Τι μοιάζει με ένα μοντέρνο παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι; (51 φωτογραφίες)

Πολλοί γονείς πιστεύουν ότι το δωμάτιο των παιδιών για το κορίτσι θα πρέπει να είναι διακοσμημένο σε ροζ και διακοσμημένο με κούκλες. Αυτή είναι μια παρανόηση, επειδή το εσωτερικό του παιδικού δωματίου για το κορίτσι θα πρέπει να είναι λειτουργικό, απλό και σύμφωνο με την ηλικία και τα χόμπι του παιδιού σας. Το κυριότερο είναι ότι στο εσωτερικό δεν υπάρχουν χρώματα και αντικείμενα που δεν θα ενοχλήσουν και θα καταπιέσουν το παιδί.

Κομοδίνο στο παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι

Παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι μπεζ

Παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι λευκό

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι με διακοσμητική ντουλάπα

Διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου για ένα κορίτσι

Παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι ξύλινο

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι με ένα δέντρο στον τοίχο

Γενικές συστάσεις για τη δημιουργία ενός εσωτερικού χώρου για παιδιά

Ανεξάρτητα από το στυλ που θα επιλέξουν οι γονείς, το νηπιαγωγείο για το παιδί τους θα πρέπει να είναι:

 • λειτουργικό?
 • φως;
 • καλά αεριζόμενο?
 • ζεστό
 • να έχετε αρκετές σημασιολογικές ζώνες.

Η διάταξη του παιδικού δωματίου για το κορίτσι μπορεί να είναι οποιαδήποτε - όλα εξαρτώνται από την περιοχή της, την τοποθεσία σε σχέση με μέρη του κόσμου και άλλους παράγοντες. Είναι σημαντικό ότι, ανεξάρτητα από την ηλικία, το δωμάτιο διαθέτει μια ζώνη για ύπνο, παιχνίδια, δημιουργικότητα και πνευματική εργασία, ένα διαφορετικό σύστημα αποθήκευσης.

Η δημιουργία ενός παιδικού δωματίου για ένα κορίτσι ηλικίας 2-3 ετών είναι το πιο δύσκολο έργο για τους γονείς. Σε αυτή την ηλικία, το παιδί μόλις αρχίζει να μαθαίνει τον κόσμο και μαθαίνει να εκτελεί νέες ενέργειες και επιχειρήσεις για τον εαυτό του. Με τον τρόπο αυτό δεν πρέπει να έχει εμπόδια και επικίνδυνα αντικείμενα. Τα έπιπλα για ένα παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι αυτής της ηλικίας δεν πρέπει να έχουν αιχμηρές γωνίες, και το ύψος του τραπέζι και των καρεκλών πρέπει να αντιστοιχεί στο μικρό ύψος του παιδιού.

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι με καναπέ

Παιδικό δωμάτιο για κορίτσια

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι στο σπίτι

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι με σανίδα σχιστόλιθου

Παιδικό δωμάτιο για δύο κορίτσια

Τα χρώματα για την παιδική αίθουσα ενός κοριτσιού σε αυτή την ηλικία δεν πρέπει να είναι πολύ φωτεινά και κορεσμένα, αλλιώς θα ερεθίσουν το παιδί και θα κοιμηθεί ασταμάτητα και συχνά θα ενοχληθεί χωρίς προφανή λόγο. Ένα ροζ παιδικό δωμάτιο δεν είναι καλή ιδέα. Για εσωτερική διακόσμηση, τα θερμότερα χρώματα είναι κατάλληλα:

 • μπεζ;
 • άμμος?
 • κρεμώδες?
 • καφέ.

Το δωμάτιο για ένα μικρό παιδί θα πρέπει ήδη να χωριστεί σε ζώνες, καθένα από τα οποία φωτίζεται ξεχωριστά. Ο χωρισμός του χώρου συνηθίζει το παιδί να παραγγείλει. Από μικρή ηλικία, θα ξέρει πού πρέπει να βρίσκονται τα παιχνίδια, τα ρούχα και τα κλινοσκεπάσματα.

Ένα παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι πέντε ετών και άνω μπορεί να διακοσμηθεί με διαφορετικούς τρόπους - εξαρτάται από τις προτιμήσεις του παιδιού. Όλα τα παιδικά δωμάτια για παιδιά αυτής της ηλικίας έχουν ένα κοινό πράγμα - οι νοικοκυρές τους ετοιμάζονται ήδη για το σχολείο ή αρχίζουν να πηγαίνουν σε αυτό, οπότε ο σχεδιασμός ενός παιδικού δωματίου για ένα τέτοιο κορίτσι θα πρέπει να μελετηθεί περισσότερο. Ένα παιδί πέντε ετών θα πρέπει να έχει ένα άνετο, ευρύχωρο τραπέζι στο δωμάτιο, στο οποίο θα σχεδιάζει γλυπτά και θα κάνει εργασίες από στούντιο που ετοιμάζουν παιδιά για το σχολείο. Το παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι 7 ετών γίνεται πραγματικό γραφείο. Εδώ, θα πρέπει να εμφανιστεί ένα ευρύχωρο γραφείο, στο οποίο πρέπει να βάλετε μια λάμπα με ένα κινητό αμπαζούρα στα αριστερά. Το παιδί θα χρειαστεί μια περιστρεφόμενη καρέκλα, η οποία είναι ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος. Επίσης στο παιδικό δωμάτιο ενός παιδιού σχολικής ηλικίας θα πρέπει να υπάρχουν ράφια για βιβλία και κουτιά στα οποία μπορείτε να βάλετε λευκώματα, σημειωματάρια και χαρτικά.

Παιδικό δωμάτιο για κορίτσια σε οικολογικό στυλ

Παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι βιολετί

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι στο γαλλικό ύφος

Τα παιχνίδια έχουν επίσης μια θέση στο νηπιαγωγείο, αλλά πρέπει να είναι λίγα. Μεγάλα αρκουδάκια, ένα κουνιστό άλογο, καροτσάκια παιχνιδιών - όλα αυτά είναι καλύτερα για κάποιον να δώσει και να μην φύγει στην αναπτυσσόμενη κόρη ενός παιδιού.

Στην ηλικία των 10-12 ετών, το κορίτσι ξεκινάει μια μεταβατική ηλικία, οπότε το νηπιαγωγείο γίνεται γι 'αυτήν ένα πραγματικό φρούριο, όπου αισθάνεται ελεύθερος και ανεξάρτητος. Εάν σε αυτή την ηλικία, η κόρη θέλει να αναδιατάξει το δωμάτιο ή να ζητήσει να ξαναρθώσει τους τοίχους με διαφορετικό χρώμα, μην την απαγορεύσετε να απαγορεύσει τίποτα. Καλύτερα να συμφωνείτε ή να προσπαθείτε να βρείτε συμβιβασμό. Το δωμάτιο των παιδιών ενός εφήβου μπορεί να φαίνεται πρωτότυπο, αλλά το κύριο είναι ότι η κόρη σας θα πρέπει να είναι άνετη σε αυτό. Ο σχεδιασμός μπορεί να είναι οποιεσδήποτε, αλλά το δωμάτιο πρέπει να διαθέτει τραπέζι με υπολογιστή και καλό internet, άνετο κρεβάτι, καθρέπτη πλήρους μήκους και τραπέζι όπου το κορίτσι θα φέρει ομορφιά. Συνιστάται το δωμάτιο του εφήβου να διαθέτει αρκετό ελεύθερο χώρο για αθλητισμό και χορό.

Παιδικό δωμάτιο για κορίτσι με γκαρνταρόμπα

Παιδικό δωμάτιο για κορίτσια με γιρλάντες

Παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι μπλε

Εσωτερικό ενός παιδικού δωματίου για ένα κορίτσι

Παιδικό δωμάτιο για το καφέ κορίτσι

Σε όλες τις περιπτώσεις, η αίθουσα πρέπει να είναι ζωντανή και κάθε μία από τις ζώνες είναι καλά φωτισμένη. Η ζώνη είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν οι αδελφές ζουν σε ένα δωμάτιο. Έτσι, για παράδειγμα, ένα νηπιαγωγείο για τρία κορίτσια διαφορετικών ηλικιών μπορεί να χωριστεί σε διάφορα μέρη. Κάθε μία από τις αδελφές θα πρέπει να έχει έναν ιδιωτικό χώρο όπου θα υπάρχει ένα κρεβάτι και ένα τραπέζι, και το δωμάτιο θα πρέπει επίσης να έχει ένα κοινό χώρο όπου μπορείτε να βάλετε μια τηλεόραση ή κιβώτια με παιχνίδια. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός επιλογών διακόσμησης δωματίων για πολλά παιδιά. Μην ξεχάσετε πρακτικές λύσεις εσωτερικού χώρου. Για παράδειγμα, ένα διπλό κρεβάτι θα χωρέσει τέλεια σε ένα μικρό παιδικό δωμάτιο για δύο κορίτσια.

Παιδικό δωμάτιο για κορίτσι κορίτσι

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι με χαλί

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι με ένα κρεβάτι με τη μορφή ενός σπιτιού

Κρεβάτι για το φυτώριο του κοριτσιού

Τοίχοι και οροφή στο φυτώριο

Ταπετσαρία στην παιδική αίθουσα για τα κορίτσια στην πρώτη θέση θα πρέπει να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ακίνδυνη. Για να διακοσμήσετε τους τοίχους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρίες των ακόλουθων τύπων:

 • χαρτί ·
 • υγρό.
 • φωτογραφία ταπετσαρία?
 • οικολογική ταπετσαρία.

Είναι καλύτερο να διακοσμήσετε τους τοίχους στο φυτώριο με χαρτί ταπετσαρία. Αναπνέουν και δεν εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες, και ακόμη και η πιο απαιτητική μητέρα θα αρέσει ο αριθμός των στολιδιών και των χρωμάτων. Τέτοιες ταπετσαρίες είναι φθηνές, αλλά γρήγορα γίνονται άνευ αξίας. Η επισκευή σε ένα παιδικό δωμάτιο για κορίτσια είναι πιθανό να γίνει συχνό φαινόμενο στο σπίτι σας - θα αυξηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι οι προτιμήσεις και οι προτιμήσεις θα αλλάζουν διαρκώς, επομένως, για δωμάτια στα οποία ζουν παιδιά ηλικίας κάτω των 10-12 ετών, χαρτί ταπετσαρίες είναι απλά ένα εύρημα .

Ο σχεδιασμός ενός παιδικού δωματίου για δύο κορίτσια μπορεί επίσης να γίνει χρησιμοποιώντας υγρή ταπετσαρία. Είναι απολύτως ακίνδυνα, εύκολο να εφαρμοστούν και να κρύψουν όλες τις παρατυπίες του τείχους. Αυτές οι ταπετσαρίες έχουν ένα μειονέκτημα - όχι πλούσια χρώματα. Εάν το παιδί σας αρέσει ήρεμες, παστέλ αποχρώσεις, τότε οι υγρές ταπετσαρίες για το νηπιαγωγείο του είναι τέλειες.

Σήμερα, οι οικολογικές ταπετσαρίες που κατασκευάζονται από ύφασμα, φελλό, μπαμπού και άλλα φυσικά υλικά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Αυτή η επίστρωση είναι ιδανική για δωμάτια όπου το παιδί ξοδεύει πολύ χρόνο. Είναι ακριβό και δεν μπορεί να ευχαριστήσει τον αγοραστή με μια πλούσια χρωματική παλέτα, έτσι ώστε αυτές οι ταπετσαρίες είναι πιο κατάλληλες για την αίθουσα ενός ενήλικου κοριτσιού που του αρέσει το επιλεγμένο ήρεμο χρώμα και δεν θα τα σχίσει ή να τα ζωγραφίσει με μολύβια.

Παιδικά έπιπλα από φύλλα

Μικρό παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι στη σοφίτα

Παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι από MDF

Έπιπλα παιδικού σταθμού για κορίτσια

οι βρεφικές κούνιες στο παιδικό δωμάτιο για κορίτσια θα ταιριάζουν επίσης τέλεια. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της επικάλυψης είναι ότι μπορείτε να εφαρμόσετε οποιαδήποτε εικόνα σε αυτήν. Για κορίτσια ηλικίας τεσσάρων έως πέντε ετών, μπορείτε να αγοράσετε τοιχογραφίες που απεικονίζουν τους χαρακτήρες των αγαπημένων σας γελοιογραφιών ή των παραμυθένων κάστρων απίστευτης ομορφιάς. Τα εφηβικά κορίτσια μπορεί να αρέσουν ταπετσαρίες αφαίρεσης, φωτογραφίες παγκόσμιων πρωτευουσών ή κτιρίων πόλεων. Τα χαρτιά Photowall καθαρίζονται τέλεια, επομένως είναι κατάλληλα για ένα δωμάτιο παιδιού οποιασδήποτε ηλικίας. Για το νηπιαγωγείο, μπορείτε να επιλέξετε μια ταπετσαρία μιας σκιάς ή μπορείτε να συνδυάσετε πολλά χρώματα.

Το ανώτατο όριο στο φυτώριο μπορεί:

 • να λευκαίνουν?
 • να επικολλήσετε με ταπετσαρία?
 • βαφή πάνω?
 • διακοσμήστε με πλακάκια οροφής?
 • να κρέμεται.

Το φθηνότερο κόστος είναι η βαφή της οροφής με ακρυλικό ή ασβέστη. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη μόνο αν η οροφή στο παιδικό δωμάτιο για κορίτσια είναι απόλυτα ομαλή και δεν έχει ρωγμές.Μικρά ελαττώματα μπορούν να κρυφτούν με ταπετσαρία, κεραμίδι και τέντωμα οροφής. Επιλέγοντας τον τελευταίο, πρέπει να σκεφτείτε ότι μπορεί να κάνει το δωμάτιο χαμηλότερο κατά 7-10 εκατοστά. Στα παιδικά δωμάτια σε μοντέρνο στυλ, συχνά γίνονται πολλές οροφές. Τα σχέδια αυτά είναι βαμμένα σε διάφορα χρώματα και διακοσμημένα με προβολείς. Ίσως το ανώτατο όριο με τη μορφή ενός αστέρι ουρανού θα απευθυνθεί σε κάθε κορίτσι. Η οροφή μπορεί να γίνει σε σχήμα λουλουδιού ή ζωγραφισμένη σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου - επίσης κομψή και πρωτότυπη.

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι με αρκούδες

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι σε μονόχρωμο στυλ

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι σε θαλάσσιο στυλ

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι με μια θέση

Έπιπλα και κουρτίνες στο φυτώριο

Οι κουρτίνες στο παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι πρέπει επίσης να επιλέξουν σκόπιμα. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να ράβονται από φυσικό ύφασμα και να είναι εύκολο να το φροντίζουν. Αναπόφευκτα στο φυτώριο θα πρέπει να υπάρχουν κουρτίνες σκιάς, για παράδειγμα από βαμβάκι ή λινό. Ο σχεδιασμός των κουρτινών για το δωμάτιο των παιδιών πρέπει να ταιριάζει με το στυλ με έπιπλα, ταπετσαρίες, χαλιά και μαξιλάρια. Οι κουρτίνες με floral ή γεωμετρική εκτύπωση είναι κατάλληλες για το φυτώριο, και για τα χαμηλά δωμάτια - σε μια κάθετη λωρίδα. Είναι επίσης σκόπιμο να κρεμάσετε το τούλι στο παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι. Θα πρέπει να είναι κρεμώδες ή γαλακτοκομικό, τότε ακόμα και το χειμώνα το παιδικό δωμάτιο θα γεμίσει με ζεστό, ηλιακό φως. Οι κουρτίνες σκιάς στον παιδικό σταθμό πρέπει να είναι ελαφριές ή ουδέτερες. Εάν το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο σε συγκρατημένες αποχρώσεις, τότε οι κουρτίνες μπορούν να είναι φωτεινές. Αλλά η ιδέα να κρεμάσεις σκοτεινές κουρτίνες στο δωμάτιο ενός παιδιού είναι προτιμότερο να αρνηθείς αμέσως. Το σκοτεινό γάμμα επηρεάζει δυσμενώς την ψυχή του παιδιού.

Η επιλογή των επίπλων για το βρεφικό σταθμό εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού, αλλά υπάρχει το ελάχιστο που πρέπει πάντα να υπάρχει στο δωμάτιο. Στο νηπιαγωγείο πρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα ή άνετο καναπέ. Για ένα παιδί κάτω των πέντε ετών, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα κρεβάτι που έχει μια υψηλή πλευρά. Συνιστάται το κρεβάτι και ο καναπές να έχουν επιπλέον συστήματα αποθήκευσης - εκεί μπορείτε να βγάλετε μακριά τα παιχνίδια και μερικά από τα πράγματα του παιδιού.

Ταπετσαρία σε ένα παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι

Διακόσμηση δωματίου για ένα κορίτσι

Παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι σε παστέλ χρώματα

Παιδικό δωμάτιο για εφηβική κοπέλα

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι με ράφια

Η ντουλάπα στο παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι επιλέγεται επίσης ανάλογα με την ηλικία του παιδιού. Το μωρό πρέπει να έχει ένα χαμηλό ντουλάπι, από το οποίο να μπορεί ανεξάρτητα να παίρνει τα πράγματα. Για το δωμάτιο μιας ενήλικης κόρης, πρέπει να παραγγείλετε μια ευρύχωρη ντουλάπα, στην οποία θα υπάρχουν συρτάρια, ράφια και ράβδοι για κρεμάστρες ρούχων. Το ντουλάπι πρέπει να ανοίγει εύκολα τις πόρτες και να έχει ένα μεγάλο καθρέφτη. Φροντίστε να αγοράσετε ένα τραπέζι και μια καρέκλα για το παιδί. Για μια μικρή κόρη, χρειάζεστε ένα χαμηλό τραπέζι και μια μικρή καρέκλα στην οποία θα είναι άνετα να κάθεστε. Για έναν μαθητή, πρέπει να βρείτε ένα τραπέζι με ρυθμιζόμενο ύψος επιτραπέζιου και μια μαλακή καρέκλα με σταθερή πλάτη.

Παιδικό δωμάτιο για κορίτσια με αφίσες

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι στο στυλ της Προβηγκίας

Παιδικό δωμάτιο για ετεροφυλόφιλα παιδιά

Επισκευή παιδικού σταθμού για κορίτσι

Δημοφιλή στυλ παιδικών δωματίων για κορίτσια

Εάν δεν έχετε επιλέξει ακόμα το σχεδιασμό ενός παιδικού δωματίου για ένα εφηβικό κορίτσι, σκεφτείτε τα δημοφιλή στυλ εσωτερικού χώρου. Σήμερα, τα παιδικά δωμάτια είναι κατασκευασμένα με το ύφος:

 • Προβηγκία
 • Art Nouveau;
 • hi-tech?
 • κλασικό
 • μινιμαλισμό.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός σε μοντέρνο στιλ θα απευθύνεται τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους. Αυτό είναι κατάλληλο έπιπλα που δεν έχουν αιχμηρές γωνίες, και όλες οι γραμμές είναι ομαλές στρογγυλεμένες. Αυτό το στυλ χαρακτηρίζεται από τη χρήση φυσικών υλικών και φυσικών αποχρώσεων: πράσινο, γρασίδι, τυρκουάζ. Στο εσωτερικό δεν ήταν πολύ βαρετό, μπορείτε να προσθέσετε φωτεινά χρώματα. Σε αυτό το εσωτερικό μπορεί να εμφανιστούν διακοσμητικά στοιχεία κίτρινου, μπλε και μπλε χρώματος.

Μια καθολική επιλογή, πώς να σχεδιάσετε έναν παιδικό σταθμό για ένα κορίτσι, θα είναι η υλοποίηση του έργου σε κλασικό στυλ. Το δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε παστέλ χρώματα, επιλέγονται για αυτό ογκώδη ξύλινα έπιπλα διακοσμημένα με γλυπτά. Ο πολυέλαιος στο παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι μπορεί να είναι μαζικός και σφυρηλατημένος, με κρυστάλλινα διακοσμητικά στοιχεία. Είναι κρεμασμένο στο κέντρο της οροφής, αλλά πρόσθετες πηγές φωτισμού είναι βέβαιο ότι θα προσθέσετε. Σε ένα τέτοιο εσωτερικό μπορεί να υπάρχουν όλα τα είδη από κουρτίνες με floral μοτίβα, και στους τοίχους υπάρχουν καθρέφτες και φωτογραφίες σε σκαλιστά ξύλινα πλαίσια. Αυτός είναι ο χώρος μιας πραγματικής πριγκίπισσας.

Σχεδιάζοντας στον τοίχο ενός νηπιαγωγείου για ένα κορίτσι

Ροζ παιδιά για το κορίτσι

Παιδικό δωμάτιο για αδελφές

Παιδικό δωμάτιο για κορίτσια με ντουλάπες

Παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι με κουρτίνες

Ο σχεδιασμός ενός μικρού παιδικού δωματίου για ένα κορίτσι μπορεί να γίνει με το στυλ του μινιμαλισμού. Θα υπάρχουν μόνο πολυλειτουργικά έπιπλα και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, όλα όσα χρειάζεστε. Για να αποφύγετε την υπερβολική βαρετότητα του δωματίου, μπορείτε να κρεμάσετε έναν πολύχρωμο πολυέλαιο στο ταβάνι και τα ειδικά χαλιά των παιδιών στο δωμάτιο των κοριτσιών με ένα φωτεινό γεωμετρικό μοτίβο θα φαίνονται καλά στο πάτωμα. Μινιμαλισμός - το ύφος είναι πολύ αυστηρό, και αν η κόρη σας θέλει, το δωμάτιο μπορεί να διακοσμηθεί με άλλα αντικείμενα διακόσμησης.

Το ύφος υψηλής τεχνολογίας θα απευθύνεται σε εφήβους ηλικίας 13-14 ετών και άνω. Περιλαμβάνει τη σοβαρότητα των γραμμών, την ελάχιστη ποσότητα επίπλων με αυξημένη λειτουργικότητα και την παρουσία μόνο σύγχρονων ηλεκτρονικών. Αυτό το ύφος θα προσελκύσει περισσότερο τα αγόρια, αλλά θα εκτιμηθεί από έφηβες που ενδιαφέρονται για τις ακριβείς επιστήμες και την αστρονομία. Το ακριβώς αντίθετο της υψηλής τεχνολογίας είναι το στιλ της Προβηγκίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι διακοσμεί τις επιφάνειες σε ζεστά και παστέλ χρώματα, χρησιμοποιώντας λαμπερό κίτρινο, πράσινο, κόκκινο και μοβ, μεγάλο αριθμό κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και αντικειμένων διακόσμησης, μόνο φυσικά υλικά. Σε ένα τέτοιο κοριτσάκι θα είναι άνετο και άνετο.

Παιδικό δωμάτιο για ένα κορίτσι με τραπέζι

Παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι φως

Το παιδικό δωμάτιο για το κορίτσι είναι σκοτεινό

Παιδικό δωμάτιο για το πράσινο κορίτσι

Ο σχεδιασμός ενός παιδικού δωματίου για ένα κορίτσι θα πρέπει να μελετηθεί για μικρά πράγματα. Το παιδί θα περάσει πολύς χρόνος εδώ: να κοιμάται, να παίζει, να κάνει το σπίτι και να κάνει δημιουργική δουλειά - επομένως, θα πρέπει να αρέσει στο εσωτερικό και σε καμία περίπτωση να μην είναι ενοχλητικό. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να κάνετε μια ανακατασκευή, αλλά το κύριο πράγμα για τη διακόσμηση είναι να χρησιμοποιείτε μόνο φυσικά υλικά και να προσπαθείτε να εξασφαλίσετε ότι το εσωτερικό περιέχει όσο το δυνατόν περισσότερες ζεστές, ελαφριές αποχρώσεις. Όταν κάνετε το εσωτερικό, ακούστε το παιδί σας και προσπαθήστε να τον ακούσετε.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)