Χειροτεχνία από το χαρτί για το νέο έτος: πώς να διακοσμήσετε ένα σπίτι για τις διακοπές με τα χέρια σας (56 φωτογραφίες)

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πολλοί αρχίζουν να σκέφτονται για το σχεδιασμό του σπιτιού τους. Η παράδοση της διακόσμησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου εμφανίστηκε πριν από πολύ καιρό, αλλά η φαντασία των ανθρώπων δεν περιορίζεται σε αυτό. Φωτεινά γιρλάντα, παιχνίδια, πούλιες, μια λαμπρή βροχή κρέμονται παντού: στους τοίχους, κάτω από το ταβάνι. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε διακοσμήσεις διακοπών, αλλά είναι πολύ πιο ευχάριστο να τα κάνετε μόνοι σας. Το απλούστερο και δημοφιλέστερο υλικό για τις τέχνες είναι το έγχρωμο χαρτί.

Χριστουγεννιάτικα αγγέλα χαρτι

Ανοίξτε χαρτί χειροτεχνίας για το νέο έτος.

Χειροτεχνία από λευκό χαρτί για το νέο έτος

Χειροτεχνία από λαμπερό χαρτί για το νέο έτος

Πρωτοχρονιά

Χειροτεχνία από τον κύλινδρο χαρτιού για το νέο έτος

Χειροτεχνία από έγχρωμο χαρτί για το νέο έτος

Στεφάνι από χαρτί κορδέλες για το νέο έτος.

Χειροτεχνία από χαρτί στις σκάλες για το νέο έτος

Χαρτί και χαρτόνι στο εσωτερικό της Πρωτοχρονιάς

Στο σχεδιασμό των κατοικιών, το χαρτί δεν είναι μόνο ταπετσαρία. Η φαντασία των γυναικών των βελονών είναι τόσο απεριόριστη που σας επιτρέπει να κατασκευάζετε απολύτως οποιοδήποτε αντικείμενο από αυτό το υλικό: βάζα, αμπαζούρες και ακόμη και έπιπλα. Ένα άλλο πράγμα είναι η λειτουργικότητα τέτοιων τεχνών, κυρίως εξαρτάται από την πυκνότητα του χαρτιού.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από χαρτί νιφάδες χιονιού

Νέο χριστουγεννιάτικο νιφάδες χιονιού

Χειροτεχνία στον τοίχο του χαρτιού για το νέο έτος

Χειροτεχνία από αυτοκόλλητα χαρτιού για το νέο έτος

Χειροτεχνία από χαρτί στο τραπέζι για το νέο έτος

Ωστόσο, αξίζει να επικεντρωθεί στην ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητα όταν πρόκειται για διακοσμήσεις για τον εορτασμό του νέου έτους; Σε αυτή την περίπτωση, ένα άλλο κριτήριο είναι πιο σημαντικό - φωτεινότητα, δημιουργία διάθεσης και ελκυστική εμφάνιση.

Λουλούδια χαρτιού του νέου έτους

Πρωτοχρονιάτικο διάκοσμο

Κατοικίες του νέου έτους

Βιβλίο Χριστουγεννιάτικα δέντρα για το νέο έτος

Επίσης, μην ξεχνάτε την αρμονία των χρωμάτων. Επιλέξτε αποχρώσεις έτσι ώστε να συνδυάζονται καλά μεταξύ τους. Η πιο δημοφιλής γκάμα του νέου έτους: πράσινο, κόκκινο και λευκό. Η πολυτέλεια και η γοητεία θα προσθέσουν λάμψη - χρυσό και ασήμι. Σύμφωνα με τις ανατολικές παραδόσεις, το κίτρινο σκυλί είναι ο προστάτης του επόμενου έτους, επομένως, για να προσελκύσει καλή τύχη, αξίζει να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρώμα στο σχεδιασμό του διαμερίσματος.

Νέος ανεμιστήρας χαρτιού

Νέο Έτος χαρτί στεφάνι με πουλί

Νέο Έτος χαρτί στεφάνι

Χειροτεχνία από χαρτί και σχοινί για το νέο έτος

Χειροτεχνία από το χαρτί για το νέο έτος

Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό υλικών για χειροτεχνίες, επιλέξτε φιλικό προς το περιβάλλον και ελαφρύ. Για παράδειγμα, συνδυάζουν καλά με το χαρτί και προσθέτουν τη διάθεση της Πρωτοχρονιάς στο εσωτερικό με γυάλινες χάντρες, κορδέλες, πούλιες, βροχή, βαμβάκι, κλαδιά δέντρων, αποξηραμένα μούρα rowan.

Τα νέα στοιχεία του νέου έτους

Φανάρια χαρτιού του νέου έτους

Χαρτοφυλάκιο πρωτοχρονιάς

Χαρτοφυλάκιο πρωτοχρονιάς

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από κυματοειδές χαρτί

10 ιδέες για τη δημιουργικότητα του χαρτιού για το νέο έτος

 1. Για το νέο έτος του σκύλου, συνιστάται να επιλέξετε τουλάχιστον μία θεματική διακόσμηση. Πιστεύεται ότι η διακόσμηση στο ανατολικό ημερολόγιο φέρνει καλή τύχη και ευημερία στους ιδιοκτήτες. Δημιουργήστε ένα χαρτί εφαρμογής ή πίνακα που απεικονίζει ένα χαριτωμένο κουτάβι. Επίσης, εξετάστε την κατασκευή origami για το νέο έτος. Τέτοιοι σκύλοι χαρτιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κάρτες καθισμάτων για ρύθμιση τραπέζι.
 2. Ωστόσο, οι χαρτοβιομηχανίες για το νέο έτος 2019 δεν χρειάζεται να έχουν σχήμα σκύλου. Για παράδειγμα, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που φτιάχνουν χαρτιά δουλεύουν ιδανικά, μπορούν να είναι είτε ογκώδη είτε σε μορφή επίπεδης ετικέτας, πίνακα. Το χρώμα και το μέγεθος των χειροτεχνιών εξαρτάται επίσης από τις ατομικές προτιμήσεις. Μια ενδιαφέρουσα επιλογή είναι να αντικαταστήσετε ένα πραγματικό ζωντανό δέντρο με διακοσμήσεις χαρτιού.
 3. Είναι συνηθισμένο να διακοσμούν τα παράθυρα με νιφάδες χαρτιού. Αυτή η διακόσμηση φαίνεται εξαιρετικά όμορφη το βράδυ. Ωστόσο, οι ανοιχτές νιφάδες χιονιού θα είναι κατάλληλες όχι μόνο για γυαλί, αλλά και για τοίχους, πόρτες, κουρτίνες, μπορούν ακόμη και να κρεμαστούν από την οροφή. Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν τέτοιες διακοσμήσεις από λευκό χαρτί, να επικεντρωθεί στο φόντο: σκοτεινό στο φως και αντίστροφα, φως διαφορετικών αποχρώσεων στο σκοτάδι. Επίσης, οι νιφάδες χιονιού δεν είναι μόνο επίπεδες, αλλά και ογκώδεις, δοκιμάστε να συνδυάσετε διάφορες επιλογές.
 4. Τα χειροτεχνήματα από κυματοειδές χαρτί για το Νέο Έτος δεν είναι πιο δύσκολο να επιτευχθούν παρά από τα συνηθισμένα. Φαίνονται εντυπωσιακά, ένα τέτοιο υλικό δίνει επιπλέον όγκο. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να φτιάξετε κώνοι χριστουγεννιάτικων δέντρων παρόμοιοι με αυτούς πραγματικούςΉ επιλέγοντας κυματοειδές χαρτί σε διαφορετικά χρώματα, δημιουργήστε μια φωτεινή γιρλάντα από πομπέτες.
 5. Η μπροστινή πόρτα μπορεί να διακοσμηθεί με ένα φωτεινό χριστουγεννιάτικο στεφάνι χρωματισμένου χαρτιού. Ο συνδυασμός των υλικών φαίνεται υπέροχος, προσθέστε έτσι μια ποικιλία από κορδέλες, χάντρες, βούρτσες rowan, βελόνες στο σκάφος. Δεδομένου ότι το χαρτί φοβάται την υγρασία, δεν αξίζει να διακοσμήσετε το σπίτι με ένα τέτοιο στεφάνι από το εξωτερικό, είναι καλύτερο να το κρεμάσει στην εσωτερική πόρτα ή στην μπροστινή πόρτα, αλλά από το εσωτερικό.
 6. Το δέντρο της Πρωτοχρονιάς μπορεί να διακοσμηθεί όχι μόνο με αγορασμένα παιχνίδια. Κάντε πολύχρωμες ογκομετρικές μπάλες, χάρτινες χάντρες. Μια τέτοια διακόσμηση θα φανεί κομψό, δημιουργικό. Ακόμη και ένα αστέρι στην κορυφή ενός ερυθρού μπορεί να είναι χαρτί.
 7. Αν θέλετε να δημιουργήσετε χαρτικά για το Νέο Έτος με μικρά παιδιά, τότε τα παιχνίδια με λωρίδες είναι μια μεγάλη επιλογή. Κόψτε πολύχρωμο χαρτί και δώστε στο σκάφος το επιθυμητό σχήμα με τα δάχτυλά σας, στερεώστε τα άκρα με κόλλα. Μπορεί να είναι οβάλ, τετράγωνα, ρόμβους, τρίγωνα - όλα εξαρτώνται από τη φαντασία σας. Για παράδειγμα, από 2-3 κύκλους έχετε έναν όμορφο χιονάνθρωπο. Προσθέστε τον ένα καπέλο, ένα μαντήλι και κρεμάστε το παιχνίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ή, από τις πολλές κόκκινες ρίγες, σχηματίζουν δύο μπάλες και κάνουν έναν χαριτωμένο Άγιο Βασίλη, τοποθετώντας ένα καπέλο και μια λευκή γενειάδα σε αυτόν.
 8. Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή για δημιουργικότητα με παιδιά είναι οι εφαρμογές και οι πίνακες από χαρτοπετσέτες. Η ουσία του σκάφους είναι να σχίσει τα έγχρωμα κομμάτια της σερβιέτας, να κυλήσει τις μπάλες και να τα γεμίσει με μια κόλλα στο χαρτόνι. Η εικόνα μπορεί να εκτυπωθεί σε έναν εκτυπωτή ή να τραβηχτεί με το χέρι. Τέτοιες απλές χειροτεχνίες χρησιμοποιούνται ως κάρτες για συγγενείς και παιδαγωγούς.
 9. Εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, σαμπάνια και μανταρίνια, τα χτυπήματα είναι ένα αμετάβλητο χαρακτηριστικό της Πρωτοχρονιάς. Για να παρατείνετε τη διάθεση των Χριστουγέννων, κάντε ένα ρολόι από χαρτί που δείχνει πάντα τα μεσάνυχτα.
 10. Τι είναι το νέο έτος χωρίς γλυκά; Και αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να φάτε γλυκά, τότε γιατί να μην τα χρησιμοποιήσετε ως διακόσμηση δωματίου. Δεν είναι πραγματικό, φυσικά, αλλά χαρτί. Τέτοιες διακοσμήσεις θα φαίνονται υπέροχα τόσο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο όσο και σε μορφή γιρλάντας κατά μήκος του τείχους. Κάνοντας τους είναι αρκετά απλό: απλά πρέπει να τυλίξετε κομμάτια από βαμβακερό μαλλί ή στριμμένο χαρτόνι σε φωτεινά χρώματα περιτυλίγματα από χαρτί. Επιπλέον, το σκάφος μπορεί να διακοσμηθεί με λαμπρή βροχή.

Παιχνίδια χαρτιού της Πρωτοχρονιάς

Οδηγίες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο από χαρτί για το νέο έτος

Πρωτοχρονιάτικες οδηγίες σκάφους

Χειροτεχνία για ένα τζάκι από χαρτί για το νέο έτος

Χειροτεχνία από χαρτί στο τραπέζι για το νέο έτος

Χειροτεχνία από την ένταση χαρτιού για το νέο έτος

Χειροτεχνία από το χαρτί περιτυλίγματος για το νέο έτος

Crafts σε ένα παράθυρο από χαρτί για το νέο έτος

Χειροποίητα χειροποίητα χειροτεχνήματα

Τι μπορεί να χρειαστείτε για χειροτεχνίες

Για να δημιουργήσετε βιοτεχνίες, πρέπει να δώσετε όλες τις λεπτομέρειες, τα απαραίτητα υλικά θα πρέπει να είναι κοντά σας. Τις περισσότερες φορές, το χαρτί δεν είναι το μόνο στοιχείο που μπορεί να χρειαστείτε.

 • Για να στερεώσετε τα εξαρτήματα χαρτιού, χρειάζεστε κόλλα (τακτική χαρτικά, PVA) και ένα πινέλο. Μπορεί να αντικατασταθεί με συρραπτικό, ταινία Scotch ή ακόμα και με νήμα με βελόνα.
 • Για να κόψετε τα εξαρτήματα, ετοιμάστε ψαλίδι ή μαχαίρι χαρτικής.
 • Έτσι ώστε το κατασκευασμένο παιχνίδι να μπορεί να κρεμαστεί σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, σκεφτείτε πάνω από ένα βρόχο. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε ένα νήμα ή κορδέλα.
 • Αν θέλετε να διακοσμήσετε το αριστουργηματό σας, χρησιμοποιήστε διάφορα αξεσουάρ (κουμπιά, χάντρες, πούλιες), φυσικό υλικό. Για τα χριστουγεννιάτικα χειροτεχνήματα, το πούλιες και το ψίχουλο ενός παιχνιδιού χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι ιδιαίτερα σημαντικά.
 • Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να αντλήσετε χαρτί. Μπορείτε επίσης να κάνετε τις αντίστοιχες επιγραφές "Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!" Ή "Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!" Μολύβια, στυλογράφοι, χρώματα και γυαλιστερά στυλό ηλίου θα μεγιστοποιήσουν τους ορίζοντες δημιουργικών δυνατοτήτων.

Χαρτοβιομηχανία της Πρωτοχρονιάς

Χειροτεχνία από χρυσό χαρτί για το νέο έτος

Χαρτικά αστέρια για το νέο έτος

Αστέρια από λευκό χαρτί για το νέο έτος.

Όλα τα παραπάνω υλικά είναι άμεσα διαθέσιμα, όπως και το ίδιο το χαρτί. Μπορείτε συνήθως να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε για χειροτεχνία σε ένα μέρος.

Χειροποίητα χαρτόνια για το νέο έτος

Χειροτεχνία από χαρτί kirigami για το νέο έτος

Χειροτεχνία από χαρτί για το νέο έτος

Χειροτεχνία από χαρτί και γλυκά για το νέο έτος

Χειροτεχνία από χαρτί και κουτιά για το νέο έτος

Χειροτεχνία από την τέχνη της Πρωτοχρονιάς

Χειροτεχνία από κόκκινο χαρτί για το νέο έτος

Έτσι, για να διακοσμήσετε το σπίτι σας για σκύλους την Πρωτοχρονιά, δεν χρειάζεστε μεγάλα οικονομικά έξοδα. Ένα τέτοιο απλό και προσιτό υλικό για δημιουργικότητα όπως το χαρτί θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μοναδικές διακοσμήσεις διακοπών. Εκτός από το γραφείο, χρειάζεστε λίγη υπομονή και φαντασία. Καλή τύχη και έμπνευση!

Πίνακας χαρτιού Πρωτοχρονιάς

Χειροποίητο χαρτί για το νέο έτος

Χειροτεχνία από χαρτί στο περβάζι για το νέο έτος

Χαρτοπετσέτες για το νέο έτος

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα χάρτου

Santa κατασκευασμένο από χαρτί για το νέο έτος

Νέες χάρτινες μπάλεςΣας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)