Κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι στο εσωτερικό του υπνοδωματίου (58 φωτογραφίες)

Από την ποικιλία των κλινών, οι λάτρεις της κομψής άνεσης προτιμούν ένα κρεβάτι με ένα απαλό κεφαλάρι. Η μαλακή πλάτη προσφέρει ανάγνωση, παρακολούθηση τηλεόρασης και ακόμη και εργασία στο κρεβάτι. Μπορεί επίσης να είναι μια όμορφη διακόσμηση του εσωτερικού ενός υπνοδωματίου.

Λευκό κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι και θόλο

Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι από βελούδο

Κρεβάτι με απαλό μπεζ κεφαλάρι

Κρεβάτι με απαλό λευκό κεφαλάρι

Κρεβάτι με μαλακό τιρκουάζ κεφαλάρι

Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι μαύρο

Ποικιλίες μαλακών κεφαλών

Οι κατασκευαστές μπορούν να παρεμποδίζουν τους αγοραστές με μια ποικιλία μοντέλων. Γνωστό πρότυπο ή πρωτότυπο σχέδιο - εξετάστε προσεχώς τις δυνατότητες των κρεβατιών με ένα μαλακό κεφαλάρι:

Συσκευή

Το κρεβάτι, στο οποίο το μαλακό κεφαλάρι είναι συνέχεια του πλαισίου, φαίνεται μοντέρνο και αξιόπιστο. Η βάση και η πλάτη συνδυάζονται σε μέγεθος, συνήθως έρχονται με το ίδιο στυλ και χρώμα.

Μαύρο δερμάτινο κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Κλασικό κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Κρεβάτι με διακοσμημένο μαλακό κεφαλάρι

Παιδικό κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Σχεδιασμός ενός κρεβατιού με ένα μαλακό κεφαλάρι

Ένα ξεχωριστό μαλακό κεφαλάρι μπορεί να γίνει μια φωτεινή προφορά στην κρεβατοκάμαρα, ειδικά αν είναι μεγάλη. Σε αυτή την περίπτωση, συνδέεται απευθείας στον τοίχο με ειδικά σφιγκτήρες.
Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το αρθρωτό κεφαλάρι, το οποίο συνήθως κατασκευάζεται από ύφασμα.

Γκρι κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Μορφή

Οι κατασκευαστές επίπλων προσπαθούν να ευχαριστήσουν τον πιο ιδιότροπο αγοραστή, προσφέροντας μια καταπληκτική ποικιλία στην επιλογή του σχήματος της μαλακής κεφαλής του κρεβατιού. Τα ορθογώνια μοντέλα φαίνονται συγκρατημένα και οβάλ - πιο απαλά. Σγουρά πίσω σε σφυρήλατο ή ξύλινο πλαίσιο - αριστοκρατικό και πολυτελές.

Ορθογώνιο κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Ορθογώνιο γκρι κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Διπλό μαλακό κεφαλάρι

Κρεβάτι με μοβ μαλακό κεφαλάρι

Κρεβάτι με μπλε μαλακό κεφαλάρι

Ένα κρεβάτι με ένα απαλό κεφαλάρι στο εσωτερικό

Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι

Κρεβάτι με μαλακό κεφάλι καφέ

Κρεβάτι με κεφαλάρι από μαλακό δέρμα

Υλικό Ταπετσαρίας

Η κλασική επιλογή είναι τα δερμάτινα κεφαλάρια που φαίνονται ακριβοί και πρακτικοί για την φροντίδα. Το υψηλής ποιότητας δέρμα faux αντικαθιστά το φυσικό δέρμα και το σουέτ. Είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον και εντελώς ασφαλές υλικό. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με το τελευταίο χαρακτηριστικό του προϊόντος - στην κρεβατοκάμαρα περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας. Το Faux δέρμα ικανοποιεί αυτές τις απαιτήσεις:

 • "αναπνέει"?
 • Κατασκευάζεται χωρίς χλωριούχο πολυβινύλιο.
 • ευχάριστη και ζεστή στην αφή.
 • Αδιάβροχη και ανθεκτική.

Μπεζ κρεβάτι μωρού με μαλακό κεφαλάρι

Κρεβάτι με απαλή γούνα κεφαλής

Art Nouveau κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Το μαλακό κεφαλάρι από ύφασμα φαίνεται πιο άνετο. Η κλασική έκδοση είναι βελούδο, βελούδο, σενίλ και βελούδινα. Εάν σας αρέσουν τα φυσικά υφάσματα, τότε τα λινά ή το μετάξι θα το κάνουν. Με όλα τα πλεονεκτήματά της, οι πλάτες των υφασμάτων έχουν ένα καθαρό μείον - σκόνη και σκόνη που συσσωρεύονται πάνω τους. Τα αφαιρούμενα καλύμματα από ύφασμα θα λύσουν αυτό το πρόβλημα.

Λευκό κρεβάτι king size με μαλακό κεφαλάρι

Μέγεθος

Μπορείτε να κάνετε μια μικρή επιλογή και να μείνετε σε ένα μονό ή διπλό κρεβάτι με ένα χαμηλό μαλακό κεφαλάρι. Εάν το μαλακό κεφαλάρι συνεχίζει το πλαίσιο του κρεβατιού, τότε δεν διαφέρει από το πλάτος, αν και μπορεί να είναι υψηλό. Αυτά τα μοντέλα θα φαίνονται καλά στο βρεφονηπιακό σταθμό των κοριτσιών.

Μικρό μπεζ βρεφικό κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Νεοκλασικό κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Απλό κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Κρεβάτι με μαλακό μαξιλάρι μαξιλαριού

Κρεβάτι με μαλακό ριγωτό κεφαλάρι

Ένα κρεβάτι με ένα μαλακό κεφαλάρι

Σκαλιστό κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Τα αφαιρούμενα εξαρτήματα μπορούν σημαντικά να υπερβούν το μέγεθος του κρεβατιού, καλύπτοντας ένα εντυπωσιακό τμήμα του τοίχου στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας και προσελκύοντας την προσοχή. Τα υψηλής κεφαλάρια φαίνονται όχι μόνο πλήρη και αρμονικά, αλλά και πολύ άνετα.

Λευκό νεοκλασικό κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Χρώμα και διακόσμηση

Κλασικά χρώματα από δέρμα ή βελούδινα κρεβάτια με απαλό κεφαλάρι - λευκό ή μπεζ. Αλλά σήμερα, οι κατασκευαστές προσφέρουν μια ολόκληρη σειρά από παστέλ χρώματα για ένα κρεβάτι με ένα μαλακό κεφαλάρι.
Μια συντηρητική διακόσμηση μιας τέτοιας μαλακής πλάτης είναι η γαλλική επίστρωση του κεφαλιού, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα τα τετράγωνα τετράγωνα ή τα ρόμβους να εμφανίζονται στην ταπετσαρία με τη βοήθεια των βυθισμένων κουμπιών. Τα Rhinestones στην ταπετσαρία του μαλακού κεφαλού θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε βασιλική κομψότητα σε ένα τέτοιο κρεβάτι. Τα σγουρά σχέδια μπορούν να διακοσμηθούν με επιχρύσωση.

Γκρίζο μινιμαλιστικό κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Αν προτιμάτε ένα πιο μοντέρνο και νεανικό στυλ στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας, τότε παίζετε με το χρώμα και το ύφασμα των καλυμμάτων για το κεφαλάρι. Φωτεινό, με τυπωμένο μοτίβο ή μεγάλο στολίδι - μπορεί να αλλάξει όταν κουραστεί.

Γκρίζο κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι σε εξοχικό στιλ

Μοντέρνο κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Κρεβάτι με απαλό ροζ κεφαλάρι

Κρεβάτι με μαλακό γκρίζο κεφαλάρι

Κρεβάτι με μαλακό μπλε κεφαλάρι

Κρεβάτι με μαλακό ντυμένο κεφαλάρι

Κρεβάτι με μετασχηματιστή με μαλακό κεφαλάρι

Κρεβάτι με μαλακό ύφασμα κεφαλάρι

Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι από τερακότα

Πρόσθετες λειτουργίες

Τα κρεβάτια με ένα μαλακό κεφαλάρι είναι πιο συχνά κατασκευασμένα από ξύλο, αν και υπάρχουν κομψά πλαστά κομμάτια. Ξύλινο - πιο προτιμώμενο σε αστικά διαμερίσματα, διότι κατόπιν αιτήματος του ιδιοκτήτη μπορεί να είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό ανύψωσης. Στο εσωτερικό, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα σεντόνια, τις κουβέρτες και τα μαξιλάρια.

Χρυσό κλασικό κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Οι περισσότεροι κατασκευαστές, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στη διάταξη των υπνοδωματίων, παρέχουν κρεβάτια με ένα μαλακό κεφαλάρι με ορθοπεδική βάση. Ορισμένες μαλακές πλάτες είναι ρυθμιζόμενες, λυγισμένες έτσι ώστε να είναι πιο βολικό να στηρίζονται σε αυτές κατά την ανάγνωση ή την παρακολούθηση της τηλεόρασης.

Μαύρο κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Tiffany κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι

Κρεβάτι με κεφαλάρι από μαλακό ύφασμα

Κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι από βελούδο

Κρεβάτι με απαλό πράσινο κεφαλάρι

Πώς να επιλέξετε ένα κρεβάτι με ένα μαλακό κεφαλάρι

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή για το κρεβάτι σας:

 1. Το πιο σημαντικό κριτήριο είναι το γούστο και οι προτιμήσεις σας στο χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος. Ο τύπος είναι απλός - όπως ή αντίθετα με ένα έπιπλο. Το μαλακό κεφαλάρι, όπως το ίδιο το κρεβάτι, πρέπει να συνδυαστεί με το ύφος της κρεβατοκάμαρας.
 2. Τα κλινοσκεπάσματα και τα σεντόνια πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή του κρεβατιού. Φαίνεται κομψό όταν το κεφαλάρι και το κάλυμμα από το κάλυμμα είναι κατασκευασμένα από το ίδιο ύφασμα.
 3. Ένα κρεβάτι με ένα μαλακό κεφαλάρι θα πρέπει να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα έπιπλα. Μπορείτε εύκολα να λύσετε αυτό το πρόβλημα αγοράζοντας ένα υπνοδωμάτιο. Ασυνήθιστα εμφάνιση σύνολα στα οποία το μαλακό κεφαλάρι και το συρτάρι και τα κομοδίνα καλύπτονται με απλό βελούδο ή βελούδο. Ασυνήθιστα φαίνεται "μαλακή" ντουλάπα διακοσμημένη με δέρμα με γαλλική επίστρωση.
 4. Όταν αγοράζετε ένα κρεβάτι, εξετάστε το μέγεθός του. Ένα διπλό κρεβάτι μπορεί να μην ταιριάζει σε ένα μικρό δωμάτιο ή να αναστατώνει τις αναλογίες άλλων επίπλων.
 5. Στην επιδίωξη του στυλ και της μόδας, μην ξεχνάτε τις συνήθειες σας. Αν θέλετε να ακουμπάτε σε ένα απαλό κεφαλάρι όταν διαβάζετε ή εργάζεστε σε ένα φορητό υπολογιστή, επιλέξτε όχι ένα υψηλό, αλλά ένα χαμηλό κεφαλάρι που αναπτύσσεται.

Καφέ κρεβάτι με μαλακή κεφαλή

Σύγχρονη: η ψηλή κορυφή του κρεβατιού πρέπει να γίνει μια φωτεινή προφορά της κρεβατοκάμαρας ή του νηπιαγωγείου, γι 'αυτό επιλέξτε το ασυνήθιστο σχήμα του κεφαλιού (πτώση, λουλούδι ή κάστρο) και φωτεινό χρώμα. Δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζει με το χρώμα του πλαισίου κρεβατιού. Ένα τέτοιο εσωτερικό είναι κατάλληλο για το βρεφονηπιακό σταθμό ενός κοριτσιού.

Νεοκλασικισμός: δέρματα σε χρυσές ή ανοιχτοί μπεζ τόνους σε συνδυασμό με σκούρα ορθογώνια στοιχεία στο μαλακό κεφάλι του κρεβατιού.

Μπαρόκ: Διευκρινίστε το "περίεργο" στιλ, χρησιμοποιώντας πλούσιο φυσικό μετάξι και βελούδο σε πλούσια μπορντό, μπλε ή σμαραγδένια χρώματα, προσθέστε ένα σχήμα καπέλων και ένα στριμμένο πλαίσιο.

Αυτοκρατορία: Πρόκειται για ένα ευγενές ύφος με λευκά, μπεζ, κρέμα γάλακτος ή κρέμας κεφαλής, σκαλιστά τέχνης, επιχρυσωμένη επίστρωση και στρας, σφυρηλατημένο πλαίσιο.

Σύντηξη: Οι έντονες αντιθέσεις του πλαισίου κρεβατιού συνδυάζονται με ένα μαλακό κεφαλάρι, το οποίο είναι διακοσμημένο με ασυνήθιστη εκτύπωση.

Επικαλυμμένο έπιπλο με κρεβάτι με κεκλιμένο κεφαλάρι

Κάνετε το μαλακό κεφαλάρι

Εάν στο εγγύς μέλλον δεν πρόκειται να αλλάξετε το κρεβάτι, αλλά θέλετε μόνο να προσθέσετε ένα μαλακό κεφαλάρι σε αυτό, τότε το κάνετε μόνοι σας. Να είστε σχεδιαστής - μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχήμα και χρώμα της μαλακής πλάτης. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα προσαρμοσμένο μοντέλο. Για να το δημιουργήσετε, ετοιμάστε ένα παζλ, ένα συρραπτικό κατασκευής και τα ακόλουθα υλικά:

 • φύλλο κόντρα πλακέ?
 • αφρώδες ελαστικό ·
 • το ύφασμα.

Λευκό κρεβάτι king size με μαλακό κεφαλάρι

Πρώτα, κόβουμε το πλαίσιο του επιθυμητού μεγέθους και σχήματος από κόντρα πλακέ, τότε το ίδιο - από αφρό. Το κολλάμε στο κόντρα πλακέ, είναι δυνατόν σε 2 στρώματα, αν είναι λεπτό. Σφίγουμε το προκύπτον πίσω με ένα πανί ρυμούλκησης, στερεώνοντας τα άκρα του υφάσματος από την άλλη με ένα συρραπτικό κατασκευής. Αφού το κενό τελικά επικαλυφθεί με ένα πανί, το οποίο θα είναι στην κορυφή στην τελική έκδοση. Μπορείτε να το διακοσμήσετε με ένα σχέδιο από στρας ή κασέτα. Το τελευταίο βήμα είναι να το τοποθετήσετε στον τοίχο. Το μαλακό κεφαλάρι είναι έτοιμο.

Η μαλακή κεφαλή του κρεβατιού είναι σαν ένα μικρό μέρος του εσωτερικού, αλλά πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει αυτό το εσωτερικό. Προσθέστε κομψότητα, άνεση και στιλ.

Ξύλινο κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Καφέ κρεβάτι με απαλό κεφαλάρι

Κρεβατοκάμαρα με απαλό κεφαλάρι

Λευκό κρεβάτι με μαλακό κεφαλάρι ναυτικού τύπου

Μπεζ κρεβάτι με ένα μαλακό κεφαλάρι

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)