Μπεζ έπιπλα στο εσωτερικό (19 φωτογραφίες): ηρεμία και άνεση

Τα μπεζ έπιπλα είναι ένα καθολικό σύνολο για τη βελτίωση οποιασδήποτε θέσης. Όμορφα χαρακτηριστικά του ουδέτερου χρώματος θα είναι κατάλληλα σε ένα μικρό παιδικό δωμάτιο, στην οικεία ατμόσφαιρα της κρεβατοκάμαρας, στην πρακτική κουζίνα και στο εσωτερικό ενός πολυτελούς μπάνιου. Οι δυνατότητες σχεδίασης είναι ατελείωτες. Το κύριο πράγμα είναι να μάθουν πώς να δουλεύουν με αποχρώσεις και αποχρώσεις.

Μπεζ και μαύρα έπιπλα στο λόμπι.

Έκθεση χρωμάτων

Υπάρχουν περισσότερες από χίλιες αποχρώσεις σε μια μπεζ παλέτα: από τα πλούσια καφέ στοιχεία μέχρι τους ουδέτερους τόνους κρέμας. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα μπεζ χαρακτηριστικά για ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, παιδικό δωμάτιο, μπάνιο ή σαλόνι είναι βαρετά ή μονότονα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι καθόλου αληθές.

Μπεζ καναπέ στο σαλόνι

Τα βασικά μπεζ έπιπλα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα πολυτελές εσωτερικό, για να δημιουργήσετε το πιο δημιουργικό και υπερβολικό σχέδιο. Η καφέ σοκολάτα, καθώς και οι ήχοι μαλακής καραμέλας, βαρύνονται από ήρεμες, ισορροπημένες προσωπικότητες που θέλουν να γεμίσουν το χώρο με πράγματα που είναι άνετα για τον εαυτό τους.

Όλα τα χρώματα της μπεζ παλέτας στο εσωτερικό του καθιστικού.

Το σαλόνι σε σοκολάτα-μπεζ τόνους είναι η ενσάρκωση των αριστοκρατικών κλασικών. Ταυτόχρονα, τα ίδια τα έπιπλα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρά. Η άμμος, η κρέμα, οι αποχρώσεις ροδάκινου και οι κρέμες με γυαλιστερή υφή είναι ευπρόσδεκτες.

Αλλά τα υφάσματα στο εσωτερικό θα πρέπει να είναι σκοτεινά. Αυτά είναι όλα τα είδη αποχρώσεων καφέ: από τη σκοτεινή σοκολάτα μέχρι τον πιο λεπτό τόνο του "καφέ με γάλα".

Μπεζ καναπές στο σαλόνι-κουζίνα

Είναι καλύτερα να αρνηθείτε τα μαύρα χαρακτηριστικά. Αυτή η αρχή ισχύει για το σχεδιασμό παιδικών δωματίων, για οικεία υπνοδωμάτια και για εσωτερικούς χώρους ευρύχωρων χώρων κουζίνας ή μπάνιο.

Μπεζ καναπές σε φωτεινό σαλόνι

Τα κύρια λάθη στη διευθέτηση των καθιστικών

Ο ισχυρισμός ότι τα έπιπλα σε μπεζ τόνους συνδυάζονται με οποιαδήποτε άλλη διακόσμηση είναι λανθασμένη. Αυτά τα στοιχεία είναι πραγματικά καθολικά, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις σε οποιονδήποτε κανόνα.

Δημιουργώντας το εσωτερικό του καθιστικού, είναι σημαντικό να συνδυάσετε όλα τα πράγματα με ένα επίπεδο ζεστασιάς. Για παράδειγμα, τα καφέ παστέλ έπιπλα θα φαίνονται χυδαία με το σκηνικό της έντονης λεμονιάς.

Μπεζ με αρθρωτό ράφι στο σαλόνι

Εάν τα παράθυρα του καθιστικού βλέπουν προς βορρά και πρέπει να φωτίσετε οπτικά το εσωτερικό του δωματίου, οι σχεδιαστές προτείνουν έπιπλα ζεστού χρώματος με ορατή κιτρινωπή απόχρωση. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τη θερμική ισορροπία.

Παρόμοιος κανόνας ισχύει και για τις θέσεις της κουζίνας και για τα παιδικά δωμάτια. Στο υπνοδωμάτιο και μάλλον σε μικρά μπάνια είναι προτιμότερο να μην επαναλαμβάνεται αυτή η τεχνική.

Μπεζ έπιπλα σε ένα κλασικό σαλόνι

Πολύτιμες προτάσεις

Παραδόξως, με τη βοήθεια ενός χρώματος, μπορείτε να μετατρέψετε εντελώς το εσωτερικό του υπνοδωματίου, κουζίνα, αίθουσα, μπάνιο και άλλα δωμάτια στο σπίτι. Το σαλόνι είναι ιδανικό μέρος για να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερα εξωφρενικό σχέδιο.

Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε μια πολυτελή ατμόσφαιρα τελετουργίας και γιορτής. Για το λόγο αυτό, τα μπεζ έπιπλα σε "ολική" μορφή συμπληρώνονται με βαριά καφέ κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα κύρια αξεσουάρ είναι διακοσμημένα με κόκκινα χρώματα.

Μπεζ καναπέ και οθωμανικοί στο σαλόνι

Εάν τα μπορντό, τα κεράσια και τα φωτεινά στοιχεία φωτιάς είναι διακοσμητικά (για παράδειγμα, αγγεία, ράφια, γλάστρες, πίνακες ζωγραφικής, πάνελ, μικρά υφάσματα), μπορείτε να τα αφαιρέσετε από το σαλόνι εάν το επιθυμείτε.Έτσι, το εσωτερικό σε καφέ και κρέμα τόνους θα γίνει εκλεπτυσμένο, συγκρατημένο και αριστοκρατικό. Οποιαδήποτε στιγμή είναι βολικό να αντικατασταθεί η κόκκινη διακόσμηση με ένα μπλε σχέδιο και το σαλόνι γίνεται το επίκεντρο της επίσημης και πολύπλοκης κομψότητας.

Μπεζ καναπέ γωνία στο σαλόνι

Κάτω με το σκοτάδι

Στον σύγχρονο σχεδιασμό των χώρων είναι δύσκολο να γίνει χωρίς μαύρο. Επιπλέον, τα μπεζ έπιπλα στο σαλόνι απαιτούν σαφείς σκοτεινές προεκτάσεις. Μερικοί σχεδιαστές επιτρέπουν τη χρήση μαύρων αξεσουάρ, προκειμένου να βάφονται η ματ υφή των μπεζ στοιχείων.

Ωστόσο, η μαύρη διακόσμηση πρέπει να είναι ελάχιστη. Και αν τα έπιπλα είναι διακοσμημένα σε κρύες αποχρώσεις μπεζ μπεζ και η στιλπνότητα είναι κυρίαρχη στο εσωτερικό, είναι προτιμότερο να εγκαταλείψουμε το μαύρο κατ 'αρχήν.

Μπεζ κλασικό γωνιακό καναπέ

Έπιπλα για μοντέρνα κουζίνα σε μπεζ χρώματα.

Ένα άλλο μέρος όπου η μπεζ έπιπλα φαίνεται πάντα εντυπωσιακή είναι η κουζίνα. Κύρια πλεονεκτήματα:

  1. Τα καθολικά απλά έπιπλα θα ταιριάζουν στο σχεδιασμό οποιασδήποτε κατεύθυνσης (hi-tech, art deco, πατάρι, κλασικό, provence)?
  2. Είναι στη μπεζ παλέτα ότι τα πιο "νόστιμα" χρώματα είναι συγκεντρωμένα, με τα οποία μπορείτε να παίξετε σε αφθονία στη μορφή κουζίνας. Αυτά είναι creme brulee, "πρωινά καφέ", καραμέλα, όλα τα καφέ χρώματα της παλέτας σοκολάτας?
  3. Τα μπεζ έπιπλα στην κουζίνα θα δημιουργήσουν τη σωστή ατμόσφαιρα, με έμφαση στην υφή άλλων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, η γυαλιστερή επιφάνεια μιας ποδιάς εργασίας ευνοεί την καραμέλα κουζίνα με καφέ διακόσμηση.

Μπεζ κοσμήματα

Εμπόδια στο σχεδιασμό των θέσεων κουζίνας

Παρά τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα, τα μπεζ έπιπλα στην κουζίνα μπορούν να προκαλέσουν μια σειρά από ορισμένες δυσκολίες. Τα ανοιχτά χρώματα είναι πολύ εύκολα λερωμένα. Τα έπιπλα κουζίνας γίνονται γρήγορα βρώμικα. Ακόμη και στις ανοιχτόχρωμες καφέ επιφάνειες, η μόλυνση θα είναι αισθητή.

Μπεζ κουζίνα που σε στυλ χώρας

Προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανή ταλαιπωρία, είναι προτιμότερο να προτιμάτε τις γυαλιστερές επιφάνειες που καθαρίζονται εύκολα. Για παράδειγμα, στην κουζίνα είναι πολύ πιο κατάλληλο να τοποθετήσετε μια γωνία από δέρμα υψηλής ποιότητας από μια θεαματική βελούδινη ταπετσαρία.

Μπεζ, γυαλιστερή σουίτα σε μοντέρνα κουζίνα

Μπεζ σε μια μοντέρνα κουζίνα

Μπεζ κρεβατοκάμαρα

Εάν η κουζίνα, το μπάνιο και το παιδικό δωμάτιο είναι πάντα δύσκολο να εξοπλιστεί λόγω της σταθερής λειτουργικότητας αυτών των δωματίων, τότε το υπνοδωμάτιο είναι ακριβώς το μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε την πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών. Η βασική λύση είναι η χρήση επίπλων και τελειωμάτων σε ένα χρώμα.

Στο σαλόνι ή στην κουζίνα, μια τέτοια τεχνική είναι ακατάλληλη, θα εμπνεύσει την πλήξη και την απείθεια. Αλλά στο υπνοδωμάτιο, ένα μετρημένο ήρεμο σχέδιο θα συμβάλει στη χαλάρωση και ένα καλό ξεκούραση.

Μπεζ κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Οι εμπειρογνώμονες χρώματος συνιστούν να χρησιμοποιείτε ένα συνολικό γκρι μαργαριτάρι στο εσωτερικό. Ο σχεδιασμός του υπνοδωματίου θα αποδειχθεί ελαφρώς ψυχρός. Οι λάτρεις των σχεδίων με υφή μπορούν να συνδυάσουν μπεζ ουδέτερα έπιπλα με μπλε αξεσουάρ.

Ένας άλλος σημαντικός κανόνας είναι ότι η ντουλάπα, το κρεβάτι και το τραπέζι πρέπει πάντα να έχουν το ίδιο χρώμα. Μια παρόμοια σύνθεση φαίνεται αρμονική και απαλή. Μια επιλογή win-win σχεδιασμού για έπιπλα υπνοδωματίου είναι ένα κλασικό στυλ ή μια μινιμαλιστική τάση.

Μπεζ κρεβάτι και κομοδίνα στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ κρεβάτι, κομοδίνα και συρταριέρα στο υπνοδωμάτιο

Μπάνιο σε μπεζ χρώμα: πώς να επιλέξετε έπιπλα για ένα κομψό εσωτερικό

Τα έπιπλα μπάνιου μπορούν να κατασκευαστούν από διαφορετικά υλικά. Ανάλογα με τις στυλιστικές προτιμήσεις, τη βασική ιδέα σχεδιασμού, τις λειτουργικές ιδιότητες του δωματίου, καθώς και τις οικονομικές δυνατότητες των ιδιοκτητών διαμερισμάτων, μπορείτε να επιλέξετε χαρακτηριστικά από πλαστικό ή καλοφτιαγμένο ξύλο.

Μπεζ έπιπλα μπάνιου

Λόγω του επιδέξιου παιχνιδιού με υφές, είναι δυνατό να τροποποιηθεί ριζικά το βασικό μπεζ χρώμα. Για παράδειγμα, ένας τόνος μαργαριταριών σε γυαλάδα θα φανεί κρύος και θα μετρηθεί. Ματ υφή θα δώσει το "μαργαριτάρι" αξιοπρέπεια και πολυτελή πολυπλοκότητα.

Επιπλέον, στο μπάνιο είναι πολύ βολικό να τονιστεί η ποιότητα των επίπλων σε μπεζ τόνους με τη βοήθεια θεαματικών τελειωμάτων και βοηθητικών εξαρτημάτων. Τα μπεζ έπιπλα φαίνονται υπέροχα σε ένα κλασικό εσωτερικό. Χρησιμοποιώντας προϊόντα από ξύλο σε απαλά παστέλ χρώματα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολυτελές ανατολίτικο σχέδιο.

Μπεζ έπιπλα σε ένα μοντέρνο μπάνιο

Εργασία σε μικρογραφία

Το μπάνιο είναι η μικρότερη θέση στο διαμέρισμα. Για να εξοπλιστείτε αποτελεσματικά ένα δωμάτιο, είναι σημαντικό να συσχετίσετε σωστά την περιοχή του δωματίου και το μέγεθος του ίδιου του επίπλου. Οι εντοιχισμένες ντουλάπες, τα μικρά ντουλάπια που βρίσκονται κάτω από τον νεροχύτη, οι μικροί διοργανωτές που καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο θα ταιριάζουν ιδανικά σε μινιατούρες μπάνια.

Μπεζ έπιπλα σε ένα ευρύχωρο μπάνιο

Για δωμάτια με ψηλή οροφή μπορούν να χρησιμοποιηθούν δομές αιωρούμενων επίπλων. Το κύριο πράγμα δεν είναι να το παρακάνετε με ύψος. Όλα τα χαρακτηριστικά που αποθηκεύονται σε θυρίδες συνήθως απαιτούνται για καθημερινή χρήση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει πάντα να είναι εφικτός.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)