Αρχικό ντεκόρ ντεκόρ: ό, τι προσφέρουν οι μοντέρνοι σχεδιαστές (95 φωτογραφίες)

Αν θέλετε τα παιδιά σας να έχουν μια πραγματική παιδική ηλικία, δώστε την ίδια προσοχή στη διακόσμηση του δωματίου τους καθώς αγοράζουν δώρα, γλυκές απολαύσεις και χαλάρωση μαζί. Ένα παιδί ξοδεύει πολύ χρόνο στο δωμάτιο του μωρού του, οπότε θα πρέπει να είναι ζεστό, όμορφο και φωτεινό. Δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στη ζωγραφική στους τοίχους και την τοποθέτηση του laminate, πρέπει να κάνετε μια φωτεινή και ενδιαφέρουσα διακόσμηση.

Διακόσμηση για παιδιά με θόλο

Ντεκόρ με δοκάρια

Μπεζ Decor Νηπιαγωγείο

Διακόσμηση για παιδιά λευκό

Διακόσμηση για παιδιά τυρκουάζ

Διακοσμούμε τα τείχη στο δωμάτιο του παιδιού

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διακοσμήσετε τους τοίχους στο φυτώριο. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές επικαλύψεις, οι πιο δημοφιλείς από τις οποίες είναι:

 • χαρτί ταπετσαρία?
 • φωτογραφία ταπετσαρία?
 • ζωγραφίζοντας τους τοίχους.

Αυτά είναι φθηνά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά που είναι ιδανικά για υπνοδωμάτια. Τα χαρτιά ταπετσαριών και χρωμάτων αφήνουν τον αέρα μέσα, ο οποίος αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και μπορείτε να εκτυπώσετε απολύτως οποιαδήποτε εικόνα ή εικόνα των αγαπημένων παραμυθένων χαρακτήρων του παιδιού σας πάνω στην ταπετσαρία φωτογραφιών. Ταπετσαρίες και βαφές είναι, μάλλον, το σκηνικό για την κύρια διακόσμηση του νηπιαγωγείου. Όταν η ταπετσαρία είναι επικολλημένη, μπορείτε να σκεφτείτε σοβαρά για το πώς να διακοσμήσετε το φυτώριο.

Διακόσμηση για παιδιά με ξύλινα γράμματα

Διακόσμηση για παιδιά μαύρο

Διακόσμηση για τα κλασικά παιδιά

Ντεκόρ φυτωρίου με floral ταπετσαρία

Διακόσμηση από ένα δέντρο παιδιών

Διακοσμητικό παιδικό δωμάτιο για εφηβικά κορίτσια

Διακόσμηση για τα κορίτσια

Διακοσμήστε τους δεινοσαύρους των παιδιών

Διακόσμηση για τα παιδιά στο σπίτι

Για να διακοσμήσετε τους τοίχους σε ένα σύγχρονο παιδικό δωμάτιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • αφίσες με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες.
 • όγκο γράμματα?
 • αυτοκόλλητα και αυτοκόλλητα.
 • ζωγραφική?
 • βαφή εφέ μαυροπίνακα?
 • θεματικά θέματα.

Το φθηνότερο πράγμα που θα κάνετε είναι να διακοσμήσετε τους τοίχους στο νηπιαγωγείο χρησιμοποιώντας αφίσες. Μπορείτε να κάνετε για να παραγγείλετε αρκετές μεγάλες εικόνες των αγαπημένων παραμυθένων παραμυθιών ή των αθλητών της κόρης σας για τον γιο σας. Μπορούν να κρεμαστούν πάνω από το κρεβάτι ή πάνω από το γραφείο.

Διακόσμηση για παιδιά από τα διοικητικά συμβούλια

Ντεκόρ για δύο άτομα

Διακοσμητικό φυτώριο δύο χρωμάτων

Διακόσμηση για παιδιά με κουκέτα

Εκλεκτικό ντεκόρ ντεκόρ στυλ

Οικολογικό διακοσμητικό ντεκόρ

Διακόσμηση για παιδιά με παράθυρο κόλπων

Διακόσμηση για παιδιά από πίλημα

Διακόσμηση για παιδιά

Ο όμορφος σχεδιασμός ενός παιδικού δωματίου μπορεί να γίνει με τη βοήθεια αυτοκόλλητων ετικετών και αυτοκόλλητων ετικετών. Σε εξειδικευμένες εταιρείες είστε έτοιμοι να εκτυπώσετε απολύτως οποιαδήποτε εικόνα. Για παράδειγμα, στο δωμάτιο μιας κόρης, ένα τεράστιο δέντρο παραμυθιού με πουλιά μπορεί να κολληθεί στον τοίχο και φωτεινά ξύλινα σπίτια μπορούν να καρφωθούν σε αυτό. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη γωνία για το παιδί σας: βάλτε ένα χαλί στο πάτωμα που μιμείται πράσινο γκαζόν, βάλτε μια καλύβα, αστεία ξύλινα έπιπλα. Μπορείτε να παραγγείλετε μια εικόνα στον τοίχο ενός αρκουδάκι, ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου ή άλλου σε μορφή 3d.

Διακόσμηση για παιδιά με σημαίες

Διακόσμηση για παιδιά

Γαλλική διακόσμηση νηπιαγωγείου

Ποδόσφαιρο ντεκόρ για παιδιά

Διακοσμήστε τις γιρλάντες των παιδιών

Το ντεκόρ τοίχου με ένα παιδικό σχέδιο της πόλης

Τοίχο ντεκόρ για παιδιά σχιστόλιθου

Ιδέες διακοσμητικών δωματίων για παιδιά

Ιδέες διακόσμησης δωματίων παιχνιδιών

Ο σχεδιασμός ενός παιδικού δωματίου για ένα αγόρι μπορεί να γίνει με ένα χρώμα που μιμείται ένα μαυροπίνακα. Καλύπτει έναν από τους τοίχους εν όλω ή εν μέρει και χρησιμοποιείται για τον επιδιωκόμενο σκοπό. Μπορείτε να γράψετε και να σχεδιάσετε με χρωματιστά κραγιόνια, και όταν κουραστείτε - απλά διαγράψτε τα πάντα και παίρνετε ένα αυστηρό, ακόμη και λίγο βάναυτο συμβούλιο. Στο δωμάτιο των ανδρών αυτό θα φαίνεται πολύ δροσερό.

Η τέλεια διακόσμηση για το δωμάτιο των παιδιών του κοριτσιού είναι φωτεινή ζωγραφική στους τοίχους. Εκτελείται με ειδικά χρώματα και είναι ακριβό, αλλά φαίνεται και εντυπωσιακό. Θα είναι κρίμα να ζωγραφίσετε αργότερα αυτή τη ζωγραφική, επομένως είναι καλύτερο να το κάνετε αργότερα σε ένα παιδικό δωμάτιο - το μωρό είναι απίθανο να το εκτιμήσει και, πιθανότατα, θα θέλει να το προσθέσει με τις δικές του τέχνες.

Αυτές οι επιλογές σχεδιασμού για ένα παιδικό δωμάτιο μπορούν να συνδυαστούν με ταπετσαρίες φωτογραφιών. Είναι σημαντικό να μην παρασυρθούν, και αν κολλήσουν το δωμάτιο, τότε όχι περισσότερο από το 35% της συνολικής έκτασης. Αν καταλάβουν πολύ χώρο, το παιδί θα κουραστεί πολύ σύντομα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα σε τοιχογραφίες που είναι εύκολα και εξίσου καλά κολλημένα και αφαιρεμένα.Ανάλογα με τα μεταβαλλόμενα χόμπι του παιδιού, παραγγείλετε θεματικά αυτοκόλλητα τοίχων και τα αλλάζετε συχνότερα, τότε σίγουρα δεν θα βαρεθούν με το παιδί.

Διακόσμηση των ρινιστών τοίχων του παιδικού δωματίου

Παιδικό δωμάτιο ανώτατο όριο

Παιδικό δωμάτιο Wall Decor Εκτύπωση

Δωμάτιο διακόσμησης δωματίων στην Προβηγκία

Διακοσμήστε την οθωμανική αίθουσα μωρών

Διακόσμηση του χώρου εργασίας του παιδικού δωματίου

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι πολύχρωμη.

Διακόσμηση για παιδικό δωμάτιο για ετεροφυλόφιλα παιδιά

Έπιπλο με διακόσμηση με σχέδια παιδικού δωματίου

Τα ογκωτικά γράμματα μπορούν να αποτελέσουν ένα ενδιαφέρον στοιχείο για την διακόσμηση των παιδιών. Συνήθως, οι γονείς σταματούν στο όνομα του παιδιού ή κάποιο είδος φράσης με νόημα. Πρέπει να καταλάβετε ότι τέτοιες επιστολές θα γίνουν ένα πλήρες έπιπλο και γι 'αυτούς είναι επιτακτική η ανάδειξη ενός ολόκληρου απλού τείχους. Εάν το δωμάτιο είναι μικρό και όλοι γεμάτοι με έπιπλα, μην καταλάβετε ένα μικρό χώρο στον τοίχο με γράμματα.

Διακόσμηση δωματίου για παιδιά

Διακόσμηση εικόνα παιδιών δωμάτιο

Διακόσμηση τοίχου για εικόνες παιδικών δωματίων

Δωμάτιο παιδικού δωματίου με συρταριέρα

Διάστημα δωμάτιο διακόσμηση δωμάτιο των παιδιών

Παιδική διακόσμηση δωμάτιο με χαλί

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι κόκκινη

Διακόσμηση παιδικού δωματίου με κόκκινα τείχη

Παιδικό Δωμάτιο με Κρεβάτι

Κάνουμε το δάπεδο και την οροφή

Σκεπτόμενοι τις επιλογές σχεδίασης ενός παιδικού δωματίου, πρέπει να δώσετε προσοχή όχι μόνο στους τοίχους αλλά και στο πάτωμα και στην οροφή. Εδώ μπορείτε να υιοθετήσετε μερικές πρωτότυπες ιδέες. Φιλικά προς το περιβάλλον υλικά πρέπει να τοποθετούνται στο πάτωμα. Φυσικά, ο λαμανίτης ή το λινέλαιο δεν φοβούνται τις εξωτερικές επιρροές, αλλά χρησιμοποιούνται τοξικές ουσίες στην παραγωγή τους. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε προσεκτικά τον κατασκευαστή. Στο δωμάτιο ενός νεογέννητου, μπορείτε να βάλετε παρκέ - ένα απολύτως φυσικό υλικό.

Για το νηπιαγωγείο, επιλέγουν μια διαφορετική πρόσθετη επίστρωση. Καουτσούκ χαλάκια είναι συνήθως τοποθετούνται στην περιοχή παιχνιδιού. Μπορείτε να τρέξετε πάνω τους ξυπόλητοι, δεν αφήνουν το νερό να περάσει και να έχουν υψηλή ηχομόνωση. Κοντά στο κρεβάτι πρέπει να βάλετε ένα μαλακό χαλί με ένα ψηλό σωρό - τα πόδια σας σίγουρα δεν θα παγώσουν.

Διακοσμήστε το ανώτατο όριο στον παιδικό σταθμό με προσοχή. Κατά το σχεδιασμό, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι σε μερικά χρόνια θα πρέπει να αλλάξει. Μπορείτε να παραγγείλετε μια τεντωμένη οροφή με μια ενδιαφέρουσα πλοκή. Σήμερα, οποιαδήποτε εικόνα μπορεί να εφαρμοστεί στον καμβά: πολύχρωμα σύννεφα, μια υπέροχη πόλη, ένας χάρτης του ωκεάνιου ουρανού ή του κόσμου, ένα μαγικό κάστρο.

Για να διακοσμήσετε το ανώτατο όριο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα από χρυσό, αυτοκόλλητο χαρτί. Κάνετε το ντεκόρ των παιδιών και προσελκύστε ένα παιδί σε αυτό. Κόψτε τα μεγάλα αστέρια μαζί και κολλήστε το στο ανώτατο όριο. Ωστόσο, εάν δεν είστε έτοιμοι για πειράματα, είναι προτιμότερο να μην διακοσμήσετε την οροφή, αλλά να βάψετε με ένα ουδέτερο χρώμα.

Παιδικό Δωμάτιο Διακόσμηση κρεβατιού

Διακοσμητικό δωμάτιο πολυτελών παιδιών

Διακόσμηση για το δωμάτιο ενός αγοριού με καφέ έπιπλα

Διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου για ένα αγόρι με μπλε χρώμα

Διακόσμηση για το δωμάτιο ενός αγοριού

Αττική διακόσμηση δωματίων για παιδιά

Μεγάλη διακόσμηση δωματίου

Διακόσμηση παιδικού δωματίου με έπιπλα

Μινιμαλιστικό στυλ παιδική διακόσμηση δωμάτιο

Τι στυλ για ένα δωμάτιο για παιδιά να επιλέξει;

Σκέφτεστε τις ιδέες ενός ντεκόρ ενός παιδικού δωματίου, θα πρέπει να αποφασίσετε αμέσως για το εσωτερικό στυλ. Είναι πολύ σημαντικό τα έπιπλα, τα είδη διακόσμησης και διακόσμησης να γίνονται με μια συγκεκριμένη απόφαση στυλ και να μην έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους.

Τα παρακάτω στυλ σχεδίασης παιδικών δωματίων είναι δημοφιλή σήμερα:

 • κλασικό
 • θαλάσσιο;
 • Σκανδιναβική
 • shabby chic?
 • χώρα ·
 • Αγγλικός φονταμενταλισμός;
 • provence.

Φυσικά, μεταξύ αυτών υπάρχουν και τα "αρσενικά" και τα "θηλυκά" στυλ. Σκανδιναβική, κλασική ή φονταμενταλιστική είναι κατάλληλη για το αγόρι, το κορίτσι θα ήθελε τα shabby chic ή provence περισσότερο. Αλλά τι γίνεται αν έχετε δύο ετεροφυλόφιλα παιδιά, και πρέπει να κάνετε το εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου για δύο. Εδώ πρέπει να βρείτε ένα μεσαίο έδαφος και να κάνετε ένα νηπιαγωγείο σε ένα ήρεμο, ουδέτερο στυλ, και να χρησιμοποιήσετε ειδικό ντεκόρ για κάθε παιδί για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή διάθεση.

Art Nouveau Room Decor

Δωμάτιο παιδικού δωματίου μονόχρωμη

Ντεκόρ με διακοσμητικά τοιχοποιία στο ναυτικό στυλ

Ναυτικό στυλ παιδική διακόσμηση δωμάτιο

Παιδικά διακοσμητικά αυτοκόλλητα δωμάτιο

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι τοίχος

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι μικρή

Διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου με μια θέση

Διακόσμηση παιδικού δωματίου με ογκομετρική εικόνα

Αυτοί οι γονείς που δεν είναι έτοιμοι για πειράματα θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο κλασικό στιλ. Αυτό θα είναι ένα δωμάτιο σε ήρεμους μπεζ και τόνους άμμου, στους οποίους σίγουρα θα υπάρχουν φωτεινές ενδείξεις - μπλε, πράσινο, κίτρινο, μπλε. Ξύλινα έπιπλα με σκαλισμένα πόδια, ένα χαλί με ψηλό σωρό θα ταιριάζει σε ένα τέτοιο εσωτερικό, πίνακες σε τεράστια πλαίσια μπορούν να κρεμαστούν στους τοίχους. Τα κλασικά χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποσότητα κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Η διακόσμηση παραθύρων στο φυτώριο μπορεί να γίνει με κουρτίνες και τούλι.

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι φωτεινή

Δωμάτιο γωνίας για παιδιά

Επιλογές διακόσμησης δωματίων για παιδιά

Διακοσμητικό παιδικό δωμάτιο με πράσινη ταπετσαρία

Διακοσμητικό παιδικό δωμάτιο πράσινο

Διακόσμηση παιδικού δωματίου με καθρέφτη

Διακόσμηση χώρων παιδικών δωματίων

Διακόσμηση αρσενικά παιδικά δωμάτια

Διακόσμηση αστέρια δωμάτιο παιδιών

Μια καθολική επιλογή για ένα κορίτσι και ένα αγόρι θα είναι ένα παιδικό σε θαλάσσιο ύφος. Λευκοί ή μπλε τοίχοι, ελαφρύ δάπεδο, παρόμοιο με τους καμένες σανίδες, ξύλινα πολυεπίπεδα έπιπλα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε κάποια διακόσμηση με τα χέρια σας. Στους τοίχους θα βρούμε μια θέση για αυτοκόλλητα με τη μορφή ψαριών, πλοίων και φυκών. Τοποθετήστε ένα σχοινί πλοίου στον τοίχο ή την οροφή, διακοσμήστε ξύλινα πλαίσια για φωτογραφίες και εικόνες με κοχύλια και αστερίες.Για ένα νηπιαγωγείο θαλάσσιου στυλ, θα χρειαστείτε έναν καθρέφτη και ένα τιμόνι τιμονιού, μπλε κουρτίνες, ένα κάλυμμα κρεβατιού και μπλε σεντόνια, καθώς και μια σφαίρα σε μια ξύλινη βάση.

Τα αγόρια θα αρέσουν επίσης στο νηπιαγωγείο σε σκανδιναβικό στιλ, το οποίο χαρακτηρίζεται από μια ελάχιστη ποσότητα διακοσμητικών στοιχείων. Οι τοίχοι, το δάπεδο και η οροφή σε αυτούς τους εσωτερικούς χώρους είναι φτιαγμένοι σε λευκό, μπεζ ή γαλάζιο χρώμα. Υπάρχουν πάντα φωτεινά σημεία: υφάσματα, αμπαζούρ, χαλί. Στα παράθυρα σε ένα τέτοιο δωμάτιο είναι καλύτερο να κρεμάσει κουρτίνες από ένα στρώμα από λινά με στολίδια και στους τοίχους αστεία έργα ζωγραφικής σε λεπτά λευκά πλαίσια. Τα παιδικά έπιπλα σε σκανδιναβικό στιλ είναι απλά. Είναι κατασκευασμένο από σημύδα, πεύκο ή οξιά και είναι επικαλυμμένο με μη τοξικό λευκό χρώμα.

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου με ταπετσαρία

Ο σχεδιασμός του παιδικού δωματίου

Παράθυρο διακόσμηση για το δωμάτιο των παιδιών

Διακόσμηση του χωρίσματος του παιδικού δωματίου

Ροδάκινο χρώμα διακόσμηση δωμάτιο των παιδιών

Διακόσμηση για δωμάτιο εφήβου

Παιδικά διακοσμητικά μαξιλάρια

Διακοσμητικό παιδικό δωμάτιο με ράφια

Διακοσμημένο διακοσμητικό δωμάτιο για παιδιά

Κάνοντας ένα παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι μπορεί να γίνει με στυλ της Προβηγκίας - σε ένα τέτοιο εσωτερικό, η ίδια η κόρη θα νιώθει σίγουρα σαν μια πραγματική πριγκίπισσα. Εκτός από τα έπιπλα σε παστέλ χρώματα, σε αυτό το δωμάτιο υπάρχουν πολλά χαριτωμένα υφάσματα: βαμβάκι και λινό σε ένα μικρό τριαντάφυλλο ή λεβάντα. Για ένα παχνί, πρέπει σίγουρα να παραγγείλετε ένα ελαφρύ κούμπωμα με κεντημένη δαντέλα. Στο βρεφονηπιακό σταθμό της Προβηγκίας, θα πρέπει να υπάρχουν πολλά αξεσουάρ και μικρά πράγματα που θα θέλατε να εξετάσετε: τραπέζι με σκαλιστό καθρέφτη, καρέκλες επικαλυμμένες με floral ύφασμα, κουτιά σε τριαντάφυλλο για βιβλία και πολλά μαλακά παιχνίδια.

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου πρέπει πρώτα απ 'όλα να σας αρέσει το παιδί σας, να μην τον ερεθίζει και να τον εμπνέει. Η εφαρμογή ιδεών εξαρτάται από την οικονομική δυνατότητα των γονέων. Μπορείτε να κάνετε ένα δωμάτιο με χαλαρωτικά χρώματα και να δημιουργήσετε μια διάθεση με φθηνά αυτοκόλλητα τοίχων ή μπορείτε να φτιάξετε ένα δωμάτιο με το ίδιο στυλ. Πειραματιστείτε!

Τοίχο ντεκόρ με σχέδια παιδικού δωματίου

Ροζ ντεκόρ δωματίων

Διακόσμηση για παιδικό δωμάτιο με αεροπλάνα

Διακόσμηση γκρίζου παιδικού σταθμού

Shabby Chic Παιδικό Δωμάτιο Διακόσμηση

Δωμάτιο παιδικό δωμάτιο με ντουλάπα

Διακόσμηση ενός σύγχρονου παιδικού δωματίου

Διακόσμηση στον τοίχο ενός παιδικού δωματίου

Παιδική διακόσμηση δωματίων με τραπέζι

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)