Πλαίσιο διακόσμηση: τα μυστικά της μαγείας μετατροπή do-it-yourself (50 φωτογραφίες)

Τα θεαματικά και ασυνήθιστα πλαίσια κορνίζας δεν είναι φθηνά και όλοι θέλουν να διακοσμήσουν το σπίτι τους με ένα αξιοπρόσεχτο διακοσμητικό στοιχείο. Θεωρώντας ότι αυτά τα στοιχεία χρησιμεύουν ως ένα είδος δοχείου για αναμνηστικές κάρτες φωτογραφιών, θέλω να φαίνονται αληθινά άξια.

Διακοσμητικό πλαίσιο με λουλούδια.

Διακόσμηση ξύλινου πλαισίου

Διακόσμηση κορνίζας Butterfly

Διακοσμητικά πλαίσια για φωτογραφικό χαρτί

Διακόσμηση κορνίζας σφαιριδίων

Τουλάχιστον μία φορά σε μια ζωή, κάθε άτομο σκέφτηκε να διακοσμήσει ένα κορνίζα με το χέρι του. Η μετατροπή ενός τυποποιημένου πράγματος σε μια δημιουργική διακόσμηση με το σχεδιασμό ενός δημιουργού είναι αρκετά απλή.

Διακόσμηση πλαισίου με εθνοτικά στυλ

Διακοσμητικό πλαίσιο από φύλλα

Διακόσμηση κορνίζας σφαιριδίων

Διακοσμητικά πλαίσια φωτογραφιών με κλαδιά

Δέντρο διακόσμηση πλαισίων φωτογραφιών

Παιδικές διακοσμητικές κορνίζες φωτογραφιών

Διακοσμητικό πλαίσιο κορνίζας φωτογραφιών

Διακοσμητικά πλαίσια με τεχνητά λουλούδια

Διακόσμηση κορνίζας μολύβι

Θαλάσσια κίνητρα

Η απλούστερη διακόσμηση πλαισίου είναι επικόλληση χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια υλικά. Το θαλάσσιο θέμα είναι πάντα δημοφιλές. Πολλοί, επιστρέφοντας από το θέρετρο, φέρνουν τα κοχύλια ως αναμνηστικό. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να διακοσμήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά το πλαίσιο.

Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε μικρά σουβενίρ που συγκεντρώνουν σκόνη κάπου στο μακρινό κουτί είναι βολικό να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν μια θεαματική εγκατάσταση. Ως πρώτη ύλη για τη διακόσμηση ενός ξύλινου πλαισίου, μπορούν να είναι χρήσιμα τα κοχύλια, οι μορφές των ψαριών και άλλων θαλάσσιων ζωών, τα τόξα σε θαλάσσιο στυλ, οι ριγέ κομμάτια υφάσματος, τα μαργαριτάρια και ακόμη και η συνηθισμένη άμμος.

Διακοσμητικές πέτρες στο πλαίσιο

Διακόσμηση πλαισίου χρωμάτων

Χρυσά καρύδια

Αν ένα νοικοκυρεμένο πλαίσιο φωτογραφιών είναι γεμάτο στο σπίτι, μπορεί να μεταμορφωθεί θαυμάσια χρησιμοποιώντας καρύδια και χρυσό χρώμα σε ένα σπρέι.

Η μελλοντική διακόσμηση εκτίθεται σε χαρτί και ψεκάζεται γενναιόδωρα από τη φιάλη. Μόλις στεγνώσει η χρυσή διακόσμηση, το κέλυφος κολλάται ήπια στην επιφάνεια του κορνίζα. Αν τα κενά παραμείνουν στην επιφάνεια του διακοσμημένου καμβά κατά τη λειτουργία, μπορούν να καλυφθούν με μια σκεδασμένη χάντρα της ίδιας χρυσής απόχρωσης.

Μορφοποιημένο διακοσμητικό πλαίσιο

Διακόσμηση από μεταλλικό πλαίσιο

Χαρτί διακοσμητικά κορνίζα

Τα διακοσμητικά πλαίσια κορνίζα

Σελίδες βιβλίου διακόσμησης πλαισίων φωτογραφιών

Οικολογικός σχεδιασμός για αισθητήρια

Οι οικολογικές τάσεις είναι πλέον εξαιρετικά δημοφιλείς. Για να μεταμορφώσετε την επιφάνεια των παλαιών πλαισίων θα χρειαστείτε το πιο απλό υλικό στο χέρι:

 1. Eggshell;
 2. Κλαδιά δέντρων (το μικρότερο)?
 3. Ξηρά φύλλα φωτεινών χρωμάτων.
 4. Σπόροι

Το κέλυφος σπάει σε μικρά κομμάτια. Τα κλαδιά δέντρων είναι βαμμένα λευκά. Η επιφάνεια του πλαισίου κορνίζας καλύπτεται με καλή κόλλα και τα θραύσματα του κελύφους των αυγών είναι προσεκτικά συνδεδεμένα. Οι λευκοί κλαδιά προστίθενται επιπλέον στις άκρες του πλαισίου.

Ναυτικό ντεκόρ πλαισίου

Δερμάτινη διακόσμηση κορνίζα

Τεράστια διακόσμηση πλαισίων φωτογραφιών

Διακοσμητικά πλαίσια για φωτογραφικές κορδέλες

Stucco διακόσμηση κορνίζα

Ναυτικό στυλ κορνίζα διακόσμηση

Διακοσμήστε τα παξιμάδια του πλαισίου

Φθινόπωρο διακόσμηση πλαισίων φωτογραφιών

Puzzle Διακόσμηση Κορνίζα

Δεδομένης της αισθητικής και του στυλ ενός τέτοιου πλαισίου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για φωτογραφίες. Υπάρχουν πολλές ιδέες για τη διάδοση του εξωφρενικού οικολογικού πολιτισμού.

Για παράδειγμα, στο κέντρο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μεγάλο ασυνήθιστο κέλυφος, να δημιουργήσετε μια εγκατάσταση από φυσικά μέταλλα. Μια διάταξη λουλουδιών, ένα μινιμαλιστικό βότανο ή ακόμα και αποξηραμένα σκαθάρια, πεταλούδες και άλλα ζώα φαίνονται εντυπωσιακά σε ένα τέτοιο πλαίσιο.

Διακόσμηση σκελετού Sequin

Διακοσμητικά πλαίσια φωτογραφιών με πλαστικές φιγούρες

Πίνακας διακοσμητικών πλαισίων πλαστικίνης

Διακοσμητικό φελλό από φελλό

Διακόσμηση κορνίζας κουμπιών

Φυτά διακοσμητικά κορνίζες

Διακοσμημένο διακόσμηση πλαισίων φωτογραφιών

Οι μυρωδιές της άνεσης

Συνεχίζοντας το θέμα της απλής επικόλλησης του πλαισίου, τα στοιχεία διακόσμησης μπορούν να επιλεγούν εντελώς απροσδόκητα. Μπορείτε να εμπνευστείτε από νέα δημιουργικά πειράματα και να συνειδητοποιήσετε τις πιο τρελές ιδέες και φαντασιώσεις σας στο πιο συνηθισμένο μέρος - στην κουζίνα.

Για παράδειγμα, τα όμορφα αστέρια του γλυκάνισου μπορούν να γίνουν ένα πολυτελές διακοσμητικό υλικό. Η επιφάνεια είναι καλυμμένη με ένα παχύ στρώμα κόλλας, τοποθετώντας προσεκτικά ένα αστέρι μετά το άλλο. Τα κενά μεταξύ των στοιχείων γλυκάνισου μπορούν να καλυφθούν προσεκτικά με άλλα στοιχεία. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας σπόρους παπαρούνας.

Λίγο πιο δύσκολο να δουλέψω με ραβδιά κανέλας. Πρέπει επίσης να τοποθετηθούν σε ξύλινο καμβά. Η κύρια δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι η δουλειά δεν λειτουργεί πάντα τακτοποιημένα.

Διακόσμηση στυλ Patchwork

Vintage Charm

Τα στιλιστικά στοιχεία του "vintage" είναι συγκινητικά και άνετα.Οι ιδέες για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό ντεκόρ για μια φωτογραφία με τα χέρια σας επισκέπτονται ρομαντικοί άνθρωποι που θέλουν να φέρουν λίγο περισσότερη ζεστασιά στο σπίτι.

Για να δημιουργήσετε μια αξιόλογη σύνθεση vintage, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Δαντέλες.
 • Κορδέλα;
 • Λουλούδια;
 • Χάντρες?
 • Μαργαριτάρια.
 • Χάντρες?
 • Διαφανές ή πυκνό κλωστοϋφαντουργικό προϊόν.
 • Κεντήματα;
 • Κουμπιά
 • Γούρνες και τόξα.

Ο αριθμός και η αναλογία των στοιχείων πρέπει να επιλεγούν προσεκτικά, ώστε να μην μετατραπεί σε ένα άγγιγμα διακόσμησης σε κακή γεύση. Το ύφασμα μπορεί να επικολληθεί απλά με chintz ή πλεκτό ύφασμα. Μια χαρακτηριστική εκτύπωση με λουλούδια, ανοιξιάτικα χρώματα, πράσινα μοτίβα είναι ευπρόσδεκτη.

Μια άλλη καλή ιδέα είναι να καλύψετε τον καμβά με μοβ χρώμα και να το καλύψετε με δαντέλα. Οι χάντρες και τα όμορφα κουμπιά τοποθετούνται με χαώδη τρόπο πάνω από το ύφασμα δαντέλας.

Διακόσμηση πλαισίου στυλ Provence

Διακοσμητικό πλαίσιο κουμπιών

Κορνίζα κορνίζας

Διακόσμηση κορνίζας από ύφασμα

Διακοσμητικά πλαίσια φωτογραφιών με κλαδιά

Χαρισματικό τζιν

Η διακόσμηση πλαισίων και άλλων ιδιοτήτων του σπιτιού δεν απαιτεί πολύ χρόνο και δεν απαιτεί καμία επένδυση. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία παλιό περιττό denim γι 'αυτό.

Τα τζιν κόβονται σε κομμάτια. Η ξύλινη επιφάνεια του πλαισίου καλύπτεται με τεμάχια. Στις άκρες μπορείτε να προσαρτήσετε ένα σπάγκο. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το ίδιο ύφασμα. Ο συνδυασμός ενός denim με δερμάτινα στοιχεία φαίνεται υπέροχο.

Αν τα κομμάτια του περιττού δέρματος ή δερματίνης είναι γεμάτα στο σπίτι, τα κενά κόβονται από τον καμβά, πράγμα που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό πλαίσιο με τα δικά σας χέρια, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε λουλουδένιες διακοσμήσεις δερμάτινων τεμαχίων τοποθετώντας τους στη βάση του πλαισίου.

Seashell διακόσμηση πλαισίου

Τριαντάφυλλο διακοσμητικό πλαίσιο

Σφραγιστικό κερί: νέα ζωή απλού υλικού

Από το κερί που σφραγίζει το ταχυδρομείο μπορείτε να κάνετε ένα καταπληκτικό διακοσμητικό στοιχείο. Επιλέξτε υλικό με διαφορετικά χρώματα και σφραγίδα.

Το κερί σφράγισης τήκεται σε ημι-υγρή κατάσταση, αλλά όχι σε βρασμό. Στη συνέχεια, κάντε πολλές εκτυπώσεις στο πλαίσιο. Η σύνθεση θα είναι ατελής χωρίς σπάγγους συσκευασίας, η οποία είναι καλύτερα να δέσει ένα τόξο ή ακόμα και να δώσει το σχήμα ενός λουλουδιού.

Μεσογειακή διακόσμηση στυλ

Κορνίζα "καρδιάς"

Οι ιδέες της ρομαντικής διακόσμησης υποδεικνύουν ενδιαφέροντα εξαρτήματα, ζωντανά χρώματα και σύμβολα που ταιριάζουν. Το πλαίσιο "καρδιάς" θα προσελκύσει αναμφισβήτητα τα μάτια των άλλων.

Σε χαρτί φόντου, πρέπει να σχεδιάσετε μια καρδιά και να την κόψετε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τοποθετήσετε το κενό στο χαρτί προσώπου και να περιστρέψετε 1 cm περισσότερο. Τώρα κόψαμε και πάλι το τελικό κομμάτι.

Γυαλί διακόσμηση πλαισίου

Σε παχύ χαρτί περιβάλλουμε μια μικρή καρδιά και κόψουμε ένα παράθυρο για μια μελλοντική φωτογραφία. Διορθώνουμε όλα τα κενά στο πλαίσιο, προσπαθώντας να οργανώσουμε τα στοιχεία όσο το δυνατόν πιο βιολογικά. Μια ποικιλία διακοσμήσεων μπορεί να κολληθεί στην κορυφή του πλαισίου χαρτιού:

 • Δαντέλες.
 • Κορδέλα;
 • Βιβλίο λουλούδια και τόξα?
 • Μαργαριτάρια.
 • Κουμπιά

Ο ψεκασμός με ασήμι ή χρυσό θα βοηθήσει να δώσει μια ιδιαίτερη υφή και "πλούσια" γυαλάδα. Το κύριο πράγμα δεν είναι να το παρακάνετε με κοσμήματα.

Διακοσμητικό κορνίζα

Άνοιξη στο ράφι

Πολλοί λάτρεις της χειροποίητης δημιουργίας αγαπούν όχι μόνο να διακοσμούν εσωτερικά στοιχεία ή να δημιουργούν εγκαταστάσεις σχεδιαστών με τα δικά τους χέρια, αλλά και να κάνουν τα αποκαλούμενα κενά διαφόρων ειδών. Για παράδειγμα, λουλούδια χαρτιού.

Διακόσμηση πλαισίου υφάσματος

Η ίδια η διαδικασία σχηματισμού ενός χαρτιού τριαντάφυλλου ή άλλου ανθιστικού προϊόντος ηρεμεί, συντονίζει με ειρηνικό τρόπο. Και αν ένα σωστό ποσό τέτοιων στοιχείων έχουν συσσωρευτεί στο σπίτι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν το πλαίσιο. Τα στοιχεία χαρτιού συνδέονται απλά στο πλαίσιο. Εκτός από τα λουλούδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά ξηρά φύλλα, ζωγραφισμένα κλαδιά δέντρων, υφαντά τόξα ή μαργαριτάρια.

Διακοσμητικό άνοιγμα πλαισίου

Κομψά και αποκλειστικά κορνίζες φωτογραφιών θα πάρουν τη θέση τους στο σπίτι, χαρίζοντας χαρά, θετική και ιδιαίτερη γοητεία. Ο χρόνος που αφιερώσατε στη διακόσμηση του αντικειμένου θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να βυθίσετε στον συναρπαστικό κόσμο της δημιουργικότητας.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)