Παιδιά 10 τ.μ. m: πώς να φτιάξετε ένα ζεστό και κομψό δωμάτιο σε ένα μικρό δωμάτιο (56 φωτογραφίες)

Προκειμένου τα παιδιά να αναπτυχθούν αρμονικά, πρέπει να έχουν έναν προσωπικό χώρο. Είναι στο δωμάτιο των παιδιών του ότι το παιδί είναι συνηθισμένο στην ανεξαρτησία, την ακρίβεια.

Παιδιά 10 τ.μ. ριγέ

Παιδικό 10 τ.μ. σε στυλ Προβηγκίας

Παιδιά 10 τ.μ. για ετεροφυλόφιλα παιδιά

Παιδική επισκευή 10 τ.μ.

Παιδιά 10 τ.μ. με μοτίβο

Παιδική 10 τ.μ. ροζ

Παιδικό 10 τ.μ. γκρι

Χαρακτηριστικά της ρύθμισης

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά σε μικρά δωμάτια τα παιδιά αισθάνονται πιο άνετα από ό, τι σε ευρύχωρα δωμάτια. Υπάρχουν πολλά μεγάλα πλεονεκτήματα ενός μικρού παιδικού σταθμού:

  • δεδομένου ότι είναι δυνατόν να τοποθετήσετε λίγα αντικείμενα σε ένα δωμάτιο, είναι ευκολότερο για ένα παιδί να διατηρεί την καθαριότητα και την τάξη.
  • ένα δωμάτιο των 10 τετραγωνικών μέτρων είναι σχεδιασμένο μόνο για το μωρό, έτσι ώστε το εσωτερικό μπορεί να είναι παιχνιδιάρικο, υπέροχο, θεματικό. Είναι σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη οι επιθυμίες του παιδιού.
  • είναι ευκολότερο να αλλάξετε την κατάσταση καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν. Δεν είναι δύσκολο να κάνετε καλλυντικές επισκευές σε ένα μικρό δωμάτιο, και η αντικατάσταση μεμονωμένων τεμαχίων επίπλων είναι ανέξοδη.

Παιδικό 10 τ.μ. με μπαλκόνι

Παιδικό 10 τ.μ λευκό

Παιδικό 10 τ.μ. με κρεβάτι σοφίτας

Παιδικά 10 τ.μ. με διακόσμηση

Παιδικό ξύλο 10 τ.μ.

Παιδικά 10 τ.μ. για τα κορίτσια

Παιδικό σχέδιο 10 τ.μ.

Κανόνες χωρισμού

Προκειμένου το παιδί να αισθάνεται ελεύθερο και να αναπτυχθεί σωστά, είναι απαραίτητο να ξεχωρίσετε αρκετές ζώνες κατά το σχεδιασμό του δωματίου.

  • Γωνία εργασίας. Ακόμα κι αν το παιδί είναι ακόμα μικρό, θα πρέπει να έχει ένα μέρος όπου μπορεί να σχεδιάζει, να κάνει χειροτεχνία. Για τους φοιτητές, αποκτούν ένα αρθρωτό σύστημα στο οποίο τοποθετούνται ελεύθερα ένας υπολογιστής, ένας λαμπρός λαμπτήρας και τα βιβλία. Μπορείτε να κανονίσετε μια επιφάνεια εργασίας στο παράθυρο - απλά εγκαταστήστε μια μεγάλη πλάκα.
  • Χώρος αναψυχής. Για το μωρό, είναι σκόπιμο να βάλει ένα πλήρες κρεβάτι. Μια μεγάλη ιδέα είναι να εγκαταστήσετε ένα σοφίτα κρεβάτι, ένα μέρος του οποίου θα είναι μια κουκέτα, και το άλλο είναι εξοπλισμένο με ερμάρια, ράφια. Είναι καλύτερο να διακοσμήσετε την παιδική κρεβατοκάμαρα πιο μακριά από το παράθυρο και φροντίστε να τον εξοπλίσετε με απαλό φωτισμό.
  • Η διάταξη του χώρου παιχνιδιού είναι πολύ σημαντική για τα παιδιά. Μπορεί να έχει κιβώτια παιχνιδιών και πτυσσόμενα έπιπλα.

Στους χώρους μικρών παιδιών, είναι καλύτερο να συνδυάσετε μερικές περιοχές έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερο ελεύθερος χώρος. Έτσι, κάτω από το κρεβάτι σοφίτας, είναι δυνατό να εξοπλιστεί η περιοχή εργασίας ή αίθουσα παιχνιδιών.

Παιδιά 10 τ.μ. στο σπίτι

Παιδικό 10 τ.μ. με κλίνη

Παιδιά 10 τ.μ. για δύο κορίτσια

Παιδιά 10 τ.μ. για δύο αγόρια

Παιδικό 10 τ.μ. στενό

Παιδική 10 τ.μ. φωτεινή

Παιδικό 10 τ.μ. πράσινο

Επιλογή στυλ

Επιλέγοντας το σχέδιο ενός παιδικού δωματίου των 10 τ.μ., το φύλο, η ηλικία και οι επιθυμίες του παιδιού λαμβάνονται υποχρεωτικά υπόψη. Για να γίνει το δωμάτιο οπτικά ευρύχωρο, επιλέγονται ανοιχτόχρωμα έπιπλα. Τα χρώματα για διακόσμηση τοίχων επιλέγονται ήρεμα (θαμπά μπλε, ανοιχτό πράσινο, άμμος).

Παιδιά 10 τ.μ. για δύο παιδιά

Παιδικό 10 τ.μ. με κουκέτα

Παιδικά 10 τ.μ. σε οικολογικό στιλ

Παιδικά 10 τ.μ. με κρεβάτι από κόντρα πλακέ

Παιδικό 10 τ.μ. με φωτογραφία ταπετσαρία

Όταν σχεδιάζετε ένα δωμάτιο για παιδιά, η έμφαση δίνεται καλύτερα στο θέμα:

  • για τα αγόρια, οι εσωτερικοί χώροι σε στιλ είναι κατάλληλοι: σαφάρι, θαλάσσιο, στρατιωτικό. Ένα αθλητικό συγκρότημα (ένας σουηδικός τοίχος, σχοινιά, δακτύλιοι, οριζόντιες ράβδοι) εγκαθίσταται απαραίτητα στην αίθουσα ενός ενεργητικού παιδιού.
  • πολλά κορίτσια ονειρεύονται να είναι πριγκίπισσες. Δεν είναι απαραίτητο να γεμίζετε το δωμάτιο με σπινθήρες ή να δημιουργείτε ένα κρεβάτι με τη μορφή παλατιού. Η καλύτερη σχεδιαστική επιλογή για ένα μοντέρνο κορίτσι είναι το τρισδιάστατο χαρτί με εικόνα ενός υποβρυχίου βασιλείου παραμυθιού ή του τόπου των θαυμάτων.

Παιδικό 10 τμ μπλε

Παιδικό 10 τ.μ. μοντέρνο

Παιδική 10 τ.μ. φωτεινή

Παιδική θεματική 10 τετραγωνικών μέτρων

Παιδικό 10 τ.μ. με γωνιακό ντουλάπι

Δημιουργώντας το εσωτερικό ενός νηπιαγωγείου, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι μέχρι την ηλικία των 10 ετών, τα παιδιά μπορούν να αλλάξουν ριζικά τους εθισμούς τους. Αρχικά, επιλέγονται αυτά τα σχέδια χρωμάτων και το σχεδιασμό που απαιτούν ελάχιστα κεφάλαια για τον μετασχηματισμό (για να επανασυνδέσετε την ταπετσαρία, αλλάξτε τη διακόσμηση του δωματίου).

Παιδικά 10 τ.μ. με γιρλάντα

Παιδικό 10 τμ μπλε

Το εσωτερικό του φυτώριο 10 τ.μ.

Παιδιά 10 τ.μ. με μια φωτογραφία

Επιλογή επίπλων

Τα παιδιά των 10 τ.μ. θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με υπερμεγέθη μοντέλα. Η ρηχή συρόμενη ντουλάπα με καθρέφτη είναι ιδανική για την αποθήκευση ρούχων. Είναι καλύτερα να εγκαταστήσετε όλα τα έπιπλα κοντά στον τοίχο.

Η χρήσιμη επιφάνεια του δωματίου μπορεί να αυξηθεί εγκαθιστώντας μεσοπάτια πάνω από την πόρτα. Αυτή είναι η καλύτερη λύση για ένα στενό δωμάτιο. Ως συστήματα αποθήκευσης χρησιμοποιούνται συρτάρια ενσωματωμένα σε έπιπλα.

Παιδικό 10 τ.μ. καφέ

Παιδικό κρεβάτι 10 τ.μ. με κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Παιδικό 10 τ.μ. με χαλί

Παιδικό 10 τ.μ. με χαλί

Παιδικό 10 τ.μ. κόκκινο

Παιδικό 10 τ.μ. με καρέκλα

Παιδικό 10 τ.μ. με ένα κρεβάτι

Ένα διώροφο κρεβάτι έχει εγκατασταθεί στον παιδικό σταθμό για δύο παιδιά. Σε ένα τετράγωνο δωμάτιο, τα ξεχωριστά κρεβάτια είναι καλύτερα τοποθετημένα κατά μήκος διαφορετικών τειχών, ειδικά για ετεροφυλόφιλα παιδιά. Για να εξοπλιστεί ο χώρος εργασίας, τοποθετείται κοντά στο παράθυρο. Για αυτή την επιλογή, είναι κατάλληλο ένας πίνακας με μακρύ πάγκο, στον οποίο είναι οργανωμένοι δύο χώροι εργασίας. Τα ράφια στερεώνονται κατά μήκος του περιγράμματος του ανοίγματος παραθύρου.

Παιδικό 10 τ.μ. με ντουλάπα

Παιδικό 10 τ.μ. σε σοφίτα

Παιδιά 10 τ.μ. για ένα αγόρι

Παιδικά 10 τ.μ. μικρά

Παιδιά 10 τ.μ. για το μωρό

Παιδιά 10 τ.μ. στη σοφίτα

Παιδικά 10 τ.μ. με έπιπλα από MDF

Κάνοντας ένα παιδικό δωμάτιο είναι ένα ενδιαφέρον έργο. Ωστόσο, όταν επιλέγετε ένα εσωτερικό, οι γονείς πρέπει να ενδιαφέρονται για τις απόψεις του παιδιού και να μην ενσωματώνουν τα παιδικά τους όνειρα ή ιδέες.

Παιδικά 10 τ.μ. με τσιράκια

Παιδική αρτ νουβό 10 τ.μ.

Παιδικά 10 τ.μ. με ταπετσαρία

Παιδικό 10 τ.μ. με βάθρο

Παιδικά 10 τετραγωνικά μέτρα για έναν έφηβο

10 τ.μ. με ξύλινο πάτωμα για παιδιά

Παιδικά 10 τ.μ. με ράφια

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)