Ενσωματωμένο κρεβάτι στην κρεβατοκάμαρα (15 φωτογραφίες): εσωτερικό και σχεδίαση του δωματίου

Φαίνεται ότι ο σύγχρονος κόσμος είναι ήδη τόσο συγκλονισμένος με νέα προϊόντα που δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα νέο ή εφευρετικό. Αλλά εμπειρογνώμονες από διάφορες βιομηχανίες συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν και να μας ευχαριστούν με όλα τα είδη των νέων προϊόντων: από την επιστήμη έως τη βιομηχανία επίπλων. Προσπαθούν συνεχώς να διευκολύνουν τη ζωή μας και να την διαφοροποιήσουν με μερικές ενδιαφέρουσες και πρωτοφανείς ιδέες. Μία από αυτές τις καινοτομίες είναι το ενσωματωμένο κρεβάτι, τέτοια έπιπλα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα συμπαγούς χαρακτήρα, πρακτικότητας και ευκολίας για κάθε δωμάτιο.

Εντοιχισμένο καφέ κρεβάτι

Κάθε άτομο εκτιμά το όνειρό του. Και η ποιότητα του ύπνου εξαρτάται άμεσα από την άνεση μας. Τα ενσωματωμένα κρεβάτια ή οι πτυσσόμενοι καναπέδες με ειδικό μηχανισμό μας παρέχουν απλώς την άνεση και τον πλήρη υγιεινό ύπνο, τα έπιπλα αυτά είναι μοναδικά και άνετα. Και, παρά το γεγονός ότι εφευρέθηκε στην πρώτη δεκαετία του 20ού αιώνα στην Αμερική, οι μετασχηματιστές άρχισαν να κερδίζουν δημοτικότητα μόνο τώρα - στον αιώνα όπου κάθε τετραγωνικό μέτρο έχει τη δική του αξία. Πράγματι, κατά τον σχεδιασμό του σχεδιασμού του δωματίου σας, θέλετε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χώρο.

Ποιος θα πρέπει να αποφασίσει να αγοράσει ένα ενσωματωμένο κρεβάτι

Το ενσωματωμένο κρεβάτι, το οποίο διαθέτει μηχανισμό ανύψωσης, είναι πολύ βολικό και άνετο για ύπνο. Είναι ιδανικό σε τέτοιες περιπτώσεις:

 • όσοι ζουν σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου. Ή μόνο οι άνθρωποι που έχουν λίγο ελεύθερο χώρο στο σπίτι. Σε αυτή την περίπτωση, η αγορά ενός ενσωματωμένου κρεβατιού θα είναι η πιο επιτυχημένη και σοφή απόφαση στο σχεδιασμό του σχεδιασμού του δωματίου?
 • Προσφέρει επίσης ένα διπλό κρεβάτι ή καναπέ για ζευγάρια. Αυτό θα βοηθήσει να σώσουν τους νεόνυμφους μια σημαντική ποσότητα χρημάτων, αφήνοντάς τους για ταξίδια και άλλες ευχάριστες στιγμές.
 • Οι οικογένειες που έχουν παιδιά πρέπει επίσης να αγοράσουν ένα κρεβάτι μετασχηματιστή. Αυτά τα έπιπλα θα ταιριάζουν τέλεια σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Για όσους έχουν περισσότερα από ένα παιδιά, υπάρχει ένα κουκέτα. Και η πιο διαφορετική σχεδίαση τέτοιων επίπλων θα ικανοποιήσει και τους πιο ατρόμητους γονείς.

Ντουλάπα, καναπέ-κρεβάτι σε φωτεινό εσωτερικό χώρο

Εντοιχισμένο διπλό κρεβάτι

Ποια είναι η αξιοπιστία των πτυσσόμενων κλινών;

Πολύ συχνά οι άνθρωποι είναι μάλλον σκεπτικοί σχετικά με τα νέα προϊόντα. Τείνουν να δυσπιστούν νέα πράγματα και εφευρέσεις. Αλλά στην περίπτωση των κρεβατιών με μετασχηματιστές, μην διστάσετε και διστάσετε, γιατί παρέχουν ποιότητα και αξιοπιστία με 100. Τα κρεβάτια μετασχηματιστών είναι σχέδια τα οποία, λόγω ενός ειδικού μηχανισμού, μπορούν να μετατραπούν σε ντουλάπα, καναπέ, τραπέζι και άλλα έπιπλα. Για να τα δημιουργήσουν, χρησιμοποιείται το φυσικό ξύλο (τα πιο κοινά υλικά - δρυς, τέφρα, πεύκα) ή μοριοσανίδες, καθώς ο σκοπός τους είναι να λειτουργούν όχι μόνο η λειτουργία ενός κρεβατιού για ύπνο, αλλά και ένα γραφείο, μια μελέτη, ακόμη και μια βιβλιοθήκη. Τέτοιες ξύλινες κατασκευές με τη μορφή διαμερίσματος μπορούν να διαρκέσουν πολλά χρόνια χωρίς να χρειάζεται επισκευή. Για κρεβάτια, ξύλινα ή πλαστικά πλέγματα για το στρώμα είναι επίσης χαρακτηριστικά - για μέγιστη αντοχή, χρησιμοποιούνται μεταλλικά πλαίσια και ένθετα.

Δύο μονά κρεβάτια

Πτυσσόμενο κρεβάτι

Ποια είναι τα οφέλη των κρεβατιών μετασχηματιστών;

Πρώτον, αυτά τα έπιπλα είναι πολύ οικονομικά και βολικά. Χρειάζεται πολύ μικρός χώρος, όπως ένα κρεβάτι κουκέτα.Η ευελιξία αυτών των κλινών σας επιτρέπει να ξοδεύετε πολύ λιγότερη ενέργεια και χρόνο. Εάν νωρίτερα έχετε περάσει χρόνο να φτιάξετε και να φτιάξετε το κρεβάτι, τώρα, με τη βοήθεια ειδικών ιμάντων, μπορείτε να στερεώσετε με ασφάλεια το κρεβάτι και, αν χρειαστεί, με μια μικρή κίνηση του χεριού να το κρύψετε σε ένα ειδικό τμήμα.

Δεύτερον, αυτή είναι μια αποτελεσματική λύση στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου. Αυτό το κρεβάτι θα δώσει στο δωμάτιό σας μια καινοτομία, ένα ιδιαίτερο στυλ και ποικιλία. Πράγματι, κατά τη διάρκεια της ημέρας, το υπνοδωμάτιο σας θα μετατραπεί σε κομψή ντουλάπα που μπορεί να είναι όμορφα διακοσμημένη για να ταιριάζει στο γούστο σας. Μπορεί να γίνει ένας άνετος και λειτουργικός καναπές, θα χωρέσει στο σχεδιασμό του δωματίου.

Μετατρέψιμο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Τρίτον, ο υγρός καθαρισμός στο δωμάτιο θα γίνει πολύ πιο εύκολος. Μετά από όλα, όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να καθαρίσετε προσεκτικά κάτω από το κρεβάτι. Με τέτοιους μετασχηματιστές, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα τώρα.

Τέταρτον, η διάταξη του κρεβατιού παρέχει μια ορθολογική κατανομή του χώρου. Κάθε κρεβάτι, που είναι ενσωματωμένο στην ντουλάπα, είναι εξοπλισμένο με μια πληθώρα ράφια και τμήματα, στα οποία μπορείτε να βάλετε πολλά πράγματα και διακόσμηση. Αυτό θα μεταμορφώσει σημαντικά το δωμάτιό σας, κάνει το εσωτερικό του πολύ χαριτωμένο.

Αναδιπλούμενο μονό κρεβάτι

Ποικιλίες πτυσσόμενων κλινών

Στην πώληση υπάρχουν πολλές ποικιλίες κλινών με πτυσσόμενο και ανυψωτικό μηχανισμό, μοντέλα δύο επιπέδων για διαφορετικούς χώρους σχεδιασμού. Μεταξύ των πιο συνηθισμένων, μπορείτε να αγοράσετε τέτοια έπιπλα για το υπνοδωμάτιό σας ή για το φυτώριο:

 • ένα κρεβάτι-τραπεζάκι είναι μια εξαιρετική λύση για το εσωτερικό ενός δωματίου για έναν φοιτητή ή φοιτητή. Μπορεί να σας προσφέρει ένα βολικό και συμπαγές χώρο εργασίας.
 • μια ντουλάπα με ένα ενσωματωμένο κρεβάτι είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους τέτοιων μετασχηματιστών. Τέλεια στο υπνοδωμάτιο, ειδικά ζευγάρια. Θα ταιριάζουν καλά στο χώρο του καθιστικού, αν το διαμέρισμα δεν έχει καθιστικό. Υπάρχουν 3 σε 1 μοντέλα: μια ντουλάπα, ένα κρεβάτι, ένας καναπές, όταν έχετε τον καναπέ διπλωμένο κάτω στο ντουλάπι?
 • ένας καναπές-κρεβάτι είναι μια άλλη επιλογή που θα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό του καθιστικού στο άνετο σπίτι σας.
 • κρεβάτι τύπου pouf - για διαμερίσματα με ανεπαρκή χώρο. Στην πτυσσόμενη μορφή είναι ένα συνηθισμένο μονό κρεβάτι και όταν συναρμολογείται μοιάζει με ένα συνηθισμένο οθωμανικό.
 • τα κουκέτα των παιδιών είναι μια ιδανική λύση για τους γονείς που έχουν πολλά αγαπημένα παιδιά, αλλά δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο διαμέρισμα. Τέτοια σχέδια συνδυάζουν τόσο συρταριέρα όσο και παιδικό κρεβάτι με μηχανισμό εκκρεμούς. Το κρεβάτι κουκέτα μπορεί να μετατραπεί σε κομψό καναπέ - θα αποτελέσει το προβάδισμα στο εσωτερικό σας.

Γωνιακό κρεβάτι ντουλάπας

Πτυσσόμενο κρεβάτι ντουλάπα στο εσωτερικό

Άνετα και μοντέρνα κρεβάτια για το σπίτι σας

Το πρωτάθλημα μεταξύ των διαφόρων μοντέλων λήφθηκε από πτυσσόμενο κρεβάτι, εντοιχισμένη ντουλάπα. Θεωρείται ως ο πιο επιτυχημένος τρόπος εξοικονόμησης χώρου. Ένα πτυσσόμενο κρεβάτι μπορεί να είναι μονό ή διπλό. Η πρώτη ανυψώνεται στον τοίχο σε πλάτος, και η δεύτερη - διπλή, σε ύψος. Μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ντουλάπα ή διαμέρισμα με βάθος 30-45 εκ. Πολύ συχνά, υπάρχει ένα κρεβάτι ανύψωσης με ένα ορθοπεδικό στρώμα, το οποίο είναι τόσο απαραίτητο για πολλούς ανθρώπους με καθιστική και καθιστική ζωή.

Δύο ενσωματωμένα μονά κρεβάτια στο δωμάτιο

Υπάρχουν πολλά μοντέλα μετασχηματιστών που εμφανίζονται τόσο κατακόρυφα όσο και οριζόντια. Μπορεί να είναι πτυσσόμενα κρεβάτια ή καναπέδες-κρεβάτια. Όλα εξαρτώνται από το επιλεγμένο μοντέλο. Οποιαδήποτε επιλογή θα φαίνεται ασυνήθιστη, είτε πρόκειται για απλή ντουλάπα είτε για συρταριέρα. Αυτός, εκτός από τα πράγματα, μπορεί να έχει ράφι για βιβλία ή ένα τμήμα παιδικών παιχνιδιών. Η ντουλάπα, κατά κανόνα, κάνει διπλάσια από το πλάτος του κρεβατιού. Μια τέτοια ανυψωτική δομή ανοίγει με τη βοήθεια ειδικών λαβών ή πτυσσόμενου ποδιού, το οποίο ταυτόχρονα χρησιμεύει ως στήριγμα για το κρεβάτι. Τα κλινοσκεπάσματα δεν αφαιρούνται παντού - όπως προαναφέρθηκε, απλά στερεώνονται με ειδικές ζώνες και δέρματα μέσα στο στρώμα.

Ένας τοίχος με τέτοιο κρεβάτι δεν φαίνεται πολύ ογκώδης, αφού το μέγεθος του πτυσσόμενου κρεβατιού δεν είναι υπερβολικά γενικό: το πλάτος είναι από 0,9 έως 1,6 μ. Το κρεβάτι ανύψωσης είναι μια απίστευτα βολική καινοτομία, εισάγεται στη ζωή και προσφέρει πολλή άνεση και πρακτικότητα στους ανθρώπους. Αυτός ο τύπος μετασχηματιστή δεν είναι μόνο οπτικά, αλλά πραγματικά αυξάνει το χώρο της κρεβατοκάμαρας.

Οι ενσωματωμένοι κατασκευαστές κρεβατιών προσφέρουν προς πώληση δύο τύπους: κάθετες και οριζόντιες. Τα πρώτα έχουν την εμφάνιση μιας συμβατικής ντουλάπας ή διαμερίσματος με πτυσσόμενη κρεβατοκάμαρα με ορθοπεδικό στρώμα. Όταν διπλωθεί, το οριζόντιο κρεβάτι μοιάζει με συρταριέρα στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε τηλεόραση ή οποιαδήποτε εσωτερικά αντικείμενα.

Ντουλάπα κρεβάτι-καναπέ σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο

Επιλέξτε το σωστό κρεβάτι για την κρεβατοκάμαρα

Μια από τις καλύτερες επιλογές για κρεβάτια για ενήλικες και παιδιά - σχέδια που τείνουν να καταλαμβάνουν μια όρθια θέση. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη προσπάθεια να διπλωθεί ή να αποσυντεθεί. Μεταξύ των κύριων επιλογών για μηχανισμούς περιλαμβάνονται:

 • μηχανικά - τέτοια κρεβάτια μοιάζουν με ράφια σε αμαξοστοιχία.
 • μηχανισμός ελατηρίου - είναι ανθεκτικοί και εύκολοι στη λειτουργία, εύκολα υποκύπτουν ακόμη και σε ένα παιδί.
 • μηχανισμός με αμορτισέρ αερίου - το κρεβάτι ξεδιπλώνεται και διπλώνει εύκολα και ομαλά, επειδή το αμορτισέρ μαλακώνει όλες τις κινήσεις.

Ενσωματωμένο κρεβάτι σε ένα μεγάλο δωμάτιο

Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος του κρεβατιού, το οποίο εξαρτάται από το ποιος το αγοράζετε - για έναν ενήλικα ή για ένα παιδί. Δώστε προσοχή στα κρεβάτια κουκέτα, μπορούν να εγκατασταθούν στο παιδικό σταθμό, ειδικά αυτά είναι χρήσιμα όταν τα παιδιά έχουν μεγαλώσει από το λίκνο τους και χρειάζονται ένα ανεξάρτητο κρεβάτι.

Επιλέξτε προσεκτικά ένα κρεβάτι για να σας ταιριάζει από κάθε άποψη. Δώστε προσοχή στον κατασκευαστή και την τιμή του προϊόντος.

Πτυσσόμενο κρεβάτι στο δωμάτιο

Καναπέ-κρεβάτι στο ντουλάπι

Αναδιπλούμενο καναπέ-κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)