Στρώμα νερού για μια άνετη διαμονή (25 φωτογραφίες)

Τα στρώματα νερού έχουν τα καλύτερα ορθοπεδικά χαρακτηριστικά - αυτή είναι η μέγιστη άνεση για το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου και της ανάπαυσης. Η επιλογή ενός αξιοπρεπούς μοντέλου κατασκευής θαύματος δεν είναι αρκετά απλή, δεδομένου ότι η μαζική παραγωγή προϊόντων εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα και οι καταναλωτές εξακολουθούν να είναι ελάχιστα ενημερωμένοι σχετικά με τη διφορούμενη λειτουργικότητα του προϊόντος.

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Κρεβάτι δίπλα στο παράθυρο

Χαρακτηριστικά συσκευής

Ένα στρώμα νερού είναι σχεδιασμένο με μια δεξαμενή με μια ουσία που βασίζεται στο νερό. Τι είναι όπως:

 • Κέλυφος πολυβινυλοχλωριδίου γεμισμένο με υγρό.
 • η περίμετρος της δομής πλαισιώνεται από ένα πλαίσιο ελατηρίου.
 • το εξωτερικό είναι εξοπλισμένο με ένα πυκνό κάλυμμα υφάσματος.

Η εσωτερική δεξαμενή ενισχύεται σταθεροποιώντας τα στρώματα για να μειωθεί η ένταση των ταλαντώσεων του υγρού μέσου. Τα σύγχρονα στρώματα νερού είναι εξοπλισμένα με σύστημα θέρμανσης για έως και δέκα θέσεις.

Μπλε και άσπρο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Μια ορθοπεδική κρεβάτι με στρώμα νερού παρέχει την πιο σωστή θέση του σώματος κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης, βοηθά στην εξάλειψη του φορτίου που συσσωρεύεται στους μύες και τους αρθρώσεις, σας επιτρέπει να κοιμάστε άνετα και να ξυπνάτε.

Στρώμα νερού

Στρώμα νερού σε μπεζ κρεβάτι

Εάν δεν είστε σίγουροι για τα πλεονεκτήματα αυτής της προοδευτικής συσκευής, δοκιμάστε την σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα ή εκθετήριο. Ξαπλώστε για λίγα λεπτά σε ένα στρώμα θερμαινόμενου νερού και νιώστε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα παραδοσιακό κρεβάτι με σταθερά εξαρτήματα και μια εξαιρετική συσκευή ύπνου με κυκλοφορητική γέμιση. Ελαφρώς ταλαντεύεται η βάση καταπραΰνει και δίνει ένα αίσθημα έλλειψης βαρύτητας. Το φορτίο στη σπονδυλική στήλη μειώνεται, οι μύες χαλαρώνουν, το σώμα περιβάλλει θερμότητα - προσφέρονται ευνοϊκές συνθήκες για σωστή ανάπαυση και ύπνο.

Στρώμα νερού σε λευκό δερμάτινο κρεβάτι

Ποικιλίες στρωμάτων νερού

Για να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για το προϊόν, αξίζει να κατανοήσετε τις προσφορές των κατασκευαστών ορθοπεδικών σχεδίων. Η σειρά προϊόντων περιλαμβάνει μια συλλογή για ενήλικες καταναλωτές και παιδιά. Οι παρακάτω τύποι στρωμάτων νερού διακρίνονται:

 • ενιαίο θάλαμο.
 • πολυ-θάλαμο.
 • με ή χωρίς πλαίσιο.
 • με μπλοκ πολυουρεθάνης.
 • με στρώσεις άλλων υλικών πληρώσεως.
 • παιδικά στρώματα νερού.
 • για νεογέννητα.

Στρώμα νερού σε ένα κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι

Κάλυψη στρώματος νερού

Το μονόχωρο στρώμα νερού είναι σχεδιασμένο για χρήστες μικρού βάρους. Η υγρή ουσία κάτω από το βάρος του ξαπλωμένου κυκλοφορεί ελεύθερα μέσα στο κάλυμμα του πολυμερούς. Λόγω των χαρακτηριστικών του σχεδιασμού, είναι δύσκολο να κοιμηθούμε μαζί σε ένα τέτοιο κρεβάτι. Το καθάρισμα είναι σχεδόν αδύνατο - η περιοχή διανομής βάρους δεν το επιτρέπει. Τα προϊόντα πωλούνται στην κατηγορία οικονομικής θέσης.

Στρώμα νερού σε ένα κλασικό εσωτερικό υπνοδωμάτιο

Το πολυ-θαλάμου στρώμα νερού είναι εξοπλισμένο με διάφορα διαμερίσματα με υγρά. Είναι άνετο στη χρήση μαζί, η ένταση της διακύμανσης της περιεχόμενης ουσίας ελαχιστοποιείται, σε αντίθεση με το ανάλογο με μία μόνο κάμερα. Ο εξοπλισμός διαθέτει ρυθμιστή πίεσης, σύστημα θέρμανσης πολλαπλών σταδίων, πλαίσιο (παρέχεται σε μεμονωμένες εκδόσεις).

Στρώμα νερού σε ξύλινο κρεβάτι

Διπλό στρώμα νερού

Μια τρέχουσα προσφορά από τους κατασκευαστές καινοτόμων λύσεων για την κρεβατοκάμαρα είναι ένα πολυκαθαριστικό στρώμα νερού με μπλοκ πολυουρεθάνης και ένα στρώμα καρύδας. Η συσκευή έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • η επιφάνεια είναι σταθερή και παίρνει την ανατομική μορφή της ξαπλωμένης στο κρεβάτι.
 • Το βάρος ενός ατόμου κατανέμεται ομοιόμορφα στην περιοχή.
 • δεν υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις της υγρής βάσης όταν γυρίζετε το σώμα από τη μια πλευρά στην άλλη, ένα άτομο δεν παρεμβαίνει σε έναν ύπνο.
 • οι μύες της σπονδυλικής στήλης και της πλάτης υποστηρίζονται τέλεια.

Στρώμα νερού στο εσωτερικό

Στρώμα νερού σε ένα κρεβάτι με τροχούς

Τα παιδικά ορθοπεδικά στρώματα με γέμισμα με νερό βασίζονται σε αρκετές κάμερες, εξοπλισμένες με ένα επιπλέον στρώμα μαλακώματος. Οι τροποποιήσεις για νεογέννητα περιλαμβάνουν ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου θερμοκρασίας.

Στρώμα νερού σε δερμάτινο κρεβάτι

Επιλέγοντας προϊόντα από τις τρέχουσες προσφορές της αγοράς, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι συνθήκες της επερχόμενης επιχείρησης. Το βάρος της ορθοπεδικής εγκατάστασης με το υγρό είναι αρκετά εντυπωσιακό · δεν μπορεί να αντέξει κάθε κρεβάτι μια τέτοια σοβαρότητα. Η καλύτερη λύση είναι να παραγγείλετε ένα στρώμα νερού με μια βάση, η οποία είναι μια πλατφόρμα.

Τετράγωνο στρώμα νερού

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ενός στρώματος νερού

Σε αντίθεση με τους συμβατικούς τύπους συσκευών για ύπνο και χαλάρωση, τα καινοτόμα ορθοπεδικά σχέδια με υγρό έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • η επιφάνεια κάμπτεται κάτω από το βάρος ενός ατόμου, το φορτίο στο πίσω μέρος μειώνεται.
 • λόγω της άνετης θέσης του σώματος, παρέχεται πλήρης χαλάρωση μυών.
 • η φάση του βαθύ ύπνου σε ένα στρώμα νερού υπερβαίνει κατά πολύ παρόμοιες παραμέτρους όταν χρησιμοποιούνται ορθοπεδικές βάσεις με άλλα πληρωτικά.
 • δεν υπάρχει δυσφορία κατά τη διάρκεια της ανάπαυσης και του ύπνου, ακόμη και με ένα δροσερό μικροκλίμα στην κρεβατοκάμαρα - η συσκευή είναι θερμαινόμενη συνεχώς.
 • η ελαστικότητα της κλίνης επιλέγεται ξεχωριστά.
 • το προϊόν δεν προκαλεί αλλεργίες, αποκλείεται ο κίνδυνος κροτώνων και βακτηριδίων, η σκόνη δεν συσσωρεύεται,
 • τα προϊόντα δεν είναι επιφυλακτικά στην περίθαλψη, το εξωτερικό κλωστοϋφαντουργικό κάλυμμα είναι εύκολο να ανανεωθεί με πλύσιμο στο πλυντήριο.
 • ανθεκτικότητα - ένα σωστά επιλεγμένο κρεβάτι νερού με σωστή λειτουργία θα διαρκέσει μέχρι και 20 χρόνια.

Εάν είναι απαραίτητο, είναι επίσης εύκολο να επιλέξετε ένα μοντέλο ορθοπεδικού προϊόντος με λειτουργία οσφυϊκής υποστήριξης.

Στρώμα νερού

Art Nouveau υπνοδωμάτιο στρώμα νερού

Μεταξύ των ελλείψεων της δομής ύπνου, σημειώνονται τα ακόλουθα σημεία:

 • ένα μεγάλο μείον των τροποποιήσεων του προϋπολογισμού είναι η ανάγκη να αλλάζουμε περιοδικά το υγρό, το πρόβλημα δεν ισχύει για παρόμοια προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η λειτουργικότητα των καινοτόμων μοντέλων εξασφαλίζει την υγρή πλήρωση, η οποία ενημερώνεται κάθε 2-3 χρόνια. Σε ορισμένες εκδόσεις, προστίθεται ένα ειδικό κοντίσιονερ στο νερό για την καταπολέμηση μικροοργανισμών.
 • για άνετη χρήση, το κρεβάτι με στρώμα νερού πρέπει να συνδεθεί στο δίκτυο. Χωρίς τη σωστή λειτουργία θέρμανσης, ο ύπνος επάνω του είναι γεμάτος με ανεπιθύμητες συνέπειες, ειδικά σε ένα δροσερό κλίμα.
 • το βαρύ βάρος της δομής - όχι μόνο μετακίνηση σε άλλο μέρος, οι δυσκολίες μετακίνησης ενός διαμερίσματος, η ανάγκη για πρόσθετο κόστος για τις υπηρεσίες των εταιρειών μεταφορών?
 • υψηλό κόστος των αγαθών - το κόστος αγοράς κυμαίνεται από $ 500-2000.

Στρώμα νερού στρώμα

Ορισμένοι αγοραστές ανησυχούν ότι τα κατοικίδια ζώα μπορούν εύκολα να απενεργοποιήσουν μια δαπανηρή δομή ύπνου. Αυτοί οι φόβοι είναι απολύτως αβάσιμοι. Το πυκνό πολυμερές κέλυφος της δεξαμενής αποτελείται από πολλά στρώματα, τα οποία δεν είναι εύκολο να τρυπηθούν με κορμούς και νύχια ή γρατζουνιά. Ακόμα και με το χειρότερο αποτέλεσμα, μπορεί να αναζωογονηθεί ένα κατεστραμμένο κτίριο, για αυτό να χρησιμοποιηθούν ειδικά συγκολλητικά.

Στρώμα νερού στη νεοκλασική κρεβατοκάμαρα

Τα μοντέρνα μοντέλα παρέχουν πρόσθετη προστασία στις πλευρές και μια πολυστρωματική σύνθεση των εσωτερικών και εξωτερικών καλυμμάτων. Αν ένα κατοικίδιο είναι σε θέση να δαγκώσει μέσα από συνηθισμένα υλικά, τότε είναι απίθανο να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αυτή την προστασία πολλαπλών σταδίων.

Στρώμα με βάση το νερό

Χαρακτηριστικά της απόκτησης: ζήτημα τιμής

Το κόστος ενός ορθοπεδικού κρεβατιού με υγρή πλήρωση μπερδεύει κάπως τον αγοραστή με ένα μέσο επίπεδο εισοδήματος. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι η κατάσταση του σώματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την άνετη ξεκούραση και τον καλό ύπνο, αξίζει να χρησιμοποιείτε ποιοτική λειτουργικότητα για την κρεβατοκάμαρα.

Στρώμα νερού με λινό

Οι πιο λογικές τιμές παρέχονται στις προσφορές των πολωνών κατασκευαστών ορθοπεδικών προϊόντων. Τα προϊόντα από την Πολωνία δεν είναι καθόλου κατώτερα σε ποιότητα από τις ελίτ δομές ύπνου από την Ιταλία και τη Γερμανία.Δεν σας αρέσει το χρονοδιάγραμμα ενός εταιρικού καταστήματος στο κέντρο μιας μητρόπολης; Επωφεληθείτε από τις προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων, οι επίσημοι διαδικτυακοί αντιπρόσωποι των κατασκευαστών παρέχουν στους πελάτες ποιοτικά προϊόντα στη χαμηλότερη τιμή.

Στρώμα νερού με κρεβάτι

Μην εξοικονομήσετε χρήματα σε θαλάσσια στρώματα με αξιοπρεπή λειτουργικότητα, ειδικά εάν υπάρχουν ασθένειες του μυοσκελετικού συστήματος, φυτο-αγγειακή δυστονία ή αϋπνία. Είναι επίσης καλό για τις έγκυες γυναίκες να εγκατασταθούν σε μια άνετη επιφάνεια με τη μεγαλύτερη άνεση - πλήρη χαλάρωση για την πλάτη, είναι βολικό να βρίσκονται στη μία πλευρά.

Στρώμα νερού

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα μεμονωμένα στρώματα είναι φθηνότερα από ό, τι με ένα κρεβάτι. Οι τιμές για μονόχωρα και πολυκαταστήματα ποικίλλουν επίσης σημαντικά. Οι τροποποιήσεις με ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης είναι ακριβότερες από τις αναλογίες με ένα συμβατικό ελεγκτή. Θα πρέπει να πληρώσετε λίγο περισσότερο αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα νεροτριβείο με καινοτόμα χαρακτηριστικά για αυξημένη άνεση.

Στρώμα υψηλής υγρασίας

Επιλέξτε ένα προϊόν από τις προσφορές των επίσημων προμηθευτών ορθοπεδικών κατασκευών. Βεβαιωθείτε ότι ενδιαφέρεστε για τη διαθεσιμότητα των πιστοποιητικών ποιότητας, την εγγύηση, τους όρους παράδοσης και την εξυπηρέτηση των αγαθών.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)