Μεταλλική διακόσμηση: ομορφιά, σκλήρυνσης στη φωτιά (22 φωτογραφίες)

Κοσμήματα από μέταλλο ήταν πάντα σε μεγάλη ζήτηση μεταξύ των ιδιοκτητών εξοχικών σπιτιών και εξοχικών κατοικιών. Ευτυχώς, μια μεγάλη ποικιλία μεταλλικών προϊόντων από διακόσμηση τοίχων έως κιόσκια με μεταλλικό σκελετό μας δίνει την ευκαιρία να αγοράσουμε ακριβώς αυτό που θα χωρέσει αρμονικά στο εσωτερικό του πράσινου κήπου.

Αφηρημένη διακοσμητική διακόσμηση κήπων

Μεταλλική αψίδα κήπου

Στην εποχή του Χαλκού, οι άνθρωποι έμαθαν αρχικά για το μέταλλο και από τότε το υλικό αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Χρησιμοποιείται σε όλες τις σφαίρες της ανθρώπινης δραστηριότητας: από την κατασκευή βαρέων όπλων μέχρι τη δημιουργία αριστουργημάτων κοσμημάτων. Κάθε μέρα, στις οθόνες της τηλεόρασης, στοιχεία από τα οποία, επίσης, είναι φτιαγμένα από μέταλλο, διαφημίσεις τρεμοπαίζουν, όπου οι οδηγοί οργανώνουν δοκιμαστικές κινήσεις των "σιδερένιων αλόγων" τους, οι νοικοκυρές τρίβουν τα επιτραπέζια σκεύη για να λάμπουν, οι οδηγοί τρακτέρ και οι κηπουροί σκάβουν τρύπες για μελλοντικά δέντρα με φτυάρια και διακοσμούν το χώρο με έναν ολοκαίνουριο πάγκο από σφυρήλατο σίδηρο.

Μεταλλικό κιόσκι κήπου

Μεταλλικά διακοσμητικά κήπων

Πώς μπορώ να διακοσμήσω τον κήπο;

Η διακόσμηση από μέταλλο για ένα προσωπικό πάρκο δεν έχει μόνο αισθητικό στοιχείο, αλλά φέρει και ένα συγκεκριμένο πνευματικό φορτίο. Σύμφωνα με το Feng Shui, αυτό το υλικό αντιπροσωπεύει αφθονία και καλή τύχη στην επιχείρηση. Η ταοϊστική πρακτική της συμβολικής εξερεύνησης του χώρου συνιστά την τοποθέτηση διακοσμητικών στοιχείων από μέταλλο στο δυτικό τμήμα του χώρου.

Οποιοδήποτε υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση του κήπου: αλουμίνιο, χυτοσίδηρο, χάλυβα, χάλκινο και ορειχάλκινο.

Κήπος από μέταλλο

Κορνίζα σχήμα κοράλλι από μέταλλο

Μεταλλικά φράχτες

Φυσικά, για την τοποθέτηση της περιοχής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό φράχτη από λεπτό φύλλο χάλυβα. Αλλά θα εναρμονιστεί αρμονικά με το σχεδιασμό της επικράτειας; Είναι απίθανο να επιτευχθεί η αρμονία και η ακεραιότητα του γενικού στυλ του κήπου, αν ο φράκτης δεν περιέχει στοιχεία διακόσμησης. Εάν χρησιμοποιείτε κινεζικούς χαρακτήρες για διακόσμηση, γκράφιτι τόσο μοντέρνο στην αστική ζούγκλα ή τα αριστουργήματα τέχνης των παιδιών σας, ένας απλός φράχτης από γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα θα λάμψει με νέα χρώματα και θα κάνει τον κήπο μπροστά σας πραγματικά μοναδικό.

Gazebos

Μπορείτε να φανταστείτε πώς στο κέντρο του κήπου, κάτω από την σγουρή σκιά των δέντρων, ένα κιόσκι από ένα σφυρηλατημένο πλαίσιο κρύβεται; Με μια ματιά σε ένα τέτοιο αριστούργημα, θα ήθελα να πάρω ένα βιβλίο και να κάθεσαι κάτω από την στέγη ενός κιβωτίου.

Μεταλλικό λαμπτήρα κήπου

Σφυρήλατο διακοσμητικό τζάκι

Αψίδες

Στα βάθη των ρυθμίσεων λουλουδιών, των παρτέρια και των διαφανειών, οι πλασμένες καμάρες φαίνονται εντυπωσιακές. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα μεταλλικά προϊόντα που καλύπτονται από λυκίσκο, κισσό και άλλα είδη χλωρίδας με φυτά αναρρίχησης.

Πάγκοι από σφυρήλατο σίδερο

Όλα τα παγκάκια και οι πάγκοι χωρίς πλάτη ταιριάζουν απόλυτα στο ανθισμένο πράσινο του κήπου. Επιπλέον, είναι πολύ χρήσιμα στην καθημερινή ζωή, μπορούν να τεθούν στη σκιά των δέντρων και στις ζεστές μέρες για να χαλαρώσουν από τη σκληρή δουλειά.

Μεταλλική σχάρα τζάκι

Μεταλλικό γλάστρα για τον κήπο

Όταν το μέταλλο γίνεται σύμβολο πολυτέλειας

Τέτοιες διακοσμήσεις κήπων, όπως φράκτες, πάγκους ή τόξα έχουν γίνει από καιρό αναπόσπαστο μέρος οποιουδήποτε νοικοκυριού ή εξοχικού σπιτιού. Λόγω της προσιτής τιμής, κάθε μέσος Ρώσος μπορεί να τα αντέξει. Αλλά υπάρχουν πράγματα με τα οποία μπορείτε όχι μόνο να δημιουργήσετε ένα μαγευτικό σχεδιασμό κήπου, αλλά και να τονίσετε την κατάστασή σας.

Μεταλλικός κήπος και διακόσμηση

Έπιπλα κήπου από μέταλλο

Ο σιδηρουργός έχει πάψει να είναι ένα απλό σκάφος και έχει μεταφερθεί στην τάξη της τέχνης. Οποιοσδήποτε σιδεράς μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό ντεκόρ τοίχου, αψίδα ή κήπο σε λίγες ώρες. Αλλά τώρα οι δάσκαλοι που δαμάζουν τη φωτιά και το μέταλλο στρέφονται για να δημιουργήσουν πραγματικά μοναδικά πράγματα.

Σφυρήλατο κιγκλίδωμα και γείσα

Η βεράντα με ημικυκλικό κάλυμμα από σφυρήλατα στηρίγματα και πολυανθρακικό φαίνεται πολύ ωραία. Τα τελευταία πρέπει απαραίτητα να είναι διαφανή ώστε να δημιουργούν ένα αίσθημα ελαφρότητας και έλλειψης βαρύτητας σε μια μεταλλική δομή. Ένα τέτοιο γείσο θα είναι σε θέση να προστατεύσει αξιόπιστα τους ιδιοκτήτες του σπιτιού κατά λάθος έξω στο δρόμο από τη βροχή. Σε συνδυασμό με ένα κιγκλίδωμα κατασκευασμένο με το ίδιο στυλ, δημιουργεί ένα απίστευτο αίσθημα άνεσης.

Μεταλλικό διακοσμητικό πάνελ

Χειροποίητη επένδυση στην πόρτα

Μια τέτοια διακόσμηση σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους επισκέπτες και θα αποτελέσει αντικείμενο θαυμαστικών ματιών και μακρών συνομιλιών. Οι σημερινοί τεχνίτες μπορούν να κάνουν έθιμο οποιαδήποτε πλαστή διακόσμηση, ακόμη και μια επιγραφή με το όνομα των ιδιοκτητών, τον αριθμό του οικοπέδου ή απλά ευχάριστες λέξεις.

Υποστήριξη συμβουλών για λουλούδια κήπου

Εσωτερική διακόσμηση τοίχου

Εάν έχετε μια μεγάλη οικογένεια, μπορείτε να βρείτε ένα οικογενειακό οικόσημο που θα διακοσμήσει τον κύριο τοίχο του σπιτιού και θα γίνει μέρος της διακόσμησης του κήπου. Φυσικά, μια τέτοια πολυτέλεια δεν είναι διαθέσιμη σε όλους, αλλά αν έχετε αρκετά χρήματα για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο τοποθεσίας, μπορείτε να μεταβείτε στον πλοίαρχο και να παραγγείλετε ένα οικόσημο οικογένειας.

Διακοσμητικό πουλί από μέταλλο για τον κήπο

Πύλη Shod και φανάρια

Μεταλλικές πύλες με αμέτρητα μοτίβα και περίτεχνα σχέδια θα φανούν εντυπωσιακά στο φόντο ενός πλούσιου, πλούσιου πρασίνου οπωροφόρων δένδρων και ανθισμένων φυτών.

Για να πλαισιώσετε την πύλη και το φράκτη, μπορείτε να εγκαταστήσετε πλαστά φανάρια κατά μήκος της περιμέτρου του χώρου και κοντά στα μονοπάτια, τα οποία διακοσμούσαν τους δρόμους των μεσαιωνικών πόλεων και επαινούνταν σε ρομαντικά ποιήματα.

Κήπος σφυρήλατο πάγκο

Διακοσμητικό μεταλλικό καλάθι στον κήπο

Μεταλλικά περβάζια παραθύρων, πινακίδες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία από μπρούντζο, αλουμίνιο, χάλυβα και χυτοσίδηρο

Αυτά τα φαινομενικά μικρά πράγματα είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα μοναδικό σχέδιο του σπιτιού και της γης σας και να αποτελέσουν το κέντρο κάθε στυλιστικής απόφασης μιας προσωπικής περιοχής.

Θερμόμετρο σε διακοσμητική μεταλλική θήκη στον κήπο

Εικόνες κήπου

Τα αντικείμενα τέχνης από χάλυβα ή χυτοσίδηρο μπορούν για δεκαετίες να ευχαριστήσουν τους ιδιοκτήτες του χώρου, τους επισκέπτες και τα παιδιά. Μπορούν να διακοσμήσουν έναν αλπικό λόφο, μια μεγάλη πέτρα ή βεράντα του κιόσκι. Πριν αγοράσετε ένα τέτοιο προϊόν, συμβουλευτείτε τον πωλητή εάν το προϊόν διαθέτει αντιδιαβρωτική επικάλυψη. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, ο αριθμός θα σκουριάσει και θα χάσει την παρουσίασή του μετά την πρώτη βροχή.

Πύλες από σφυρήλατο σίδερο

Μεταλλική διακόσμηση μετάλλων για περιφράξεις κήπων

Για τη διακόσμηση των οικόπεδων κήπων, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διακοσμήσεων από φιγούρες διαφόρων μεγεθών σε παγκάκια και πυλώνες. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι φθηνοί και θα πρέπει να δαπανήσετε ένα μεγάλο ποσό για την αγορά ορισμένων ειδών. Αλλά δεν έχει σημασία πόσο πληρώνετε για διακόσμηση μετάλλων, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά τα πράγματα θα σας ευχαριστήσουν με την ομορφιά τους για περισσότερο από μια ντουζίνα χρόνια.

Διακοσμητικό μεταλλικό σημάδι κήπου

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)