Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης - δημιουργήστε μια διάθεση (58 φωτογραφίες)

Κάθε χρόνο φέρνει νέες ιδέες και αξεσουάρ στη συλλογή του ντεκόρ της Πρωτοχρονιάς. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή ο στόχος κάθε ιδιοκτήτη του σπιτιού είναι ο εξαιρετικός σχεδιασμός της πρόσοψης για το νέο έτος. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό το ντεκόρ της Πρωτοχρονιάς να εναρμονίζεται με το γενικό σχεδιασμό του σπιτιού και του κήπου, δημιουργώντας μια εορταστική διάθεση, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και την ώρα της ημέρας.

Διακόσμηση προσόψεων

Νέο στεφάνι στην πόρτα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πόρτας

Στεφάνι από έλατα στην πόρτα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης με ένα ειδώλιο σκύλου

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης με μια γιρλάντα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης με μπλε χρώμα

Εξωτερικό στυλ της Πρωτοχρονιάς

Διακόσμηση προσόψεων

Διακόσμηση προσόψεων

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πρόσοψης σε στυλ χώρας

Πριν από το νέο έτος, πολλά κτίρια μεταμορφώνονται πέρα ​​από την αναγνώριση, αποκτούν μια μυστήρια και υπέροχη εμφάνιση. Λαμβάνοντας υπόψη το αρχικό φωτισμό ή άλλα στοιχεία της διακόσμησης, η ιδέα προέρχεται πάντα από τη μακρά εξέλιξη του σχεδιαστικού έργου από έμπειρους σχεδιαστές.

Διακόσμηση προσόψεων

Αυτό δεν είναι απολύτως αληθές, μπορείτε να κάνετε την πρόσοψη του κτιρίου με τα χέρια σας. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μια σειρά συστάσεων από έμπειρους σχεδιαστές. Αυτά είναι σωστά τοποθετημένα τόνους, ο σωστός συνδυασμός αποχρώσεων χρώματος και στοιχείων διακόσμησης.

Διακόσμηση προσόψεων

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης με καμπάνες

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των στηλών της πρόσοψης

Χριστούγεννα σύνθεση στην μπροστινή πόρτα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης με κόκκινο χρώμα

Βεράντα Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης με την επιγραφή

Στην αρχή ενός συναρπαστικού γεγονότος, θα πρέπει να καθορίσετε το στυλ διακόσμησης:

 • Fabulous. Περιλαμβάνει τη χρήση όλων των χαρακτηριστικών των διακοπών του νέου έτους. Για αυτό, γίνεται μια ολόκληρη σύνθεση που απεικονίζει το υπέροχο αποτέλεσμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Οι ήρωες της εγκατάστασης είναι χαρακτήρες: Άγιος Βασίλης, Snow Maiden, Χιονάνθρωπος, ελάφι και άλλα ζώα.
 • Κομψό κομψό. Αυτό το ύφος περιλαμβάνει συγκράτηση, αρμονία όχι περισσότερο από τρεις αποχρώσεις και γεωμετρικά σχήματα. Η ιδέα βασίζεται στην κεντρική θέση της κύριας απόχρωσης και της διακριτικής συμπλήρωσης με αρμονικά χρώματα. Σε αυτό το στυλ σχεδιασμού, η μέγιστη χρήση των φυσικών συστατικών είναι ευπρόσδεκτη.
 • Σύγχρονη. Πρόκειται για μια νέα ματιά στο οικείο τοπίο, το οποίο συμπληρώνεται από τα πιο απροσδόκητα στοιχεία και σχέδια χρωμάτων. Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη φαντασία σας και να τοποθετήσετε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για όλη την οικογένεια στην πρόσοψη του σπιτιού. Οι πιο τολμηροί συνδυασμοί χρωμάτων χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό της πρόσοψης: μαύρο-ροζ, μαύρο-κόκκινο, μαύρο-κόκκινο-χρυσό.
 • Παραδοσιακά. Μια παλέτα χρωμάτων πίσω από τη σκηνή: το κόκκινο, το πράσινο και το λευκό χρησιμοποιείται παραδοσιακά αναγνωρισμένο ως παραδοσιακό για τις διακοπές του νέου έτους.

Διακόσμηση προσόψεων

Οι έμπειροι διακοσμητές πρόσοψης προτείνουν την εκπόνηση λεπτομερούς χάρτου σχεδιασμού εκ των προτέρων, υποδεικνύοντας όλες τις αποχρώσεις με χρωματιστά μολύβια. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή λανθασμένων συνδυασμών και θα διευκολύνει σημαντικά το σχεδιασμό.

Διακόσμηση προσόψεων

Φωτισμός πρόσοψης

Διακόσμηση προσόψεων

Για να διακοσμήσετε την πρόσοψη του σπιτιού, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε γιρλάντες LED. Διακρίνονται από την ασφάλεια, την οικονομική κατανάλωση ενέργειας και την πλαστικότητα στις κλιματολογικές συνθήκες του χειμώνα.

Διακόσμηση προσόψεων

Διακόσμηση προσόψεων

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης και των παραθύρων

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης με τα ελάφια

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης και των κιγκλιδωμάτων

Το μεγαλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με το φωτισμό του κτιρίου. Για να γίνει αυτό, με τη βοήθεια της λωρίδας LED, διακρίνονται τα περιγράμματα της οροφής, τα προεξέχοντα τμήματα της πρόσοψης, των παραθύρων και των ανοιγμάτων των θυρών.

Διακόσμηση προσόψεων

Διακόσμηση προσόψεων

Οι κατασκευαστές προσφέρουν ταινίες με ρυθμιζόμενη σκιά χρώματος. Αυτή η απόφαση μετατρέπει το σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά, πράγμα που γίνεται μια πραγματικά μαγευτική δράση.

Διακόσμηση προσόψεων

Διακόσμηση προσόψεων

Για τα σπίτια με μια ελαφριά παλέτα γενικής χρήσης, ο λευκός-μπλε οπίσθιος φωτισμός είναι ιδανικός. Αυτά τα χρώματα μοιάζουν με μια φυσική επέκταση και δεν έρχονται σε αντίθεση με το γενικό υπόβαθρο της ομορφιάς του χειμώνα. Δεν κουράζουν και δημιουργούν ένα αίσθημα ελαφρότητας, ευελιξία σε όλη την επικράτεια του προσωπικού οικόπεδο.Μια ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση της πρόσοψης σε ένα κομψό στιλ, μπορείτε να συμπληρώσετε το μονότονο φάσμα με αρκετές φωτεινές λεπτομέρειες με τη μορφή φιγούρων παραμυθένων χαρακτήρων.

Διακόσμηση προσόψεων

Διακόσμηση προσόψεων

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης και της πόρτας

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πρόσοψης

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης σε ρουστίκ στιλ

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Santa της πρόσοψης

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης με μπάλες

Όταν επιλέγετε χρώμα οπίσθιου φωτισμού για κτίρια με σκοτεινή πρόσοψη, είναι σημαντικό να εστιάσετε στην κύρια σκιά. Το χρώμα του φωτισμού δεν πρέπει να αντιβαίνει, αλλά συμπληρώνει απαλά τη σκιά του κτιρίου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί επιλέγοντας μια ουδέτερη ή παρόμοια χρωματική απόχρωση του οπίσθιου φωτισμού.

Διακόσμηση προσόψεων

Ο σχεδιασμός του συγγραφέα των προσόψεων του σπιτιού περιλαμβάνει την εφαρμογή των μοναδικών ιδεών τους. Πλεονεκτικά διακοσμήστε το σπίτι σας πριν από το νέο έτος με τη βοήθεια τηλεφωνικών αριθμών.

Μπορούν να συμβολίσουν τα αγαπημένα όνειρα για το επόμενο έτος ή να γίνουν η ενσάρκωση των παιδικών φαντασιώσεων. Μια λωρίδα LED σχεδιάζεται κατά μήκος του σχήματος των σχημάτων και προσαρτάται στο πιο ευρύχωρο τμήμα της πρόσοψης του σπιτιού ή στην οροφή. Μια καλή ιδέα είναι μια συγχαρητήρια επιγραφή για όλους τους επισκέπτες ή απλά περαστικούς.

Διακόσμηση προσόψεων

Βεράντες και ανοίγματα παραθύρων

Διακόσμηση προσόψεων

Διακόσμηση προσόψεων

Η διακόσμηση της πρόσοψης του σπιτιού θα παράγει το πιο δυνατό αποτέλεσμα και θα φέρει τη φήμη στον συγγραφέα ως άτομο με καλό γούστο, αν κάθε λεπτομέρεια διατηρείται με το ίδιο στυλ. Αυτό το κριτήριο είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο σχεδιασμό της βεράντας και της πόρτας εισόδου, το ντεκόρ τους πρέπει να είναι σε αρμονία με το σχεδιασμό του εσωτερικού.

Διακόσμηση προσόψεων

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης με κεριά

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης και της βεράντας

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης με στεφάνια με κορδέλα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πρόσοψης και της βεράντας

Ιδέες για τη διακόσμηση του νέου έτους μπορούν να αντληθούν από τη φύση. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του νέου έτους είναι ένα στεφάνι κωνοφόρων κλαδιών. Κάνοντας το με τα χέρια σας είναι αρκετά απλό, αλλά είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες που δεν θα σας επιτρέψουν να περάσετε τα όρια της αγνότητας:

 1. Κάντε ένα σύρμα πλαίσιο, το απαιτούμενο μέγεθος?
 2. τυλίξτε το πλαίσιο με αφρό, σταθερά στερεωμένο με σπάγγους.
 3. να σταθεροποιηθούν τα κλαδιά κωνοφόρων που συλλέγονται με μπουκέτα με σύρμα.
 4. διακοσμήστε το στεφάνι με αξεσουάρ.

Ως αξεσουάρ, κατεψυγμένα σμήνη μούρων, κώνοι κωνοφόρων ζωγραφισμένα σε ασήμι, καρύδια, καραμέλες σε ένα πολύχρωμο κέλυφος, διάφορες τσάντες και κουτιά που μιμούνται τα δώρα του νέου έτους είναι ιδανικά.

Διακόσμηση προσόψεων

Διακόσμηση προσόψεων

Όλα αυτά τα αξεσουάρ μπορούν να συνδυαστούν, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο στοιχείο και όχι περισσότερες από τρεις αποχρώσεις. Παρόμοια, αλλά μικρότερα σε διάμετρο στεφάνια μπορούν να γίνουν για ανοίγματα παραθύρων.

Διακόσμηση προσόψεων

Μια πιο πρωτότυπη έκδοση είναι ένα στεφάνι από μάλλινες μπάλες, διακοσμημένες με νιφάδες χιονιού. Ή ένας χιονάνθρωπος, συναρμολογημένος από δαχτυλίδια εύκαμπτων ράβδων, ντυμένος με αστείο καπέλο και κασκόλ. Τέτοια κοσμήματα είναι εγγυημένη για να ευθυμιάσει όλους τους επισκέπτες.

Διακόσμηση προσόψεων

Διακόσμηση προσόψεων

Φωτεινή μπάλες στην είσοδο του σπιτιού θα φανεί ενδιαφέρον. Για να γίνει αυτό, πρέπει να πάρετε το δίχτυ, να το δώσετε σε σχήμα μπάλας, να το τυλίξετε με γιρλάντα και να το κρεμάσετε και στις δύο πλευρές της μπροστινής πόρτας. Η σύνθεση μπορεί να συμπληρωθεί με κρεμαστά αλεξίπτωτα από μια γιρλάντα ή νιφάδες χιονιού.

Διακόσμηση προσόψεων

Αρχική στοιχεία για διακόσμηση σπιτιού

Διακόσμηση προσόψεων

Κανείς δεν θα είναι αδιάφορος για κοσμήματα που γίνονται εξ ολοκλήρου από τα χέρια του. Ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία κατασκευής, τέτοια συλλογικά γεγονότα ενώνουν και κάνουν τις διακοπές πιο ουσιαστικές.

Διακόσμηση προσόψεων

Η διακόσμηση της νέας περιόδου της πρόσοψης αρχικά συμπληρώνεται από τα φώτα πάγου, τα οποία είναι απλά κατασκευασμένα. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε:

 • επιλέξτε ένα κοντέινερ που σε μέγεθος και σχήμα ταιριάζει με τον μελλοντικό λαμπτήρα.
 • γεμίστε το με 3/4 με νερό.
 • τοποθετήστε ένα κενό δοχείο με το φορτίο στη μέση.

Μετά την τελική κατάψυξη του νερού, πρέπει να αφαιρεθεί το σχήμα του πάγου, γι 'αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βραστό νερό, το χύνοντας στους τοίχους της δεξαμενής. Το νερό για την πλήρωση του φανάρι μπορεί να είναι χρωματισμένο στο χρώμα της συνολικής διακόσμησης ή να δημιουργεί μια αντίθεση σκιά για ένα μονότονο φόντο.

Ένα κερί τοποθετείται στην εσοχή του φανάρι και τοποθετείται γύρω από την περίμετρο του σπιτιού ή κατά μήκος της διαδρομής εισόδου, μπορούν επίσης να σημειωθούν σκαλοπάτια και πάγκος κήπου. Παρομοίως, μπορείτε να φτιάξετε χρωματιστές γιρλάντες πάγου, για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μορφή για χύσιμο. Ο προκύπτων χρωματισμένος πάγος θα κοιτάζει πιο προσεκτικά δίπλα στα φωτιστικά, συμπληρώνοντας το παιχνίδι του φωτός με τα κυριώτερα σημεία του.

Διακόσμηση προσόψεων

Μπορείτε να διακοσμήσετε την πρόσοψη του σπιτιού με εικόνες κομμένες από πολυστερίνη. Για να γίνει αυτό, τραβήξτε το απαραίτητο σχήμα στην επιφάνεια του υλικού και κόψτε το με ένα κοφτερό μαχαίρι. Οι λευκές και τρισδιάστατες μορφές ενάντια στο σκοτεινό υπόβαθρο του κτιρίου φαίνονται πιο συμφέρουσες.

Διακόσμηση προσόψεων

Παρά τις γενικές συστάσεις, κάθε συγγραφέας του ντεκόρ πρέπει να καθοδηγείται από τις προτιμήσεις ολόκληρης της οικογένειας. Μια επιλογή από φωτογραφίες και μαθήματα θα βοηθήσει να διευκολυνθεί η επιλογή των αποχρώσεων και του στυλ, όπου μπορείτε να μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Διακόσμηση προσόψεων

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)