Κρεβάτι με συρτάρια στο υπνοδωμάτιο (50 φωτογραφίες): όμορφα μοντέλα

Ένα κρεβάτι με συρτάρια είναι μια εργονομική και κομψή έξοδος για διαμερίσματα που δεν μπορούν να καυχηθούν σε μια μεγάλη περιοχή - και αυτό είναι σχεδόν το 80% όλων των κατοικιών διαθέσιμων στη χώρα μας. Ως εκ τούτου, στο άρθρο θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά των κρεβατιών που είναι εξοπλισμένα με ένα κουτί με λινό, ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφορετικών μοντέλων και πώς να επιλέξετε το καλύτερο μοντέλο για ένα τέτοιο κρεβάτι για το διαμέρισμά σας.

Ψηλό κρεβάτι με συρτάρια στο υπνοδωμάτιο

Λευκό κρεβάτι με συρτάρι

Καφέ κρεβάτι με συρτάρια

Χαρακτηριστικά

Ποια χαρακτηριστικά χαρακτηρίζουν το πρότυπο μοντέλο ενός κρεβατιού με συρτάρια:

 • Ένα τέτοιο κρεβάτι χρησιμεύει ως ένα επιπρόσθετο διαμέρισμα για την αποθήκευση πινέλων και σεντονιών, και ταυτόχρονα ως ένας άνετος χώρος ανάπαυσης, που εκτελεί όλες τις λειτουργίες ενός κανονικού κρεβατιού. Επιπλέον, το κρεβάτι με συρτάρια είναι αρκετά διακοσμητικό και η εμφάνισή του μπορεί να χρησιμεύσει ως διακόσμηση του υπνοδωματίου. Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο, μπορεί να είναι εξοπλισμένο με σκαλιστό πίσω και κομψά συρτάρια συρταριών, μπορεί να είναι είτε ένα και ενάμισι, είτε ένα πλήρες διπλό.
 • Όπως έχουμε ήδη καταλάβει, ένα κρεβάτι με συρτάρια μπορεί να είναι είτε ένα είτε ένα διπλό. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο ξεχωριστά για τις ανάγκες σας.
 • Τα κιβώτια μπορούν επίσης να ποικίλουν - τόσο μεγάλα όσο και μικρά. Μεγάλα ξύλινα συρτάρια αυξάνουν σημαντικά το ύψος του κρεβατιού - μερικές φορές μπορείτε να ανεβείτε σε ένα τέτοιο κρεβάτι μόνο με τη βοήθεια ενός πάγκου, ακόμα κι αν είναι μόνο ένα και μισό κρεβάτι με ένα κουτί από λινό. Αυτό είναι το λεγόμενο βάθρο κρεβάτι με συρτάρια. Αλλά τότε έχουν τέτοια ικανότητα που καθιστά δυνατή την αποθήκευση σχεδόν όλων των λινών και των υφασμάτων που προορίζονται για την κρεβατοκάμαρα. Αυτό σας επιτρέπει να αποκλείσετε ένα συρταριέρα από το εσωτερικό του δωματίου, το οποίο εξοικονομεί σημαντικό χώρο.
 • Τα κιβώτια μπορούν επίσης να είναι με ενσωματωμένες σειρές τροχών, οι οποίες τους επιτρέπουν να ξεδιπλώνουν από κάτω από το πλάι του κρεβατιού ή να ανοίγουν χρησιμοποιώντας ράγες που ανυψώνουν το κρεβάτι στο απαιτούμενο ύψος. Ποιο σχέδιο είναι πιο βολικό - ο καθένας επιλέγει για τον εαυτό του, κυρίως εξαρτάται από το μέγεθος της κρεβατοκάμαρας. Σε ένα μικρό χώρο θα είναι πιο βολικό να σηκώσετε το στρώμα από ό, τι να βγάλετε συρτάρια από κάτω από το κρεβάτι. Αλλά τα συρτάρια είναι πιο βολικά στο ότι είναι ανεξάρτητα από το κρεβάτι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους, ως επιπρόσθετα έπιπλα. Είναι τέλεια αν έχετε ένα αξιοπρεπές υπνοδωμάτιο και δεν σκοπεύετε συχνά να μετακινήσετε ένα ογκώδες κρεβάτι με μια πλάτη από τη συστοιχία από τόπο σε τόπο.
 • Τόσο ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι με συρτάρια για ρούχα και σεντόνια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διακοσμήσετε το εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας, να το κάνετε πιο μοντέρνο και στοχαστικό. Επιπλέον, εξοικονομεί χώρο στο δωμάτιο - έχετε περισσότερο χώρο για τη ζωή, και στα παιδιά - για παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες.

Συρραπτικά συρτάρια κάτω από το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Κρεβάτι με ανελκυστήρα και αποθήκη

Κρεβάτι με συρτάρια στο λευκό υπνοδωμάτιο

Κρεβάτι με ράφια στο υπνοδωμάτιο

Μονό μαύρο κρεβάτι με συρτάρια

Κρεβάτι με συρτάρια

Λευκό κρεβάτι με συρτάρι

Πολυτελές ξύλινο κρεβάτι με συρτάρια

Μεγάλο μπεζ κρεβάτι με συρτάρια

Ξύλινο αρχικό κρεβάτι με συρτάρια

Μπεζ κρεβάτι με συρτάρια

Καναπές-κρεβάτι με συρτάρια

Ασπρόμαυρο κρεβάτι με συρτάρια

Κρεβάτι με συρτάρια για παιδιά

Ποια χαρακτηριστικά των κρεβατιών με συρτάρια τους επιτρέπουν να χρησιμοποιηθούν ως ένα βολικό έπιπλο στο δωμάτιο ενός παιδιού ή έφηβος:

 • Ένα ξύλινο μονό κρεβάτι με συρόμενα συρτάρια σας επιτρέπει να αποθηκεύετε όχι μόνο τα κλινοσκεπάσματα, αλλά και παιχνίδια για μωρά, εποχιακά ρούχα και πολλά άλλα πράγματα που δεν απαιτούνται επί του παρόντος.
 • Εάν το κρεβάτι με συρτάρια είναι ένα κρεβάτι κουκέτα, τότε στην περίπτωση αυτή η πρώτη βαθμίδα μπορεί να είναι εξοπλισμένη με ένα πλήρες μεγάλο χώρο εργασίας για το παιδί. Τώρα τα έτοιμα ακουστικά πωλούνται όπου ο επάνω όροφος είναι χώρος ύπνου και ο κατώτερος όροφος λειτουργεί. Πολύ άνετη και εξοικονόμηση χώρου.
 • Ένα κρεβάτι με κουτιά μπορεί να τοποθετηθεί ανάλογα με την ηλικία και τις προτιμήσεις του παιδιού: ένα εφηβικό κορίτσι θα βρει μια πριγκίπισσα ενάμισι κρεβάτι με ένα λινάρι σε ροζ ή λευκό και το αγόρι μπορεί να κάνει ένα κρεβάτι σε θαλάσσιο ύφος διακοσμώντας το κεφαλάρι με πειρατικά σύμβολα και άλλα χαρακτηριστικά στο θέμα. Οποιαδήποτε σχεδίαση είναι εφικτή - ένα κρεβάτι με συρτάρια για λινό - ένα, δύο ή τρία - θα ταιριάζει πάντα τέλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.
 • Τα ξύλινα συρόμενα συρόμενα συρτάρια σε τροχούς είναι βολικά μέσα στο ότι είναι πολύ εύκολο να φτάσετε στα πράγματα, ακόμη και αν βρίσκονται εκεί όπου βρίσκεται η κεφαλή και η διαδικασία δεν εξαρτάται από το αν κάποιος είναι επί του παρόντος στο κρεβάτι ή όχι. Το κρεβάτι μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ένα, καθώς και τρία ή τέσσερα ή περισσότερα συρτάρια.

Παιδικό κρεβάτι με μεγάλο συρτάρι

Διπλό κρεβάτι με συρτάρι στο φυτώριο

Παιδικό κρεβάτι με συρτάρι

Λευκό κρεβάτι με συρτάρια στο φυτώριο

Λευκό κρεβάτι με συρτάρια για βρεφονηπιακό σταθμό

Ένα μέρος για να χαλαρώσετε με συρτάρια στο φυτώριο

Μπεζ κρεβάτι μωρού με συρτάρια

Λευκό παιδικό κρεβάτι με συρτάρια

Μαύρο παιδικό κρεβάτι με συρτάρια

Παιδικό καναπέ-κρεβάτι με συρτάρια

Παιδικά έπιπλα πορτοκαλιάς-ιώδους

Καναπές-καφέ καναπέ-κρεβάτι με συρτάρια

Μαύρο παιδικό κρεβάτι με συρτάρια

Παιδικό κρεβάτι με συρτάρια από ξύλο

Λευκό παιδικό κρεβάτι με συρτάρια από ξύλο

Κομψό παιδικό κρεβάτι με συρτάρια

Μπεζ κρεβάτι μωρού με συρτάρια

Παιδικό κρεβάτι με συρτάρια στο βάθρο

Παιδικό κρεβάτι με συρτάρια για ένα αγόρι

Μπεζ κρεβάτι με δύο συρτάρια

Πώς να επιλέξετε

Εξετάστε ορισμένα σημεία που είναι σημαντικά για να δώσετε προσοχή όταν επιλέγετε:

 • Πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται το κρεβάτι. Πιο προτιμότερα, το κλασικό μοντέλο είναι ξύλινο. Αυτό το υλικό είναι ευπροσάρμοστο, φιλικό προς το περιβάλλον, όμορφο και κατάλληλο για σχεδόν οποιοδήποτε υπνοδωμάτιο. Είναι καλύτερα να επιλέξετε έπιπλα από μασίφ ξύλο.
 • Τώρα μπορείτε να βρείτε μεταλλικά μοντέλα κρεβατιών με κεφαλάρι από σφυρήλατο σίδερο. Έχουν επίσης κιβώτια, τα οποία σε κάθε περίπτωση θα είναι κατασκευασμένα από ξύλο - τελικά, ποτέ δεν θα συμβεί σε κανέναν να αγοράσει κιβώτια βαρέων μετάλλων που είναι περισσότερο παρόμοια σε βάρος των καλαθιών.
 • Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πόσο ασφαλές είναι το κρεβάτι, ειδικά αν ο μηχανισμός ανυψώνεται. Αυτό είναι σημαντικό, αφού στην περίπτωση κατασκευής κακής ποιότητας θα είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν τα συρτάρια.
 • Επιλέξτε ένα ποιοτικό στρώμα. Μετά από όλα, ένα μόνο και ένα διπλό κρεβάτι με συρτάρια θα πρέπει να είναι ένα πλήρες μέρος για ύπνο. Δεν πρέπει να αποθηκεύσετε, επιλέγοντας ένα φτηνό, αλλά όχι αρκετά κατάλληλο μοντέλο. Ο ύπνος είναι μια απαραίτητη εγγύηση της πλήρους ζωής μας, γι 'αυτό πρέπει να επιλέξετε την επιλογή της καλύτερης ποιότητας και μεμονωμένα κατάλληλο στρώμα.
 • Όσον αφορά το δέντρο, τα βέλτιστα είδη είναι πεύκα και σημύδα. Ξύλινα κλασικά μοντέλα είναι ανέξοδα, και φαίνονται καλά, και φιλικά προς το περιβάλλον. Επιπλέον, τέτοια φυσικά υλικά από τη συστοιχία θα γεμίσουν τον αέρα της κρεβατοκάμαρας με θετική ενέργεια, η οποία ασφαλώς θα επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου και, κατά συνέπεια, την ευημερία. Και ταυτόχρονα θα χρησιμεύσουν ως ένα βολικό μέρος για την αποθήκευση των πραγμάτων.
 • Υπάρχουν μοντέλα, ακόμη και μεμονωμένα, με τεράστια συρτάρια αποθήκευσης - σχεδόν όλο το μήκος και το πλάτος του κρεβατιού. Σε τέτοια ευρύχωρα δοχεία κάτω θα χωράει πολλά πράγματα - όλα όσα πρέπει να κρύψετε από αδιάκριτα μάτια. Αυτός ο σχεδιασμός εξαλείφει την ανάγκη εγκατάστασης ενός συρταριού στο υπνοδωμάτιο και καθιστά δυνατή τη διανομή με μικρότερο ντουλάπα. Ωστόσο, ένα τέτοιο μέγεθος δεν είναι κατάλληλο για μια μικρή κρεβατοκάμαρα, δεδομένου ότι θα υπάρξουν δυσκολίες στο να τους τραβήξετε έξω από το κρεβάτι - απλά μπορεί να μην έχουν αρκετό ελεύθερο χώρο. Σκεφτείτε την ερώτηση όταν αγοράζετε.
 • Εάν το υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ακριβά ξύλινα παρκέ ή πολυστρωματικό ξύλο, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μοντέλα με οδηγό ανύψωσης. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα χαλάσετε το ακριβό δάπεδο, τραβώντας συνεχώς τα συρτάρια για τα ρούχα σε τροχούς. Όπως γνωρίζετε, οι τροχοί, ακόμη και καουτσούκ και μαλακοί, θα εξακολουθήσουν να γρατζουνίζουν την επίστρωση ή να αφήνουν άλλα σήματα σε αυτό με την πάροδο του χρόνου.
 • Μερικές φορές βλέπετε στην πώληση κρεβάτια με συρτάρια ακόμα και με πλαστικές ή γυάλινες πλάτες · το κεφαλάρι μπορεί επίσης να κατασκευαστεί από το ίδιο υλικό. Τέτοιες εξωτικές επιλογές είναι ακόμα αρκετά σπάνιες, ωστόσο, μπορούν ιδανικά να ταιριάζουν σε υπερσύγχρονους εσωτερικούς χώρους. Αλλά εάν η κρεβατοκάμαρα είναι σε παραδοσιακό στυλ, τότε, φυσικά, είναι καλύτερο να μείνετε σε ένα καλό παλιό δέντρο, από το οποίο γίνονται τόσο το κεφαλάρι όσο και το πλαίσιο.
 • Για μια κρεβατοκάμαρα μικρών διαστάσεων, ένα μοντέλο με οδηγούς - δύο ή τρία - είναι το καλύτερο κατάλληλο, επειδή για να ρίξει τα συρτάρια για τα πράγματα στους τροχούς, χρειάζεται πρόσθετος χώρος. Μοναδικά μοντέλα, τα οποία κατά παράδοση διαθέτουν κεφαλάρι από συμπαγές ξύλο και με ξύλινη πλάτη, είναι ιδανικά εδώ.
 • Εάν επιλέξετε ένα σχέδιο με οδηγούς, να έχετε κατά νου ότι τα συρτάρια που βρίσκονται κάτω σχηματίζουν μια ενιαία μονάδα με το κρεβάτι και δεν διαχωρίζονται το ένα από το άλλο. Αυτό μπορεί να κάνει τη μεταφορά κρεβατιών δύσκολη. Ένα άλλο μειονέκτημα του μοντέλου με οδηγούς στις πλευρές - δεν υπάρχει σταθερή πρόσβαση στα πράγματα - πρέπει να χαμηλώσετε / να σηκώσετε την κορυφή του κρεβατιού, κάτι που δεν είναι πάντα βολικό.
 • Όταν αγοράζετε ένα μοντέλο με ράγες, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην αξιοπιστία του μηχανισμού ασφάλισης του πίνακα ανύψωσης. Η απλότητα του ελέγχου του μηχανισμού εξαρτάται από αυτό. Επίσης, αποκλείστε τη δυνατότητα τραυματισμού σε περίπτωση αιφνίδιας βλάβης του μηχανισμού. Σε περίπτωση βλάβης και βλάβης αυτού του μηχανισμού, η κεφαλή του κρεβατιού μαζί με την πλάτη μπορεί να πέσει και το ανυψωμένο πλαίσιο μπορεί να πέσει.
 • Εάν χρειάζεστε πολύ χώρο αποθήκευσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα κρεβάτι με συρτάρια, όπου αυτά τα ίδια συρτάρια βρίσκονται το ένα πάνω στο άλλο. Αυτό διπλασιάζει την χρήσιμη περιοχή, αλλά το ύψος της δομής μαζί με την πλάτη είναι επίσης περίπου το ίδιο. Αποδεικνύεται ένα σχέδιο που μοιάζει περισσότερο με ένα βάθρο.
 • Δεν πρέπει να επιλέξετε φθηνά μοντέλα με πλάτες και συρτάρια από μοριοσανίδες. Τέτοια σχέδια είναι συνήθως βραχύβια και όχι πολύ υψηλή ποιότητα. Είναι καλύτερα να επενδύσετε σε ένα μοντέλο από συμπαγές ξύλο. Αλλά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, θα αποφύγετε πολλά δυσάρεστα προβλήματα, διάφορες βλάβες που σχεδόν εξασφαλίζονται στην πρώτη περίπτωση.
 • Ένα συρτάρι κρεβατιού με μηχανισμό ανύψωσης είναι συνήθως στερεό. Επομένως, θα είναι πιο βολικό να αγοράσετε ή να κάνετε ειδικούς οριοθέτες γι 'αυτό, πράγμα που θα επιτρέψει την τοποθέτηση ζωνών στο χώρο, και στη συνέχεια είναι βολικό να τοποθετήσετε διάφορα πράγματα στα κουτιά.
 • Είναι προτιμότερο να επιλέξετε μηχανισμό ανύψωσης βασισμένο σε αμορτισέρ αερίου. Σε αυτή την περίπτωση, ο ανελκυστήρας θα εκτελείται πολύ εύκολα με δύο ή τρεις αμορτισέρ και η στερέωση θα είναι αξιόπιστη. Ένα τέτοιο σχέδιο θα κοστίσει περισσότερο, αλλά το κόστος πληρώνει μακριά με ευκολία στη χρήση. Ο μηχανισμός ελατηρίου, φυσικά, είναι φθηνότερος, αλλά η δομή ανύψωσης σ 'αυτή την περίπτωση φεύγει ταχύτερα και χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για την ανύψωση του κρεβατιού - τα βαρύτερα μοντέλα από τη συστοιχία με σπασμένο μηχανισμό ελατηρίου λαμβάνονται μερικές φορές μόνο από δύο ή τρεις ενήλικες.

Λευκό κρεβάτι με συρτάρια σε ευρύχωρο υπνοδωμάτιο

Cozy υπνοδωμάτιο με ένα κρεβάτι με συρτάρια

Ψηλό καφέ κρεβάτι με συρτάρια

Λευκό κρεβάτι με συρτάρια στην κρεβατοκάμαρα σε στιλ Προβηγκίας

Μπεζ κρεβάτι με χρωματιστά συρτάρια στο υπνοδωμάτιο.

Κρεβάτι με μηχανισμό ανύψωσης στο υπνοδωμάτιο

Μαύρο κομψό κρεβάτι με συρτάρια

Κρεβάτι Wenge με μηχανισμό ανύψωσης

Μαύρο κρεβάτι με τρία συρτάρια

Μαύρο-καφέ ξύλινο κρεβάτι με συρτάρια

Λευκό και καφέ μινιμαλιστικό κρεβάτι με συρτάρια

Μπεζ-μαύρο κρεβάτι με συρτάρια

Σύγχρονο ξύλινο κρεβάτι με συρτάρια

Σκούρο καφέ κρεβάτι με συρτάρια

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)