Μοντέρνο στούντιο διαμέρισμα 40 τετραγωνικών μέτρων. m: πώς να εξοπλίσει ένα ιδανικό σπίτι (113 φωτογραφίες)

Καλώς επιπλωμένο διαμέρισμα στούντιο. 40 τετρ. m είναι ένας συνδυασμός πρακτικότητας, ευκολίας και εργονομικού χώρου με σχετικά μικρό πλάνο. Δεν χρειάζεται να πιστεύετε ότι υπάρχει πολύ μικρός χρηστικός χώρος: απλά πρέπει να αποφασίσετε για τα καθήκοντα εκ των προτέρων και να μεγιστοποιήσετε τη χρήση του ελεύθερου χώρου, να εγκαταλείψετε τη διακόσμηση βάρους και να διατηρήσετε τον οπτικό όγκο.

Studio διαμέρισμα 40 τμ με μπαλκόνι

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με μπαρ

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με μπεζ τοίχους

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ μπεζ

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με λευκή κουζίνα

Ο μοντέρνος σχεδιασμός ενός διαμερίσματος στούντιο 40 τετραγωνικών μέτρων. m: βασικά μοτίβα

Είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα βασικό στυλ ή να περιγράψετε μια γενική τάση: ο εσωτερικός σχεδιασμός ενός διαμερίσματος ενός δωματίου μπορεί να βασίζεται, για παράδειγμα, σε αστικά θέματα. Σε αυτή την περίπτωση θα επικρατήσουν σαφείς γραμμές, ετερογενής διακόσμηση τοίχων, κοινή λεπτομέρεια που ενώνει την κουζίνα και την αίθουσα - αυτό μπορεί να είναι ένα λουλούδι, ένα πολιτιστικό χαρακτηριστικό, μια εικόνα της αυθεντικής αστικής αρχιτεκτονικής. Εδώ, περισσότερο από ποτέ, ο μινιμαλισμός είναι κατάλληλος, αλλά θα είναι χρήσιμο εάν η στέγαση καταλαμβάνεται από όχι περισσότερα από 2 άτομα.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. λευκό

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με βιοαέριο

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. μαύρο

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. ξύλινο

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. για ένα κορίτσι

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με καναπέ

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. πόρτες

Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί στο τέλος. Εάν σχεδιάζεται ένα γκρουπ, η προτεραιότητα είναι ένα κομψό διαμέρισμα σχεδιασμένο για διάφορα είδη αναψυχής, ανάκτησης δύναμης και προσωπικής φροντίδας. Για τη μόνιμη διαμονή πολλών ανθρώπων, αντίθετα, είναι απαραίτητο να σκεφτούμε τη ζωνίωση και να δημιουργούμε ένα πολύπλευρο χώρο.

Ενσωματωμένα λειτουργικά έπιπλα μπορεί να είναι ένας μεγάλος βοηθός:

  • ντουλάπα στην οροφή.
  • περιστρεφόμενη αποθήκευση για παπούτσια.
  • ένα πτυσσόμενο χώρο εργασίας που ταιριάζει στο γραφείο?
  • αγκύλες τοίχου σχεδιασμένες για αθλητικό εξοπλισμό, ποδήλατο, άλλα χαρακτηριστικά ενός ενεργού τρόπου ζωής,
  • πτυσσόμενο σιδερώστρα.

Είναι επιθυμητό να παρέχεται ένα ερμάριο στο θάλαμο, στο οποίο να ταιριάζει μια ηλεκτρική σκούπα, ένα στεγνωτήριο δαπέδου, ένας θερμαντήρας, ένας αναδιπλωμένος ανεμιστήρας και άλλοι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται από καιρό σε καιρό.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. διώροφη

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. σε εκλεκτικό στιλ

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με παράθυρο κόλπων

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με γαλλικά παράθυρα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με dressing room

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με κουζίνα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με γυαλιστερά έπιπλα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. σαλόνι

Στούντιο διαμέρισμα 40 τ.μ. εσωτερικού χώρου

Εάν υπάρχει ακόμη ένα μικρό μπαλκόνι - αυτό είναι μια μεγάλη πρόσθετη περιοχή, η οποία μπορεί να γίνει γυμναστήριο, γραφείο, καλοκαιρινή βεράντα, εργαστήριο. Ωστόσο, θα απαιτηθεί ένα δίκαιο ποσό των χρηματοοικονομικών επενδύσεων, ιδιαίτερα όσον αφορά την υψηλής ποιότητας τζάμια, τη μόνωση, την αφαίρεση του θερμαντικού σώματος. Η διακόσμηση εδώ είναι συνήθως διασυνδεδεμένη με το στυλ του καθιστικού.

Ο φωτισμός σε ένα διαμέρισμα στούντιο μπορεί να είναι ένα διακριτικό συστατικό ζωνών. Για να μην γεμίσει η οπτική αντίληψη, αξίζει να εγκαταλείψετε τα μεγάλα φωτιστικά οροφής: ένας μεγάλος πολυέλαιος θα πρέπει να αντικατασταθεί από ένα παρακείμενο συμπαγές, θα πρέπει επίσης να επωφεληθείτε από τις ενσωματωμένες παραλλαγές.

Η δημιουργία στοιχείων σχεδίασης σε φωτεινά χρώματα βοηθά στην επέκταση του χώρου, για να του δοθεί η ακεραιότητα που λείπει. Τα χρώματα παστέλ στο εσωτερικό μπορούν να συμπληρωθούν αρμονικά με κουρτίνες και ταπετσαρίες, σχεδιασμένα σε ελαφρώς ελαφρύτερο ή πιο σκοτεινό εύρος (κυριολεκτικά 2-3 τόνοι).

Για τη σήμανση των λειτουργικών περιοχών, διακόσμηση τοίχων και οροφών στο διαμέρισμα είναι επίσης χρήσιμη: τώρα η τάση είναι η κατανομή του χώρου με την αλλαγή του χρώματος, της υφής, της επιφανειακής τοπογραφίας.

Ένα δωμάτιο Χρουστσόφ 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. ιδέες

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. σε βιομηχανικό στιλ

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με γραφείο

Studio διαμέρισμα 40 τετραγωνικών μέτρων πέτρα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με μια φωτογραφία

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με μια στήλη

Πρέπει να ξεφορτωθώ τους τοίχους;

Ένα στούντιο διαμέρισμα, από τη μία πλευρά, μπορεί να είναι πιο βολικό από τις παραδοσιακές διατάξεις τοίχων.Από την άλλη πλευρά, η επαγγελματική προετοιμασία του έργου σχεδιασμού είναι απαραίτητη εδώ, επιπλέον, αυτή η λύση είναι λογική μόνο για 1-2 κατοίκους. Λάβετε υπόψη ότι κατά την ανακατασκευή του μπάνιου θα είναι δύσκολο να μετακινηθείτε σε άλλη περιοχή, είναι προτιμότερο να το αφήσετε στη θέση του.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. επισκευή

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. γκρίζο εσωτερικό

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. γκρι

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. στο στυλ του shabby chic

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με ντουλάπα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. σε σκανδιναβικό στιλ

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. καναπέ

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. συνδυασμένο μπάνιο

Το τετράγωνο στούντιο δημιουργεί ένα άνετο στρογγυλό μέρος για ένα υπνοδωμάτιο στο κεντρικό τμήμα του διαμερίσματος. Το μακρινό τετράγωνο παραμένει στην άκρη για να ξεκουραστεί ή να εξοπλίσει μια περιοχή εργασίας. Υπάρχει μια άλλη επιλογή επισκευής - διαίρεση του χώρου σε 2 σχεδόν πανομοιότυπα ορθογώνια, αυτό θα είναι μια εκτεταμένη κρεβατοκάμαρα και ένας κοινόχρηστος χώρος.

Studio διαμέρισμα 40 τμ με υπνοδωμάτιο

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. καφέ

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. διάδρομο

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με χαλί

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με χαλί

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με δερμάτινα έπιπλα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με ένα κρεβάτι

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. κουζίνα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ.

Σε ένα ορθογώνιο στούντιο, τα δημόσια τμήματα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην είσοδο, ένα γραφείο και μια κρεβατοκάμαρα πρέπει να μετακινούνται στα βάθη του σπιτιού. Για οπτική επέκταση του δωματίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαλακή στρογγυλοποίηση των γωνιών.

Εάν το διαμέρισμα στούντιο έχει μη τυποποιημένες αναλογίες, ιδιαίτερα έχει σχήμα L ή τραπεζοειδές σχήμα, οι γωνίες πρέπει να χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση λειτουργικών στοιχείων - αυτό θα βοηθήσει στην ευθυγράμμιση οπτικά με το δωμάτιο. Αφήστε την ασυμμετρία να γίνει το επίκεντρο της odnushka σχήμα L, για παράδειγμα, μπορεί να χωριστεί σε τετράγωνα, λαμβάνοντας το πιο μακρινό από αυτά κάτω από το υπνοδωμάτιο.

Ένα υπνοδωμάτιο διαμέρισμα 40 τ.μ. σε απλό σχεδιασμό

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με γκάμα από γυψομάρμαρο

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. σε σοφίτα

Στούντιο διαμέρισμα 40 τμ σοφίτα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με πολυέλαιο

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. μικρή κουζίνα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. στη σοφίτα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με έπιπλα

Ένα υπνοδωμάτιο διαμέρισμα 40 τ.μ. στο ύφος του μινιμαλισμού

Το εσωτερικό ενός διαμερίσματος στούντιο 40 τετραγωνικών μέτρων. m με χωρισμό

Κατά το σχεδιασμό ενός δωματίου, είναι απαραίτητο να βασίζεται όχι μόνο στις λειτουργίες των χώρων και τις επιθυμίες των κατοίκων, αλλά επίσης να λαμβάνεται υπόψη η διάταξη των μονάδων αποχέτευσης και οι συντεταγμένες των ατράκτων εξαερισμού.

Studio διαμέρισμα 40 τμ μοντέρνο

Studio διαμέρισμα 40 τμ υπνοδωμάτιο

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. σε μεσογειακό στιλ

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με διαχωριστικό γυαλί

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με ράφια

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με τοίχο από τούβλα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με τραπεζαρία

Στούντιο ενός δωματίου 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ.

Στο διάδρομο ενός μικρού διαμερίσματος, εκτός από το χαλί πόρτας, μπορείτε να παρέχετε μια συμπαγή κρεμάστρα σχεδιασμένη για τα ανώτερα αντικείμενα. Εάν το επιτρέπει ο χώρος, θα αντικατασταθεί επιτυχώς από μια ρηχή ντουλάπα στην οροφή - τις καθρέφτες με τις πόρτες, τα ευρύχωρα μεσοπάτια θα είναι ακριβώς το σημείο εδώ, επιπλέον, αυτή η λύση φαίνεται πολύ πιο τακτοποιημένη. Αξίζει να δείτε τον οθωμανικό, το χαμηλότερο μέρος του οποίου είναι διακοσμημένο με τη μορφή υποστατικού για παπούτσια.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. σε μοντέρνο στιλ

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με αρθρωτά έπιπλα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. μονόχρωμο

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. μικρό

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. σε νεοκλασικό στιλ

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με μια θέση

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. ταπετσαρία

Στούντιο διαμέρισμα 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με πάνελ

Συνήθως σε μικρά διαμερίσματα το μπάνιο συνδυάζεται, αλλά είναι λογικό να εγκαταστήσετε ένα διαμέρισμα στην τουαλέτα κατά τις επισκευές - αυτό είναι απαραίτητο για λόγους υγιεινής.

Κατά τη διαμόρφωση της κουζίνας, συνιστάται να εγκαταστήσετε ένα σετ και να εξοπλίσετε ένα χώρο εργασίας κατά μήκος του τοίχου όπου βρισκόταν αρχικά ο άξονας εξαερισμού. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια ισχυρή κουκούλα, θα σώσει το στούντιο από τις οσμές που σχετίζονται με το μαγείρεμα.

Αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη, μεγάλη ντουλάπα εκτέλεσης ως ένα από τα χωρίσματα, αξίζει να παραγγείλετε 2 ή 3 συμπαγή σχέδια και να τα τοποθετήσετε σε διάφορα μέρη του διαμερίσματος.

Εάν είναι επιθυμητό, ​​ακόμη και ένα διπλό κρεβάτι μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα μικρό μέγεθος, το κύριο πράγμα είναι να χρησιμοποιήσετε πολυλειτουργικά έπιπλα. Για παράδειγμα, ένα κρεβάτι στην πλατφόρμα είναι πολύ βολικό, ειδικά εάν επιπλέον χώρος αποθήκευσης είναι καλυμμένος στη βάση του. Για να δημιουργηθεί η ιδιωτικότητα στη ζώνη ύπνου, συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται ράφια, στατικά και κινητά χωρίσματα, συρόμενες πόρτες.

Για την περιοχή εργασίας θα πρέπει να διαθέσετε τουλάχιστον 1 τετράγωνο. m, σε μια ελάχιστη μορφή είναι ένα πτυσσόμενο ράφι-πάγκο και μια μικρή καρέκλα γραφείου. Αξίζει να πάρει ένα οικόπεδο όσο το δυνατόν μακρύτερα από τους κοινόχρηστους χώρους, ειδικά σε αυτή την πτυχή ο χώρος δίπλα στο μπάνιο ή στην κουζίνα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με πανοραμικά παράθυρα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. για ένα ζευγάρι

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. για έναν άντρα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με φούρνο

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ.

Στούντιο διαμέρισμα 40 τ.μ.

Στούντιο διαμέρισμα 40 τ.μ. από πάνω

Στούντιο διαμέρισμα 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με πλακάκια

Χαρακτηριστικά της διάταξης του μπάνιου

Η τουαλέτα στην εγκατάσταση θα εξοικονομήσει σημαντικά χώρο, προσελκύεται με λακωνικό και αισθητικό σχεδιασμό. Το χώρισμα που χωρίζει το λουτρό και την τουαλέτα μπορεί να είναι συμβολικό (δηλαδή, προστατεύοντας το μπάνιο από την εξάπλωση των μικροβίων), αλλά αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εξοπλίσετε έναν πλήρη κλειστό χώρο (εδώ το μπάνιο θα παραμείνει ένα πέρασμα). Ακόμη και πριν από την έναρξη της επισκευής, θα πρέπει να κάνετε έναν τομέα για τον θερμοσίφωνα στους υπολογισμούς.

Μεταξύ των υλικών φινιρίσματος, το κεραμίδι είναι πιο κατάλληλο εδώ - υγιεινό, ασφαλές, ανθεκτικό, πρακτικό στη χρήση και φροντίδα. Οι αποχρώσεις του γκρι με τη μορφή διαβάθμισης, το παραδοσιακό παστέλ γάμμα είναι σχετικές. Το καρό σε κόκκινη και μαύρη εκδοχή (έντονη εσωτερική προφορά) και το ωραίο σκάκι βρίσκονται στην τάση για μεμονωμένες ζώνες.Για να καλυφθούν οι σωλήνες και οι επικοινωνίες, η τοποθέτηση σε κουτί της επένδυσης χρησιμοποιείται με μια υποχρεωτική προσθήκη - το παράθυρο αναθεώρησης.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. ξύλινο πάτωμα

Διαμέρισμα στούντιο 40 τ.μ.

Στούντιο διαμέρισμα 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ.

Ένα υπνοδωμάτιο διαμέρισμα 40 τ.μ. ευρύχωρο

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. provence

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τετραγωνικών μέτρων τοποθέτηση επίπλων

Συνιστάται να εγκαταστήσετε ένα ορθογώνιο νεροχύτη με ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες στο μπάνιο ενός διαμερίσματος μικρού μεγέθους. Τοποθετείται σε κουτί όπου θα τοποθετηθεί ένα στενό ή κανονικό πλυντήριο. Εάν στερεώσετε ένα μεγάλο καθρέφτη στην κορυφή, το δωμάτιο θα φαίνεται πιο ευρύχωρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθρέφτη ντουλάπι με ελάχιστο βάθος, τότε τα αντικείμενα υγιεινής δεν θα τεθούν σε δημόσια προβολή.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. φωτεινό

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. δωρεάν σχεδιασμό

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ σκοτεινό

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. σε γκρι τόνους

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με τουαλέτα

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με γωνιακή κουζίνα

Ένα υπνοδωμάτιο διαμέρισμα 40 τ.μ. άνετο

Ένα διαμέρισμα 40 τ.μ. στενό

Στούντιο διαμέρισμα 40 τ.μ.

Ο τοίχος πάνω από την τουαλέτα μπορεί να καταλαμβάνεται από ένα εργονομικό αρθρωτό ράφι ή από ένα ρηχό ντουλάπι. Θα ταιριάζει οικιακές χημικές ουσίες, οικιακές προμήθειες, λεκάνες, κάδοι.

Τέλος, αν θέλετε να αφήσετε το μπάνιο στο εσωτερικό, μπορείτε να το βελτιώσετε - τοποθετήστε ένα βαθύ μπολ με ένα βολικό (πιο επίπεδη) βάση, συρόμενες πόρτες ντους. Ένα άνετο μέρος για χαλάρωση σχηματίζεται που βρίσκεται στο νερό, και όταν πρέπει να πλύνετε γρήγορα, μπορείτε, στέκεται σε μια επίπεδη επιφάνεια, να χρησιμοποιήσετε τα κανονικά εργαλεία ντους.

Στούντιο διαμέρισμα 40 τ.μ.

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. wenge

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. σε ανατολίτικο στιλ

Στούντιο διαμέρισμα 40 τ.μ. με ενσωματωμένη επίπλωση

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με ψηλά ταβάνια

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. πράσινο

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. με καθρέφτη

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ. κίτρινα μαξιλάρια

Studio διαμέρισμα 40 τ.μ.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)