Στρογγυλό κρεβάτι στο εσωτερικό του υπνοδωματίου (50 φωτογραφίες): ενδιαφέροντα μοντέλα και υλικά

Ένα στρογγυλό κρεβάτι είναι μια πρόκληση για το στερεότυπο, είναι μια παραίτηση από τους συνήθεις κανόνες, την ομορφιά και την πρωτοτυπία. Είσαι ονειρικό και όχι σαν όλοι οι άλλοι; Θέλετε η κρεβατοκάμαρά σας να εντυπωσιάσει και να προσελκύσει ενδιαφέρον; Όλοι όσοι βλέπουν ένα στρογγυλό κρεβάτι στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας δεν θα μπορούν ποτέ να το ξεχάσουν. Πώς να επιλέξετε ένα κρεβάτι, πώς να τον εξοπλίσει και να το χωρέσει αρμονικά στο εσωτερικό; Θέλετε ένα στρογγυλό κρεβάτι στο σπίτι; Επομένως, βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας υπεύθυνης απόφασης - ποιο κρεβάτι θα επιλέξετε και κατά πόσον θα προτιμάτε την στρογγυλότητα των μορφών του ύπνου γενικά;

Στρογγυλό χρυσό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Μαύρο στρογγυλό κρεβάτι με ψηλό κεφαλάρι

Μοντέρνο λευκό και γκρι στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Οφέλη από ένα στρογγυλό κρεβάτι

Συναρπαστικές μορφές μιας βαρύτητας, σαν να ανέβουν στο κέντρο ενός κρεβατιού δωματίου, δεν είναι αυτό το όνειρο των κατόχων; Ο βασιλικός σχεδιασμός του υπνοδωματίου με στρογγυλό κρεβάτι θα διακοσμήσει κάθε σπίτι. Εκτός από την ομορφιά, έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Ένα στρογγυλό κρεβάτι έχει μια κουκέτα περισσότερο από ένα συνηθισμένο κρεβάτι. Είναι κατάλληλο ακόμη και για ένα πολύ ψηλό άτομο.
 • Εάν το κρεβάτι έχει αρκετά μεγάλη διάμετρο, τότε μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει μερικούς ανθρώπους.
 • Μια στρογγυλή κουκέτα δημιουργεί πρόσθετη άνεση, παράγει ένα αίσθημα ασφάλειας, ένα είδος φωλιάς, όπου βασιλεύει η ειρήνη και η σιωπή. Ο κύκλος δεν είναι μάταιο σύμβολο αρμονίας.
 • Μπορείτε να καθίσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση κατά τη διάρκεια του ύπνου, ειδικά εάν έχετε την τάση να μετακινείτε γύρω από το χώρο του υπνοδωματίου εν αγνοία τους.
 • Το στρογγυλό κρεβάτι έχει σχεδιαστεί για να γίνει το επίκεντρο της προσοχής, ιδιαίτερα ενδιαφέρον για διαμερίσματα στούντιο, όπου η χωροθέτηση είναι πολύ πιο ελεύθερη από ό, τι στις συνήθεις διατάξεις.

Πιστεύεται ότι ο ύπνος σε στρογγυλό κρεβάτι θα δείξει αυξημένο ενδιαφέρον για ταξίδια και επιστροφή στο σπίτι του με μεγάλη ευχαρίστηση. Πιθανώς, ο συμβολισμός των τροχών και των γουρμάτων των νομάδων λειτουργεί για το υποσυνείδητο.

Στρογγυλό μωβ δερμάτινο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Στρογγυλό λευκό δερμάτινο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Γκρι γκρι κρεβάτι με ψηλό κεφαλάρι

 Μπλε-πράσινο στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Μπεζ καφέ στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Στρογγυλό καφέ κρεβάτι με ψηλό κεφαλάρι

Ρετρό ασπρόμαυρο στρογγυλό κρεβάτι

Μπεζ στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Λευκό στρογγυλό κρεβάτι με ράφια στο υπνοδωμάτιο

Μειονεκτήματα των στρογγυλών κλινών

Αλλά υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά των στρογγυλών κλινών που πρέπει να υπολογίζετε με. Εάν σας τρομάξουν και σας κάνουν να σκεφτείτε, εγκαταλείψτε το στρογγυλό κρεβάτι υπέρ του πιο παραδοσιακού συγγενή σας.

 • Ένα στρογγυλό κρεβάτι είναι ακριβότερο από τα κανονικά ορθογώνια · το υψηλό κόστος τους καθορίζεται από ένα ειδικό σχέδιο.
 • Τα στρώματα για στρογγυλά κρεβάτια πρέπει να παραγγελθούν ειδικά, είναι σπάνια δυνατό να βρεθεί ένα στρογγυλό στρώμα προς πώληση, και επιπλέον, είναι κατάλληλο ειδικά για το κρεβάτι σας.
 • Είναι δύσκολο να επιλέξετε κρεβάτι για το μέγεθος του κρεβατιού σας. Πιθανότατα, θα πρέπει να το ράψετε στην τάξη. Αλλά μπορεί να αποδειχθεί πιο κερδοφόρο από οικονομική άποψη από το να αγοράσει έτοιμα.
 • Ένα στρογγυλό κρεβάτι δεν ταιριάζει καθόλου σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο, δεν υπάρχει καθόλου χώρος, καθώς τα στρογγυλά κρεβάτια είναι εντυπωσιακά σε μέγεθος, θα είναι γεμάτα σε ένα μικρό δωμάτιο με στρογγυλό κρεβάτι.
 • Αν η κλίνη δεν είναι αρκετά μεγάλη σε διάμετρο, τότε ο ύπνος εκεί γίνεται πολύ άβολος.

Στρογγυλό λευκό δερμάτινο κρεβάτι με ψηλό κεφαλάρι

Στρογγυλό κρεβάτι σφυρήλατου σιδήρου

Στρογγυλό λευκό κρεβάτι με ορθογώνιο στρώμα

Μαύρο γυαλιστερό στρογγυλό κρεβάτι

Μαύρο δερμάτινο στρογγυλό κρεβάτι με λευκό στρώμα

Κόκκινο και λευκό επιβλητικό στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Λευκό σύγχρονο στρογγυλό κρεβάτι

Μαύρο και άσπρο ύφασμα για στρογγυλό κρεβάτι

Φανταστικό μπεζ ροζ στρογγυλό κρεβάτι

Τύποι στρογγυλών κλινών

Η ποικιλία από στρογγυλά κρεβάτια είναι τεράστια. Δεν υπάρχει τέλος στο σχεδιασμό να σκέφτεται πόσο αδύνατο είναι να βρεις δύο όμοια στρογγυλά κρεβάτια. Η ποικιλία τους ευχαριστεί τους υποστηρικτές αυτού του στυλ επίπλου, αφού είναι πολύ απλό να είναι πρωτότυπο και να βρει ένα τέτοιο στρογγυλό κρεβάτι που να ταιριάζει απόλυτα με τις φαντασιώσεις και τη γεύση σας.

 • Δερμάτινο ή δερματικό υποκατάστατο
 • Το μέταλλο, για παράδειγμα, σφυρηλατείται
 • Ξύλινο
 • Με ή χωρίς πλάτη και μπράτσα
 • Το μέγεθος είναι μικρό για χαλάρωση και μεγάλο για ύπνο, μεταξύ των μεγάλων - μονό και διπλό
 • Ενσωματωμένα και μετασχηματιστές - αναδιπλούμενα, ολισθαίνοντα και σύνθετα, τα οποία απελευθερώνουν επιπλέον χώρο στο δωμάτιο, το αποθηκεύουν, βρίσκονται σε συναρμολογημένη κατάσταση. Με ή χωρίς συρτάρια. Εάν ζείτε σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, όπου ένα μονό δωμάτιο έχει διαφορετικές λειτουργίες: ένα υπνοδωμάτιο, μια αίθουσα, μια αίθουσα, ένα σαλόνι και μερικές φορές μια τραπεζαρία, τότε ένα τέτοιο κρεβάτι θα καταστήσει δυνατή την ταχεία και εύκολη προσαρμογή των επίπλων στην κατάσταση. Για παράδειγμα, ένας καναπές-κρεβάτι με ψεύτικα poufs, που είναι ένα στρογγυλό κρεβάτι σε συνδυασμένη μορφή και άνετα επικαλυμμένα έπιπλα, μεταξύ των οποίων τα στοιχεία μπορείτε να βάλετε ακόμη και ένα γιορτινό τραπέζι. Και τα κουτιά για τα κλινοσκεπάσματα εξαλείφουν την ανάγκη να έχουν επιπλέον ερμάρια όπου αποθηκεύονται τα αχρησιμοποίητα κλινοσκεπάσματα.
 • Στα πόδια ή στο μονοξείδιο
 • Με στρογγυλό στρώμα ή πιο οικείο ορθογώνιο στη μέση
 • Μια ποικιλία από χρώματα και χρώματα, απλά και με μοτίβα
 • Γωνιακό κρεβάτι με πρόσθετα. Αυτός ο τύπος στρογγυλής κλίνης εγκαθίσταται στη γωνία του δωματίου και ο χώρος πάνω από το κεφαλάρι, ο οποίος βρίσκεται στη γωνία, καταλαμβάνεται από ράφια και ό, τι δεν υπάρχει. Αυτό θα εξοικονομήσει χώρο και θα δώσει ευχάριστες στιγμές που συνδέονται με τη δυνατότητα διακόσμησης του δωματίου με διάφορες εσωτερικές διακοσμήσεις με τη μορφή κουτιών και ειδωλίων. Μπορείτε να εξοπλίσετε ακόμη και ένα μικρό τραπέζι γωνιών πάνω από το κεφαλάρι, όπου μπορεί να τοποθετηθεί η λάμπα

Μαύρο στρογγυλό κρεβάτι με ράφι

Οποιοδήποτε είδος στρογγυλού κρεβατιού είναι πολύ πρωτότυπο και παρουσιάσιμο. Μόλις επιλέξετε το κρεβάτι σας για το οποίο ονειρευόσαστε, θα εξασφαλίσετε τον εαυτό σας χαρά και άνεση εδώ και πολλά χρόνια, καθώς ένα στρογγυλό κρεβάτι, εκτός από την άνεση, προσφέρει μια ιδιαίτερη οπτική αισθητική απόλαυση.

Κομψό οβάλ κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Στρογγυλό κρεβάτι με ασυνήθιστο κεφαλάρι

Στρογγυλό λευκό κρεβάτι σε μοντέρνο στιλ

Στρογγυλό μαύρο κρεβάτι με αποθήκη

Στρογγυλό μαύρο κρεβάτι με διακοσμητικά πριτσίνια

Σκούρο γκρι στρογγυλό κρεβάτι και κομοδίνα

Γκρι μαλακό στρογγυλό κρεβάτι

Στρογγυλό λευκό κρεβάτι και μαξιλάρια

Πώς να επιλέξετε ένα στρογγυλό κρεβάτι

Οι σχεδιαστές δεν έχουν κουραστεί να προσφέρουν όλο και περισσότερα στρογγυλά μοντέλα στρογγυλών κρεβατιών διαφορετικών σχημάτων, χρωμάτων και πρόσθετων λειτουργιών και αξεσουάρ, αλλά πώς επιλέγετε αυτό που χρειάζεστε;

 1. Δώστε προσοχή στο μέγεθος του δωματίου όπου θα κάνετε το κρεβάτι. Εάν είναι μικρό, επιλέξτε επιλογές αναδίπλωσης. Εάν δεν υπάρχει έλλειψη τετραγωνικών μέτρων, μπορείτε να πάρετε ένα μεγάλο κρεβάτι.
 2. Ο σκοπός του δωματίου. Τι λειτουργίες εξυπηρετεί το δωμάτιο όπου θα εγκατασταθεί το στρογγυλό κρεβάτι; Θα είναι ένα υπνοδωμάτιο ή ένα καθιστικό; Ένα κομψό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο είναι ένα σημαντικό στοιχείο του σχεδιασμού διαμερισμάτων. Μια ξεχωριστή απόλαυση μπορεί να είναι ένας μικρός στρογγυλός καναπές, σχεδιασμένος όχι μόνο για ύπνο, αλλά και για χαλάρωση με φίλους ή για ανάγνωση ενός βιβλίου σε κρύες βροχερές βραδιές, που κρύβεται σε μια άνετη κουβέρτα.
 3. Τα κρεβάτια για τα δωμάτια των παιδιών μπορούν να είναι ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης. Όταν αγοράζετε ή διατάζετε την κατασκευή ενός στρογγυλού κρεβατιού για έναν παιδικό σταθμό, ο χώρος ανάπαυσης του παιδιού μπορεί να διαμορφωθεί ως παραμυθένιος χαρακτήρας, φωτεινό φρούτο, ζώο, ουράνιο αντικείμενο (ήλιος, φεγγάρι, σύννεφο), πλοίο ή στυλιζαρισμένο ως βασιλικό κάστρο.

Μωβ λευκό γύρο κρεβάτι

Η τοποθέτηση ενός στρογγυλού κρεβατιού με νέο τρόπο είναι ακόμα ευκολότερη από τα συνηθισμένα έπιπλα. Αρκεί να παραγγείλετε μια νέα κάλυψη. Η παρουσία των πλευρών καθιστά το κρεβάτι πιο άνετο - τα μαξιλάρια δεν θα πέσουν έξω από αυτό κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ο κίνδυνος να πέσει από την άκρη του κρεβατιού εξαφανίζεται επίσης. Ένα άλλο ωραίο "gadget" είναι ένα τραπέζι που κινείται κατά μήκος του περιγράμματος του κρεβατιού. Μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε βάζετε άνετα ένα φλιτζάνι καφέ σε αυτό ή να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας. Για τη νεολαία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρεμαστά κρεβάτια. Ένα θαύμα που κρέμεται και κουνιέται πάνω σε αλυσίδες ή σχοινιά θα δημιουργήσει μια αίσθηση ότι βρίσκεστε στα κύματα ή μια αίσθηση πτήσης.

Γκρι και λευκό στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο με τζάκι

Μπεζ στρογγυλό κρεβάτι σε κλασικό στιλ

Γκρίζο στρογγυλό κρεβάτι και θούπες

Κόκκινο στρώμα με μαλακά μαξιλάρια

Λευκό στρογγυλό κρεβάτι Βουργουνδίας στο υπνοδωμάτιο με διακόσμηση από ύφασμα

Ασπρόμαυρο στρογγυλό κρεβάτι με ψηλό κεφαλάρι

Μαύρο και άσπρο κομψό στρογγυλό κρεβάτι

Φουσκωτό στρογγυλό κρεβάτι

Εσώρουχα για ένα στρογγυλό κρεβάτι

Ανάλογα με το σχεδιασμό του σπιτιού σας, το χρώμα των κλινοσκεπασμάτων μπορεί να είναι από διάφορες αποχρώσεις, με σχέδια ή απλά, με γεωμετρικές εκτυπώσεις ή ρεαλιστικές φωτογραφίες της φύσης. Τα χρώματα μπορούν να επιλεγούν "τόνος-σε-τόνος" με το κρεβάτι, ή μπορείτε να κάνετε αντίθεση σεντόνια. Όλα εξαρτώνται από το γούστο και τις προτιμήσεις σας.

Ορισμένα εξειδικευμένα καταστήματα κλινοστρωμνής προσφέρουν στρογγυλά λινά για στρογγυλά κρεβάτια Μια εξαιρετική επιλογή μπορεί να είναι εσώρουχα με ελαστικές ζώνες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνηθισμένο κρεβάτι, το οποίο έχει σχεδιαστεί για μεγάλο διπλό κρεβάτι. Εάν παραλείψετε τις γωνίες των ορθογώνιων φύλλων πάνω από τη στρογγυλή γραμμή του ίδιου του κρεβατιού, θα φανεί πρωτότυπο και αναζωογονεί το ύφος του δωματίου.

Γκρι στρογγυλό κρεβάτι

Μιλώντας για τα υλικά των κλινοσκεπασμάτων, αξίζει να συμβουλεύετε τους οπαδούς της μοντέρνας εμφάνισης της κρεβατοκάμαρας να αγοράσετε ένα κρεβάτι από έναν άτλαντα. Ο άτλας μπορεί να βρεθεί σε μια ευρεία ποικιλία χρωμάτων, το σατέν τέντωμα μπορεί πολύ καλά να χρησιμοποιηθεί για το ράψιμο φύλλων σε μια ελαστική ταινία. Αν προτιμάτε τη φυσικότητα, επιλέξτε τα σεντόνια ή τα chintz. Δώστε προσοχή στη σταθερότητα του χρώματος του υφάσματος έτσι ώστε να μην χάσει την εμφάνισή του κατά την πρώτη πλύση.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο κάλυμμα. Είναι ένα θεαματικό στοιχείο στο ντεκόρ ενός στρογγυλού κρεβατιού. Αν έχετε επιλέξει ένα κρεβάτι και ένα δωμάτιο σε ένα κλασικό, ροκοκό ή μπαρόκ στυλ, τότε ένα βελούδινο κάλυμμα ακουμπισμένο με περιθωριακές ή κρυστάλλινες χάντρες θα είναι κατάλληλο. Oriental μοτίβα στο εσωτερικό μπορεί να μεταφερθεί με την παροχή στο κρεβάτι με μια ποικιλία από πολλά μαξιλάρια. Επίσης, τα μαξιλάρια θα προσθέσουν ρομαντισμό και άνεση. Για ένα μινιμαλιστικό ύφος, ένα καπάκι που τεντώνεται με ελαστικές ταινίες είναι κατάλληλο, πράγμα που θα αποφύγει τις πτυχώσεις και τις πτυχές που είναι περιττές για αυτό το στυλ.

Λευκό στρογγυλό κρεβάτι με ουρανό στο υπνοδωμάτιο

Κόκκινο κόκκινο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Στρογγυλό κρεβάτι κρέμας

Μαύρο και κόκκινο στρογγυλό κρεβάτι

Ασπρόμαυρο μινιμαλιστικό στρογγυλό κρεβάτι

Τι είδους υπνοδωμάτια είναι ένα στρογγυλό κρεβάτι κατάλληλο για;

Το εσωτερικό του υπνοδωματίου με ένα στρογγυλό κρεβάτι διασχίζει όλα τα πρότυπα που έχουν αναπτυχθεί στα κεφάλια του απλού ανθρώπου, μεταφέροντάς τον εύκολα και κομψά στον κόσμο των νέων εντυπώσεων και συναισθημάτων. Εάν η κρεβατοκάμαρά σας είναι διακοσμημένη σε ένα εξαιρετικό στυλ, τότε ένα στρογγυλό κρεβάτι θα ταιριάζει τέλεια σε αυτό. Αλλά μην παραμελούν τον κανόνα που έχει ήδη αναφερθεί: ένα στρογγυλό κρεβάτι σε ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο φαίνεται οργανικά. Στο υπνοδωμάτιο με τεράστια έπιπλα γραφείου, ένα μεγάλο εντυπωσιακό στρογγυλό κρεβάτι με θόλο, ειδικά εάν το παράθυρο είναι διακοσμημένο με βαριές αδιαφανείς κουρτίνες, θα εμπνεύσει μια ατμόσφαιρα θεμελιώδους αξιοπιστίας, δύναμης και μονιμότητας. "Το σπίτι μου είναι το κάστρο μου", αυτή είναι η έκφραση που περιγράφει τις αισθήσεις που προκύπτουν στους τοίχους μιας τέτοιας κρεβατοκάμαρας.

Μαύρο στρογγυλό κρεβάτι με ορθογώνιο στρώμα

Μην χρησιμοποιείτε ένα στρογγυλό κρεβάτι σε μικρά υπνοδωμάτια. Τα στρογγυλά ή οβάλ στρώματα θα το καταστήσουν ακόμη πιο στενό.

Αν η κρεβατοκάμαρά σας δημιουργήθηκε ειδικά για να αποκαταστήσει το ψυχο-συναισθηματικό υπόβαθρο και τη γενική υγεία, τότε μια εξαιρετική λύση θα ήταν να εγκαταστήσετε ένα κρεβάτι χωρίς γωνίες σε αυτό. Σε μια τέτοια κρεβατοκάμαρα, μια απλή διαμονή θα αποκαταστήσει ήδη τη δύναμη του σώματος. Είναι καλό αν η στρογγυλότητα των εντύπων θα επαναληφθεί σε άλλα έπιπλα και στο εσωτερικό.

Ένα εξαιρετικό εύρημα - υπνοδωμάτια με βάθρο. Για αυτούς, ένα στρογγυλό κρεβάτι ταιριάζει απόλυτα. Ειδικά αν το σχήμα του βάθρου ακολουθεί το σχήμα του ίδιου του κρεβατιού ή περίπου μοιάζει με αυτό. Και αν ολόκληρη η κρεβατοκάμαρά σας είναι στρογγυλή, τότε δεν πρέπει καν να σκεφτείτε κάποιο άλλο κρεβάτι. Ένα στρογγυλό κρεβάτι στο εσωτερικό είναι η ιδανική επιλογή σας.

Μαύρο στρογγυλό κρεβάτι με γωνιακή βάση

Στρογγυλό μπεζ και λευκό κρεβάτι με συρτάρι

Ταν στρογγυλό σοφίτα

Γύρω κρεβάτι με ασημένια τραπέζια

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)