Διακόσμηση για τις αργίες
DIY δώρα για τις 8 Μαρτίου: ιδέες σχετικές με την Ημέρα της Γυναίκας (54 φωτογραφίες) DIY δώρα για τις 8 Μαρτίου: ιδέες σχετικές με την Ημέρα της Γυναίκας (54 φωτογραφίες)
Τα DIY δώρα για τις 8 Μαρτίου είναι ιδιαίτερα ζεστά και ζεστά. Δημιουργούνται από αυτοσχέδια μέσα, μαρτυρούν τα συναισθήματα που εκφράζονται και παραμένουν για μια μακρά μνήμη.
Χειροτεχνία για τις 8 Μαρτίου: με ειλικρινή αγάπη για όμορφες γυναίκες (57 φωτογραφίες)Χειροτεχνία για τις 8 Μαρτίου: με ειλικρινή αγάπη για όμορφες γυναίκες (57 φωτογραφίες)
Οι χειροτεχνίες για τις 8 Μαρτίου γίνονται με ιδιαίτερη ανησυχία και έμπνευση, καθώς οι γυναικείες διακοπές συμπίπτουν με την αρχή της από μακρού αναμενόμενης άνοιξης.
Κάνοντας δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια μας: μερικές εξαιρετικές ιδέες (72 φωτογραφίες)Κάνοντας δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια μας: μερικές εξαιρετικές ιδέες (72 φωτογραφίες)
Για πολλά χρόνια, οι άνδρες έλαβαν το ίδιο πράγμα με τον Defender της Ημέρας του Πατρίδα: αφρός ξυρίσματος, αλκοόλ, κάλτσες. Να είστε πιο πρωτότυπο και να κάνετε δώρα για τις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια σας.
Ενδιαφέροντα βιοτεχνία στις 23 Φεβρουαρίου: πρωτότυπες ιδέες για αρχάριους (54 φωτογραφίες)Ενδιαφέροντα βιοτεχνία στις 23 Φεβρουαρίου: πρωτότυπες ιδέες για αρχάριους (54 φωτογραφίες)
Οι βιοτεχνίες για τις 23 Φεβρουαρίου με μοτίβα στρατού θα ευχαριστήσουν τους μπαμπάδες και τους παππούδες και θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας γιορτής γιορτής. Θα είναι ευχάριστο να λάβετε ένα τέτοιο δώρο για τον σύζυγο, τον φίλο σας, και τόσο ο γιος όσο και ο αδελφός θα είναι ευχαριστημένοι με την ειδική ...
DIY δώρο για τις 14 Φεβρουαρίου: 9 όμορφες ιδέες για δημιουργικές φύσεις (108 φωτογραφίες)DIY δώρο για τις 14 Φεβρουαρίου: 9 όμορφες ιδέες για δημιουργικές φύσεις (108 φωτογραφίες)
Εμπνευσμένο από μερικές απλές ιδέες, δεν θα είναι δύσκολο να ευχαριστηθείτε τους αγαπημένους σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ακόμα και ένας αρχάριος που δεν έχει ιδιαίτερη ... θα είναι σε θέση να κάνει ένα δώρο στις 14 Φεβρουαρίου με τα χέρια του.
Αρχικές τέχνες στις 14 Φεβρουαρίου για τους αγαπημένους και τη διακόσμηση του σπιτιού (100 φωτογραφίες)Αρχικές τέχνες στις 14 Φεβρουαρίου για τους αγαπημένους και τη διακόσμηση του σπιτιού (100 φωτογραφίες)
Οι βιοτεχνίες της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου δεν μοιάζουν πλέον εξοικονόμηση, αλλά θεωρούνται ως πραγματικό έργο τέχνης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δώρο ή για να διακοσμήσουν ένα εορταστικό εσωτερικό.
Όμορφη και με αγάπη: σχεδιασμός για τις 14 Φεβρουαρίου (78 φωτογραφίες)Όμορφη και με αγάπη: σχεδιασμός για τις 14 Φεβρουαρίου (78 φωτογραφίες)
Για να κάνετε εγγραφή στις 14 Φεβρουαρίου, δεν είναι απαραίτητο να παραγγείλετε δείπνο σε ένα ακριβό εστιατόριο. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πραγματικά μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι για μια ρομαντική βραδιά με το αγαπημένο σας πρόσωπο.
Παιδικές ιδέες σχεδίου γενεθλίων: είναι εύκολο να κάνετε διακοπές με τα χέρια σας; (60 φωτογραφίες)Παιδικές ιδέες σχεδίου γενεθλίων: είναι εύκολο να κάνετε διακοπές με τα χέρια σας; (60 φωτογραφίες)
Είναι εύκολο να κάνετε διακοπές με τα χέρια σας; Πώς να κανονίσετε τα γενέθλια των παιδιών και τι χρειάζεται για αυτό; Όλα είναι απλά αν υπάρχει μια επιθυμία και δημιουργική φαντασία. Το κύριο πράγμα στις διακοπές είναι η ιδέα και ...
Μια γιρλάντα χαρτιού είναι μια απλή αλλά πολύ όμορφη διακόσμηση (31 φωτογραφίες)Μια γιρλάντα χαρτιού είναι μια απλή αλλά πολύ όμορφη διακόσμηση (31 φωτογραφίες)
Κοινή διακόσμηση για κάθε περίσταση είναι οι χαρτοφύλακες χαρτιού. Χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά για την κατασκευή τους, αλλά το πολύχρωμο χαρτί ταιριάζει καλύτερα.
Γυαλιά Γάμου: ενδιαφέρουσες ιδέες για διακόσμηση (23 φωτογραφίες)Γυαλιά Γάμου: ενδιαφέρουσες ιδέες για διακόσμηση (23 φωτογραφίες)
Κατά την προετοιμασία για το γάμο, τα μικρά πράγματα είναι σημαντικά: ένα μαξιλάρι για δαχτυλίδια, ένα μπουκέτο νύφης και ένα μπουτονιέρα του γαμπρού. Τα εξειδικευμένα γυαλιά μπορούν να δημιουργήσουν μια ρομαντική διάθεση και να γίνουν μια πραγματική διακόσμηση μιας επίσημης στιγμής.
Προσκλήσεις DIY: απλή, όμορφη, πρωτότυπη (26 φωτογραφίες)Προσκλήσεις DIY: απλή, όμορφη, πρωτότυπη (26 φωτογραφίες)
Το θέατρο αρχίζει με κρεμάστρα, και η γιορτή του γάμου - με κάρτες πρόσκλησης. Κάντε πρωτότυπες και όμορφες προσκλήσεις με τα χέρια σας - και δημιουργήστε τους επισκέπτες για την ατμόσφαιρα των επερχόμενων διακοπών.
Φορτώστε περισσότερο

Εορταστική διακόσμηση σπιτιού: πιθανές επιλογές διακόσμησης

Η παράδοση της διακόσμησης του σπιτιού σας για τις διακοπές έχει τις ρίζες της στην τελετουργική αντίληψη του κόσμου. Σε εκείνους τους αρχαίους χρόνους, το ημερολόγιο χωριζόταν σε καθημερινές και αργίες, και ήταν δυνατόν να προσδιοριστεί η διαφορά μεταξύ αυτών των περιόδων με τη βοήθεια διακοσμήσεων. Τώρα η διακόσμηση δίνει θετικά συναισθήματα, ένα αίσθημα παιδικής χαράς και ένα μαγικό θαύμα.Σε πολλές κριτικές εσωτερικού σχεδιασμού, μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συμβουλές για διακόσμηση διακοπών. Η διακόσμηση είναι ένα σημαντικό στάδιο προετοιμασίας για ένα εορταστικό γεγονός, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα του αναμενόμενου γεγονότος. Υπάρχουν πολλές διακοπές στο ημερολόγιο. Προκειμένου να θυμάστε ότι η γιορτή είναι ενδιαφέρουσα και ζωντανή, θα πρέπει να αποφασίσετε για το στυλ και το θέμα του επερχόμενου γεγονότος. Για να οργανώσετε την γιορτή, προσφέρονται πολλά στολίδια. Αυτές μπορεί να είναι διάφορες επιλογές - από προσκλήσεις σε συλλογές με στυλ.

Οι διακοπές αποτελούνται από λεπτομέρειες

Μια μεγάλη επιλογή του αρχικού κοσμήματος θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε τις πιο ενδιαφέρουσες αποφάσεις σχετικά με το εσωτερικό σχέδιο για τις διακοπές:
 • γιρλάντες - φτιαγμένες από φύλλο αλουμινίου, χαρτί, ηλεκτρικό, διαφόρων μορφών, χρωμάτων και μεγεθών - μια τεράστια ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούνται και καταπληκτικές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μια μαγική διάθεση.
 • κροτίδες και σπινθηριστές - ένα απαραίτητο σύμβολο της Πρωτοχρονιάς διακοπές?
 • μπαλόνια - απεριόριστες δυνατότητες χρήσης ποικίλων φουσκωτών διακοσμήσεων, ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος εορταστικής διακόσμησης.
 • παιχνίδια και αναμνηστικά - πρόσθετα αξεσουάρ είναι απαραίτητα για τη δημιουργία μιας εορταστικής ατμόσφαιρας, μπορούν να χρησιμεύσουν ως βραβεία σε αγώνες.
 • αποκριάτικα προμήθειες - γραφικές λεπτομέρειες για απεριόριστη διασκέδαση.
 • κεριά - θα κάνει ένα ιδιαίτερο κομψό σε κάθε εορταστική εκδήλωση.
Για την τέλεια διακόσμηση δημιουργικών διακοπών προσφέρονται πολλές ποικιλίες διακοσμητικών στοιχείων.

Εορταστική ρύθμιση πίνακα

Προκειμένου να τονίσουμε τη σοβαρότητα της στιγμής, αξίζει να σκεφτούμε μια εορταστική υπηρεσία:
 • κομψά υφάσματα - ένα υπέροχο τραπεζομάντιλο, δρομείς για τους επισκέπτες και χαρτοπετσέτες πρέπει να είναι μία σύνθεση.
 • σύνολα ή σετ - τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα είναι η κύρια διακόσμηση του πίνακα.
 • κομψά αξεσουάρ με τη μορφή δαχτυλιδιών χαρτοπετσέτας ή κηροπήγια θα κάνουν μια εξαιρετική σημείωση στο σχεδιασμό ενός εορταστικού γεύματος?
 • κρυστάλλινα ποτήρια για ποτά - το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός εορταστικού δείπνου.
 • τα επιτραπέζια σκεύη μιας χρήσεως, τα τραπεζομάντιλα και οι χαρτοπετσέτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τον καθορισμό των τραπεζιών στη φύση ή για τις διακοπές των παιδιών.
Μια επιπλέον κατάλληλη διακόσμηση μπορεί να είναι ένα μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια.

Τόπος εφαρμογής

Διακοσμήσεις για τις διακοπές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση διάφορων εσωτερικών χώρων:
 • για την εορταστική διακόσμηση στο σπίτι υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα για διακόσμηση?
 • διακόσμηση των χώρων γραφείων είναι πιο σύντομη και αυστηρή?
 • Μια ποικιλία από αξεσουάρ διακοπών χωρίς όριο μεγέθους χρησιμοποιείται για πικνίκ, εκδηλώσεις δρόμου, εξωτερική διακόσμηση σπιτιού.
Με τη βοήθεια διακοσμητικών αξεσουάρ, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ειδική επίσημη ατμόσφαιρα οπουδήποτε.

Στυλιζαρισμένες συλλογές

Υπάρχουν ορισμένοι τύποι και είδη διακόσμησης που διαφέρουν ανάλογα με την κατηγορία του συμβάντος:
 • για τα αγόρια - ο λαμπρός σχεδιασμός του αναμενόμενου γεγονότος είναι η πιο κερδοφόρα έκδοση μιας μεγάλης γιορτής.
 • για τα κορίτσια - γοητευτικό λεπτό κόσμημα θα βοηθήσει να διακοσμήσετε την γιορτή για την πριγκίπισσα?
 • αγάπη - παραδοσιακές και δημιουργικές ιδέες διακοπών για ένα ρομαντικό πάρτι.
 • λουλούδια - floral διακόσμηση από μια ποικιλία υλικών είναι σε μεγάλη ζήτηση για τη διακόσμηση των εορτασμών.
Αρχικό και κομψό κόσμημα θα προσελκύσει την προσοχή κάθε κοινού. Μια αξέχαστη διαμονή απαιτεί ποιοτική διακόσμηση. Πώς καλύτερα να οργανώσει ένα εορταστικό εσωτερικό, μια σύγκριση των κύριων κατευθύνσεων της εορταστικής διακόσμησης θα πει. Τα αυθεντικά διακοσμητικά στοιχεία θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τις πιο τολμηρές ιδέες και τους εκλεπτυσμένους επισκέπτες, να γεμίσετε το σπίτι με την προσδοκία μιας μαγευτικής διακοπές.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)