Πρωτότυπες ιδέες για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου: πώς να εκπλήσσετε τους επισκέπτες και να ζήσετε άνετα (52 φωτογραφίες)

Σήμερα, διαμερίσματα ενός δωματίου είναι σε μεγάλη ζήτηση. Οι νέες οικογένειες, μόλις αρχίζουν τη ζωή τους, με την πρώτη ευκαιρία, επενδύουν όλες τις αποταμιεύσεις τους σε ακίνητα, αν και είναι μια μικρή περιοχή. Σήμερα, οι σχεδιαστές προσφέρουν μια ποικιλία ιδεών για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, το οποίο οι οικογένειες μπορούν εύκολα να πραγματοποιήσουν ακόμη και με ένα μικρό εισόδημα. Το κύριο θέμα σε αυτό το θέμα δεν είναι να φοβόμαστε να πειραματιστούμε και να είμαστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι το διαμέρισμα θα ανακατασκευαστεί ή όλοι οι τοίχοι θα κατεδαφιστούν απλά.

Ιδέες για ένα στούντιο διαμέρισμα 30 τ.μ.

Μπαρ μετρητής σε ένα διαμέρισμα στούντιο

Biofireplace σε διαμέρισμα στούντιο

Διακόσμηση σε διαμέρισμα στούντιο

Δέντρο στο εσωτερικό ενός διαμερίσματος στούντιο

Διαμέρισμα στούντιο με παιδικό δωμάτιο

Σχεδιασμός διαμερίσματος ενός δωματίου

Γενικές συστάσεις για τη δημιουργία ενός εσωτερικού χώρου

Ανεξάρτητα από το επιλεγμένο στυλ, θα πρέπει να θυμάστε ότι το εσωτερικό ενός διαμερίσματος ενός δωματίου πρέπει:

 • να είναι λειτουργική.
 • να είναι άνετο για όλα τα μέλη της οικογένειας?
 • να επεκταθεί οπτικά με όλα τα τεχνάσματα.
 • να είναι σαφώς ζώνη.
 • έχουν κρυφά συστήματα αποθήκευσης.
 • να μην έχουν περιττά αντικείμενα και ογκώδη έπιπλα.

Ντους σε διαμέρισμα στούντιο

Κατά την ανάπτυξη ενός σχεδίου σχεδιασμού odnushka, θα πρέπει να μεγιστοποιήσετε τη χρήση κάθε τετραγωνικό εκατοστό του χώρου, επομένως, σε ένα τέτοιο εσωτερικό θα έχετε σίγουρα:

 • ενσωματωμένες συσκευές.
 • κρεμασμένα ράφια και ερμάρια.
 • πολυλειτουργικά έπιπλα.

Έτσι, για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, καναπέδες με συρτάρι είναι κατάλληλες. Μπορεί να αποθηκεύει μαξιλάρια, κουβέρτες, μη εποχιακά παπούτσια και να μην καταλαμβάνει χώρο στα ντουλάπια. Επίσης σε αυτό το εσωτερικό μπορεί να υπάρχουν πίνακες μετασχηματιστών ή ερμάρια, η πόρτα του οποίου μετατρέπεται σε τραπέζι με μία κίνηση.

Πόρτες διαχωρισμού σε διαμέρισμα στούντιο

Εξοχικό διαμέρισμα στούντιο

Δομή σε διαμέρισμα ενός δωματίου

Ιδέες για ένα διαμέρισμα στούντιο σε φουτουριστικό στιλ

Ιδέες για διαμέρισμα στούντιο με καθιστικό

Οι επαγγελματίες σήμερα προσφέρουν μια ποικιλία από ιδέες για την αναδιαμόρφωση ενός διαμερίσματος ενός δωματίου, αλλά είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η ανάπλαση είναι δυνατή μόνο με ειδική άδεια. Επίσης, η κατεδάφιση των τειχών - η ευχαρίστηση είναι πολύ φθηνή. Εάν δεν υπάρχει ευκαιρία να κάνετε μια ανάπλαση, μην απελπίζεστε. Υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για το εσωτερικό ενός διαμερίσματος ενός δωματίου, το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την σωστή επιλογή των επίπλων, των υλικών φωτισμού και διακόσμησης.

Εκείνοι που ασχολούνται με την ανάπλαση πρέπει να επιλέξουν σωστά τις λειτουργικές ζώνες. Για παράδειγμα, ο χώρος ύπνου δεν πρέπει να βρίσκεται δίπλα στην κουζίνα και η τραπεζαρία δεν πρέπει να βρίσκεται δίπλα στον χώρο εργασίας. Είναι λογικό εάν η κουζίνα θα μετακινηθεί ομαλά στην τραπεζαρία, και η τραπέζι εργασίας και η κούνια θα σταθούν κοντά στο κρεβάτι των γονιών.

Ιδέες για διαμέρισμα υψηλής τεχνολογίας στούντιο

Ιδέες για διαμέρισμα στο βιομηχανικό στιλ

Ιδέες για το εσωτερικό ενός διαμερίσματος στούντιο

Ιδέες για διαμέρισμα στούντιο με τζάκι

Επιλέξτε ένα συνδυασμό χρωμάτων

Η περιοχή ενός διαμερίσματος ενός δωματίου είναι μικρή, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε ελαφριά ζεστά χρώματα για να διακοσμήσετε τους τοίχους, τα οποία θα αποτελέσουν καλό υπόβαθρο για άλλα εσωτερικά αντικείμενα. Τοίχοι σε odnushka μπορεί να γίνει:

 • μπεζ;
 • κρεμώδες?
 • γαλακτοκομικά προϊόντα ·
 • άμμος?
 • χρώματα ψεκασμού σαμπάνιας.
 • κρεμώδη.

Σε ένα τέτοιο εσωτερικό, καφέ όλων των αποχρώσεων, ήρεμα κίτρινα, βαθιά πράσινα, κορεσμένα μπλε, παστέλ χρώματα μπορούν να εμφανιστούν. Μόνο ροζ και μπλε θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή - δεν θα πρέπει να υπάρχουν πολλά από αυτά, αλλιώς θα αρχίσουν να ενοχλούν. Αξίζει να γνωρίζετε το μέτρο κατά τη χρήση του κόκκινου. Είναι κατάλληλο για έπιπλα ή αξεσουάρ, αλλά σίγουρα όχι για τοίχους. Εάν η οροφή και οι τοίχοι είναι σε φωτεινά χρώματα της ίδιας κλίμακας, το δωμάτιο θα φαίνεται οπτικά ψηλότερο και πιο ευρύχωρο.

Δωμάτιο σε ένα μικρό διαμέρισμα

Καφέ εσωτερικό διαμέρισμα στούντιο

Διαμέρισμα στούντιο με κρεβάτι

Ιδέες για ένα στούντιο διαμέρισμα σε σοφίτα

Ιδέες για ένα επιπλωμένο διαμέρισμα στούντιο

Ζώνη χώρου

Οι σχεδιαστές σήμερα προσφέρουν όλα τα είδη ιδεών ζωνών για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η ζώνη του χώρου στην odnushka για μια οικογένεια στην οποία υπάρχουν παιδιά.

Έτσι, σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου για οικογένεια με παιδί, οι ακόλουθοι λειτουργικοί τομείς πρέπει να είναι:

 • την κουζίνα?
 • καθιστικό
 • ένα μπάνιο?
 • τόπος για ύπνο?
 • τραπεζαρία;
 • ένα μέρος για ύπνο και παίζοντας μωρό.

Ιδέες για διαμέρισμα στούντιο με στυλ μινιμαλισμού

Ιδέες για ένα Art Nouveau Studio

Ιδέες για διαμέρισμα στούντιο με αρθρωτά έπιπλα

Ιδέες για διαμέρισμα στούντιο σε μονόχρωμη σχεδίαση

Το μπάνιο διατίθεται σε ξεχωριστό δωμάτιο. Οι υπόλοιπες ζώνες μπορούν να διαχωριστούν χρησιμοποιώντας:

 • κουρτίνες?
 • φωτιστικά?
 • Έπιπλα γραφείου?
 • αντίθεση χρώματα?
 • οθόνη?
 • χωρίσματα γυψοσανίδας?
 • συρόμενες πόρτες.

Μπορείτε να πάρετε τις απλούστερες ιδέες για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου Χρουστσόφ - να χωρίσει το χώρο με ντουλάπια και ράφια. Για να έχετε περισσότερο αέρα στο δωμάτιο, είναι καλύτερο να βάλετε ένα ράφι που δεν έχει οπίσθιο τοίχωμα ανάμεσα στην τραπεζαρία και την αίθουσα παιχνιδιών. Τα ράφια δεν πρέπει να είναι γεμάτα με αντικείμενα. Μπορούν να φιλοξενήσουν βιβλία, ειδώλια, κομψά κουτιά από χαρτόνι. Η κουζίνα από όλες τις άλλες περιοχές μπορεί να χωριστεί από ένα μπαρ, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζαρία. Ο χώρος διαμερίσματος δεν πρέπει να είναι πολύ ογκώδης και να παρεμποδίζει την κίνηση του ηλιακού φωτός.

Όσο περισσότερο φως στο διαμέρισμά σας, τόσο πιο άνετο και ευρύχωρο φαίνεται. Οι καναπέδες στο εσωτερικό μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον διαχωρισμό του χώρου. Μπορεί να αναπτυχθεί με την πλάτη σας στην κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα, και έτσι η περιοχή τηλεθέασης θα διαχωριστεί από όλους τους άλλους.

Η κρεβατοκάμαρα και η παιδική περιοχή μπορούν να χωριστούν από κινητές οθόνες. Είναι εύκολο να μεταφέρουν και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Οι οθόνες τοποθετούνται το βράδυ και καθαρίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και ο χώρος ολόκληρου του διαμερίσματος γίνεται και πάλι ένας.

Ιδέες για ένα διαμέρισμα στούντιο με μια θέση

Ιδέες για ένα διαμέρισμα ενός δωματίου με διαμέρισμα

Αναδιαμόρφωση ενός διαμερίσματος στούντιο

Πόδια σε διαμέρισμα στούντιο

Αίθουσα εισόδου σε διαμέρισμα στούντιο

Οργάνωση του χώρου σε διαμέρισμα στούντιο

Αναδιπλούμενο καναπέ σε διαμέρισμα στούντιο

Με τη βοήθεια κουρτίνες, μπορείτε να χωρίσετε το κρεβάτι από όλες τις άλλες ζώνες. Για παράδειγμα, βάζουν ένα κρεβάτι κοντά στο παράθυρο και κρεμούν πυκνή κουρτίνες γύρω από την περίμετρό του. Τη νύχτα μπορούν να τραβηχτούν και κατά τη διάρκεια της ημέρας να τα απομακρύνουν. Χρησιμοποιώντας ημιδιαφανείς κουρτίνες σιφόν, μπορείτε να διαχωρίσετε το καθιστικό από την τραπεζαρία. Η επιλογή των κουρτινών εξαρτάται από το ύφος του εσωτερικού. Τα πυκνά υφάσματα είναι κατάλληλα για κλασικούς εσωτερικούς χώρους, λεπτές ημιδιαφανείς για ανατολίτικες και μπαμπού τυφλά θα ταιριάζουν καλά σε ιαπωνικά ή οικολογικά. Οι σωστά επιλεγμένες κουρτίνες θα αυξήσουν οπτικά την οροφή. Οι κουρτίνες από ύφασμα δεν είναι κατάλληλες για την τοποθέτηση ζωνών στην κουζίνα - θα απορροφήσουν τις μυρωδιές των μαγειρεμένων τροφίμων.

Ιδέες για διαμέρισμα στούντιο με παιδί

Ιδέες για διαμέρισμα στούντιο σε στυλ ρετρό

Πάντα μια κερδοφόρα επιλογή - το διαχωρισμό του χώρου σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου με τη βοήθεια λαμπτήρων και λαμπτήρων. Όλα είναι απλά εδώ - κάθε ζώνη πρέπει να έχει τις δικές της ξεχωριστές πηγές φωτός. Πάνω από την επιφάνεια εργασίας της κουζίνας, μπορείτε να κρεμάσετε αρκετούς λαμπτήρες σε μακριά κορδόνια και να τοποθετήσετε το ίδιο πάνω από το μετρητή ράβδων. Οι απλίκες κρεμούνται πάνω από το κρεβάτι και ένας λαμπτήρας δαπέδου τοποθετείται δίπλα στον καναπέ. Η περιοχή όπου υπάρχει γραφείο και υπολογιστής θα πρέπει να είναι καλά φωτισμένη. Σε ένα βρεφονηπιακό διαμέρισμα σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου πρέπει να υπάρχει μια πηγή φωτεινού φωτός και ένας λαμπτήρας με χαμηλό φωτισμό. Το πρώτο παιδί θα χρησιμοποιήσει όταν παίζει ή κάνει την εργασία, και το δεύτερο όταν πηγαίνει στο κρεβάτι. Η ιδέα να κρεμάσει σε ένα τέτοιο δωμάτιο ένας μεγάλος πολυέλαιος κάτω από το ανώτατο όριο είναι καλύτερο να εγκαταλείψει αμέσως. Οποιοσδήποτε, ακόμα και το μικρότερο δωμάτιο μπορεί να χωριστεί όμορφα σε συμβατικές ζώνες χρησιμοποιώντας φώτα οροφής.

Τα υλικά φινιρίσματος χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση ζωνών στο δωμάτιο. Έτσι, στην κουζίνα μπορείτε να βάλετε κεραμίδια και να καλύψετε τον υπόλοιπο χώρο με ένα laminate. Ο τοίχος με το κρεβάτι μπορεί να βαφτεί σε γαλάζιο ήρεμο χρώμα και για όλους τους υπόλοιπους επιλέξτε ελαφρύτερες αποχρώσεις. Οι κατασκευές γυψοσανίδων που έχουν ανεγερθεί για να διαχωρίσουν το χώρο βαίνουν επίσης σε αντιθέσεις χρώματα.

Ιδέες για ένα διαμέρισμα στο ρωσικό στιλ

Οθόνη σε διαμέρισμα στούντιο

Ερμάρια σε διαμέρισμα στούντιο

Κουρτίνες σε διαμέρισμα στούντιο

Υπνοδωμάτιο σε διαμέρισμα στούντιο

Τοποθέτηση χώρου με πρόσθετα σχέδια

Οι πιο διαφορετικές ιδέες για την επισκευή ενός διαμερίσματος είναι συχνά ενωμένες από ένα πράγμα - την ανάγκη να κατασκευαστούν όλα τα είδη κατασκευών γυψοσανίδας. Αυτό το υλικό είναι τόσο ευπροσάρμοστο που είναι κατάλληλο για τη δημιουργία εσωτερικών χώρων σε οποιοδήποτε στυλ.Οποιαδήποτε ζώνη μπορεί να απομονωθεί χρησιμοποιώντας ένα διαμέρισμα που έχει διαμέσου τετράγωνων ή ορθογώνιων οπών. Χρησιμοποιούνται ως ράφια και τοποθετούν σε αυτά εσωτερικά λουλούδια και διακόσμηση σπιτιού. Επίσης, το σαλόνι από την κουζίνα μπορεί να χωριστεί από ένα διαμέρισμα ακανόνιστου σχήματος. Μπορεί να είναι ημικυκλικό, ωοειδές ή ανόμοιο.

Ο χώρος χωρισμού σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου είναι δυνατός με τη βοήθεια δομών διαφορετικών επιπέδων. Για παράδειγμα, σε ένα μέρος του δωματίου μπορείτε να ορίσετε ένα υψηλό βάθρο, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος ύπνου ή εργασίας. Ο χώρος κάτω από αυτό μπορεί να μετατραπεί σε ένα βολικό σύστημα αποθήκευσης, όπου θα ταιριάζει ένα τεράστιο ποσό.

Όλα τα είδη ιδεών για επανασχεδιασμό διαμερισμάτων ενός δωματίου μπορούν να υλοποιηθούν χρησιμοποιώντας συμβατικές συρόμενες πόρτες. Ξεχωρίστε την κουζίνα από τον υπόλοιπο χώρο με βιτρό. Οι πόρτες από γυαλί που ταιριάζουν απόλυτα στο κλασικό και ανατολίτικο εσωτερικό. Οι χώροι ύπνου και παιδιών χωρίζονται από πόρτες από ξύλο. Αυτός ο σχεδιασμός θα προσφέρει σίγουρα μια ξεκούραστη νύχτα.

Γυάλινο χώρισμα σε διαμέρισμα στούντιο

Ράφια σε διαμέρισμα στούντιο

Τοίχος διαφάνεια σε ένα διαμέρισμα στούντιο

Ρακέτα σε διαμέρισμα στούντιο

Ιδανικές λύσεις για odnushki

Ένα πραγματικό εύρημα για μικρά δωμάτια θα είναι η χρήση επιφανειών καθρέφτη. Εάν τοποθετήσετε τον καθρέφτη στην μπροστινή πόρτα, ο διάδρομος θα φαίνεται διπλάσιος. Οι πόρτες των ντουλαπιών ντουλάπας θα πρέπει επίσης να αντικατοπτρίζονται. Με αυτά, ακόμη και το πιο ευρύχωρο γραφείο θα είναι αόρατο.

Για να χρησιμοποιηθεί ο χώρος ορθολογικά, κλειστά συστήματα αποθήκευσης από ελαφρύ υλικό μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από το κρεβάτι. Οι προβολείς τοποθετούνται στο κάτω μέρος αυτών των ράφια και στη συνέχεια ολόκληρο ο ογκώδης σχεδιασμός ταιριάζει οργανικά στο εσωτερικό.

Για να είναι ευρύχωρο το διαμέρισμα, δεν πρέπει να υπάρχουν επιπλέον έπιπλα σε αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, είναι κρίσιμο να λάβετε υπόψη όλα όσα έχετε και να απαλλαγείτε από την υπέρβαση. Για παράδειγμα, αν το δωμάτιο διαθέτει καναπέ, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε δίπλα του πολυθρόνες. Είναι απολύτως αντικατασταθεί από τα φαρδιά μαξιλάρια που βρίσκονται στον καναπέ, και όταν φτάνουν οι επισκέπτες βρίσκονται στο πάτωμα. Όσοι εργάζονται σε φορητό υπολογιστή δεν χρειάζονται ξεχωριστό γραφείο. Ένα τραπέζι κουζίνας ή ένας πάγκος bar θα κάνει αυτό το ρόλο καλά.

Οι σχεδιαστές μόδας προσφέρουν διαφορετικές σύγχρονες ιδέες για την οργάνωση ενός χώρου στον οποίο δεν υπάρχει σίγουρα καμία θέση για τα παλιά σοβιετικά έπιπλα. Κάποιοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν καφέ γυαλισμένο τοίχους για τη ζώνη του χώρου, αλλά αυτό δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Ένα τέτοιο τείχος θα καταλαμβάνει το ένα τρίτο του δωματίου και θα το κάνει πολύ μικρότερο. Τα έπιπλα μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν ένα λεπτό διαμέρισμα από γυψοσανίδα, βαμμένο με ελαφριά βαφή.

Διαμέρισμα στούντιο

Το διαμέρισμα στούντιο είναι φωτεινό

Διαμέρισμα ενός δωματίου με οθωμανικά

Σημαντικές λεπτομέρειες

Τα πάντα είναι σημαντικά στο εσωτερικό ενός διαμερίσματος ενός δωματίου, οπότε θα πρέπει προσεκτικά να προσεγγίσετε την επιλογή των λεπτομερειών εσωτερικού και των λεπτομερειών. Εάν οι τοίχοι, το δάπεδο και η οροφή πρέπει να είναι φόντο ήρεμου χρώματος, τότε τα μικρά αντικείμενα διακόσμησης μπορεί να είναι φωτεινά. Σε γενικές γραμμές, δεν θα πρέπει να υπάρχει πολύ φωτεινό χρώμα σε μικρά δωμάτια, διαφορετικά θα καταπιέζει και θα προσελκύσει πάρα πολλή προσοχή.

Σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, κουρτίνες, μαξιλάρια καναπέδων, χαλιά και χαλιά, πίνακες ζωγραφικής, κορνίζες φωτογραφιών, πάνελ και άλλα εσωτερικά μικρά αντικείμενα μπορεί να είναι φωτεινά. Όλες θα πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα και στυλ. Για παράδειγμα, σε έναν λευκό καναπέ, μπορείτε να βάλετε τα τιρκουάζ μαξιλάρια και να τα επιλέξετε για να ταιριάζουν με τις κουρτίνες και τα χαλιά. Το σετ κουζίνας μπορεί να κατασκευαστεί από γκρίζο πλαστικό, και οι τράπεζες για την αποθήκευση χύμα προϊόντων, αμπαζούρ, ψυγείο, πιάτα - κόκκινο. Είναι κομψό και πρωτότυπο.

Δημιουργώντας το εσωτερικό ενός διαμερίσματος ενός δωματίου, μην συγχέετε στυλ. Το σύνολο του διαμερίσματός σας, συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου και του διαδρόμου, πρέπει να είναι σε ένα μόνο στυλ: πατάρι, μοντέρνο, κλασικό, οικολογικό, provence. Επιπλέον, δεν πρέπει να προσπαθήσετε να συνδυάσετε αυτά τα στυλ σε ένα δωμάτιο. Ορισμένοι λάτρεις πειράματος κάνουν κουζίνες σε σοφίτα και επιλέγουν ιαπωνικά μοτίβα για τον χώρο ύπνου, πράγμα που φαίνεται γελοίο.

Διαμέρισμα στούντιο με ψηλά ταβάνια

Διαμέρισμα στούντιο σε ιαπωνικό στιλ

Διαμέρισμα στούντιο φωτεινό

Για να κάνετε το εσωτερικό ενός μικρού δωματίου ζεστό, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσετε τον αριθμό των αιχμηρών γωνιών. Αντί για ένα τετράγωνο τραπέζι, είναι καλύτερα να βάλουμε ένα στρογγυλό τραπέζι, επιμένουμε ότι αντί για αιχμηρές γωνίες, οι ράβδοι και οι τοίχοι διαχωρισμού έχουν ομαλές γραμμές, κρεμούν πίνακες ζωγραφικής και φωτογραφίες σε οβάλ και στρογγυλά πλαίσια στον τοίχο.

Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι το περβάζι μπορεί να γίνει μέρος του εσωτερικού σας και ένα χρήσιμο χώρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιτραπέζιος υπολογιστής, μετρητής μπαρ ή ράφι για την αποθήκευση βιβλίων. Μπορεί να κατασκευαστεί από το ίδιο ξύλο όπως και όλα τα άλλα έπιπλα.

Διαμέρισμα στούντιο σε πράσινο

Διαμέρισμα στούντιο με καθρέφτη

Το διαμέρισμα στούντιο με διαμερίσματα

Η μετακόμιση σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου δεν καταστρέφει μια οικογένεια στη ζωή σε συνθήκες πολυσύχναστες. Οι σύγχρονοι σχεδιαστές έχουν προσφέρει έναν τεράστιο αριθμό επιλογών για τον τρόπο οργάνωσης του χώρου διαβίωσης, έτσι ώστε να εμφανίζονται αρκετές ξεχωριστές λειτουργικές ζώνες. Οι τρόποι επίλυσης αυτού του προβλήματος μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί: από την κατεδάφιση των τειχών και την κατασκευή νέων για τη διαίρεση των χώρων χρησιμοποιώντας κουρτίνες και χάρτινες οθόνες. Επιλέξτε τη μέθοδο που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και να κάνετε το διαμέρισμα ενός δωματίου σας καλύτερο.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)