Κήπος ντους (16 φωτογραφίες): απλές όμορφες επιλογές

Παρουσία ενός εξοχικού σπιτιού ή εξοχικού σπιτιού, τίθεται το ζήτημα της υγιεινής. Η θερινή σπορά, η συγκομιδή και άλλες βρώμικες εργασίες απαιτούν επένδυση χρόνου και ενέργειας και εξασφαλίζουν επαφή με τη γη και το νερό με βρώμικα χέρια, εισέρχεται σκόνη στο σώμα, φράσσοντας τους πόρους. Στη θερινή ζέστη, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε ένα μικρό ντους στο χώρο όπου μπορείτε να ξεπλύνετε όλη τη βρωμιά και τη σκόνη και σε καλή κατάσταση να πάτε στην πόλη ή να πάτε για ύπνο σε ένα καλοκαιρινό σπίτι. Για να γίνει αυτό, υπάρχει ένα απλό φορητό ντους κήπου. Τώρα στα καταστήματα υπάρχουν πολλές επιλογές για ντουζιέρες κήπου, υπάρχουν ακόμη θερμά μοντέλα. Η επιλογή τους εξαρτάται από τις δυνατότητες υλικού και τις απαιτήσεις που κάνετε σε αυτή τη χρήσιμη συσκευή στη χώρα.

Σύγχρονη ντους κήπου σχεδιασμού

Η συσκευή του ντους κήπου διαφέρει σημαντικά από την πρωτεύουσα στατική κατασκευή, τουλάχιστον στο ότι το υπαίθριο ντους επανασυναρμολογείται για κάθε επίσκεψη και όταν φεύγει, είναι διπλωμένο και καθαρισμένο. Έρχονται επίσης για το χειμώνα, το όφελος είναι το μέγεθος και ο απλός σχεδιαστικός σχεδιασμός της συσκευής. Ένα ντους κήπου είναι ιδανικό εάν δεν ζείτε σε εξοχική κατοικία ή εάν δεν υπάρχει εξοχικό σπίτι και στο οικόπεδο υπάρχουν μόνο κρεβάτια και θάμνοι χωρίς κτίρια. Έρχετε εκεί μόνο για να φροντίζετε τα φυτά, και μετά την εργασία αφήνετε πίσω στην πόλη. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει ανάγκη να ξεπλύνετε τη σκόνη και τη βρωμιά μετά από μια δύσκολη μέρα. Η εγκατάσταση ενός φορητού σχεδίου θα λύσει αυτό το πρόβλημα.

Απλό εξωτερικό ντους εξοχικών σπιτιών

Οφέλη για ντους κήπου

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να κάνετε ντους σε μια προαστιακή περιοχή. Όμως, όλοι τους έχουν κοινά πλεονεκτήματα. Εξετάστε ποια:

 • Φορητές μοντέρνες καμπίνες ντους ζεσταίνουν τέλεια για μια μέρα. Είναι καλύτερο εάν η καμπίνα είναι κατασκευασμένη από πολυανθρακικό. Είναι ελαφρύ, φιλικό προς το περιβάλλον, το μέγεθος και η απλή συσκευή του είναι ιδανική για ντους στο χώρο.
 • Ένας καλά σχεδιασμένος σχεδιασμός του ντουζιέρας διατηρεί τέλεια τη θερμότητα. Και ακόμη και σε δροσερά βράδια στις αρχές του φθινοπώρου, δεν θα παγώσετε, λαμβάνοντας διαδικασίες νερού στο χώρο. Και ακόμα κι αν το πάτωμα στο περίπτερο δεν είναι ζεστό, αλλά συνηθισμένο.
 • Τα μοντέρνα τεχνητά υλικά έχουν εξαιρετικές ιδιότητες αδιαβροχοποίησης από το νερό, επομένως ενοχλητικό μούχλα δεν θα ξεκινήσει στο πάτωμα ντους. Επίσης, για αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να εγκαταστήσετε καμπίνες στον ήλιο. Δεδομένου ότι στη σκιά υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να πάρει μούχλα.
 • Το ξύλινο ντους είναι πρακτικό και δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Είναι φορητό και ελαφρύ. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να την αναδιατάξετε σε άλλη θέση. Αν θέλετε, μπορείτε να εξοπλίσετε ένα νέο μέρος για το πλύσιμο σε κάθε επίσκεψη στο εξοχικό σπίτι, το πιο βολικό αυτή τη φορά.
 • Τα τεχνητά υλικά είναι ανθεκτικά. Για αρκετές συνεχόμενες εποχές δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με το πλύσιμο στη χώρα.
 • Τα μοντέλα που αναπτύσσονται πρόσφατα είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστούν: το μέγεθος και ο απλός σχεδιασμός τους καθιστούν δυνατή. Μπορείτε να τα συλλέξετε χωρίς εξωτερική βοήθεια, δημιουργώντας ανεξάρτητα ένα ζεστό δάπεδο. Ο σχεδιασμός, θα μπορούσε κανείς να πει, είναι πρωτόγονος, ο οποίος δεν μειώνει τις χρήσιμες ιδιότητές του στο σπίτι.
 • Μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων, μεγεθών θα σας βοηθήσει να επιλέξετε έναν περίπτερο, για παράδειγμα, στο χρώμα του κιόσκι στο χώρο. Μια τέτοια προσεκτική συσκευή θα δημιουργήσει ένα αρμονικό γενικό τοπίο. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του καμπίνας ή το νερό-απωθητικό υλικό στο χρώμα του σπιτιού ή το περιβάλλον πράσινο στην περιοχή.

Ντους κήπου με διακοσμητική οθόνη

Μπάνιο ντους

Δύο ντους σε ξύλινη βάση

Απλό ντους χωράει από κυματοειδές χαρτόνι

Εσωτερική διάταξη ντους από επαγγελματικό δάπεδο

Απαιτήσεις ντους κήπου

Ποιες βασικές απαιτήσεις υγιεινής και αισθητικής πρέπει να πληρούν μια υπαίθρια καμπίνα ντους:

 • Το βόθρου πρέπει να έχει αξιοπρεπές μέγεθος. Σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής, το μέγεθός του δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 2 τετραγωνικά μέτρα. Αλλά στην πράξη, λίγοι είναι ικανοποιημένοι με ένα τέτοιο σχέδιο κεφαλαίου. Μπορείτε να πάρετε με ένα μικρότερο μέγεθος, ειδικά δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του νερού απορροφάται στο έδαφος. Με τη χρήση εξαιρετικά αποτελεσματικών σηπτικών δεξαμενών, το μέγεθος του λάκκου μπορεί να μειωθεί σημαντικά χωρίς να βλάπτεται το περιβάλλον και τα πρότυπα υγιεινής.
 • Πρακτικότητα. Φορητό ντους πρέπει να πάρει λίγο χώρο, να πλύνετε καλά και εύκολα, να μην μολύνετε το περιβάλλον. Αυτή η απαίτηση είναι πολύ σημαντική, επειδή οι άνθρωποι εργάζονται στη χώρα. Και κανείς δεν θέλει, μετά από την εργασία στον κήπο, ακόμη και χάος με το δύσκολο πλύσιμο του ντους στάβλο.
 • Αισθητικές απαιτήσεις είναι επίσης επιθυμητές για να συμμορφωθούν με. Το πάτωμα ντους δεν πρέπει να ξεχωρίζει ως μια ασύμφορη θέση με φόντο τα κρεβάτια και τα όμορφα δέντρα. Συνιστάται να τοποθετήσετε το σχέδιο στο γενικό τοπίο έτσι ώστε να γίνει μέρος της συνολικής εικόνας. Οι σύγχρονες επιλογές για υλικά και χρώματα επιτρέπουν αυτό να γίνει.
 • Ένα ντους, που περιλαμβάνει μια σπιτική και όμορφη μόδα, δεν πρέπει να κάνει ένα καθαρό ποσό. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια εποχιακή κατασκευή, δεν πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε ένα τέλειο ντους. Είναι εύκολο στην θερινή σεζόν να κάνει με μια φορητή, πτυσσόμενη συσκευή από πολυανθρακικό, ειδικά αν δεν ζείτε συνεχώς στη χώρα. Το πάτωμα μπορεί να είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ. Ένα συνηθισμένο απλό καουτσούκ, το οποίο είναι σε κάθε κατάστημα υλικού ή σούπερ μάρκετ, θα το κάνει.
 • Σκεφτείτε αν θα χρειαστείτε ένα ζεστό ντους στο εξοχικό σπίτι. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε δροσερές μέρες, όταν ζεστό ντους σας ζεσταίνει.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα ντους πλαισίου στον ήλιο. Μην εγκαταστήσετε τη συσκευή στη σκιά των δέντρων - στην περίπτωση αυτή, θα υπάρχει πάντοτε κρύο νερό στη δεξαμενή. Και στην πρώτη έκδοση, το νερό θα ζεσταθεί γρήγορα, και στο τέλος της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε ένα ευχάριστο ζεστό ντους. Στο πάτωμα της καμπίνας, πρέπει σίγουρα να βάλετε ένα καουτσούκ χαλάκι.

Όμορφο ντους στην περιοχή με κουρτίνα

Δεξαμενή νερού στο ντους στο οικόπεδο

Ένα μικρό κτίριο στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ντους και να τοποθετήσετε εργαλεία

Το ντους μπορεί να πλεγθεί με λεπτά κλαδιά

Καμπίνα ντους σε μια θέση από μέταλλο και πολυανθρακικό

Ντους κήπου εύκολο και απλό

Εάν έχετε κάποια δεξιότητα, μπορείτε να κάνετε έναν θάλαμο ντους κήπου τον εαυτό σας. Τι πολλοί κάτοικοι του καλοκαιριού με ευκολία και άσκηση. Δεν είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε ένα δέντρο για μια καμπίνα, δεδομένου ότι ένα τέτοιο ντους δεν θα είναι πολύ υγιεινό: μπορεί να γίνει υγρό, μουχλιασμένο, το δέντρο μπορεί να αρχίσει να σαπίζει κλπ. Είναι προτιμότερο να λαμβάνετε σύγχρονο πολυανθρακικό και να κάνετε ένα ντουλάπι από αυτό το υλικό με τα χέρια σας στο χώρο.

Ντους σχεδιαστών στο χώρο του ξενοδοχείου

Εξετάστε τα κύρια συστατικά του απλούστερου σχεδιασμού ενός ντους κήπου:

 • Δεξαμενή νερού. Ο όγκος της δεξαμενής επιλέγεται ανάλογα με το πόσοι άνθρωποι σχεδιάζουν να κάνουν ένα ντους ανά ημέρα. Ένα ή δύο άτομα θα κοστίζουν εύκολα 30 λίτρα, και για μια μεγάλη οικογένεια, 50 λίτρα μπορεί να μην είναι αρκετό. Για να γεμίσετε τη δεξαμενή δεν μπορεί να κάνει στην περιοχή χωρίς το δικό της πηγάδι. Μπορεί να γίνει με θέρμανση.
 • Βρύση νερού. Με αυτό, θα ρυθμίσετε τη ροή του νερού σε ένα φορητό ντους πλαισίου.
 • Πότισμα μπορεί. Αν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε μια επιλογή μασάζ στο κατάστημα.
 • Κάθετα ράφια. Προηγουμένως, το μέταλλο χρησιμοποιήθηκε ως υλικό για ράφια, αλλά τώρα με την ανάπτυξη τεχνητών υλικών, το πλαστικό και τα παράγωγά του γίνονται δημοφιλή. Επίσης, το πλαστικό μπορεί να τελειώσει την εμφάνιση της δομής.
 • Ελαστικό πέλμα ποδιών. Βάζει στο πάτωμα. Το χειμώνα, είναι χρήσιμο σε μια εξοχική κατοικία, δεδομένου ότι δεν είναι ολισθηρό.
 • Ανθεκτικό σε υγρασία αδιαφανές υλικό για τοίχους. Τα ματ πυκνά φιλμ, η ελαφριά μουσαμά, κ.λπ. μπορεί να είναι κατάλληλα.

Με τη βοήθεια αυτών των απλών υλικών, είναι απόλυτα εφικτή η παροχή μιας συσκευής με δική σας, με ένα καλό και λειτουργικό καλοκαιρινό ντους από μόνος σας.

Μοντέρνο λευκό ντους στο χώρο

Ποιες είναι οι σημαντικότερες παρατηρήσεις για να κάνετε σωστά στο ντους. Διαδικασία εγκατάστασης ντους:

 • Τέσσερα ράφια πρέπει να εμβαθύνουν στο έδαφος, δημιουργώντας κάτι σαν ένα τετράγωνο. Αναρρίχηση με την προσδοκία ότι τα ράφια μπορούν να αντέξουν το υλικό που θα ασφαλιστεί από πάνω.Αλλά πολύ βαθιά είναι άχρηστο. Ακόμα, αυτό δεν είναι μια σημαντική κατασκευή.
 • Στην κορυφή των ράφια πρέπει να εγκαταστήσετε μια δεξαμενή νερού. Είναι επιθυμητό εάν είναι μαύρο - στην περίπτωση αυτή, το νερό θα ζεσταθεί γρήγορα και θα κρυώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, θα μπορείτε να κάνετε διαδικασίες ύδρευσης ανά πάσα στιγμή. Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε μια θερμαινόμενη δεξαμενή.
 • Τοποθετήστε έναν εύκαμπτο σωλήνα στη δεξαμενή, στερεώστε ένα δοχείο ποτίσματος στο τέλος του. Με την ευκαιρία, μια σύγχρονη επιλογή αντικειμένων για κηπουρική και υδραυλικά μπορεί ακόμη και να σας παρέχει ένα ποτιστήρι με λειτουργία μασάζ. Έτσι, στη χώρα θα υπάρχει η ευκαιρία να πλύνετε σε αρκετά άνετες συνθήκες.
 • Ματ - κάτω από τα πόδια στο πάτωμα, σφίξτε τα ράφια με υλικό ανθεκτικό στην υγρασία. Εάν υπάρχει μια επιθυμία, τότε μπορείτε να επιλέξετε τόσο κομψό υλικό για το πετώντας ντους ότι η λήψη του θα είναι μια ευχαρίστηση. Τώρα υπάρχουν φωτεινά αδιάβροχα υλικά, σκοτεινά και με οποιοδήποτε σχέδιο.

Όλα, μια απλή και πρακτική διάταξη του ντους κήπου είναι έτοιμη.

Ρυθμίστε την παροχή νερού με βρύση. Αυτός ο σχεδιασμός είναι εύκολος στην αναδιάταξη όποτε θέλετε - ένα τέτοιο φορητό καλοκαιρινό ντους για εξοχικές κατοικίες είναι κινητό, λειτουργικό και δεν απαιτεί την παρουσία βόθρου.

Απλό ανοιχτό ντους σε μια πέτρινη πλατφόρμα στην περιοχή

Υψηλής τεχνολογίας ντους

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)