Μπεζ κρεβατοκάμαρα (50 φωτογραφίες): οι σωστές ενδείξεις

Το μπεζ χρώμα είναι πάντα σχετικό, η χρήση του δεν γνωρίζει όρια και χάρη σε διάφορες αποχρώσεις, οι οποίες υπερβαίνουν τις χίλιες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και όμορφο σχέδιο λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και προτιμήσεις. Αυτό ισχύει πλήρως για την κρεβατοκάμαρα, όπου η ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα έρχεται στο προσκήνιο.

Μπεζ και λευκή κρεβατοκάμαρα με κόκκινες και πράσινες πινελιές.

Μοντέρνο υπνοδωμάτιο σε μπεζ χρώματα.

Μπεζ καπέλο και υφάσματα στην κρεβατοκάμαρα

Γιατί μπεζ

 1. Αυτό είναι ένα ουδέτερο χρώμα: δεν είναι ζεστό και δεν είναι κρύο, αν δεν λάβετε υπόψη μερικές αποχρώσεις. Το μπεζ δεν είναι φλεγόμενο και ζεστό, και το πιο σημαντικό - δεν επηρεάζει τη θερμοκρασία στο δωμάτιο. Η μπεζ κρεβατοκάμαρα θα είναι πολύ ζεστή και άνετη τόσο στη ζέστη όσο και στην κρύα εποχή.
 2. Η διάθεση δεν εξαρτάται από αυτό το χρώμα. Άλλα χρώματα παίζουν αυτό το ρόλο. Σε γενικές γραμμές, μια μπεζ κρεβατοκάμαρα είναι αρμονία και γαλήνη. Το άτομο αισθάνεται εντελώς ασφαλές εδώ και, πράγματι, στηρίζεται πλήρως.
 3. Το μπεζ χρώμα είναι το καλύτερο "λεπτότερο" σε οποιοδήποτε στυλ που συνδυάζεται με όλες τις αποχρώσεις και τα χρώματα. Δεν είναι κυρίαρχο, αλλά αποπνέει τέλεια το εσωτερικό.

Μπεζ και λευκή κρεβατοκάμαρα

Τι αποχρώσεις θεωρούνται κοντά στο μπεζ:

 • κρέμα?
 • μαύρισμα.
 • γκρι
 • σοκολάτα κρέμα?
 • ανοικτό καφέ.
 • ροζ κόκκινο?
 • καραμέλα;
 • ανοικτό πορτοκαλί.
 • μπλε παλέτα;
 • opal;
 • ελεφαντόδοντο
 • σοκολάτα και καφέ.
 • τυρκουάζ.

Μπεζ και λευκό δωμάτιο με καφέ δάπεδο και καθρέφτες.

Μπεζ και λευκό άνετο υπνοδωμάτιο

Μπεζ υπόβαθρα σε ένα λευκό και γκρίζο υπνοδωμάτιο

Μπεζ υφάσματα στην κρεβατοκάμαρα

Μπεζ κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ καρέκλα στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ γυαλιστερό τοίχο στο υπνοδωμάτιο.

Μπεζ καφετιέρα υπνοδωμάτιο

Μπεζ διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το μπεζ παρέχει τον τέλειο συνδυασμό με μια ποικιλία χρωμάτων. Αλλά για την κρεβατοκάμαρα, η καλύτερη επιλογή θα ήταν να σχεδιάσετε χαλαρωτικά χρώματα: χρησιμοποιώντας μπεζ ταπετσαρία, γκρι ή καφέ δάπεδα και πράσινο ή κίτρινο-κόκκινο έπιπλο. Αυτό θα συμπληρώσει ευνοϊκά την κατάσταση και θα λειτουργήσει ως έντονη έμφαση.

Σημείωση: οι σχεδιαστές θεωρούν την κρεβατοκάμαρα σε γκρι και μπεζ χρώματα την καλύτερη επιλογή. Ένας τέτοιος εσωτερικός και μπεζ τοίχος συμβάλλουν στη μέγιστη χαλάρωση, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι βαρετό.

Μπεζ καφέ κρεβατοκάμαρα

Δεν συνιστάται να χρησιμοποιείτε απλά εσωτερικά αντικείμενα σε αυτή την περίπτωση, διαφορετικά δεν θα αποδειχθεί ένα μπεζ κρεβατοκάμαρα, αλλά ένα σημείο χρώματος.

Τα έπιπλα για τη μπεζ κρεβατοκάμαρα είναι ένα χαλί στο πάτωμα, ένας λαμπτήρας δαπέδου, μια λουρίδα στους τοίχους και ένα κρεβάτι λιλά στο κέντρο.

Η μπεζ κρεβατοκάμαρα με τις μαύρες ή σκούρες αποχρώσεις φαίνεται άνετη και πολυτελή. Φυσικά, αυτός ο συνδυασμός είναι πιο κατάλληλος για ενεργούς και θαρραλέους ανθρώπους. Οι γκρι-μαύρες κουρτίνες θα προστατεύονται από το φως της ημέρας και ένα μαύρο κρεβάτι με ένα μπεζ κάλυμμα θα συμπληρώνει το εσωτερικό.

Εάν η μπεζ κρεβατοκάμαρα έχει μια μεγάλη περιοχή, είναι προτιμότερο να επιλέξετε σκούρες κουρτίνες για διακόσμηση παραθύρων, οι οποίες θα γίνουν πινελιές που θα προσελκύσουν την προσοχή. Οι ελαφριές κουρτίνες από φυσικά υφάσματα είναι κατάλληλες για ένα σκοτεινό μικρό δωμάτιο.

Σημαντικό: δεν πρέπει να είναι πολύ μαύρο, διαφορετικά το υπνοδωμάτιο θα αποδειχθεί καταθλιπτικό και δυσάρεστο γενικά.

Μπεζ υπόστρωμα στο υπνοδωμάτιο

Όσο για τους τοίχους, θα πρέπει να είναι μοναδικά μπεζ (χρησιμοποιώντας ταπετσαρίες ή πάνελ), αλλά συγχρόνως, δεν συγχωνεύονται με τους τοίχους και την οροφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι σχεδιαστές συνιστούν έναν συνδυασμό διαφορετικών υφών: τοίχους, δάπεδο και οροφή από διαφορετικά υλικά.

Τα έπιπλα σε μια μπεζ κρεβατοκάμαρα είναι επίσης η ελευθερία της δημιουργικότητας και του πειραματισμού. Εδώ, τόσο τα μικροσκοπικά όσο και τα υπερμεγέθη έπιπλα θα φαίνονται εξαιρετικά.Για παράδειγμα, ένα τεράστιο λευκό κρεβάτι, το οποίο καταλαμβάνει το μισό δωμάτιο, θα είναι η τέλεια λύση για ένα μπεζ κρεβατοκάμαρα.

Σημείωση: η χρήση μπεζ ταπετσαρίας οποιωνδήποτε αποχρώσεων οπτικά δεν θα μειώσει σημαντικά το χώρο.

Μπεζ, λευκό και καφέ χρώματα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου.

Μπεζ τοίχο και πάτωμα στο υπνοδωμάτιο.

Μπεζ κιβώτιο και τοίχους στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ τοίχους και υφάσματα στην κρεβατοκάμαρα

Μπεζ και χρυσή κλωστοϋφαντουργία στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ έπιπλα λυγαριάς στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ κλασικά έπιπλα υπνοδωματίου

Μπεζ πίνακες στην κρεβατοκάμαρα

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν δημιουργείτε ένα εσωτερικό μπεζ κρεβατοκάμαρας

 • Ένα μονόχρωμο υπνοδωμάτιο σε μπεζ χρώματα είναι, καταρχάς, ένα ουδέτερο δωμάτιο όπου δεν υπάρχει έντονη ατμόσφαιρα. Αλλά δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι με αυτόν τον συνδυασμό χρωμάτων (την ίδια ταπετσαρία, το πάτωμα, κ.λπ.). Μπορείτε να αποφύγετε ένα τόσο βαρετό εσωτερικό με διάφορες μπεζ αποχρώσεις: σκούρα έπιπλα, ελαφρύτερους πολυελαίους, ενδιαφέροντα σχεδιασμένους τοίχους με ταπετσαρία, οροφή κλπ.
 • Η κατάλληλη προσθήκη ενός δωματίου με τόνους εξαρτάται άμεσα από τον κατάλληλο φωτισμό.
 • Τα κλινοσκεπάσματα πρέπει να έχουν αρχικά κεντήματα ή σχέδια. Επιπλέον, τα στολίδια και τα σχέδια στα τοιχώματα και στην οροφή είναι αρκετά κατάλληλα. Το εσωτερικό του υπνοδωματίου σε μπεζ χρώματα μπορεί να διακοσμηθεί με γκρι ή καφέ τόνους.
 • Σημείωση: Το σκούρο μπεζ θα συμπληρώνει τέλεια τις αποχρώσεις του καφέ ή του κόκκινου-ροζ και τα ανοιχτά χρώματα θα τονιστούν ευνοϊκά με γκρι τόνους. Ο παρόμοιος σχεδιασμός του υπνοδωματίου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και "ζωντανή".

 • Κατά το σχεδιασμό ενός υπνοδωματίου αποκλειστικά σε μπεζ, είναι απαραίτητο να αραιωθεί το εσωτερικό με στοιχεία με υφή, ασυνήθιστες ροζ-κόκκινες υφές και μοτίβα. Το κύριο λάθος στην περίπτωση αυτή μπορεί να είναι ο απόλυτος συνδυασμός επίπλων, δαπέδων και τοίχων, δημιουργώντας το αποτέλεσμα της μονοτονίας.
 • Τα μπεζ χρώματα σε συνδυασμό με φωτεινά χρώματα δημιουργούν ένα μοναδικό ντιζάιν στο υπνοδωμάτιο. Ωστόσο, με υπερβολικό κορεσμό χρωμάτων, το δωμάτιο φαίνεται καταπιεσμένο. Η επιτρεπτή ποσότητα οποιωνδήποτε φωτεινών τόνων στο εσωτερικό μιας μπεζ κρεβατοκάμαρας είναι 50%. Μερικά εντυπωσιακά στοιχεία θα είναι αρκετά αρκετά: ταπετσαρία με διακοσμήσεις στους τοίχους, χαλιά, έπιπλα, κρεβάτι και άλλα, όπως ροζ-πορτοκαλί αξεσουάρ.
 • Μια άλλη κομψή επιλογή - ένας συνδυασμός μπεζ ή σκιάς κοντά σε ένα συγκεκριμένο χρώμα με καφέ, γκρι, μπλε, πράσινο, τυρκουάζ ή κόκκινο - είναι ένα ενδιαφέρον και ποικίλο εσωτερικό ενός υπνοδωματίου.

Μπεζ έπιπλα στο υπνοδωμάτιο

Φυσικά, μην ξεχνάτε όταν επιλέγετε τα χρώματα και τις δικές σας επιθυμίες και προτιμήσεις. Μπεζ σε συνδυασμό με κόκκινο-ροζ ή ροζ-πορτοκαλί δίνουν στο υπνοδωμάτιο "όρεξη" και γεμίζουν την ατμόσφαιρά του με πάθος. Αυτός ο σχεδιασμός δεν συνιστάται για τους βραχυπρόθεσμα και ενεργητικούς ανθρώπους. Η καλύτερη επιλογή - ένα εσωτερικό μπεζ κρεβατοκάμαρα με έντονες μπλε ή τυρκουάζ πράσινες προεκτάσεις, καθώς και με ένα πλούσιο καθαρό πορτοκαλί χρώμα (για παράδειγμα, ταπετσαρία ή οροφή) - βοηθά να ηρεμήσει και να αποσπάσει από τις κακές σκέψεις.

Cozy καφέ και κρεβατοκάμαρα

Μπεζ, καφέ και λευκά χρώματα στο υπνοδωμάτιο.

Υπνοδωμάτιο με μπεζ accents στο εσωτερικό

Μπεζ κλωστοϋφαντουργίας σε φωτεινό υπνοδωμάτιο

Μπεζ καφέ κομψή κρεβατοκάμαρα

Μπεζ κρεβάτι και πολυθρόνα στην κρεβατοκάμαρα

Μπεζ και Χρυσή κρεβατοκάμαρα

Μπεζ κρεβάτι και τοίχοι στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ υπόστρωμα στο υπνοδωμάτιο

Έπιπλα, τοίχοι, φωτισμός και αξεσουάρ

Όταν επιλέγετε έπιπλα για μια μπεζ κρεβατοκάμαρα, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα πρέπει να εστιάσετε σε προϊόντα που έχουν υφάσματα ή υφές που διαφέρουν από το συνολικό σχέδιο. Ένα τέλειο συμπλήρωμα σε ένα τέτοιο δωμάτιο θα ήταν το χιόνι-λευκό-μπεζ ή, αντιστρόφως, ένα μαύρο κρεβάτι με επιχρύσωση ή ένα πρωτότυπο χαραγμένο κεφαλάρι.

Εάν το δάπεδο ή η οροφή είναι θαμπό, τότε όλα τα διακοσμημένα ή τα έπιπλα που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να λάμπουν. Επιπλέον, εδώ θα είναι κατάλληλα διάφορα ντουλάπια, ντουλάπια, καρέκλες, συρταριέρες και πίνακες ντυσίματος που μιμούνται την αρχαιότητα.

Μπεζ και μωβ υπνοδωμάτιο

Κατά την τοποθέτηση του φωτισμού, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το γενικό στυλ του εσωτερικού. Για παράδειγμα, ένα υπνοδωμάτιο με ζώνες παρέχει διάφορα φωτιστικά για κάθε μία από τις διαθέσιμες περιοχές. Αλλά, ταυτόχρονα, θα πρέπει να υπάρχει ένας κεντρικός πολυέλαιος - η κύρια συσκευή φωτισμού, καθώς και πρόσθετοι λαμπτήρες δαπέδου και λαμπτήρες στους τοίχους. Μία ή δύο από αυτές πρέπει να τοποθετηθούν στην κεφαλή του κρεβατιού.

Αν στο μπεζ κρεβατοκάμαρα υπάρχουν διακοσμητικές κατασκευές γυψοσανίδας ή πολυόροφη οροφή, τότε οι μικροί ροζ προβολείς θα είναι η καλύτερη λύση για αυτούς.

Μπεζ τοίχους στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ και λευκό δωμάτιο με κόκκινη προφορά

Μπεζ ντουλάπα και συρταριέρα στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ χρώμα στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ υπόστρωμα στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ τοίχους και οροφή στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ τοίχους και υφάσματα στην κρεβατοκάμαρα

Μπεζ και γκρι κρεβατοκάμαρα

Cozy καφέ και κρεβατοκάμαρα

Μπεζ κρεβατοκάμαρα: άλλες πρωτότυπες ιδέες στυλ

 • Μοντέρνα - ένα υπνοδωμάτιο σε αυτό το στυλ δεν προσφέρει μόνο μπεζ χρώμα, αλλά και την παρουσία φωτεινότερων χρωμάτων στο εσωτερικό: τιρκουάζ, ροζ-κόκκινο, μπλε, γκρι, κλπ.Ένα υποχρεωτικό χαρακτηριστικό είναι τα σύγχρονα αντικείμενα τέχνης και τα αξεσουάρ: αντικείμενα σχεδιαστών, πίνακες ζωγραφικής, καλύμματα σε στυλ ζέβρας κλπ. Ένα ορθογώνιο, οβάλ ή στρογγυλό κρεβάτι, καθώς και ασυνήθιστα μπλε και άσπρα χαλιά, γυάλινες καρέκλες και λάμπες.
 • Το βασιλικό υπνοδωμάτιο είναι ένα ευρύχωρο και μεγάλο δωμάτιο με ένα τεράστιο κρεβάτι, το οποίο έχει ένα ογκώδες τυρκουάζ ή φωτεινό μπλε θόλο και ένα τεράστιο κεφαλάρι. Η καλύτερη επιλογή είναι τα έπιπλα αντίκες ή αντίκες.

Επιπλέον, χύτευση γύψου, πακέτα αντίκες, καρέκλες και συνδετικά μέσα σε ανοίγματα παραθύρων σε μπλε αποχρώσεις θα διακοσμήσει ένα τέτοιο εσωτερικό.

Μπεζ τοίχους στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Μπεζ έπιπλα σε ένα κλασικό υπνοδωμάτιο

Μπεζ, λευκό και μαύρο χρώμα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου.

Μπεζ τοίχους και ντουλάπες στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ και ροζ υπνοδωμάτιο

Μπεζ τοίχους και το πάτωμα στο υπνοδωμάτιο.

Λευκή μπεζ κρεβατοκάμαρα

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)