Σχεδιασμός υπνοδωματίου 20 τ.μ m (50 φωτογραφίες): δημιουργήστε ένα όμορφο εσωτερικό

Δημιουργήστε ένα συνοπτικό και πρωτότυπο σχέδιο της κρεβατοκάμαρας 20 τετραγωνικών μέτρων. m πολύ πιο εύκολο από ό, τι άνετο και πρακτικό να σχεδιάσετε ένα χώρο μικρότερου μεγέθους. 20 πλατείες χρήσιμου χώρου αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για να ζωντανέψετε το στυλ που ονειρευόσασταν - ρουστίκ, χώρα ή πρόνοια. Είναι επίσης μια ευκαιρία να πειραματιστείτε με ιστορικά στυλ, και δεν χρειάζεται να μιλάτε για μοντέρνα, περιορισμένα και μέγιστα λειτουργικά στυλ του εσωτερικού του υπνοδωματίου.

Φωτεινή accents και dressing room στην κρεβατοκάμαρα 20 τ.μ.

Η επιλογή είναι μόνο για τα υλικά τελειώματος, τα χρώματα, τα έπιπλα και τα μικρά αντικείμενα, τα οποία, στην πραγματικότητα, "δημιουργούν" το ύφος! Και όλα αυτά είναι εύκολα και απλά, απλά παραγγείλετε ένα έτοιμο σχέδιο ή αναπτύξετε τον εαυτό σας. Και τι εάν το υπνοδωμάτιο είναι ένα ενιαίο χώρο Odnushka-Khrushchev ή διαμερίσματα τύπου ξενοδοχείου; Υπάρχει διέξοδος για κάθε υπνοδωμάτιο!

Τούβλο τοίχο στην κρεβατοκάμαρα

Μπεζ και λευκή κρεβατοκάμαρα

Νεοκλασικό στο υπνοδωμάτιο

Γκρίζα και Λευκή κρεβατοκάμαρα

Υπνοδωμάτιο 20 τ.μ. m: κορυφαίοι 5 κανόνες σχεδιασμού

Έτσι, αρχικά θα εξετάσουμε την ευκολότερη επιλογή, το διαθέσιμο υπνοδωμάτιο σε 20 τετραγωνικά μέτρα. m τετράγωνο ή ορθογώνιο. Αυτό το υπνοδωμάτιο, το οποίο θα εξυπηρετεί μόνο για ένα ευχάριστο παιχνίδι δύο και "δεν θα ανεχτεί" ένα καθιστικό, μια τραπεζαρία ή ένα φυτώριο στην επικράτειά του.

Η τοποθέτηση μιας τέτοιας περιοχής είναι απλή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τους βασικούς κανόνες.

Μπεζ Μπλε Υπνοδωμάτιο

Επιλογή στυλ. Εδώ πολλά θα εξαρτηθούν από τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Καθίστε για λίγα λεπτά σε ένα κενό δωμάτιο, απολαύστε όνειρα. Δείτε οπτικά το όνειρό σας, επιλέγοντας ένα κρεβάτι συγκεκριμένης μορφής για την κρεβατοκάμαρά σας, τοίχους σε χρυσό ή σαμπάνια, μπορντό, ροζ, γάλα ή μπεζ, καθώς και υφάσματα και αξεσουάρ. Και το πρώτο βήμα έχει ληφθεί - τώρα θα μάθετε περίπου τι θέλετε από το εσωτερικό της κρεβατοκάμαράς σας.

Ζωντανές εικόνες και τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Υλικά διακόσμησης τοίχου. Ξύλινα πάνελ, φυσική ή τεχνητή πέτρα, ζωγραφική ή διακοσμητικά γύψο, κεραμικά πλακίδια ή ταπετσαρίες - όλες οι επιλογές είναι στη διάθεσή σας. Δώστε προσοχή στην επιλογή της χρωματικής παλέτας των τοίχων και της υφής του υλικού, λαμβάνοντας υπόψη το μελλοντικό χρώμα των αξεσουάρ, την αρμονία των χρωμάτων και τον φωτισμό. Πολλές συλλογές από σεβάσους κατασκευαστές θα σας προσφέρουν τεχνητή πέτρα με μαρμάρινο μοτίβο, τούβλο και άλλες καινοτομίες. Ταπετσαρία μπορείτε να πάρετε κάτω από το δέρμα, βελούδο, κεραμίδι, με φωτογραφίες για το γούστο σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε "βιομηχανικό" σχεδιασμό για το στυλ σοφίτας ή να προτιμήσετε το κουρτίνα των τοίχων με υφάσματα για να δώσετε στο εσωτερικό μια ιαπωνική ή ανατολίτικη αφή.

Σύγχρονο υπνοδωμάτιο

Προσοχή: Τα "ξύλινα" πάνελ από κονιάκ, ελαφριά σοκολάτα και τυρκουάζ αποχρώσεις θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε ευγένεια και φυσική γοητεία σε μια φωτεινή κρεβατοκάμαρα. Επίσης, μην φοβάστε τους ασυνήθιστους χρωματικούς συνδυασμούς!

Φωτισμός. Η κρεβατοκάμαρα είναι ένας τόπος μοναξιάς, οπότε αξίζει να αποκλειστούν οι μαζικοί πολυελαίοι οροφής και τα πολύ συγκεντρωμένα ρεύματα φωτισμού. Η καλύτερη ιδέα είναι μια λυχνία, φώτα νυχτερινής όρασης, ενσωματωμένες λυχνίες LED, ένα ζεύγος λαμπτήρων δαπέδου που θα δώσουν ένα διάχυτο σβηστό φως ρεύματος. Δεν θέλετε να βγαίνετε από το κρεβάτι για να απενεργοποιήσετε / να ανάψετε το φως; Και δεν χρειάζεται! Επιλέξτε φωτιστικά με ένα τηλεχειριστήριο. Και μην ξεχάσετε τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας!

Φωτεινό φωτισμό στο υπνοδωμάτιο

Η Αυτού Μεγαλειότητα το Κρεβάτι. Είναι το κεντρικό στοιχείο σε κάθε υπνοδωμάτιο, επειδή καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του χρήσιμου χώρου.Ωστόσο, είναι απαραίτητο να επιλέξετε έναν βοηθό ύπνου, λαμβάνοντας υπόψη την παρουσία άλλων αντικειμένων επίπλων στο υπνοδωμάτιο. Εάν πρόκειται για εθνικό, φυσικό ή ιστορικό ύφος, δεν μπορείτε να το κάνετε χωρίς ένα τραπέζι, άνετες μισές καρέκλες και ένα όμορφο συρτάρι. Σε αυτή την περίπτωση, το κρεβάτι πρέπει να είναι στο ίδιο στυλ με το υπόλοιπο των επίπλων, αν και μπορεί να μην είναι ένα έπιπλο από ένα σετ. Τα μοντέρνα στυλ σημαίνουν ένα ελάχιστο έπιπλο, ώστε να μπορείτε να φτάσετε με μια ντουλάπα σε όλο το τείχος και ένα κρεβάτι με συρτάρια.

Μεγάλο μαύρο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Προσοχή: ένα στρογγυλό κρεβάτι συνεπάγεται ένα σημαντικό χώρο και ένα ειδικό εσωτερικό. Πειραματιστείτε μόνο εάν είστε βέβαιοι για την επιτυχία του τελικού σχεδιασμού.

Trivia και λεπτομέρειες. Θα δημιουργήσουν τη διάθεση στο δωμάτιο, θα την κάνουν ξεχωριστή, ατομική, δική σας. Η μεγάλη ιδέα είναι να αγοράσετε αξεσουάρ και μπιχλιμπίδια για μια κρεβατοκάμαρα μαζί, στη συνέχεια - επίσης να τακτοποιήσετε μαζί. Κορνίζες φωτογραφιών, ανθοδέσμες αποξηραμένων λουλουδιών, κεντήματα κέντημα και ακόμη χειροτεχνίες - και το δωμάτιο για δύο θα γίνει χαρισματικό και γλυκό!

Γκρι μαύρη κρεβατοκάμαρα

Μπλε και άσπρο υπνοδωμάτιο

Λευκό και καφέ υπνοδωμάτιο

Ευρύχωρο μπεζ και καφέ υπνοδωμάτιο

Ευρύχωρο υπνοδωμάτιο

Ευρύχωρο καφετί και λευκό υπνοδωμάτιο

Ετικέτες ελιάς στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Μπεζ υπνοδωμάτιο εσωτερικό

Φωτεινό ευρύχωρο δωμάτιο

Υπνοδωμάτιο-μπάνιο

Μπεζ και μαύρο μεγάλο υπνοδωμάτιο

Κομψό υπνοδωμάτιο

Λίγα λόγια για το δωμάτιο ή για το όνειρο μιας μοντέρνας γυναίκας - έπειτα

Μια άλλη σύγχρονη λύση όταν δημιουργείτε ένα σχέδιο υπνοδωματίου 20 τετραγωνικών μέτρων. m είναι ένα δωμάτιο γκαρνταρόμπα. Δεν θέλουν να "πράξουν" το διαμέρισμα με τεράστια έπιπλα, να ψάξουν για ένα ή το άλλο πράγμα σε ένα άλλο δωμάτιο, εξοπλίζουν το ντουλάπι στην κρεβατοκάμαρα. Δίνει πολλά οφέλη!

Γωνιακό δωμάτιο στο υπνοδωμάτιο

Αυτό δεν είναι μόνο η δυνατότητα τοποθέτησης οποιωνδήποτε στοιχείων σε ένα μέρος, αλλά και η δυνατότητα αποθήκευσης υψηλής ποιότητας. Για τα ανώτερα ρούχα, επιλέξτε μια ντουλάπα, ράβδους, ράφια. Για όλους τους άλλους - ένα ντουλάπι σεντονιών με σύγχρονα στοιχεία πλήρωσης.

Ευρύχωρο γκαρνταρόμπα στο υπνοδωμάτιο

Γκαρνταρόμπα με γυάλινες πόρτες στο υπνοδωμάτιο

Καλή γκαρνταρόμπα στο υπνοδωμάτιο

Γκαρνταρόμπα στο υπνοδωμάτιο με μοντέρνο στυλ

Γκαρνταρόμπα με γυάλινες πόρτες στο υπνοδωμάτιο

Γκαρνταρόμπα με γυάλινες πόρτες στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Γυάλινες πόρτες στο γκαρνταρόμπα στην κρεβατοκάμαρα

Μικρό σαλόνι στο υπνοδωμάτιο

Ζώνη υπνοδωματίου

Αρχικό και μοναδικό σχεδιασμό υπνοδωματίου σε 20 τετραγωνικά μέτρα. m μπορεί να συμβεί ακόμα και όταν θέλετε να δημιουργήσετε έναν χώρο ύπνου και έναν χώρο αναψυχής ή υποδοχής (υπνοδωμάτιο-σαλόνι), έναν χώρο εργασίας και έναν χώρο ύπνου (υπνοδωμάτιο-γραφείο) σε ένα χώρο ή να εξοπλίσετε ένα δωμάτιο ενός διαμερίσματος τύπου ξενοδοχείου, το οποίο είναι το μόνο και απασχολεί 20 τετραγωνικά μέτρα. Μπορείτε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα χρησιμοποιώντας ειδικά στοιχεία για να διαχωρίσετε λειτουργικές περιοχές.

Καφέ και Λευκή Art Deco Υπνοδωμάτιο

Μπορούν να εξυπηρετήσουν:

  • Σταθερά (ή κινητά) χωρίσματα από γυαλί. Μια τέτοια λύση είναι σχετική για μικρές περιοχές, θα επεκτείνει οπτικά το χώρο, θα φέρει το μέγιστο φωτισμό και αρμονία στο δωμάτιο. Ταυτόχρονα, επιλέξτε ένα συρόμενο σύστημα ως πόρτες για πρόσβαση σε άλλη περιοχή, το οποίο θα βοηθήσει να γίνει μια συγκεκριμένη περιοχή χωριστή και ανεξάρτητη από την άλλη.
  • ανοιχτά ράφια και όχι. Θα βοηθήσουν στη διάσπαση του χώρου σε μέρη και ταυτόχρονα θα αποτελέσουν αντικειμενικά στοιχεία του εσωτερικού. Τα ειδώλια, τα βιβλία και τα αγαπημένα μπιχλιμπίδια είναι εύκολο να τοποθετηθούν στα ράφια, διατηρώντας την χρήσιμη περιοχή και βρίσκοντας χώρο για προσωπικά αντικείμενα και μικρές φιγούρες.
  • θήκες, κιγκλιδώματα. Τα έπιπλα που χωρίζουν το χώρο σε ζώνες είναι πρακτικά και βολικά. Το κύριο πράγμα είναι η σωστή ρύθμιση.
  • υφάσματα. Οθόνες από φυσικά υλικά, στέγαστρα - μια μοναδική λύση σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ακόμη και σε υψηλής τεχνολογίας και μινιμαλισμό. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε μια υφή και το χρώμα, την πυκνότητα και το πρότυπο?
  • ζωντανά φυτά σε μπανιέρες. Θα δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη διάθεση, θα διαιρέσουν το χώρο της κρεβατοκάμαρας και της τραπεζαρίας, θα κάνουν τον αέρα καθαρό και φρέσκο, θα φέρουν ένα άγγιγμα της φυσικότητας.

Ασπρόμαυρη κρεβατοκάμαρα

Προσοχή: η βέλτιστη λύση είναι ένα ομοιόμορφο εσωτερικό στυλ σε ένα υπνοδωμάτιο με ζώνες. Αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε το δωμάτιο ολόκληρο, να απολαύσετε την πολυτέλεια ή τη συντομία του σχεδίου, να το αλλάξετε σε λίγες ώρες σε περίπτωση τέτοιας επιθυμίας. Ταυτόχρονα, τα έπιπλα και τα εσωτερικά αντικείμενα, διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην επικράτεια κάθε ζώνης, "κινούμενα" όπως απαιτείται.

Δοκιμάστε το, πηγαίνετε για αυτό. Και στη συνέχεια να δημιουργήσετε το εσωτερικό του υπνοδωματίου των ονείρων σας θα λειτουργήσει σίγουρα!

Καφέ και άσπρο υπνοδωμάτιο

Μωβ δάπεδο στο υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο σε γκρι τόνους.

Μεγάλη καφετιά κρεβατοκάμαρα 20 τ.μ.

Λευκή υπνοδωμάτιο

Cozy beige και λευκό υπνοδωμάτιο

Μπεζ και λευκή κρεβατοκάμαρα

Μαύρο, λευκό και μοβ χρώματα στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας

Μοντέρνο ασπρόμαυρο υπνοδωμάτιο

Υπνοδωμάτιο υπνοδωμάτιο στυλ

Οικολογικό υπνοδωμάτιο

Καφέ και άσπρο υπνοδωμάτιο

Γκρίζοι τοίχοι σε καφετί και λευκό υπνοδωμάτιο

Καφέ και άσπρο υπνοδωμάτιο

Ασπρόμαυρη κρεβατοκάμαρα

Φωτεινό υπνοδωμάτιο με τζάκι

Λευκό ευρύχωρο υπνοδωμάτιο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)