Ιδέες για τη διακόσμηση των γενεθλίων των παιδιών: είναι εύκολο να κάνετε διακοπές με τα χέρια σας; (60 φωτογραφίες)

Όλοι οι ενήλικες, βέβαια, γνωρίζουν ποιες διακοπές για τα παιδιά είναι οι πιο αγαπημένες, επιθυμητές και αναμενόμενες. Είναι το Νέο Έτος και τα Γενέθλια. Και αν τα παιδιά πρέπει να μοιράζονται το Νέο Έτος και τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές με τους ενήλικες, τότε θέλουν να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους για να το θυμούνται εδώ και πολλά χρόνια, γιατί αυτή είναι μόνο η μέρα τους, η μόνη του έτους και μοναδική σε όλες τις επόμενες ζωές.

Κάνοντας τα γενέθλια ενός παιδιού στο θέμα της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων

Διακόσμηση των γενεθλίων των παιδιών με πεταλούδες

Το θέμα Batman για τα παιδιά

Διακόσμηση των γενεθλίων των παιδιών με μπαλόνια χαρτιού.

Δημιουργία σκευών χαρτιού γενεθλίων για παιδιά

Διακόσμηση γενεθλίων για παιδιά με καραμέλα

Μπορείτε, φυσικά, να παραγγείλετε ένα καφέ και να προσκαλέσετε επαγγελματίες να διοργανώσουν παιδικά πάρτι, αλλά μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού στο σπίτι και να προετοιμάσετε τα πάντα, από τη διακόσμηση δωματίου μέχρι ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Τι χρειάζεται για να διασφαλιστεί ότι η καλή διάθεση και η ατμόσφαιρα των διακοπών δεν αφήνουν το παιδί σας και τους καλεσμένους του όλα τα γενέθλιά του; Το κυριότερο είναι η προετοιμασία.

Δημιουργία παιδικών γενεθλίων με έγχρωμο χαρτί

Δημιουργία παιδικών γενεθλίων με λουλούδια

Διακόσμηση για τα γενέθλια των παιδιών

Ρουστίκ παιδιά διακόσμηση πάρτι γενεθλίων

Κάνοντας κορίτσια γενεθλίων παιδιών

Τι είναι σημαντικό να θυμάστε κατά την προετοιμασία για εγγραφή;

Εκείνοι οι γονείς που έχουν ήδη προετοιμαστεί για τον εορτασμό των γενεθλίων του παιδιού τους γνωρίζουν ότι για να πετύχουν τα πάντα και να μην χάσουν τίποτα για την προετοιμασία των διακοπών, πρέπει να γίνει μια λίστα. Και αυτός ο κατάλογος πρέπει να περιλαμβάνει:

 • επιλογή θέμα γενεθλίων?
 • προσκλητήρια για τους επισκέπτες ·
 • διακόσμηση δωματίου
 • διακόσμηση ενός πίνακα γενεθλίων για παιδιά.
 • ψυχαγωγικό πρόγραμμα;
 • δώρα για τους επισκέπτες.

Όλες οι ιδέες για το σχεδιασμό των γενεθλίων των παιδιών πρέπει να εξετάζονται και να συζητούνται στο συμβούλιο οικογενειών.

Disney θέμα για τα παιδιά

Διακόσμηση των γενεθλίων των παιδιών στο θέμα της φύσης

Δημιουργία γενεθλίων παιδιών με φιγούρες

Παιδική διακόσμηση γενεθλίων με φρούτα

Η επιρροή των θεμάτων στο σχεδιασμό των γενεθλίων των παιδιών

Πριν ξεκινήσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας για τα γενέθλιά σας, πρέπει να αποφασίσετε για ένα θέμα, επειδή η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου όπου θα γίνει ο εορτασμός εξαρτάται από το θέμα. Το θέμα, με τη σειρά του, εξαρτάται από το φύλο και την ηλικία του παιδιού.

 • Θέματα χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων. Αυτά τα θέματα είναι κατάλληλα για τα μικρότερα παιδιά. Οι ιδέες σχεδίασης μπορούν να αναζητηθούν στο Διαδίκτυο, ή μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας. Για τα παιδιά κάτω των τριών ετών, είναι καλύτερο να διακοσμήσετε το εσωτερικό με όχι πολύ φωτεινά χρώματα και να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα που είναι ασφαλή για αυτήν την ηλικία για να διακοσμήσετε. Ακόμα και ένα κανονικό μπαλόνι, που σκάει, μπορεί να φοβίσει το μωρό, αλλά επειδή πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όταν επιλέγεις ένα θεματικό ντεκόρ.
 • Για μεγαλύτερα παιδιά (ηλικίας από 3 έως 7 ετών), μπορείτε να επιλέξετε το θέμα όχι μόνο των χαρακτήρων γελοιογραφίας, αλλά και το θέμα του "νέου τεχνικού" ή του "νεαρού ταξιδιώτη". Σε αυτή την ηλικία, όλα τα παιδιά είναι περίεργα και διακοσμώντας το εσωτερικό με γράμματα, φόρμουλες ή κάρτες, μπορείτε να προσελκύσετε παιδιά σε γνωστικά παιχνίδια. Η διακόσμηση για διακόσμηση πρέπει να επιλέγεται ως ποικίλη σε δομή (χαρτί, πλαστικό, ύφασμα), και σε χρώμα. Όσο πιο φωτεινά είναι τα χρώματα, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάθεση των μικρών επισκεπτών.
 • Για τους εφήβους, τα θέματα των διακοπών μπορεί να είναι πιο ποικίλα και να δώσουν μια τεράστια πτήση φαντασίας για διακόσμηση. Ωστόσο, ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η ιδιοσυγκρασία και οι επιθυμίες του ίδιου του γενεθλίων, αξίζει ακόμα να τηρήσουμε πιο ήρεμα και συνοπτικά χρώματα στο εσωτερικό σχέδιο. Είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιείτε διακοσμητικά στοιχεία και διακοσμήσεις "μωρό", διότι στην ηλικία των 12-15 ετών τα παιδιά αισθάνονται ήδη αρκετά παλιά.

Όπως μπορείτε να δείτε, πολλά εξαρτώνται από το θέμα των γενεθλίων και της ηλικίας του παιδιού στο σχεδιασμό των γενεθλίων των παιδιών. Ωστόσο, όχι μόνο η ηλικία, αλλά και το φύλο επηρεάζουν το πώς θα διακοσμηθεί το εορταστικό εσωτερικό και το γιορτινό τραπέζι.

Παιδική γιορτή γενεθλίων παιδιών με θέμα το ποδόσφαιρο

Διακόσμηση γενεθλίων παιδιών με γιρλάντα

Γενέθλια για 1 έτος

Διαρρύθμιση μπαλονιών για τα γενέθλια των παιδιών

Παιδική διακόσμηση γενεθλίων με κόκκινο χρώμα

Δημιουργία γενεθλίων παιδιών στο θέμα lego

Κάνοντας τα γενέθλια των παιδιών το καλοκαίρι

Παιδική διακόσμηση γενεθλίων αγόρι

Παιδική διακόσμηση γενεθλίων με minions

Πώς το φύλο του παιδιού στο σχεδιασμό των γενεθλίων των παιδιών

Κορίτσια και αγόρια - είναι τόσο διαφορετικά στην ηλικία και την ιδιοσυγκρασία, πράγμα που σημαίνει ότι τα θέματα τους θα διαφέρουν. Για τα γενέθλια ενός αγοριού, είναι καλύτερο να σχεδιάσετε ένα δωμάτιο σε θαλάσσιο ύφος, στυλ διαστημικών ταξιδιών ή "μπάτσοι και κλέφτες", όπου τα κύρια χρώματα θα είναι μπλε, μπλε, μαύρο, λευκό, χρυσό και γκρι.

Μωρό γενέθλια διακόσμηση

Διακόσμηση των γενεθλίων των παιδιών με στεφάνι μπαλονιών.

Δημιουργία παιδικών γενεθλίων με ελικόπτερα

Φωτεινή διακόσμηση για τα γενέθλια των παιδιών

Δημιουργία παιδικών γενεθλίων με λαγούς

Τα κορίτσια τείνουν περισσότερο στις όμορφες πριγκίπισσες, νεράιδες και βασίλεια νεράιδων και κατά συνέπεια, κατά το σχεδιασμό, πρέπει να εξετάσετε το λεπτό ροζ και λευκό θέμα του ντεκόρ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτεινότερα - κόκκινο, πράσινο, μπλε και κίτρινο. Όλα θα εξαρτηθούν από την ηλικία των παιδιών και το θέμα των γενεθλίων.

Οι έφηβοι, κατά κανόνα, έχουν κοινά κόμματα και ως εκ τούτου το χρωματικό σύστημα θα εξαρτηθεί από το θέμα. Μαύρο, λευκό, κόκκινο, μπεζ, μπλε και πράσινο είναι τα κύρια σχέδια χρωμάτων για τη διακόσμηση των διακοσμήσεων γενεθλίων για εφήβους. Τα διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να χρησιμεύσουν ως φωτογραφίες, χαρτικά, μπαλόνια, κινέζικα φανάρια, γιρλάντες.

Ναυτικό πάρτι γενέθλια πάρτι διακόσμηση

Διακόσμηση των γενεθλίων των παιδιών στο στυλ του moto

Διακοσμητικά ποτά για τα γενέθλια των παιδιών

Κόμμα γενεθλίων των παιδιών με θέμα τα πειρατικά

Κάνοντας κέικ γενεθλίων παιδιών

Προσκλήσεις και βραβεία για τους επισκέπτες - η βάση για το σχεδιασμό των γενεθλίων των παιδιών

Όταν το θέμα των γενεθλίων επιλέγεται, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει, θέτοντας το στόχο της διακόσμησης των γενέθλια με τα χέρια σας, είναι να κάνετε προσκλήσεις για τους επισκέπτες. Φυσικά μπορείτε να βρείτε θεματικές προσκλήσεις στο κατάστημα, μπορείτε να τις βρείτε στο Διαδίκτυο και να τις εκτυπώσετε, αλλά είναι καλύτερο να κάνετε τις προσκλήσεις μόνοι σας, επειδή οι πιο πρωτότυπες προσκλήσεις γίνονται ακριβώς όταν τα ίδια τα παιδιά συμμετέχουν στην παραγωγή τους.

Κάνοντας αφίσες γενεθλίων παιδιών

Κάνοντας ένα παιδί γενέθλια στην παραλία

Διακόσμηση πάρτι γενεθλίων έφηβος

Διακόσμηση των γενεθλίων των παιδιών στο θέμα της αστυνομίας

Ένα άλλο στοιχείο στο σχεδιασμό των γενεθλίων των παιδιών με τα χέρια τους μπορεί να είναι χειροτεχνία για παιδιά. Αυτή η επιλογή δεν είναι το πιο ακριβό, γιατί οι χειροποίητες τέχνες μπορούν να λειτουργήσουν όχι μόνο ως θεματικός σχεδιασμός αλλά και ως βραβεία κινήτρων στο πρόγραμμα του ανταγωνισμού, όπου οι ίδιοι οι επισκέπτες θα επιλέξουν το αγαπημένο τους δώρο.

Κάνοντας ένα ποπ κορν γενεθλίων για τα παιδιά

Παιδική διακόσμηση διακοπών

Ρετρό στυλ Παιδικά Γενέθλια Διακόσμηση

Ροζ διακόσμηση πάρτι γενεθλίων

Ρουστίκ παιδιά διακοσμήσεις γενεθλίων στυλ

Δημιουργία γενεθλίων παιδιών στο θέμα της μικρής γοργόνας

Κάνοντας τα γενέθλια των παιδιών στον κήπο

Κάνοντας γενέθλια μωρών με χαρτοπετσέτες

Κάνοντας τα γενέθλια των παιδιών με ένα σερπαντίνα

Διακόσμηση δωματίου για τα γενέθλια των παιδιών

Η πραγματοποίηση των γενεθλίων των παιδιών (αν το ξοδεύετε στο σπίτι) είναι φθηνότερο στο σχέδιο προϋπολογισμού, αλλά για να εφαρμόσετε την ιδέα της θεματικής διακόσμησης του δωματίου με τα χέρια σας, θα χρειαστεί χρόνος - περίπου ένα μήνα. Πώς μπορείτε να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο;

 • Σχεδιασμός ζώνης φωτογραφιών. Η ζώνη της φωτογραφίας είναι απαραίτητη για τα παιδιά να τραβήξουν φωτογραφίες όχι στο φόντο των ντουλαπιών και σε ένα γιορτινό τραπέζι, αλλά σε ένα φόντο που αντιστοιχεί στο θέμα των γενεθλίων τους. Για να σχεδιάσετε μια ζώνη φωτογραφιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εσωτερικά στοιχεία. Το κύριο πράγμα είναι ότι η ζώνη δεν "ανάβει" κατά τη διάρκεια της φωτογραφίας. Μπορείτε να διακοσμήσετε τη ζώνη φωτογραφιών με διάφορες πρωτότυπες διακοσμήσεις: έγχρωμοι ανεμιστήρες, κινέζικα φανάρια, πομπώδες, κορδέλες χαρτιού, κλπ.
 • Διακόσμηση δωματίου. Μπορείτε βεβαίως να οργανώσετε όχι μόνο το δωμάτιο όπου θα γίνει ο εορτασμός αλλά και ολόκληρο το σπίτι, αλλά τότε ολόκληρη η οικογένεια θα πρέπει να εργαστεί σκληρά. Αλλά οι επισκέπτες θα εκπλαγούν όταν η είσοδος γιορτάζεται με μπαλόνια ή πολύχρωμες κορδέλες χαρτιού θα τις συναντήσει στην είσοδο. Για να διακοσμήσετε, μπορείτε να κάνετε διάφορες διακοσμήσεις από το χρωματιστό χαρτί μαζί με το παιδί σας: αστέρια, σημαίες, μπάλες κηρήθρας. Μπορείτε να διακοσμήσετε ολόκληρο το δωμάτιο με μεγάλα λουλούδια από χαρτί ή μπορείτε να φτιάξετε γιρλάντες με πολύχρωμα φανάρια ή γράμματα. Όλα εξαρτώνται από το θέμα των διακοπών και τη φαντασία σας.
 • Ο σχεδιασμός του παιδικού τραπέζι. Ο εορταστικός πίνακας αποτελεί επίσης στοιχείο διακόσμησης και είναι απαραίτητο να το οργανώσουμε σύμφωνα με το εορταστικό θέμα και την ηλικία των παιδιών που θα έρθουν να επισκεφθούν. Μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά είναι παιδιά και αγαπούν τα πάντα φωτεινά και πολύχρωμα και ως εκ τούτου τραπεζομάντιλα, χαρτοπετσέτες και λευκά επιτραπέζια σκεύη μίας χρήσης με ένα θεματικό μοτίβο θα φαίνονται αρμονικά στο ντεκόρ του εορταστικού δωματίου. Προκειμένου να προσελκύσετε μικρούς επισκέπτες και να τους τοποθετήσετε στο εορταστικό τραπέζι, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρό αναμνηστικό κοντά σε κάθε πλάκα με τη μορφή παιχνιδιού ζώων υπερήρωων ή μικρής νεράιδας, αν αυτό είναι τα γενέθλια του κοριτσιού. Έτσι ώστε τα παιδιά να γνωρίζουν ποιος κάθεται και από όπου, από χαρτοπετσέτες, μπορείτε να φτιάξετε τα ζώα origami και να τα βάζετε σε πιάτα.

Κατά τη διακόσμηση ενός δωματίου, πρέπει να θυμάστε ότι τα παιδιά είναι περίεργα και ανήσυχα και δύσκολα να κρατηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ένα μέρος και ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να φροντίσετε την περιοχή για ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα γενεθλίων.

Ρύθμιση πίνακα για τα γενέθλια των παιδιών.

Μπαλόνια για παιδιά

Δημιουργία γλυκά γενεθλίων παιδιών

Γλυκά για τα γενέθλια των παιδιών

Παιδικό τραπέζι γενεθλίων

Διακόσμηση των γενεθλίων των παιδιών σε κίτρινο χρώμα

Χρυσή διακόσμηση γενεθλίων για παιδιά

Κάνοντας τα γενέθλια των παιδιών με τα ζώα

Παιδική διακόσμηση γενεθλίων με αστέρια.

Τα γενέθλια των παιδιών που ξοδεύονται στο σπίτι θα είναι μια αξέχαστη γιορτή όχι μόνο για το πρόσωπο των γενεθλίων αλλά και για τους επισκέπτες, αλλά και για εσάς, εάν η προετοιμασία για αυτό θα είναι μια χαρά, όχι καθήκον, για εσάς. Οι καλύτερες ιδέες και φαντασιώσεις έρχονται όταν υπάρχει η επιθυμία να δημιουργήσετε διακοπές με τα χέρια σας.

Διακόσμηση για καρέκλες γενεθλίων για παιδιά

Διακόσμηση κέικ για τα γενέθλια των παιδιών

Τούρτα γενεθλίων

Tropical διακόσμηση παιδιά γενέθλια στυλ

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)