Κομοδίνο για την κρεβατοκάμαρα (57 φωτογραφίες)

Φυσικά, δεν μπορούμε όλοι μας να καυχηθούμε να έχουμε ξεχωριστό υπνοδωμάτιο στο διαμέρισμα. Αλλά με τις σύγχρονες ευρύχωρες διατάξεις των κατοικιών, με την ανάπτυξη της ατομικής κατασκευής με το δικό σας υπνοδωμάτιο με ένα ευρύ κρεβάτι, τίποτα δεν εκπλήσσει κανέναν. Στο κλασικό εσωτερικό του υπνοδωματίου υπάρχουν και κρεβάτια και κομοδίνα στα πλάγια του, και φυσικά καλός φωτισμός. Ο φωτισμός για την κρεβατοκάμαρα είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο, γιατί πριν πάτε για ύπνο, ξαπλωμένος στο κρεβάτι, πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να διαβάσουν, να ολοκληρώσουν κάποια εργασία σε καθημερινή βάση.

Τα φώτα κρεβατοκάμαρας Eclipse

Κομοδίνο με λευκό αμπαζούρ

Λευκός λαμπτήρας κομοδίνου

Κρεβάτια στο κρεβάτι

Χάλκινο κομοδίνο

Περιστρέψτε τη λαμπτήρα κομοδίνου

Κομοδίνο διαφανές

Ρεμπέτικη λάμπα

Λάμπα κομοδίνο

Ένας λαμπτήρας τοίχου κομοδίνου είναι χρήσιμος και αν χρειαστεί να σηκωθείτε τη νύχτα και να πάτε κάπου. Δεν χρειάζεται να πάτε στο σκοτάδι στο διακόπτη, το οποίο βρίσκεται πιο συχνά στην μπροστινή πόρτα στην κρεβατοκάμαρα. Στο άρθρο, θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα που μας δίνουν τα υπνοδωμάτια για την κρεβατοκάμαρα, τι πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή τους.

Επιτραπέζιοι λαμπτήρες και φώτα τοίχου στο υπνοδωμάτιο

Μαύρη λυχνία

Κρεβάτι ανάγνωσης κρεβατιού

Κλασσικός λαμπτήρας

Ξύλινο κομοδίνο

Μοντέρνο φωτιστικό κομοδίνου

Κομοδίνο φανάρι

Κομοδίνο με μια καρδιά

Κομοδίνο μπλε

Οφέλη από τις κρεμάστρες

Γιατί αξίζει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον κρεμαστό κόσμημα λαμπτήρες, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ήδη μια αρκετά φωτεινή και κομψή οροφή κεντρική πολυέλαιος:

 • Ένας λαμπτήρας τοίχου στον υπνοδωμάτιο δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, αλλά είναι αρκετά ικανός να προσφέρει επιπλέον άνεση.
 • Με τη βοήθειά τους, είναι βολικό να διαβάζετε, πράγμα που θα βοηθήσει στη διατήρηση της όρασης στη σειρά. Για την ανάγνωση, ο πρόσθετος φωτισμός μπορεί να είναι πολύ σημαντικός. Επιπλέον, αν φοράτε γυαλιά ή φακούς, τότε σε αυτό το παράδειγμα, ο κανονικός φωτισμός είναι μια απαραίτητη παράμετρος που πρέπει να εξοπλίσετε το υπνοδωμάτιό σας.
 • Εάν έχετε λαμπτήρες νυχτερινής διασκέδασης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι στο σκοτάδι της κρεβατοκάμαρας δεν θα συναντήσετε οποιοδήποτε κομμάτι επίπλων και δεν θα πέσετε τίποτα. Πιθανότατα, υπήρχαν περιστατικά με καθένα όταν περιπλανηθήκατε στην κουζίνα για να πάρετε νερό σε σκοτάδι βήματος και στο σκοτάδι συναντάτε μια γωνία στην κομοδίνο ή σε μια ύπνο γάτας. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν υπάρχει ευχάριστο και, κατά κανόνα, το περιστατικό αυτό περιπλέκει σημαντικά τον επακόλουθο ύπνο.

Μια πληθώρα διαφορετικών φωτιστικών στο υπνοδωμάτιο

Λάμπα κομοδίνου

Φωτεινή κομοδίνα φιλική προς το περιβάλλον

Chrome κρεβατοκάμαρα

Κομοδίνο με πέτρα

Ξύλινη κομοδίνα

Γυαλί κομοδίνα

Φωτιστικό δαπέδου υπνοδωματίου

Αναδιπλούμενο φως της κρεβατοκάμαρας

Απαιτήσεις για ένα φανό δίπλα στη θάλασσα:

 • Ο λαμπτήρας πρέπει να συμμορφώνεται με όλα τα αποδεκτά πρότυπα ασφαλείας. Συμπεριλαμβανομένου του ανθεκτικού στη φωτιά, δεν εκπέμπουν τοξικές ουσίες. Είναι επίσης σκόπιμο να μην χρησιμοποιείτε λαμπτήρες πυρακτώσεως, οι οποίοι σύντομα θα είναι τελείως απαρχαιωμένοι, αλλά σύγχρονοι λαμπτήρες LED ή LED. Εξυπηρετούν πολύ περισσότερο και πολύ πιο ασφαλή. Αν και η τιμή τους είναι πολύ πιο ακριβή από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, αντισταθμίζουν πλήρως αυτή την εφάπαξ οικονομική επένδυση με την αξιόπιστη και αδιάλειπτη εξυπηρέτηση τους.
 • Τα κρεμαστά φωτιστικά κρεβατιών, φυσικά, πρέπει να ταιριάζουν σωστά στο περιβάλλον εσωτερικό τους. Μην συνδυάζετε ασυμβίβαστα. Ο λάθος επιλεγμένος λαμπτήρας μπορεί να "σκοτώσει" οποιοδήποτε πιο ικανό εσωτερικό. Και αντίστροφα, αν επιλέξετε μια κατάλληλη επιλογή, μπορεί να δώσει σε κάθε υπνοδωμάτιο μια οικειότητα και να την κάνει πιο κομψή και όμορφη.
 • Το ύψος του λαμπτήρα πρέπει να είναι το βέλτιστο: έτσι ώστε το φως να μην τυφλώνει τα μάτια, αλλά να διασκορπίζεται απαλά.
 • Το καλύτερο για το υπνοδωμάτιο είναι ο απαλός φωτισμός. Μην χρησιμοποιείτε μπλε ή πράσινες αποχρώσεις στις λυχνίες του υπνοδωματίου. Δίνουν μια θανατηφόρα χροιά στον φωτισμό και δημιουργούν ένα αίσθημα κρύου, ακατάλληλου για ανάγνωση. Μια ροζ οροφή θα κάνει το δωμάτιο ζεστό και ζεστό, αλλά αυτό το χρώμα δεν είναι κατάλληλο για κάθε εσωτερικό χώρο. Μια διαφανής απόχρωση είναι μια καθολική επιλογή.
 • Οι σύγχρονοι εύκαμπτοι κομοδίναες, πρώτα απ 'όλα, πρέπει με αξιόπιστο και χωρίς αποτυχία να εκπληρώσουν τον λειτουργικό τους σκοπό. Δηλαδή, το τραπέζι και κάθε άλλη λάμπα πρέπει να λάμπει, να μην σπάει και να ταιριάζει στο ύφος.
 • Η λάμπα, συμπεριλαμβανομένης της λυχνίας LED, θα πρέπει να είναι ευχάριστη στο μάτι. Μην χρησιμοποιείτε τα πράγματα, ανεξάρτητα από το πόσο μοντέρνα και ακριβή είναι αυτά, αν για κάποιο λόγο δεν τους αρέσουν.
 • Μια λυχνία υπνοδωματίου δεν μπορεί να είναι υπερβολικά δαπανηρή, έστω και αν προέρχεται από έναν διάσημο σχεδιαστή. Αυτό δεν είναι κάτι που αξίζει πολλά χρήματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δαπανήσετε πολύ περισσότερα χρήματα σε ένα βάθρο. Ο σκοπός του είναι ένα καθαρά λειτουργικό κομμάτι επίπλων, οπότε πρέπει μόνο να είναι αξιόπιστο και να ταιριάζει στο στυλ. Αυτό είναι όλο, κατ 'αρχήν, τι απαιτείται από αυτόν.

Κομοδίνα στο υπνοδωμάτιο

Κρεμαστά φώτα στην κρεβατοκάμαρα

Κυβοειδής κομοδίνα

Φωτεινό και ογκώδες μενταγιόν στο υπνοδωμάτιο

Περιστρέψτε το φως του τοίχου

Κεραμικό φωτιστικό κομοδίνου

Κρεβατοκάμαρα σε στιλ σοφίτας

Μεταλλική κουνουπιέρα

Κρεβάτι χρυσή λάμπα

Επιλογές για λαμπτήρες κομοδίνου

Εξετάστε τους πιο δημοφιλείς τύπους πηγών φωτισμού κομοδίνου:

 • Τα κρεμαστά φώτα που είναι τοποθετημένα απευθείας στο κεφαλάρι φαίνονται υπέροχα και είναι πολύ βολικά. Σε αυτή την περίπτωση, το ύψος και ο βαθμός φωτισμού τους μπορούν να επιλεγούν λαμβάνοντας υπόψη μεμονωμένα αιτήματα. Δηλαδή, στη μία πλευρά του κρεβατιού, ο λαμπτήρας μπορεί να "προσαρμοστεί" με τον δικό του τρόπο, και από την άλλη πλευρά, από την άλλη, ανάλογα με τα αιτήματα των ιδιοκτητών των αντίστοιχων πλευρών του κρεβατιού.
 • Τα γυάλινα μεταλλικά στοιχεία είναι η πιο δημοφιλής επιλογή. Είναι αξιοσημείωτα για να είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Τόσο το γυαλί όσο και το μέταλλο μπορούν να λάβουν διάφορες μορφές, γεγονός που καθιστά αυτά τα υλικά σχεδόν καθολικά. Οι έμπειροι σχεδιαστές δημιουργούν αληθινά έργα τέχνης από αυτά τα φυσικά υλικά. Και αν δεν κουνάτε τα χέρια σας και δεν προσποιούνται σε τέτοια ύψη, τότε στο πλησιέστερο κατάστημα θα πάρετε γρήγορα μια όμορφη και βολική έκδοση του λαμπτήρα για την κρεβατοκάμαρά σας.
 • Επιλέξτε γυαλιστερές αποχρώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, το φως θα είναι ιδανικά διασκορπισμένο, γεγονός που θα προσφέρει καλύτερες συνθήκες ανάγνωσης. Και για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του φωτός, μπορείτε να επιλέξετε ματ ή διαφανή κρεμαστά φωτιστικά. Επιπλέον, τα μοτίβα και τα μοτίβα φαίνονται εξαιρετικά στην επιφάνεια του γυαλιού, πράγμα που σας επιτρέπει να επιλέξετε μια λάμπα σύμφωνα με το εσωτερικό στο οποίο είναι διακοσμημένο το υπνοδωμάτιο.
 • Οι ακριβές επιλογές για φωτιστικά μπορεί να κοστίζουν αρκετά αξιοπρεπώς, αλλά ταυτόχρονα δίνουν μια κομψή αφή σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και μπορούν να κάνουν μια απαράμιλλη κρεβατοκάμαρα μοντέρνα και μοντέρνα. Τα πλαστικά μοντέλα των λαμπτήρων δεν μπορούν ακόμα να προσφέρουν την αίσθηση πολυτέλειας που προσφέρει γυαλί υψηλής ποιότητας.
 • Μια ενδιαφέρουσα πλαϊνή λάμπα, διακοσμημένη με κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλα για κάθε υπνοδωμάτιο. Στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους, για παράδειγμα, σε στιλ υψηλής τεχνολογίας, δεν θα δουν. Είναι περισσότερο για άνετους εσωτερικούς χώρους σε ξύλινο και εξοχικό στιλ, στο στυλ της Προβηγκίας, σαθρό κομψό, κλπ. Όπου υπάρχουν πολλά διαφορετικά υφάσματα. Σε αυτή την περίπτωση, η συμμόρφωση με τους κανονισμούς για τις πυρκαγιές είναι πολύ σημαντική. Η αμπαζούρ υφάσματος δεν πρέπει να είναι πολύ κοντά στην πηγή φωτός. Είναι επιθυμητό να είναι εμποτισμένο με πυρίμαχο υλικό. Μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα βάθρο δίπλα στο κρεβάτι.
 • Φωτιστικά από χαρτί ρυζιού φαίνονται πολύ όμορφα. Κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους μινιμαλιστικής ιαπωνικής αισθητικής. Ένα τέτοιο εσωτερικό είναι ιδανικό για ένα υπνοδωμάτιο, δίνει μια αίσθηση χαλάρωσης και ευδαιμονίας. Τέτοιες λάμπες είναι ευανάγνωστες και το ύψος τους μπορεί να ρυθμιστεί.
 • Τα κρεμαστά φωτιστικά που κοσμούνται με πολύτιμα είδη ξύλου, φαίνονται καλά, κομψά και σεβαστά. Κατάλληλο για κλασικούς εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, η σωστή επεξεργασία ξύλου μπορεί να σας δώσει ένα ενδιαφέρον εξωτικό άρωμα στην κρεβατοκάμαρα, το οποίο θα δημιουργήσει τα αιθέρια έλαια που ξεχωρίζουν από το δέντρο όταν θερμαίνονται. Οι ξύλινοι λαμπτήρες μπορούν να δημιουργήσουν ένα κομψό κομψό σχέδιο. Είναι καθολικά και σωστά επιλεγμένα, κατάλληλα για πολλά άλλα στυλ.

Φωτιστικά στο υπνοδωμάτιο

Υψηλή νυχτικά στην κρεβατοκάμαρα

Διάφορα φώτα και κεριά στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Γνήσιο φωτιστικό υπνοδωματίου

Φωτιστικά δαπέδου για ένα υπνοδωμάτιο

Φωτιστικά τοίχου σε ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο

Παιδικό νυχτικό

Art Nouveau κομοδίνα

Μάρμαρο νυχτικό

Συμβουλές επιλογής

Σε ποια σημεία είναι απαραίτητο να εστιάσετε την προσοχή, επιλέγοντας λαμπτήρες κομοδίνου για την κρεβατοκάμαρα:

 • Σκεφτείτε το στυλ και το μέγεθος του υπνοδωματίου. Για ένα μικρό δωμάτιο και λαμπτήρες δεν χρειάζονται ογκώδη. Και αν η κρεβατοκάμαρά σας έχει σχεδιαστεί σε κλασικό εσωτερικό, τότε θα πρέπει να είναι κατάλληλοι οι λαμπτήρες κομοδίνου. Αλλά τώρα, με τη σύγχρονη ποικιλία λαμπτήρων, φωτιστικών και άλλων πηγών φωτισμού, αυτό δεν είναι δύσκολο: εκτός από τα καταστήματα, υπάρχει επίσης το Διαδίκτυο και άλλοι τρόποι να βρεθούν τα σωστά πράγματα.
 • Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο. Αυτό σημαίνει ότι η χρήση επιθετικού φωτεινού φωτισμού είναι ανεπιθύμητη. Καλύτερη ηρεμία, ανακουφίζοντας το φως, που θα συμβάλει στη χαλάρωση και στον γρήγορο ύπνο. Ως εκ τούτου, είναι ανεπιθύμητο να επιλέξετε λευκό, κρύο φως για ένα υπνοδωμάτιο και φαναράκια, είναι καλύτερα να σταματήσετε σε ένα ζεστό, μαλακό, "ζωντανό", αν και όχι τόσο φωτεινό, φωτισμό.
 • Επιλέξτε κρεμαστά φώτα κρεβατιών με στρογγυλεμένα, μαλακά σχήματα. Είναι ανεπιθύμητο να χρησιμοποιούμε επιλογές οξείας γωνίας, επιθετικές, γωνιακές μορφές, καθώς μπορούν να παραβιάζουν τη συνολική αρμονία και την ηρεμία του εσωτερικού. Επιπλέον, η αρχαία κινεζική επιστήμη του Φενγκ Σούι προειδοποιεί ενάντια στη χρήση αιχμηρών γωνιών στο εσωτερικό κατ 'αρχήν. Δεδομένου ότι πιστεύει ότι οι αιχμηρές γωνίες είναι επιβλαβείς για το ενεργειακό κέλυφος ενός ατόμου, καταστρέφοντάς το και ενσταλάζοντας το άγχος, την επιθετικότητα και άλλα αρνητικά σε ένα άτομο. Κατά την επιλογή κομοδίνα και άλλα έπιπλα, εξετάστε επίσης αυτό το σημείο.
 • Εάν χρησιμοποιείται χρώμα στη σχεδίαση ενός νυχτερινού νυχτερινού φανού, είναι σημαντικό να μην περιέχει τοξικές ακαθαρσίες. Δεδομένου ότι όταν θέρμανσης όλες αυτές οι ακαθαρσίες τείνουν να εξατμίζονται, εισέρχονται στον αέρα και έτσι το δηλητηριάζουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξασφαλίσει ότι στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών κρεμασμένα νυχτικά δεν περιέχουν επιβλαβή βαφή, διαβάστε τα έγγραφα του προϊόντος.
 • Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε τους διακόπτες με κουμπιά της λυχνίας. Οι παλαιοί διακόπτες καλωδίων είναι κάτι παλιό. Βρίσκοντας ένα ντουλάπι στο σκοτάδι, πάνω του ένα νυχτερινό φως, ένα καλώδιο, και στο καλώδιο - ένας διακόπτης - αυτό δεν είναι πολύ βολικό, υπάρχουν πλεονεκτήματα σε κουμπιά. Τώρα, εισάγονται επίσης φώτα νυχτερινής όρασης, των οποίων η λειτουργία on / off βασίζεται στον αισθητήρα. Μια τέτοια λάμπα μπορεί να απενεργοποιηθεί με μια απλή αφή. Το ύψος τους συνήθως είναι ιδανικό για ανάγνωση.
 • Λάβετε υπόψη σας εάν υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας του φωτισμού στο νυχτερινό φως. Με αυτή τη λειτουργία, η συσκευή γίνεται πιο βολική και λειτουργική. Με αυτή την ευκαιρία, μπορείτε πάντα να ρυθμίσετε το φως ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το βράδυ, τα μάτια μετά από μια εργάσιμη ημέρα δεν μπορούν πλέον να ανεχτούν τον φωτεινό αφύσικο φωτισμό. Σε αυτή την περίπτωση, το απαλό, διάχυτο φως θα τους βοηθήσει.
 • Είναι σημαντικό ο διακόπτης να μπορεί εύκολα να βρεθεί στο σκοτάδι και απλά να πατηθεί με το ένα χέρι. Η αρχή του "ενός χεριού" - προϋπόθεση για τα πιο πρόσφατα και πιο προηγμένα μοντέλα. Παρέχει τη μέγιστη ευκολία χρήσης, κάνοντας χρήση του αντικειμένου άνετη και ευχάριστη. Δώστε προσοχή σε αυτή την κατάσταση όταν αποκτήσετε μια πηγή φωτισμού για την κρεβατοκάμαρα.

Τα σύγχρονα χαρακτηριστικά σχεδιασμού φωτισμού μας επιτρέπουν να επιλέγουμε φωτισμό που θα ταιριάζει απόλυτα σε όλους από κάθε άποψη.

Φωτιστικά τοίχου και επιτραπέζιες λάμπες στο υπνοδωμάτιο

Κομοδίνο για παιδικό δωμάτιο

Χρυσοί Φωτεινοί

Ευρύχωρα φώτα τοίχου στο υπνοδωμάτιο

Κομοδίνο σε ένα λευκό υπνοδωμάτιο

Λάμπα τοίχου ρετρό

Φανταχτερά φώτα με βαμμένο ξύλο

Επίτοιχης λυχνίας υπνοδωματίου

Νεοκλασική νυχτερινή σκάλα

Κομοδίνο

Πλαστική λυχνία

Κρεμαστό φωτιστικό κομοδίνου

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)