Μαύρο κρεβάτι στο εσωτερικό: μυστήριο ή στυλ (23 φωτογραφίες)

Μια κομψή και εξωφρενική απόφαση οποιουδήποτε εσωτερικού έχει πάντα θεωρηθεί μαύρο κρεβάτι. Ένα τέτοιο έπιπλο συχνά προσελκύει την προσοχή και σε μερικές περιπτώσεις δημιουργεί μια φωτεινή δυναμική αντίθεση σε συνδυασμό με ήχους παστελ ήρεμα ή, αντιθέτως, κορεσμένες αποχρώσεις φωτεινών χρωμάτων.

Σκούρο χρώμα στο υπνοδωμάτιο

Το μαύρο θεωρείται ένα δύσκολο χρώμα για το εσωτερικό. Οι σχεδιαστές λένε ότι αυτό το χρώμα αποπροσανατολίζει την αντίληψη, επιδεινώνει τις ζοφερές σκέψεις ενός ατόμου στο δωμάτιο. Ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με φωτεινά και ζωντανά χρώματα (ασημί, χρυσό, όλες τις αποχρώσεις του πράσινου), το μαύρο είναι ιδανικό για έπιπλα.

Μαύρο κρεβάτι με κουκέτα

Ασπρόμαυρο κρεβάτι

Ένα υπνοδωμάτιο με ένα μαύρο κρεβάτι, επιπλωμένο με σκούρα χρώματα, μπορεί να φαίνεται πολύ αρμονικό αν προστεθούν ανοιχτές αποχρώσεις κατά το σχεδιασμό του δωματίου, χάρη στο οποίο το δωμάτιο δεν θα θεωρείται πλέον πολύ θαμπό και καταθλιπτικό. Ελλείψει ελαφρών πινελιών στο εσωτερικό, τα μαύρα κρεβάτια μπορούν να καταστείλουν την ψυχολογική κατάσταση των ιδιοκτητών του δωματίου που κοιμούνται καθημερινά.

Μαύρο ξύλινο κρεβάτι

Μαύρο διπλό κρεβάτι

Μαύρο κρεβάτι οικολογικού δέρματος

Προκειμένου το εσωτερικό ενός υπνοδωματίου με μαύρο κρεβάτι να συμβάλει σε έναν υγιή ύπνο και εξαιρετικό υπόλοιπο, πρέπει να γνωρίζετε τις βασικές αρχές σχεδιασμού. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Εάν στο εσωτερικό, εκτός από το κρεβάτι με μαύρους τόνους, υπάρχουν άλλα έπιπλα αυτού του χρώματος, τότε τα τείχη ενός τέτοιου δωματίου συνιστώνται να είναι ανοιχτό. Το χρώμα των λεπτών ξεχασμάτων-me-nots ή μια αφή ρομαντική λεβάντα μίγματα όμορφα με σκούρα έπιπλα.
 • Τα κλινοσκεπάσματα σε αντίθεση με τις αποχρώσεις του φωτός πηγαίνουν καλά με ένα κρεβάτι από σκούρο ξύλο, είναι καλό αν το χρώμα του σεντονιού ταιριάζει με τον τόνο της ταπετσαρίας.
 • Στο κομοδίνο που βρίσκεται δίπλα στο μαύρο κρεβάτι, μπορείτε να βάλετε έναν επιτραπέζιο λαμπτήρα στον τόνο της διακόσμησης του κρεβατιού ή να τοποθετήσετε έναν λαμπτήρα δαπέδου σε αυτά τα χρώματα δίπλα στο κρεβάτι.
 • Πάνω από το κρεβάτι, συνιστάται η τοποθέτηση φωτογραφιών ή οικογενειακών ασπρόμαυρων φωτογραφιών τοποθετημένων σε πλαίσια που επαναλαμβάνουν το χρώμα της διακόσμησης.
 • Το μαύρο κουκέτα κοιτάζει αρμονικά στα παιδικά δωμάτια με ταπετσαρίες σε παστέλ μπεζ χρώματα. Η προσθήκη ελαιόχρωμης διακόσμησης στο εσωτερικό θα κάνει το υπνοδωμάτιο ευρύχωρο και πρωτότυπο. Ένα κρεβάτι κουκέτα σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο και να επεκτείνετε οπτικά το χώρο σε δωμάτια μικρού μεγέθους.
 • Η φουτουριστική εμφάνιση του υπνοδωματίου με ένα γυαλιστερό μαύρο κρεβάτι δίνεται από το κομψό φωτισμό που είναι τοποθετημένο γύρω από την περίμετρο του κρεβατιού.
 • Ένας από τους βασικούς κανόνες που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές όταν σχεδιάζουν ένα ασπρόμαυρο εσωτερικό είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχουν πάρα πολλά κομμάτια μαύρου έπιπλα σε ένα δωμάτιο. Τα χρώματα λευκού ή παστέλ θα πρέπει να επικρατούν σε αυτά τα δωμάτια. Εάν αραιώνετε την ατμόσφαιρα με φρεσκοκομμένα λουλούδια ή φυτά εσωτερικού χώρου, το δωμάτιο θα γίνει πολύ πιο εύκολο, θα εμφανιστεί φωτεινότητα και δυναμισμό.
 • Έτσι ώστε η κρεβατοκάμαρα με σκούρα έπιπλα να μην φαίνεται πολύ ζοφερή, οι σχεδιαστές συστήνουν να τοποθετηθούν διακοσμητικά στοιχεία σε αντιθέσεις τόνους γύρω από ολόκληρη την περίμετρο του δωματίου.
 • Εάν το πάτωμα του δωματίου καλύπτεται με ένα σκούρο έλασμα, τότε όταν επιλέγετε ένα μαύρο κρεβάτι για ένα τέτοιο δωμάτιο, συνιστάται να παραλάβετε κουρτίνες σε καφέ σοκολάτα. Αυτή η λύση θα σας επιτρέψει να συνδέσετε τις λεπτομέρειες του εσωτερικού χώρου μεταξύ τους και να τονίσετε ένα ενιαίο ύφος του δωματίου.

Με την επιφύλαξη των συμβουλών σχεδιασμού, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ελαφριά ατμόσφαιρα για χαλάρωση στο δωμάτιο όπου βρίσκεται το μαύρο κρεβάτι.

Όταν επιλέγετε μαύρα έπιπλα υπνοδωματίου, είναι πολύ σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλούς θορυβώδεις τόνους που μπορεί να επιδεινώσουν τη συναισθηματική κατάσταση των ιδιοκτητών του δωματίου. Διαφορετικά, οι άνθρωποι σε αυτό θα αισθάνονται συνεχώς το άγχος και το άγχος, που συμβάλλουν στον κακό ύπνο και ξεκούραση.

Μαύρο γυαλιστερό κρεβάτι

Μαύρο κρεβάτι IKEA

Μαύρο κρεβάτι στο εσωτερικό

Τύποι προϊόντων

Στα καταστήματα επίπλων, οι διάφοροι τύποι κρεβατιών είναι μαύροι. Ανάλογα με την εφαρμογή τους, μπορεί κανείς να διακρίνει:

 • ένα κρεβάτι με μηχανισμό ανύψωσης - ένα τέτοιο προϊόν δεν χάνει τη δημοτικότητά του με την πάροδο του χρόνου, συνιστάται για τοποθέτηση σε μικρά διαμερίσματα, καταλαμβάνει λίγο χώρο, χάρη στη συσκευή ανύψωσης, μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο για τη χαλάρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 • κουκέτα - χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση παιδικών δωματίων όπου ζουν πολλά παιδιά.
 • το αρχικό μαύρο διπλό κρεβάτι είναι απλά αναντικατάστατο τόσο για τους κριτές των μη τυποποιημένων εσωτερικών λύσεων όσο και για τους υποστηρικτές του μινιμαλισμού.
 • η σοφίτα στο παιδικό δωμάτιο επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος να σώσει πολύ χώρο χάρη στα ευρύχωρα συρταριέρια για την αποθήκευση των πραγμάτων.

Όλα τα κρεβάτια μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά. Τα μαύρα ξύλινα κουκέτα θεωρούνται φιλικά προς το περιβάλλον. Η ποιότητα και η ανθεκτικότητα αυτών των κρεβατιών εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής για κουκέτες, καθώς και άνετο υγιές παιδικό ύπνο.

Μαύρο κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Μαύρο κρεβάτι με ταπετσαρία μεταφοράς

Αποικιακό μαύρο κρεβάτι

Πολύ συχνά οι διακοσμητές χρησιμοποιούν μαλακά υλικά για να δημιουργήσουν ένα κεφαλάρι στην κομοδίνο, δημιουργώντας μια άνετη ατμόσφαιρα στο σπίτι και να είναι καλά ηχομονωτικά. Τα κρεβάτια με τέτοια κεφάλια ταιριάζουν απόλυτα στο σχέδιο της κρεβατοκάμαρας. Τα ταπετσαρία από μοντέρνα υλικά είναι αισθητικά και έχει καλή αντοχή στη φθορά, γι 'αυτό είναι πολύ δημοφιλής.

Αν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είναι κοντά στο μινιμαλιστικό στυλ του εσωτερικού χώρου του υπνοδωματίου, συνιστάται να επιλέγονται μικρά ξύλινα κεφάλια των μαύρων κρεβατιών, τα οποία θα προσθέτουν απλότητα στο δωμάτιο και ταυτόχρονα θα τονίζουν την κομψότητα του.

Μαύρο κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο

Μαύρο δερματικό κρεβάτι

Μαύρο γύρο κρεβάτι

Το μαύρο δερμάτινο κρεβάτι είναι άνετο και πρακτικό για χρήση. Το οικολογικό δέρμα είναι όμορφο και φιλικό προς το περιβάλλον, και το μαύρο χρώμα κρύβει καλά όλα τα ορατά ελαττώματα που μπορεί τελικά να εμφανίζονται στο κεφάλι του κρεβατιού. Το οικολογικό δερμάτινο κρεβάτι θα προσθέσει κομψότητα στο δωμάτιο, καθιστώντας το μοντέρνο και μοντέρνο.

Τα περίτεχνα σχέδια στα σιδερένια κεφαλές θα προσελκύσουν σίγουρα την προσοχή όλων όσων μπαίνουν σε αυτό το δωμάτιο. Ένα κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο ήταν πάντα η καλύτερη διακόσμηση οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου. Κατασκευασμένο από μέταλλο, το μαύρο κεφαλάρι φαίνεται κομψό και εντυπωσιακό σε αντίθεση φόντο.

Διαφορετικά στυλ εσωτερικού χώρου

Ένα κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο θα τονίσει την επίδραση του στυλ Art Nouveau, το οποίο επιλέγεται από τις λεπτές δημιουργικές φύσεις. Εξωτικά λουλούδια και μπούκλες στο κεφάλι του κρεβατιού δημιουργούν παράξενες εικόνες και θέτουν την κύρια διάθεση του δωματίου. Εάν θέλετε να αναδημιουργήσετε μια τέτοια ατμόσφαιρα στο σπίτι, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που δεν κατασκευάζονται από φθηνά υλικά θα είναι μια ιδανική επιλογή.

Ήρθε σε μας από τη Γαλλία, χτύπησε στο μνημειακό στυλ εσωτερική στυλ Empire. Περιλαμβάνει τον κύριο συνδυασμό μαύρου και χιόνι-λευκό μαζί με σμαράγδι αποχρώσεις του πράσινου. Ένα κρεβάτι μαύρου χρώματος στιλπνότητας θα διακοσμήσει ένα δωμάτιο με στυλ Empire και θα τονίσει την ατομικότητα των ιδιοκτητών που έχουν επιλέξει αυτή την δοκιμασμένη εσωτερική λύση.

Ματ μαύρο κρεβάτι

Μαύρο κρεβάτι MDF

Μαύρα έπιπλα στο υπνοδωμάτιο

Οι προοδευτικές προσωπικότητες δεν θα αγνοήσουν το εσωτερικό φουτουριστικό ύφος. Είναι χαρακτηριστικό γι 'αυτόν όταν το εσωτερικό συνδυάζει λευκό και μαύρο. Τα μη τυποποιημένα έπιπλα υπνοδωματίου, κατασκευασμένα σε λακωνικό μαύρο χρώμα, μοιάζουν μερικές φορές με το σκηνικό από μια ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Κάθε χρόνο, μεταξύ των ρομαντικών ανθρώπων, το ύφος της χώρας γίνεται όλο και πιο δημοφιλές.Κομψό σφυρήλατο κρεβάτι από σίδερο θα είναι μια καλή διακόσμηση ενός τέτοιου εσωτερικού. Θα τονίσει τη χάρη του και την ασύγκριτη κομψότητα. Ταπετσαρία σε ένα μικρό floral μοτίβο θα βοηθήσει να δώσει το δωμάτιο ελαφρότητα και ευελιξία. Όταν επιλέγετε ένα σκελετό κρεβάτι από σφυρήλατο σίδερο σε σκιά ρητίνης, οι σχεδιαστές συμβουλεύουν να δώσουν προτίμηση στα άχρηστα αντικείμενα διακόσμησης.

Μαύρο κρεβάτι σε μεταλλικό πλαίσιο

Μαύρο κρεβάτι μινιμαλισμού

Μαύρο πλαστικό κρεβάτι

Φανταστικό φωτισμό

Προκειμένου να εναρμονιστεί ο χώρος στον οποίο γίνεται η έδραση με μαύρο μεταλλικό χρώμα, είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί ο σωστός φωτισμός. Μεταξύ των βασικών κανόνων σχεδιασμού φωτισμού είναι:

 • Ένας μεγάλος αριθμός προβολέων στο δωμάτιο θα δώσει ένα ιδιαίτερο βάθος και κομψότητα στο μαύρο ξύλινο κρεβάτι που καλύπτεται με βερνίκι, αλλά ταυτόχρονα το φως αυτό καθιστά την αντίθεση χρώματος που δημιουργείται στο δωμάτιο λιγότερο αισθητή.
 • Η χρήση φωτισμού πολλαπλών επιπέδων δίνει στο υπνοδωμάτιο με σκούρα έπιπλα πικάντικα και μυστήριο. Η ματ επιφάνεια του κρεβατιού γίνεται αντιληπτή με τέτοιο φως.
 • Εάν ένα μαύρο κρεβάτι έχει επιλεγεί για ένα μικρό παιδικό δωμάτιο, θα πρέπει να σκεφτείτε για την αύξηση της ροής του φυσικού φωτός στο δωμάτιο, διαφορετικά τα έπιπλα θα γίνουν πολύ ογκώδη. Ένα ανοιχτό παράθυρο θα επεκτείνει οπτικά το χώρο και οι ακτίνες του ήλιου θα λάμπουν όμορφα στην επιφάνεια του κρεβατιού σε σκούρα χρώματα.
 • Όταν χρησιμοποιείτε προβολείς, πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να υπάρχουν αρκετοί από αυτούς στο δωμάτιο. Μια λάμπα λάμπει σκληρά και δημιουργεί ένα κρύο χώρο γύρω από το μαύρο κρεβάτι. Ο καλός φωτισμός σε ένα τέτοιο δωμάτιο θα δημιουργήσει ζεστές γραμμές.
 • Τα κέρατα των εξαρτημάτων πρέπει να είναι στραμμένα προς την οροφή. Στη συνέχεια, η φωτεινή ροή θα κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλες τις κατευθύνσεις. Το φως, που κατευθύνεται τεχνητά προς τα κάτω, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα πίεσης σε ένα άτομο.

Με την επιφύλαξη αυτών των απλών κανόνων, ο χώρος ενός υπνοδωματίου ή ενός νηπιαγωγείου θα γίνει αντιληπτός ως λαμπρός και δυναμικός.

Προσανατολιστικό μαύρο κρεβάτι

Μαύρο κρεβάτι wenge

Μαύρο κρεβάτι με θόλο

Ένας αρμονικός χώρος δεν μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας μόνο ένα χρώμα στο εσωτερικό. Εάν προσθέσετε στο εσωτερικό του δωματίου με ένα μαύρο κρεβάτι εκείνες τις αποχρώσεις που οι άνθρωποι που ζουν στο διαμέρισμα, τότε η παραμονή τους σε ένα τέτοιο δωμάτιο θα βελτιώσει τη διάθεση και την ευημερία τους.

Διάφοροι συνδυασμοί σας επιτρέπουν να εξοπλίσετε το υπνοδωμάτιο σε οποιαδήποτε από τις υπάρχουσες ποικιλίες εσωτερικών λύσεων: από τα εξαίσια κλασικά έως το υπερβολικό art deco ή την άνετη ρομαντική προέλευση. Κάθε κρεβάτι, κατασκευασμένο σε μαύρες αποχρώσεις, είναι μια ξεχωριστή εξαιρετική ιστορία και η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με τη βοήθειά του αντικατοπτρίζει την καταπληκτική θέα του κόσμου του ιδιοκτήτη του.