Τι πρέπει να είναι το τέλειο κρεβάτι για ένα αγόρι; (26 φωτογραφίες)

Κατά την τοποθέτηση ενός δωματίου για ένα παιδί από την ηλικία των τριών ετών, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργία μιας άνετης ζώνης για ύπνο και καλή ξεκούραση. Ο κατάλληλα σχεδιασμένος σχεδιασμός θα βοηθήσει το μωρό να αναπτυχθεί και να μάθει τον κόσμο. Τα πολύχρωμα μοντέλα σας χαροποιούν, σας βοηθούν να ονειρεύεστε και να βάζετε ιστορίες για παιχνίδια διασκέδασης. Ένα σύγχρονο κρεβάτι για ένα αγόρι χαρακτηρίζεται από μια τεράστια ποικιλία διαμορφώσεων, χρωμάτων και θεματικού σχεδιασμού. Μερικές φορές είναι δύσκολο για τους γονείς να επιλέξουν το σωστό κομμάτι των επίπλων, τότε αξίζει να μελετήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες τις πιθανές επιλογές.

Κρεβάτι για ένα αγόρι στο αγγλικό ύφος

Λευκό κρεβάτι για ένα αγόρι

Χαρακτηριστικά των παιδικών επίπλων ύπνου

Κατά την επιλογή παιδικών κρεβατιών για αγόρια, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις ακόλουθες πτυχές:

 • Το υλικό. Τα πιο δημοφιλή είδη είναι ξύλινα έπιπλα, δεδομένου ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν προκαλούν αλλεργίες και φαίνονται υπέροχα. Λιγότερο προτιμάται η χρήση πλαστών στοιχείων. Στη δεύτερη θέση είναι μοριοσανίδες και MDF. Να είστε βέβαιος να μελετήσει τα πιστοποιητικά ποιότητας όταν επιλέγετε ένα κρεβάτι για τα παιδιά από τα δύο τελευταία υλικά.
 • Αξιοπιστία Η μάζα ολόκληρης της δομής πρέπει να είναι τέτοια ώστε το μωρό να μην μπορεί να το ανατρέψει. Το κατάλληλο βάρος εγγυάται τη μέγιστη σταθερότητα του προϊόντος και την ασφάλεια λειτουργίας.
 • Υποαλλεργικότητα. Πολλά παιδιά υποφέρουν από συμπτώματα αλλεργίας, οπότε ο σχεδιασμός ως σύνολο και κάθε στοιχείο του πρέπει να συμμορφώνεται με τις υποαλλεργικές απαιτήσεις. Η χρήση τοξικών υλικών, βερνικιών και χρωμάτων επιβλαβών για το σώμα του παιδιού είναι απαράδεκτη. Όταν αγοράζετε ένα κρεβάτι για αγόρια, επιλέξτε στρώματα με φυσικά πληρωτικά.
 • Ασφάλεια Τα μοντέλα με φούστες είναι κατάλληλα για παιδιά κάτω των 5 ετών. Η αξιόπιστη στερέωση των εξαρτημάτων και η απουσία αιχμηρών γωνιών δεν θα επιτρέψουν στο παιδί να τραυματιστεί.
 • Κατασκευαστής Διάσημες μάρκες που έχουν κερδίσει καλή φήμη στην αγορά παρακολουθούν προσεκτικά τα προϊόντα τους σε κάθε στάδιο της δημιουργίας. Αυτό δίνει στον αγοραστή εγγύηση ότι τα παιδικά κρεβάτια από 3 χρόνια θα είναι υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά και ελκυστικά.

Τα απαριθμούμενα χαρακτηριστικά είναι σημαντικά να ληφθούν υπόψη κατά την αγορά επίπλων για το σχεδιασμό ενός παιδικού δωματίου. Θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε το προϊόν και να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Κρεβάτι για ένα αγόρι χωρίς κεφαλάρι

Μαύρο κρεβάτι για αγόρι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των προϊόντων

Πολλοί σύγχρονοι κατασκευαστές παράγουν παιδικά κρεβάτια, τα οποία διακρίνονται από μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση, υψηλά επίπεδα άνεσης, πρωτότυπο σχεδιασμό. Ακόμη και τα καλύτερα προϊόντα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζουν οι πιθανοί αγοραστές. Τα κύρια πλεονεκτήματα των επίπλων περιλαμβάνουν:

 • Τα ασυνήθιστα κρεβάτια προσελκύουν την προσοχή λόγω του φωτεινού χρωματισμού και της παρουσίας ενδιαφέρουσας προσθήκης: ρόδες, φτερά και άλλα. Η κρεβατοκάμαρα είναι εξοπλισμένη με ειδικό πλαίσιο και θόλο, ενώ το κρεβάτι σε μορφή μηχανής συμπληρώνεται από προβολείς και πλευρές.
 • Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία παραγωγής είναι υψηλής ποιότητας, περιβαλλοντικής ασφάλειας και αξιοπιστίας.
 • Τα προϊόντα με συρτάρια και ράφια βοηθούν στην αποθήκευση κλινοσκεπασμάτων, παιχνιδιών και άλλων αντικειμένων.
 • Το κόστος των επίπλων είναι διαφορετικό. Τα απλά μοντέλα είναι ανέξοδα και οι υψηλότερες ετικέτες τιμών είναι χαρακτηριστικές για τα πιο πολύπλοκα σχέδια με οπίσθιο φωτισμό και πρόσθετα στοιχεία.

Ξύλινο κρεβάτι για ένα αγόρι

Παιδικό δωμάτιο για αγόρια

Τα εφηβικά κρεβάτια για τα αγόρια έχουν κάποια μειονεκτήματα:

 • ο αρχικός σχεδιασμός του κρεβατιού περιπλέκει τον σχεδιασμό του δωματίου, αφού όλα τα χαρακτηριστικά της επίπλωσης πρέπει να είναι ένα ενιαίο σύνολο.
 • το κόστος των κουκέτων, καθώς και μοντέλα με ασυνήθιστη εμφάνιση είναι πολύ υψηλότερο από τα κανονικά έπιπλα.

Καναπές κρεβάτι για ένα αγόρι

Κρεβάτι με τη μορφή ενός σπιτιού για ένα αγόρι

Ποικιλίες έπιπλα κρεβατοκάμαρας για αγόρια

Καταρχήν, τα προϊόντα αυτά χωρίζονται σε:

 • Κλασικό. Γνωστές επιλογές που μπορεί να έχουν ένθετα διαφόρων χρωμάτων.
 • Φανταστείτε. Αυτά τα μοντέλα διακρίνονται από μια ποικιλία μορφών, γι 'αυτό αξίζουν μια πιο λεπτομερή εξέταση.

Νηπιαγωγείο για δύο αγόρια

Κουκέτα για αγόρια

Κρεβάτι αυτοκινήτου

Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε ένα λεωφορείο κουκέτα, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και ένα φορτηγό. Παιδικά κρεβάτια-αυτοκίνητα για τα αγόρια διαφέρουν σε μέγεθος, χρώμα, σχέδιο, έτσι όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Πολλά από αυτά είναι εξοπλισμένα με φωτιστικούς προβολείς, διαμερίσματα για αποθήκευση πραγμάτων και παιχνιδιών. Τα πρωτότυπα αυτοκίνητα συχνά επαναλαμβάνουν πολύ ρεαλιστικά την εμφάνιση των αυτοκινήτων γελοιογραφίας ή των πραγματικών αυτοκινήτων.

Το κρεβάτι-αυτοκίνητο για το αγόρι είναι κατασκευασμένο σε μαύρο, κόκκινο, μπλε χρώματα.

Κρεβάτι για ένα αγόρι με ένα μαλακό κεφαλάρι

Δωμάτιο για ένα αγόρι με ένα κρεβάτι-αυτοκίνητο

Κρεβάτι πλοίου

Όλοι οι μαθητές αγαπούν την περιπέτεια, τις ιστορίες για τα θαλάσσια ταξίδια και τους πειρατές, οπότε αυτό το θέμα δεν χάνει τη σημασία του. Ένα κρεβάτι-πλοίο για ένα αγόρι είναι μια εξαιρετική λύση για τη διευθέτηση ολόκληρου του δωματίου σε πειρατικό, θάλασσα, περιπέτεια στυλ.

Τα κρεβάτια με τη μορφή ενός πλοίου είναι ζωγραφισμένα σε πράσινο, μπεζ, μπλε, καφέ τόνους. Κάτω από την προβλήτα συχνά ράφια και συρτάρια για ρούχα, λινά, παιχνίδια.

Κρεβάτι με τη μορφή ενός πλοίου για ένα αγόρι

Space Boy Θέμα

Κλινοσκεπάσματα

Παρόμοια με προηγούμενα μοντέλα και κλιματιστικό. Μικροί μελλοντικοί πιλότοι θα μπορούν να ονειρεύονται να κατακτούν τον ουρανό. Τα προϊόντα αυτά συμπληρώνονται από δύο φτερά, τα οποία αυξάνουν την πρακτικότητα τους και ανοίγουν τεράστιες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της φαντασίας.

Στρώμα σοφίτας

Το μοντέλο σίγουρα θα προσελκύσει όλους τους λάτρεις της περιπέτειας. Η σοφίτα για το αγόρι είναι με τη μορφή ενός άνετου σαλέ ή μια άνετη καλύβα, και υπάρχουν πιο παραδοσιακές επιλογές. Ο ασυνήθιστος σχεδιασμός των προϊόντων θα είναι μια πραγματική διακόσμηση για την κρεβατοκάμαρα. Κατά την αγορά, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα κρεβάτια των παιδιών σοφίτας για τα αγόρια είναι κατάλληλα μόνο για ευρύχωρα δωμάτια, όπου υπάρχει αρκετός χώρος για την οργάνωση αρκετών ζωνών.

Κρεβάτι αυτοκινήτου για ένα αγόρι

Μεγάλο κρεβάτι για ένα αγόρι

Αυτές οι κουκέτες έχουν υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας και πρακτικότητας. Διάφορα έπιπλα μπορεί να βρίσκονται στο ισόγειο:

 • καναπέδες για παιδιά, οι οποίες, εάν είναι απαραίτητο, μετατρέπονται σε επιπλέον κρεβάτι, καθώς και τραπέζι και καρέκλα.
 • ένα τραπέζι με συρτάρια, φώτα και ένα ράφι για βιβλία.

Ένα σοφίτα κρεβάτι με χώρο εργασίας είναι ιδανικό για μαθητές, παρέχοντάς τους ό, τι χρειάζονται για μαθήματα σε άνετες συνθήκες.

Το κρεβάτι είναι ζωγραφισμένο σε όλες τις αποχρώσεις του καφέ.

MDF κρεβάτι για ένα αγόρι

Μετασχηματιστές

Τα κρεβάτια μετασχηματιστών (2 σε 1), τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε άλλα έπιπλα, θα αποτελέσουν πρακτική λύση για μικρά δωμάτια. Ορισμένα μοντέλα μετατρέπονται από μια ντουλάπα σε ένα κρεβάτι, το κρεβάτι μπορεί να κρυφτεί σε ένα ειδικό βάθρο, το οποίο χρησιμεύει ως χώρος παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτά τα κρεβάτια βοηθούν στη διατήρηση του ελεύθερου χώρου στο δωμάτιο και παρέχουν στο παιδί ένα κατάλληλο μέρος για έναν υγιή ύπνο. Αυτά τα μοντέλα φαίνονται κομψά και μοντέρνα και ακόμη και ένας μαθητής μπορεί να αντιμετωπίσει τον μηχανισμό μετασχηματισμού.

Έπιπλα για το δωμάτιο ενός αγοριού

Μεταλλικό κρεβάτι για ένα αγόρι

Μοντέλα αναδίπλωσης

Μια ασυνήθιστη λύση για ένα παιδί θα είναι η χρήση ενός πτυσσόμενου κρεβατιού. Τα πρακτικά έπιπλα εξοικονομούν χώρο κατά τη διάρκεια της ημέρας και παρέχουν μια καλή ξεκούραση τη νύχτα. Το σχεδιαστικό χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι η παρουσία δύο κιβωτίων.Ένας από αυτούς κινείται προς τα εμπρός, δημιουργώντας μια δεύτερη θέση. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για οικογένειες με δύο παιδιά.

Κρεβάτι θαλάσσιου στυλ για ένα αγόρι

Υπάρχει διαίρεση κατά τον αριθμό των ορόφων:

 • Ένα προϊόν ενός ιστορικού είναι ένα συνηθισμένο ξεχωριστό μονό κρεβάτι, σχεδιασμένο για ένα παιδί.
 • Τα μοντέλα δύο επιπέδων αποτελούνται από ένα ζευγάρι ορόφων. Κατάλληλο για χρήση σε μικρά δωμάτια για δύο αγόρια. Τα επίπεδα μπορούν να ρυθμιστούν με διάφορους τρόπους: το ένα πάνω από το άλλο, κάθετο ή με μετατόπιση. Συχνά τα κουκέτα παιδιών για αγόρια συμπληρώνονται με ενσωματωμένα έπιπλα: ντουλάπια, ράφια, ντουλάπια. Ένα κρεβάτι δύο επιπέδων με τραπέζι ή με συρτάρια για την αποθήκευση σεντονιών θα είναι μια λειτουργική προσθήκη σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Ένα κρεβάτι επιλέγεται για ένα εφηβικό αγόρι σύμφωνα με τις ανάγκες, το μέγεθος και το σχεδιασμό του δωματίου.

Ιστιοφόρο για ένα αγόρι

Τρόποι χρήσης στο εσωτερικό

Μια κρεβατοκάμαρα, καναπέδες για παιδιά και μετασχηματιστές πρέπει να είναι σε αρμονία με το στυλ που επικρατεί στο φυτώριο.

Κλασικό

Το στυλ είναι καλό για μικρά παιδιά που δεν έχουν ακόμα τις προτιμήσεις τους. Τα αντικείμενα επίπλων επιλέγονται σταθερά, ανθεκτικά. Με τον καιρό, το εσωτερικό είναι εύκολο να αλλάξει με κάποια στοιχεία. Συνδυάζεται καλά με αυτή την τάση καρέκλας σε ζεστά παστέλ χρώματα. Για να δημιουργήσετε ένα κλασικό αντικείμενο εσωτερικού χώρου σε μπεζ, ελιά, ανοιχτό πορτοκαλί. Ένα λευκό κρεβάτι θα είναι επίσης μια καλή επιλογή. Οι ήρεμες αποχρώσεις θα έχουν άνετη ξεκούραση.

Spiderman κρεβάτι για ένα αγόρι

Σύγχρονη

Η δημιουργία ενός σύγχρονου εσωτερικού χώρου θα είναι επιτυχής εάν οι κανόνες του ύφους είναι ελαφρώς αραιωμένοι. Τα διπλά κρεβάτια από απλά υλικά χωρίς διακόσμηση θα φαίνονται αρμονικά. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να τοποθετήσετε φωτεινούς τόνους στη ρύθμιση: σχέδια, μαξιλάρια, πλαίσια. Το δωμάτιο είναι ακόμα παιδικός σταθμός, και αυτό πρέπει να τονιστεί. Το πρωτότυπο δείχνει το ίδιο μοτίβο στο κάλυμμα και τις κουρτίνες.

Το στυλ Art Nouveau δεν χαρακτηρίζεται από μια πληθώρα παιχνιδιών, οπότε θα πρέπει να φροντίσετε ένα μέρος για να τα αποθηκεύσετε.

Κρεβάτι για έφηβος

Υψηλή τεχνολογία

Η κατεύθυνση είναι κατάλληλη για ενεργά παιδιά που αγαπούν να φαντασιώσουν. Η αλλαγή των προτιμήσεων του παιδιού θα ικανοποιηθεί εάν οι γονείς διακοσμήσουν το δωμάτιό του σε στιλ υψηλής τεχνολογίας.

Μεταμορφώνοντας μοντέλα με συρτάρια, κρεβατοκάμαρα ή κρεβάτι-κρεβάτι θα βοηθήσει το αγόρι να αναπτύξει τη φαντασία του. Το εσωτερικό θα πρέπει να έχει πολλά φωτεινά χρώματα και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Τα έπιπλα πρέπει να είναι συμπαγή και να μην καταλαμβάνουν όλο τον ελεύθερο χώρο.

Roll-out κρεβάτι για ένα αγόρι

Μινιμαλισμός

Το όνομα αυτού του στυλ μιλάει για τον εαυτό του. Το εσωτερικό χρησιμοποιεί ελάχιστη λεπτομέρεια και τα έπιπλα επιλέγονται απλά και συνοπτικά. Πάνω απ 'όλα, το στυλ είναι κατάλληλο για εφήβους που δεν παίζουν πλέον παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή, τα αγόρια βρίσκουν είδωλα για να ακολουθήσουν, έτσι ώστε οι τοίχοι πρέπει να μείνουν ελεύθεροι. Το παιδί τα διακοσμεί όμορφα με αφίσες σύμφωνα με τα χόμπι τους.

Κουκέτα κρεβάτι κουκέτα

Η βασική αρχή του μινιμαλισμού είναι η ελευθερία της έκφρασης. Συζητήστε με το αγόρι, ανακαλύψτε τι θέλει να δει στο δωμάτιό του και συμβάλλει στη ζωή του. Οι έφηβοι έχουν πάντα πολλά χόμπι που αντικατοπτρίζονται στον προσωπικό τους χώρο - πρόκειται για διάφορους τύπους αθλητικών χαρακτηριστικών, μουσικά όργανα, κονσόλες παιχνιδιών.

Κρεβάτι για το αγόρι με συρτάρια

Η σύγχρονη αγορά επίπλων διαθέτει μια τεράστια ποικιλία κλινών για τα αγόρια. Τα πρωτότυπα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των μικρών ιδιοκτητών τους. Φωτεινά ασυνήθιστα προϊόντα εμπνέουν και σας κάνουν να ονειρεύεστε, πιο συγκρατημένες επιλογές που δημιουργούνται για ένα καλό ξεκούραση. Πολύ δημοφιλή είναι τα παιδικά κρεβάτια για τα αγόρια, καθώς και τα προϊόντα που κατασκευάζονται με τη μορφή καλύβων, πλοίων, αεροπλάνων. Κατά την επιλογή, πάντα να λαμβάνονται υπόψη οι προτιμήσεις του παιδιού, επειδή θα χρησιμοποιήσει τα έπιπλα.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)