Τα κρεβάτια
Bed-βάθμιο: να θέσει ή όχι; (108 φωτογραφίες) Bed-βάθμιο: να θέσει ή όχι; (108 φωτογραφίες)
Εκείνοι που θέλουν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο εσωτερικό στο υπνοδωμάτιό τους και ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσουν τη χρήση του χώρου θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ιδέα των σύγχρονων σχεδιαστών και να εγκαταστήσουν ένα κρεβάτι στο βάθρο. Μπορεί να αγοραστεί στο κατάστημα ή να σχεδιάσετε και να φτιάξετε τον εαυτό σας.
Αττικό κρεβάτι για ενήλικες και παιδιά: ποιο είναι το πλεονέκτημά του; (50 φωτογραφίες)Αττικό κρεβάτι για ενήλικες και παιδιά: ποιο είναι το πλεονέκτημά του; (50 φωτογραφίες)
Το κρεβάτι της σοφίτας ενδιαφέρει ως αυθεντικά έπιπλα με αυξημένο δυναμικό. Αυτό είναι ένα πρακτικό μοντέλο που θα είναι κατάλληλο τόσο για τα παιδικά όσο και για τα ενήλικα υπνοδωμάτια.
Μικρό υπνοδωμάτιο στο σπίτι: πώς να δημιουργήσετε άνεση σε ένα μικρό δωμάτιο (58 φωτογραφίες)Μικρό υπνοδωμάτιο στο σπίτι: πώς να δημιουργήσετε άνεση σε ένα μικρό δωμάτιο (58 φωτογραφίες)
Ένα μικρό υπνοδωμάτιο δεν αποτελεί λόγο για να αρνηθεί ένα ενδιαφέρον εσωτερικό. Μπορεί να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει ένα αγαπημένο δωμάτιο σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα.
Υπνοδωμάτιο σε διαμέρισμα ενός δωματίου: επαγγελματικές συμβουλές για τη διευθέτηση (60 φωτογραφίες)Υπνοδωμάτιο σε διαμέρισμα ενός δωματίου: επαγγελματικές συμβουλές για τη διευθέτηση (60 φωτογραφίες)
Εάν δεν θέλετε το υπνοδωμάτιο ενός διαμερίσματος ενός δωματίου να τεθεί σε δημόσια προβολή, αλλά δεν είναι έτοιμο να χτίσει τοίχους, σκεφτείτε την ορθολογική τοποθέτηση ζωνών.
Κρεβατοκάμαρα - βιομηχανικός προφορά (24 φωτογραφίες)Κρεβατοκάμαρα - βιομηχανικός προφορά (24 φωτογραφίες)
Όπως όλα τα έπιπλα στο στυλ σοφίτας, το κρεβάτι θα πρέπει να έχει απλό σχεδιασμό, τεράστιες λεπτομέρειες και μια παλιά εμφάνιση. Μόνο ένας τέτοιος συνδυασμός θα καταστήσει δυνατή την επίτευξη αμέλειας και σπανιότητας αναγκαίων για μια πατάρι.
Μεταξωτά κρεβάτια: πολυπλοκότητα και πολυπλοκότητα (27 φωτογραφίες)Μεταξωτά κρεβάτια: πολυπλοκότητα και πολυπλοκότητα (27 φωτογραφίες)
Το μεταξωτό κρεβάτι παρουσιάζει την ομορφιά και την ποιότητα, εμπλέκεται στη δημιουργία ενός στυλ ξεχωριστού υπνοδωματίου. Οι συστάσεις φροντίδας θα σας δείξουν πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε μια εμφανή εμφάνιση του κιτ για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ένα κρεβάτι pull-out είναι ένας πλήρης χώρος ανάπαυσης για ενήλικες και παιδιά (21 φωτογραφίες)Ένα κρεβάτι pull-out είναι ένας πλήρης χώρος ανάπαυσης για ενήλικες και παιδιά (21 φωτογραφίες)
Ένα κρεβάτι για την έξοδο προς το εσωτερικό είναι ένα πολύ βολικό χαρακτηριστικό αν περιορίζεστε σε τετραγωνικά μέτρα. Ο άνετος σχεδιασμός και οι συμπαγείς διαστάσεις σας επιτρέπουν να οργανώσετε χώρους ύπνου χωρίς να υποβαθμίσετε το γενικό περιβάλλον.
Κρεβάτι με ράφι: μη τυποποιημένες λύσεις για τη διευθέτηση μιας προβλήτας (21 φωτογραφίες)Κρεβάτι με ράφι: μη τυποποιημένες λύσεις για τη διευθέτηση μιας προβλήτας (21 φωτογραφίες)
Ένα κρεβάτι με ένα ράφι είναι πολύ άνετο στο εσωτερικό. Μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο τα ευχάριστα μικρά πράγματα που διακοσμούν το δωμάτιο, αλλά και χρήσιμα αντικείμενα που παρέχουν άνεση.
Μαύρο κρεβάτι στο εσωτερικό: μυστήριο ή στυλ (23 φωτογραφίες)Μαύρο κρεβάτι στο εσωτερικό: μυστήριο ή στυλ (23 φωτογραφίες)
Επιλέγοντας ένα μαύρο κρεβάτι για να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό υπνοδωμάτιο, ποτέ δεν θα περάσει απαρατήρητο. Αυτό το κομμάτι των επίπλων προσελκύει την προσοχή και αντιπαραβάλλει τέλεια με ό, τι είναι στο δωμάτιο εκτός από αυτόν.
Πώς να τοποθετήσετε ένα κρεβάτι ώστε να υπάρχει ελεύθερος χώροςΠώς να τοποθετήσετε ένα κρεβάτι ώστε να υπάρχει ελεύθερος χώρος
Ένα άτομο παίρνει αρκετό ύπνο ή όχι, εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από το πώς βρίσκεται το κρεβάτι του. Ακόμη και σε ένα μικρό δωμάτιο μπορείτε να το κανονίσετε έτσι, τότε θα πάρετε αρκετό ύπνο κάθε μέρα και ...
Τα μικρά κρεβάτια αποτελούν ευκολία σε συνδυασμό με τη συμπαγή και λειτουργικότητα (20 φωτογραφίες)Τα μικρά κρεβάτια αποτελούν ευκολία σε συνδυασμό με τη συμπαγή και λειτουργικότητα (20 φωτογραφίες)
Τα κρεβάτια μετασχηματιστών σε ένα μικρό διαμέρισμα θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε ορθολογικά οποιοδήποτε ελεύθερο τετραγωνικό μέτρο της περιοχής. Ένα ευρύ φάσμα μοντέλων που διατίθενται σήμερα στην αγορά, καθιστά δυνατή την επιλογή επίπλων που είναι άνετα και κατάλληλα για σας.
Φορτώστε περισσότερο

Κρεβάτια για μεγάλα και μικρά υπνοδωμάτια: χαρακτηριστικά επιλογής

Το κρεβάτι ως το κεντρικό στοιχείο του χώρου ύπνου είναι ένας προσεγμένος σχεδιασμός για έναν άνετο ύπνο. Τα μοντέλα επιλέγονται ανάλογα με τις απαιτήσεις για τη λειτουργικότητα και το σχεδιασμό του προϊόντος, το μέγεθος της αίθουσας χώρου και τα οικονομικά αιτήματα.

Ποικιλίες κρεβατιών από το σχεδιασμό

Οι υπνοδωμάτια έχουν τις ακόλουθες κατηγορίες:
 • κρεβάτια για ενήλικες. Υπάρχουν μονόκλινα, μισά και διπλά μοντέλα.
 • εφηβικά κρεβάτια. Τα προϊόντα προορίζονται για παιδιά κάτω των 15 ετών, ο κατάλογος παρουσιάζεται με τη μορφή σταθερών δομών, μετασχηματιστών, ενσωματωμένων μοντέλων,
 • παιδικά κρεβάτια. Τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πλευρές και πόδια με ρύθμιση ύψους.
Μια ξεχωριστή κατηγορία επίπλων υπνοδωματίου αντιπροσωπεύεται από ορθοπεδικά μοντέλα. Τα προϊόντα έχουν ειδικό σχεδιασμό βάσης, είναι εξοπλισμένα με ορθοπεδικό στρώμα και είναι πολύ πιο ακριβό σε σύγκριση με τις τυποποιημένες επιλογές.

Ποικιλίες κρεβατιών ανά υλικό

Στην κατασκευή δομών ύπνου χρησιμοποιούνται βάσεις διαφόρων συνθέσεων: το πλαίσιο κατασκευάζεται από μεμονωμένους πόρους, η βάση και οι λάμες κατασκευάζονται από άλλους. Σύντομη ανασκόπηση δημοφιλών υλικών:
 • ξύλο. Στερεό ξύλο - ίσως το πιο αξιόπιστο υλικό για περιβαλλοντικές ιδιότητες και λειτουργικά χαρακτηριστικά. Τα μοντέλα από MDF και ινοσανίδες δεν θα διαρκέσουν πολύ, αλλά εφαρμόζονται στο μεσαίο και χαμηλού κόστους τμήμα. Η πιο οικονομική επιλογή είναι η κατασκευή μοριοσανίδων.
 • μέταλλο Τα μοντέλα αυτής της κατηγορίας ξεχωρίζουν για τον κομψό σχεδιασμό τους και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι επιλογές με πλαστά μέρη πλαισίου.
Η βάση της δομής - ένα πλαίσιο ή μια γρίλια - είναι κατασκευασμένη από ξύλο, μέταλλο ή μοριοσανίδες. Τα πλαίσια που είναι τοποθετημένα στο πλαίσιο είναι από ξύλο ή πλαστικό.

Επιλογές μοντέλου για τύπο κεφαλιού

Τα σχέδια ποικίλλουν στο σχήμα και το υλικό του κεφαλιού:
 • ένα κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι. Η βάση από ξύλο ή μέταλλο είναι επενδυμένη με ένα παχύ στρώμα πλήρωσης, το ανώτερο φινίρισμα είναι από δέρμα ή απομίμηση, ύφασμα επίπλων ή άλλο πυκνό υλικό.
 • δείγματα με κεφαλάρι από σύνθετα στοιχεία. Ο σχεδιασμός πραγματοποιείται με τη μορφή ράφι, ράφι, ντουλάπι ή ακόμα και συρταριέρα. Κατασκευάζεται κυρίως από το υλικό του πλαισίου. Τα ξύλινα ράφια με γλυπτά ή λακωνικό σχέδιο φαίνονται εντυπωσιακά, με πλαστά κονσόλες ή κρυμμένη στερέωση.
 • ένα κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι. Η επιλογή παρέχει μια θέση στον τοίχο με διακοσμητικό σχεδιασμό.
Το κεφαλάρι είναι κατασκευασμένο από συμπαγή βάση σε διάφορες διαμορφώσεις. Εάν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε μοντέλα με στρογγυλό, ωοειδές κεφαλάρι ή άλλη γεωμετρία, με σύνθεση δαντέλας από σφυρηλάτηση τέχνης.

Ποικιλίες μορφών και διαμορφώσεων

Ο κατάλογος των κατασκευαστών παρουσιάζει μοντέλα κλασικών και πρωτότυπων διαμορφώσεων:
 • ορθογώνιο κρεβάτι. Όταν εκτελείται σε διπλή έκδοση, ο σχεδιασμός είναι τετράγωνο σχήμα.
 • στρογγυλό κρεβάτι. Τις περισσότερες φορές, αυτή η επιλογή αγοράζεται για ύπνο και χαλάρωση μόνο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος για δύο σε αυτή την επιφάνεια?
 • ωοειδές κρεβάτι. Εκτελείται σε μονές και διπλές εκδόσεις.
 • κομοδίνα. Πρόκειται για ένα συνδυασμό άνετου χώρου ύπνου και συστήματος αποθήκευσης.
 • κρεβάτι με ουρανό. Κατάλληλο για πολυτελείς εσωτερικούς χώρους σε ανατολίτικο στυλ. Το εξάρτημα ύφασμα είναι εγκατεστημένο στην περιοχή οροφής. Ορισμένοι τύποι επίπλων υπνοδωματίου γίνονται με πλαίσιο κελύφους.
 • οθωμανική. Προϊόν με λακωνικές φόρμες στο χώρο στους χώρους του μινιμαλιστικού ύφους ή στην κρεβατοκάμαρα.
Το γνήσιο ενδιαφέρον για τους συγχρόνους προκαλείται από τις επιλογές κρέμονται. Πρόκειται για ένα εξωτικό σκηνικό μπανγκαλόου και βίλας που βρίσκεται στην καυτή ακτή του ωκεανού. Στις τροπικές περιοχές, η δομή εγκαθίσταται σε βεράντες για χαλάρωση στον καθαρό αέρα. Οι κατασκευαστές προσφέρουν μοντέλα κρέμονται σε διπλή ή μονή εκτέλεση, στρογγυλή ή ορθογώνια γεωμετρία με ρυθμιζόμενη πλευρά. Η δομή είναι στερεωμένη στην οροφή χρησιμοποιώντας άγκυρες και σχοινιά / αλυσίδες από γιούτα. Με την παραμικρή κίνηση, η αγκυροβόλιο στροβιλίζεται βαθμιαία, γεγονός που συμβάλλει στη χαλαρωτική ξεκούραση και τον άνετο ύπνο.

Τρέχουσες προσφορές για παιδικό υπνοδωμάτιο

Για αγαπημένα παιδιά, οι γονείς επιλέγουν τις καλύτερες επιλογές από τα προϊόντα που παρουσιάζονται. Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις για τα έπιπλα παιδικών κρεβατιών - η ευκολία και η ασφάλεια της λειτουργίας, η φιλικότητα προς το περιβάλλον των χρησιμοποιούμενων υλικών, η ελκυστικότητα του μοντέλου για ένα παιδί:
 • αυτοκίνητο κρεβάτι - ένα δημοφιλές μοντέλο για τα αγόρια?
 • έπιπλα υπνοδωματίου με κεφαλάρι με τη μορφή κούκλα - μια ενδιαφέρουσα επιλογή για κορίτσια?
 • ένα μεταμορφωτικό κρεβάτι τη νύχτα είναι μια άνετη ζώνη για ύπνο, και κατά τη διάρκεια της ημέρας μετατρέπεται σε μια άνετη παιδική χαρά.
Όταν αγοράζετε έπιπλα για παιδιά, καθορίστε πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή των προϊόντων, τις εφαρμοζόμενες τεχνολογίες παραγωγής και την ασφάλεια των προϊόντων. Η επιλογή του κρεβατιού εξαρτάται συχνά από την περιοχή του υπνοδωματίου. Σε ευρύχωρα δωμάτια, τα συνολικά έπιπλα φαίνονται καλά. Όταν οργανώνετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα συμπαγές μοντέλο.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)