Λευκό εσωτερικό σε διαφορετικά στυλ: πόσο ευέλικτο είναι το λευκό χρώμα; (110 φωτογραφίες)

Το White έχει πάντα αναμιχθεί με το σχεδιασμό. Μερικοί σχεδιαστές το χρησιμοποιούν ως ένα μεγάλο υπόβαθρο, πάνω στο οποίο όλα τα άλλα χρώματα φαίνονται υπέροχα. Άλλοι διακοσμητές δεν τον συμπαθούν για το γεγονός ότι κάθε δωμάτιο στο οποίο υπάρχει πάρα πολύ λευκό μπορεί να γίνει σαν δωμάτιο νοσοκομείου. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί αν το λευκό χρώμα στο εσωτερικό χρησιμοποιείται ευλόγως, μετριέται και γνωρίζει το μέτρο.

Λευκό εσωτερικό με έντονες προεκτάσεις

Λευκό εσωτερικό με δοκούς

Λευκό και μπεζ εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό με βιοαέριο

Λευκό εσωτερικό σε κλασικό στιλ

Λευκό εσωτερικό με διακόσμηση

Λευκό ρουστίκ εσωτερικό

Πλούσια λευκά χρώματα

Οι σύγχρονοι σχεδιαστές χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τα λευκά στα έργα τους. Σε διάφορους εσωτερικούς χώρους, βλέπουμε μια ποικιλία αντικειμένων και επιφανειών σε λευκούς τόνους:

 • έπιπλα?
 • το ανώτατο όριο.
 • φύλο
 • τοίχους
 • υφάσματα;
 • λαμπτήρες και πολυέλαιοι.
 • διακοσμητικά αξεσουάρ.

Επιπλέον, σε ορισμένα έργα, ο διακοσμητής μπορεί να υιοθετήσει ένα στοιχείο αυτού του σχεδίου, και σε άλλες - μερικές ταυτόχρονα. Κάποιος στο εσωτερικό χρησιμοποιεί μόνο λευκή διακόσμηση, ενώ κάποιος χρησιμοποιεί πλήρως λευκά υλικά φινιρίσματος. Σε αυτή την περίπτωση, η επίδραση ενός καθαρού φύλλου εμφανίζεται - οι τοίχοι και το πάτωμα γίνονται το τέλειο σκηνικό για έπιπλα και διακόσμηση οποιωνδήποτε άλλων χρωμάτων. Αυτή είναι μια καλή τεχνική σχεδιασμού, επειδή το λευκό, που είναι το βασικό χρώμα, λειτουργεί καλά με ένα τεράστιο αριθμό αποχρώσεων. Απλά πρέπει να βρείτε τον σωστό συνδυασμό.

Λευκό εσωτερικό στο φυτώριο

Λευκό εσωτερικό παιδικό δωμάτιο

Λευκό εσωτερικό με καναπέ

Λευκό εσωτερικό σχέδιο

Το κατόρθωμα της χρήσης ενός λευκού εσωτερικού συνήθως αποφασίζεται μόνο από σχεδιαστές. Πολλοί απλοί άνθρωποι δεν είναι διανοητικά προετοιμασμένοι να κάνουν ένα λευκό εσωτερικό στο σπίτι, επομένως το θεωρούν ανέφικτο. Στην πραγματικότητα, μόνο τα λευκά ρούχα είναι βρώμικα, και τα υλικά υψηλής ποιότητας για τελειώματα και ταπετσαρίες μπορεί να μην χρειάζονται για καθαρισμό.

Το λευκό χρώμα πρέπει σίγουρα να χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική διακόσμηση, επειδή:

 • από τις λευκές επιφάνειες είναι ευκολότερο να αφαιρέσετε οποιαδήποτε σημεία.
 • τα δακτυλικά αποτυπώματα δεν είναι τόσο αισθητά σε λευκά έπιπλα στιλπνότητας.
 • δεν υπάρχει σκόνη στο λευκό στρώμα και στο ξύλο.

Λευκό εσωτερικό στο σπίτι

Λευκό ντους

Λευκό εσωτερικό δύο επιπέδων

Εκλεκτικό λευκό εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό με οικολογικό στυλ.

Λευκή κουζίνα

Λευκό εσωτερικό με οροφή γυψοσανίδας

Λευκό γυαλιστερό εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό μπλε

Και με τη βοήθεια του λευκού χρώματος μπορείτε να μετατρέψετε οπτικά οποιοδήποτε χώρο:

 • ανυψώστε την οροφή.
 • κάνουν το δωμάτιο ευρύτερο και πιο ευρύχωρο.
 • να τονίσω.
 • διαιρέστε το δωμάτιο σε σημασιολογικές ζώνες.
 • γεμίστε ολόκληρο τον χώρο με αέρα.
 • ανανεώστε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η επίδραση μπορεί να επιτευχθεί όχι μόνο με τη βοήθεια μιας ριζικής τροποποίησης. Αν δεν υπάρχει χρόνος και ευκαιρία να επανασυνθέσετε την ταπετσαρία ή να επανασχεδιάσετε το έλασμα, μπορείτε να περιορίσετε τον εαυτό σας στην αγορά λευκών ταπετσαρισμένων επίπλων και ενός φωτιστικού. Αυτό θα είναι αρκετό.

Λευκό εσωτερικό καθιστικό τραπεζαρία

Λευκό εσωτερικό καθιστικό

Λευκό εσωτερικό υψηλής τεχνολογίας

Λευκό εσωτερικό Khrushchev

Λευκό εσωτερικό βιομηχανικό ύφος

Οι πολυπλοκότητες των λευκών εσωτερικών χώρων

Ένα λευκό εσωτερικό, αν είναι ακατάλληλα σχεδιασμένο και οργανωμένο, μπορεί να έχει σημαντικές ατέλειες. Εάν υπάρχει πολύ λευκό στο δωμάτιο, φαίνεται θαμπό και βαρετό. Ακόμη και οι ψυχολόγοι λένε ότι μια περίσσεια λευκού μπορεί να προκαλέσει μελαγχολία και απελπισία και να προκαλέσει απάθεια.

Μια περίσσεια λευκών επιφανειών μπορεί να αρχίσει να ενοχλεί. Αυτοί, όπως οι καθρέφτες, θα αντανακλούν το φως, το οποίο μπορεί να κάνει τα μάτια σας κουρασμένα. Αλλά αυτό το πρόβλημα επιλύεται απλά: για να γίνει το εσωτερικό άνετο και άνετο, διαφορετικές αποχρώσεις του λευκού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό του.Πιστεύετε ότι δεν είναι; Αντίθετα, το λευκό, όπως και κάθε άλλο χρώμα, έχει ποικίλη ποικιλία αποχρώσεων. Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του λευκού είναι:

 • ελεφαντόδοντο
 • λευκόχρωμο λευκό
 • μαργαριτάρι?
 • ψημένο γάλα;
 • σπρέι σαμπάνιας
 • κρέμα?
 • καπνιστή?
 • λιναρόσπορο.

Η ποικιλία των αποχρώσεων είναι πολύ πλούσια και κάθε χρώμα, με σωστή χρήση και συνδυασμό, είναι ενδιαφέρον. Μεταξύ αυτής της ποικιλίας, βέβαια, μπορείτε να βρείτε την καλύτερη επιλογή για ένα συγκεκριμένο εσωτερικό. Το λευκό χρώμα είναι καθολικό, ώστε να ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε στυλ, από τις κλασσικές μέχρι τις σύγχρονες τάσεις.

Λευκό εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό ντουλάπι με ράφια

Λευκό εσωτερικό ντουλάπι

Λευκό εσωτερικό με τζάκι

Υλικά φινιρίσματος σε λευκό

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα όμορφο και ζεστό εσωτερικό με λευκούς τόνους, τότε μην ξεχνάτε τον απλό κανόνα: δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε τα υλικά φινιρίσματος. Η ιδιαιτερότητα του λευκού χρώματος είναι ότι καθιστά εμφανή οποιαδήποτε, ακόμη και τις πιο ασήμαντες επιφανειακές ατέλειες. Για παράδειγμα, το ίδιο πλαστικό σε καφέ θα φανεί καλό, και σε λευκό θα είναι φθηνό και άθλια. Το ίδιο ισχύει και για το ξύλο. Εάν δεν έχει γίνει σωστή επεξεργασία, το λευκό χρώμα θα το τονίσει.

Για τη διακόσμηση κατακόρυφων επιφανειών, είναι προτιμότερο να εγκαταλείψουμε το κονίαμα με υφή. Ακόμα κι αν επιλέξετε μια σκιά ενός οστού λέξη, σε εύθετο χρόνο σκόνη θα σφυρηλατηθεί στο σχέδιο, και ο τοίχος θα πάρει μια άσχημη γκρίζα σκιά. Η μη υφαντή λευκή ταπετσαρία στο εσωτερικό θα φανεί εξαιρετική. Αναπνέουν, καθαρίζουν καλά, δεν φοβούνται την υγρασία. Όλα εξαρτώνται από τον τύπο τους, αλλά αν αποφασίσετε ότι θα έχετε λευκούς τοίχους στο εσωτερικό, είναι καλύτερο να αγοράσετε ταπετσαρίες που πλένονται.

Για δημιουργικές, αμφιλεγόμενες φύσεις, η ιδανική εσωτερική λύση θα ήταν η αγορά ταπετσαρίας για ζωγραφική. Αν ξαφνικά βαρεθείτε και δυσκολευτείτε σε ένα δωμάτιο με λευκή ταπετσαρία, μπορούν εύκολα να ξαναβαφτούν ξανά πολλές φορές. Αυτό είναι πολύ βολικό αν η ταπετσαρία αρχίζει να λερώνει γρήγορα. Μπορούν απλά να καλύπτονται πάλι με ένα στρώμα λευκού χρώματος, και θα είναι σαν καινούργιο.

Χρησιμοποιήστε το φως ταπετσαρία στην πρώτη θέση, μπορείτε να διακοσμήσετε τα μικρά δωμάτια τουλάχιστον για να τα κάνετε οπτικά πιο ευρύχωρα. Εάν ζωγραφίσετε τους λευκούς τοίχους στο Χρουστσόφ, το διαμέρισμα θα φαίνεται μεγαλύτερο, και αισθάνεται ότι περισσότερος αέρας θα εμφανιστεί σε αυτό. Αυτή είναι μια πολύ απλή και αποτελεσματική τεχνική.

Λευκό εσωτερικό μέρος της χώρας

Λευκό εσωτερικό με πίνακες ζωγραφικής

Λευκό εσωτερικό με πλακάκια από πορσελάνη

Λευκό εσωτερικό με τοίχο από τούβλα

Λευκό συρτάρι στο εσωτερικό

Λευκή εσωτερική αντίθεση

Λευκό εσωτερικό με καφέ καναπέ

Λευκό και καφέ εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό διάδρομο

Το λευκό δάπεδο στο εσωτερικό έχει επίσης αρκετά πλεονεκτήματα. Αυτός, όπως και οι λευκοί τοίχοι, ξεφορτώνει σημαντικά τον χώρο, προσθέτοντας αέρα σε αυτό. Σε αυτό, τα σκούρα έπιπλα δεν φαίνονται τόσο ογκώδη, υπάρχει η αίσθηση ότι είναι επιπλέουν στον αέρα. Το λευκό πάτωμα πρέπει να γίνει σε ένα δωμάτιο που έχει σκοτεινή οροφή ή έχει διακοσμητικές καφέ δοκάρια πάνω του. Σε ένα τέτοιο εσωτερικό, το δάπεδο φαίνεται να τραβάει το δωμάτιο προς τα κάτω. Ένα ελαφρύ δάπεδο θα είναι μια μεγάλη αντίθεση για φωτεινά έπιπλα και τοίχους. Το λευκό έλασμα στο εσωτερικό συνιστάται ιδιαίτερα για άτομα με μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα. Σε λευκό φόντο, τα στίγματα, η σκόνη και το μαλλί δεν είναι ορατά.

Μια σημαντική λεπτομέρεια μπορεί να είναι μια λευκή σανίδα στο εσωτερικό ή μια πόρτα από ελεφαντόδοντο. Με τη βοήθεια ενός τέτοιου τραπεζιού, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα σαφές περίγραμμα μεταξύ της οροφής και των τοίχων των χρωμάτων που αντιτίθενται. Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν αυτή την κίνηση για να αυξήσουν οπτικά την οροφή. Η επιλογή μιας πόρτας είναι επίσης σημαντική. Θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και να ταιριάζει με το στυλ του εσωτερικού. Η εγκατάσταση μιας λευκής πόρτας θα προσθέσει επίσης αέρα στο εσωτερικό. Εδώ πρέπει να επιλέξετε τα σωστά υλικά. Είναι καλύτερο εάν η σανίδα και η πόρτα είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο ή MDF. Θα πρέπει να είναι καλά λειασμένα και καλυμμένα με λεία, γυαλιστερή βαφή που δεν απορροφά βρωμιά και δεν προσελκύει σκόνη. Συχνά χρησιμοποιούμε την πόρτα, επομένως πρέπει να καλύπτεται με βερνίκι ή βαφή που μπορεί να πλυθεί εύκολα.

Λευκό χαλί στο εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό με ζωγραφισμένους τοίχους

Λευκό κρεβάτι στο εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό χώρο κουζίνας

Λευκό εσωτερικό πατάρι κουζίνας

Λευκό σε ένα κλασικό εσωτερικό

Το λευκό χρώμα είναι και παραμένει στην παλέτα χρωμάτων του κλασικού εσωτερικού χώρου. Αυτό το στυλ χαρακτηρίζεται από την παρουσία επίπλων με απλά σχήματα, διακριτικά υλικά διακόσμησης, υφάσματα σε περιορισμένους τόνους.Οι σχεδιαστές προσφέρουν δεκάδες ιδέες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του λευκού σε ένα τέτοιο εσωτερικό. Προτείνουμε τη χρήση της πιο δημοφιλής επιλογής. Ακριβώς βάλτε το σκούρο καφέ φυλλωτό στο πάτωμα, και σε λευκό κάνετε:

 • φύλο
 • το ανώτατο όριο.
 • όλα τα έπιπλα?
 • φωτισμού.

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει ένα πολύ λευκό σε ένα τέτοιο εσωτερικό. Στην πραγματικότητα, το σκοτεινό πάτωμα θα είναι μια θαυμάσια αντίθεση, κατά την οποία τα έπιπλα και οι τοίχοι θα φαίνονται ακόμη υψηλότερα. Ένα τέτοιο όμορφο λευκό εσωτερικό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εξοχική κατοικία. Εάν θέλετε να προσθέσετε κάποια φωτεινά σημεία σε αυτό, βάλτε ένα λευκό ντουλάπι με γυάλινες πόρτες κοντά σε ένα από τα τείχη, και πίσω τους τοποθετήστε μπορντό, χρυσό, μπλε ή τυρκουάζ πλάκες και γυαλιά.

Για να διακοσμήσετε τους τοίχους σε ένα κλασικό λευκό εσωτερικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γύψο, το οποίο δεν έχει βαθιά υφή. Ένα τζάκι ραμμένο σε λευκό μάρμαρο ταιριάζει καλά εδώ. Εάν φοβάστε να κουραστείτε από τους λευκούς τοίχους, κάντε τους λεκέδες ή κίτρινο. Σε αυτό το πλαίσιο, τα ντουλάπια και ο λευκός καναπές στο εσωτερικό θα φαίνονται τέλειοι. Αυτές οι συστάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν αν δημιουργήσετε ένα κλασικό εσωτερικό της κουζίνας σε λευκό χρώμα. Το δάπεδο μπορεί να είναι κατασκευασμένο από σκούρο ξύλο ή πέτρα, ενώ τα ακουστικά είναι καλύτερα παραγγελθέντα από φυσικό ξύλο, επικαλυμμένα με ελεφαντόδοντο. Θα είναι ένα πραγματικό κλασικό.

Λευκό πρόσοψη κουζίνας της Προβηγκίας

Λευκό λειτουργικό εσωτερικό κουζίνα

Λευκό εσωτερικό διαμέρισμα

Λευκό εσωτερικό με απλό σχεδιασμό

Λευκό χρώμα στο στυλ σοφίτας

Στον σοφίτα, που εμφανίστηκε στις ΗΠΑ τον περασμένο αιώνα, το λευκό είναι πάντα παρόν σε μεγάλες ποσότητες. Αυτή η περιοχή σχεδιασμού χαρακτηρίζεται από την παρουσία λεγόμενων μη κατεργασμένων επιφανειών: τσιμεντοκονίαμα, βιαστικά επιχρισμένα τοιχώματα, τοιχοποιία, ακατέργαστο ξύλο. Θέλετε μια πραγματική σοφίτα στο διαμέρισμά σας; Στη συνέχεια, μην φοβάστε να πειραματιστείτε με χρώματα και επιφάνειες.

Λευκό τούβλο θα φαίνεται ιδανικό στο εσωτερικό του πατάρι, και σε κάθε δωμάτιο. Εάν θέλετε ένα κομψό εσωτερικό στην κουζίνα, να τοποθετήσετε έναν από τους τοίχους με πραγματικό ή διακοσμητικό τούβλο και να το καλύψετε με χιονάτη μπογιά. Σε έναν τέτοιο τοίχο πρέπει να κρεμάσετε όλα τα είδη μικρών αντικειμένων σε αντίθεση χρώματα. Μπορεί να είναι ρολόι, ξύλινα ράφια, φωτογραφίες μέσα. Τα είδη DIY είναι ιδιαίτερα σημαντικά σε ένα εσωτερικό σοφίτα.

Εάν κάνετε το δικό σας σοφίτα-εσωτερικό της κουζίνας σε λευκό, πάρτε ένα δημοφιλές hack ζωή στην υπηρεσία: πλύνετε καλά αρκετά κυματοειδή κουτιά από ανανά, πράσινα μπιζέλια ή ροδάκινα και να τα βάψετε με λευκό χρώμα. Αυτά τα βάζα θα είναι μεγάλες γλάστρες για τεχνητά λουλούδια ή γυαλιά για κάθε είδους λεπτομέρειες κουζίνας.

Τα απλά ξύλινα έπιπλα που είναι βαμμένα με λευκή βαφή θα χωρέσουν στο εσωτερικό του δωματίου του σοφίτα. Στην κουζίνα ή στο σαλόνι για διακοσμήσεις τοίχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαφή με βάση το νερό ή λευκό ασβεστοκονίαμα, πάνω στον οποίο να διεξάγετε ειδικά ηλεκτρικά καλώδια - ένα άλλο σημάδι μιας πραγματικής σοφίτας. Δεν υπάρχουν σκληρά όρια σε αυτό το στυλ. Το λευκό μπορεί να είναι χαλί, κουρτίνες, οποιεσδήποτε πηγές φωτός ή απλά ένας καναπές. Το κύριο πράγμα είναι ότι είστε άνετοι εδώ.

Λευκή λάμπα στο εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό με χύτευση από γυψομάρμαρο

Λευκό εσωτερικό με σκάλες

Λευκό εσωτερικό σοφίτα

Λευκό εσωτερικό στη σοφίτα

Δημιουργία χώρου σε ύφος υψηλής τεχνολογίας και μινιμαλισμό

Οποιοδήποτε εσωτερικό υψηλής τεχνολογίας απομακρυσμένα μοιάζει με ένα διαστημόπλοιο μέσα. Μόνο στιλπνές επιφάνειες και μόνο σύγχρονη τεχνολογία. Στο σχεδιασμό των σύγχρονων εσωτερικών χώρων αυτού του στυλ, το λευκό χρώμα χρησιμοποιείται πολύ ενεργά. Οι μεγαλύτεροι εραστές αυτής της κατεύθυνσης "χώρου" στο σχεδιασμό μπορούν να κάνουν ολόκληρο το εσωτερικό εντελώς λευκό.

Φινίρισμα, γυαλιστερή οροφή, απλά έπιπλα με λαμπερές προσόψεις, καναπέδες και πολυθρόνες - και όλα είναι εκθαμβωτικά λευκά. Αυτό το εσωτερικό του δωματίου δεν θα προσελκύσει όλους, αλλά για πολλούς θα είναι ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση. Για να δημιουργήσετε περισσότερη άνεση σε ένα τέτοιο χιονάτο δωμάτιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντίθεση λεπτομέρειες. Γυαλιστερό επιφάνειες θα μοιάζουν καλά με διακοσμητικά αντικείμενα χρωμίου χάλυβα. Εστίαση στο πάτωμα - βάλτε ένα λαμπερό χαλί με ένα μικρό σωρό.Σε λιγότερο κατηγορηματικούς εσωτερικούς χώρους υψηλής τεχνολογίας επιτρέπεται γκρι. Στο φόντο αυτής της σκοτεινής απόχρωσης, το λευκό φαίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον και αυστηρότερο.

Το μινιμαλιστικό εσωτερικό είναι απομακρυσμένα παρόμοιο με το στυλ υψηλής τεχνολογίας. Σε αυτό, όπως στην πρώτη περίπτωση, δεν υπάρχουν περιττές, περιττές λεπτομέρειες. Το μόνο πράγμα είναι ο μινιμαλισμός δεν είναι τόσο κατηγορηματικός όσο η hi-tech, και ένας συνδυασμός λευκού στο εσωτερικό με άλλες αποχρώσεις επιτρέπεται.

Στο εσωτερικό με το στυλ του μινιμαλισμού, θα πρέπει να υπάρχουν μόνο τα απαραίτητα έπιπλα και οι επιφάνειες θα πρέπει να περιορίζονται στο χρώμα. Τα λευκά έπιπλα στο εσωτερικό θα φαίνονται ιδανικά μινιμαλιστικά, αλλά για να μην χαθούν στο φόντο των τοίχων, πρέπει να βαφτούν σε ένα αντίθεση χρώμα. Το λευκό σε ένα τέτοιο εσωτερικό θα μοιάζει καλά με ένα μπλε ή πράσινο χρώμα. Εάν το δάπεδο είναι λευκό, μπορεί να καλυφθεί με χαλί διαφόρων χρωμάτων. Ωστόσο, για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο εσωτερικό σε λευκό με έντονες προεκτάσεις, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό χρωμάτων. Θα σας πει ακριβώς ποιες αποχρώσεις για το στυλ του μινιμαλισμού να επιλέξετε, γιατί αν κάνετε λάθος, ο λακωνικός μινιμαλισμός μπορεί εύκολα να πάει σε kitsch.

Λευκά έπιπλα στο εσωτερικό

Μινιμαλιστικό λευκό εσωτερικό

Λευκό αρτ νουβό εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό σε γαλακτώδεις τόνους

Λευκό χρώμα στο εσωτερικό του shabby chic και provence

Το ύφος του shabby chic εμφανίστηκε στις ΗΠΑ τον περασμένο αιώνα και δανείστηκε πολύ από την Προβηγκία, η οποία ήταν δημοφιλής στην Ευρώπη εδώ και πολλούς αιώνες, επομένως, στις δύο αυτές κατευθύνσεις, το λευκό χρησιμοποιείται σχεδόν ταυτόσημα. Έτσι, αυτά τα στυλ χαρακτηρίζονται από την παρουσία μεγάλου αριθμού ελαφρών επιφανειών. Ωστόσο, αν στο μινιμαλισμό και την τεχνολογία υπάρχει κρύο λευκό, τότε εμφανίζονται θερμές αποχρώσεις.

Για το εσωτερικό του υπνοδωματίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινα πάνελ στο χρώμα του ψημένου γάλακτος. Το πάτωμα εδώ μπορεί να σκοτεινιάσει από αρκετούς τόνους, και τότε το δωμάτιο θα είναι πολύ άνετο. Στο στυλ της Provence και Shabby chic επιτρέπεται οποιοσδήποτε συνδυασμός χρωμάτων, αλλά επικρατούν συχνά παστέλ χρώματα. Εάν οι τοίχοι είναι λευκοί, τότε τα έπιπλα πρέπει να είναι καφέ, ελιά, τυρκουάζ, κίτρινο, ροζ και σε δωμάτιο με λευκά έπιπλα, αντίθετα οι τοίχοι πρέπει να είναι χρωματισμένοι. Αυτός δεν είναι ένας αυστηρός κανόνας, αλλά μια σύσταση. Αν οδηγείτε από αυτό, ακόμη και ένα μικρό δωμάτιο στο στυλ της Προβηγκίας ή Shabby κομψό μπορεί να γίνει άνετο. Το κύριο πράγμα είναι να βρείτε το τέλειο χρωματικό σχέδιο για τον εαυτό σας και όχι πίσω από αυτό.

Σε αυτά τα στυλ, πολλά λευκά είναι παρόντα στα μικρά πράγματα: υφάσματα, ειδώλια, πιάτα, μικρά έπιπλα, αλλά σπάνια επικρατεί λευκό χρώμα - μάλλον, λειτουργεί σαν ένα υπέροχο σκηνικό για φωτεινά και όμορφα αντικείμενα.

Λευκό εσωτερικό με μονόχρωμη σχεδίαση

Λευκό εσωτερικό σε θαλάσσιο στυλ

Λευκό εσωτερικό με μωσαϊκό

Λευκό εσωτερικό μάρμαρο

Λευκό εσωτερικό με φυσικά υλικά

Λευκή ταπετσαρία στο εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό σε διαμέρισμα στούντιο

Απλό λευκό εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό χώρο με το νησί

Ναυτικό στυλ σε λευκό.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λευκό εσωτερικό σε θαλάσσιο ύφος. Και εδώ, το λευκό δεν θα συμπληρώσει άλλους, δηλαδή, να επικρατήσει. Ένα λευκό μπάνιο θαλάσσιου στυλ θα φανεί εξαιρετικά κομψό. Το πάτωμα και οι τοίχοι τοποθετούνται με λευκά πλακάκια. Μπορεί να είναι υφή ή εντελώς γυαλιστερό και ακριβώς στο κέντρο των τοίχων μπορείτε να βάλετε ένα τυρκουάζ χείλος και να επιλέξετε έναν καθρέφτη, ένα πιάτο σαπουνιού, μια βάση για οδοντόβουρτσες και άλλα αξεσουάρ κάτω από αυτό. Ένα απλό ξύλινο ντουλάπι με κλειστά ράφια θα φανεί καλό σε ένα τέτοιο μπάνιο. Μπορεί να αποθηκεύσει όλα τα αξεσουάρ μπάνιου, καλλυντικά, πετσέτες. Δεν χρειάζεται να υπερφορτώνετε ένα τέτοιο εσωτερικό με λαμπρές λεπτομέρειες - μπορεί να υπάρχουν δύο ή τρία ή όχι περισσότερα.

Ένα λευκό διάδρομο σε θαλάσσιο στυλ θα φανεί κομψό. Ένα ζεστό λευκό στρώμα τοποθετείται στο πάτωμα. Είναι επιθυμητό ότι σε υφή μοιάζει με λευκασμένο ξύλο. Οι τοίχοι μπορούν επίσης να γίνουν με το χρώμα του ψημένου γάλακτος ή του ελεφαντόδοντου. Η βαφή πρέπει να επιλέγεται έτσι ώστε όταν πηγαίνετε σε αυτό το διάδρομο, σας φαίνεται ότι ο ήλιος συνεχώς λάμπει πίσω από τους τοίχους του σπιτιού και η θάλασσα είναι γύρω από το θόρυβο. Για μεγαλύτερο αποτέλεσμα, οι τοίχοι μπορούν να διακοσμηθούν με θέα στη θάλασσα και στα ράφια να τοποθετηθούν κοχύλια και αστερίες.

Εάν χάσετε τη θάλασσα, κάντε σαλόνι και κρεβατοκάμαρα σε στυλ θαλάσσης. Εδώ, όπως και στο διάδρομο, οι τοίχοι και το δάπεδο είναι βαμμένο λευκό με ζεστά χρώματα και η θαλάσσια διάθεση δημιουργείται με φωτεινά αξεσουάρ.Κουρτίνες, καναπέδες, μαξιλάρια, χαλιά, πίνακες ζωγραφικής στους τοίχους - όλα αυτά πρέπει να είναι μπλε και μπλε. Λοιπόν, αν για το πάτωμα μπορείτε να βρείτε λευκασμένα σανίδες, παρόμοια με το παλιό κατάστρωμα του πλοίου.

Εάν θέλετε, μπορείτε να κάνετε εντελώς το εσωτερικό του διαμερίσματος σε λευκό και να το διακοσμήσετε με αξεσουάρ σε θαλάσσιο ύφος. Ο συνδυασμός λευκού-μπλε έχει θετική επίδραση στην ανθρώπινη ψυχή, τον βοηθά να χαλαρώσει και να ξεχάσει τα προβλήματα. Ίσως για το λόγο αυτό, πολλοί μπορούν να παρακολουθήσουν τη θάλασσα για ώρες.

Λευκό εσωτερικό με φωτισμό

Λευκή εσωτερική διακόσμηση

Λευκό εσωτερικό σε παστέλ χρώματα

Λευκό εσωτερικό με χωρίσματα

Λευκό εσωτερικό μπάνιο με πλακάκια

Λευκό δάπεδο στο εσωτερικό

Λευκή οροφή στο εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό διάδρομο

Λευκό εσωτερικό βιομηχανικό ύφος

Λευκό χρώμα στο ανατολικό εσωτερικό

Τα πλούσια διακοσμημένα παλάτια των σουλτάνων, το ιαπωνικό εσωτερικό, συγκρατημένα σε λεπτομέρειες, τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο είναι ανατολίτικο στυλ. Αλλά το λευκό χρώμα σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιείται με διαφορετικούς τρόπους. Όσοι θέλουν το σπίτι ή το διαμέρισμά τους να μοιάζουν με παλάτι του Σέιχ, θα πρέπει να εγκαταλείψουν την ιδέα να δημιουργήσουν ένα εσωτερικό στο λευκό. Αυτή η τάση χαρακτηρίζεται από τη χρήση φωτεινών, πλούσιων χρωμάτων, χρυσού, χαλκού και αργύρου. Εδώ, το λευκό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπόβαθρο πάνω στο οποίο εφαρμόζεται ένα περίπλοκο στολίδι, τα αξεσουάρ ελεφαντόδοντου μπορούν επίσης να είναι παρόντα και τίποτα περισσότερο.

Εάν σας αρέσει μια ήρεμη, μετρημένη ανατολικά, ενδιαφέρονται για την αρχαία φιλοσοφία της γης του ανερχόμενου ήλιου, τότε σίγουρα θα σας αρέσει το κλασικό εσωτερικό της Ιαπωνίας. Το δάπεδο, οι τοίχοι και η οροφή μπορούν να βαφτούν με ήρεμο λευκό χρώμα. Η αντίθεση σε αυτή την περίπτωση δημιουργείται με τη βοήθεια σκούρο καφέ έπιπλα, πράσινο μπαμπού σε γυάλινα αγγεία και μπεζ υφασμάτινα υφάσματα. Ένα παράθυρο σε ένα τέτοιο εσωτερικό μπορεί να κτυπηθεί με λευκές βαμβακερές κουρτίνες με πράσινο μοτίβο. Τα μεγάλα ιερογλυφικά του μαύρου χρώματος θα διακοσμήσουν αποτελεσματικά τους τοίχους. Κάθε μικρό πράγμα εδώ θα είναι αξιοσημείωτο, διότι σε λευκό φόντο όλα τα εσωτερικά στοιχεία φαίνονται διαφορετικά.

Λευκό εσωτερικό σε στιλ πρότυπου

Λευκό εσωτερικό μπάνιο σε στυλ ρετρό

Λευκό ρετρό εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό σε ρουστίκ ύφος

Λευκό εσωτερικό μπάνιο

Λευκό και γκρι εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό με απαλή στυλ

Λευκή ντουλάπα στο εσωτερικό

Λευκές κουρτίνες στο εσωτερικό

Σκανδιναβικό στυλ και εκλεκτικότητα

Το σκανδιναβικό στιλ δεν είναι μια νέα κατεύθυνση στο μοντέρνο σχεδιασμό, αλλά στη Ρωσία και σε όλη την Ευρώπη έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής με την εμφάνιση στην αγορά του διάσημου σουηδού κατασκευαστή επίπλων και όλων των ειδών οικιακών ειδών που είναι απλά και βολικά. Στους εσωτερικούς χώρους του σκανδιναβικού στυλ, τα λευκά είναι παρόντα σε μεγάλους αριθμούς.

Σε τέτοιους εσωτερικούς χώρους, μεγάλες επιφάνειες είναι βαμμένες λευκές: τοίχοι, δάπεδο, οροφή. Αυτοί, όπως και σε πολλά άλλα στυλ, δρουν ως σκηνικό για φωτεινά αξεσουάρ και έπιπλα. Στο εσωτερικό των σουηδών και φινλανδών σχεδιαστών, βλέπουμε πόσο θεαματικά σε φόντο λευκών ή τούβλων υπάρχουν τοίχοι, ένας κόκκινος καναπές, μια τιρκουάζ ντουλάπα, ένα μπλε νυχτερινό δωμάτιο, ένας κίτρινος χαλί και εκατοντάδες άλλα αντικείμενα. Αξίζει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που είναι ευρύχωρο ακόμη και σε μικρά δωμάτια. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί ακριβώς χάρη στους λευκούς τοίχους και το δάπεδο. Το σκανδιναβικό στυλ είναι ίσως το πιο επιτυχημένο παράδειγμα του πώς μπορείτε να νικήσετε το λευκό χρώμα στο εσωτερικό και να κάνετε την παρουσία του εδώ κατάλληλη και δικαιολογημένη.

Ο εκλεκτισμός εξακολουθεί να μην εξέρχεται από τη μόδα - μια κατεύθυνση στην οποία επιτρέπεται ένας συνδυασμός διαφορετικών μορφών. Είναι καλό επειδή δεν έχει ειδικές απαιτήσεις και περιορισμούς. Το λευκό χρώμα στον εκλεκτικισμό χρησιμοποιείται τόσο ενεργά όσο και στο Σκανδιναβικό στυλ. Αυτό οφείλεται στον ίδιο λόγο: τα φωτεινά αντικείμενα φαίνονται καλύτερα σε λευκό φόντο.

Σε ένα τυπικό εκλεκτικό εσωτερικό, ο τοίχος μπορεί να έχει τούβλα, τζάκι, ξύλινη επένδυση. Και έτσι ώστε οι διαφορετικές υφές να μην έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους, μπορούν να βαφτούν λευκές. Τότε τα στοιχεία, τα οποία δεν μπορούν να συνδυαστούν με την πρώτη ματιά, θα γίνουν ένα. Ένας λευκός κλασικός καναπές, πλαστικές φωτεινές καρέκλες, πράσινα μαξιλάρια από το ανατολικό εσωτερικό μπορεί να χωρέσει σε ένα τέτοιο εσωτερικό. Αυτό το στυλ δεν αποτελεί εμπόδιο για τον σχεδιαστή και η ενεργή χρήση του λευκού χρώματος ανοίγει απίστευτες ευκαιρίες.

Λευκό και μπλε εσωτερικό

Λευκό σκανδιναβικό στυλ εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό μοντέρνο

Λευκή σοφίτα εσωτερικό υπνοδωμάτιο

Λευκό εσωτερικό υπνοδωμάτιο

Λευκό εσωτερικό μεσογειακό στυλ

Λευκό τοίχο στο εσωτερικό

Λευκοί τοίχοι στο εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό με πάγκο

Δημοφιλή σφάλματα

Και όμως, παρά τη μοναδικότητα και τη συμβατότητα του, το λευκό χρώμα, ή μάλλον κάποια λευκά υλικά φινιρίσματος, δεν είναι τόσο γενικό όσο φαίνεται.Αξίζει να θυμηθούμε ότι το λευκό κεραμίδι είναι καλό για το μπάνιο, κουζίνα, αλλά σίγουρα όχι για το διάδρομο. Το χειμώνα και το φθινόπωρο θα πρέπει να το σκουπίσετε δέκα φορές την ημέρα.

Μια ανεπιτυχής επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε λευκή κονία για πλακάκια, ειδικά για δάπεδα. Εδώ με την πάροδο του χρόνου, θα συσσωρευτούν βρωμιά, τα οποία δεν μπορούν να αφαιρεθούν από τίποτα.

Μην αγοράζετε επικαλυμμένα έπιπλα καλυμμένα με βελούδο και λευκό βελούδο. Ακόμα και τα σύγχρονα απορρυπαντικά δεν μπορούν να αφαιρέσουν λεκέδες από αυτά τα όμορφα υλικά. Το βαμβάκι και τα λινά είναι καλά πλυμένα. Και τότε, είναι καλύτερο να αγοράσετε έπιπλα που έχουν αφαιρούμενα καλύμματα.

Λευκό εσωτερικό τραπεζαρία

Λευκό εσωτερικό διαμέρισμα στούντιο

Λευκό εσωτερικό φως

Λευκό εσωτερικό με θολωτή οροφή

Λευκό εσωτερικό techno

Λευκό εσωτερικό με σκοτεινό πάτωμα

Λευκό εσωτερικό με γωνιακό καναπέ

Λευκό εσωτερικό άνετο

Λευκό εσωτερικό στενό διάδρομο

Αν πάντα ονειρευόσαστε ένα λευκό μαλακό χαλί με ένα υψηλό σωρό, φροντίστε να εκπληρώσετε το όνειρό σας και να το αγοράσετε, αλλά είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε στην κρεβατοκάμαρά σας και όχι στο σαλόνι, γιατί υπάρχουν πάντα πολλοί άνθρωποι εδώ, υπάρχουν επισκέπτες, πολύ γρήγορα θα μετατραπεί από λευκό σε γκρίζο και θα είναι δύσκολο να το καθαρίσετε.

Το εσωτερικό στο λευκό έχει πάψει να είναι κάτι αδύνατο. Η ποικιλία των μοντέρνων φινιριστικών και διακοσμητικών υλικών καθιστά εύκολη την πραγματοποίηση της πιο τολμηρής ιδέας. Αν θέλετε να αγοράσετε λευκά έπιπλα ή να βάψετε πλήρως τους τοίχους σε αυτό το χρώμα, κάντε το χωρίς δισταγμό. Και με την πάροδο του χρόνου, θα είστε σε θέση να εκτιμήσετε όλη τη μεγαλοφυία του λευκού και την καταπληκτική του ικανότητα να συνδυάζεται με μια ποικιλία χρωμάτων.

Λευκή οροφή στο μπάνιο

Λευκό εσωτερικό μπάνιο

Λευκό εσωτερικό της βεράντας

Λευκό εσωτερικό σε ανατολίτικο στυλ

Λευκό εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού

Πράσινο και λευκό εσωτερικό

Λευκό εσωτερικό με καθρέφτη

Λευκό εσωτερικό με χρυσή διακόσμηση

Λευκή εσωτερική ζώνη

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)