Εσωτερική διακόσμηση με γιρλάντες - λάμψη και λάμψη (31 φωτογραφίες)

Οι πρώτες ηλεκτρικές γιρλάντες δημιουργήθηκαν ειδικά για τη διακόσμηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων. Αντικατέστησαν κεριά, τα οποία δεν ήταν μόνο ογκώδη, αλλά και πολύ διακοσμητικά με πυρκαγιά. Με την έναρξη της μαζικής παραγωγής ηλεκτρικών γιρλάντων, όχι μόνο το πρόβλημα της πυρασφάλειας για τα δέντρα του νέου έτους επιλύθηκε, αλλά η ελκυστικότητά τους αυξήθηκε σημαντικά.

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Σήμερα είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς τα πολύχρωμα φώτα με τα οποία σκίζει. Κοιτάξτε αυτό το λαμπερό δέντρο - αμέσως όλα τα προβλήματα και οι ανησυχίες ξεθωριάζουν στο παρασκήνιο και παίρνετε την αίσθηση μιας μαγευτικής γιορτής και μαγικής ατμόσφαιρας.

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Γιρλάντες στο ντεκόρ του νέου έτους

Αρχικά, τα φώτα στις γιρλάντες ήταν διαφανή και έκαψαν με σταθερό φως, αλλά με την πάροδο του χρόνου το θέμα της διακόσμησης του νέου έτους άλλαξε και βελτιώθηκε. Τα γιρλάντες εμφανίστηκαν με πολύχρωμα φώτα που αναβοσβήνουν και με διαφορετικούς τρόπους αναλαμπής, με τα οποία μπορείτε να επιτύχετε ένα απίστευτο αποτέλεσμα, μια αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς και να συντονίσετε μια εορταστική διάθεση.

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Τα γυαλιά με διαφορετικά χρώματα στα κλαδιά των δέντρων της Πρωτοχρονιάς, διακοσμημένα με γυαλί και μπάλες καθρέφτη, γυαλιστερά πούλιες και βροχή, οι γιρλάντες δημιουργούν όχι μόνο μια γιορτινή αλλά πραγματικά μαγευτική ατμόσφαιρα τόσο στις κατοικίες όσο και στις εγκαταστάσεις γραφείων.

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πολλές ασυνήθιστες ιδέες για τη διακόσμηση του δωματίου. Για παράδειγμα, μπορείτε να διακοσμήσετε έναν συνηθισμένο πολυέλαιο τοποθετώντας βροχή, πούλιες, πολύχρωμες μπάλες και μια ηλεκτρική γιρλάντα σε αυτό.

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Όχι μόνο τα παιδιά αγαπούν τα μαγευτικά πολύχρωμα φώτα των γιρλάντων. Οι ενήλικες επίσης κάθε χρόνο με ευχαρίστηση διακοσμούν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και με ενθουσιασμό επιλέγουν την καλύτερη λειτουργία αναβοσβήνει. Ωστόσο, κάθε αργία τελειώνει και αρχίζουν μονοτονικοί εργάσιμοι χρόνοι και οι πολύχρωμες γιρλάντες αποστέλλονται στο κουτί μαζί με άλλες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις μέχρι το επόμενο νέο έτος.

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Διακοπές όλο το χρόνο!

Μπορεί αυτό το αίσθημα διακοπών να επεκταθεί; Ναι! Πρόσφατα, οι ηλεκτρικές γιρλάντες στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη διακόσμηση όχι μόνο της Πρωτοχρονιάς, αλλά και άλλων διακοπών: γενέθλια, γάμους, επετείους, παιδικά πάρτι, πάρτι αποφοίτησης. Οι διακοσμητές έχουν βρει πολλούς τρόπους για να χρησιμοποιήσουν πολύχρωμες και συμπαγείς γιρλάντες.

Σήμερα, μια γιρλάντα με φώτα δεν μπορεί να θεωρηθεί αποκλειστικά Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Χρησιμοποιείται παντού, ανά πάσα στιγμή του χρόνου και δίνει ένα παραμύθι σε όλους τους γύρω.

Όπως και σε καφετέριες, γραφεία, σαλόνια ομορφιάς, καταστήματα, μπουτίκ, και στο εσωτερικό του σπιτιού, μια γιρλάντα με βολβούς δημιουργεί μια εορταστική διάθεση και μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Δεδομένου ότι το δέντρο της Πρωτοχρονιάς έχει ήδη απελευθερώσει τη θέση του, τίθεται το ερώτημα: τι άλλο μπορεί να διακοσμηθεί με μια γιρλάντα στο εσωτερικό;

  • Πρώτον, η πιο κοινή ιδέα είναι να διακοσμήσετε τη σιλουέτα των διαφόρων εσωτερικών αντικειμένων: έπιπλα, καθρέφτες, παράθυρα και πόρτες, τζάκια. Η γιρλάντα στερεώνεται με ταινία, σαν να περιγράφει τη σιλουέτα του επιλεγμένου αντικειμένου.
  • Δεύτερον, μπορείτε να κάνετε μια αυθεντική εσωτερική διακόσμηση που ονομάζεται "υπέροχο φανάρι". Για να το κάνετε αυτό, γεμίστε τη γιρλάντα με ένα διαφανές δοχείο από γυαλί ή πλαστικό. Για ένα τέτοιο φανάρι, είναι βολικό να χρησιμοποιήσετε μια γιρλάντα LED με μικροβόλους, η οποία θα δώσει το αποτέλεσμα της παρουσίας πολλών πυρομαχικών σε γυάλινο δοχείο.
  • Τρίτον, από τις γιρλάντες μπορείτε να φτιάξετε ένα φωτεινό σχέδιο στον τοίχο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να περιγράψετε το περίγραμμα και να στερεώσετε τη γιρλάντα κατά μήκος της άκρης της με τη βοήθεια κουμπιών ή κολλητικής ταινίας.
  • Τέταρτον, η διακόσμηση παραθύρων με πολλούς λαμπτήρες φαίνεται πολύ εντυπωσιακή. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ασφαλίσετε τη γιρλάντα επάνω σε μια διαφανή κουρτίνα που κοσμεί το παράθυρο. Θα φανεί αμέσως διαφορετικό, θα μεταμορφώσει ολόκληρο το βλέμμα του δωματίου και θα φέρει μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.
  • Πέμπτον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές των σχεδιαστών και να οργανώσετε στον τοίχο μια σύνθεση από γιρλάντες και τις φωτογραφίες σας. Μια τέτοια διακόσμηση θα είναι κατάλληλη για να δούμε γενέθλια, επετείους και άλλες γιορτές που γιορτάζετε με την οικογένειά σας. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι φωτογραφίες μπορούν να αντικατασταθούν με το ντεκόρ της Πρωτοχρονιάς: νιφάδες χιονιού, καρτ ποστάλ, εικόνες χειμώνα.
  • Έκτον, ακόμη και το Νέο Έτος και τα Χριστούγεννα, δεν είναι απαραίτητο να διακοσμήσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με μια γιρλάντα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα θεαματικό και κομψό Χριστουγεννιάτικο στεφάνι.

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Απεριόριστη ατμόσφαιρα διακοπών

Στο εξοχικό σπίτι με τη βοήθεια των γιρλάντες διακοσμούν την πρόσοψη του κτιρίου, βεράντα ή θόλο. Επιπλέον, η διακόσμηση μπορεί να παραμείνει για όλο το χρόνο τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Μια μαγευτική αίσθηση δημιουργείται σε ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ σε μια ανοιχτή βεράντα ή σε κιόσκι διακοσμημένο με γιρλάντες.

Μπορείτε να τοποθετήσετε μια γιρλάντα σε μια καμάρα κήπου, διακοσμητικούς θάμνους ή δέντρα - αυτό θα αυξήσει μόνο την αίσθηση των διακοπών.

Μια πρωτότυπη εμφάνιση θα είναι ένας πολυέλαιος, ένα φως ή ένας επιτραπέζιος λαμπτήρας κατασκευασμένος από μια γιρλάντα και ένα μεταλλικό σκελετό. Μέσα στο σπίτι, μπορείτε επίσης να οργανώσετε ένα εορταστικό φωτισμό με γυαλί παράθυρο και πόρτες, καμάρες, τζάκι, κιγκλιδώματα και κιγκλιδώματα σκαλοπατιών.

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Γιρλάντες για εσωτερική διακόσμηση μπορούν να επιλεγούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας: μπορεί να είναι είτε άσπρο ακόμη και ανοιχτό ή έγχρωμο, φώτα που αναβοσβήνουν. Κάνετε τουλάχιστον μια διακοσμητική γιρλάντα στο σπίτι, και οι διακοπές θα εγκατασταθούν στο εσωτερικό σας για όλο το χρόνο, και η διακόσμηση από γιρλάντες θα φέρει χαρά κάθε μέρα.

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Μυστηριωδώς τρεμοπαίζει πολύχρωμες λάμπες γιρλάντας μπορεί να διακοσμήσει ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό ή παιδικό δωμάτιο. Στο τέλος των διακοπών του νέου έτους, γιρλάντες με λευκούς λαμπτήρες χρησιμοποιούνται για τη συνηθισμένη διακόσμηση. Συνδυάζουν εύκολα στο χρωματικό σχήμα οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου και δημιουργούν μια αίσθηση εορτασμού. Δεν χρειάζεται να περιμένετε πια για ένα ολόκληρο χρόνο για να απολαύσετε αυτή την απερίγραπτη ατμόσφαιρα.

Γκάρλαντ

Γκάρλαντ

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)