Οδηγός: διακοσμήστε το διαμέρισμα μέχρι τις 8 Μαρτίου

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μπορεί δικαίως να ονομαστεί αργία της άνοιξης και της ζωής. Αυτή είναι η στιγμή που ο καιρός αρχίζει να παρακαλώ με τη ζεστασιά του, και τα ράφια των λουλουδιών είναι γεμάτα με διάφορα ευχάριστα αρώματα. Αυτή η μέρα είναι ένας καλός λόγος για να απαλλαγείτε από τη χειμωνιάτικη νωθρότητα και να γεμίζετε το διαμέρισμα με χρώματα και φρεσκάδα την άνοιξη.

Διακόσμηση διαμερίσματος μέχρι τις 8 Μαρτίου

Οδηγός για τις γυναίκες

Οι άνθρωποι έχουν την έκφραση "ποιος, αν όχι εγώ". Πιθανότατα, μέχρι τις 8 Μαρτίου θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του διαμερίσματος. Αλλά αν το κοιτάξετε από την άλλη πλευρά, αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να φτιάξετε στο σπίτι αυτό που έχετε ονειρευτεί εδώ καιρό, που κρύβεται πίσω από αυτές τις διακοπές.

Βήμα 1: Στρατηγική

Η διακόσμηση του διαμερίσματος για τις διακοπές μπορεί να συνδυαστεί με τον γενικό καθαρισμό μετά το χειμώνα. Πλένετε τα παράθυρα, σκουπίζετε τις πιο μακρινές και πιο απρόσιτες γωνίες του διαμερίσματος και τελικά αφαιρείτε όλες τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Θα νιώσετε αμέσως πώς το σπίτι σας γεμίζει με φρεσκάδα και άνοιξη.

Βήμα 2: Πράξη

Αν αποφασίσετε να οργανώσετε ένα πάρτι με γιορτές ή συναντήσεις με φίλους, τότε εξετάστε το ενδεχόμενο να διακοσμήσετε το τραπέζι και τις γιρλάντες. Η διακόσμηση του ίδιου του διαμερίσματος είναι αρκετά απλή. Κάνετε γιρλάντες από λουλούδια από χαρτί, φωτογραφίες, κρεμάστε μπαλόνια και βάλτε κεριά, αλλά μην ξεχάσετε να ρυθμίσετε το τραπέζι. Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική εδώ. Σκεφτείτε όχι μόνο σε ποια πιάτα θα σερβίρετε πιάτα, αλλά και τι είδους χαρτοπετσέτες και διακοσμήσεις θα βρίσκονται στο τραπέζι.

Για να διακοσμήσετε τον πίνακα, επιλέξτε 2 ή 3 βασικά χρώματα. Το τρίτο χρώμα χρησιμοποιείται καλύτερα ως πρόσθετο στοιχείο. Θα πρέπει να είναι μικρότερη από άλλα χρώματα. Έχοντας αποφασίσει για την παλέτα, πάρτε ένα τραπεζομάντιλο, πιάτα, χαρτοπετσέτες. Είναι επιθυμητό τα διακοσμητικά τραπέζια (ειδώλια, κεριά, ανθοδέσμες) να μην χτυπιούνται από το κύριο χρωματικό σχήμα.

Αν, ωστόσο, διακοσμούν το διαμέρισμα μέχρι τις 8 Μαρτίου είναι μια ευκαιρία για σας να γεμίσετε το σπίτι σας με μια αίσθηση της άνοιξης, τότε πρώτα απ 'όλα, αλλάξτε τα στοιχεία της γενικής διακόσμησης του δωματίου. Κουνήστε τις λαμπρές κουρτίνες, αλλάξτε διακοσμητικά μαξιλάρια. Όλα τα πράγματα πρέπει να είναι είτε φωτεινά, να ταιριάζουν σε θετικές σκέψεις, ή τρυφερά, να συνδέονται με τη θηλυκότητα.

Βήμα 3: Μην ξεχάσετε το πιο σημαντικό πράγμα

Φυσικά, το κύριο στοιχείο αυτών των διακοπών είναι τα λουλούδια. Φροντίστε να βάλετε ένα όμορφο μπουκέτο λουλουδιών σε ένα βάζο. Αφήστε το να γίνει το κέντρο του διαμερίσματός σας ως ένδειξη μιας νέας επερχόμενης ζωής.

Εγχειρίδιο για άνδρες

Αρχικά, οι εορτές των 8 Μαρτίου ήταν πολιτικές. Ευτυχώς, σήμερα οι γυναίκες δεν πηγαίνουν στα οδοφράγματα και δεν αγωνίζονται για ισότητα και κατά των διακρίσεων. Οι σημερινές γυναίκες είναι η προσωποποίηση της ειρήνης, της αγάπης και της ομορφιάς. Ως εκ τούτου, για να ευχαριστήσει τον επιλεγμένο του είναι θέμα τιμής.

Βήμα 1: Αποφασίστε για τις δυνατότητες

Η διακόσμηση ενός διαμερίσματος δεν είναι εύκολο έργο για έναν άνθρωπο. Κατ 'αρχάς, σκεφτείτε τι προσπάθειες είστε έτοιμοι να κάνετε για αυτές τις διακοπές, αλλά μην χτίζετε σχέδια υψηλών προδιαγραφών. Αποφασίστε ποια διακόσμηση μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όλες οι απαραίτητες διακοσμήσεις μπορούν να αγοραστούν σε καταστήματα ή να παραγγελθούν από πρακτορεία διακοπών.

Βήμα 2: Διακοσμήστε

Όταν επιλέγετε κοσμήματα, θυμηθείτε ότι όλες οι γυναίκες είναι άπληστοι για χαριτωμένα πράγματα, λουλούδια, κορδέλες, τόξα. Διάφορα στοιχεία, κάρτες με κουτάβια και γατάκια θα είναι πολύ κατάλληλες. Θα πρέπει να υπάρχουν πολλά από αυτά τα πράγματα στο ντεκόρ, τότε η καρδιά της κυρίας σας σίγουρα θα λιώσει.

Προσθέστε λίγο χιούμορ στις διακοπές. Για να το κάνετε αυτό, κρεμάστε γύρω από τις αφίσες του διαμερίσματος με αστείες επιγραφές. Θυμηθείτε ότι αυτή είναι η μέρα των γυναικών και ο στόχος είναι να ευχαριστήσετε την κυρία σας.Επομένως, η εικόνα και οι επιγραφές πρέπει να την ευχαριστήσουν και να μην προσβάλλουν.

8 Μαρτίου αφίσα

Βήμα 3: Το κύριο σημείο του προγράμματος

Φυσικά, η πιο σημαντική διακόσμηση των διακοπών είναι τα λουλούδια. Δεν μπορείτε να κολλήσετε γιρλάντες και μπάλες, αλλά τα λουλούδια στη διακόσμηση του διαμερίσματος πρέπει να είναι παρόντες. Μην στέκεστε για τη γυναίκα σας ένα πολυτελές μπουκέτο που θα την χαρίσει περισσότερο από μία μέρα. Και τότε, θα αρχίσει να μαγειρεύει για εσάς ακόμα πιο νόστιμο.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)