Δερμάτινα κρεβάτια στο εσωτερικό του υπνοδωματίου (21 φωτογραφίες): όμορφες επιλογές σχεδιασμού

Είναι παραμύθι μάγος, μια καλή νεράιδα, ένας τόπος απόλυτης χαλάρωσης και οικειών στιγμών. Είναι ένα λειτουργικό έπιπλο, όλο και περισσότερο μετατρέπεται σε διακοσμητικό. Γνωρίστε την Αυτού Μεγαλειότητα το κρεβάτι. Η ιδέα του σχεδιασμού είναι μεγάλη, έτσι τα τεράστια κρεβάτια ή τα μοντέλα από σφυρήλατο σίδερο δεν προκαλούν έκπληξη. Αλλά τα δερμάτινα κρεβάτια είναι ένα αφιέρωμα στην πολυτέλεια, την πολυπλοκότητα, την αίγλη και την αφύπνιση των πιο "αρχαίων" φαντασιώσεων. Γιατί; Ναι, μόνο και μόνο επειδή είναι δέρμα!

Καφέ δερμάτινο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Η επιλογή της επιλογής είναι το μίσος, ή η αγάπη των δερμάτινων κλινών

Βοημίας, φανταστική, παιχνιδιάρικη και εκπληκτική εμφάνιση στο εσωτερικό κάθε δωματίου ένα κρεβάτι με δερμάτινο κεφαλάρι. Εδώ είναι και κυρία και εκτελεστής της θέλησης, ένα πρακτικό και αξιόπιστο έπιπλο που φέρνει την ενέργεια, τη διάθεσή του και τις μαγικές σημειώσεις που οφείλονται στο υλικό. Γιατί λοιπόν αυτή η επιλογή επιλέγεται όλο και πιο συχνά από πολλούς;

Μαύρο δερματικό κρεβάτι

Επειδή δερμάτινα κρεβάτια είναι:

  • οικουμενικότητα. Ένα δερμάτινο κρεβάτι μπορεί να χωρέσει αρμονικά σε μοντέρνα εσωτερικά στυλ, όπως μινιμαλισμό, σοφίτα, ρετρό, hi-tech και λειτουργικότητα. Θα γίνει σε μια τέτοια κρεβατοκάμαρα ένα πρακτικό, αξιόπιστο και λειτουργικό αντικείμενο, καταλαμβάνοντας ένα κεντρικό σημείο της "προσοχής". Το μόνο που χρειάζεται για τέτοιες μορφές είναι το μέγιστο των λειτουργιών, το ελάχιστο της διακόσμησης. Ωστόσο, μια τέτοια δημιουργία των ιδεών σχεδιασμού θα είναι σε αρμονία με το εσωτερικό σε ένα ιστορικό στυλ (το μόνο ζήτημα είναι διακόσμηση), και με ένα φυσικό ή εθνικό εσωτερικό. Και παντού θα είναι το κύριο, εστιακό σημείο, το σημείο εκκίνησης, γύρω από το οποίο θα συγκεντρωθεί το κύριο "νήμα" της διακόσμησης του δωματίου.
  • πρακτικότητα. Το δέρμα είναι ελαστικό, ισχυρό και ικανό να επαναφέρει εύκολα το σχήμα. Τι άλλο χρειάζεται για έναν ευχάριστο - καλό και διαρκή - ύπνο; Μόνο επιμελώς επιλέξτε ένα ορθοπεδικό στρώμα και απολαύστε!
  • αφιέρωμα στις απτικές αισθήσεις. Το δερμάτινο κεφάλι του κρεβατιού μπορεί να λειτουργήσει ως στήριγμα κατά την ανάγνωση μιας εφημερίδας, για παράδειγμα, και θα παρατηρήσετε την ευαισθησία, την ειδική ελαστικότητα, τη μέγιστη ελκυστικότητα του υλικού. Την ίδια στιγμή, το χειμωνιάτικο κρύο, το δέρμα θα συσσωρεύσει τη θερμότητα και θα το απομακρύνει, στη θερινή θερμότητα θα σας εκπλήξει με δροσιά και φρεσκάδα. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε ένα καλύτερο.
  • πολύ ελεύθερο χώρο. Τα δερμάτινα κρεβάτια είναι πολυτέλεια και πλούτος, μεγάλες ευκαιρίες και ισχυρή ενέργεια χωρίς σύνορα. Πρέπει να παραδεχτείτε ότι χρειάζεται ελεύθερο χώρο ώστε να γίνει η κύρια διακόσμηση σε αυτό. Ένα μικρό υπνοδωμάτιο "συγκρατεί" την ομορφιά του δερμάτινου κρεβατιού, "το συνθλίβει" με την έλλειψη ελαφριάς, μαγείας και κάποιας ελιγμού.
  • ευκολία φροντίδας. Υγρό καθαρισμό από καιρό σε καιρό, ένα ειδικό γυαλιστερό για λάμψη - και το κρεβάτι σας προσελκύει την προσοχή του καθενός που εισέρχεται στο υπνοδωμάτιο. Ωστόσο, παραμένει το ίδιο όμορφο, τολμηρό, τολμηρό, πλήρες χρώμα χρόνια μετά την αγορά.

Λευκό δερμάτινο κρεβάτι

Λευκό δερμάτινο κρεβάτι σε μοντέρνο υπνοδωμάτιο

Στρογγυλό λευκό δερμάτινο κρεβάτι με ουρανό στο υπνοδωμάτιο

Καφέ δερμάτινο κρεβάτι σε ένα λευκό και μπλε υπνοδωμάτιο

Μαύρο κρεβάτι με μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία κροκοδείλου

Σχήμα και χρώμα, ή σε τέλειο συνδυασμό με διακόσμηση

Τα μονόκλινα δερμάτινα κρεβάτια είναι μια κλασική βασική έκδοση και είναι λιγότερο κοινά από τα διπλά κρεβάτια. Συνήθως τέτοια κρεβάτια έχουν ορθογώνιο σχήμα, συγκρατημένα και συνοπτικά τονίζουν την απουσία επιπλέον επίπλων, εξαρτημάτων και αξεσουάρ στο δωμάτιο με το στυλ του μινιμαλισμού ή της λειτουργικότητας. Εδώ - έμφαση στην πρακτικότητα, τόσοι πολλοί επιλέγουν ένα κρεβάτι στο βάθρο, με ένα ολόκληρο σύστημα συρτάρια σεντόνια.Αυτή η λύση είναι ιδανική για τα υπνοδωμάτια σε ένα μοντέρνο στυλ, όπου δεν υπάρχει τίποτα περιττό: τα συρτάρια σεντονιών θα σας επιτρέψουν να αποθηκεύσετε μπάνιο, κρεβάτι και άλλα μικρά πράγματα σε αυτά. Η άψογη παραγγελία θα βασιλεύει στο δωμάτιο!

Καφέ δερμάτινο κρεβάτι σε μπεζ και καφέ κρεβατοκάμαρα

Προαιρετικά - ένα κρεβάτι με μηχανισμό ανύψωσης. Ταυτόχρονα, το χειροκίνητο θα είναι το πιο εύκολο στη χρήση, ο μηχανισμός πηνίου ελατηρίου θα απαιτήσει αντικατάσταση σε λίγα χρόνια, με αμορτισέρ αερίου, θα απολαύσει άψογη εξυπηρέτηση και αντοχή.

Το χρώμα ενός τέτοιου κρεβατιού είναι μαύρο, κονιάκ, χάλυβας, λευκό, σοκολάτα. Δεν φωτεινά χρώματα και τολμηρές αποφάσεις, μόνο μια ορισμένη ακαμψία, οικειότητα, συγκράτηση. "Beat" το υπνοδωμάτιο σε ένα μοντέρνο στυλ με διαφορετικούς τρόπους θα επιτρέψει μόνο το κεφάλι του κρεβατιού. Η βασική επιλογή είναι να διακοσμήσετε με διακοσμητικά γραβάτα γραβάτα ή ευρείες οριζόντιες λωρίδες από δέρμα. Ταυτόχρονα, είναι εύκολο να δημιουργήσετε αρμονία με κομοδίνα ή ένα τραπέζι, χρησιμοποιώντας δέρμα για να διακοσμήσετε προσόψεις επίπλων. Το δημιουργικό έργο ενός έμπειρου σχεδιαστή δεν έχει όρια!

Χαμηλό λευκό δερμάτινο κρεβάτι σε υπνοδωμάτιο μινιμαλιστικής αισθητικής

Ένα δερμάτινο κρεβάτι δεν είναι μόνο μια λύση για πρακτικά και εντυπωσιακά μοντέρνα σχέδια. Το κύριο πράγμα είναι η ικανότητα να το τοποθετήσετε οργανικά στο υπάρχον εσωτερικό. Φυσικά, η ιδανική επιλογή είναι να επιλέξετε έπιπλα στη διαδικασία της δημιουργίας ενός σχεδίου μελέτης. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα, αλλά θέλετε να προσθέσετε ένα κρεβάτι στο στυλ του νεοκλασικού, σύγχρονου, μπαρόκ. Και γι 'αυτό έχετε όλες τις δυνατότητες!

Το σχήμα του κρεβατιού και το χρώμα του καμβά είναι σημαντικά εδώ. Δεν θεωρούμε τυποποιημένες επιλογές, αλλά κοιτάξτε το στρογγυλό δερμάτινο κρεβάτι. Είναι από μόνη της ένα αριστούργημα που μπορεί να γίνει στολίδι ενός άδειου υπνοδωματίου. Δύο πίνακες ζωγραφικής στον τοίχο, αρθρωτές φωτογραφίες, ένα χαλί ζωγραφικής στο πάτωμα, ένα κρεβάτι στο κέντρο της αίθουσας - και το σχέδιο είναι έτοιμο χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία!

Ωστόσο, εάν θέλετε μια άψογη αρμονία του χρώματος, της φόρμας, της αίσθησης και της πλήρωσης, της ενέργειας και της διάθεσης, επιλέξτε ένα στρογγυλό δερμάτινο κρεβάτι σε μπορντό, σκούρο μπλε ή πράσινο, πλούσια σε σοκολάτα. Υλικά φινιρίσματος, αξεσουάρ ή υφάσματα - για να ταιριάζουν. Η διακόσμηση του υπνοδωματίου σε ένα από τα ιστορικά στυλ θα είναι διακόσμηση με στρας, πέτρες, μαργαριτάρια και το κεφάλι του κρεβατιού. Η εξαίσια ιδέα είναι το κέντημα, αλλά ο κύριος πρέπει να είναι κώλο! Ως επιλογή για μερικά στυλ - ένα υψηλό κεφαλάρι, που αντανακλά το "βασίλειο" και το μεγαλείο του ύπνου κρεβάτι-θέση.

Απόκρυψη επικαλυμμένου κρεβατιού

Η αρχική επιλογή διαμονής είναι στην εξειδικευμένη θέση της ξαπλώστρας. Αυτό θα δημιουργήσει ένα μυστικό, ένα αίνιγμα, ξυπνήστε σαφώς κρυμμένες επιθυμίες, που είναι τόσο ελκυστική δερμάτινη κλίνη. Ταυτόχρονα, τα κουρτίνες από τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα θα βοηθήσουν στην απομόνωση του κρεβατιού ύπνου από το υπόλοιπο δωμάτιο.

Το εσωτερικό σε φυσικό ή εθνικό στυλ - Προβηγκία, ρουστίκ, χώρα, οικολογική ή εθνοτική - είναι ένα λευκό δερμάτινο κρεβάτι σε ένα τυποποιημένο ή περίπλοκο σχήμα. Η πιο αρμονική επιλογή για αυτά τα υπνοδωμάτια είναι ένας ομοιογενής καμβάς χωρίς διακοσμητικά στοιχεία. Φυσικά, η στρογγυλή επιλογή είναι προτιμότερη, αν και η ορθογώνια θα είναι τέλεια!

Μπεζ κρεβάτι από δέρμα σε κρεμαστό-κοραλλιογενές υπνοδωμάτιο

Το χρώμα του ίδιου του κρεβατιού, καθώς και ο σχεδιασμός της θέσης, θα είναι μια επιλογή διακόσμησης. Επιλέγουμε ροζ, λιλά, τυρκουάζ, τερακότα, μπλε, γάλα, σημύδα και στρογγυλεμένο κεφαλάρι ακόμη και για ένα κρεβάτι με σαφείς γραμμές. Θα μαλακώσει όχι μόνο το σχήμα του κρεβατιού, αλλά και η ιδέα ενός δερμάτινου κρεβατιού στην κρεβατοκάμαρα της Προβηγκίας ή της οικολογίας.

Ένα θόλο από διαφανές, ελαφρύ, ρέον υλικό είναι μια εξαιρετική ιδέα σχεδιασμού. Θα δώσει στην κρεβατοκάμαρα ότι η ελαφρότητα, η μαγεία, η απροσεξία, το ρομαντισμό που χαρακτηρίζουν τα δωμάτια σε φυσικό και εθνικό στυλ. Ταυτόχρονα, το θόλο μπορεί να διακοσμηθεί με κλωστοϋφαντουργικά λουλούδια, μίνι φιγούρες και αξεσουάρ.

Μπλε δερμάτινο κρεβάτι σε γκρίζα-μπλε κρεβατοκάμαρα με μπεζ οροφή

Επιλογές σχεδίασης για ένα υπνοδωμάτιο σε φυσικό στυλ, το κύριο κομμάτι των οποίων είναι το κρεβάτι, μπορεί να είναι στοιχεία από έπιπλα που κατασκευάζονται με δερμάτινα ένθετα. Τέτοιες σειρές είναι ατομική εργασία.Θέλετε να το κάνετε πιο εύκολο; Συμπληρώστε λωρίδες από έντονα χρωματισμένο δέρμα με ένα διακοσμητικό βάζο, πάγκο, βιβλιοθήκη, για παράδειγμα. Δημιουργήστε από δέρμα ή αγοράστε ένα δερμάτινο αμπαζούρ για μια λάμπα γραφείου από ένα γραφείο σχεδιασμού. Αλλά μην ξεχάσετε να ταιριάζει με τα χρώματα! Μόνο παστέλ, ελαφρώς ξεθωριασμένος, χρωματισμένος στους ήχους και αποχρώσεις του ήλιου.

Σε περίπτωση που θέλετε φωτεινότητα και κάτι ασυνήθιστο, χρησιμοποιήστε υφασμάτινα κουρτίνες. Το πλεονέκτημα του δέρματος είναι ότι είναι σε αρμονία με όλα τα φυσικά υλικά: το γυαλί και το πλαστικό το καθιστούν εκλεπτυσμένο, κομψό, πρωτότυπο και αυστηρό, το δέντρο καθορίζει πρωτότυπες και χαρισματικές νότες, λέγοντας για παλιά έθιμα και παραδόσεις, το μέταλλο είναι τέλειο σε κάθε εκδήλωση.

Δερμάτινο λευκό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο Art Nouveau

Μαύρο δερμάτινο κρεβάτι σε ένα ασπρόμαυρο υπνοδωμάτιο

Συμβουλές ή πώς να επεκτείνετε τη "ζωή" μιας δερμάτινης "ομορφιάς" στο υπνοδωμάτιό σας

Η σκέψη ότι αγοράζετε δερμάτινα κρεβάτια για τη δική σας κρεβατοκάμαρα και την κρεβατοκάμαρα για παιδιά, για παράδειγμα, κάνουν την «ύπαρξή» τους όσο το δυνατόν πιο εύκολη στο σπίτι σας. Ακολουθήστε απλές συμβουλές από τους πλοιάρχους:

  • Μην τοποθετείτε το κρεβάτι κοντά στις μπαταρίες κεντρικής θέρμανσης, σε ανοικτές φλόγες. Το υλικό του κρεβατιού είναι παρόμοιο με το δικό σας δέρμα, ώστε να μπορεί εύκολα να στεγνώσει, χάνοντας τη λάμψη, την ελαστικότητα και την προηγούμενη εμφάνισή του. Αν το δωμάτιο έχει πολύ φυσικό ηλιακό φως, σκουραίνει το παράθυρο, δημιουργώντας ιδανικές "συνθήκες" για το κρεβάτι.
  • Παρακολουθήστε τα μωρά και τη συμπεριφορά των δικών τους κατοικίδιων ζώων. Το "Pinch" ένα δερμάτινο κρεβάτι για παιδιά είναι μια ιδιαίτερη ψυχαγωγία που χαλάει τον καμβά. Τα αιχμηρά νύχια μιας γάτας ή σκύλου μπορεί να βλάψουν το δέρμα, ενώ μικρές τρύπες και άλλες μηχανικές βλάβες θα ξεχωρίζουν ενάντια στο γενικό υπόβαθρο του κεφαλιού.
  • μην χρησιμοποιείτε την κλασική μορφή πλεκτών, κουβερτών, κλινοσκεπασμάτων στο σχεδιασμό του κρεβατιού, ώστε να μην σας στερήσει το μεγαλείο, τη γοητεία και τη μνημειακότητά του. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο λάθος, για να το διορθώσετε είναι να επιλέξετε υφάσματα σύμφωνα με το μέγεθος του στρώματος. Και το κρεβάτι από δέρμα γοητεύει με την ομορφιά, μια ορισμένη αριστοκρατία και εκλέπτυνση, ακόμα και τη βιαιότητα.

Υπνοδωμάτιο με στυλ Safari με δερμάτινο μπεζ κρεβάτι

Οποιαδήποτε δερμάτινα κρεβάτια έχουν ένα μειονέκτημα - το κόστος. Ναι, μια τέτοια πολυτέλεια δεν είναι φθηνή και ο λογαριασμός πηγαίνει σε χιλιάδες συμβατικές μονάδες. Ωστόσο, αν είστε τρελοί για ένα κρεβάτι από δέρμα, αλλά δεν έχουν τεράστιους οικονομικούς πόρους - μην δώσετε στο όνειρο! Η αγορά σας είναι ένα κρεβάτι από οικολογικό δέρμα, δηλαδή ένα υποκατάστατο υψηλής ποιότητας, ισχυρό, ανθεκτικό, αξιόπιστο. Πολλοί δεν διακρίνουν από το πραγματικό δέρμα, και η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα!

Μοντέρνο λευκό δερματικό κρεβάτι

Καφέ δερμάτινο κρεβάτι σε μπεζ και λευκή κρεβατοκάμαρα

Μαύρο δερμάτινο κρεβάτι στο εσωτερικό του σπιτιού

Ξύλινο κρεβάτι διακοσμημένο με γκρι δέρμα

Λευκό δερμάτινο κρεβάτι και δερμάτινο τοίχο

Γκρι δερμάτινο κρεβάτι με καμπύλη κεφαλάρι

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)