Σχεδιασμός του αποδυτηρίου στην κρεβατοκάμαρα: δημιουργία ενός χρήσιμου χώρου (23 φωτογραφίες)

Κάθε νεοφερμένος ονειρεύεται να κρατήσει τα προσωπικά του αντικείμενα καθαρά, ειδικά αληθινά για τους εκπροσώπους του υπέροχου μισού της ανθρωπότητας. Ποιες ιδέες δεν εκκολάπτονται στο κεφάλι πριν από την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Μετά από όλα, τα συρταριέρια που χρησιμοποιούνται νωρίτερα δεν ταιριάζουν αρμονικά στο μοντέρνο εσωτερικό των δωματίων. Για να σχεδιάσετε σωστά και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε ένα γκαρνταρόμπα, θα πρέπει να εξετάσετε το μέγεθος και τον τόπο όπου θα τοποθετηθεί.

Γκαρνταρόμπα

Για μερικούς, μια γωνιακή αποδυτήρια στην κρεβατοκάμαρα είναι η καλύτερη λύση για τον εξωραϊσμό. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιείται ένας τοίχος με άνοιγμα για την πόρτα. Εάν ένα τέτοιο σχέδιο βρίσκεται ακριβώς βαθιά μέσα στο δωμάτιο, θα δημιουργήσει μια εντύπωση της συμφόρησης, και στην είσοδο το dressing room μοιάζει με μια ενιαία μονάδα του δωματίου, συμπληρώνοντας πλήρως.

Γκαρνταρόμπα

Επιλέγοντας μια θέση και σχεδίαση σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο

Πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα όσον αφορά τη βέλτιστη τοποθέτηση του δωματίου. Η όλη οικογένεια αρχίζει να εκφράζει ιδέες σε μια τέτοια περίπτωση. Η τοποθέτηση της δομής γίνεται καλύτερα κατά τη διάρκεια της επισκευής, διότι τότε μπορείτε να δώσετε μια θέση στον επιλεγμένο τοίχο, ο οποίος θα είναι εξοπλισμένος με τα απαραίτητα εξαρτήματα. Τότε το πρόβλημα του πώς να κάνουμε τα πάντα όμορφα και ορθολογικά επιλύεται σταδιακά. Εάν η κρεβατοκάμαρα έχει ορθογώνια όψη, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε ένα διαμέρισμα στο κεφάλι του κρεβατιού. Έτσι, το δωμάτιο αποκτά τη σωστή διαμόρφωση.

Γκαρνταρόμπα

Το χώρισμα μπορεί να κατασκευαστεί από πολλά κατάλληλα υλικά: ξύλο, γυψοσανίδα, πλαστικό ή γυαλί. Μπορείτε επίσης να χτίσετε ένα ανοιχτό ντουλάπι. Με απλά λόγια, αυτό είναι ένα ντουλάπι που βρίσκεται είτε κατά μήκος του τείχους, είτε σε μια συγκεκριμένη γωνία, χωρίς πόρτες.

Γκαρνταρόμπα

Υπάρχουν ακόμα αποφάσεις σχετικά με το πώς να φτιάξετε ένα ντουλάπι χωρίς να επενδύσετε σημαντικά κεφάλαια. Ο χώρος είναι κρυμμένος με τη βοήθεια μιας πυκνής κουρτίνας, αναρτημένη στο γείσο της οροφής, που ρέει drapery φαίνεται καλό.

Γκαρνταρόμπα

Είναι πολύ πιο δύσκολο να επιλέξετε ένα μέρος όταν το δωμάτιο είναι μικρό, σε αυτό όλα τα απαραίτητα πράγματα συσκευάζονται σε ερμάρια που καταλαμβάνουν χώρο. Σε μια τέτοια κατάσταση, η καλύτερη λύση θα ήταν να δημιουργηθεί ένα γωνιακό δωμάτιο.

Γκαρνταρόμπα

Κατά την κατασκευή αυτού του σχεδίου, ο χώρος απελευθερώνεται, όλα τα ντουλάπια αφαιρούνται, το δωμάτιο γίνεται πιο λειτουργικό. Αυτό επιτυγχάνεται με την εγκατάσταση ενός διαμερίσματος γυψοσανίδας που χωρίζει ένα μικρό χώρο.

Γκαρνταρόμπα

Οι τοίχοι από γυψοσανίδες μεταμφιέζονται ως γενικό υπόβαθρο. Οι πόρτες των ντουλαπών γίνονται πιο ορατές. Ματ και βιτρό φέρνουν ένα θαυμάσιο συναίσθημα. Μην ξεχνάτε ότι ο επιλεγμένος σχεδιασμός μιας κρεβατοκάμαρας με ένα γκαρνταρόμπα πρέπει να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των κατοίκων. Όταν επιλέγετε αυτή τη διάταξη, είναι απαραίτητη η απόλυτη απόρριψη όλων των ειδών πρόσθετων γραφείων.

Γκαρνταρόμπα

Σχεδιαστικές λύσεις

Όταν επιλέγετε ένα υπνοδωμάτιο με μια ενσωματωμένη ντουλάπα, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο χρωματικό σχέδιο. Σε αυτή την περίπτωση, η χρήση ελαφρών αποχρώσεων (λευκό, μπεζ, μαλακό παστέλ) έδειξε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν προβλέπει τη χρήση ταπετσαρίας με στολίδι. Χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο έργο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικό γύψο ή υγρή ταπετσαρία κόλλας.

Με τη σωστή επιλογή των καθρεπτών δημιουργείται η ψευδαίσθηση του ογκομετρικού χώρου. Τα καθίσματα που έχουν ασυνήθιστο σχήμα αφήνουν καλή εντύπωση.

Μια επιλογή χωρίς χάσιμο θα ήταν η επιλογή των κουρτινών που έχουν μια ημιδιαφανή υφή με πτυχές. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν κατά τη μετακίνηση από υπνοδωμάτιο σε υπνοδωμάτιο, δημιουργώντας έτσι μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Γκαρνταρόμπα

Γκαρνταρόμπα

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί διακόσμηση τοίχου. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε τα ίδια χρώματα με τα ντουλάπια και τα ράφια. Τα καλά αποτελέσματα δείχνουν την αντίθεση τους.

Γκαρνταρόμπα

Κατά την επιλογή του φωτισμού του υπνοδωματίου, είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε από τις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν σε αυτό. Για να μην γίνει λάθος, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε φωτισμό τριών επιπέδων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λωρίδα LED για εξοικονόμηση ενέργειας.

Διαρρύθμιση δωματίου

Με μια μεγάλη προσφορά χώρου για την αποθήκευση ρούχων και παπουτσιών, το πρόβλημα της ασφάλειας πηγαίνει μακριά. Τι πρέπει να συμπεριληφθεί στο εσωτερικό του δωματίου, όλοι αποφασίζουν για τον εαυτό τους, με βάση το μέγεθος του δωματίου, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν γενικές συστάσεις που μπορούν να βρεθούν στο dressing room:

  • σωλήνες για κρέμονται πράγματα?
  • διάφορα κουτιά από λευκά είδη.
  • ράφια για βαλίτσες.

Γκαρνταρόμπα

Αν πριν από την έναρξη της επισκευής το δωμάτιο είχε ορθογώνιο σχήμα, τότε το σχήμα του μπορεί να αλλαχθεί χρησιμοποιώντας το διαμέρισμα στο οποίο θα τοποθετηθεί το ντουλάπι. Ο σχεδιασμός μπορεί να ολοκληρωθεί με συρόμενα φύλλα ή πίνακες καθρέφτη.

Γκαρνταρόμπα

Εάν το δωμάτιο σας σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με όλες τις συστάσεις, θα φέρει μόνο θετικά συναισθήματα. Με μικρά μεγέθη δωματίων, η χρήση επιφανειών καθρέφτη θα είναι σωστή. Αυτό σας επιτρέπει να αυξήσετε οπτικά τον διαθέσιμο χώρο.

Γκαρνταρόμπα

Κινητή κρεμάστρα

Η είσοδος στο ντουλάπι, σε μια διαφανή έκδοση, φαίνεται καλή. Μια τέτοια λύση σχεδιασμού συμβάλλει στη διατήρηση μιας ιδανικής τάξης, εμποδίζει τη δημιουργία ενός ακατάλληλου χώρου.

Γκαρνταρόμπα

Γκαρνταρόμπα

Κινητή κρεμάστρα

Με πολύ μικρά μεγέθη, απαιτείται μια ειδική διάταξη της κρεβατοκάμαρας, η οποία συνίσταται στη χρήση ενός ανοιχτού ντουλαπιού. Περιλαμβάνει, μαζί με μια κινητή κρεμάστρα, τη χρήση διαφόρων τύπων οθονών. Μια τέτοια λεπτομέρεια, εκτός από τον άμεσο σκοπό της, θα χρησιμεύσει ως μοναδική διακόσμηση.

Γκαρνταρόμπα

Γκαρνταρόμπα

Γκαρνταρόμπα

Στο παρόν στάδιο, υπάρχουν πολλές επιλογές σχεδιασμού για τα δωμάτια. Όλα αυτά γίνονται με πλήρη συμμόρφωση με όλα τα διαθέσιμα πρότυπα. Διαφέρουν σε διάφορες σχεδιαστικές λύσεις, αλλά όλα είναι καλά με τον δικό τους τρόπο.

Γκαρνταρόμπα

Γκαρνταρόμπα

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)