχιτεκτονικά στυλ και τάσεις.
  • σφαιρικό (θόλος). Φωτεινό "τέχνασμα" - στην ίδια τη μορφή, το ελάχιστο κόστος του υλικού, τη μέγιστη ροή αέρα.

Αψιδωτή γάζα κατασκευασμένη από πλαστά στοιχεία και πολυανθρακικό

Οπίσθιο πάνω από την είσοδο του εξοχικού σπιτιού

Ρουστίκ μπάρμπεκιου εισόδου

Οπίσθιο πάνω από την είσοδο της βεράντας

Κάλυμμα πάνω από την είσοδο από τη συστοιχία

Οπίσθιο επάνω από την είσοδο από το προφίλ

Ένα ενδιαφέρον βλέφαρο πάνω από τη βεράντα είναι επίσης η επιλογή της στερέωσης. Ο καθένας έχει τα υπέρ και τα κατά, ιδανικά ταιριάζει με ένα ή άλλο υλικό. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στρώμα επάνω από την είσοδο ως δομή στήριξης, με τη βοήθεια αιωρούμενων στοιχείων, σαν αρθρωτή δομή ή επέκταση.

Κρεβάτι πάνω από την είσοδο από τα διοικητικά συμβούλια

Gable πάνω από την είσοδο

Κάλυμμα οικολογικού στυλ

Κορυφή στην είσοδο

Πέργκολα πάνω από την είσοδο

Επιλέγοντας μια φόρμα, μην ξεχνάτε ένα αξιόπιστο πλαίσιο που θα επιτρέψει στο μαξιλάρι πάνω από τη βεράντα να εξυπηρετεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και αποτελεσματικά. Η επιλογή μπορεί να γίνει υπέρ των διαμορφωμένων μεταλλικών σωλήνων, ξύλου, αλουμινίου, μεταλλικής γωνίας, καναλιών ή πλαστών στοιχείων. Το κύριο πράγμα είναι ο ιδανικός συνδυασμός με το στυλισμό του εξωτερικού χώρου, την ασφάλεια και την αξιοπιστία, το ιδιαίτερο χρώμα κάθε στοιχείου, εναρμονίζοντας όχι μόνο με τους τοίχους του σπιτιού αλλά και με το γύρω τοπίο.

Ξύλινη αλεξήλια από ξύλο

Μικρή αψιδωτή γάζα

Επίπεδη γάζα από γυαλί και μέταλλο

Κάλυμμα με το ίδιο στυλ με την οροφή

Επίπεδη σμάλτο πάνω από την είσοδο

Υλικό επίστρωσης: σύμφωνα με το στυλ και τις επιθυμίες

Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε το θόλο πάνω από την είσοδο σφυρήλατο, χάλυβα, ξύλο, ύφασμα ή πολυανθρακικό. Είναι σημαντικό να έχετε μια αίσθηση γεύσης, ενώνοντας την αρχή με το ίδιο το σπίτι, καλά επιλεγμένα χρώματα και αποχρώσεις τόσο του ίδιου του πλαισίου όσο και του καναπέ. Υπάρχουν πολλές επιλογές και το καθένα είναι αποδεκτό με την επιλογή σας.

Σκαλιστό γείσο πάνω από την είσοδο

Οπίσθιο πάνω από την είσοδο στην είσοδο

Κάλυμμα πάνω από την είσοδο του πεύκου

Κομοδίνο εισόδου σε σκούρο ξύλο

Υφασμάτινο γείσο πάνω από την είσοδο

Μια καινοτόμος λύση, που όλο και περισσότερο επιλέγεται από τους περισσότερους ιδιοκτήτες, είναι ένας θόλος πάνω από τη βεράντα από πολυανθρακικό. Τα κύρια πλεονεκτήματα του υλικού είναι το ελαφρύ βάρος, η ευελιξία όταν συνδυάζεται με άλλα υλικά, η δυνατότητα δημιουργίας των πιο μοναδικών μορφών και ποικιλία χρωμάτων του καμβά. Αυτή η επιλογή θα είναι ενδιαφέρουσα τόσο για μοντέρνα στυλ όσο και για φυσικά, αν το πλαίσιο δημιουργείται από πλαστά στοιχεία, για παράδειγμα.

Σύγχρονη γάζα από μέταλλο και πολυανθρακικό

Κορυφή στην είσοδο του γκαράζ

Κάλυμμα πάνω από την είσοδο με εύκαμπτα πλακάκια

Χώρα εισόδου

Οπίσθιο πάνω από την είσοδο ενός σπιτιού από τούβλα

Το βλέφαρο πάνω από την είσοδο, που δημιουργείται από μεταλλικά πλακίδια, είναι πιθανότατα "συνέχεια" της στέγης του σπιτιού ή του εξοχικού σπιτιού. Μια τέτοια ενότητα θα δώσει έμφαση στη γενική στιλιστική νότα και τη διάθεση της δομής, δείχνει ένα καλά επιλεγμένο χρώμα, δημιουργεί μια αυθεντική ατμόσφαιρα, φωτεινή και ευάερη.

Φωτιζόμενη προσωπίδα πάνω από την είσοδο

Κρεμάστρα πάνω από την είσοδο

Βαμμένο γείσο πάνω από την είσοδο

Οπίσθιο πάνω από την είσοδο της βεράντας

Οπίσθιο πάνω από την είσοδο

Το κλασικό φυσικό στυλ και η επιλογή των ιδιοκτητών που προτιμούν το ξύλο πάνω από τα πάντα είναι μια σμάλτο πάνω από την ξύλινη βεράντα. Η μάζα των διακοσμητικών επιλογών θα το καταστήσει διακοσμημένο-σκαλιστό, πλήρως συμβατό με το κούτσουρο, που γίνεται στο εθνικό ρωσικό ύφος. Ή, ας πούμε, τεχνητά γήρανσε μία από τις τεχνικές για να δώσει στο θόλο μια σκιά της αρχαιότητας, της πρωτοτυπίας, των παραδόσεων.

Ένα γυάλινο γείσο είναι μια επιλογή για έναν καινοτόμο που λατρεύει τα πάντα ρεαλιστικά, λειτουργικά, συγκρατημένα και πρακτικά. Ένα ελάχιστο στοιχείο διακόσμησης, απλότητα και ευελιξία, πλήρη ελευθερία - αυτό είναι!

Κατασκεύασμα από μέταλλο και πολυανθρακικό

Μεγάλη τοξωτή επίστρωση εξοχικής κατοικίας

Αψιδωτό προστατευτικό σκεύος από σπίτια από σφυρήλατο σίδηρο και πολυανθρακικό

Μεταλλικό αλεξήλιο με σφυρηλατημένα στοιχεία

Επίπεδη γάζα από γυαλί και σφυρήλατο μέταλλο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)