Μπεζ εσωτερικό
Μπεζ καναπές στο εσωτερικό: κλασικοί συνδυασμοί (24 φωτογραφίες) Μπεζ καναπές στο εσωτερικό: κλασικοί συνδυασμοί (24 φωτογραφίες)
Το κύριο συστατικό του καθιστικού είναι ένας καναπές. Όταν επιλέγετε ένα μπεζ χρώμα, πρέπει να το συνδυάσετε σωστά με άλλα εσωτερικά αντικείμενα.
Μπεζ κουρτίνες: μια εκλεπτυσμένη προσθήκη στο εσωτερικό ενός κομψού διαμερίσματος (29 φωτογραφίες)Μπεζ κουρτίνες: μια εκλεπτυσμένη προσθήκη στο εσωτερικό ενός κομψού διαμερίσματος (29 φωτογραφίες)
Οι μπεζ κουρτίνες είναι η αρμονία του στυλ, η ενότητα του χρώματος, η προσωποποίηση της κομψότητας και η συγκρατημένη αριστοκρατία. Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα που είναι πιο ευπροσάρμοστα και ελκυστικά από άποψη στυλ είναι δύσκολο να βρεθούν.
Μπεζ ταπετσαρία: όλες οι όψεις της κομψότητας (28 φωτογραφίες)Μπεζ ταπετσαρία: όλες οι όψεις της κομψότητας (28 φωτογραφίες)
Μπεζ ταπετσαρίες θα διακοσμήσουν οποιοδήποτε εσωτερικό. Χαρτί, βινύλιο, μη υφαντό, μια νέα «υγρή» μορφή διακόσμησης - κάθε είδος υλικού είναι ενδιαφέρον και ελκυστικό με τον δικό του τρόπο.
Μπεζ οροφή στο εσωτερικό: κλασικό σχέδιο (27 φωτογραφίες)Μπεζ οροφή στο εσωτερικό: κλασικό σχέδιο (27 φωτογραφίες)
Η μπεζ οροφή συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν οποιοδήποτε στυλ και κατεύθυνση στο σχεδιασμό των χώρων. Η ποικιλία των υλικών και των υφών σας επιτρέπει να εισάγετε ένα ανώτατο όριο αυτού του χρώματος σε δωμάτια οποιουδήποτε μεγέθους.
Μπεζ πλακάκι: καθολικό φινίρισμα (27 φωτογραφίες)Μπεζ πλακάκι: καθολικό φινίρισμα (27 φωτογραφίες)
Το μπεζ κεραμίδι είναι ένα καταπληκτικό υλικό που χρησιμοποιείται σε όλα τα δυνατά δωμάτια. Η διακόσμηση είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, ποτέ δεν θα βαρεθεί ούτε θα κουραστεί.
Μπεζ έπιπλα στο εσωτερικό (19 φωτογραφίες): ηρεμία και άνεσηΜπεζ έπιπλα στο εσωτερικό (19 φωτογραφίες): ηρεμία και άνεση
Μπεζ έπιπλα στο εσωτερικό ενός σύγχρονου διαμερίσματος πόλης είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Αυτά τα χαρακτηριστικά πάντα φαίνονται πολυτελή, κομψά και κατάλληλα. Το κύριο πράγμα είναι να βρείτε ακριβώς το στυλ και τη μορφή σας.
Μπεζ μπάνιο (59 φωτογραφίες): καθολικός σχεδιασμόςΜπεζ μπάνιο (59 φωτογραφίες): καθολικός σχεδιασμός
Περιγραφή του εσωτερικού σχεδιασμού ενός μπεζ μπάνιου. Επιλογή οικοδομικών υλικών για δάπεδα, οροφές και τοίχους. Οι κύριοι συνδυασμοί νίκης. Επιλογή επίπλων και αξεσουάρ.
Παστέλ χρώματα στο εσωτερικό (19 φωτογραφίες): άνετοι χώροιΠαστέλ χρώματα στο εσωτερικό (19 φωτογραφίες): άνετοι χώροι
Ιδέες για τη χρήση παστέλ χρώματα στο εσωτερικό. Η χρήση παστέλ χρώματα στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου, σαλόνι, αίθουσα, κουζίνα και βρεφονηπιακό σταθμό. Οι βασικοί κανόνες για την επιλογή μιας σκιάς.
Κουζίνα σε μπεζ τόνους (50 φωτογραφίες): όμορφο σχέδιο με κομψές προφορέςΚουζίνα σε μπεζ τόνους (50 φωτογραφίες): όμορφο σχέδιο με κομψές προφορές
Κλασικό μπεζ - ένα καθολικό χρώμα για το εσωτερικό της κουζίνας. Αυξάνει τον χώρο, μαλακώνει τους σκούρους τόνους, δίνει απαλότητα στο σχέδιο και ταιριάζει σε κάθε στυλ.
Μπεζ κρεβατοκάμαρα (50 φωτογραφίες): οι σωστές ενδείξειςΜπεζ κρεβατοκάμαρα (50 φωτογραφίες): οι σωστές ενδείξεις
Μπεζ κρεβατοκάμαρα: κατάλληλος συνδυασμός χρωμάτων, ποικιλία στιλιστικών λύσεων, επιλογή επίπλων και αξεσουάρ, φωτισμός, τοίχου, οροφής και τελειώματος δαπέδου.
Μπεζ σαλόνι (50 φωτογραφίες): μοντέρνοι συνδυασμοί χρωμάτων και φωτεινές λεπτομέρειεςΜπεζ σαλόνι (50 φωτογραφίες): μοντέρνοι συνδυασμοί χρωμάτων και φωτεινές λεπτομέρειες
Μπεζ σαλόνι. Μπεζ στο σχεδιασμό καθισμάτων διαφορετικών στυλ. Ο συνδυασμός του μπεζ με άλλες αποχρώσεις. Πλεονεκτήματα μπεζ στο εσωτερικό. Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του καθιστικού.
Μεταφορτώστε περισσότερα

Μπεζ εσωτερικό - μια παγκόσμια επιλογή για κάθε δωμάτιο

Όταν επιλέγετε το χρωματικό σχέδιο του εσωτερικού, θα πρέπει να φανταστείτε με ακρίβεια ποια διάθεση θα κυριαρχήσει στο σπίτι. Δεδομένου ότι οι φωτεινές κορεσμένες αποχρώσεις δίνουν την ατμόσφαιρα ζωντάνια, την ενέργεια. Αν σας αρέσει η ατμόσφαιρα της ειρήνης, χαλάρωσης, είναι καλύτερο να δώσετε προσοχή στις παστέλ αποχρώσεις. Το αγαπημένο του "ήρεμου" εσωτερικού είναι το μπεζ χρώμα, χάρη σε πολλά πλεονεκτήματα:
  • η δυνατότητα δημιουργίας σχεδίου δωματίου σε οποιοδήποτε στυλ.
  • φαίνεται εσωτερικά σε διάφορα δωμάτια (είσοδος, μπανιέρα, καθιστικό, παιδικό δωμάτιο).
  • συνδυάζονται αρμονικά με φωτεινές και σιωπηλές αποχρώσεις.
  • μια μεγάλη ποικιλία τόνων.

Μπεζ στο εσωτερικό των διαφόρων δωματίων

Το μπεζ μπορεί να θεωρηθεί ουδέτερο επειδή δεν είναι σαφώς ζεστό ή κρύο. Διάφορα ημίτονο μπορούν να δώσουν μια σκιά ζεστασιάς ή κρύου: ροζ, πράσινο, πορτοκαλί, καφέ, γκρι. Μια μεγάλη επιρροή στην αντίληψη της σκιάς ασκείται επίσης από την αρχιτεκτονική του δωματίου, τον φωτισμό.

Μπεζ σαλόνι

Αυτό το δωμάτιο αξίζει να θεωρηθεί ως το κύριο στο διαμέρισμα. Είναι το σαλόνι που ενώνει τα μέλη της οικογένειας σε ζεστά βράδια. Σε αυτό το δωμάτιο γιορτάζονται σημαντικά γεγονότα και οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι, οπότε η αίθουσα δεν μπορεί να είναι βαρετή και μονότονη. Τα στοιχεία αντίθεσης προσθέτουν δυναμική και φωτεινότητα σε παστέλ μπεζ χρώματα. Θα είναι σκόπιμο να χρησιμοποιηθούν υφάσματα σε πλούσια χρώματα (κουρτίνες και μαξιλάρια σε μπλε ή πράσινο χρώμα). Ο βασικός κανόνας όταν επιλέγετε ένα σκηνικό είναι ότι τα έπιπλα επιλέγονται ελαφρύτερα από το πάτωμα, έτσι τα έπιπλα από μπαστούνι ή λευκό έπιπλα εμφανίζονται πολύ κομψά στο εσωτερικό. Οι δημιουργικές σύγχρονες επιλογές είναι τα επικαλυμμένα έπιπλα σε μπλε ή πρασινωπή χρώματα. Εάν το δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε ένα χρώμα, σκούρο καφέ ή μαύρο έπιπλα θα ξεχωρίζουν πολύ κομψά. Αν οι καναπέδες και οι πολυθρόνες είναι φτιαγμένες από ελαφρύ ξύλο, συνιστάται να επιλέξετε προϊόντα με φωτεινή ταπετσαρία (πορτοκαλί, μπλε). Καθρέφτες, πίνακες ζωγραφικής ή φωτογραφίες πλαισιωμένοι από ξύλο ή μέταλλο είναι ιδανικοί για τη διακόσμηση ενός δωματίου. Οι λαμπτήρες θα πρέπει να επιλέγονται με εξαρτήματα χρυσού ή αργύρου.

Κουζίνα σε μπεζ αποχρώσεις.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν το λευκό για να είναι πολύ εύκολα λερωμένο για την κουζίνα, έτσι μπεζ είναι μια ιδανική σκιά για τους λάτρεις των φωτεινών χώρων. Ζεστά χρώματα (κιτρινωπό, ροδακινί, πορτοκάλι) χρησιμοποιούνται καλύτερα στις κουζίνες που βρίσκονται στη βόρεια πλευρά των κτιρίων. Τα ελαφριά έπιπλα, τα απλά υφάσματα ή το floral μοτίβο δημιουργούν μια απαλή, ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο και προσθέτουν οπτικά φωτισμό και χώρο. Οι κρύοι ήχοι (γκριζωμένοι, πασχαλιές) μάλιστα μοιάζουν με το φωτεινό ηλιακό φως στις κουζίνες που βρίσκονται στη νότια πλευρά του σπιτιού. Θα είναι σκόπιμο να χρησιμοποιηθούν έπιπλα από σκούρο ξύλο.

Υπνοδωμάτιο μπεζ

Για να χαλαρώσετε σε ένα τέτοιο δωμάτιο ήταν άνετο και ήρεμο, δεν συνιστάται να χρησιμοποιείτε φωτεινές αντιθέσεις αποχρώσεις. Η παρουσία καφέ, μπλε ή γκρι τόνων είναι επιθυμητή. Επίσης, η χρήση πολλών αποχρώσεων δεν είναι ευπρόσδεκτη. Ως επιλογή, μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορες υφές (μεταξωτές κουρτίνες, ταπετσαρίες από βελούδο / βελούδο, χαλί με ψηλό σωρό).

Μπεζ αποχρώσεις στο μπάνιο

Ο εκλεπτυσμένος συνδυασμός χρυσού χρώματος και μπεζ αποχρώσεις θα δώσει στο δωμάτιο μια βασιλική εμφάνιση. Η δυνατότητα οπτικής επέκτασης του δωματίου καθιστά τη σειρά από μπεζ αποχρώσεις ιδανική για το μπάνιο. Ενδιαφέρουσες εσωτερικές σελίδες προκύπτουν όταν προσθέτετε άλλους τόνους (ροζ, ασήμι, φωτεινό πράσινο ή θολή μπλε). Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη διαθεσιμότητα υδραυλικών εγκαταστάσεων (κυρίως λευκού χρώματος), επομένως είναι επιθυμητό τα μικρά αξεσουάρ (πιάτα σαπουνιού, γυαλιά), υφάσματα (πετσέτες, κουρτίνες στο παράθυρο) να έχουν επιπλέον τόνο.

Πώς να επιλέξετε ένα χρώμα σύντροφο σε μπεζ αποχρώσεις

Η σωστή επιλογή συνδυασμού αποχρώσεων θέτει τη διάθεση του δωματίου και είναι επίσης σε θέση να αλλάξει οπτικά τη γεωμετρία του δωματίου:
  • η λευκή-μπεζ περιοχή δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και γαλήνης. Τέτοιες αποχρώσεις προσθέτουν φως, ευρυχωρία και είναι κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους των υπνοδωματίων, καθιστικών?
  • το μαύρο και μπεζ εσωτερικό χαρακτηρίζεται από έντονη αντίθεση και είναι κατάλληλο για σαλόνια, στην κουζίνα ή στο μπάνιο.
  • η γκρίζα / γαλαζοπράσινη ατμόσφαιρα φέρνει την ηρεμία στο δωμάτιο, αλλά της δίνει κάποια «ψυχρότητα».
  • ροζ-μπεζ σειρά προσθέτει απαλότητα και ευελιξία στο δωμάτιο. Μια τέτοια ρομαντική διάθεση ταιριάζει καλύτερα στα δωμάτια κοριτσιών, κοριτσιών.
Προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός αρμονικού εσωτερικού χώρου είναι η αίσθηση της αναλογίας. Και το δωμάτιο σε μπεζ χρώμα δεν αποτελεί εξαίρεση, οπότε οι φωτεινές ενδείξεις πρέπει να υπάρχουν σε μικρές ποσότητες.Αξιοσημείωτο είναι ότι αντικαθιστώντας μόνο τα εξαρτήματα ή τα στοιχεία διακόσμησης, μπορείτε εύκολα να ενημερώσετε την ατμόσφαιρα και τη διάθεση του δωματίου. Επιπλέον, η επίτευξη παρόμοιου αποτελέσματος απαιτεί πολύ μικρό κόστος.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)