Χιονάνθρωπος από χαρτί: πώς να κάνει μια απλή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση (39 φωτογραφίες)

Ένας από τους τρόπους για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα του νέου έτους στο σπίτι μπορεί να είναι η διαδικασία να φτιάξετε έναν χιονάνθρωπο από χαρτί με τα χέρια σας, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν και τα μικρότερα μέλη της οικογένειας. Αυτό δεν απαιτεί μεγάλη ποσότητα αναλωσίμων. Το μόνο που είναι απαραίτητο για αυτές τις θετικές χαρτί να εγκατασταθούν στο σπίτι κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι μια μεγάλη επιθυμία, μια καλή διάθεση, η πιο στοιχειώδης εμπειρία με ψαλίδι, κόλλα και απλό ή κυματοειδές λευκό χαρτί.

Χιονάνθρωπος από χαρτί λάμψης

Μεγάλος χιονάνθρωπος από χαρτί

Κύλινδρος χάρτου Χιονάνθρωπος

Μεγάλος χιονάνθρωπος χαρτιού

Χιονάνθρωπος από χαρτί στην πόρτα

Μια ποικιλία από σχήματα χαρτιού χιονάνθρωπους

Διακόσμηση του σπιτιού για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς, μπορείτε να κάνετε τους χιονάνθρωπους έξω από το συνηθισμένο λευκό χαρτί ή τις αυλακώσεις, οι οποίες θα διαφέρουν στο μέγεθος, τις μεθόδους διακόσμησης, τις τεχνικές κατασκευής και το σχήμα:

 • Οι επίπεδες φιγούρες που είναι κομμένες από χαρτί είναι διακοσμημένες με πούλιες, πούλιες, χάντρες, χάντρες ή βαμμένες με φθορισμού χρώματα. Συχνά χρησιμοποιούνται ως εφαρμογές και διακοσμήσεις πόρτων, τοίχων, παραθύρων και καθρεφτών σε ένα σπίτι.
 • Ογκομετρικοί χιονάνθρωποι, για να προσθέσετε όγκο στο οποίο χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά πληρώσεως (βαμβάκι ή συνθετικό οινοποιείο) ή λωρίδες κυματοειδούς χαρτιού.
 • Οι χιονάνθρωποι που γίνονται με την τεχνική origami με το δίπλωμα ενός φύλλου λευκού χαρτιού ή με τη συγκόλληση αρκετών θραυσμάτων χαρτιού με έναν ειδικό τρόπο, γεγονός που καθιστά δυνατή την απόκτηση ενδιαφέρουσας ογκώδους, γεμάτου αέρα σχημάτων.
 • Ένας χιονάνθρωπος με ανοιχτό χείλος, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής του οποίου χιονάνθρωποι κόβονται από χαρτί σύμφωνα με ένα ειδικό σχέδιο, θα γίνει μια κομψή διακόσμηση ενός δένδρου Πρωτοχρονιάς, τραπέζι διακοπών, παιδικό δωμάτιο ή πολυθρόνα.

Χιονάνθρωπος χριστουγεννιάτικων χαρτιών

Χαρτί χιονάνθρωπος ειδώλιο

Χαρτί χιονάνθρωποι

Χαρτί γιρλάντα υπό μορφή χιονάνθρωπων

Χιονάνθρωπος από χαρτόνι

Η ποικιλία των διακοσμητικών στοιχείων που καθιστούν κάθε χαρτί χιονάνθρωπο μοναδικό περιορίζεται μόνο από τη φαντασία εκείνων που το κάνουν. Ως διακοσμητικά υλικά για διακόσμηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • πολύχρωμα χάντρες, χάντρες, λάμπες, κουμπιά.
 • γυαλιστερό ή φωταυγές χαρτί.
 • χρώματα με ακουαρέλες, γκουάς, στυλό με πινέλο.
 • υφάσματα, υφάσματα, τεμάχια πλαστικής γούνας, με διαφορετική δομή και χρώμα.
 • πλεξούδες, σατέν ή νάυλον κορδέλες, χνουδωτά νήματα, χριστουγεννιάτικα πούλιες και βροχή.

Ένας μεγάλος αριθμός master classes, βήμα προς βήμα οδηγίες με φωτογραφίες που μπορούν να βρεθούν στις εκφάνσεις του World Wide Web θα σας πει πώς να κάνετε έναν χιονάνθρωπο με τα χέρια σας και να πάρετε μια αποκλειστική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το σπίτι σας.

Κυματοειδής χιονάνθρωπος

Χιονάνθρωπος από χαρτόνι

Κόκκινο χιονάνθρωπο

Χιονάνθρωποι από χαρτί και γλυκά.

Χειμώνας χιονιού

Πώς να φτιάξετε έναν χιονάνθρωπο από χαρτί με τα χέρια σας;

Ακόμα και ένα άτομο που δεν έχει μεγάλη εμπειρία στη λαβή και τη χειροτεχνία δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να δημιουργήσει έναν χιονάνθρωπο χαρτιού, ο οποίος θα γίνει ένα μοναδικό σχεδιαστικό στοιχείο Πρωτοχρονιάς για ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα. Ένα καλό εύρημα για τις διακοπές θα είναι οι συστάσεις για το πώς να φτιάξεις ένα ογκώδες χιονάνθρωπο από κυματοειδές χαρτί, μέσα στο οποίο είναι κρυμμένο ένα γλυκό δώρο. Για να εργαστείτε, θα χρειαστείτε:

 • Χρυσό και λευκό κυματοειδές χαρτί.
 • στρογγυλές σοκολάτες και chupa - chups καραμέλα?
 • βαμβακερή κορδέλα και κόκκινη σατέν κορδέλα.
 • τρεις χρυσές χάντρες και δύο μπλε.
 • κομμάτι σύρμα.

Χιονάνθρωπος από χαρτί κύκλους

Χιονάνθρωπος από χαρτί

Papier mache χιονάνθρωπος

Χιονάνθρωπος από χαρτί και πούλιες

Ογκομετρικός χιονάνθρωπος από χαρτί

Η διαδικασία παραγωγής ενός ογκομετρικού και ταυτόχρονα νόστιμου χιονάνθρωπου είναι απλή και δεν παίρνει πολύ χρόνο:

 1. μια λωρίδα λευκού κυματοειδούς χαρτιού που μετράει 15 με 17 εκατοστά γίνεται.
 2. τεντώντας την αυλάκωση, το "chupa - chups" (δύο στροφές) τυλίγεται σε μία από τις άκρες έτσι ώστε να λαμβάνεται ένα στρογγυλό κάτω μέρος του σχήματος χιονάνθρωπου.
 3. οι μεγάλες πλευρές της ταινίας χαρτιού κολλάνε μεταξύ τους.
 4. ένα στρογγυλό καραμέλα σοκολάτας, το οποίο θα γίνει το "κεφάλι" του χιονάνθρωπου, θα τοποθετηθεί στην άλλη άκρη του προκύπτοντος κυλίνδρου χαρτιού και οι άκρες του χαρτιού που παραμένουν στην "κορώνα" κολλάνε προσεκτικά μαζί.
 5. το κάτω άκρο του σχήματος περικόπτεται, σφραγίζεται με κύκλο κυματοειδούς λευκού χαρτιού.
 6. Το σύρμα είναι τυλιγμένο σε λευκή αυλάκωση.
 7. τα γάντια και ένας κώνος για το καπάκι του μελλοντικού χιονάνθρωπου κόβονται από το χρυσό χρώμα του χαρτιού.
 8. τα γάντια είναι στερεωμένα στο σύρμα και το σύρμα είναι τυλιγμένο γύρω από το "λαιμό" του σκάφους και διακοσμημένο με ένα κόκκινο κορδόνι κορδόνι.
 9. το σώμα ενός χαρακτήρα χιονιού μπορεί να διακοσμηθεί με κουμπιά από χρυσές χάντρες.
 10. βάζουμε ένα χρυσό καπάκι στο κεφάλι μας, οι μπλε χάντρες χρησιμεύουν ως τα μάτια μας, το κενό χαρτόνι της μύτης επικολλάται με μια κόκκινη κορδέλα, το γέλιο είναι επίσης κομμένο από μια κόκκινη κορδέλα και όλα τα στοιχεία συνδέονται με κόλλα pva.

Χαρτί περιτυλίγματος χιονιού

Χιονάνθρωπος χαρτιού Origami

Χαρτί με χιονάνθρωπο

Χιονάνθρωπος ταπετσαρία

Χιονάνθρωπος το χαρτί τους στο παράθυρο

Μια άλλη θετική διακόσμηση Χριστουγέννων μπορεί να είναι ένας επίπεδης χιονάνθρωπος από τα χέρια των παιδιών. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει:

 1. και μετά κόψτε τις εικόνες παιδικών παλάμες σε ένα φύλλο λευκού χαρτιού Α4 (ο αριθμός των παλάμες χαρτιού εξαρτάται από το μέγεθος του χιονάνθρου που σχεδιάζεται να γίνει).
 2. να προετοιμάσει τρεις κύκλους από χαρτόνι διαφόρων διαμέτρων και κόλλα έτσι ώστε να αποκτάται ένα χιονάνθρωπο περίγραμμα ·
 3. να κολλήσει τα χέρια σε ένα κενό χαρτόνι, να προσκολληθεί στην κατεύθυνση από το κέντρο προς τις άκρες του κύκλου?
 4. ένα φουστάνι και ένα μαντήλι μπορούν να κατασκευαστούν από έγχρωμο ύφασμα ή βελούδινο χαρτί.
 5. κουμπιά χαρακτήρα ενός νέου έτους μπορεί να είναι χρωματισμένα νιφάδες χιονιού από λαμπερό χαρτί ή χνουδωτό μπάλες από βαμβάκι που μπορούν να κολληθούν με κόλλα ή ένα ειδικό όπλο?
 6. ρίξτε τη μύτη σας από κόκκινο ή πορτοκαλί χαρτί, κόλλα με pva κόλλα.

Πίνακας με χιονάνθρωπο από χαρτί

Χιονάνθρωπος από ψάθινο χαρτί

Χειρογράφος χιονιού δώρων

Χιονάνθρωπος του Origami

Χιονάνθρωπος από χαρτί σε μια καρτ ποστάλ

Τι μπορούν να διακοσμήσουν οι χάρτες χιονάνθρωποι;

Χαρτιακοί χιονάνθρωποι με διαφορετικές τεχνικές θα φέρουν τη μαγική ατμόσφαιρα των διακοπών του νέου έτους σε κάθε σπίτι. Τέτοιες παιδικές χειροτεχνίες που γίνονται με αγάπη θα γίνουν μια μοναδική πινελιά στην εορταστική διακόσμηση του σπιτιού:

 • οι πλανοί χιονάνθρωποι θα είναι σε θέση να διακοσμήσουν τις πόρτες, τα παράθυρα, τους τοίχους του παιδικού δωματίου και θα δημιουργήσουν μια διάθεση για το νέο έτος στο παιδικό δωμάτιο καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών.
 • χιονάνθρωποι με σχισμές σε διάφορα μεγέθη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν μια σύνθεση του νέου έτους στο περβάζι της κουζίνας ή στο πολυθρόνα.
 • ένας μεγάλος χιονάνθρωπος από κυματοειδές χαρτί θα αποτελέσει μια αξιόλογη εταιρεία για ένα κομψό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι, θα χρεώσει όλα τα μέλη της οικογένειας και τους επισκέπτες στο σπίτι με την αισιοδοξία τους.
 • θα προκαλέσει μια θύελλα απόλαυσης μεταξύ των νεότερων μελών της οικογένειας και των φίλων τους.
 • χιονάνθρωποι από κυματοειδές χαρτί με μια έκπληξη στο εσωτερικό τους, στερεωμένοι πάνω σε ένα νήμα ή κορδέλα υπό μορφή γιρλάντας που μπορεί να κρεμαστεί σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ή πάνω από την πόρτα στο παιδικό δωμάτιο, αυτή η διακόσμηση θα προκαλέσει μια θύελλα απόλαυσης μεταξύ των νεότερων μελών της οικογένειας και των φίλων τους.
 • οι μικρές ογκώδεις χιονάνθρωποι που κόβονται από χαρτί μπορούν να διακοσμήσουν το εορταστικό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς και να δημιουργήσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της γιορτής.
 • οι εφαρμογές από σκαλισμένους χιονάνθρωπους στα παράθυρα και τους καθρέφτες θα γίνουν μια γοητευτική αφήγηση του νέου έτους σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.
 • μια γιρλάντα μικρών ή ογκομετρικών χιονάνθρωπων που κρέμονται σε χορδές μπορεί να γίνει μια εντυπωσιακή διακόσμηση ενός πολυέλλου σε ένα σαλόνι ή να γίνει μια γιορτινή κουρτίνα για ένα παράθυρο κουζίνας.

Χιονάνθρωπος από χαρτί στο τραπέζι

Χιονάνθρωπος από χαρτόνι

Χιονάνθρωπος από χαρτί με μοτίβο

Papier mache χιονάνθρωπος

Χιονάνθρωπος από χαρτί και πλαστελίνη

Χιονάνθρωπος από χαρτόνι

Ο μεγαλύτερος αριθμός θετικών συναισθημάτων και μοναδικών εντυπώσεων λαμβάνει από αυτή την κοινή δημιουργικότητα τους μικρότερους εκπροσώπους της οικογένειας. Η προετοιμασία για το νέο έτος, όταν η όλη οικογένεια συμμετέχει στη διαδικασία διακόσμησης του σπιτιού, σας επιτρέπει να κάνετε αυτές τις διακοπές ακόμα πιο μαγικές, γεμάτες αγάπη και χαρά.Οι χιονάνθρωποι που γίνονται με χαρτί από τα χέρια τους είναι ένας βολικός, δημιουργικός και φθηνός τρόπος για να διακοσμήσεις ένα σπίτι για το νέο έτος, χωρίς μεγάλο κόστος υλικών και ιδιαίτερες προσπάθειες.

Χιονάνθρωπος για τον κήπο

Χιονάνθρωπος από χαρτί με καπέλο

Χιονάνθρωπος από μπλε χαρτί

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)