Εξοπλίζουμε το χώρο εργασίας στο σπίτι: τα μυστικά της οργάνωσης του χώρου (77 φωτογραφίες)

Σήμερα, όλο και περισσότεροι σχεδιαστές, copywriters και προγραμματιστές αρνούνται την εργασία γραφείου και εργάζονται με επιτυχία στο σπίτι. Και ο βαθμός στον οποίο ένας ελεύθερος επαγγελματίας θα είναι άνετος και παραγωγικός στο σπίτι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κατάλληλη οργάνωση του χώρου εργασίας. Αν νωρίτερα υπήρχε αρκετό παλιό γραφείο με φορητό υπολογιστή, σήμερα μπορείτε να κάνετε μια πλήρης μελέτη ακριβώς στο υπνοδωμάτιο ή το καθιστικό.

Χώρος εργασίας ενός σπιτιού με μπαλκόνι

Λευκό εργασιακό χώρο στο σπίτι

Κλασικό εργασιακό χώρο στο σπίτι

Εσωτερική διακόσμηση στο χώρο εργασίας

Εργασία στο σπίτι με ξύλινο τραπέζι

Πώς να οργανώσετε ένα χώρο εργασίας στο σπίτι

Με την πρώτη ματιά, η οργάνωση ενός χώρου εργασίας στο σπίτι φαίνεται απλή. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι εάν υπάρχει τραπέζι με υπολογιστή, τότε υπάρχει ένας χώρος εργασίας, αλλά όλα είναι πολύ πιο περίπλοκα.

Ο χώρος εργασίας στο διαμέρισμα πρέπει να είναι:

 • μεμονωμένα.
 • σωστά φωτισμένο.
 • εξοπλισμένο με λειτουργικά έπιπλα.
 • φτιαγμένο με το αγαπημένο σας στυλ.
 • διακοσμημένα με ευχάριστα μικρά πράγματα.
 • πάντα σε άριστη σειρά.

Ο σωστός χώρος εργασίας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απομονωμένος. Στην ιδανική περίπτωση, μπορεί να γίνει σε ξεχωριστό δωμάτιο, να μετατρέψει το ντουλάπι ή το μπαλκόνι. Εάν το διαμέρισμα είναι μικρό, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια γωνία σε ένα από τα δωμάτια και να το χωρίσετε με μια οθόνη ή ένα ντουλάπι χωρίς πίσω τοίχο.

Εργασία στο σπίτι με καναπέ

Σχεδιασμός σπιτιού στο χώρο εργασίας

Εργασία στο σπίτι

Εργασία στο σπίτι

Εργασία στο σπίτι με τις πόρτες

Λειτουργικός χώρος εργασίας στο σπίτι

Εργασία στο σαλόνι

Χώρος εργασίας στον Χρουστσόφ

Εργασιακές ιδέες στο σπίτι.

Εάν το βασικό σας εργαλείο εργασίας είναι ένας υπολογιστής, τότε δεν χρειάζεστε αρκετό ελεύθερο χώρο. Αλλά ακόμη και μερικά τετραγωνικά μέτρα πρέπει να οργανωθούν σωστά και γι 'αυτό πρέπει να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα. Για έναν άνετο χώρο εργασίας στο διαμέρισμα θα χρειαστείτε:

 • ένα τραπέζι?
 • μια καρέκλα.
 • ράφια;
 • ντουλάπι ή βιβλιοθήκη.

Τα έπιπλα στο σπίτι μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε στυλ. Αν είστε κουρασμένοι από τρυπώντας τραπέζια και καρέκλες γραφείου, επιλέξτε κάτι πιο ζωντανό και ενδιαφέρον. Για να κάνετε το σπίτι πιο συμπαγές χώρο εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παράθυρο παραθύρου. Για αυτό, ένας ευρύς πάγκος είναι εγκατεστημένος κοντά στο παράθυρο, ο οποίος αντικαθιστά εύκολα ένα ξεχωριστό τραπέζι.

Οι ψυχολόγοι συμβουλεύουν πάντα να διατηρούν μια επιφάνεια εργασίας δωρεάν. Τότε τίποτα δεν θα σας αποσπάσει την προσοχή, θα ενοχλήσει και θα παρέμβει στην πτήση της δημιουργικής σκέψης, έτσι για όλα τα πράγματα αξίζει να εξεταστούν συστήματα αποθήκευσης. Το ντουλάπι ή η θέση πρέπει να έχει ανοικτά και κλειστά ράφια. Μπορείτε να τοποθετήσετε έναν εκτυπωτή και βιβλία σε ανοιχτά και να κρατήσετε φακέλους και όλα τα απαραίτητα πράγματα πίσω από κλειστές πόρτες.

Βιομηχανικό στυλ εργασίας στο σπίτι

Εργασία στο σπίτι στο εσωτερικό

Αρχική γραφείο

Γραφείο στο διαμέρισμα

Χώρος εργασίας σε στυλ χώρα

Εργασία στο σπίτι στο δωμάτιο

Εργασία στο σπίτι με έναν υπολογιστή

Όμορφος χώρος εργασίας στο σπίτι

Εργασία στο σπίτι με πολυθρόνα

Για το γραφείο στο σπίτι πρέπει να επιλέξετε μια άνετη καρέκλα. Μην εργάζεστε σε ένα σκαμνάκι κουζίνας, αλλά ξοδεύετε χρήματα και αγοράστε μια μαλακή, περιστρεφόμενη καρέκλα γραφείου. Θα είναι πολύ πιο παραγωγικό για σας να εργαστείτε σε αυτό.

Φροντίστε να εξετάσετε το ενδεχόμενο φωτισμού στο γραφείο του σπιτιού σας. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχουν παράθυρα ώστε να επισημαίνετε πότε αρχίζουν και τελειώνουν οι ώρες της ημέρας και μην χάνετε χρόνο. Πρέπει να έχει καλό τεχνητό φωτισμό γραφείου: ένας πολυέλαιος ή προβολείς στην οροφή, ένας άνετος επιτραπέζιος λαμπτήρας. Κανένα σύρματα δεν πρέπει να είναι ορατά στους τοίχους - είναι αποσπασματικά και ενοχλητικά.

Εργασία στο διαμέρισμα

Χώρος εργασίας με λάμπα στο σπίτι

Στυλ χώρου εργασίας σε σοφίτα

Ο χώρος εργασίας στο σπίτι είναι μικρός

Μινιμαλιστικό στυλ εργασίας στο σπίτι

Art Nouveau χώρο εργασίας

Μονόχρωμος χώρος εργασίας στο σπίτι

Ο χώρος εργασίας στο σπίτι είναι μικρός

Λειτουργική θέση στο σπίτι σε μια θέση

Σημαντικά μικρά πράγματα για άνετη δουλειά

Ένας άνετος χώρος εργασίας στο σπίτι είναι κατασκευασμένος από κομψά αξεσουάρ, τα οποία δεν πρέπει να είναι πάρα πολλά. Έτσι, για τον έλεγχο του χρόνου, κρεμάστε ένα ρολόι στον τοίχο. Βρείτε επίσης ένα μέρος για τη μαγνητική πλάκα σχιστόλιθου. Μπορείτε να επισυνάψετε σημειώσεις με υπενθυμίσεις, σχέδια εργασίας και μόνο κάρτες και εικόνες που σας εμπνέουν σε αυτό.

Για να αποθηκεύσετε μικρά αντικείμενα, χρησιμοποιήστε χαρτόνι και πλαστικά κουτιά με καπάκια, διακοσμημένα με πρωτότυπες εκτυπώσεις.Αποθηκεύστε χαρτικά, χαρτιά και άλλα απαραίτητα πράγματα σε αυτά, αλλά μην τα απορρίπτετε, πραγματοποιείτε περιοδικά έναν έλεγχο και πετάτε όλα όσα δεν χρειάζεστε.

Ο σχεδιασμός του χώρου εργασίας θα πρέπει να σας ευχαριστεί, οπότε αγοράστε τον εαυτό σας μια όμορφη χαρτικά. Δεν χρειάζεται να σημειώνετε σε ένα παλιό σχολικό σημειωματάριο με ένα απλό μολύβι. Αγοράστε ένα όμορφο σημειωματάριο, λαμπερά αυτοκόλλητα, μια σειρά πολύχρωμων στυλό και βάλτε τα σε ένα πρωτότυπο μεταλλικό κύπελλο. Μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο εργασίας στο σπίτι με ζωντανά φυτά σε κομψά αγγεία, μερικά ειδώλια, αγγεία με λουλούδια και άλλα μικρά πράγματα. Θυμηθείτε ότι κάθε πράγμα πρέπει να έχει τη δική του θέση. Και αν κάποιο αντικείμενο στο γραφείο του σπιτιού σας ενοχλεί, είναι καλύτερο να το αφαιρέσετε. Αν κοιτάξετε τις σύγχρονες ιδέες του χώρου εργασίας, θα δείτε ότι ανεξάρτητα από το ύφος, δεν υπάρχει τίποτα περιττό στο γραφείο του σπιτιού σας.

Εργασιακός χώρος στο σπίτι

Εξοπλισμός οικιακού εξοπλισμού στο χώρο εργασίας

Εσωτερική βελτίωση στο χώρο εργασίας

Χώρος εργασίας σε ένα δωμάτιο Χρουστσόφ

Εργασία σε διαμέρισμα στούντιο

Εσωτερική διακόσμηση στο χώρο εργασίας

Εργασία στο σπίτι με παράθυρο

Εργασία στο σπίτι στην οργάνωση

Εργασία στο σπίτι με διακόσμηση

Στυλ οικιακού γραφείου

Το εσωτερικό του χώρου εργασίας στο διαμέρισμα μπορεί να γίνει σε στυλ όπως:

 • πατάρι;
 • κλασικό
 • μινιμαλισμός;
 • Σκανδιναβική
 • χώρα ·
 • οικολογικό ύφος?
 • ανατολικά.
 • provence.

Σήμερα, το πατάρι στη δημοτικότητά του σπάει όλα τα αρχεία. Για να δημιουργήσετε ένα κομψό εσωτερικό ενός τέτοιου σχεδίου, θα πρέπει να δαπανήσετε χρήματα όχι μόνο για τα έπιπλα, αλλά και για τη διακόσμηση των τοίχων και των δαπέδων. Φυσικά, αυτό είναι ακριβό, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι κομψό, βολικό και τέλειο. Στο δωμάτιο, οι τοίχοι μπορούν να τοποθετηθούν με τούβλα ή να καλυφθούν με γυψοσανίδα που μοιάζει με σκυρόδεμα. Για ένα τέτοιο εσωτερικό, ένα απλό τραπέζι και τα ράφια από φυσικό ξύλο, μια δερμάτινη καφέ πολυθρόνα είναι κατάλληλα. Το ντουλάπι μπορεί να διακοσμηθεί με ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε ξύλινα κουφώματα.

Εργασία στο σπίτι στο υπνοδωμάτιο

Εργασία στο σπίτι με ράφια

Εργασία στο σπίτι με τραπέζι

Studio στο χώρο εργασίας

Ο χώρος εργασίας του σπιτιού είναι φωτεινό

DIY workplace στο σπίτι

Εργασία στο σπίτι σε σκούρα χρώματα

Εργοστάσιο στο σπίτι μετασχηματιστή

Τρέχουσες τάσεις στο χώρο εργασίας

Το σπίτι στο υπνοδωμάτιο μπορεί να κατασκευαστεί σε σκανδιναβικό στιλ. Αυτή η εσωτερική τάση χαρακτηρίζεται από μια ελαφριά χρωματική παλέτα και συνοπτική λεπτομέρεια. Το χρώμα των τοίχων σε ένα τέτοιο εσωτερικό μπορεί να είναι λευκό, μπλε, μπεζ. Τέτοιες τοίχοι θα είναι το τέλειο σκηνικό για φωτεινά εσωτερικά αντικείμενα. Στο σκανδιναβικό εσωτερικό πρέπει να υπάρχουν φωτεινά σημεία και έπιπλα από φυσικά υλικά.

Ένα ξύλινο τραπέζι καλυμμένο με βερνίκι ή λευκό χρώμα είναι ιδανικό για έναν υπολογιστή. Οι πάγκοι είναι απαραίτητες για την ομορφιά και την άνεση, μπορούν να καλυφθούν με κίτρινο, μπλε, πράσινο χρώμα.

Ξεχωριστός χώρος εργασίας στο σπίτι

Χώρος εργασίας ενός σπιτιού με πανοραμικό παράθυρο

Χώρος εργασίας ενός σπιτιού με διαμέρισμα

Εργασία στο σπίτι με γραφείο

Εργασία στο σπίτι με κρεμαστό γραφείο

Εργασία στο σπίτι με ράφια

Εργασία στο σπίτι σε εσωτερικούς χώρους

Χώρος εργασίας στο σπίτι παραδείγματα.

Απλός χώρος εργασίας στο σπίτι

Σε ένα μεγάλο γραφείο, μπορείτε να βάλετε ένα λαμπερό στρογγυλό χαλί στο πάτωμα, και σε ένα μικρό γραφείο στο σπίτι - ένα κομμάτι μισό μέτρο. Θα είναι σίγουρα άνετα μαζί της. Σε ένα γραφείο σε σκανδιναβικό στιλ, κουρτίνες από πυκνά λινό ή βαμβάκι, διακοσμημένα με γεωμετρική εκτύπωση, πρέπει να κρεμαστούν στο παράθυρο. Εάν τα έπιπλα είναι λευκά ή ξύλινα, το εσωτερικό μπορεί να διακοσμηθεί με φωτεινά πλαίσια με φωτογραφίες, χαρτικά και άλλα μικρά αντικείμενα σκανδιναβικού στυλ.

Μπορείτε να εργαστείτε και να χαλαρώσετε στο σπίτι - αυτό είναι ένα πλεονέκτημα της ελεύθερης εργασίας. Για να γίνει αυτό, σε ένα μεγάλο γραφείο, θα πρέπει να βρείτε ένα μέρος για έναν καναπέ ή μια απλή καρέκλα. Κατά τις ώρες αναψυχής, μπορείτε να περάσετε χρόνο διαβάζοντας ένα βιβλίο ή διαβάζοντας το αγαπημένο σας ιστολόγιο. Εάν εργάζεστε στο σπίτι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να βρίσκεστε στον υπολογιστή χωρίς να σηκώσετε το κεφάλι σας για 12 ώρες. Η εργάσιμη ημέρα στο σπίτι πρέπει να είναι από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. με διαλείμματα για μεσημεριανό γεύμα και ξεκούραση.

Αν σας αρέσει η Provence, κάντε το γραφείο στο σπίτι σας με αυτό το ύφος. Τα τεχνητά παλιά έπιπλα, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και η διακόσμηση σπιτιού σε παστέλ χρώματα είναι κατάλληλα γι 'αυτόν. Για το σπίτι γραφείο σε οικολογικό ή ανατολίτικο ύφος, τα έπιπλα και διακοσμητικά υλικά από φυσικά υλικά είναι κατάλληλα: φυσική πέτρα, βαμβάκι, λινό, ξύλο.

Εργασία στο σπίτι με απλό σχεδιασμό

Χώρος εργασίας στο σπίτι

Ρετρό στυλ εργασίας στο σπίτι

Εργασία στο σπίτι με ντουλάπια

Εργασία στο σπίτι με κουρτίνα

Σκανδιναβικό εργασιακό στυλ στο σπίτι

Εργασία στο σπίτι συνδυαστικά

Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον στο σπίτι

Εργασία στο σπίτι στο υπνοδωμάτιο

Το στυλ της χώρας θα φανεί πρωτότυπο στο εσωτερικό του γραφείου στο σπίτι, αλλά να το κάνει πιο δύσκολο από το σκανδιναβικό ή το κλασικό. Η χώρα είναι ένα ρουστίκ στυλ εσωτερικό. Σε ένα τέτοιο γραφείο, μπορείτε να κάνετε λευκούς τοίχους, αλλά είναι επιτακτική ανάγκη να τοποθετήσετε ξύλινα καφέ δοκάρια κάτω από την οροφή. Όλα τα έπιπλα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο. Τα καφέ ξύλινα ράφια που κλείνουν με γυαλί, φυσικά κορνιρισμένα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, μεταλλικό ρολόι με μεγάλη πλάκα και πολυέλαιο από σφυρήλατο σίδερο θα χωρέσουν σε ένα τέτοιο γραφείο.

Η επιλογή του εσωτερικού στυλ εξαρτάται από την περιοχή του υπουργικού συμβουλίου.Αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος, τότε είναι καλύτερο να σταματήσετε στο σοφίτα, τον μινιμαλισμό ή το σκανδιναβικό. Για τα μεγάλα γραφεία, η Provence, το κλασικό και η χώρα είναι κατάλληλα.

Όταν αρχίσετε να εργάζεστε στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε ένα γραφείο για τον εαυτό σας. Ο σωστά οργανωμένος χώρος, η διαθεσιμότητα όσων χρειάζεστε, ένα άνετο περιβάλλον εργασίας - όλα αυτά επηρεάζουν την παραγωγικότητα και το εισόδημά σας. Εάν θέλετε να κάνετε καλά χρήματα στο σπίτι και να αναπτυχθούν επαγγελματικά, να είστε έτοιμοι να επενδύσετε όχι μόνο στην εκπαίδευσή σας αλλά και στο εσωτερικό του γραφείου σας.

Ο χώρος εργασίας στο σπίτι είναι άνετος

Γωνιά εργασίας στο σπίτι

Εσωτερική διακόσμηση στο χώρο εργασίας

Χώρος εργασίας στην αίθουσα

Χώρος εργασίας με τραπέζι καθρέφτη

Εργασία στο σπίτι για ένα κορίτσι

Εργασία στο σπίτι με χρυσή διακόσμηση

Χώρος εργασίας στο σπίτι

Χώρος εργασίας στο εσωτερικό της περιοχής

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)